🔹در زیارت جامعه آمده که : وَ بَيَّنْتُمْ فَرَائِضَهُ
یعنی من شهادت میدهم که شما اهل بيت عصمت و طهارت فرایض الهی را بیان کردید.
بیان یعنی مطالب را با کلام واضح و با کمال فصاحت و بلاغت بیان کردن. تبیان یعنی مطالب را با دلیل و برهان بیان کردن.
من شهادت میدهم که اهل بيت عصمت و طهارت فرایض الهی را با کمال صراحت لهجه بیان کردند. ممکن است این معنای آن باشد. و فرایض به معنای واجبات است. آنهایی هم که حرام است در واقع ترک آن واجب است. لذا هر دو از فرائض میشود. اهل بيت عصمت و طهارت تکالیف عباد را کاملاً بیان کردند. مثلاً در قرآن فقط میفرماید نماز بخوانید. حالا چند رکعت بخوانم؟ چه وقت بخوانم؟ مقدمات آن، مقارنات آن، ارکان آن، واجبات آن چه چیزهایی هست؟ این را اهل بيت عليهم السلام بیان فرمودند. در ظاهر قرآن این احکام را نداریم.
یا در قرآن فقط فرموده: زکات بده. اما حالا به چه چیزهایی زکات تعلق میگیرد؟ نصاب آنها چقدر هست؟ اهل بيت عليهم السلام این احکام را بیان فرمودند. همچنین جمیع فروع و اصول دین را اهل بيت عصمت و طهارت بیان کردند. لذا چه حق بزرگی گردن ما دارند!
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
⚜سخنراني آيت الله ناصري⚜
از امام صادق علیه السلام نقل شده است كه فرمودند:
پنج صورت زيبا با مؤمن داخل در قبر او ميشوند. زيباترين آنها روبهروي مؤمن است؛ اگر بلايي از طرف راست به مؤمن نزديك شود، صورت نماز، او را دفع ميكند و اگر از طرف چپ نزديك شود، صورت زكات آن را دفع ميكند. اگر بلا از بالاي سر نزديك شد، صورت حج او را عقب ميراند و اگر از طرف پاها نزديك شد، صورت روزهها او را منع ميكند. آن صورتي كه از همه زيباتر است، از بقيه ميپرسد: «شما که هستيد؛ خدا خيرتان دهد؟» آن گاه يكي از آنها ميگويد: «من نماز تو» و ديگري ميگويد: «من زكات تو» و ديگري ميگويد: «من حج تو» او و ديگري ميگويد: «من روزه تو» هستم. آن گاه آن چهار صورت ميپرسند: «تو كه هستي كه از همة ما زيباتري؟» جواب ميدهد: «من ولايت اين مؤمن نسبت به آل محمد هستم». (محاسن برقي، ج1، ص288.)
49/خ/95
#صورت_برزخی_اعمال
كانال رسمي آيت الله ناصري
@naseri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری #امام_زمان
🔹موضوع: نتیجه هدیه نمودن ثواب اعمال به امام زمان علیه السلام
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
🔹در زیارت جامعه فرموده: وَ أَقَمْتُمْ حُدُودَهُ
یعنی حد و حدود را شما بیان کردید و حدود الهی را اقامه کردید. هر سلطانی در مملکتش حد و حدودی دارد. حضرت حق هم یک حد و حدودی دارد. و حد و حدود الهی را اهل بیت بیان کردند. اگر معنای حدود را همان معنای مشهورش بگیرید که به معنی حدود و دیات باشد باز درست است. یعنی اهل بيت عليهم السلام حدود و دیات را بیان کردند که حد هر جرمیچقدر است. مثلاً اگر کسی دزدی کرد حد آن چقد است. یا اگر فلان گناه را کرد حد آن را بیان کردند. هرچه باشد از ناحیه اهل بيت عليهم السلام به ما تراوش شده است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
🔹یکی از عبارتهای زیارت جامعه این است: وَ نَشَرْتُمْ شَرَائِعَ أَحْكَامِهِ
یعنی شما اهل بيت عصمت و طهارت احکام الهی را نشر دادید. طَیّ به معنای جمع کردن و نشر به معنای پراکنده کردن است. اهل بیت علیهم السلام با بیان و رفتار خود احکام را نشر میدادند. در این زمینه روایتی دارد نبی اکرم صلی الله علیه و آله میفرماید: صَلُّوا كَمَا رَأَيْتُمُونِي أُصَلِّي موقعی که حضرت میخواستند نماز یاد عرب ها بدهند، خودشان میایستادند نماز میخواندند و می¬فرمودند: ببینید من چطور نماز میخوانم شما هم همین رقم نماز بخوانید.
حضرت حق از عالم ذر گرفته تا عالم ماده و تا عالم برزخ و قیامت و بهشت و جهنم احکام و قوانینی دارد که اهل بیت آنها را بیان و نشر کرده و میکنند.
🔸امام محمد باقرعلیه السلام میفرماید: لَيْسَ عِنْدَ أَحَدٍ مِنَ النَّاسِ حَقٌّ وَ لَا صَوَابٌ وَ لَا أَحَدٌ مِنَ النَّاسِ يَقْضِي بِقَضَاءٍ حَقٍّ إِلَّا مَا خَرَجَ مِنَّا أَهْلَ الْبَيْتِ یعنی در نزد احدی از مردم حق و صواب نیست، و هیچ کس از مردم نمیتواند به حق حکم کند مگر آنچه که از ناحیه ما اهل بیت صادر شده باشد. احدی نمیتواند احکام الهی را بیان بکند. هر کجا، هر حقی به شما رسید ما بیان کردیم. حق از ناحیه کس دیگری تراوش نمی¬کند. فقط چهارده نور مقدس دارای دو جنبه هستند هم میتوانند احکام الهی را از خداوند بگیرند و هم میتوانند به دیگران تحویل بدهند. کس دیگری این قدرت را ندارد.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_ تصویری
🔻 موضوع :حضرت معصومه سلام الله علیها
🔹کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
✨ارسال به دیگران فراموش نشود
هدایت شده از الهادی
* #حضرت_معصومه #حضرت_زهرا #آیت_الله_مرعشی_نجفی
🔻اين جريان از حضرت معصومه عليهاالسلام مشهور است؛ ولي ما خودمان در حرم درس آیت الله مرعشي رضوان اللّه تعالي عليه مي رفتيم. از شدت علاقه به حضرت معصومه منبرشان را جوري گذاشته بودند که روبه روي ضريح بود. ده دقيقه يک ربع قبل از درس، مطالب شيريني مي گفتند.
🔸يك بار اين قضيه را گفتند که البته مختلف نوشته شده؛ ولي من از خودشان شنيدم و سعي بر حفظ هم داشتم. يادم هست كه فرمودند:
▪️پدر من آسيد محمود، فاضل بود و مدتي سعي و اهتمام کرد برای اينكه راجع به حضرت فاطمه عليهاالسلام دو مسأله را روشن كند؛
يكي اينكه زمان شهادت فاطمه زهرا عليهاالسلام كي است؟ آيا هفتاد و پنجم است يا نود و پنجم بعد از شهادت رسول خدا صلی الله علیه و آله؟ و يكي اينكه قبر حضرت زهرا عليهاالسلام كجاست؟
🔹مدتي شروع مي كند در كتاب ها گشتن؛ ولی دستش به جايي بند نمي شود. حتي مي فرستد كتاب هايي را خيلي با سختي از مصر برايش بياورند. ايشان، كتاب هاي تاريخي را دنبال كرده بود كه اين دو ابهام را از تاريخ بردارد. خيلي تحقيق مي كند؛ ولی دستش به جايي نمي رسد و دلش آرام نمي گيرد.
🔸مدتي، ديگر كتاب ها و تحقيقات را ميگذارد كنار و از باب توسل وارد مي شود. این سید، گريه و زاري و توسل می کند كه من مي خواهم اين دو مسأله برايم روشن شود.
▫️من این جوری يادم است که می گفتند:
شش ماه، توسلش شبانه روز طول مي كشد، تا اينكه يک شب امام صادق عليهالسلام را در خواب مي بيند.
حضرت صادق عليهالسلام به او مي فرمايند:
«آسيد محمود! بيهوده خود را به زحمت مينداز. بگذار مردم بپرسند كه چرا بايد قبر بلال حبشی مشخص باشد؛ ولي قبر دختر پيغمبر مشخص نباشد؟ خداوند، جاه و جلال و جبروت فاطمه زهرا سلام الله علیها را به فاطمه معصومه عليهاالسلام داده است. هر چه ميخواهی از او بخواه»
▪️يادم هست آقاي مرعشي مي فرمودند: «اين كلمه جبروت در غير خداوند متعال گفته نشده؛ ولي در خواب، امام صادق عليهالسلام به پدر من، گفتند: جاه و جلال و جبروت...».
🔹آقاي مرعشي مي گفتند:
«پدر من ديگر بعد از آن، اهتمامش به زيارت حضرت معصومه عليهاالسلام خيلي بيشتر شده بود».
مقام حضرت زهرا عليهاالسلام در دنيا و چنین بهره برداري از حرم ایشان امكان پذير است.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
هدایت شده از مدرسه صاحب الزمان علیهالسلام
***
💌 پذیرش
حوزه علمیه حضرت
صاحب الزمان علیه السلام
یادگار معنوی
مرحوم حضرت
آیه الله العظمی بهجت
و آیه الله ناصری رحمهماالله
برای سال
تحصیلی جدید
از بین دانش آموزان
یازدهم ( اتمام دهم )
و دوازدهم طلبه میپذیرد
🌹زندگی با طعم طلبگی در کانال مدرسه حضرتصاحب الزمان علیه السّلام، اصفهان
👉🏻 @sahebozaman_ir
🌺 اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّـکَ_الفَـــرَج
هدایت شده از الهادی
* #یادآوری #مهم
💠 نماز توبه یکشنبه ماه ذیالقعده
🔻«انسبنمالک» میگوید: رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) در یکشنبۀ ماه ذیقعده از منزل بیرون آمدند و فرمودند: ای مردم! کدامیک از شما میخواهد توبه کند؟ عرض کردیم: همه میخواهیم توبه کنیم.
فرمود:
1⃣ غسل کنید؛
2⃣ و وضو بگیرید؛
3⃣ و چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) _در هر رکعت یک بار «سوره حمد»، سه بار «قل هو الله احد» و هر کدام از دو سوره معوذتین (سوره فلق و سوره ناس) را یک بار_ بخوانید؛
4⃣ سپس (پساز اتمام ٤ ركعت نماز) ۷۰ بار استغفار کنید
5⃣ و آن را به «لا حولَ و لا قوةَ الا بالله العلی العظیم» ختم کنید؛
6⃣ آنگاه بگویید: «يَا عَزِيزُ يَا غَفَّارُ اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْت».
🔸 سپس رسول خدا (ص) فرمود: هر بندهای از امت من این عمل را انجام دهد، از آسمان به او ندا میشود: ای بندۀ خدا! عمل خود را از نو آغاز کن؛ زیرا توبۀ تو پذیرفته و گناه تو آمرزیده شد...
🔹 در ادامه روايت آثار زيادى براى اين نماز ذكر شده كه عبارتند از اينكه در روز قیامت، دشمنانت را از تو راضی مینمایند. با ایمان از دنیا میروى. دینت از تو گرفته نشده و قبر تو وسیع و نورانى خواهد شد. پدر و مادرت راضی میشوند، پدر و مادر، تو و خاندانت بخشیده شده و در دنیا و آخرت خوشرزق خواهى بود. جبرئیل با فرشته مرگ پیش تو آمده و به او دستور میدهد که با تو خوشرفتار بوده، بهخاطر مرگ آسیبی به تو نرسانیده و به نرمى، روح را از بدنت خارج نماید».
🔸 اين روايت در كتاب اقبالالاعمال ذكر شده و در كتاب المراقبات و همچنين مفاتيحالجنان به آن اشاره شده است.
🎞 در مورد اهمیت و آثار این نماز، پیام تصویری حجتالاسلام والمسلمین شیخ جعفر ناصری را ببینید (۴دقیقه):
🎥 eitaa.com/nasery_ir/7831
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
🔹از جمله «و نشرتم شرایع احکامه» در زیارت جامعه دو مطلب استفاده میشود. به راهی که به سهولت بشود آب برداشت، شریعت میگویند. لذا به شریعه فرات هم، به همین اعتبار شریعه میگویند؛ یعنی راه برد اشتن آب. به دین اسلام هم شریعت نبوی میگویند؛ یعنی همین طوری که آب سبب حیات جمیع عالم وجود است، شریعت نبی اکرم صلی الله علیه و آله هم سبب حیات معنوی انسان است. عمل به شرع مقدس هم سبب حیات ابدی انسان میشود. شرایع احکامه یعنی احکام اسلام مثل شریعت است و عمل کردن به آنها حیات ابدی به شما عنایت میکند.
نکته دیگر که قبلا هم بیان شد اینکه اهل بیت نه تنها شریعت اسلام را ابلاغ کردند بلکه تمام شرایع قبلی را هم اهل بیت به پیامبرانشان ابلاغ کردند. شرایع، جمع شریعه است. نفرموده و نشرتم شریعة الاسلام، شما شریعت اسلام را نشر دادید، بلکه فرمود: شما همه شریعتها را نشر دادید. حضرت آدم، نوح، موسی و ابراهیم هر کدام یک شریعتی داشتند، آنکه این شرایع را نشر داد چهارده نور مقدس بودند. این هم یکی از فضائل اهل بيت عليهم السلام است.این مطلب را صریح تر قبلا بیان کرده بود لکن اینجا تلویحا بیان نموده است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
#عکس_نوشته
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
هدایت شده از مدرسه عالی فقه دارالهدی
ا࿐🌸○✨﷽✨○🌼࿐ا
💢 پذیرش مدرسه عالی فقه دارالهدی (قم)
◀️ در پایه های 7 تا ۹
✅ امکان تحصیل به روش آموزشی خود اکتشافی(سامرا)
💠 مهلت ثبت نام:
📎پایه ۷: ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۳
📎پایه ۸ و ۹: پایان تیرماه ۱۴۰۳
💠 توضیحات بیشتر در :
👈 کانال مدرسه: 👉
https://eitaa.com/feghhdarolhoda/992
🔹داستان دلدادگی حضرت ابراهيم علیه السلام
ابراهیم خلیل را نگاه کن كه قلب او مملو از محبت الهی است. داستان ثروت آن بزرگوار معروف است. غزالی در تفسیر خود، دربارة ثروت حضرت ابراهیم نقل مي كند که هزاران سگ، برای محافظت ثروت خود داشت که همة آنها گردنبند طلا داشتند. (مفاتيح الغيب، ج25، ص 48.) جبرئیل و میکائیل از حضرت حق پرسيدند: « حضرت ابراهیم، به چه مناسبت خلیل الرحمن شد؟» خطاب شد: «بروید او را امتحان کنید».
🔺یکی از آنها روي يک کوه و ديگري هم روي کوه ديگر ایستاد و با صدایي نازنین، يكي گفت: «سبوح قدوس» و ملک ديگر هم گفت: «ربّ الملائکة و الروح». بند از بند حضرت ابراهیم گسست و بسيار مجذوب شد و شاید از حال طبیعی خود خارج شد. یک مقداری که سر حال آمد، گفت: این صدای که بود كه اسم محبوب من را برد؟ ای گویندگان ذکر یک بار دیگر تکرار کنید و نیمی از مال من را دریافت کنید».
🔸جبرئيل و میکائیل يك بار ديگر آن ذکر را گفتند. حضرت ابراهيم گفت: «نصف دیگر آن را هم مي دهم تا یک بار دیگر بگوييد» و آنها هم گفتند. بعد، مقداری صبر کرد و گفت: «یک بار دیگر اسم محبوبم را بگویید». گفتند: «بدون مزد نمی گویم». گفت: «خودم غلام شما هستم». یک بار دیگر گفتند. گفت: «من غلام شما هستم». گفتند: «ما برای امتحان تو آمدهايم تو حقیقتاً خلیل الرحمن هستی». (تفسير صافي، ج1، ص 505 ؛ )
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
🔷@naseri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🔻 موضوع : معنای غیبت امام زمان علیه السلام
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔹کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir