💠چطور شبکههای اجتماعی به جنگافزار تبدیل شدند؟
✅نگارندگان کتاب «جنگِ لایک» ادعا میکنند که اکنون شبکههای اجتماعی محلی برای کشمکش جهانی اطلاعات است که میلیونها انسان از دهها کشور دنیا بر روی پلتفرمهای گوناگون برپا میکنند.
شبکههای اجتماعی روش فکری ما، نحوه کسب اطلاعات و چگونگی درک ما از دنیای اطرافمان را تغییر میدهند و چیزی بهنام «میدان نبردِ» جهانی ایجاد کردهاند که در آن ستارههای پاپ مانند تیلور سوئیفت و گروههای تروریستی مثل داعش برای مبارزۀ آنلاین بر سر جلب توجه ما از تاکتیکهای یکسانی استفاده میکنند.
🔰لینک مقاله:
🔗 asrehooshmandi.ir
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️کاربران فجازی و دو هفته محدودیت کرونایی
🔹همزمان با تایید طرح محدودیتهای کرونایی از هفته گذشته، موجی از محتوا دراین باره در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
📊براساس رصد دیتاک طی هفته اخیر در این موج ۳۴.۸ هزار توئیت، ۴.۹ هزار پست اینستاگرام و ۱۸۳ هزار پست کانال تلگرام منتشر شده است.
🔹تحلیل احساسات کاربران شبکههای اجتماعی نشان میدهد که به ترتیب:
1️⃣ عمدهی آنان احساس غم و ناراحتی از عواقب روانی و اقتصادی قرنطینه و عملکرد نامناسب دولت دارند.
2️⃣ کاربرانی نیز به ابراز خشم و عصبانیت نسبت به قصد دولت از قرنطینه (نظیر درآمدزایی از جریمهها) پرداختهاند.
3️⃣ تعدادی از کاربران نیز با انتشار اخبار و جزییات طرح بدون هیچ احساسی واکنش نشان دادهاند.
4️⃣ برخی با انتشار محتوای طنز تمسخرآمیز به بیفایده بودن این طرح و اوضاع روحی حاصل از آن اشاره داشتهاند.
5️⃣ تعداد محدودی نیز با تحسین و رضایت از این طرح استقبال کرده و به بهبود شرایط بیماری امیدوارند.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دفتر کار مجازی با واقعیت افزوده
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ساخت موزیک ویدئویی که هیچگاه تمام نمیشود!
🔹یوتوب به مناسبت یک میلیاردی شدن تعداد بازدیدهای موزیک ویدئو "Bad Guy" ، دست به ابتکاری جالب زده و موزیک ویدئویی ساخته که هیچگاه تمام نمی شود!
🔹این ویدئو با کمک هوش مصنوعی و در کنار هم قرار دادن 15 هزار ویدئوی کاور ساخته شده توسط طرفداران این آهنگ از سال 2019 تا کنون تهیه شده است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
◽️بازیهای رایانهای، رسانه پرنفوذ در جامعه شبکهای
✍️مسعود صادقی
▫️بازیهای رایانهای یا دیجیتال از دستاوردهای فناوری دیجیتال در طول نیمقرن اخیر هستند که با شتاب روزافزونی توسعه پیدا کردهاند.
▫️امروزه کارکرد بازیها نیز از سرگرمی و تفریح صرف به حوزه آموزش و فرهنگسازی گسترش پیدا کرده است. بدین ترتیب، جذابیت و ضریب نفوذ بازیهای دیجیتال آنها را به ابزاری مؤثر برای انتقال مفاهیم و هنجارهای فرهنگی تبدیل کرده است.
▫️از این دریچه، امروزه بازیهای رایانهای رسانهای پرنفوذ و فراگیر به شمار میآیند و در سپهر آثار اجتماعی رسانهها قابل تحلیل هستند. بر پایه «نظریه یادگیری اجتماعی» آلبرت باندورا، آگاهی انسانها بیشتر از آنچه از راه مشاهده مستقیم باشد، بهصورت غیرمستقیم از طریق رسانههای جمعی است.
▫️طبق این نظریه، انسانها از طریق مشاهده و مطالعه نمونههای رسانهای میفهمند کدامیک از رفتارها به پاداش میانجامند و کدامیک به کیفر منتهی میشوند و رفتارهای اجتماعی را ارزشگذاری میکنند. از جمله شاخصهای تأثیرگذاری فرهنگی بازیهای رایانهای، رواج و پذیرش عناصر زبانی یا بازنمایی سبکهای خاص زندگی را باید مطرح کرد.
▫️نظریه «کنش متقابل نمادین» نیز یکی از تحلیلهای مهم جامعهشناسی امروز درباره بازی است. نظریهپردازان در این پارادایم بازی را بهمنزله مکانیزمی برای اجتماعی کردن افراد جامعه در نظر میگیرند.
🗞منبع: بخشی از مقالهای با همین تیتر، شماره 103 #ماهنامه_مدیریت_ارتباطات، آذر 1397
#آرشیو_مدیریت_ارتباطات
#بازی_رایانهای
#رسانه
برای خواندن متن کامل مقاله، به این لینک مراجعه کنید
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جدا" تصمیم گرفتم از این به بعد بیشتر #شبکه_پویا ببینم!
برجام ودیپلماسی لبخند رو در دو دقیقه به زبان بچگانه به تصویر کشید!
#انیمیشن_شهر_موشکی با هدف قهرمانسازی برای کودکان، زمان پخش: شبها ساعت ۲۱
کار سازمان اوج
حتما ببینید، مشتری میشید
از تطبیق شخصیتها لذت ببرید😉
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💠 شهید فخری زاده که امروز عصر به شهادت رسید کیست؟
🔸نام محسن فخریزاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی که در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر شده است.
🔹نام فخریزاده تحت عنوان «دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC)» در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت.
🔸محسن فخریزاده تنها دانشمند هستهای ایرانی است که «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی نام او را مستقیما در شو تبلیغاتی سال گذشته خود به زبان آورد و مدعی شد روی برنامه تسلیحاتی اتمی کار میکرده است/ صدا و سیما
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی نتانیاهو از نقش شهید فخری زاده که امروز هدف حمله تروریستی قرار گرفت در برنامه هسته ای ایران می گوید:
♦️نتانیاهو : "یک بخش کلیدی از این برنامه شامل ایجاد شکل جدیدی از سازمان ها می شود تا آنها همچنان بتوانند به فعالیت های خود ادامه دهند. این ها سخنانی است که دکتر محسن فخری زاده رئیس طرح آماد گفتم.
♦️نام فخری زاده را به یاد داشته باشید. این دستورالعملی است که او ارائه کرده است. اینجا می توانید آن را ببینید. او می گوید: "هدف کلی اعلام این موضوع است که طرح آماد تعطیل شده است. او می افزاید این که فعالیت های خاص تحت عنوان توسعه فن آوری هسته ای انجام خواهد شد.
♦️ و در حقیقت, این دقیقا همان کاری است که ایران انجام می دهد
شما متعجب نخواهید شد که این نهاد تحت هدایت همان شخصی قرار دارد که هدایت طرح آماد را بر عهده داشت . او همان دکتر محسن فخری زاده است و همچنین باید بگوییم که این تصادفی نیست.
♦️شمار زیادی از پرسنل سازمان نوآوری و تحقیقات دفاعی زیر نظر او بر روی طرح آماد کار کرده اند."/ سیاست آنلاین
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💢پیوست رسانهای ترور!
🌀پایش رسانههای معاند؛ از ترور تا برجسته سازی روایت درستکاری شده
🔹متعاقب ترور امروز عصر محسن فخری زاده از دانشمندان کشورمان در منطقه آبسرد، که زوایای مختلف آن در حال بررسی است، رسانه های فارسی زبان خارج از ایران در قالب #پیوست_رسانهای_ترور، اقدام به ساخت و ارائه روایت هایی با هدف تطهیر ترور، کاهش حساسیت افکار عمومی و توجیه پذیر کردن این عمل کرده اند.
🔹«پدر هسته ای نظامی»، «چهره مرموز» و «از افراد رده بالای پروژه بمب هسته ای» و « در حال اجرای پروژه بمب هستهای» .... هم اکنون خط روایت رسانههای معاند است.
🔹این رسانه ها در کنار این خط خبری، تاکید دارند ترامپ در مدت باقی مانده اقداماتش را تشدید خواهد کرد!! دوگانه بایدن _ترامپ، برجام یک و دو، بازگشت به مذاکره راه تامین امنیت و... کماکان خط رسانه های معاند است.
معصومه نصیری _کارشناس رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
⭕️هشتگ #محسن_فخری_زاده در صدر توجه کاربران شبکههای اجتماعی
🔹عصر امروز خبر ترور شهید محسن فخری زاده، رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و از دانشمندان کشورمان توسط عوامل تروریستی به صدر اخبار رسانههای داخل و خارج کشور تبدیل شد.
📊طبق رصد دیتاک این خبر در ساعات اولیه در بستر توئیتر با ۲۴۲۶ پست در ساعت و ۵۸٫۲ هزار توئیت، ۴۳/۲ هزار ریتوئیت، ۵۰/۱ هزار لایک توسط کاربران مورد توجه قرار گرفت.
در توئیتر هشتگ #محسن_فخری_زاده با ۳۱۴۰۰ بار تکرار، #شهید_محسن_فخری_زاده با ۳۵۱۸ بار استفاده در کنار هشتگهای #انتقام_سخت و #شهید_قاسم_سلیمانی مورد توجه کاربران بوده است.
🔹توییت «محسن فخری زاده یکی از مشهورترین دانشمندان کشورمان ساعتی پیش در یک عملیات پیچیده تروریستی توسط یک تیم ترور #موساد ترور شد» با ۴۴۹۵ لایک و ۳۷۴ ریتوئیت مورد توجهترین توئیت بوده است.
🔹در بستر تلگرام کاربران با ۳۸۰ پست در ساعت، ۹/۱ هزار پست منتشر کردهاند که در مجموع ۴۳/۵ میلیون بازدید را به خود اختصاص داده است. کانالهای خبر ویژه، خبر فوری، گیزمیز و بی بی سی پرمراجعهترین بسترهای مخاطبان در تلگرام بودند. اولین تصویر از محل شهادت شهید فخریزاده در کانال خبر فوری با ۱۹۴۱۹۷ ویو بالاترین میزان جلب توجه در مخاطبان را داشته است.
🔹کاربران در بستر اینستاگرام با ۱۲۵ پست و ۱۶/۴ هزار لایک موضوع ترور را مورد توجه قرار دادند. در بستر خبر نیز در ساعات اولیه با ۹۵ پست در ساعت، ۲۳۰۰ هزار خبر منتشر شده که خبرآنلاین، دنیای اقتصاد و مشرق از لحاظ میزان کامنت مورد توجهترین وبسایتهای خبری بودهاند.
🔹برخی کابران نیز با یادآوری همزمانی این ترور با سالگرد ترور شهید شهریاری دیگر دانشمند هستهای کشورمان نوشتهاند «امروز سالگرد شهادت مجید شهریاری (۸ آذر ۸۹) فیزیکدان و دانشمند هستهای بود که در تهران ترور شد. ایران اسرائیل را دست پشت پرده ترور دانشمندان هستهای میداند.
🔹عبارت شهید #محسن_فخریزاده هم اکنون و با گذشت ساعاتی از وقوع این حمله تروریستی همچنان در حال بالا رفتن در لیست موضوعات داغ توئیتر است و سرعت ارسال توئیت با این عبارت در حال افزایش است.
🔹ترور توسط کشورهایی که همواره ایران را به تروریست بودن و حمایت از تروریستها متهم و با همین توجیه انواع تحریمها و فشارها را بر مردم کشور تحمیل کردهاند، نشانه و تاکیدی است بر اینکه ما به آنچه انجام میدهید توجه میکنیم نه آنچه میگویید.
✍🏻معصومه نصیری؛ کارشناس رسانه
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💢دیکتاتوری مجازی مدعیان آزادی
🔻اینستاگرام ساعاتی پس از ترور دانشمند هستهای، در حال پاک کردن پستهای مربوط به شهید فخریزاده در این پلتفرم است.
🔻شهره پیرانی، همسر شهید رضایینژاد به حذف پست خود درباره شهید فخریزاده در اینستاگرام واکنش نشان داده و نوشته است: هم ترور میکنم هم پست های فضای مجازی رو برمیدارن. از اسم شهدامون هم وحشت دارن.
🔻برای چندمین بار تاکید می شود، وقتی از دروازهبانی رسانهای سخن به میان می آوریم یعنی همین. یعنی آنها تشخیص میدهند چه صدایی به گوش برسد و چه صفحاتی دیده شوند. شعار آزادی سر می دهند اما آزادی را به قربانگاه میبرند. استبداد اطلاعاتی فصل تازهای از استعمار فرانوین است.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔴 واکاوی و دادهکاوی واکنش رسانههای داخلی به شهادت محسن فخریزاده | ۸ آذر ۹۹
#️⃣ هشتگها و کلیدواژههای بهکار برده شده: #شهید_محسن_فخری_زاده - #محسن_فخریزاده - #محسن_فخری_زاده - #ترور_دانشمند_هسته_ای - #انتقام_سخت - #حمله_مسلحانه
📝 شرح اجمالی
📌دانشمند شهید محسن فخریزاده مهابادی (مهاباد اصفهان) استاد فیزیک دانشگاه، ریاست سازمان پژوهش و نوآوریهای وزارت دفاع، به ثمر رساننده پروژههای بسیار علمی و دفاعی گمنام میان ایرانیان و نامآور میان غربیها، تنها دانشمند هستهای ایران که نتانیاهو و اولمرت صریحا از او نام بردند و پنجمین شخصیت ایرانی در لیست قدرتمندترین و تأثیرگذارترین افراد جهان در نشریه آمریکایی فارن پالیسی روز گذشته به شهادت رسید.
📌فعالان انقلابی ترور شهید فخریزاده در سالگرد ترور شهید شهریاری را طلیعه دولت بایدن برای کسانی میدانند که گمان میکردند رئیسجمهور دموکرات آمریکا برای ایران و مردم ایران خوشیُمن خواهد بود.
🔷محورهای جریانهای سیاسی
1️⃣ اصولگرا
۱. تاکید بر مجازات عاملان و آمران و ادامه تلاش علمی و فنی شهید فخری
۲. بازنشر توییت 12 روز پیشِ یک برانداز که با انتشار تصویر شهید نوشته بود فخری، قاسم سلیمانی دوم
۳. تاکید بر کوتاهی و اهمال در اتخاذ تدابیر حفاظتی و امنیتی
۴. پالس غلط خواندن پیام تسلیت حسن روحانی
2️⃣ بهاری
۱. ادعای منفعلانه بودن انتقام خون شهید فخری همچون انتقام سخت شهید سلیمانی
۲. تبرئهی ترامپ از ترور شهید فخریزاده و ادعای اینکه نفوذیهای درسخوانده غرب عامل ترورند
۳. ادعای ضعف نهادهای امنیتی و اطلاعاتی
3️⃣ اصلاحطلب
۱. ناراحتی برخی سران اصلاحات و دولتی از سخت شدن احیای برجام با بایدن
۲. تلاش جاسوسان سازمان سیا و برخی اصلاحطلبان و دولتیها برای تأخیر در انتقام
۳. تاکید بر اینکه مسئولیت جان و حفاظت شهید فخری سپاه بود، نه وزارت اطلاعات
۴. ادعای اینکه جاسوس و نفوذیها میان امنیتیها هستند نه فعالان مدنی و محیطزیست و...
۵. ادعای نفع بردن اسرائیل و انقلابیها از ترور شهید فخری
📊دادهکاوی
🔻با در نظر داشتن بازهی زمانیای که این موضوع در شبکههای اجتماعی داغ بوده است میتوان ادعا کرد که حدود ۳۰۰ هزار توییت و ریتوییت توسط ۵۳ هزار کاربر در فضای توییتر نشر داده شده که میانگین ۵.۶ مرتبه مشارکت به ازای هر کاربر را به ثبت رسانده است. اوج پرداختن به این موضوع از ساعت ۱۶ روز جمعه ۷ آذر تا ساعت ۵ صبح روز شنبه ۸ آذر به ثبت رسیده است.
🔻عباراتی که در متن توییتها مورد استفاده قرار گرفتهاند بیشتر حالت خبری دارند و مخاطبان را از شهادت این دانشمند مجاهد مطلع میسازد. برخی دیگر از کلیدواژهها توصیف کنندهی سوابق عملی و اجرایی این شهید است و تعدادی از کاربران وعدهی انتقام سخت را دادهاند.
🔻توییتهای پرلایکی که توسط کاربران این موضوع به ثبت رسیده هر چند حاوی جهتگیریهای سیاسی مختلف است اما از میان کاربران داخلی و حزب اللهی که به بدنهی انقلاب نیز نزدیکاند افرادی چون «علی اکبر رائفیپور»، «حامد کاشانی»، «میثم مطیعی»، «فامیل دور»، «فرید ابراهیمی» و «امیر حسین ثابتی» موضعگیری کردند.
🔻برخلاف توییتر که با هشتگهای ذکر شده عموما در قبضهی کاربران مذهبی است؛ اینستاگرام را رسانههای معاند در چنگ خود دارند و «تلویزیون منوتو» و «ایران اینترنشنال»، «اسرائیل به فارسی» و «مسیح علینژاد» را میتوان از تأثیرگذارترین کاربران این بستر دانست.
🔻مطالب منتشر شده در تلگرام، اینستاگرام و توییتر را میتوان «سیاسی و امنیتی» دستهبندی کرد و محتوای به کار رفته در تلگرام بیشتر تصویری است.
🔻کانال «گیرمیز» که به عنوان کانال خبری شناخته نمیشود و بیشتر مطالب طنز و سرگرمی منتشر میکند در چند پست به این مطلب پرداخته که تمامی آنها جزو پربازدیدترینهای تلگرام در بازهی داغ موضوع بودهاند.
🔻فعالترین کاربران توییتری به طور میانگین بیش از ۸۴ بار مشارکت داشتهاند و این ثبت این عدد به سبب ناگوار بودن اتفاق چندان عجیب نیست، چرا که کاربران در مواجهه با رخدادهای اینچنینی عموما احساسی عمل کرده و به نشر و بازنشر حداکثری محتوای مورد نظر میپردازند.
کانالهای تلگرامی با مجموع هشتگهای ذکر شده توانستند رکورد بیش از ۲۳۶ میلیونی بازدید را بشکنند و میانگین ۱۸۸۵ بازدید به ازای هر پست را به ثبت برسانند.
🔻محتوای منتشر شده در تمام بسترها از نظر بار معنایی کلمات عمدتا منفی ارزیابی شدند و نسبت به سایر موضوعات سیاسی و امنیتی تفاوت چندانی از این نظر نشان نمیدهند.
🔻روند انتشار تلگرام و توییتر تا حد زیادی مشابه یکدیگر است با این تفاوت که محتوای تلگرامی سریعتر منتشر شده و نسبت به توییتر تقدم زمانی دارد.
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔻 هیولایی پنهان پشت ماسک اینترنت!
🔷 فضای مجازی همچون شمشیر دو لبهای است که بهرهمندی افراطی و بدون دانش کافی از آن آسیب جبران ناپذیری برجای میگذارد؛ جلوگیری از ایجاد فضا و بستر مساعد بروز یک عمل مجرمانه توسط بزهکاران، وابسته به نوع عملکرد هر یک از شهروندان است که میتواند آنها را در برابر مجرمان فرصت طلب محافظت کند؛ لازم است کاربران فضای مجازی، با دانش کافی وارد این فضا شده تا دچار آسیبهای جدی نشوند، خانوادههایی هستند که در اثر استفاده غلط از این فضا از هم پاشیده شده و به روبه زوال رفته اند.
📌 ادامه مطلب: b2n.ir/534871
#فضای_مجازی #امنیت_سایبری #جرایم_سایبری #اینترنت #پلیس_فتا #فناوری #تکنولوژی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
دوربرگردان!
درست مثل فیلمهای اکشن آمریکایی بوده:
۱- سرِ دوربرگردان بلوار امام، نیسان بدون سرنشین و مجهز به مسلسل اتوماتیک پارک شده بود؛ درست زیر ترانس برق.
مواد منفجره نیز در نیسان جاسازی شده.
آن دستِ بلوار نیز خودروی سانتافه با ۴سرنشین در انتظار بوده. بعلاوه ۴موتورسوار و دو تکتیرانداز.
۲- خودروی «اسکورت۱» عبور میکند.
خودروی دکتر با همسرش که به دوربرگردان میرسد، مسلسل اتوماتیک شلیک میکند. سه گلوله به دست و پای دکتر فخریزاده اصابت میکند. وی پیاده میشود.
خودروی «اسکورت۲» میرسد. حامد اصغری پیاده میشود، خود را روی دکتر میاندازد و ۴گلوله میخورد. ناگهان نیسان با ریموت منفجر میشود. همزمان سرنشینان سانتافه و موتورسواران شلیک میکنند؛ ۱۲نفر همزمان. تیم حفاظت زیرآتش گلوله قرار میگیرد.
۳-هیچیک از تروریستها دستگیر یا کشته نمیشوند!
۴-مجروحین به درمانگاه آبسرد منتقل میشوند. اما برق درمانگاه قطع است! برق منطقه از نیمساعت قبل قطع شده و تمام دوربینها خاموش بوده! و هیچ فیلمی ضبط نشده!
۵-هلیکوپتر میآید اما به دلیل انفجار ترانس و کابلهای برق در بلوار، نمیتواند در بلوار بنشیند. بناچار مجروحین را به انتهای بلوار در پارک الغدیر میآورند تا سوار هلیکوپتر کنند. دکتر در بیمارستان بقیهالله تمام میکند.
چند نکته:
۱- یک تیم ۱۲نفره عملیاتی حداقل ۵۰نفر پشتیبانی لازم دارد. چگونه یک «گروهان تروریستی» در پایتخت با تمام تجهیزات عملیات کردند؟!
۲- ترور در روز تعطیل، و در محل ویلای سوژه در هنگام تعطیلات با خانواده، یعنی اشراف کامل بر ساعت و مکان دقیق عبور و مرور و حتی برنامه خانوادگی.
جاگذاری خودروی انفجار مجهز به مسلسل خودکار و انتظار ۱۲نفر مهاجم یعنی سوژه در تور کامل اطلاعاتی بوده.
۳- حفاظت چند حلقه دارد. و محافظ آخرین حلقه آن است. وقتی حلقههای اطلاعاتی شکسته شده محافظ راهی جز «تن دادن» به گلوله ندارد.
۴- نبایستی این ترور و انفجار نطنز را جناحی و به ناکارآمدی وزیر اطلاعات تقلیل داد و پای برجام را پیش کشید.
ترور شهید اردشیرحسینپور در زمان وزارت غلامحسین اژهای،
ترور علیمحمدی، شهریاری، رضایینژاد و احمدیروشن در زمان وزارت مصلحی و
ترور فخریزاده در زمان وزارت علوی انجام گرفته است.
این یعنی سیستم اطلاعاتی سالهاست حفره دارد؛ حفرهای بزرگ.
جدالهای جناحی بر سر انتقام یا برجام، دامیست برای سرپوش گذاشتن بر این حفره. باید دور زد، برگشت و سیستم را پاکسازی کرد.
#جواد_موگویی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
🔻سکوت خیانتبار سلبریتیها در برابر ترور دانشمند هستهای
🔰 وقتی منافع ملی به پای ویزای آمریکا قربانی میشود
🔹 با شهادت دانشمند هستهای کشورمان، مردم ایران، هر کسی به نوبه خود، به عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده و ترور شهید محسن فخریزاده را محکوم کردند. حتی ایرانی های مقیم خارج و برخی از افراد غیر همسو با جمهوری اسلامی ایران نیز به حمله تروریستی روز گذشته واکنش نشان دادند.
🔹 اما ترجیح سلبریتیها این بود که در این مورد نیز همچون سایر مواردی که کشور و ملت ایران مظلوم واقع شدهاند، مثل کبک سر در برف فرو برده و اظهار نظری نکنند.
🔹 سلبریتیهایی که برای کوچکترین حوادث در غرب در شبکه های مجازی اعلامیه صادر کرده و اشک میریزند؛ و یا از اتفاقاتی که در کشور رخ میدهد برای جلب توجه دولتهای غربی استفاده میکنند؛ اما نوبت به ملت ایران که میرسد، سکوت اختیار میکنند. حتی مواضعشان در رابطه با حوادث و اتفاقات داخل کشور بوی غرب پرستی میدهد.
🔹 گرچه بیاعتنایی این جماعت به منافع ملی مدتهاست که برای مردم ثابت شده، اما به زعم خودشان با سکوت پیشه کردن در ماجرایی مثل ترور دانشمندان هستهای کشورمان، میتوانند وجههای روشنفکرانه از خود نشان دهند.
🔹 در همین رابطه، علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون در واکنش به سکوت معنادار سلبریتیهای مدعی در برابر ترور دانشمند هستهای کشورمان توسط رژیم صهیونیستی، نوشت: رفیق؛ سکوت درباره ترور دانشمند هستهای کشورمان نشانه روشنفکری و ضدجنگ بودن نیست. نشانه دیگری است.
🚨 دلیل سکوت معنادار سلبریتیها چیست؟
🔹 اغلب مواضعی که سلبریتیها درباره موضوعات مختلف به نام میهن پرستی میگیرند، بیش از آنکه برگرفته از احساسات مردم دوستیشان باشد، از آن جهت است که شرایط لازم برای ویزای آمریکا را کسب کنند. یعنی لازمه اخذ ویزا و تابعیت ایالات متحده سلبریتیهایی را وادار میکند که در شبکههای اجتماعی، اظهارنظرهایی همسو با سیاستهای دولت آمریکا داشته باشند و بالعکس، از اظهاراتی که موجب محکومیت غربیها شود، خودداری میکنند.
🔹 چرا که از سال ۲۰۱۷ به این سو، دولت ایالات متحده طی قوانین جدیدی که برای متقاضیان ویزای این کشور وضع کرد، از آنها میخواهد که سابقه فعالیت خود در شبکههای اجتماعی طی پنج سال گذشته و همچنین اطلاعات بیوگرافی خود از ۱۵ سال گذشته را ارائه دهند./ رجانیوز
🔗مطالعه بیشتر
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
◾️4 زمینه فهم اینترنت
▪️اگرچه ما حضور اینترنت را در همهجا میبینیم، هنوز قادر به فهم آن نیستیم. آیا اینترنت ارگانیسمی تکنولوژیکی است یا یک موجودیت اجتماعی یا فرهنگی؟ آیا اینترنت موجودیتی خودمختار است یا صرفاً مجموعهای از مؤلفههای همزیست؟
▪️چهار زمینه به هم مرتبط برای مطالعات اینترنتی مطرح میشود. هر کدام از این موارد با بقیه در پیوند منطقی و معنادار است و با آن در همزیستی و سازواری کامل قرار دارد.
▪️زمینه فناوری: اینترنت را میتوان بهعنوان شبکه رایانهها در نظر گرفت. اگر بخواهیم نقش اینترنت را در برآوردن نیازهای انسان توصیف کنیم، همانطور که در بانکداری، خرید، تجارت الکترونیکی و غیره مشاهده میشود، زمینه فناوری از اهمیتی اساسی و بنیادی برخوردار است.
▪️زمینه ارتباطات: اینترنت را میتوان عامل مؤثر موقعیتهای ارتباطی تلقی کرد. زمینه ارتباطات در توصیف نقش اینترنت در برساخت جوامع خاص انسانی بسیار کلیدی است.
▪️زمینه فرهنگی: اینترنت را میتوان بهمثابه رسانهای فرهنگی در نظر گرفت. زمینه فرهنگی در صورتی حائز اهمیت است که بخواهیم نقش اینترنت را در ایجاد یک قلمروئی جدید (نه طبیعی و نه اجتماعی) برای انسان توصیف کنیم.
▪️زمینه ارگانیسم: اینترنت را میتوان بهمنزله ارگانیسمی خاص در نظر گرفت. ارگانیسم اینترنت موجودی مصنوعی است که با تفسیر (مستقیم و غیرمستقیم) ایجاد میشود.
🗞منبع: گزیدهای از مقالهای با تیتر «درآمدی بر صورتبندی ارسطویی اینترنت»، شماره 114 #ماهنامه_مدیریت_ارتباطات، آبان
#اینترنت
#فلسفه_اینترنت
برای خواندن متن کامل مقاله، به این لینک مراجعه کنید
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💠 #آرتمیس پروژهای برای #حمایت از #کودکان در #فضای_مجازی
🔹 #آرتمیس نام پروژهای است که شرکت مایکروسافت آن را آغاز کرده است و این شرکت به دنبال آن است با کمک فناوری اطلاعات از سوء استفاده افراد از کودکان در فضای مجازی و به خصوص در گفتگوهای آنلاین، جلوگیری شود. آرتمیس ابزار جدیدی است که به نظر میرسد میتواند در رهگیری، کنترل و شناسایی افرادی که قصد سوء استفاده از کودکان در چتهای آنلاین دارند، مفید باشد. این پروژه بر اساس تکنیک مایکروسافت در ایکس باکس، امروزه در اختیار شرکتهای چت آنلاین از جمله اسکایپ هم قرار گرفته است. دلیل طراحی و تولید این ابزار، افزایش سوء استفادههای جنسی از کودکان در چتهای آنلاین بوده است.
🔹این پروژه در نوامبر ۲۰۱۸ آغاز شد تا با کمک فناوری تولید شده از طرف مایکروسافت، خدمات مربوطه را در اختیار شرکتهای ارائه دهنده گفتگوی آنلاین قرار دهد. در این پروژه تیمی متشکل از میت گروپ، روبلاکس، کیک، تورن در کنار طرفهای دیگر با مایکروسافت همکاری داشته و سرپرست پروژه هانی فرید بود که ابزار PHOTO DNA را کشف و گزارش تصاویر کودک آزاری آنلاین، را طراحی و ساخته است.
🔹روند تعریف شده در آرتمیس به این صورت است که این ابزار در قدم اول، کلمات و الگوهای گفتاری و کلامهای مشکوک در چت را تشخیص داده و با نشانه گذاری آنها، باعث تسهیل کار ناظر انسانی میشود. در واقع این ابزار بر پایه ساختار مکالمات گذشته بر پایه گفتگو میباشد. بر این اساس، محتوای گفتگو ارزشگذاری شده و بر اساس امتیازهای داده شده به مکالمه رتبه بندی میشود.
🔹در گام بعدی مکالمه در اختیار مجری ناظر که یک عامل انسانی است قرار گرفته و با ارزیابیهای انجام شده، تهدیدهای احتمالی شناسایی میشود. سپس بر اساس محتوای ارزیابی شده، گزارش لازم به مراجع قضایی و انتظامی یا نهادهای حامی حقوق کودکان، برای کنترل و بررسی نهایی ارسال میشود. پیش فرض عملکرد این سیستم، انتقال داده به ناظر است؛ اما اگر مکالمه از سوی هوش مصنوعی حساس و فوی تشخیص داده شود، اطلاعات به صورت مستقیم در اختیار پلیس و سازمانهای قضایی نیز قرار خواهد گرفت.
🔹این ابزار در اختیار تمام شرکتهای مجهز به چت آنلاین قرار گرفته تا به آنها برای تنظیم استاندارد برای نظارت بر سوء استفاده کنندگان و توسعه ابزارهای پیشگیری برای مقابله با سوء استفادههای آتی، کمک کند. همچنین ادعا شده است که جهانی ایمن برای تعامل کودکان در فضای مجازی با استفاده از فناوری ایجاد میشود که بر اساس آن با ایجاد فضایی پاک، با سوء استفادههای جنسی و ... که کودکان در معرض آن هستند، مقابله میشود/سایک نیوز
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
✅ جنگ شناختی و پیوست رسانه ای :
✔هرچند موضوع ترور زمانی در سطح جنگ های نیمه سخت مطرح می شد ولی امروزه جنگ شناختی ترکیبی، شامل همه جنگ ها می شود و حتی فاکتور فن آوری و رسانه و پیشرفت های رسانه نیز به آنها اضافه شده است. اما در تمام سطوح جنگ ها و علی الخصوص جنگ های امروزی با هر عنوانی یک پیوست بسیار مهم وجود دارد " پیوست عملیات روانی و رسانه" که اگر از آن غفلت شود حتی می تواند برای مجری و کشور عملیات کننده نتیجه معکوس داشته باشد.
✔در موضوع ترور ناجوانمردانه دانشمند هسته ای و دفاعی ایران شهید محسن فخری زاده نیز این پیوست قابل توجه می باشد ، با کمی دقت متوجه می شویم محوریت برنامه های شبکه های ایران اینترنشنال و بی بی سی و ...القاء چند موضوع است :
۱_ القاء عدم وجود امنیت در ایران و چند کیلومتری پایتخت و ضعف سرویس های امنیتی
۲_ عدم اتفاق نظر در ایران برای پاسخگویی و انتقام
۳_ ایجاد دوقطبی انتقام سخت و انتقام کلامی و دیپلماتیک
✔ بنابراین پیوست رسانه ای ترور دانشمند ایرانی القاء یاس و ناامیدی در موضوعات مطرح شده در افکار عمومی مردم ایران و دو قطبی انتقام سخت و انتقام دیپلماتیک می باشد، جا دارد یک بار دیگر این نکته را متذکر شویم که ما برای اقداماتی مانند موشک باران پایگاه آمریکایی در عراق پیوست رسانه ای داشتیم و ...
✍ محسنی
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
💠شبکهوندان در عصر قدرت شبکهای
✍️مجید رضائیان
🔸«نوام چامسکی» و «ادوارد هرمان»، پیش از تولد اینترنت، تئوریای داشتند تحت عنوان «فیلترهای خبری.» بر مبنای این نظریه، رسانهها با پنج فاکتور مجبور میشدند خود و مخاطبانشان را فیلتر کنند. از سیاست رسانه گرفته تا صاحبان آگهی و حتی گاه بازخوردهای خود مخاطبان شاکله این نظریه را تشکیل میداد.
🔹امروز این تئوری بخش عمدهای از واقعیت خود را از دست داده است. رسانهها چه بخواهند و چه نخواهند، در جهان شیشهای دیده میشوند و «پشت صحنه آنان» نیز- که روزی با فیلترهای خبری رسانه را وادار میکرد مواضعی خاص اتخاذ کند- امروز در برابر دیدگان باز کاربران وب 2یا شبکههای اجتماعی، نه فقط بهروشنی دیده میشود که هیچ چیزشان پنهان نمیماند.
🔸«مانوئل کاستلز» ارزیابی شایسته و متفاوتی از شبکههای اجتماعی مطرح کرد؛ وی بر این باور است که شبکههای اجتماعی، «قدرت شبکهای» ایجاد کرده و مسیری در جهان ارتباطات گشودهاند که میتوان بهمرور ایام شهروندان را «شبکهوندان» یاد کرد.
🔹اینک جهان شبکهای قدرت، نیروی خود را از شبکههای اجتماعی میگیرد. از شبکهوندانی میستاند که تا دیروز حتی در وب 1به رسانههای اینترنتی وابسته بودند، اما امروز خود به یک رسانه، پیامآفرین، ارتباطگر و سرانجام به یک منتقد تبدیل شدهاند.
🔸چنین جهانی را نه می توان فیلتر کرد و نه چنین جهانی می تواند ما را فیلتر کند و نبیند. امروز همه صداها در همهجای جهان قابل شنیدن است، حتی به طور غیر ارادی. شهروندان امروز یا شبکهوندان فردا، آزادی جریان اطلاعات را باور خواهند کرد، که نظم جهانی از «عرصه سیاست به عرصه فرهنگ» نقل مکان کند.
🗞منبع: تلخیصی از مقالهای با تیتر «قدرت شبکهای؛ سازنده فضای گفتمانی»، شماره 79 #ماهنامه_مدیریت_ارتباطات، آذر 1395
#شبکههای_اجتماعی
#قدرت_رسانه
لینک مقاله
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سینمای اروتیک سینمای جنسی مفهوم
🔻 وقتی در سینما دغدغه گیشه بشود نه تبلیغ باور و ارزش های انسانی اینگونه با مفهوم های مبتذل مخاطب را سرگرم میکنند.
🔺 و کسی هم در ارشاد صدایش که در نمی آید هیچ با اشتیاق مجوز را صادر میکنند چون نفوذ در فرهنگ یکی از اصلی ترین ارکان #براندازی است ...
❌ اینها اگر گفته نشوند مردم خواهند دید و متاسفانه تاثیر آن به مراتب بدتر خواهد بود این فقط نوعی آگاهی است ...
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan
✅دکتر مریم سلیمی؛
قواعد مستأجری در فضای مجازی!
⭕️ حضور و فعالیت در رسانه های اجتماعی و مشارکت در امر تولید، نشر و بازنشر اخبار و اطلاعات نیازمند سوادهای مختلفی است که از این جمله سوادهای رسانه ای، خبری، بصری، اطلاعاتی و دیجیتالی هستند.
⭕️همچنین، در کنار دقت در انتشار و بازنشر اخبار و اطلاعات صحیح و موثق و خودداری از انتشار اخبار جعلی و اطلاعات گمراه و دانستن قوانین تهیه و انتشار پیام، اهداف تولید و نحوه اثرگذاری و اثرپذیری از این محتواها، انتخاب حیطه فعالیت و ردی که از خود در فضای مجازی به جای میگذاریم و…، لازم است قواعد حضور و تعامل را در محیط های مجازی بدانیم و با اشراف به آنها در این محیط ها فعالیت کنیم.
#قواعدمستاجریدرفضایمجازی!
#توسعهپویا
✅ با ما باسواد شوید
🌐 @nasragilan