#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوعَجّلفَرجَهم
🔖اطلاع رسانی
❇️ثبت نام اعتکاف رمضانیه
✳️زیارت عتبات عالیات
✅#ویژه_طلاب_مجتمع_آموزش_عالی_قرآن_و_حدیث
⏳زمان: دهه سوم ماه مبارک رمضان از ۲۸ اسفند ماه تا ۱۳فروردین
🏢مکان: نجف اشرف
📌شرایط:
🔹طلبه مجتمع آموزش عالی قرآن وحدیث دارای پرونده جاری
🔸ظرفیت ثبت نام محدود است اماطلاب ملیتی خاص در اولویت هستند . ✅به دلیل لزوم تنوع ملیتی و محدودیتِ سهمیه ؛ ناچار قرعه کشی صورت خواهد گرفت.
🔹سفر با مجوز رفت وبرگشت بصورت زمینی برگزار میگردد
🔸اعتبار گذرنامه حداقل ۶ماه از تاریخ ۱۷رمضان
🔹مجوز خروج از کشور از مرکز امور طلاب
❇️هزینه سفر متعاقبا اعلام خواهد شد .
🔶طلاب محترم جهت ثبت نام اعتکاف دهه سوم ماه مبارک رمضان در نجف اشرف تافردا پنجشنبه تاریخ ۱۸بهمن ماه ۱۴۰۳به معاونت فرهنگی تربیتی مجتمع طبقه سوم اتاق ۴۰۶مراجعه نمایید.
✅توجه: فردا آخرین مهلت ثبت نام است ،هرچه زودتر مراجعه فرمائید،دیگر قابل تمدید نخواهد بود.
🌎 کانال اطلاع رسانی معاونت فرهنگی تربیتی، مجتمع عالی قرآن و حدیث
https://eitaa.com/mquraanf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌑 بازی شیطان
جز مخلصین کسی در امان نیست .
باسلام واحترام به اطلاع طلاب محترم می رساندثبت نام اعتکاف تمام شد لطفا مراجعه نفرمایید
✍ بسمه تعالی
🌹 به مناسبت اعیاد شعبانیه و ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران،کارگاه تعمم ۳۰ نفر از طلاب مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن ماه در سالن شهید صدر مجتمع در حال بر گزاری است ، طلاب عزیز از تجارت اساتید مجرب در این کارگاه جهت تعمم بهره مند خواهند شد.
🌎 کانال اطلاع رسانی معاونت فرهنگی تربیتی، مجتمع عالی قرآن و حدیث
https://eitaa.com/mquraanf
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه!
📝 ما در دهه ۹۰ حدود دو سال با آمریکا و چندکشور مذاکره کردیم، معاهدهای تشکیل شد، اما آمریکاییها به همان معاهده عمل نکردند و هم شخصی که سر کار است آن را پاره کرد و عمل نکرد
🎥 امام خامنهای
🔺 ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکند و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این که او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریمهای آمریکا؛ تحریمهای آمریکا برداشته نشد! در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول مذاکرهای بود که دو سال - بیشتر یا کمتر - طول کشید.
♨️ با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
#خط_تبیین
#امام_جامعه
@Manahejj
📣 مراسم اختتامیه سی امین #جشنواره بین المللی قرآنی و حدیثی المصطفی ویژه شرکت کنندگان و برگزیدگان مجتمع قرآن و حدیث، و همچنین به مناسبت اعیاد شعبانیه ، و ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، ویژه طلاب مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث بر گزار خواهد شد.
🗓 زمان :شنبه ۲۰ بهمن ساعت ۱۰
🛖 مکان : سالن قدس مجتمع امام خمینی ره
🎤سخنرانان :ریاست محترم مجتمع عالی قرآن و حدیث، حجه الاسلام والمسلمین آقای دکتر رضائی اصفهانی
🎤 و معاون محترم فرهنگی تربیتی المصطفی حجه الاسلام والمسلمین آقای دکتر صالح
🟪شرکت همه طلاب و همکاران در این جلسه ضروری بنظر می رسد.
🌎 کانال اطلاع رسانی معاونت فرهنگی تربیتی، مجتمع عالی قرآن و حدیث
https://eitaa.com/mquraanf