از اعمال شب و روز جمعه غافل نشویم
🔹 زیارت سالار شهیدان علیه السلام
🔹 زیارت حضرت حجت علیه السلام
🔹 دعای پر نور کمیل
🔹 تلاوت سوره مبارکه یس
🔹 کثرت صلوات بر محمد و آل ایشان
🔹 صدقات و مبرات به مستمندان
🔹 استغفار از همه گناهان و لغرشها
🔹 طلب بخشش برای گذشتگان
🔹 زیارت مضاجع شریف و قبور مومنان
🔹 دعای ندبه و غسل جمعه
🔹 اهتمام به شرکت در نماز جمعه
پیوند مسیح با حضرت حجت.mp3
7.19M
✳️ راز پیوند حضرت مسیح با حضرت حجت به هنگام ظهور (سلام الله علیهما)
این سخنرانی به مناسبت آغاز سال میلادی جدید در صبح امروز هشتم دیماه ۱۴۰۲ پیش از دعای ندبه در مسجد علی بن ابی طالب (سلام الله علیه) قم ارایه شد.
🏷 #امام_زمان #حضرت_مسیح
@nasirigilani_ir
🔸حاکمیت اسلام به عنوان دین جامع🔸
از نگاه قرآن راه تحقق وحدت دینی ابطال تمام ادیان و مذاهب و حاکمیت یک دین و نظام فکری به نام اسلام در سرتاسر گیتی است؛ آنجا که آورده است: «هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ».
نکات قابل استفاده از آیه بدین شرح است:
🔹 ۱. هدف غایی از رسالت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله حاکمیت اسلام در بُعد جهانی و بر چیده شدن سایر ادیان و فرق و نحلههای فکری از گستره هستی است.
🔹 ۲. عدم تحقق این هدف غایی در دوران رسالت پیامبر صلی الله علیه و آله و بالطبع تحقق آن در دوران امام عصر عجل الله تعالی فرجه، نشانگر آن است که خداوند بنا ندارد با اراده قهری و تکوینی دینباوری یا اسلامباوری را بر مردم تحمیل کند، بلکه این امر به طور طبیعی محقق خواهد شد.
🔹 ۳. توصیف دین پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به هدایتگری و حقمداری، نشانگر ارزشها و برتریهای درونی اسلام در مقایسه با سایر ادیان است که با گذار زمان برای مردم دنیا مشخص خواهد شد و آنان با درک و درایت عقلانی به برتری اسلام اذعان خواهند نمود.
📄 #بریده_کتاب
📚 #آموزههای_مهدوی، ص ۱۰۹
📝 استاد نصیری گیلانی
🏷 #مهدویت #امام_زمان #اسلام #قرآن
👈 نسخه الکترونیکی کتاب
@nasirigilani_ir
🔸حوزه علمیه و خطر استحاله فرهنگی🔸
🔰 #یادداشت_حوزوی؛ استاد نصیری گیلانی
میدانیم که خداوند بر اساس آیه «نفر» پدیده حوزه علمیه را بنیان نهاد که بر اساس آن باید از هر تیره و تباری شماری برای تحصیل علوم الهی و کسب فقاهت در دین بهسوی مراکز علمی کوچ کنند و پس از تفقه مسئولیت سنگین انذار مردم را بر عهده گیرند.
کاری از حوزه خواسته شده در مرحله فرودین همان کار پیامبران است؛ یعنی از حوزویان در هر سطح علمی خواسته شده تا به میزان کسب دانش، در میان مردم منطقه خود بروند و مردم را به ایمان و عمل صالح دعوت کنند.
⁉️ باید پرسید بعد از گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی چه حال و وضعی بر حوزههای علمیه حاکم شده است و آیا آنان از عهده انجام مسئولیت خود برآمدهاند؟
🔽 شماری از واقعیتهای تلخ که در حال حاضر در محط و محیط روحانیت مشهود است، به شرح ذیل است:
🔻 یک؛ به عکس دورههای نه چندان دور که میان زعامت حوزه با بدنه آن پیوند عمیق روحی، عاطفی و معنوی وجود داشت و در پی آن به عنوان مثال ضریب نفوذ آیت الله بروجردی تا آلمان گسترش مییافت، در حال حاضر چنین پیوند عمیق و تاثیرگذاری میان زعیمان حوزه با بدنه حوزه چندان به چشم نمیآید.
🔻 دو؛ بخش عمده مطالعات و تحقیقات اهالی حوزه همچنان به اموری میگذرد که عموماً دردی از جامعه درمان نمیکند و برآیند آنها تنها به کار خود حوزویان میآید؛ یعنی خود مینویسیم تا خود بخوانیم!
🔻 سه؛ بخش انذار جامعه و تبلیغ چهره به چهره روز به روز رو به کاستی و کاهش است؛ به حدی که بسیاری از مساجد کشور بدون حضور یک فاضل یا عالم حوزوی رها شده است؛ یا به امامت و وعظ و خطابه افراد غیر حوزوی واگذار شده است!
🔻 چهار؛ با ارتحال بسیاری از عالمان تاثیرگذار، بسیاری از شهرها از حضور و وجود عالمان الهی و ربانی تهی شده است و گاه مراکز استانها که شاهد صدها هزار متوطن است، از حضور حتی یک عالم برجسته و تاثیر گذار بیبهره مانده است!
🔻 پنج؛ ورود علاقهمندان به علوم اسلامی و ثبت نام برای تحصیل در حوزهها در این چند سال اخیر به شدت کاهش یافته و گاه خبر میرسد که در برخی از استانهای پر جمعیت، تعداد ثبت نام کنندگان به بیست نفر هم نمیرسد!
🔻 شش؛ فقدان برنامهریزی و سازماندهی جامع در عرصههای آموزش، پژوهش، تبلیغ حوزه و از همه مهمتر رها کردن حوزویان با مشکلات شکننده مالی آن هم در فضای پرتورم کنونی کشور، شمار زیادی از حوزویان را از پرداختن به کارهای اصلی بازداشته و آنان را به اموری گاه نهچندان خوشایند همچون کسب درآمد از طریق اسنپ واداشته است!
🔻 هفت؛ فضای پر التهاب جامعه و موج خواسته و ناخواسته گریز از روحانیت که در سالهای اخیر به ویژه پس از ماجرای حجاب شدت یافت و به پدیدههای تلخی همچون آزار و مزاحمت و ضرب و جرح شماری از حوزویان انجامید، خود بستر تلخی را برای فاصلهگرفتن شماری از حوزویان از حوزه و لباس روحانیت فراهم آورد.
🔼 این دست از آفتها و آسیبها که وجود و بلکه گستردگی آنها غیر قابل انکار است و تنها میتوان درباره میزان آن اظهار نظر کرد، زنگ خطر را برای هر خیرخواهی به صدا در میآورد و راستی باید پیش از آن که حوزه نقش انذار و هدایتی خود را از دست بدهد و محیط هدایت و تربیت به کسانی واگذار شود که نه دل به خدا میدهند و نه معنویت، چارهای اندیشید.
🏷 #حوزه_علمیه #طلبه #تبلیغ #فرهنگ
@nasirigilani_ir
🔸تحقیر جایگاه زن در کتاب مقدس🔸
‼ از جمله خطاهای کتاب مقدس تحقیر جایگاه زن، در ضمن تبیین چگونگی آفرینش حوا است.
یکی از نمونهها این عبارت است: «و خداوند خدا، خوابی گران بر آدم مستولی گردانید تا بخفت، و یکی از دندنههایش را گرفت و گوشت در جایش پر کرد. و خداوند خدا آن دنده را که از آدم گرفته بود، زنی بنا کرد و وی را به نزد آدم آورد. و آدم گفت: همانا اینست استخوانی از استخوانهایم و گوشتی از گوشتم، از این سبب نساء نامیده شود؛ زیرا که از انسان گرفته شد».
🔽 در این آیات برای زن و آفرینش او سه ویژگی برشمرده شده است:
🔺 حوا پس از ورود آدم به باغ عدن آفریده شد
✅ و این مخالف صریح قرآن است که به هنگام ورود آدم به بهشت فرمود «و گفتیم: ای آدم، خود و همسرت در این باغ سکونت گیر». معنای چنین خطابی آن است که حوا پیش از ورود آدم به باغ عدن وجود و حضور داشته است.
🔺 آفرینش حوا از استخوانِ دنده آدم که نوعی تحقیر زنان است، دانسته شده
✅ در حالی که قرآن آفرینش زن و مرد را از یک گوهر میداند؛ آنجا که میفرماید: «ای مردم، از پروردگارتان که شما را از نفس واحدی آفرید و جفتش را از او آفرید، و از آن دو، مردان و زنان بسیاری پراکنده کرد، پروا دارید».
🔺 آفرینش حوا برای آدم و برای آسایش او و بیرون آمدنش از تنهایی بیان شده است
✅ در مقابل قرآن رابطه زن و مرد را تکمیلکننده هم دانسته است، آن جا که میفرماید: «و از نشانههای او اینکه از (نوع) خودتان همسرانی برای شما آفرید تا بدانها آرام گیرید».
🏷 #قرآن #کتاب_مقدس #جایگاه_زن
@nasirigilani_ir
🔸قرآن مصدق، مکمل و مهیمن کتب آسمانی پیشین🔸
قرآن نسبت به کتابهای آسمانی پیشین همچون تورات، انجیل، زبور، صحف برخی از پیامبران یعنی کتب مقدس که به عنوان عهد عتیق و جدید شناخته میشوند، بخاطر برخورداری از اعتبار قطعی، سه خدمت اساسی به انجام رسانده است که عبارتند از:
✅ ۱. تصدیق آموزههای صحیح کتب مقدس؛
✅ ۲. تکمیل آموزههای مسکوت گذاشته شده در کتب آسمانی پیشین؛
✅ ۳. اصلاح و بازسازی تعالیم و آموزههای ناصحیح و تحریف شده کتب آسمانی پیشین.
بدین جهت قرآن خود را مصدّق، مکمل (مائده: ۳) و مهمین (مائده: ۴۸) نسبت به کتب آسمانی پیشین معرفی کرده است. به راستی، اگر قرآن در اختیار ما نبود چگونه و به استناد چه منبعی میتوانستیم درباره صحت و سقم آموزههای تورات درباره آفرینش آدم و حوّا، و سرگذشت سایر پیامبران داوری کنیم؟! پیروان سایر کتب آسمانی از این جهت باید خود را وامدار قرآن بدانند.
📄 #بریده_کتاب
📚 #پیراستگی_قرآن_از_تحریف، ص ۲۰
📝 استاد نصیری گیلانی
🏷 #قرآن #کتاب_مقدس #تورات
👈 نسخه الکترونیکی کتاب
@nasirigilani_ir
💐 ولادت با سعادت صدیقه طاهره سلام الله علیها را به محضر حضرت حجت علیه آلاف التحیه و الثناء تبریک و تهنیت میگوییم، نیز روز مادر و روز زن را به همه مادران و زنان مومنه تهنیت میگوییم.
🤲 از خداوند منان میطلبیم که به یمن این روز مبارک، خیرات و برکات فراوان در زندگی عاشقان به آن بانوی بیمثال ساری و جاری فرماید.