هدایت شده از أخٌفيالله
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تلآویو به هر دانشجو برای شرکت در راهپیمایی حمایت از اسرائیل در واشنگتن، 250 دلار پرداخت کرده است!
☑️ @Kavoshplus
هدایت شده از دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
20.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ «جبهۀ مقاومت» گریبانِ #نظام_سلطه را گرفته
🔹 نظام سلطه اساساً ضدّ «آزادى» و «عدالت» است؛ [امّا] اسلام پرچمدار عدالت و آزادى است؛ آن هم پرچمدار بىرودربايستى و صريح. اسلام، صريح در مقابل نظام سلطه است؛ يعنى طرفدار عدالت و آزادى است.
🔸 پس بنابراين، درگيرى و مواجهه و مقابله به طور قهرى وجود دارد؛ ...انواع و اقسام درگيرىهاى ديگر وجود دارد. تقابل حتمى است؛ در هر نقطهاى طبق اقتضائات.
🔹 منتها وقتى كه اسلام در قالب يك نظام سياسى، در قالب يك دولت، يك قدرت كه ملّتى دارد، دولتى دارد، ارتشى دارد، نيروهاى مسلّحى دارد، توانايىهاى علمىاى دارد، دانشگاهى دارد، اين جور وقتى مثل جمهورى اسلامى بُروز ميكند و ظهور ميكند، دشمنى آنها صد برابر ميشود. ... [لذا] اين جور نيست كه دشمنى نظام سلطه با فلان حزب اسلامى مثلاً در فلان كشور، قابل مقايسه باشد با دشمنى او با جمهورى اسلامى ... دشمنىشان با اين نظام، دشمنى فوقالعادهاى است.
✔️ اينجا است كه واژهى «مقاومت» معنا پيدا ميكند؛ اينكه ما ميگوييم «نيروهاى مقاومت، جريان مقاومت، جبههى مقاومت»، يعنى اين؛ يعنى يك حقيقتى به نام اسلام در دوران معاصر سر بلند كرده است كه اين حركت عظيم اسلامى، صد سال پيش، پنجاه سال پيش نبود، امروز وجود دارد كه گريبان نظام سلطه را محكم ميگيرد و براى #آزادى و #عدالت اقدام ميكند؛ اين به وجود آمده؛
🔻آنها هر توانى كه دارند، ميخواهند در مقابل اين به خرج بدهند كه اين را عقب برانند؛ اينجا است كه «فَلِذٰلِكَ فَادْعُ وَ اسْتَقِمْ »؛ هم دعوت لازم است، هم استقامت لازم است؛ مقاومت يعنى اين.
🗓 ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از دولتِ دین | اندیشکده مرصاد
⭕️ عماد، سازمان و نهضت
👤 نویسنده: هادی معصومی زارع
✂️ برشهایی از متن:
این روزها بیشتر از هر چیزی مینشینم و به این میاندیشم که به راستی در غیاب سازمان، امثال عماد و مصطفی و سمیر را چه چیز تربیت کرد و پروراند؟
این سه جوانمرد نه فرماندهانِ نظامیِ صرف که بیش از آن نماد کارآمدی نهضتاند.
سازمان ضروری است. اما برای پیشبرد امر نهضت کافی نیست. کمینهی ضمانت توفیق نهضت، امکان کنشگری لایههای غیرکارمندی در آن است.
امتگرایی که دالِّ مرکزی امر نهضت بود حسب صلاحدیدهای مصلحتمحورانه به سود تقدم اقتضائات ملّی نحیفتر و نحیفتر شد.
بروکراسی بر پیکره نهضت چنبره زده و رفتهرفته تحرک و پویایی نهضت را محدود و محدودتر ساخت.
تجربه ناکامی اخوانالمسلمین فراروی ماست. شکستی که بیش از هر چیز مرهون فروکاستن نهضت به سازمان بود. آن هم در متصلبترین و هرمیترین شکل ممکن آن.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/30272
🏷 #اخوان_المسلمین #امت_گرایی #حزب_الله #سازمان #محور_مقاومت #نهضت
@dolatedin
پیام سردار قاآنی به فرمانده گردانهای القسام: هر کاری لازم باشد در این نبرد تاریخی انجام خواهیم داد
🔹حماسه بزرگی به نام طوفان الاقصی خلق کردید که ضعف و شکنندگی رژیم غاصب صهیونیستی را به وضوح نمایش داد و نشان دادید که این رژیم از لانه عنکبوت ضعیفتر است.
🔹فلسطین و منطقه پس از طوفان الاقصی دیگر مانند قبل نخواهد بود. حملات مقاومت علیه نیروها و خودروهای زرهی دشمن ثابت کرد که مقاومت غزه قابلیت ابتکار دارد.
🔷برادران شما در محور مقاومت با شما متحد هستند و اجازه نخواهند داد دشمن به اهداف کثیف خود در غزه و فلسطین برسد. ما بر عهد برادرانه خود که ما را با هم متحد میکند هستیم.
🔷به شما اطمینان میدهیم هر کاری لازم باشد در این نبرد تاریخی انجام خواهیم داد.
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
هدایت شده از راوی || امین غفاری
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمی توانم این را به اشتراک نگذارم
می خواهید بسوزید، بسوزید،
می خواهید گریه کنید، گریه کنید
خوابتان مشوش می شود، بشود
ما چه قدر مغروریم که حتی ترس آن را داریم که از دیدن این تصاویر ملالی بر دامن بی خیالی مان بنشید و حال آنکه عده ای دارند آن را زندگی می کنند.
اگر پدر و مادر باشید می فهمید که بچه هر چه ناتوان تر و زبان بسته تر، آتش درد و شرمندگی بیشتر.
نمی دانم بر آنها که این صحنه را گرفته اند و بر پدر و مادران این نوزادان چه گذشته و چه خواهد گذشت؟
کاش پدر و مادرشان پیش از دیدن جان کندن نوزادشان شهید شده باشند.
🔴 راوی | امین غفاری |عضو شوید👇
✅️ @aminghafari_ir
❇️ مصاحبه با اسامه حمدان؛ مسئول روابط بین الملل حماس
هفته گذشته در بیروت فرصتی دست داد تا ساعتی با اسامه حمدان گپ و گفتی صریح و انتقادی در خصوص طوفان اقصی داشته باشم. بخش عمده این گفتگو در نسخه شنبه 20 آبان روزنامه ایران انتشار یافته است که در لینک زیر قابل مطالعه است.
بخش هایی از مصاحبه:
برآورد ما این بود که این عملیات لااقل به 24 ساعت زمان نیاز دارد. برای مثال شش ساعت برای تصرف پایگاههای نظامی. اما این پایگاهها تنها در نیم ساعت سقوط کردند. در واقع ما با یک فروپاشی غیرمنتظره مواجه شدیم. این منافاتی با طراحی دقیق و هوشمندانه برادرانمان در شاخه نظامی ندارد. ولی به هر حال تصور میشد که مقاومت بیشتری از سوی ارتش رژیم صهیونیستی را شاهد باشیم. وقتی این فروپاشی اتفاق افتاد، سرعت پیشرویها زیاد شد و دیگر گروههای مقاومت نیز به کمک فراخوانده شدند. در این میان مردم عادی نیز وارد معرکه شدند. تنها چهار ساعت پس از شروع درگیریها، نیروهای مقاومت با اولین گروه از اسرای اسرائیلی به غزه بازگشتند.
این پیروزی برق آسا منجر به افزایش شور و شوق نه تنها در میان گروههای مقاومت که حتی مردم عادی شد. خب این مردم هر روز زمینهای خود در غلاف غزه را میدیدند که روزگاری در اختیار خودشان یا اجدادشان بوده و دهه هاست که توسط اسرائیلیها اشغال شده است. میدیدند که چه طور اینها از زمینهایشان بهره میبرند ولی خودشان از سکونت یا کشت و زراعت روی آنها محروم شدهاند. برای همین بود که هزاران نفر از مردم عادی نیز به شهرکهای غلاف غزه با دست خالی یا سلاحهای شخصی شان حمله ور شدند و تعدادی از غیرنظامیان و حتی کارگرهای خارجی غیراسرائیلی را با خود به غزه آوردند. البته ما تصریح کردیم با وجود شرایط جنگی، این افراد را به عنوان اسیر به رسمیت نمیشناسیم.
https://t.me/irannewspaper/368810
https://irannewspaper.ir/8325/1/73604
🖌 کانال تلگرامی منبثات: پراکنده ها و شطحیات یک پژوهشگر
@Monbathat
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
مساله فلسطین در هاروارد و لندن با مساله فلسطین در شریف و تهران فرق دارد و بنظرم طبقهای از جامعهی ایران این فرق را درک کردهاند و برای همین هر قدر هم که برایشان از اعتراض هاروارد و تظاهرات لندن بگویی تکانی نخواهند خورد. طبقهی مذکور اعم از دانشجو و روشنفکر و هنرمند بدرستی متوجه این شده که مسالهی فلسطین در تقابل با کلان روایت دنیای غرب قرار دارد.
تا اینجای ماجرا البته شرایط با الباقی دنیا تفاوت چندانی ندارد اما در جمهوری اسلامی ایران، یکی از ستونهای کلان روایت نظام همین تقابل بوده است. یعنی چهار دهه است که نظام در ایران فریاد فلسطین میزند و آن را بر سر دشمنان بیرونی خود کوبیده که فلسطین سند دروغگویی نظام سلطه علیه ماست و البته حق میگوید.
حالا تن زدن به این دریای اعتراض علیه اسرائیل برای آن طبقه از سویی کشیدن خط بطلان بر آن ایدهآلیست که در دنیای غرب جستجو میکرده و از سوی دیگر به منزله تایید موضعی است که نظام خلال چهار دهه اتحاذ کرده.
شاید اگر ماجرا فقط خط کشیدن بر روی غرب بود داستان اینقدر معقد نمیبود اما وقتی قرار باشد دوشادوش روایتی قرار بگیری که چهار دهه است خودت را در برابر آن یافتهای، قصه خیلی سخت میشود و من این صعوبت در اتخاذ موضع را درک میکنم. میفهمم که چرا بخشی از دانشجویان و روشنفکران و هنرمندان ما اساسا نمیتوانند موضعی در قبال جنگ غزه داشته باشند.
ذات غرب ستیزانهی نظام در ایران ولو آن را تنها در خطابات صرف نماز جمعه بدانی و مواضع اعلامی - که اینطور نیست - مساله را چنین میکند. در این میان بسیارند کسانی که اختلاف جوهری با این ذات غربستیزانه ندارند اما در بسیاری از حیطههای سیاسی و فرهنگی و اقتصادی مخالف سیاستهای نظام هستند و چه بسا در صفوف اپوزوسیون نظام تلقی شوند. بنظرم عمده این افراد با همه دلرنجیها و دلخوریهاییکه از نظام دارند بر سر مساله فلسطین اعلام و ابراز همراهی میکنند چه آنکه خوب میدانند ماجرای فلسطین ربطی به دزدی و فساد و کج سلیقگی و ناکارآمدیهای داخلی ندارد.
فارغ اینکه بخواهم دستهبندی فوق از اپوزوسیون را وزنکشی کنم باورم بر این است که کلیدی برای باز کردن قفل فلسطین برای آن دسته از اپوزوسیون وجود ندارد و خودمان را به آب و آتش هم که بزنیم این جماعت تکانی برای فلسطین نخواهند خورد.
غربزدگی این جماعت خواص با غربزدگی عمومی مردم متفاوت است. غرب در ذهن عموم مردم همان انسان غربی است که سبک زندگی خاص خود را دارد و بیریا و دغل خود را مینمایاند. برای این دسته وقتی فلان سلبریتی و خواننده غربی را نشان دادی که حامی فلسطین است قصه تمام است. وقتی تظاهرات لندن را نشان دادی که زن و مرد و مسلمان و بی دین و لخت و محجبه همگی فریاد فلسطین میزنند کافیست که بپذیرد دنیا با فلسطین است.
اما غرب برای آن طبقه کذایی، نظام سلطهی حاکم است نه پروتوتایپ انسان غربی. نظام سلطهای که محکم ایستاده و میگوید آتشبس بیآتش بس. این غربزدگی حاد است و پیشرفتهترین روشهای درمانی هم برایش چارهساز نیست. وقتمان را تلف چنین بیمارانی نکنیم و رهایشان کنیم.
سرباز روحالله | @roohullahrazavi
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
أشقاء الأخت بتول الهور .. يهنئونها باستـشهـاد زوجها المجاهد عبد القادر القواسمي.. وهي حامل بشهرها الثامنه
برادرانِ همسرِ شهیدِ استشهادی، برایش شعر میخوانند و تبریک میگویند. همسر هشت ماهه باردار است.
شهید عبدالقادر القواسمی امروز در کرانه باختری به همراه دوستانش عملیات استشهادی انجام دادند.
#نظممقاومت
#انسانمقاوم
#جامعهمقاوم
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
🔺چرا فلسطینیها از نوار غزه فرار نکردند؟
اسرائیل پس از حمله هفت اکتبر، رسما هدف جنگ خود علیه نوار غزه را نابودی حماس اعلام کرد، اما به نظر میرسد غایت اصلی اسرائیل از این جنگ همه جانبه و بیسابقه حذف این باریکه کوچک اما دردسرساز برای همیشه بوده و تنها در این صورت هدف اعلامی جنگ یعنی نابودی حماس را تحقق یافته میداند.
چنان که برخی اسرائیلیها نیز گفتهاند، حتی به فرض تحقق هدف اعلامی جنگ، تا زمانی که غزه باقی است، یعنی زمینه و ظرفیت شکل گیری حماسی جدید و حملهای دیگر در آینده وجود دارد و از این رو، اسرائیل برای جلوگیری از آن و احیای بازدارندگی از دست رفته، غایت ویرانی کامل و غیرقابل سکونت کردن غزه را در پس هدف اعلام شده قرار داد و تنها راه ممکن تحقق آن را در کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه به مصر و اماکن دیگری دید.
در همان ابتدای جنگ نیز تلاشها و مذاکراتی با مصر و کشورهای دیگر برای انتقال ساکنان نوار غزه شروع شد؛ اما با سد محکم مخالفت مصر و اردن که از اجرای چنین سناریویی در آینده برای کرانه باختری نگران بود، مواجه شد. همان زمان هم گویا، اسرائیلیها برای مجاب کردن دولت مصر گفته بودند که صرفا برای مدتی پذیرای ساکنان نوار غزه در سینا باشد و پس از پایان جنگ و نابودی حماس دوباره به غزه باز گردانده خواهند شد. عبدالفتاح سیسی نیز در کنفرانسی خبری با درک غایت اسکان نهایی آنها در سینا صراحتا به تل آویو گفت که ساکنان نوار غزه را به همان صحرای نقب در اسرائیل منتقل کنید و پس از این که ماموریت علنی خود در نابودی حماس را به پایان رساندید، دوباره آنها را به نوار غزه بازگردانید.
وقتی اسرائیل در مجاب کردن مصر به بن بست رسید، تصمیم بر آن گرفت که این پروژه را یکجانبه عملیاتی کند؛ به گونهای که از طریق وارد آوردن بیسابقهترین فشار روانی به ساکنان پرتراکمترین نقطه جمعیتی جهان در باریکه کوچک غزه، آنها را به فرار به سمت مصر مجبور و جمعیت غزه را تخلیه کند. برای تحقق این هدف، سیاست غیر قابل سکونت کردن این باریکه را در پیش گرفت؛ هم از طریق محاصره نفسگیر و قطع آب، غذا، برق؛ و سوخت و هم از طریق بمبارانهای بیوقفه همه چیز به ویژه زیرساختهای مدنی از مدارس و دانشگاهها گرفته تا خیابانها، بیمارستانها و نانواییها و نیز کشتار وسیع مردم این منطقه و تخریب گسترده منازل. در واقع هدف اولیه تخریب این زیرساختها به ویژه بیمارستانها که دهها هزار آواره در آنها پناه گرفته بودند، تزریق احساس نبود هیچ جای امنی در غزه به فلسطینیها بود تا از این طریق ذهنیت انسان غزهای در این منطقه بسیار کوچک به بن بست کامل برسد و چارهای جز فرار به سمت مصر نیابد.
اما چرا فلسطینیها فرار نکردند؟ برخی به اشتباه مانع را بسته بودن گذرگاه و مخالفت مصر با پذیرفتن ساکنان نوار غزه میدانند، اما علی رغم اهمیت بالای موضع مصر و اردن، علت را باید در خود غزه جست. و الا اگر همین یک میلیون و پانصد هزار فلسطینی آواره در نوار غزه که از شمال به جنوب و بعضا در داخل خود جنوب به مناطق دیگری رفتهاند - و یا حداقل هزاران نفر از آنها - به سمت مرز با مصر هجوم برده بودند، آیا مصر توان مقابله با این سیل جمعیت را داشت؟ آیا ترس از تیراندازی نیروهای امنیتی مصری این آوارگان را بازداشت؟ در حالی که مرگ و کشتار در هر خانه و کوی و برزنی در غزه به طرز فجیع و لحظهای اتفاق میافتد، تیراندازی احتمالی نظامیان مصری چه بازدارندگی میتوانست داشته باشد؟
جالب هم اینجاست که حتی در حد چند نفری به سمت گذرگاه رفح و مرز 12 کیلومتری با مصر فرار نکردند تا از جهنم جنگ نجات یابند. اما چرا؟ پاسخ را میتوان در جمله ساده اما پرمحتوای یک دختر کم سن و سال فلسطینی در مصاحبهای کوتاه و گذرا با یک شبکه ماهوارهای دید. او تاکید میکرد که ما از اینجا کوچ نخواهیم کرد و مرگ در خانه را به آوارگی و تحقیر در غربت ترجیح میدهیم. همین واژگان برآیند یک نوع آگاهی جمعی است که آن هم زاییده تجربه تلخ آوارگی فلسطینیها در خارج از موطن خود از سال 1948 است که هم اکنون جمعیت آنها به بیش از 6 میلیون نفر میرسد و خیلی از آنها نه شناسنامهای دارند نه تابعیتی. امروزه حتی تصور ذهنی زندگیِ به شدت وابسته به اسناد هویتی در دنیای مدرن ممکن نیست و آزار دهنده است، اما این واقعیت تلخ زندگی میلیونها آواره فلسطینی در اردوگاههای آوارگان در کشورهای دیگر است.
البته ایستادگی ساکنان غزه در مقابل طرح کوچ اجباری خود یک جبهه مردمی متحد را نیز در این جنگ همه جانبه و محاصره اقتصادی و انسانی بیسابقه به نمایش میگذارد و همین عامل، اسرائیل را با چالش بزرگی در تحقق غایت و اهداف جنگ مواجه کرده است.
#صابر_گل_عنبری
@Sgolanbari
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
آنچه رژيم صهيونيست را تهديد ميكند، موشکهاى ايران يا گروههاى مقاومت نيست، تا در برابر آن سپر موشكى در اينجا و آنجا به پا كنند؛ تهديد حقيقى و بدون علاج، #عزم_راسخ مردان و زنان و جوانانى در كشورهاى اسلامى است كه ديگر نميخواهند آمريكا و اروپا و عوامل دستنشاندهشان بر آنان حكومت و تحكم و آنان را تحقير كنند. البته آن موشکها هم هرگاه تهديدى از سوى دشمن بروز كند، وظيفهى خود را انجام خواهند داد. «فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللّٰهِ حَقٌّ وَ لاٰ يَسْتَخِفَّنَّكَ الَّذِينَ لاٰ يُوقِنُونَ»
كنفرانس حمايت از انتفاضه فلسطين (۱۳۹۰/۰۷/۰۹)
#نظممقاومت
#انسانمقاوم
https://eitaa.com/mssadeghi_ir
هدایت شده از الجزیره به فارسی
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ژنرال بازنشسته، فايز الدویری:
🔹چه کسی پیروز جنگ غزه خواهد بود؟
🔎@AjaNews_persian