فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰هرچه از شهادت رییسجمهور و همراهانش، میگذرد و خدمات آنها بازگو و منتشر میشود مشخص میشود که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، مملکت را به عمد روی هوا بردند...
چاقویِ «بیتدبیری و تعطیل کردن مملکت»
را بیخ گلوی سیدعلی خامنهای گذاشته بودند و باجِ رفتن زیر سلطه غرب را میخواستند... یا مردم را کلافه و خسته میکنیم و به جانت میاندازیم
و یا باید به برجام یک، دو، سه و... تن بدهی!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
📌 دورنما «بازخوانی جمهوری اسلامی»
❖ ایران اسلامی؛ هراس ها و امید ها
• بازخوانی و ارتقای نهاد انتخابات در عقلانیت انقلاب اسلامی
• واقعیت ها و آسیب های انتخابات محقق
• انتخابات معقول در کش و قوس پروپاگاندا و پوپولیسم
• رسانه و کنش آزاد انتخاب سیاسی
▫️اگر موضوع جدیدی پیشنهاد دارید به آیدی زیر مراجعه فرماید:
📱@taha_mojahed
📱@saeed_karimdadashi
•
•
•
•
༺ دورنما ༻
https://eitaa.com/joinchat/3888972600C8e14a6d6d7
🔰 کارکرد مهم حزباللهی تکنوکرات...
۱_ بگذریم از اینکه حزب اللهی بودن با تکنوکرات بودن در مغایرت است و کسی که به عنوان نیروی انقلابی، خود را تکنیکزده بداند، یا از آن چیزی نمیداند و یا به دنبال بافتن لباس التقاط و البته با راه انداختن دعوای تعهد_تخصص، دنبال افزایش دامنه و طیف هوادارن خود است و این مشخص نبودنِ مرزهای گفتمانیِ یک عنصر سیاسی، موید یک چیز است!
۲_ بدون مسلح بودن به دستگاه تحلیلی پیچیده و صرفا خواندن اظهارنظرهای جریان غربگرا و به معنای واقعی تکنوکرات (البته از نوع درجه چندم) میتوان این را درک کرد که علاقه خاصی به پررنگ کردن قالیباف به عنوان رقیب اصلی پزشکیان دارند و این خواست جبهه اصلاحات است که به رقابت با یک تکنوکرات حزباللهی بپردازند تا دیگری! و این موید یک چیز است!
۳_ باز هم بدون تحلیل پیچیده و نگاهی گذرا به بدنه اجتماعی حزب اللهی و مذهبی، وزن جلیلی به نسبت کاندیدای حزب اللهیِ تکنوکرات، بیشتر است و به علاوه اینکه جلیلی میتواند با کلیدواژه دلارزدایی، ورود دولت در ساخت مسکن، عدالت آموزشی و نظام سلامت، آراء بدنه چپ سکولار و همچنین جامعه کارگری را جذب کند!
۴_* تمرکز غربگرایان بر کوبیدن جلیلی (روزانه به طور متوسط دو سه مقاله تخریبی)، نادیده گرفتن و سکوت درباره حواشی قالیباف (سیسمونی، پسرش، هلدینگ یاس) و اصرار آنها بر جعل دوقطبی پزشکیان_قالیباف، به عنوان رقبای اصلی انتخابات، با وجود پایینتر بودن اقبال قالیباف و همینطور نزدیکی نگاه او حداقل در سیاست خارجی و اقتصاد و حتی فرهنگ، به این جریان، موید یک چیز است؛ آن این است که سردار خلبان دکتر محمدباقر قالیباف، با دو حرکت به کمک غربگرایان خواد آمد؛ شکستن رای جریان حزب الله و خالی کردن پشت کاندیدای اصلی مقابل پزشکیان و دو اینکه بهرحال او با جلیلی رقابت خواهد کرد و برای عبور از او از گزارههای سکولار مثل حجاب، مدل رفتار جلیلی در موضوع توافق هستهای و در مجموع سیاست خارجی و دوگانه کارنامه_برنامه استفاده خواهد کرد تا ضمن فاصله گیری از جریان انقلابی که با کلیدواژه پایداری و نماد خشونت و عقبماندگی به تصویر کشیده شده است، ضربه گیر پزشکیانی شود که با هم اشتراکات بالا را دارند.
ویژگی دیگر قالیباف، فرصت طلبی است. کسی که بر دو موج افغانی ستیزی و واردات خودرو که دو موج ساختگی و به منظور برداشتهای امنیتی و فرهنگی طراحی شده است، فرصت طلب است و در نتیجه این فرد قدرت طلب است و برای رسیدن به قدرت با هر گفتمانی ائتلاف خواهد کرد!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 این نظرسنجی پایگاه خبری انتخاب است. دلیل این که چرا اصلاحات تمایل دارد با قالیباف رقابت کند در این نظرسنجی مشخص است!
پیرو مطلب بالا.
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 فلاحتپیشه، معلومالحال و عنصر سیاسی نزدیک به طیف اعتدالگرایان است.
هر متنی، یک #فرامتن دارد. فرامتن حرف او این است که مشخصاً سعید جلیلی را هدف قرار داده و او را عامل فعال شدن مکانیسم ماشه میداند. بازی مجدد دیو و دلبر!
فلاحتپیشه گفته بود رقابت اصلی بین قالیباف و پزشکیان خواهد بود. پیرو مطالب بالاتر!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 نه پدر کشتگی با کسی داریم و نه فردی برای ما کیش شخصیت دارد. تنها چیزی که باید نسبت ما را با افراد تعیین کند، معیار است و در اینجا معیار «در خط انقلاب اسلامی بودن»، است!
آیا کسی که در سیاست خارجی همسو با غربگرایان، برجام را تنها راه حل دانسته، در فرهنگ به دنبال منطقه آزاد گردشگری و فرهنگی است و در اقتصاد، توسعه را سرلوحه قرار میدهد، در خط انقلاب است؟! چه فرقی با طیف غربگرا دارد؟! تفاوت نگاه پزشکیان با قالیباف در اقتصاد، فرهنگ و سیاست خارجی در چیست؟!!
حب و بغض ما به افراد، از روی تعصب کورکورانه و یا نفرت بیدلیل، نباید باشد!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چهار سرفصل اصلی دولت من:
انضباط مالی
مشارکت فراگیر مردم در پیشرفت کشور
پیشران های اقتصادی
فناوری جهش آفرین
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔰 آقایان خانمها!
مبانی!
شناخت زیرساختهای معرفتی و جهانبینی انقلاب مهم است!
اگر درست بشناسیم، با شنیدن واژهها و اصطلاحات گوشمان تیز میشود و بیخیال از آن عبور نمیکنیم!
هر انتخاباتی که انجام و از آن رد میشویم، بیشتر به این پی میبریم که حزبالله باید بیشتر روی شناخت معرفت و گفتمان انقلاب وقت بگذارد! هرکسی با چهره حزباللهی و با ادا کردن «حضرت آقا»، حزباللهی نیست. حزباللهی بودن به پایبندی به دالهای مرکزی انقلاب اسلامی مثل عدالت، استکبارستیزی، قدسی سازی ساختارهای اجتماعی، اشرافیتستیزی و ... است!
آقایان خانمها!
مبانی، مبانی، مبانی!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تمام تلاشم را خواهم کرد تا بدون تخریب و با دلیل نشان دهم، قالیباف یک اصلاحطلب درجه دوم است. این ویدئو را ببینید مربوط به سال ۱۳۹۶ است.
برداشت شما از این ایده و برنامه قالیباف چیست؟!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰عدالت یا پیشرفت؛ قالیباف انقلابی یا بازتولید هاشمی رفسنجانی!
•| باز هم تاکید میکنم که باید نشان بدهیم قالیباف انقلابی نیست و یک لیبرال درجه دوم است!
•| باید واژههایی که کاندیداها بکار میبرند را جدا کرد و کد آنها شکست و به عمق گفتمانی هر کاندیدا رسید. روی اصطلاحات حساس باشیم!
•| این ایدهی قالیباف یعنی اولویت توسعه یا به قول خودش پیشرفت بر عدالت، هارترین شکل ممکن سرمایهداری است که در اصل متعلق به کارگزاران سازندگی و در کل نگاهی سرمایهدارانه است.
توسعه، اینجا به معنی تمرکز بر روی انباشت سرمایه در دست گروهی خاص و سپس سر ریز کردن آن به طبقات پایین است و در نتیجه به شکل کاریکاتوری، بخشی از جامعه به رفاه و امکانات (مثل باغ کتاب در شمال تهران، دریاچه خلیج فارس در غرب تهران، توسعه تپههای عباسآباد، تراکم فروشی و برجسازیهای بیرویه) دسترسی دارد و بقیه در کوچههای تنگ یاخچیآباد، تیلهبازی کنند!
(مبانی و گفتمان انقلاب را خوب مطالعه کنیم و شخصپرست نباشیم)
🆔 @namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رندان به چپاول سر این سفره نشستند/
اینها همه از غفلت و بیحالی ما بود!
عدالت کجایی؟! عدالت کجایی؟!
•| سیاست اولویت پیشرفت و یا توسعه بر عدالت، از سال ۶۸، دارد از شخصیتی به شخصیت سیاسی دیگر با هر گرایش سیاسی دست به دست میشود و متاسفانه اجرا میشود. از هاشمی رفسنجانی به ولایتی و از ولایتی و روحانی به قالیباف!
•|🎬 ویدئو نظر رهبر انقلاب درباره موضوع عدالت!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 قالیباف نمیتواند ادعا کند ادامه دهنده دولت قبل است. جلیل محبی از نزدیکان قالیباف، در واکنش به نامه جمیله علم الهدی به همسر امانوئل مکرون این توییت را با این ادبیات سخیف منتشر کرد و عمق اختلاف و شکاف مجلس با دولت ابراهیم رئیسی را نشان داد!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 رهبر انقلاب:
(۱۳۸۷ در جمع دانشجویان)
« گفتمان #عدالت، یک گفتمان اساسی است و - همانطور هم که چند روز پیش در جلسهیی مطرح کردم - همه چیز ماست. منهای آن، جمهوری اسلامی هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت؛ باید آن را داشته باشیم. این گفتمان را باید همهگیر کنید؛ بهگونهیی که هر جریانی، هر شخصی، هر حزبی و هر جناحی سر کار بیاید، خودش را ناگزیر ببیند که تسلیم این گفتمان شود؛ یعنی برای عدالت تلاش کند و مجبور شود پرچم عدالت را بر دست بگیرد؛ این را شما باید نگه دارید و حفظ کنید؛ این مهم است. اما در برخورد با آنچه شده، باید خانگی برخورد کنید؛ نه بیگانهوار و معترض!»
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰گزینه تکنوکرات کیست؟
•| مطلب یک اپوزیسیون در نشریه اتلانتیک و بازنشر آن توسط تحلیلگر میز ایران مرکز امنیت ملی اسرائیل(inss):
«من نوشتم ۳ گزینه پیش رو شانس پیروزی دارند؛
تکنوکرات؛ اصلاح طلب(رفورمیست)؛ اصولگرا (فاندامنتال)».
سوال! منظور از تکنوکرات کدام کاندیدا است؟!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 حسین سلاحورزی:
عدالت توزیعی، توزیع فقر است، نه ثروت!
•| کدام کاندیدا، به افکار سلاحورزیِ معلومالحال شباهت دارد؟!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 قالیباف، نزدیکانش را مثل خودش انتخاب کرده است و با گفتمان او یعنی بازارگرایی، لیبرالیسم و همینطور رابطه تخاصمی با شهید رییسی، در هماهنگی کامل است، آن هم به طرز سخیف و بدون لکنت!
•| قالیباف نمیتواند بگوید ولایتمدار است ولی حلقه اصلی مشاورانش، هیچ نسبتی با ولایت فقیه نداشته باشند و ضد او نظر دهند. نمیتواند بگوید ادامهدهنده دولت قبل است که عملا در سه سال دولت سیزدهم، او شمشیر کشیده بود و مستقیما خون به دل شهید رییسی میکرد.
🆔 @namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
برای آقای دکتر قالیباف احترام زیادی قائل هستم. چند روز پیش هم تلفنی به ایشان عرض کردم که نگران رویکرد اقتصادیشان هستم. تیمی که ایشان برای حوزه اقتصاد انتخاب کردهاند، و ادبیاتی که استفاده میکنند، این نگرانی را صدچندان کرده است.
نئولیبرالیسم معیشتسوز و نابرابری ساز است.
ما نمیخواهیم صحنههایی که امروز در آرژانتین میبینیم، فردا در ایران تکرار شود...
@syjebraily
🔰 روی کار آمدن #سعید_جلیلی منافع چه طیفی را به خطر خواهند انداخت؟
•| شاید مهمتر از اینکه چه کسی در انتخابات هشتم تیرماه به ریاست جمهوری برسد این باشد که در دوران او ریخت اقتصاد سیاسی کشور به چه سمت و سویی متمایل شود آیا جهت ساخت اقتصاد سیاسی کشور به سمت انتفاع اقشار مستضعف مردمان صاحب انقلاب یا نیروهای مولد خواهد بود یا مرفهین گروههای ذی نفوذ و صاحب ثروت؟ یا به عبارت دیگر آیا سرمایه داری تجاری در کشور به سود بنگاههای مولد تولیدی و صنعتی و اقتصاد مردم محور مهار خواهد شد یا اوضاع به گونه ی دیگری رقم خواهد خورد. در این میان شناخت طرح برنامه و مواضع نامزدهای ریاست جمهوری در تشخیص سمت و سوی دولت متبوع آنها بسیار کمک کننده است اما از طرف دیگر میتوان به دنبال این بود که منافع نیروهای نامولد با مواضع کدام یک از این نامزدها و اگرایی بیشتری دارد؟ یا به عبارت دیگر نمایندگان این نیروهای نامولد با کدام یک از نامزدهای انتخابات پیش رو جدال و مخاصمه بیشتری دارند.
•| اتاق بازرگانی که در اصل «اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران» نام دارد به عنوان نماد سرمایه داری تجاری در کشور شناخته میشود. ساختار نیروها درون این اتاق به نحوی است که با پس زده شدن نیروهای مولد تولیدی عملاً به مثابه نهاد حافظ منافع نیروهای غیر مولد اقتصادی در کشور شناخته میشود. شاید خوانده شدن این اتاق با نام اتاق بازرگانی و نه با عنوان کامل آن هم نشانی هم از همین آرایش قدرت نیروهای درون این مجموعه باشد. اما اتاق بازرگانی در مقاطع مختلفی در چند سال اخیر خبرساز شده است. کمپین تعطیلی شنبه ها با ادعای همسویی با اقتصاد جهانی تلاش برای بازگرداندن وزارت بازرگانی به ساختار دولت، دو کنش پر سر و صدای اتاق در چند سال اخیر و معطوف به تغییر ساختارهای سیاسی و اجتماعی بود که علی رغم کمپین سیاسی رسانه ای پر قدرتی که اتاق حول آنها شکل داد و توفیقاتی از جمله تصویب تعطیلی شنبه ها در صحن علنی مجلس برای آن به دنبال داشت سرانجام به سد نهادهای نظارتی بالاتر برخورد کرد و با شکست مواجه شد.
بخش اول/
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 روی کار آمدن #سعید_جلیلی منافع چه طیفی را به خطر خواهند انداخت؟
بخش دوم/
•| به جز این دو مورد ریاست حسین سلاحورزی در اتاق بازرگانی هم ماجرای خبرساز دیگر چند وقت اخیر بود. سلاح ورزی که در جریان اغتشاشات پائیز ۱۴۰۱ با مواضع رادیکالش عملاً آب در آسیاب کمپین ضد ایرانی براندازان میریخت، به ناگاه به ریاست اتاق رسید اما در ادامه و با ورود نهادهای نظارتی پس از 8 ماه سرانجام در دولت شهید رئیسی برکنار شد.
مواضع سلاح ورزی میتواند مواضع سلاحورزی در جریان انتخابات اخیر میتواند زاویه بکر و تصویر متفاوتی از کارزار نیروهای درگیر در جریان انتخابات اخیر از منظر اقتصاد سیاسی ارائه کند. او به عنوان نماد نیروهای غیر مولد اقتصادی و کارگزار سیاسی طیف برانداز در روزهای اخیر توئیتهای مختلفی علیه یکی از نامزدهای جریان انقلاب زده است که میتواند نشانگر تعارض جدی گفتار او با این طیف قلمداد شود.
•| سلاح ورزی در روزهای اخیر بیش از هر نامزد دیگری با «سعید جلیلی مرزبندی کرده و علیه او موضع گرفته است. او فقط در 5 روز اخیر 40 توئیت منتشر یا بازنشر کرده است که 10 مورد آن مستقیماً علیه جلیلی، سه توئیت سهم زاکانی و دو توئیت هم سهم قاضی زاده هاشمی بوده است و دیگر نامزدهای جبهه انقلاب حتى يكبار آماج حملات او قرار نگرفتهاند. به عبارت دیگر سلاح ورزی در هر 4 توئیت یک بار لازم دانسته که به جلیلی حمله کند و نشان دهد که منافع نیروهای غیر مولد اقتصادی و کارگزاران سیاسی طیف برانداز در داخل که او نماد و نشان آنها در اتاق بازرگانی است چقدر با این نامزد جبهه انقلاب دارای زاویه جدی هستند و روی کار آمدن سعید جلیلی تا چه اندازه برای منافع این طیف خطرناک به نظر میرسد.
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 «کاندیدای ریاست جمهوری» در سال ۱۴۰۳، مشاور اقتصادی خودش را فرستاده در شبکههای اجتماعی و از مخاطب تقاضا کرده سوژههایی را به صورت فایل ورد، بفرستند تا این کاندیدا با سابقه وزارت و نائبرییسی مجلس، بتواند در مناظره استفاده کند!
•| نه، عمق افتضاح را متوجه نشدید!
کاندیدای ریاستجمهوری و رییس جمهوری احتمالی، یعنی پزشکیان، برآمده از یک جریان سیاسی است که چهل سال است، بازیِ تعهد_تخصص راه انداخته و خود را متخصص و مجرب در حوزههای مختلف میدانند، طرف مقابل را بیسواد، بیشناسنامه، عقبمانده و... معرفی میکند، آمده در کف مجازی، برنامه گرداندن مملکت نود میلیونی را برای چهار سال طلب میکند!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 آنهایی که روی موشک، مرگ بر اسرائیل نوشتند و باعث شدند برجام خراب شود (به گفته خودتان)، آنها که سرجایشان هستند و حتی قویتر هم شدهاند!
دو اینکه، ترامپ هم در انتخابات پیش روی آمریکا، به احتمال زیاد، برنده خواهد شد و شما میگویید اگر ترامپ بیاید، فروش نفت غیر ممکن است...
خب پس چرا تلاش می کنید، مجددا قدرت را بگیرید؟! میخواهید چه غلطی کنید؟! چرا کماکان مخاطب را احمق فرض می کنید ؟!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چرخه استحمار؛ قبل از قدرت، ما خوبیم. بعد از قدرت، نگذاشتند!
•| ویدئو دو قسمت از اظهارنظرهای ظریف است!
نمیتوانید وقتی خراب کردید و دورانتان به سر آمد، بگویید هیچ کاره بودیم یا نگذاشتند... به وقت انتخابات شعار دهید که اگر ما بیاییم فلان میکنیم، بیسار میکنیم و این چرخه را تا آخر ادامه دهید اما این حقه بازی تا یک جایی عمل میکند و بعد از آن بايد التماس کنید تا ملت پای صندوق بیاید ... خراب کردید و تاوانش حذف شدن از صحنه سیاسی کشور با صندوق رای است!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
دنبال یک ویدیو هستم که مصطفی تاجزاده در یک گفتگو به مجری میگوید «حافظه مردم نسبت به حوادث گذشته ضعیف است و ناکارآمدی دولت روحانی را فراموش می کنند»
پیدا نکردم. اگر پیدا کردید لطف کنید برای بنده بفرستید 🙏🏼
🆔 @namiramag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰به آخر این ویدئو (۱۳۹۲) نگاه کنید!
•| علی ربیعی، کنار دست حسن روحانی، مثل معاون یک کارتل مواد مخدر یا یک گروه مافیایی، با دست به محافظان اشاره میکند و میخواهد که پیرمرد زخمخورده را به بیرون هدایت کنند! عجیب اما تلخ!
•| چه شباهتی بین یک مافیا با این جریان سیاسی است؟! افراد یک مافیا، در حالت عادی، خونسرد و لبخند به لب هستند و به وقتش، تحمل کوچکترین اعتراض را ندارند، عصبانی میشوند و با یک اشاره شدیدترین خشونتها را رقم میزنند. خشونت در ذات اینهاست!
نگذاریم این مافیای اتوکشیده، مجددا سرکار بیاید!
🆔 @namiramag 👈 عضویت