💢 کانالهای خبری فارسیزبان در تلگرام
🔻کدام کانالهای خبری فارسی زبان در تلگرام بیشترین تعداد عضو، بازدید و پست را دارند؟
🔻بررسی کانالهای خبری فارسی زبان در تلگرام نشان میدهد که کانال «خبرهای فوری با آیدی khabar_furei» با ۴.۶ میلیون دنبالکننده، بیشترین تعداد عضو را داراست. همچنین کانال «خبر آنلاین» با ۴۵۲ هزار پست منتشر شده از ابتدای تأسیس کانال، بیشترین خبر را منتشر کرده است.
🔻کانال «خبرهای فوری/مهم» با میانگین ۹۴.۷ هزار بازدید برای هر پست از ابتدای تأسیس کانال، میانگین بیشترین تعداد بازدید خبر را به خود اختصاص داده و مجموع پستهای منتشر شده آن بیش از ۳۰ میلیارد بازدید داشتهاند و از این حیث نیز رکوردار است.
🔻نکته قابل توجه، غیبت و یا حضور کمرنگ خبرگزاریها و سایتهای خبری مطرح است که این امر میتواند حاکی از عدم موفقیت، برنامه و یا حتی تمایل آنها برای حضور در تلگرام باشد.
❓شما عضو کدام یک از کانالهای خبری در تلگرام هستید؟
🆔 @namafar
#خبر_نما
📢چین اولین پویانمایی خود با هوش مصنوعی را ساخت!
🔻پویانمایی «Qianqiu Shisong» اولین پویانمایی چینی است که تقریبا در تمامی مراحل ساخت آن از هوش مصنوعی استفاده شده است؛ از تولید، طراحی هنری، ساخت ویدیو و حتی پساتولید.
🔻این پویانمایی توسط China Media شده که بزرگترین رسانهی دولتی چین است. این شرکت برای خلق Qianqiu Shisong از هوش مصنوعی CMG Media GPT استفاده کرده که توسط ساعتها آرشیو صوتی و تصویری این رسانه آموزش دیده است.
🔻رئیس گروه رسانهی چین میگوید: «ما عمیقتر از این در فناوریهای نوآورانه کاوش خواهیم کرد، اینترنت و هوش مصنوعی را در آغوش خواهیم گرفت و یک «موتور قدرتمند» و «نیروی محرک» برای نوع جدیدی از رسانههای بینالمللی خواهیم ساخت».
🔍 منبع: Daily Sabah
🆔 @namafar
💢بازتاب چهلودومین جشنواره فیلم فجر در خبرگزاریهای داخلی
🔻خبرگزاری ایرنا -در صفحه ویژه جشنوارهاش- تعداد ۳۵۰ مطلب درباره چهلودومین جشنواره فیلم فجر منتشر کرده و بیش از هر خبرگزاری دیگر به جشنواره پرداخته است. ایسنا با ۲۶۷ مطلب و خبرگزاری مهر با ۲۶۶ مطلب در جایگاههای بعدی ایستادهاند.
🔻فیلم سینمایی احمد در کانون توجه خبرگزاریهای داخلی بوده است. درباره این فیلم که برنده سیمرغ بهترین چهرهپردازی و جلوههای ویژه بصری چهلودومین جشنواره فیلم فجر شد، تعداد ۶۵ مطلب در خبرگزاریهای داخلی منتشر شده است.
🔻خبرگزاری ایرنا با بیشترین مطالب منتشر شده درباره ۵ فیلم برنده سیمرغ، بیشترین توجه را به فیلمهای برنده سیمرغ چهلودومین جشنواره فیلم فجر داشته است. خبرگزاری مهر نیز با بیشترین مطالب منتشر شده درباره ۵ فیلم برنده سیمرغ در جایگاه بعدی قرار دارد.
🔻شما اخبار جشنواره را از کدام خبرگزاری پیگیری کردهاید؟
🆔 @namafar
#یادداشت_همکاران
💢 گردشگری ورزشی برگ برندهی گردشگری در قطر
🔻قطر از پردرآمد ترین کشور های آسیای غربی است و دارای سومین منابع ذخایر گاز طبیعی در دنیا. علیرغم تمام آمارهای درخشان اقتصادی اش اما این کشور هنوز هم در یکی از مهمترین منابع درآمد از سایر کشورهای عربی خلیج فارس عقب بود و آن هم صنعت گردشگری بود. قطر نه چون عربستان سعودی از جاذبههای گردشگری دینی چون مراسم برخوردار بود، نه چون ترکیه میتوانست به جاذبههای تاریخی خود تکیه کند و نه چون امارات بندر چندجانبهای چون دبی را داشت که آن را بدل به جاذبه گردشگری کند، پس چاره چه بود؟
🔻قطر سرمایه گذاری شدیدی بر روی حوزه گردشگری کرده است و پیش بینی می شود این سرمایه گذاری افزایش هم بیابید.
🔻قطر بخش بزرگی از سرمایه گذاری خود در گردشگری را معطوف به گردشگری ورزشی کرده است. در این مطلب تنها به دو مورد موتوراسپورت در قطر و جام جهانی فوتبال اشاره می کنیم.
👈 جهت مطالعه متن کامل میتوانید به سایت «نمافر» مراجعه فرمایید.
🆔 @namafar
#معرفی_محصول
📃 نقشه وضعیت صنعت سینما | ویراست دوم
🔻 تعداد مخاطبان سینما در ایران و جهان چقدر است؟
ژانر تولیدات سینمایی در ایران چه تغییراتی را طی کرده است؟
وضعیت بازار جهانی و داخلی صنعت سینما در چه سطحی است؟
پرمخاطبترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران کداماند؟
🔻 این گزارش در قالب هفت فصل تدوین شده و به سوالات متعددی پیرامون سینما پاسخ داده میشود.
🔻بخشی از مهمترین نکات که در این گزارش میخوانیم:
وضعیت آموزشهای دانشگاهی و آنلاین مرتبط با سینما ، تعداد فیلمهای اکران شده در سینماهای کشور و جهان، وضعیت سالنهای سینما به تفکیک استانهای کشور، آمار فروش فیلمهای ایرانی و آمریکایی، تعداد تماشاگران سینمای ایران، ژانرهای محبوب و پرفروش در سینمای ایران و آمریکا، جزئیات حمایتهای مالی مجموعههای سینمایی، میزان محتوای مخرب در آثار سینمایی جهان.
📖مطالعهی این گزارش را به سیاستگذاران فرهنگی، فعالان و علاقهمندان به حوزه سینما توصیه میکنیم.
👈برای تهیه این محصول میتوانید به وبسایت «نمافر» مراجعه کنید.
🆔 @namafar
#یادداشت_همکاران
💢فرصتهای گروه بریکس برای صنایع فرهنگی و خلاق
▪️تعداد کلمات: ۴۰۷۰
▪️میانگین زمان خواندن: ۱۸ دقیقه
▪️نویسنده: کمیل انتظاری
🔻گردشگری را میتوان اصلیترین ظرفیت بریکس در زمینه صنایع فرهنگی و خلاق دانست. تا ۱۰ سال آینده خانوادههای چینی (بیش از ۶۰ میلیون خانواده) و هندی (بیش از ۱۰ میلیون خانواده) با درآمد سالانه بیش از ۳۵ هزار دلار توانایی سفر خارجی را خواهند داشت و این رشد در سایر کشورهای بریکس نیز روی خواهد داد و فرصت مغتنمی برای جذب این گردشگران است.
🔻بررسی تعداد بلیت فروخته شده سینما بر اساس کشور نشان میدهد که چین با ۱.۱۵ میلیارد بلیت فروخته شده در جایگاه نخست ایستاده است. هند و روسیه دو عضو دیگر گروه بریکس به ترتیب با ۴۲۵ و ۱۲۵ میلیون بلیت در رتبههای سوم و چهارم قرار دارند. این امر حاکی از وجود بازاری بالقوه برای سینمای کشورهای بریکس خبر میدهد.
🔻همچنین ظرفیت همکاریهای اقتصادی در سایر حوزههای صنایع خلاق مانند موسیقی، صنعت نشر، خوراک و غذا، اسباببازی و... نیز در میان کشورهای گروه بریکس بالاست و کشورمان میتواند با سیاستگذاریهای مناسب از آن بهرهمند شود.
👈متن کامل را در نمافر بخوانید.
🆔 @namafar
#خبر_نما
📢پرتقاضاترین ویزای جهان برای کدام کشورها است؟
🔻در سال گذشته فرانسه بیشترین میزان تقاضا برای ویزا را داشته است. این رتبهبندی بر اساس تعداد جست و جو برای ویزاهای این کشورها بهدست آمده است. برای ویزای فرانسه در سال گذشته بیش از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار بار جست و جو شده است. البته این اتفاق جای تعجب ندارد، چرا که فرانسه بیشترین گردشگر خارجی را دارد.
🔻کانادا با تقریبا ۲ میلیون و ژاپن با ۹۴۰ هزار جست و جو در رتبههای بعدی قرار دارند. کانادا همیشه به عنوان یکی از مطلوبترین مکانها برای زندگی و کار رتبهبندی میشود. این کشور همچنین قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ تقریبا ۵۰۰ هزار
مهاجر را بپذیرد.
🔻کشورهایی با بیش از ۵۰۰ هزار جست و جو برای ویزا به ترتیب استرالیا، هند، ترکیه، سنگاپور، نیوزلند، مالزی و پاکستان بودند.
🔍منبع : Travel Daily News
🆔 @namafar
#معرفی_محصول
📃گزارش «هزینهکرد فرهنگی ایرانیان در سال ۱۴۰۱»
🔻 هزینهکرد فرهنگی، مجموعه هزینههایی است که افراد برای خرید یا بهرهمندی از محصولات و خدمات فرهنگی مانند کتاب، موسیقی، گردش، تفریح و سرگرمی، فیلم و تئاتر، پوشاک، آیینهای مذهبی و... صرف میکنند.
🔻این نوشتار با هدف تحلیل مصرف فرهنگی خانوارهای ایرانی از سال ۱۳۹۶ الی ۱۴۰۱ و بهطور خاص برای سال ۱۴۰۱ بر مبنای تحلیل ثانویه دادههای خام مرکز آمار ایران ارائه شده است. براساس این دادهها، ۳۰۸ کد هزینۀ فرهنگی ذیل ۱۶ بخش مختلف استخراج شده است.
🔻این گزارش دربرگیرنده ۱۹۵۶۷ نمونۀ خانوار نقاط شهری و ۱۸۳۸۴ نمونۀ خانوار نقاط روستایی در سرتاسر کشور است. نتایج در قالب گزارشهای آماری شامل مجموع، میانگین و سهم مصرف فرهنگی از مجموع هزینههای سالانه خانوار براساس خانوار شهری-روستایی، دهک درآمدی، جنسیت، تحصیلات، وضعیت تأهل، وضعیت اشتغال و ... ارائه شده است.
📖مطالعه « هزینهکرد فرهنگی ایرانیان در سال ۱۴۰۱» میتواند برای دغدغهمندان حوزه فرهنگ، صاحبان کسب و کارهای فرهنگی، مسئولان و سیاستگذاران عرصه فرهنگ مفید باشد.
👈برای تهیه این محصول میتوانید به وبسایت نمافر مراجعه کنید.
- گروه سیاستپژوهی و تحلیل داده نمافر
-اندیشکده مطالعات فرهنگ و توسعه
-اندیشکده حرف
🆔 @namafar