هدایت شده از بیداری طلاب
♨️آیت الله جوادی آملی: شعار «زن، زندگی، آزادی» را ما هم قبول داریم
آیت الله جوادی آملی:
🔹شعار «زن، زندگی، آزادی» را ما هم قبول داریم؛ اما دو چیز است که اساس کار بوده و از یادها رفته است: اول اینکه تمام این هویّت مرا چه کسی به من داده است؟ دوم آیا من می میرم و می پوسم یا از پوست به در می آیم؟! الآن مشکل جدّی بشر کنونی، جریان مرگ است و این غائله اخیر هم همین طور است. بله، «زن» هست، «زندگی» هست، «آزادی» هست، مرد هم همین طور است، همه اینها سرجایش محفوظ؛ اما بالاخره این اصل هم وجود دارد که آیا انسان می پوسد یا از پوست به در می آید؟ بشر امروز غافلِ غافل است!
🔹اگر این دو اصل روشن بشود که چه کسی ما را آفرید؟ و بعد هم به کجا میرویم؟ آیا می پوسیم یا از پوست به در می آییم؟ تمام غائله اخیر می خوابد، مرگ از مهمترین عوامل تربیت است که این غائله را می خواباند.
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز بغض دیار ما، آرتین!
طفل معصوم و بیصدا، آرتین!
بغض بستهست راه حلقومت
ای فدای دو چشم مظلومت
آه آرتین! امید ایرانی
پسرم! از تبار شیرانی
اینقدَر بغض در خیال مکن
پسرم! خصم را حلال مکن
ختم آشوب میشود پسرم!
حال تو خوب میشود پسرم!
هدایت شده از مهدی پورعسکری|خوشنویسی
لعنت بر «حسرت تان برای یک زندگی معمولی» که باعث شدید تا امروز زندگی ده ها نفر به پایان برسد.
لعنت بر «بوسیدن به وقت ترسیدن» تان که باعث شدید تا امروز ده ها کودک جنازه پدرشان را ببوسند.
لعنت بر شعار زن، زندگی، آزادی تان که پشت آن جز مرگ انسانها و ویرانی یک کشور چیز دیگری نیست...
#شاهچراغ
@mahdipouraskari
هدایت شده از صدای ایران | VOI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ دقیقه از امام رحمةاللهعلیه بشنویم. یک پاسخ مستدل به کسانی که این روزها با برداشت غلط از #رحمت_الهی، جامعه را منحرف میکنند ...
👈 برخی مدام از آیات رحمت میگویند در حالی که این رحمت مخالفت با خداست!
👈 چرا آیات قتال را نمیخوانید؟! اینها هم رحمت است.
🎙به کمپین#صدای_ایران بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/1564672000C862dbe03c9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«برای دختر همسایه»
کلیپ دختران افغانستانی خطاب به برخی دختران ایرانی درباره حقیقت شعار «زن-زندگی-آزادی»
هدایت شده از المرسلات
📌امروز دشمن میخواهد با کار روانی و فعالیتهای اینترنتی و مزدورپروی، مردم را مقابل نظام قرار دهد/ آنها میخواهند وانمود کنند ملت از دین و انقلاب و روحانیت زده شده است/ این محاسبه دشمن هم مانند سائر محاسباتش غلط است
🔰رهبر معظم انقلاب
💢من دربارهی همین مسئلهی طمعهای دشمنان، نقشههای دشمنان، توطئههای دشمنان، خوابهای آشفتهای که دشمنان برای ملّت ایران میبینند، یک نکتهی مهمّی را عرض بکنم که به نظر من مهم است. دو جزء دارد این نکته؛ یکی این است که امروز مهمترین امید دشمنان برای ضربه زدن به کشور، امید بستن به اعتراضات مردمی است. امیدشان به این است که بلکه بتوانند با کار روانی، با فعّالیّتهای اینترنتی و فضای مجازی و انواع و اقسام اینها، با پول، با مزدورپروری، مردم را در مقابل نظام اسلامی و جمهوری اسلامی قرار بدهند؛ این جزء اوّل از این مطلب، از این نکته؛
💢جزء دوّم هم این است که این محاسبهی دشمن، در این مسئله هم مثل بسیاری از محاسبات دشمن غلط است. در اوّل انقلاب وعده میدادند که جمهوری اسلامی شش ماه بیشتر عمر نخواهد کرد و سقوط خواهد کرد؛ بعد، این شش ماه که میگذشت، شش ماه تمدیدش میکردند میگفتند شش ماه دیگر! از این ششماههها بیش از هشتاد شش ماه گذشته، جمهوری اسلامی که آن روز یک نهال باریک بود، یک درخت تناور و ریشهداری شده، روزبهروز قویتر و مقتدرتر هم شده. محاسبهشان آنجا غلط بود، اینجا هم غلط است. این محاسبه هم مثل همان محاسبات است؛ مثل محاسبهشان در قضیّهی جنگ تحمیلی؛ به صدّام کمک کردند به خیال اینکه در ظرف چند روز جمهوری اسلامی را ساقط کند؛ کودتاگران را کمک کردند به امید اینکه بتوانند یک غلطی بکنند؛ همهی اینها محاسباتی بود که آمریکاییها و غربیها کردند و همه غلط بود. امروز هم این محاسبه غلط است که خیال کنند میتوانند ملّت ایران را در مقابل نظام اسلامی قرار بدهند، میتوانند در مقابل جمهوری اسلامی عاملی را قرار بدهند که میدانند جمهوری اسلامی به آن عامل خیلی اهمّیّت میدهد و آن، عاملِ مردم است.
💢این اشتباه را آمریکاییها چرا میکنند؟ چون مشاورینی دارند که آن مشاورین، ایرانیان خائنی هستند که به آنها مشورت میدهند. این مشاورینِ خیانتکار، خب به کشور خودشان که خیانت میکنند، امّا در واقع به آنها هم خیانت میکنند؛ چرا؟ چون بدون اطّلاع صحیح به آنها مشورت میدهند؛ آن بیچارهها هم طبق مشورت اینها عمل میکنند، شکست میخورند. یکی از حرفهای آنها، از مشورتهای آنها همین است که «شما روی ملّت ایران برای مقابلهی با نظام اسلامی و جمهوری اسلامی حساب کنید؛ ملّت ایران از دین، از نظام اسلامی، از روحانیّت زده شدهاند؛ میتوانید روی اینها حساب کنید، اینها میایستند در مقابل نظام اسلامی»؛ این مشاورین ناآگاه و خائن ــ خائن به هر دو طرف ــ این را به اربابان آمریکاییشان میگویند؛ پول میدهند، آنها هم همین را تحلیل میکنند، در صحبتهایشان میگویند، در مجلس سنایشان میگویند، در جاهای مختلف این را تکرار میکنند، در داخل هم یک عدّه آدم سادهلوح ــ البتّه خوشبختانه تعداد معدود ــ قبول میکنند؛ گاهی میشنویم در نوشتههای اینترنتی یا در رسانهها و روزنامهها که اظهار نظر میکنند که بله، مردم نسبت به روحانیّت بیاعتقاد شدهاند، نسبت به دین بیاعتقاد شدهاند؛ اینها را اینجا در داخل هم میشنویم. خب، این یکی از آن محاسبات صد درصد غلط است؛
💢امروز گرایش مردم به انقلاب و به دین از روز اوّل انقلاب یقیناً بیشتر است. اگر کسی میخواهد گرایش مردم به انقلاب و مبارزات و مجاهدتها را بفهمد، به تشییع میلیونی شهید قاسم سلیمانی نگاه کند. بدن قطعهقطعهشدهی شهید سلیمانی به وسیلهی میلیونها انسان بدرقه شد؛ یک فرد انقلابی، یک فرد مبارز و مجاهد که برای جمهوری اسلامی جان خودش را کف دستش گرفته بود؛ مردم این جور از او بزرگداشت و احترام کردند؛ این یک نمونه؛ نمونههای دیگر هم زیاد دارد؛ [مثلاً] علما. مرحوم آیتالله صافی گلپایگانی یک مرجع تقلید بود، یک فقیه بود؛ شما ببینید در تشییع جنازهی این مرد چه حرکت عظیمی مردم نشان دادند. مرحوم آیتالله بهجت، یک فقیه عارف و معنوی بود؛ در تشییع جنازهی او، در بدرقهی او به سوی بهشت، مردم قم، قم را لبریز از احساسات کردند؛ از جاهای مختلف دیگر هم به قم رفتند برای تشییع. شما به من بگویید در بین آحاد برجستهی کشور، از سیاسی، از هنرمند، از ورزشکار و دیگر چهرهها چه کسی هست که وقتی از دنیا برود، مردم این جور برایش احساسات به خرج میدهند؟ این نشانهی چیست؟ این نشانهی بیاعتقادی مردم به روحانیّت است؟ این نشانهی بیاعتقادی مردم به دین و به جهاد و به مقاومت است؟ تحلیلهایشان این جوری است؛ این جوری تحلیل میکنند
📚گزیده بیانات سی و سومین سالگرد امام خمینی. 14/3/1401
#کلام_ولی
#در_مدرسه_امام_خمینی
@almorsalaat
هدایت شده از سرباز
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آزادی قبل از انقلاب بود یا بعد از انقلاب؟؟؟
@mnabizade
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 درباره بلایی که در کشورت بر سر مهاجران آمد فکر کن!
پاسخ کی روش به سوال خبرنگار انگلیس که پرسیده بود آیا شما از اینکه در کشوری که زنان را سرکوب میکنند مربیگری میکنید راضی هستید؟
🔹«چقدر به من میدهی که این سوال تو را جواب بدهم؟ چقدر میدهی؟ با رییست صحبت کن و آخر جام جهانی اگر پیشنهاد خوبی بهم بدهی جواب سوالت را می دهم. حرف توی دهان من نگذار. هر وقت گفتی چقدر میدهی جواب سوالت را میدهم. بهتره در آنچه در کشورت انگلیس میگذره فکر کنی. و در حالی که سالن کنفرانس را ترک میکرد گفت: «درباره بلایی که در کشورت بر سر مهاجران آمد فکر کن!»
#حسین_دارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
هدایت شده از رَوِش
هر جا انقلابی عمل کردیم پیش رفتیم؛ هر جا از انقلابیگری و حرکت جهادی غفلت کردیم عقب ماندیم. این یک واقعیت است.
۱۳۹۵/۹/۱۴
#جام_جهانی
@raveshh
هدایت شده از رَوِش
🔻مسئله حجاب، استخوانی که لای زخم مانده
(شماره ۱)
▫️در ابتدا باید گفت خود این مسئله و مفاسدی که از قبل نبود حجاب برای فرد اتفاق می افتد از درجه اهمیت بالایی برخوردار نیست. زیرا بی حجابی هر چند گناه و مستوجب عقوبت است، اما گناه کبیره نیست. و در اصلاح افراد اجتماع باید درجه اهمیت مفاسد و مصالح لحاظ شود. اما عدم رعایت حجاب در جامعه به شکل گسترده لوازمی دارد که اهمیت این حکم را افزایش می دهد.
▪️اول اینکه بی حجابی می تواند مقدمه رواج گناهان بزرگ تری مثل زنا باشد. و مفسده عظیم روابط خارج از ازدواج امروز بر کسی پوشیده نیست. چرا که اتلاف نیروی حیاتی شهوت در بیرون از محیط خانواده پایه های آن را سست و استمرار نسل را با خطر جدی مواجه می کند. تا جایی که می تواند منجر به نابودی یک ملت شود. پس عقل حکم می کند برای در امان ماندن از این خطر عظیم از مقدمات آن اجتناب شود.
▫️دوم اینکه گناه کوچک هم اگر سبک شمرده شود و افراد نسبت به آن بی تفاوت باشند تبدیل به یک گناه بزرگ می شود. بلکه در حکمت 485 نهج البلاغه از امام امیرالمومنین روایت شده است: «اشد الذنوب من استخف بها صاحبه» یعنی شدیدترین گناهان آن گناهی است که صاحبش آن را سبک می شمارد. یکی از دلایل این مطلب می تواند این باشد که اگر گناهی خفیف و سبک شمرده شد رواج پیدا میکند و هر چند نفس عمل مفسده کمی دارد اما با تکرار و ارتکاب زیاد مفسده عظیمی بر گردن اجتماع می گذارد.
▪️مطلب دیگری که در شرح این حکمت گفته شده این است که هرچه آن شخصی که نسبت به او عصیان صورت گرفته حق نعمت بیشتری بر گردن عاصی داشته باشد میزان عظمت عصیان بیشتر می شود. مثلا گفتن کلمه «اوف» به فردی غیر از پدر و مادر آنچنان قبحی ندارد اما همین کلمه خطاب به آن دو در پیشگاه خداوند بسیار ناشایست است. پس عصیان خداوندی که صاحب همه نعمت هاست چه اندازه میتواند عظیم باشد؟ انسان با کوچک شمردن گناه در واقع قدر و منزلت عصیان شونده را کوچک میشمارد هر چند نفس گناه حقیقتا کوچک باشد. در کتاب وافی (ج 26 ص 187) ذیل نصایح پیامبر به ابوذر آمده: « یا اباذز لا تنظر الی صغر الخطیئه و لکن انظر الی من عصیت امره» یعنی ای ابوذر به کوچکی گناه نگاه نکن. ببین نافرمانی چه کسی را می کنی.
@raveshh