✍ همواره سخنان مقام معظم رهبری فصل الخطاب تصمیم گیریهای کليدی در بحران ها بوده است؛ در واقع با ورود برخی از جریان ها و حرکت ها در تصمیم گیریهای مشابه به تبیین و بصیرت افزایی مردم پرداخته اند، و در مواجهه با آزمون و خطاهای تکراری که موجباتِ بی ثباتی را فراهم می نمایند، با معرفی مصداق های روشنی از عملکردهای ناموفق برخی کشورها، با تصور این که به انتخاب مسیر صحیح خواهند رسید؛ به بن بست رسیده و نتیجه معکوس از اعتماد دشمنان گرفته اند.حجت را برای مدیران، مسئولین، و سایر ذینفعان، تمام کرده اند.
🔻نمونه فایل های ارسالی پیوست(چاپ در مجلات رشد)، شمه ای از محتواهای آموزشی_تربیتی است؛ که میتواند در قالب داستانک، گفتگو، نشست، مباحثه، کنفرانس های دانش آموزی و...؛بستر مناسبی برای ایجادِ یادهی_یادگیری، در مواجهه با چالش های ایجاد شده در مدارس باشد، و با استمداد و فرمانپذیری از نقش و الهامات رهبری در بهبود فرآیند، ذائقه فراگیران را شیرین و آماده پذیرش واقعیت ها و حقایق نمود.
🖊م. بنائی
#جلوه هایی_ از_هنر_ معلّمی
🌺#سمن_ترنّم 🔻
https://eitaa.com/ngoTarAnom
🔹آیت الله حائری شیرازی
🔴 با این هوای تهران، می خواهید مردم عالَم را به اسلام دعوت کنید؟!
یکروز به مجموعۀ هیئت دولت گفتم شما با این هوای تهران، می خواهید اهل عالَم را به اسلام دعوت کنید؟! با این هوا؟! آیا درست است که مسلمان، اینجور هوایی داشته باشد؟! شما مگر نمیگویید «تقدیر المعیشه» یک رکن است؟
«اَلْكَمَالُ كُلُّ اَلْكَمَالِ اَلتَّفَقُّهُ فِي اَلدِّينِ وَ اَلصَّبْرُ عَلَى اَلنَّائِبَةِ وَ تَقْدِيرُ اَلْمَعِيشَةِ.»
[همۀ کمال، در این سه چیز است: فهم دین، صبر در حوادث، و اندازهداری در دخل و خرج].
تقدیر المعیشه، یعنی شما در مقابل اکسیژنی که مصرف میکنید و این خرجی که میکنید، دخلی داشته باشید. یعنی در مقابل مصرف اکسیژن، درخت بکارید! اما شما بیشتر از درختی که میکارید، هِی ماشین آوردید، هِی ماشین آوردید!
اسلام یعنی این؟! شما هر جا که به اسلام عمل کردید، نتیجه گرفتید و هر جا که مشکلی دارید، به اسلام عمل نکردید. /سخنرانی: ۱۳۹۰
#بحران_کنونی
🌺#سمن_ترنّم 🔻
https://eitaa.com/ngoTarAnom
🔴 مدیریت صنعتی
صنعت یا تربیت؟
▫️این چیزی که امروز اغلب در دنیا وجود دارد صنعت است نه تربیت؛ یعنی از انسانها بهعنوان مواد خامی استفاده میشود برای ارباب قدرت. ارباب قدرت تصمیم گرفتهاند انسانهایی را که تحت حکومتشان هستند جوری بسازند که به درد آنها بخورند، با هر وسیله شده است؛ بشود حقایقی را کتمان کنند، بهجایش دروغ بگذارند، ملکات و عادات بد در آنها ایجاد کنند و بلکه میبینید در بسیاری از جاهای دنیا مخصوصاً از انسانها جانورهایی میسازند که در موقع خودش به این جانورها احتیاج است.
▫️عصبهای روحی و معنوی انسانها یعنی همه احساسهای انسانی انسانها را از وجودشان بیرون میبرند، برای اینکه بشود از او یکچیزی که به درد خودشان بخورد ساخت... اینجاست که دیگر نه آگاهی باقی میماند نه آزادی...
▫️او میخواهد یک انسانی بسازد کور و کر، جز فرمانی که به او میدهد هیچچیز دیگر نفهمد؛... اینها انسانهای مصنوعی هستند نه انسانهای تربیتشده.
🕊 #اصل_آزادی| فطرت، ص ۴۴
#تربیت
🌺#سمن_ترنّم 🔻
https://eitaa.com/ngoTarAnom
✅ تکریم شخصیت کودکان و نوجوانان توسط امام خمینی(ره)
◽️از جمله روش های تربیتی که امام رحمه الله در رفتار با فرزندان خود به کار می برد، دادن آزادی و حق انتخاب به آنها بود که با این عمل، موجب پیدایش عزت نفس و شکوفایی استعدادها و شایستگی فرزندانش می شد. دختر ایشان، در این زمینه چنین نقل می کند:
◽️امام در دوران بچگی [ما] آزادی مطلق به ما می دادند و به هیچ یک از کارهای ما کاری نداشتند. اما در دورانی که ما به سن بلوغ می رسیدیم و بزرگ تر می شدیم، ایشان بر بعضی مسائل ما نظارت داشتند.
#سیره_تربیتی_بزرگان
#تکریم(محیط تربیتی اول)🌼
#الگو
🌺#سمن_ترنّم 🔻
https://eitaa.com/ngoTarAnom