هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
💠 روز شب قدر را از دست ندهیم
🔅 ابن عمیر از هشام بن حکم از امام صادق نقل میکند که فرمودند «شب قدر در هر سال وجود دارد و روز آن مانند شب آن است؛ لَیْلَةُ الْقَدْرِ فِی كُلِّ سَنَةٍ وَ یَوْمُهَا مِثْلُ لَیْلَتِهَا.» (وسائل الشیعة، ج10، ص359)
🔸 یا در جایی دیگر فرمودند «صبح روز شب قدر مثل شب قدر است؛ پس عمل کن و تلاش و کوشش کن؛ رُوِیَ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ أَنَّهُ قَالَ: صَبِیحَةُ یَوْمِ لَیْلَةِ الْقَدْرِ مِثْلُ لَیْلَةِ الْقَدْرِ فَاعْمَلْ وَ اجْتَهِدْ.» (الأمالی( للصدوق)، النص، ص654)
@naseri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🔹موضوع:آداب افطار
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
⚜سخنراني آيت الله ناصري⚜
از امام صادق علیه السلام نقل شده است كه فرمودند:
پنج صورت زيبا با مؤمن داخل در قبر او ميشوند. زيباترين آنها روبهروي مؤمن است؛ اگر بلايي از طرف راست به مؤمن نزديك شود، صورت نماز، او را دفع ميكند و اگر از طرف چپ نزديك شود، صورت زكات آن را دفع ميكند. اگر بلا از بالاي سر نزديك شد، صورت حج او را عقب ميراند و اگر از طرف پاها نزديك شد، صورت روزهها او را منع ميكند. آن صورتي كه از همه زيباتر است، از بقيه ميپرسد: «شما که هستيد؛ خدا خيرتان دهد؟» آن گاه يكي از آنها ميگويد: «من نماز تو» و ديگري ميگويد: «من زكات تو» و ديگري ميگويد: «من حج تو» او و ديگري ميگويد: «من روزه تو» هستم. آن گاه آن چهار صورت ميپرسند: «تو كه هستي كه از همة ما زيباتري؟» جواب ميدهد: «من ولايت اين مؤمن نسبت به آل محمد هستم». (محاسن برقي، ج1، ص288.)
49/خ/95
#صورت_برزخی_اعمال
كانال رسمي آيت الله ناصري
@naseri_ir
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
🛑درشب عید فطر به اندازه کل ماه رمضان می بخشد!
این ماه مبارک، غیر از ماههای دیگر است. خدا در این ماه گناهان شما را میبخشد. از رحمت الهی مأیوس نشوید.
هر مقداری که گناه کردید، مأیوس نشوید. خداوند، بخشنده است.
در روایات متعدد دارد که موقع افطار، هزار هزار [=یک میلیون] نفر از گناه کاران را خدا میبخشد.
در شب جمعه و روز جمعه و شبهای قدر خداوند در هر ساعتی هزار هزار نفر را میبخشد و در شب عید فطر به اندازه آنچه در کل ماه بخشیده است، در آن شب باز میبخشد.
پس ما در این ماه، مهمان بخشش و عفو حضرت حق هستیم.
(ر.ک:بحارالأنوار (ط - بیروت)، ج 93،ص 338)
#عیدفطر #رمضان #خدا #گریه #توبه
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
🔷@naseri_ir
avc_omoome.mp3
4.53M
#سخنرانی_صوتی #همایش_سالک_الی_الله
🔹سخنرانی حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد عمومی دامت برکاته
🔺در همایش سالک الی الله
🔸در مورد شخصیت و سیره حضرت آیت الله ناصری قدس سره
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
38.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری. #همایش_سالک_الی_الله
🔹سخنرانی حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد عمومی دامت برکاته
🔺در همایش سالک الی الله
🔸در مورد شخصیت و سیره حضرت آیت الله ناصری قدس سره
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
🔹اهل بيت عصمت و طهارت در زمینه جهاد با دشمن نمونه بودند. خود پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله در طول ایامیکه به رسالت مبعوث شدند حدود هشتاد و سه جنگ کردند. و در آنها از اسلام و قرآن و ولایت دفاع میکردند. یا امیرالمؤمنین علیه الاف التحیه و الثنا به حدی در این زمینه پیش قدم بود، که حضرت حق جلت عظمته مدال برای او فرستاد.
🔸در جنگ خیبر جبرئیل بین آسمان و زمین صدا زد لا فتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار. این مدالی بود که حضرت حق برای علی بن ابیطالب× فرستاد. موقعی که حضرت برای مبارزه با عمر بن عبدود تشریف بردند. حضرت رسول صلی الله علیه و آله فرمودند: بَرَزَ الْإِيمَانُ كُلُّهُ إِلَى الشِّرْكِ كُلِّه یعنی همه ایمان مقابل همه شرک ایستاده است. این مقام بلندی است که پیغمبر راجع به امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند. و بعد از پیروزیشان حضرت فرمودند: لضربة علي يوم الخندق أفضل من عبادة الثقلين یعنی ضربهای که علی در جنگ خندق، به عمر بن عبدود زد افضل از عبادت جن و انس است. این هم مدال دیگری است که پیغمبر صلی الله علیه و آله به امیرالمؤمنین علیه السلام داد.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉@naseri_ir
🔹حضرت اباعبدالله علیه السلام قبل از قضیه کربلا، در جنگ¬های امیر المومنین علیه السلام مخصوصا در جنگ صفین، در محضر پدر بزرگوارشان بودند. این بزرگوار خط مقدم جبهه بودند. در یکی از جنگها حضرت اباعبدالله علیه السلام وارد خط مقدم جبهه شدند و مبارز طلبیدند، یکی از شجاعان لشکر معاویه برای جنگ با حضرت اباعبدالله علیه السلام به میدان آمد، در جنگها معمولا صورتشان را میبستند و خودشان را معرفی میکردند، موقعی که امام حسین علیه السلام خودش را معرفی کرد آن شخص شجاع گفت: من با شما نمیجنگم.
🔸 حضرت اباعبدالله علیه السلام فرمودند: چرا با من نمیجنگی؟ گفت: من از دو گوش خودم شنیدم که حضرت رسول صلی الله علیه و آله فرمودند: الْحَسَن وَ الْحُسَيْن سَيِّدَيْ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّة. یعنی حسن و حسین سرور جوانان بهشت هستند. من با آقای جوانان بهشت نمیجنگم ابدا؛ حضرت فرمودند: یک جمله دیگر هم جدم فرمود یادت نیست؟ گفت: نه یادم نیست. حضرت فرمودند: جدم فرمودند: و ابوهما خیر منهما. یعنی پدرشان افضل از این دو تا هستند. گفت بله یادم آمد، درست میگویی، پیغمبر این را فرمود.
▫️حضرت فرمود: خوب اگر پیغمبر این را فرمود چرا به جنگ او آمدی؟ گفت اگر پدرتان من را بپذیرد توبه میکنم. حضرت اباعبدالله علیه السلام فرمودند: برویم من شفاعتت را میکنم. به محضر امیرالمومنین علیه الاف التحیه و الثناء آمدند، حضرت ابا عبدالله علیه السلام عرض کرد: پدر جان! این شخص روایتی را فراموش کرده بود من به یادش آوردم و الان آمده توبه کند، من هم آمده¬ام شفاعت، را بکنم. حضرت امیرعلیه السلام فرمودند: به عزت و جلال حق قسم، این که یک نفر است اگر حسین شفاعت عالم را هم بکند من میپذیرم! توبهاش را قبول کردند. آمد از دوستان و طرفداران امیرالمومنین علیه السلام در جنگ صفین شد.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉@naseri_ir
🔹اگر گفتیم منظور از جهاد، مبارزه با نفس است معنی و جاهدتم فی الله حق جهاده این میشود که شهادت میدهم شما حق خودسازی را هم ادا کردید. نفس، چیز عجیبی است؛ اگرچه در باطن سلطانِ بدن است و تمام قوا و ارواح بدن در اختیار اوست. لکن خودسر و خودخواه و ما را بیچاره کرده است. هر کاری کرده است همین نفس کرده است. اما ما نمیتوانیم بگوییم اهل بيت عليهم السلام مبارزه با نفس کردند. نمیتوانیم بگوییم که شما اهل بيت عصمت و طهارت در مبارزه و مخالفت با نفس اول کس بودید و حق جهاد با نفس را اداء کردید.
🔸 چرا به واسطه اینکه چهارده نور مقدس نور مطلق و معصوم هستند. نور که دیگر نفسی در وجودش نیست. نفس ظلمت است. اهل بیت علیهم السلام نور هستند و نفسِ ظلمانی نمیتواند سراغ ایشان برود. معنا ندارد بگوییم نور میخواهد مبارزه بکند که ظلمت سراغ او نیاید. دیگر جهاد با نفس برای معصوم معنا ندارد. کسی که موقع تولد او را دست پیغمبر صلی الله علیه و آله میدهند حضرت رسول صلی الله علیه و آله میفرمایند: یا علی! بخوان و شروع میکند قرآنی را که چندین سال بعد نازل میشود میخواند، مبارزه با نفس برایش معنا ندارد. مبارزه با نفس یعنی دلش یک چیزهایی را میخواهد ولی این به او نمیدهد.
▫️ مثلا من دلم میخواهد که نگاه به نامحرم بکنم ولی نمیکنم. این جهاد با نفس است. اهل بيت عليهم السلام مقام عصمت دارند بلکه عصمت قائم به وجود این چهارده نور مقدس است که معصوم علی الاطلاق هستند. این بزرگوارها عالم به ما کان و ما یکون و ما هو کائن هستند. حقایق اشیا را میبینند. وقتی حقایق صفات رذیله و حقایق گناه را دیدند اصلا دیگر میل و رغبت به این گناه پیدا نمیکنند که بخواهند با نفسشان مبارزه بکنند. پس احتمال دوم در مورد جاهدتم فی الله حق جهاده که بگوییم منظور جهاد با نفس باشد نسبت به اهل بيت عصمت و طهارت هیچ مفهومیندارد.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉@naseri_ir
هدایت شده از الهادی
#آیت_الله_ناصری #امام_زمان
🔻 نکتهی دیگر در مورد مرحوم ابوی رحمت الله علیه؛ اینکه رفقای خوبی در نجف نصیبشان شد؛ یعنی از ابتدا، رفقایی اهل معنا و متّقی داشتند.
🔸 این مطلب را هم بگویم که یادگار ایشان از نجف است که همراه خود، آورده بودند؛ پسر آیتاللهالعظمی سید مرتضی کشمیری، سید محمّد کشمیری بود که خودش هم مشهور به کرامات بود. ابوی (آیتالله ناصری) میگفتند که یکی از آقایان نجف، به من گفت که این آقا سیّد محمد کشمیری، خیلی به تو عنایت دارد! برو و هدیهای معنوی و ارزشمند از او بگیر.
🔹 روزی درب خانهشان رفتم و خیلی به من محبّت کرد و با من گرم گرفت که حاج شیخ محمد! کجایی و چطوری و بچهها چطور هستند و این امور. گفتم که آقا، کسی به من سفارش کرده است که بیایم و از شما، هدیهای معنوی بگیرم. ایشان گفتند که اجازه بده و تأمّلی کردند.
🔸 ایشان فرمودند که حاج شیخ محمّد! من خودم وقتی گرفتار میشوم، از این هدیه و اسم، اثر دیدهام. ایشان فرموده بودند که در سفری که به کشور دیگری رفته بودم، هیچ آدرسی [از مقصد] نداشتم و این هدیه و اسمی که به تو میگویم را شروع کردم بگویم و گویا طوفان و بادی، شروع به وزیدن کرد و بعداً فهمیدم و متوجّه شدم که در همان کوچهای هستم که باید باشم و دربِ همان خانهای هستم که به دنبالش بودم.
🔹 آن اسم که خود من هم از آن اثر دیدهام و تکرارش راهگشا است، این است: «یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان أغثنی».
🔸 این را خود آن آقا سید محمّد کشمیری، با خط خوشی که داشتند، برای ایشان نوشته بودند. ابوی، آن نوشته را از نجف به ایران آورده بودند و از آن عکس گرفته بودند و تابلو کرده بودند و به دوستان، هدیه میدادند. «یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان أغثنی».
کد ۲۴۹۵۴
[انتشار به مناسبت برگزاری همایش ملی سالک الی الله]
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir