مولاامام علي عليه السلام می فرمایند:
أيْنَ تَتِيهُونَ وَ مِنْ أَيْنَ تُؤْتَوْنَ وَ أَنَّى تُؤْفَكُونَ وَعَلَامَ تَعْمَهُونَ وَ بَيْنَكُمْ عِتْرَةُ نَبِيِّكُمْ وَ هُمْ أَزِمَّةُ الصِّدْقِ وَ أَلْسِنَةُ الْحَقِّ
كجا سرگردان شديد؟ و از كجا مىآييد؟ و به كجا باز می گرديد؟ و به چه سويى در گمراهى مىگرديد، در حالیکه عترت پيامبرتان در ميان شماست، و ايشانند زمامداران راستى و زبانهاى حق.
📚عيون الحكم و المواعظ
#نشر_خوبی_ها
#هشتگ_منبر
چادر.mp3
9.29M
🔊 #صوتی | تنظیم #استودیویی
📝 چادر
👤 کربلایی #حسین_طاهری
🏴 #حضرت_زهرا ؛ #فاطمیه
🔗 #پیشنهاد_دانلود
#نشر_خوبی_ها
چرا رهبری #مشکلات_اقتصادی را حل نمیکند؟ و چرا برخی مسئولینی که توسط رهبری گذاشته میشوند بد عمل میکنند؟
#پاسخ_به_شبهات
✅ وظایف #ولی_فقیه، قوای سه گانه، سازمانها و نهادها و ...، همه در قانون اساسی تبیین شده است. آیا انتظار میرود رهبری تمامی ساختار اداره کشور را به هم بزنند، قوانین را ملغی کنند و خودشان از رئیس جمهور، نمایندگان و رئیس مجلس، تا تمامی مسئولان و کارمندان را عزل و نصب نمایند؟! آیا تمامی مشکلات و انحرافات، با عزل و نصبها برطرف میشود؟!
1. کار رهبری در #انتصاب، این است که رئیس یا مسئولی متناسب با مقتضیات و امکانات برای یک مجموعهای انتخاب و منصوب نماید و کار اجرایی با ایشان نیست.
🔸 بدیهی است که اگر قرار باشد برای هر نهاد یا مجموعهای مسئولی بگمارند و سپس خودشان وارد عملیات اجرایی گردند، نه آن انتصاب معنا و مفهومی دارد و نه این کار شدنی است. این توقع، مثل این است که گفته شود: چون رئیس صدا و سیما را ایشان منصوب میکنند، پس تمامی مدیران، کارگردانان، بازیگران، فیلمنامه نویسان، مجریان اخبار و گزارشگران ورزشی و ... را نیز ایشان انتخاب کنند و در مقابل کوچکترین کارهای این مجموعه هم باید رهبری پاسخگو باشد! #قانون فقط عزل و نصب برخی نهادها را بر عهده رهبری گذاشته است.
تنها موردی که علاوه بر عزل و نصب مدیران، فرماندهی آن نیز به عهده رهبری است، امور #نظامی میباشد، زیرا ایشان در قانون اساسی فرمانده کل قواست. لذا میتوان #دستاوردها و نقاط ضعف نیروهای نظامی را با دستاوردهای کلیه امور غیر نظامی مقایسه کرد تا تفاوت مدیریت رهبر انقلاب با سایرین مشخص شود.
2. بازوان اجرایی ولیّ فقیه، چه کسانی هستند؟ آیا به جز #قوای_سهگانه، نهادها و سازمانهای رسمی و مردم که هر کدام وظایف مشخصی دارند؟! آیا میتواند از آسمان نیرو بیاورد، یا باید با همینها کار کند؟ همه نهادهای انتصابی و انتخابی به عنوان بازوهای رهبری به شمار میروند. بنابراین اگر ضعیف عمل کنند، رهبری نمیتواند حکومت دیگر و مستقلی ایجاد نموده و شخصاً وارد امور اجرایی گردد.
🔸 گاهی مدیریتها، از رهبری گرفته تا منصوبین یا منتخبین، همه عالی هستند، اما بدنه ضعیف است، حال یا ضعف ناشی از کمبود #قوانین است، یا ضعف برنامهریزی، یا ضعف نیروی اجرایی، یا ضعف بودجه و به طور کلی ضعف بدنه! حال رهبری چه کند؟!
3. ولی فقیه، در بالاترین افق و قلّۀ «رصد» قرار دارند؛ به لطف الهی به خاطر #ایمان، تقوا، دانش، بینش، شجاعت و سایر کمالات، دوست و دشمن، خیر و شر، راهکارهای کلّی برای عبور از مشکلات، مسیر صحیح رشد و #پیشرفت را میشناسند و میشناسانند. اما توجه، دقت و عمل، کار امّت است، چه نهادها و مسئولان و چه مردم.
🔸 اصلیترین و مهمترین کار در جلوگیری از انحرافات، #تبیین آنها و تذکر به آنها و روشن کردن راهکارها و تلاش برای مساعد نمودن شرایط جهت هدایت در صراط مستقیم و جلوگیری از انحرافات میباشد که در تبیین سیاستهای کلّی نظام محقق میگردد. لذا #رهبری نه وظیفه دارد و نه اصلاً میتواند که در اجرا، از تمامی انحرافات جلوگیری نماید.
4. ولی فقیه، خود بارها به پرسش دربارۀ #وظایف_رهبری پاسخ دادهاند: «من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد.» (12/4/1395).
رهبر انقلاب، این موضوع را اینگونه تبیین مینمایند:
در واقع رهبری، یک مدیریت کلان ارزشی است. همین طور که اشاره کردم، گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند؛ رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، مسئولیت اجرائی نیست؛ دخالت در کارها هم نیست. حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. ... دستگاههای گوناگون - قوهی قضائیه، قوهی مجریه، قوهی مقننه - مثل همهی دنیا، کارهای موظف قانونی خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملی که در #قانون_اساسی معین شده؛ اما حرکت کلان و کلی #نظام_اسلامی به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگر منحرف شد، باید گریبان رهبری را گرفت، او را بایستی مسئول دانست؛ او مسئول است که نگذارد. (24/7/1390)
اندیشکده راهبردی #سعداء
#محتوای_جهاد_تبیین
#نشر_خوبی_ها
#جهاد_تبیین
3⃣ روز تا شهادت 🏴
آثار محبت به فاطمه اطهر سلام الله علیها
⚫️رسول خدا صلی الله علیه و آله به سلمان فرمودند:
▪️«ای سلمان! هر کس دخترم را دوست بدارد او با من در بهشت است و هر کس او را دشمن بدارد او در آتش است.
▪️ای سلمان! حبّ فاطمه سلام الله علیها در ۱۰۰ جایگاه سود می دهد، آسانترین آن جایگاه ها مرگ و قبر و میزان و صراط و محاسبه است.
▪️ای سلمان! هر کس دخترم از او راضی باشد من از او راضیم و هر کس من از او راضی باشم خدا از او راضی باشد و هر که بر او خشم کند من بر او خشم کنم و هر کس بر او خشم نمایم خدا بر او خشم کند.
▪️ای سلمان، وای بر کسی که به او و شوهرش ستم کند.
▪️ای سلمان! وای بر کسی که به ذرّیة او ستم کند.»
قال رسول الله صلی الله علیه و آله:
«من أحب فاطمه ابنتی فهو فی الجنة معی و من أبغضها فهو فی النار. یا سلمان، حبّ فاطمه ینفع مائة من المواطن أَيْسَرُ تِلْكَ الْمَوَاطِنِ الْمَوْتُ وَ الْقَبْرُ وَ الْمِيزَانُ وَ الْمَحْشَرُ وَ الصِّرَاطُ وَ الْمُحَاسَبَةُ فَمَنْ رَضِيَتْ عَنْهُ ابْنَتِي فَاطِمَةُ رَضِيتُ عَنْهُ وَ مَنْ رَضِيتُ عَنْهُ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ وَ مَنْ غَضِبَتْ عَلَيْهِ فَاطِمَةُ غَضِبْتُ عَلَيْهِ وَ مَنْ غَضِبْتُ عَلَيْهِ غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ يَا سَلْمَانُ وَيْلٌ لِمَنْ يَظْلِمُهَا وَ يَظْلِمُ ذُرِّيَّتَهَا وَ شِيعَتَهَا. »
📚بحارالانوار، ج٢٧، ص١١۶
#نشر_خوبی_ها
#هشتگ_منبر
دستور امیرالمومنین مولاعلی علیهالسلام به «قثم بن عباس»برای رسیدگی به امور مردم
#نهج_البلاغه
▫️وَاجْلِسْ لَهُمُ الْعَصْرَيْنِ فَأَفْتِ الْمُسْتَفْتِيَ، وَعَلِّمِ الْجَاهِلَ، وَذَاکِرِ الْعَالِمَ
«صبح و عصر براى رسيدگى به امور مردم جلوس کن، حکم الهى را براى کسانى که پرسش دينى دارند بيان کن، جاهلان را تعليم ده و با دانشمندان مذاکره نما
اشاره به اينکه نبايد در قصر فرماندارى بروى و درها را به روى خود ببندى و از مردم بيگانه شوى; تو بايد صبح و عصر با مردم در تماس باشى و سه مشکل را حل کنى: نخست به سؤالات دينى پاسخ دهى. دوم جاهلان را علم بياموزى و ديگر اينکه با عالمان و دانشمندان به گفتوگو بنشينى و مسائل پيچيده دينى را به کمک آنها حل کنى و براى انجام امور مهم منطقه حکومت خود از آنان مشورت بطلبى.
📘#نامه_67
#نشر_خوبی_ها
#هشتگ_منبر
🌹 مهمان داریم؛
🔺 مراسم تشییع شهید گمنام در کیانشهر
🔻 جمعه ۲۴ آذر | راس ساعت ۹:۰۰
📢 از میدان شهرک ولایت | به سمت مصلی نماز جمعه
#نشر_خوبی_ها
#روایت_محله
تبیین شخصیت با عظمت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا ﴿سَلامُ اللهِ عَليها﴾ در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی ، حضرت آیت الله العظمی ، امام خامنه ای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾
حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) ، دارای اندازهها و ابعاد غیر قابل تصوّر برای ما است.
غیر از مقامات معنوی و ملکوتی و الهی؛ ازلحاظ معیارهای ظاهری و عقلانی هم سیّدهی زنان عالم صدّیقهی کبری (سلاماللهعلیها) دارای اندازهها و ابعاد غیر قابل تصوّر برای ما است.
اگر موقعیّت مدینهی بعد از رحلت پیغمبر ﴿صَلَّي اللهُ عليهِ و آلهِ و سلَّم﴾ و وضعی که پیش آمد، برای ما روشن بشود، آنوقت میفهمیم فاطمهی زهرا ﴿سَلامُ اللهِ عَليها﴾ چه حرکت عظیمی را انجام داده است.
🎙بیانات در ارتباط تصویری با مداحان
🗓 ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
#نشر_خوبی_ها
#هشتگ_منبر
#شرح_حکمت ۲۴۶
مولاامیرالمومنین علی علیهالسلام مى فرماید:
احْذَرُوا نِفَارَ النِّعَمِ فَمَا كُلُّ شَارِدٍ بِمَرْدُودٍ
از فرار كردن (و رميدن) نعمتها برحذر باشيد كه هر فرارى بازنمىگردد.
در اين گفتار حكيمانه، امام عليه السلام نعمتها را تشبيه به حيوانات اهلى سودمند كرده كه گاه فرار مىكنند، فراركردنى كه هرگز به چنگ نمىآيند و توصيه مىفرمايد كه قدر نعمتها را بدانيد، شكر آن را به جا آوريد، از فرصتها استفاده كنيد و از نعمتهاى الهى بهره گيريد. به يقين، «جوانى» از آن نعمتهايى است كه وقتى فرار كرد هرگز بازنمىگردد، بايد جوانان از آن بهره گيرند و علم و آداب و فضايل اخلاقى تحصيل كنند كه همه اينها در جوانى امكانپذير است.
سلامتى جسم، يكى ديگر از آن نعمتهاست كه در بسيارى از موارد هنگامى كه گرفته شد بازنمىگردد و يا اگر بازگردد به شكل اوّل نخواهد بود. انسان سالم قادر بر هر كار مثبتى است؛ ولى هنگامى كه سلامتى ازدست رفت عجز و ناتوانى جاى آن را خواهد گرفت به خصوص بيمارىهايى كه در سنين بالا انسان را مبتلا مىكنند، مصداق بارز همين مطلب است.
امنيت نيز يكى ديگر از نعمتهاى بزرگ است؛ انسان در محيط امن قادر به انجام دادن هر كار خوبى است؛ امّا بسيار ديده شده با تزلزل امنيت، سالها ناامنى و آثارش باقى مىماند و بهزودى بازنمى گردد.
#هشتگ_منبر
#نشر_خوبی_ها
زندگی به سبک قرآن کریم به این هست که
بافقراخوش برخورد باشید
قَوْلٌ مَعْرُوفٌ وَ مَغْفِرَةٌ خَيْرٌ مِنْ صَدَقَةٍ يَتْبَعُها أَذىً وَ اللَّهُ غَنِيٌّ حَلِيمٌ
گفتار پسندیده (در برابر نیازمندان)، و عفو (و گذشت از خشونتهای آنها)، از بخششی که آزاری به دنبال آن باشد، بهتر است؛ و خداوند، بینیاز و بردبار است.
سوره بقره - ۲۶۳
تفسیرنور
۱- آبرو و شخصيّت فقير، با ارزشتر از حفظ شكم فقير است. «قَوْلٌ مَعْرُوفٌ ... خَيْرٌ مِنْ صَدَقَةٍ»
۲- فقير را با محبّت و دلسوزی به كار مفيدی كه زندگی او را تأمين كند، راهنمايی كنيد. «قَوْلٌ مَعْرُوفٌ»
۳- انفاق بايد همراه با اخلاق باشد. «قَوْلٌ مَعْرُوفٌ ... خَيْرٌ مِنْ صَدَقَةٍ»
۴- گفتگوی خوش با فقير، موجب تسكين او و عامل رشد انسان است، در حالی كه صدقه با منّت، هيچكدام را بهمراه ندارد. «قَوْلٌ مَعْرُوفٌ ... خَيْرٌ مِنْ صَدَقَةٍ»
۵- اگر فقيری بخاطر فشار وتنگدستی، ناروايی گفت او را ببخشيد. «مَغْفِرَةٌ»
۶- رعايت عرف جامعه، در سخن و عمل لازم است. «قول معروف»
۷- خداوند آزار رسانی به فقير را پاسخ میدهد، ولی نه با عجله. «حليم»
#ایام_فاطمیه
#نشر_خوبی_ها
#هشتگ_منبر
حدیث قدسی توبه
خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند:
اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند.
میزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۲۷۹۷
#نشر_خوبی_ها
#هشتگ_منبر
ما بیصاحب نیستیم آقا ومولاداریم
ما كیمیایى در دست داریم كه اگر از آن استفاده كنیم، هم مشكلات دنیایمان حل می شود و هم آخرتمان؛ هم توفیق انجام وظایفمان زیاد می شود، هم نعمت هایی كه خدا به ما داده باقى می ماند و رشد می كند و هم موجب آرامش خاطر و آسایش می شود. یک کیمیا! همه می دانید و آن کیمیا این است كه همیشه به یاد داشته باشیم كه ما نوكر امام زمان (عجل الله فرجه الشریف) هستیم.
آقا داریم، مشكلى داشته باشیم آقایمان حل می كنند، ما بی صاحب نیستیم؛ كدام مشكلى بوده كه از سر صدق در خانه ایشان ببریم و ایشان حل نكنند؟! آن كسانى كه بیگانه هستند و در عمرشان ارتباطى با آن حضرت نداشتند، وقتى گرفتار می شوند، می گویند السلام علیك یا اباصالح، ادركنى! و ایشان به فریادشان می رسند. ما كه عمرى دم از نوكرى ایشان می زنیم، جوابمان را نمی دهند؟! چنین چیزى می شود؟! افسوس كه بعضى از ما این منصبِ افتخارآمیز را فراموش كرده ایم
#نشر_خوبی_ها
#هشتگ_منبر
#مهدویت
#سخنرانی_تعاملی
نمازشب مايه سـعادت
پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله
خَيْرُكُمْ مَنْ اَطابَ الْكَلامَ وَاَطْعَمَ الطَّعامَ وَصَلّى بِاللَّيْلِ وَ النّاسُ نِيامٌ
بهترين فرد شما كسى است كه نيكو سخن بگويد و طعام بدهد و هنگامى كه مردم خوابند نماز (شب) بخواند.
📖بحارالأنوار، ج 87، ص 142
#هشتگ_منبر
#نشر_خوبی_ها
پیامبر صلی الله علیه وآله در لحظات احتضار فرمودند:
وَيْلٌ لِمَنْ ظَلَمَهَا وَ وَيْلٌ لِمَنِ ابْتَزَّهَا حَقَّهَا وَ وَيْلٌ لِمَنْ انتهك حُرْمَتَهَا وَ وَيْلٌ لِمَنْ أَحْرَقَ بَابَهَا وَ وَيْلٌ لِمَنْ آذَى حلِيلَهَا [جنينها و شجّ جنبيها] وَ وَيْلٌ لِمَنْ شَاقَّهَا وَ بَارَزَهَا اللَّهُمَّ إِنِّي مِنْهُمْ بَرِيءٌ وَ هُمْ مِنِّي بُرَآءُ.
وای بر کسی که بر فاطمه سلام الله علیها ستم کند.
وای بر کسی که حق او را غصب کند.
وای بر کسی که حرمتش را بشکند.
وای بر کسی که در خانهاش را آتش بزند.
وای بر کسی که همسر او را بیازارد.
وای بر کسی که با او کینه ورزد و ستیزه کند.
خداوندا، من از آنها بیزارم و آنان هم از من بیزار هستند.
طرف من الانباء (سید بن طاووس)، ص۱۶۹
ـــــــ
🏴 سالروز شهادت حضرت مادرسادات
#نشر_خوبی_ها
#هشتگ_منبر
#فاطمیه
🏴 السلام علیك ایتها الصدیقة الشهیدة
◾️ شهادت مظلومانه صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
🏴 بقیة الله آجرك الله
موکب فرهنگی اجتماعی سپهبدشهیدحاج قاسم سلیمانی
27.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا فاطمه (س) علی رو حلال کن 🖤
#نشر_خوبی_ها
درخشندگی نور حضرت #زهرا سلام الله علیها برای #امیرالمومنین حضرت علی صلوات الله علیه...
ابان بن تغلب میگوید به #امام_صادق علیه السلام عرض کردم: ای پسر #رسول_خدا! برای چه حضرت #فاطمه سلام الله علیها، زهرا نامیده شد؟
حضرت فرمودند:
لِأَنَّهَا تَزْهَرُ لِأَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ فِی النَّهَارِ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ بِالنُّورِ
برای اینکه نور حضرت زهرا روزی سه مرتبه برای امیرالمومنین علیه السّلام میدرخشید.
کَانَ یَزْهَرُ نُورُ وَجْهِهَا صَلَاةَ الْغَدَاةِ وَ النَّاسُ فِی فِرَاشِهِمْ فَیَدْخُلُ بَیَاضُ ذَلِکَ النُّورِ إِلَی حُجُرَاتِهِمْ بِالْمَدِینَةِ فَتَبْیَضُّ حِیطَانُهُمْ فَیَعْجَبُونَ مِنْ ذَلِکَ فَیَأْتُونَ النَّبِیَّ فَیَسْأَلُونَهُ عَمَّا رَأَوْا فَیُرْسِلُهُمْ إِلَی مَنْزِلِ فَاطِمَةَ فَیَأْتُونَ مَنْزِلَهَا فَیَرَوْنَهَا قَاعِدَةً فِی مِحْرَابِهَا تُصَلِّی وَ النُّورُ یَسْطَعُ مِنْ مِحْرَابِهَا مِنْ وَجْهِهَا فَیَعْلَمُونَ أَنَّ الَّذِی رَأَوْهُ کَانَ مِنْ نُورِ فَاطِمَةَ
نور صورت آن بانوی معظمه در وقت نماز صبح، آن هنگام که مردم هنوز در رختخواب خود بودند میدرخشید. سفیدی آن نور داخل اتاقهای اهل مدینه میگردید و حیاط خانه هایشان سفید میشد. آنها از مشاهده این منظره در شگفت میشدند، نزد پیامبر خدا صلی الله علیه و آله میآمدند و درباره سرچشمه نور میپرسیدند. پیامبر خدا آنان را به سوی خانه زهرای اطهر روانه میکرد. زمانی که آنها به طرف خانه آن بانو میرفتند، میدیدند که او بر سر سجاده عبادت نشسته و نور صورت وی از محراب عبادتش ساطع میشود. آنگاه در مییافتند آن نوری که دیده اند، از نور فاطمه بوده است.
فَإِذَا انْتَصَفَ النَّهَارُ وَ تَرَتَّبَتْ لِلصَّلَاةِ زَهَرَ نُورُ وَجْهِهَا بِالصُّفْرَةِ فَتَدْخُلُ الصُّفْرَةُ فِی حُجُرَاتِ النَّاسِ فَتُصَفِّرُ ثِیَابَهُمْ وَ أَلْوَانَهُمْ فَیَأْتُونَ النَّبِیَّ فَیَسْأَلُونَهُ عَمَّا رَأَوْا فَیُرْسِلُهُمْ إِلَی مَنْزِلِ فَاطِمَةَ فَیَرَوْنَهَا قَائِمَةً فِی مِحْرَابِهَا وَ قَدْ زَهَرَ نُورُ وَجْهِهَا صَلَوَاتُ الله عَلَیها وَ عَلَی أَبِیهَا وَ بَعْلِهَا وَ بَنِیهَا بِالصُّفْرَةِ فَیَعْلَمُونَ أَنَّ الَّذِی رَأَوْا کَانَ مِنْ نُورِ وَجْهِهَا
هنگامی که ظهر میشد و فاطمه اطهر آماده نماز ظهر میگردید، نور زرد خاصی از پیشانی وی میدرخشید و داخل خانههای اهل مدینه میشد؛ به گونه ای که در و دیوار خانه ها، لباس و رنگ چهره هایشان زرد میگردید. وقتی درباره سرچشمه آن نور میپرسیدند، پیامبر خدا صلی الله علیه و آله آنان را به سوی خانه زهرای اطهر روانه میکرد. زمانی که آنها به سمت خانه آن بانوی مکرمه میرفتند، مشاهده میکردند که او در میان محراب عبادت ایستاده و نور زردی از پیشانی وی ساطع میشود. آنگاه در مییافتند آن نوری که دیده اند، از نور پیشانی مبارک آن حضرت بوده است.
فَإِذَا کَانَ آخِرُ النَّهَارِ وَ غَرَبَتِ الشَّمْسُ احْمَرَّ وَجْهُ فَاطِمَةَ فَأَشْرَقَ وَجْهُهَا بِالْحُمْرَةِ فَرَحاً وَ شُکْراً لله عَزَّ وَ جَلَّ فَکَانَ تَدْخُلُ حُمْرَةُ وَجْهِهَا حُجُرَاتِ الْقَوْمِ وَ تَحْمَرُّ حِیطَانُهُمْ فَیَعْجَبُونَ مِنْ ذَلِکَ وَ یَأْتُونَ النَّبِیَّ وَ یَسْأَلُونَهُ عَنْ ذَلِکَ فَیُرْسِلُهُمْ إِلَی مَنْزِلِ فَاطِمَةَ فَیَرَوْنَهَا جَالِسَةً تُسَبِّحُ الله وَ تُمَجِّدُهُ وَ نُورُ وَجْهِهَا یَزْهَرُ بِالْحُمْرَةِ فَیَعْلَمُونَ أَنَّ الَّذِی رَأَوْا کَانَ مِنْ نُورِ وَجْهِ فَاطِمَةَ
زمانی که آفتاب غروب میکرد، صورت حضرت زهرای اطهر سرخفام میشد و نوعی نور سرخ از آن ساطع میگردید و آن بانو بابت این نعمت، شکر حضرت پروردگار را به جای میآورد. نور سرخی که از چهره وی میدرخشید، داخل خانههای مردم میگردید، به شکلی که حیاط خانههای آنان به رنگ سرخ فام در میآمد. مردم که از مشاهده آن منظره تعجب میکردند، به حضور رسول خدا میشتافتند و درباره سرچشمه آن نور میپرسیدند. پیامبر خدا آنان را به طرف خانه زهرای اطهر میفرستاد. هنگامی که آنها به خانه فاطمه زهرا میرسیدند، میدیدند که آن بانوی معظمه بر سر سجاده عبادت نشسته و سرگرم تسبیح و تمجید پروردگار است و نور قرمزی از صورت وی میدرخشد. آنگاه در مییافتند آن نوری که دیده اند، از نور چهره آن بانوی مکرمه بوده است.
فَلَمْ یَزَلْ ذَلِکَ النُّورُ فِی وَجْهِهَا حَتَّی وُلِدَ الْحُسَیْنُ فَهُوَ یَتَقَلَّبُ فِی وُجُوهِنَا إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ فِی الْأَئِمَّةِ مِنَّا أَهْلَ الْبَیْتَ إِمَامٍ بَعْدَ إِمَامٍ.
آن نور تا زمان ولادت #امام_حسین علیه السّلام همچنان با او بود و در صورت ما امامان نیز هر کدام پس از دیگری خواهد بود، تا روز قیامت.
📚 بحارالانوار ج۴۳ ص۱۱
#هشتگ_منبر
#نشر_خوبی_ها