8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 صلوات خاصه امام باقر(ع)
🕯 اللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیّ بَاقِرِ الْعِلْمِ
🕯 وَ إِمَامِ الْهُدَى وَ قَائِدِ أَهْلِ التَّقْوَى
🕯 وَ الْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبَادِکَ
🕯 اللهُمَّ وَ کَمَا جَعَلْتَهُ عَلَما لِعِبَادِکَ وَ مَنَارا لِبِلادِکَ
🕯 وَ مُسْتَوْدَعا لِحِکْمَتِکَ وَ مُتَرْجِما لِوَحْیِکَ
🕯 وَ أَمَرْتَ بِطَاعَتِهِ وَ حَذَّرْتَ مِنْ مَعْصِیَتِهِ
🕯 فَصَلِّ عَلَیْهِ یَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ ذُرِّیَّةِ أَنْبِیَائِکَ وَ أَصْفِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ وَ أُمَنَائِکَ یَا رَبَّ الْعَالَمِینَ
▪️ شهادت شکافندهی علم نبوی و مظهر حلم علوی، امام محمّد باقر(ع) بر رهروان راه آن حضرت تسلیت باد.
#مناسبتی
@mouood_org
🔹 خدايا!
هرگاه مرا در نظر مردم به درجتى فرا مىبرى، به همان قدر در نفس خود خوارم گردان و هر گاه مرا به عزّتى آشكار مىنوازى، به همان قدر در نفس خود ذليل گردان.
📚 «صحیفه سجّادیه»، ترجمه آيتى، ص ۱۲۸، مناجات بیستم
#و_واعدنا_موسی
#سخن_روز
@mouood_org
🔘 قرآن و نسبی بودن زمان
🔸 خداوند در #قرآن با طرح مسئله نسبی بودن #زمان ، خردمندان را به این باور فراخوانده است که او خالق همه چیز است. از جمله زمان.
🔸 شما را دعوت می کنیم به خواندن دو برگ از کتاب #معجزات_قرآن_کریم درباره نسبیت زمان.
🌐 تهیه این اثر در فروشگاه اینترنتی موعود
https://shop.mouood.com/mojezat
#قرآن
@mouood_org
🔘 مؤسسه فرهنگی و هنری موعود عصر برگزار می کند:
✅ موضوع: لغزش های اعتقادی در عصر غیبت
🔰 نشست ۱۶۴ از سلسله نشست های ماهانه فرهنگ مهدوی
🎙 سخنران: حجت الاسلام و المسلمین حسن ملایی (نویسنده و پژوهشگر)
📆 پنجشنبه ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۶، سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی
▶️ مشاهده برخط از طریق وبسایت موعود به نشانی زیر:
🌐 mouood.com
#سلسله_نشست_های_فرهنگ_مهدوی
#اطلاع_رسانی
@mouood_org
▪️صبح هنگام، در میان جماعتی بودی، مشتاق و پر از شور برای بیعت با مولایت؛
▪️امّا چه زود، سایهی سیاه و تاریک شب، شهر را فرا گرفت! تنها ماندی در میان شهری شب زده. در آن تنهایی، سر به زیر انداختی و گفتی: کاش حسین به کوفه نیاید...
▪️و آن زمان که بر فراز دارالاماره، در یک قدمی وصال محبوبت بودی، دیگربار، نه سر به زیر، که به شکایت از نامردمان، سر بر آسمان بلند کردی و فریاد برآوردی: خداوندا! اینجا همه خنجر به دست، منتظر کشتن حسینند. کاش حسین به کوفه نیاید...
▪️و باز، تکرار قصهی کوفی و بی فایی و عهدشکنی...
#مناسبتی
@mouood_org
May 11
5️⃣
⭕️ ظهور ولایت تامه
🔸 مدرسه #اخلاق که تمامی اصول و فروع و شعب آن نیز الزاماً می بایست از همان منشأ اخذ شود که مورد گواهی #حجت خداست، مرکب جسم را در طریق بندگی، راهی کوی اخلاص می سازد تا نفس با پیراسته شدن اعمال از شائبه ها مؤدب به ادب دین شود و با باز کردن همه بندهای امارگی به مراتب والاتر ارتقاء یابد.
🔸 این مدرسه باطن #شریعت است. در اینجا ظاهر و باطن در هم می آمیزد تا سالک کوی دین داری متوجه مرتبه ای نورانی تر شود. این دو مرتبه، مقدمه ای هستند برای صعود به مرتبه سوم.
🔸 جسم و جان طالب، مستعد امکان نسبت یافتن بالفعل با عالم معرفت و حسب ظرفیت و آمادگی، محل #ظهور درجاتی از اسما و صفات کمالی می شود؛ همان که از آن به عنوان ظهور ما به ازای خارجی دین داری و تجسم خارجی اسماء و صفات متعالی یاد می کنند.
🔸 این سیر اکمالی در مرتبه پایانی به مقام #انسان_کامل که خود صاحب عالی ترین درجه از صفات الهی است، می انجامد. در انتهای این جاده، انسان کامل که صاحب تام و اتم آن صفات است، به عنوان #خلیفه_الله ایستاده است.
🔸 این درجه از کمال که در حضرات اولیا از #اهل_بیت نبی اکرم(ص) با عنوان ولایت تامه و کلیه ظاهر گشته، ظهور عالی ترین مرتبه از صفات کمالی در آن اولیای الهی است.
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
📚 تلخیص از کتاب #از_اینجا_تا_دولت_کریمه
📖 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب به نشانی های زیر مراجعه فرمایید:
فروشگاه اینترنتی موعود:https://shop.mouood.com/az_inja_dolat_karime/
کتابراه: B2n.ir/f29947
فراکتاب:B2n.ir/b34793
طاقچه:B2n.ir/a85763
@mouood_org
🔘 ماهنامه موعود,، همراه با ویژه نامه آرمگدون
🔸 ماهنامه چند رسانه ای موعود با سرمقاله «خط معیار در شهر هرات» منتشر شد.
🌐 متن خبر
https://iqna.ir/fa/news/4221613
#اطلاع_رسانی
#ماهنامه_موعود
@mouood_or
🔸 بندگی کن تا که سلطانت کنند
تن رها کن تا همه جانت کنند
سر بنه در کف، برو در کوى دوست
تا چو اسماعیل، قربانت کنند
بگذر از فرزند و مال و جان خویش
تا خلیل الله دورانت کنند
🔸عید قربان، عید شکوفایی ایمان و یقین مبارک باد.
#مناسبتی
#عید_قربان
@mouood_org
🔘 شوالیه ها در فلسطین به دنبال چه بودند؟
وجه تسمیة شوالیههای معبد، به انتساب شوالیهها به زیارتگاه و معبد حضرت سلیمان ع برمیگردد. بنا بر روایات توراتی حدود سال 950 ق.م. حضرت سلیمان ع، معبدی را در اورشلیم و در مکانی که قبلاً پدر ایشان، حضرت داوود ع، مشخّص کرده بود، بنا کرد.
▫️مکانی که به تشخیص ایشان همان محلّی بود که حضرت ابراهیم ع، فرزندش، اسحاق ع را قربانی کرد. این مکان پس از آن، به نام «کوه معبد» شناخته شد؛ این در حالی است که بنا بر روایات اسلامی، اوّلاً ذبیح، حضرت اسماعیل ع بود؛ ثانیاً قربانگاه ایشان هم در «اورشلیم» نبود؛ بلکه در سرزمین «منی» واقع شده بود؛ چنانکه در روایات منقول از زبان حضرت ابوالحسن امام رضا ع آمده است.
▫️محمّد بن سنان نقل کرده است که حضرت رضا ع در نامهای به او چنین مرقوم فرمودهاند:
«علّت اینکه منی را منی میگویند، این است که جبرئیل ع در منی به حضرت ابراهیم ع گفت: «ای ابراهیم! آنچه میخواهی از پروردگارت تمنّا کن.»
▫️ابراهیم ع در ضمیرش تمنّا نمود که خداوند متعال به جای فرزندش، اسماعیل ع قوچی قرار دهد و امر به ذبحش نماید و بدین ترتیب، قوچ فدایی برای اسماعیل ع باشد. خداوند قادر آرزوی او را برآورد و همانطوری که خواسته بود، انجام داد.»
▫️به هر روی، بنیاسرائیل ذبیح را اسحاق ع و قربانگاه را اورشلیم اعلام کرده و بر آن، پای فشردند. براساس آموزههای توراتی، زمانی که حضرت موسی ع، بنیاسرائیل را به مهاجرت بزرگ، دعوت و از «مصر» خارج ساخت، در موقعیّت «کوه سینا» از سوی خداوند متعال، «ده فرمان» صادر شده را دریافت کرد.
▫️این فرامین بر الواحی حکّ شده بود و برای محافظتشان، بنیاسرائیل آن الواح را درون صندوقی، موسوم به «صندوق عهد» قرار دادند.
▫️بر اساس همان منابع، صندوق عهد در خانه یا همان معبدی که حضرت سلیمان ع آن را بنا نهاده بود، قرار داده شده است. شایان ذکر است که این معبد در سال 586 ق.م. توسّط بختالنّصر ویران گردید و طیّ حملات «رومیان» تخریب شد.
▫️پس از به رسمیّت شناخته شدن آئین مسیحیّت توسّط رومیان و در سال 312م. امپراتور کنستانتین در «اورشلیم»، به ساختن کلیساهای متعدّد اهتمام ورزید.
▫️آنگاه که در سال 638م.، «بیتالمقدّس» به دست مسلمانان افتاد، خلیفة وقت، عبدالملک، اقدام به ساختن «مسجدالأقصی» نمود؛ مسجد بزرگی که هماینک نیز با گنبدی سبز رنگ میدرخشد.
▫️صلیبیها، پس از تصرّف اورشلیم و تصاحب «بیتالمقدّس»، مسجدالأقصی را مقرّ استقرار پادشاه مسیحی، یعنی پادشاه بالدوین دوم قرار دادند.
▫️بالدوین دوم، به نُه شوالیه اجازه داد تا آنان در یکی از تالارهای قصر و اقامتگاه ویژة خود، مستقر شوند.
▫️«شوالیههای معبد» که در برخی منابع، «شوالیههای هیکل» یا «شوالیههای پرستشگاه» نامیده شدهاند، مهمترین گروه نظامی، مذهبی تاریخ مسیحیّت میباشند که در اثنای جنگهای صلیبی، قدبرافراشتند.
✍️ #اسماعیل_شفیعی_سروستانی
📚 #سیاحت_غرب / #قبیله_لعنت_جلد_6
@mouood_org