نه تسبیح خریدم نه مجسمه، مجسمه که از نظر اسلام اشکال دارد. به جهت حکم بت سازی و...
تسبیح هم همه با علامت صلیب بود...
اما یک جا کلیدی خریدم که روی آن نوشته «بانوی ما فاطمه از من محافظت کن...»
خیلیها سریع در نت جستجو میکنند و میگویند فلانی گفته این ماجرا ربطی به حضرت فاطمه ندارد و این روستا از قبل نام فاطمه داشته. اما یکی از ابهامات این است که گفته شده منطقه مسلمان نشین بوده...
هرچند همچنان اصل موضوع جای ارزشگذاری است. بانویی بر سه کودک یا نوجوان تجلی کرده، تسبیح داشته، پوشش کامل داشته و دعاها و نکاتی را به آنان گفته، معجزاتی را نشان داده و از آینده اخباری را منتقل کرده است...
اخباری که توسط پاپ و کلیسا پنهان مانده است...
@ninfrance
آنچه کودکان در بیش از شش دیدار دیدهاند پوشش چادر مانند بانو بوده است. البته همه سفید و به نقل از بچهها به شدت نورانی.
بانو محزون بوده و گفته این بیایمان شدن مردم به خداوند است که بلایا و جنگ را به همراه داشته.
ظاهراً آن زمان مصادف بوده با گسترش الحاد و زندگی کمونیستی...
مدام از بچهها میخواسته با تسبیح ذکر بگویند و دعا کنند. خیلی دعا کنند. دعا بلا را رفع میکند...
ایشان گفته برای گناهکاران زیاد دعا کنید که برگردند و دست از گناه بردارند. این بر سرنوشت تاریخ اثر دارد.
تاکید ایشان که شما با دعا قلب من را شاد میکنید و این خداوند را راضی میکند، بسیار خاص است.
شاید بیش از اینکه بحث کنیم که ایشان حضرت مریم بودهاند یا حضرت فاطمه، مهم است نسبت به آنچه در چند دیدار به بچهها منتقل کردهاند صحبت کنیم.
تاکید ایشان به ذکر و دعای زیاد، بخصوص برای گنهکاران که تغییر کنند بسیار خاص است. مستنداتی از متن کتابی که عکس گرفتهام ارائه میدهم.
@ninfrance
این تصاویر سه چوپان نوجوان است که تجلی را تجربه کردهاند. در موزه این عکس را گرفتم.
چندین بار از این واقعه فیلم و مستند ساخته شده. در فیلمی که قبلتر از آن نوشته بودم و در سال ۲۰۲۰ ساخته شده هم نشان میدهد که چقدر کلیسا و حکومت با این واقعه اظهار مخالفت و انکار میکنند و حتی در یکی از تاریخهایی که وعده داده شده بوده که تجلی مجدد رخ خواهد داد، این بچهها را به زندان میاندازند. که با دخالت مردم و تحصن آنها، بچهها آزاد میشوند.
بعد که در آخرین دیدار بیش از ۷۰ هزار نفر تجمع میکنند که شاهد گفتگوی بچهها با بانو باشند. معجزاتی از نور رخ میدهد که این جمعیت آن را مشاهده میکنند.
هرچند گفته میشود پس از آن کلیسا این ماجرا را مصادره میکند و شاید نوعی کاسبی راه میاندازد اما موضوع قابل ارزش و توجه، گرایش و نیاز مردم در هر نقطه جهان به معنویت است که همیشه در غرب موانعی برای آن ایجاد شده است.
@ninfrance
سر پر درد، دل مشتاق...
تا امروز، بارها در مدارس و دانشگاهها دعوت شدهام که در حوزههای مختلفی که مطالعه یا تجربه داشتهام در سطح توانم، تدریس یا سخنرانی نمایم.
یکی از بهترین موضوعاتی که همیشه با اشتیاق پذیرفتهام، موضوعات مرتبط با انقلاب اسلامی ایران بوده است. چه در خصوص تاریخ سیاسی معاصر ایران. چه در خصوص آینده انقلاب اسلامی...
سر پر درد و دل مشتاقی دارم از صحبت کردن درباره عظمت این واقعه در تقدیرات جهان و آینده درخشان آن...
از جمله کتبی که در خاطرم هست که وقتی خواندم پیش از همه، خودم را تکان داد که چقدر وقایع بوده است که رخ داده و من نمیدانستم، کتاب «تاریخ سیاسی معاصر ایران» نوشته آقای سید جلال الدین مدنی، در همان سالهای پس از انقلاب است.
خوب خاطرم هست حدودا بیست و چهار ساله بودم که برای تدریس کتاب تاریخ معاصر دبیرستان، مطالعات زیادی را شروع کردم که به وظیفهام تا حد امکان درست عمل کنم.
مبانی را که همیشه با کتب علامه شهید مطهری محکم میکردیم. کتب «خدمات متقابل اسلام و ایران». «نهضتهای اسلامی در صد ساله اخیر» و «آینده انقلاب اسلامی»، بهترین کتب در این خصوص برایم بود.
اما این کتاب، یک مرجع جامع و کامل بود که بتوانم پس از مبانی، با مخاطبینم از یک نقطه درست شروع کنیم و به نتیجه محقق شده برسیم.
عموم تجاربم در مجموعههایی بود که تقریبا در خصوص این مسائل اطلاعاتشان نزدیک به صفر بود. و همین هم ریشه پذیرش بسیاری از شبهات و دروغپردازیها و شایعهسازی ها برایشان بود.
داد و بیداد و غر و بدوبیراه و گاهی توهین از جمله تجاربم بود که ابتدای بحث تحویلم داده میشد. اما پس از دعوت به صبر و شنیدن و یکبار تفکر کردن چه تجارب خوبی میشد هر کدام این فرصتها...
ما آموخته بودیم که اگر خود را به جهت فکری و عقاید قوی کنیم، هم در برابر شبهات و اکاذیب مستحکم میمانیم و متزلزل نمیشویم و هم شاید خداوند توفیق و مدد رساند وسیلهای برای رساندن حق و واقعیت به دیگران باشیم.
مقدمه کتاب، انگیزه بخش بیشتری شد برای با جدیت خواندن آن. برایم بسیار جالب بود که این کتاب درواقع محتوای تدریس نویسنده در دانشکده افسری به دعوت شهید نامجو بوده است. سید موسی نامجو، اولین فرمانده دانشکده افسری جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸.
در مقدمه کتاب آمده است که شهید نامجو معتقد بود: «اگر دانشجویان افسری واقعیتهای ۲۰۰ سال گذشته ایران را میفهمیدند و نتایج تسلط و نفوذ بیگانه را میدیدند، به ریشههای انقلاب میرسیدند و اثرات احیاء مکتب اسلام را در سرزمین ایران به خوبی درک میکردند. نقطه وحدت امت را میشناختند و به مسئولیتهای خود آشنا میشدند و به عمق معنی استقلال و اهمیت حیاتی آن واقف میگردیدند. در آن صورت نتیجه حاصل بود؛ پایگاه مستحکمی در مقابل هرگونه نفوذ شرق و غرب به وجود میآمد که گسترش آن سراسر ایران را در بر میگرفت.»
و خود من اصلا به دلیل تاکید هزارباره رهبر فرزانهام، به سمت مطالعه تاریخ ۲۰۰ ساله ایران سوق داده شده بودم که با این کتاب آشنا شدم...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
«ای مادر! هنگامی که فرودگاه تهران را ترک میگفتم تو حاضر شدی و هنگام خداحافظی گفتی: ای مصطفی، من تو را بزرگ کردم، با جان و شیرهی خود تو را پرورش دادم و اکنون که میروی از تو هیچ نمیخواهم و هیچ انتظاری از تو ندارم، فقط یک وصیت میکنم و آن این که خدای بزرگ را فراموش نکنی.
ای مادر، بعد از بیست و دو سال به میهن عزیز خود باز میگردم و به تو اطمینان میدهم که در این مدت دراز حتی یک لحظه خدا را فراموش نکردم، عشق او آنقدر با تار و پود وجودم آمیخته بود که یک لحظه حیات من بدون حضور او میسر نبود.
خوشحالم ای مادر، نه فقط بخاطر این که بعد از این هجرت دراز به آغوش وطن بر میگردم، بلکه به این جهت که بزرگترین طاغوت زمان شکسته شده و ریشه ظلم و فساد برافتاده و نسیم آزادی و استقلال میوزد...»
این دستنگاشته را دکتر مصطفی چمران در نخستین روز ورود به تهران در بهمن ۱۳۵۷ نوشت...
برگرفته از کتاب «خدا بود و دیگر هیچ نبود»
#خلاصه_نویسی_هایم
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاریخ در قلب خود ثبت خواهد کرد که بخاطر حفظ ایران و اسلامیت آن، مظلومترینهای ایران که حتی دنبال کنندگان مسابقات ورزشی به شکل معمول نبودند، مشوق و حمایت کننده تیمهای ملی ورزشی کشور خود شدند؛ در زمانی که مدعیان تنهایشان گذاشته بودند...
در این یک سال اخیر، حتی در هلند شاهد بودم که بچههای وطن دوست مومن ایرانی، با هزینههای شخصی سنگین که برخی حتی برایشان سخت بود، بلیط فوتبال و والیبال و... میگرفتند و برای اولین بار در عمرشان، به باشگاههای ورزشی میرفتند، که پشت ورزشکاران کشورشان، در زمانی که برخی مدعیان، به کشور خود پشت کرده بودند، خالی نماند...
تاریخ ثبت خواهد کرد که عاشقان و وفاداران واقعی ایران چه کسانی بودند، وقتی در میان بیانصافانهترین و جوزدهترین رفتارها، با متانت در عمل نشان دادند که: چو ایران نباشد، تن من مباد...
تا امروز و این روزها و این پیروزیها و این جشنها...
فقط خداوند، اشکهای در خفای مومنین را، وقتی با دعاهای فراوان، بلاها را از ایران و ایرانی در هر لباس و صورتی، دفع و رفع میکردند، دیده است...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عقل پرسید که دشوارتر از مردن چیست؟
عشق فرمود: فراق از همه دشوارتر است...
۱:۲۰
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپلمات سابق هلند...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
از هلند تا پرتغال سه ساعت راه با هواپیماست.
به فرودگاه لیزبون که رسیدیم. از طریق مترو مستقیم به مرکز شهر رفتیم.
همون ابتدا این کاغذ را روی زمین دیدم که فراخوان تجمع در حمایت از مردم مظلوم فلسطین بود.
روش نوشته: «صلح؛ به تهاجم پایان دهید. پایان قتل عام. فلسطین مستقل.»
در سطح شهر هم دیوار نوشتهها و پوسترها و برچسبهای متنوعی در حمایت از مردم فلسطین موجود بود...
فلسطین و غزه نقطه عطف تاریخ شده است. وقتی آزادگان همهی جهان، بر یک مسأله متمرکز شدهاند...
بر پارچه مشکی سمت راست نوشته: «باشه بیا همهی گروگانها را آزاد کنیم!
۲۴۰ اسرائیلی، در برابر دو میلیون و سیصد هزار از مردم غزه...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
پیش از آنکه به ادامه داستان #فاطیما در کشور #پرتغال بپردازم، از این نمایشگاه بگویم. نمایشگاه تسبیح! قبل از رسیدن به محل تجلی، نمایشگاه بزرگی برپا بود با محوریت موضوع ذکر و دعا و ثنا و تقرب به خدا...
در این بخش، انواع طرحهای تسبیح را بر رشته نخها آویزن کرده بودند و پایین آن هم خاک... خلاقیت قشنگی بود.
متنهایی هم کف زمین و کناره دیوارها از ارزش و اهمیت دعا و تکرار ذکر در مسیر اتصال به خداوند نوشته شده بود.
تصاویر دیگر نمایشگاه، در ادامه ارسال میشود.
@ninfrance
نمایشگاه تسبیح در #شهر_فاطیما در کشور #پرتغال
ترجمه بخشی از دیوار نوشتهها:
هر روز تسبیح گویید و دعا کنید تا به آرامش برسید.
طبق شهادت آن سه نوجوان، بانو درخواست کرده که هر روز با تسبیح دعا کنید.
و دستانی که دعا میکنند...
اسرار تسبیح، اسرار خدا و بشریت.
تسبیح یکی از مسیرهای سنتی دعاست...
بین زمین و آسمان.
تسبیح به عنوان ابزار شمارش است که پیشرفت دعا را نشان میدهد....
کاش ما هم چنین نمایشگاهی برپا کنیم و آیات و روایات منحصر به فرد خود را درباره ذکر و دعا و بخصوص اعداد و آثار ویژه تسبیح حضرت فاطمه سلام الله علیها را، بیان کنیم. و به نمایش بگذاریم.
📿📿📿
@ninfrance
38.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه تقارن خاصی شده، ایام بعثت آخرین پیامبر تاریخ بشریت و آخرین انقلاب اسلامی، در جهان!
چه شباهتهای خاصی دارد بعثت رسول اکرم و قیام سید روح الله خمینی!
چندین بار تا بحال این فرایند را تدریس کردهام و در نهایت این فیلم را پخش کردهام:
اول: شرح انقلاب فرانسه که برگرفته از حذف دین و گسترش بیبندوباری و باور به خوی شرور بشر بود و آن جنگهای داخلی خونین و اعدامهایی که به معنی واقعی جوی خون در شهرها راه افتاده بود و فقط در مدت ۱۰ سال، جابجایی نظام سلطنت و جمهوری خواهی و باز سلطنت ناپلئونی...
و بعد رساندن بحث به انقلاب اسلامی ایران. انقلابی که تمام کلیشههای یک انقلاب را بهم ریخت...
انقلاب برای برپایی حکومت دینی
انقلاب برای برچیده شدن استعمار و استثمار
و ارائه الگوی سوم نه شرقی نه غربی، جمهوری اسلامی...
اصلا مهم نیست جمعیت کفر و حرفهایش...
مهم این است که سیر تاریخ را که میخوانیم، میبینیم که از تاریخ صدر اسلام تا امروز، برنامه خداوند برای برپایی نظام توحیدی در سراسر جهان پرواضح به چشم میآید...
از این جهت است که پیروان حق با جدیت و امید و آرامش و بدون توقف، شبانهروزی در تلاشند...
@ninfrance
🌸 کانال «تا انتهای افق»
🔹 در روبیکا:
https://rubika.ir/ninfrance
🔸تلگرام:
https://t.me/ninfrance
🔹بله:
https://ble.ir/ninfrance
🔸ایتا:
eitaa.com/ninfrance
🔹سروش:
https://sapp.ir/ninfrance
🔸اینستا:
https://instagram.com/ta.entehaye.ofogh?igshid=44nkh248rgk0
✍ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
جمهوری اسلامی توقعات و انتظارات را بالا برد و گاهی زیادی بالا برد!
سالهاست بحث این است که جمهوری اسلامی گفته بوده که آب و برق را هم مجانی خواهد کرد و خیلی ها فریاد فریاد که دیدید نشد!
در حالی که هم این حرف از ریشه شایعه بوده و برگرفته از کلامی از دولت موقت بوده و هم اینکه اصلا حرف معقولی نیست هرکه بگوید...
الان در دنیا در توسعهیافتهترین کشورها بجهت اقتصادی که قرنی از انقلابهاشون گذشته، هزینه انرژی بالاترین هزینه هاست. اما با این وجود باز جمهوری اسلامی هزینههای انرژی را بسیار پایین نگه داشته که در زمستان عموما با لباس نازک و راحتی در خانه میچرخند و اگر باز هم گرمشان شود بخاری و شوفاژ را کم نمیکنند پنجره را باز میکنند...
یا در تابستان در هر اتاق یک کولرگازی کار گذاشتهاند، چون هزینه برق و گاز رقمی نمیشود که در این خصوص صرفهجویی کنند. و این در حالی است که ایرانیان خارجنشین فقط درک میکنند وقتی زمستان میشود سیستم گرمایشی اتاقهای دیگر را قطع میکنند و فقط یک فضا را گرم نگه میدارند. چون هزینه سنگینی متحمل نشوند.
طبق تجربهام چه در هلند چه در فرانسه یعنی کشورهایی که باید غرق نعمت باشند، هزینههای انرژی بسیار گران بود. و اصلا از این بریز به پاشها نبود. خوب خاطرم هست در دانشگاه با کاپشن و دستکش باید سر کلاس مینشستم و در خانه سیستم گرمایشی تا ماه زمستان اصلا از مرکز روشن نمیشد! در تابستان هم که اصلا کانال کولر یا کولرگازی در خانه وجود نداشت و این دو سه سال اخیر که تابستان گرمی داشت، واقعا تحمل گرما آزاردهنده بود.
در تمام این مدت هم کسی نمیآمد بگوید چرا مصرف انرژیها را رایگان نمیکنید؟! مگر شما کشور توسعهیافته نیستید به زعم خودتان. اینهمه استعمار مواد خام کشورها و اینهمه جنگ و اینهمه فروش کالا به کشورهای دیگر بعد از انقلاب صنعتی، چرا هزینههای انرژی را صفر نکرده؟ این چه حکومتی است!
اعتراض مردم فرانسه با عنوان جلیقهزردها که خودم از نزدیک شاهدش بودم که چقدر شیشههای مغازهها را خرد کرده بودند یا سطل زباله و عابربانکها را به آتش کشیده بودند، این بوده که تو رو خدا بیش از این، مالیات بر همه چیز را بیشتر نکنید. همهٔ اعضای خانواده داریم کار میکنیم باز نمیتوانیم دخل و خرج را هماهنگ کنیم!
یا در هلند همین یکسال اخیر همه چیز دو تا سه برابر گران شده و ۵۵ درصد حقوق افراد برای مالیات کسر میشه و میگویند همینه که هست و انتظار از این بیشتر گران شدن هم داشته باشید.
اینگونه است که در هلند غالب مردم نه چون ماشین ندارند، چون هزینه بنزین و شارژ برق ندارند، در سرما که تصورش برای ما باورنکردنی است، زیر برف و باران با دوچرخه به مدرسه و دانشگاه و سر کار میروند.
جمهوری اسلامی که متشکل از عموم مردم مومن و متعهد است، داشت مدینه فاضله برای ایران میساخت که الگوی جدید حکومتداری شود و نظم نوین جهانی را به نمایش بگذارد که
غربیها این را فهمیدند و ظالمانهترین تحریمها را اعمال کردند که مردم دنیا به سرشان انقلابی دیگر نزند که تازه مردم ایران فریادشان بلند شده است که این بود ادعای شما برای آب و برق مجانی؟؟
الان در اوج گرانی هنوز هزینه های ایران به پای اروپا با همان درآمد خودشان نمیرسد. با اینکه زن، مرد و فرزند از سن دبیرستان، سر کار میروند. چون صرفا پدر نمی تواند تامین کننده هزینههای زندگی یک خانواده و گاهی حتی تک همسرش باشد.
اما در ایران همچنان بسیار بسیار بسیار خانوادهها هستند که فقط مرد در آن شاغل است و با همین گرانی تامین کننده نیاز پایه خانواده هست. و تازه خانوادههایی هستند که فاجعهای در جمهوری اسلامی میدانند که زن هم مجبور شود کار کند که خرج خانواده در بیاید. آن هم نه فرزندان. فقط زن.
بعد هم در بسیاری موارد مشخص میشود که هدف از کار کردن زن نه برطرف کردن نیاز اولیه خانواده که بالا بردن امکان خرج کردن راحت برای تشریفات زندگی شخصی و خانوادگیاش است.
از خرید انواع لازم بهداشتی و آرایشی تا پوشاک و دکوریهای جورواجور و زر و زیور...
هرکس یک تامل و مطالعه ساده در خصوص ۲۰ خانواده اطراف خود در ایران داشته باشد. به صحت و درستی این نکات پی میبرد.
همچنین اگر دنبال کننده ۲۰ خانواده در خارج از ایران باشد. هر نقطه جهان که صادقانه از هزینههای زندگی و سبک حکومت داری آن کشورها بگویند عالی میشود.
این مطلب را داشته باشید تا از مکالماتم با دو خانم ایرانی ساکن خارج بنویسم. ان شالله
✍ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
#خلاصه_نویسی_هایم
#الله_اکبر🇮🇷
«من، برخلاف گروهي از ملايان امروز، كه ناوابستگي به وطن را اوج اسلام خواهي مي دانند، اين وطن را دوست دارم و بر اين اعتقادم كه «ايران آرزوي اسلام است» و اسلام، اگر براي كشت و كار نياز به زمين خوبي دارد، آن زمين خوب اينجاست. ايران سرزمين اسلام است و ملت ايران، مسئول اسلام است.
بنابراين من از آن ملاهايي كه به بهانۀ «دين مرز ندارد» خودشان را از همۀ تعهدات و مسئوليت ها خلاص مي كنند، نيستم. دين گياهي ست آسماني و الهي. خاكِ خوب مي خواهد تا بارور شود، و خاكي بهتر از ايران، براي باروري ايمان، خداوند مصلحت ندیده است که موجود باشد. "ایران برای من یک موجود الهی است که بر بال فرشتگان نشسته است" و اراده ی خداوند بر این قرار گرفته است که این مملکت پرچم دار اسلام ناب محمدی باشد.»
کتاب سه دیدار؛ (داستان زندگی امام خمینی) نادر ابراهیمی
*جملات به نقل از امام خمینی در قالب داستان است و آن جمله در گیومه نقل واقعی حضرت امام است.
🌸✍ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
الحمدلله که ایرانم.
الحمدلله که ایرانیام.
الحمدلله که تفاوت زندگی در غرب و ایران را تجربه کردم...
مردم خاص، متفاوت، منحصر به فرد، مومن، انقلابی و بزرگوار...
امروز به کنار شما بودن از صمیم قلب افتخار کردم....
خداوند به شما عمر پربرکت بدهد و بیش از آنچه همین الان هم دارید، عزت.
هیچ جای دنیا به این شکل مردمی، همه قشر، همه سن، همه شکل، ۴۵ سالگی نهضت و انقلاب مردمیاش را جشن نگرفته است...
🎉✍ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
اعتراض و انتقاد او
پاسخها و استدلالهای من
گفت: چه طور میتوانید از (امام) خمینی خوشتان بیاید، وقتی نه تحصیلات داشتهاست، نه احساسی به مردم داشته که وقتی از او مصاحبه میکنند میگوید: هیچ احساسی ندارم... یعنی مردم برایش ارزشی نداشته...
گفتم: خب تو امام خمینی را نمیشناسی. حتی یک جلد کتاب هم درباره شخصیتش، افکارش، دانشش، باورهایش و فداکاریهایش نخواندهای. تحصیلات را برای من تعریف کن؟
تحصیلات یعنی این چندسال درس در دانشگاه و چند کتابی که خوانده میشود؟ درست است؟
امام خمینی در علوم مختلف در سطح یک عالم و دانشمند تمام عیار، کتابها خوانده، درسها داده و کتابها نوشته... شاعر بوده. دیوان شعر داشته. پروفسورِ فرانسوی کتاب مینویسد درباره ایشان با عنوان خمینی عارف ناشناخته قرن و...
امام خمینی ما آقای خمینی شماست که ماهواره و کانالهای مجازی پولی، ساختهاند. چون شغلشان این است که نگذارند جوانان حقیقت وجود ایشان را بشناسند. چرا که اگر بشناسند کاری میکنند که جوانانِ اولِ انقلاب و دفاع مقدس انجام دادند...
گفتم: این رسانهها و تلاششان چیز جدیدی نیست. در تاریخ اسلام میخوانیم زمانی که اسلام دشمن خارجی هم نداشت. معاویه نامی که فقط شهوت ثروت و قدرت داشت، تا حدی دم و دستگاه تبلیغاتی راه انداخته بود که وقتی حضرت علی را در حین نماز در سجده ضربت زدند و فرق سرش را شکافتند و خبر پیچید، بسیاری از مردم آن زمان گفتند: مگر علی نماز میخواند!؟
علی همان امام علی است که تو دوستش داری و میگویی ما ۱۲ امام داریم. چرا به آقای خمینی میگویید امام...
تازه آنها مردم عصر و زمان حضرت علی بودند. در زمان حیات حضرت علی بودند و فرصت تحقیق و کشف حقیقت را به آسانی داشتند، نه چهل سال بعد!
خیلی طبیعی هست که اگر اهل مطالعه درست از منابع درست نباشی، به اینجا بررسی که با تعجب بپرسی مگر خمینی خوب بود؟!
کوتاهی امثال من در معرفی امام خوبان، یک طرف، اما جنایت دم و دستگاهی که نمیخواهند تو این مرد بزرگ قرن را بشناسی هم یک طرف.
حیف است. حیف است چون تویی این حد به ماهواره و... اعتماد کنی اما به ذهنت نرسد دو خط کتاب بخوانی...
امام خمینی اگر مردم برایش ارزش نداشت، در زمانی که احتمال ترور ایشان بسیار بالا بود، به محضی که هواپیما در خاک ایران نشست مستقیم به گلزار شهدای تهران نمیرفت که در کنار شهدای کشته شده در فرایند تحقق انقلاب سخنرانی کند و به ایشان و خانواده داغدار ایشان ادای احترام کند.
امام خمینی اگر گفت احساسی ندارد چون ترس و ذوق دنیا را در قلب خود مهار کرده بود. همچون اولیای خدا در هیچ شرایطی نه خوف داشت نه حزن و نه ذوقزدگی که موفق شدم...
تماما به وظیفه و تکلیف خود فکر میکرد و ما مردمی که با شخصیت او آشناییم، هیچ وقت این جمله امام را آنطور که برای شما تفسیر کردند، برداشت نکردیم.
اگر امام خمینی احساسی به دوستدارانش و مردم سرزمینش نداشت، همانجا در پاریس در گوشهای در آرامش زندگی میکرد. نه اینکه در مصاحبه بگوید: «در اولین فرصت که راه باز شود به ایران بر میگردم و در کنار مردم یا کشته میشوم یا این قیام را با مردم به پیروزی میرسانم...»
✍ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
31.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوجوان بودم که این سریال پخش میشد. خوب خاطرم هست که چقدر سر این قسمت و این لحظات نفسگیر، اشک ریختم... اشکی سرشار از غرور و حماسه از زندگی شهید شیرودی و کشوری...
ما ادامه این نسل هستیم...
ما ادامه نسلی هستیم که امام خمینی چنان شخصیت و هویتی به آنان بخشید که برای دور افتادهترین روستاها و مردمانش هم شان و شخصیت قائل باشند و چند رای ایشان را هم دارای ارزش و احترام بدانند...
سالهاست این سرزمین مردمانی دارد که احساس شخصیت میکنند و #رأی میدهند و از جان گذشتگانی که احساس ماموریت میکنند و از این رأیها با جسم و جان حفاظت میکنند... بگذار اغیار هرچه میخواهند مثل همیشه ببافند...
مردان خدا اینگونه در آن روزها، از ایران و مردم و رأیهایش حراست و حفاظت کردند.
این روزها که روزهای سربلندی است...
روزهای پر از شیر زنان و مردان خدا...
✍️ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
یک گروهی از مردم در آمستردام برای موضوعی تظاهرات کردند. سبک تظاهرات هم به گونهای بوده که جاده را بستهاند.
بعد پلیس ۴۰۰ نفر را دستگیر کرده و گفته چنین اقدامی نفری ۲۰۰ یورو جریمه دارد. استدلال هم این بوده است که: «به گفته دادستان عمومی، "همه حق دارند تظاهرات کنند و این بخش مهمی از حاکمیت قانون ما است." اما یک بزرگراه مکانی غیرمسئولانه برای تظاهرات است. مسدود کردن یک بزرگراه اصلی که سرعت مجاز آن 100 کیلومتر در ساعت است، بدتر از نافرمانی مدنی است.»
دانستن سختگیریهای قانونی در سراسر دنیا و اطلاع رسانی آن به همه، برای اینکه افرادی هدفمند از بیاطلاعی مردم ما سوء استفاده نکنند و #تلقین_نبود_آزادی به نظر بسیار مهم است.
پیوند خبر:
https://nltimes.nl/2024/02/22/six-protestors-fined-extinction-rebellion-blockade-a10-amsterdam
✍️ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
فعالیتهایم در فضای مجازی
در این سالهای دور از وطن، به ناچار فعالیتهایم در فضای مجازی گسترش یافت. همهٔ دغدغهام رشد و بالندگی مردم سرزمینم ایران و تمام فارسیزبانان در سراسر دنیاست. و البته آرزو دارم پس از آن برای همهٔ مردم جهان نیز محقق بشود.
📗کانال «تا انتهای افق»: شرح مشاهدات، تجارب و یادداشتهایم در فرانسه، هلند و ایران
eitaa.com/ninfrance
📒کانال «منِ بابرنامه»: آموزش چشمانداز نویسی، تعیین هدف و برنامهریزی استراتژیک در زندگی فردی و اجتماعی به همراه تکنیکهای مدیریت زمان و انرژی
eitaa.com/manebabarname
📘کانال «منِ نوجوانِ بابرنامه»: محتوای فوق با بخشهای جدید، مخصوص نوجوانان
eitaa.com/nojavanebabarname
📙کانال «چهل حدیث به زبان ساده»: روخوانی و توضیح کتاب شرح اربعین حدیث امام خمینی، که یک کتاب اخلاقی است و در اصلاح و بهبود اخلاق الهی ما تحول بنیادین ایجاد میکند.
eitaa.com/chelhadisemam
📗کانال «آموزش زبان فرانسوی»: آموزش زبان فرانسوی به زبان ساده از صفر و برای افراد کاملا مبتدی. با دریافت مدرک بینالمللی دلف، از کشور فرانسه
eitaa.com/ninfrance2
📒 کانال «سیر مطالعاتی آثار کمتر خوانده شدهٔ علامه شهید مرتضی مطهری»
eitaa.com/shahidmotahari_asar
📕روخوانی کتاب «دفتر دل»؛ هرآنچه باید درباره قلب خود بدانید...
eitaa.com/resaledel
📘 کانال «حجاب جهانی»؛ ثبت مطالب مرتبط با انتخاب پوشش جهان و ایران
eitaa.com/hejabjahani
📌تمامی این کانالها در بله، ایتا، اینستاگرام و آپارات هم برقرار است. و صوتها در پادکست شنوتو نیز بارگزاری شده است.
✨🌸✨🌸✨
💡 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
25.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در این ایام جنایات سهمگین اسرائیل بدون ذرهای رحم و انسانیت علیه مردم مظلوم غزه، همه در جریان قرار گرفتیم که بسیاری از صبر و جانبازی مردم فلسطین متحیر شدند و به سمت مطالعه دین و مکتب آنان رفتند که چه باوری از ایشان چنین شخصیتهایی ساخته است؟
حالا به طرز عجیبی گرایش مردم دنیا به اسلام روز به روز بیشتر و بیشتر میشود و یکی از کشورهایی که به این ترتیب مردمش در حال بیدار شدن هستند، #هلند است که فقط در همین ایام چند ماهه بین ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ نفر هلندی مسلمان شدهاند.
در برخی موارد خانوادگی مسلمان و بانوانشان محجبه شدهاند.
این چکیده را داشته باشید تا به مرور برشهایی از تنوعی از مردم مسلمان شده هلندی را در همنیجا با شما به اشتراک بگذارم.
داستان مردم فلسطین مانند داستان کربلاست...
هرچند صفحه سیاه داستان جنایات جانیان است اما روی سفیدی هم دارد که نورش نجات بخش بشریت خواهد شد...
پیشاپیش از نقص در ترجمه فارسی فیلم عذرخواهی میکنم. ترجمه ماشینی است.
✍️ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
گفتم: همه #رأی میدهید دیگه؟
گفتند: ما بله. اما برخی نه!
گفتم: چه عجیب! پس دغدغه ندارند برای حل مسائل سرزمینشان.
گفتند: دارند. اما سیستم را چون قبول ندارند، رأی دادن را بیفایده میدانند.
گفتم: درختی را تصور کنید که شاخ و برگش آفت زده. هرچند کلی بار و میوه داده.
راه حل یک باغبان دلسوز چیه؟
از ریشه درخت را میکنه؟ درختی که با خون عزیزترینهاش آبیاریش کرده؟ هزاران جوان غیرتمند برای تبدیل باغ ویران شده به یه باغ زنده و ثمرده آمدند و بر این زمین و این درختان کار کردند و رفتند. حالا نوبت این باغبان رسیده تنها ایدهاش از ریشه کندن این درخت باشه؟!
یا اینکه نه معقول اینه که شاخ و برگ خراب شده را هرس کنه؟ به فکر فرو رفتند...
حرف زدن و مثال آوردن کلا خوبه.
افراد را به فکر فرو میبره.
آخه استادی فرمود:
«استعمار نو یعنی تعطیلی فکر. نه به آن معنا که اجازه ندهند شما فکر کنید، بلکه به آن معنی که به شما فرصت ندهند که فکر کنید...»
✍️ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط مشکل اینه: نمیدونیم...
و شبکههای پولی هم کارشون این بوده برعکس این رو مدام القا کنند.
وظیفه ما هر روز جدیتر میشه در معرفی ایران و مردم تلاشگر ایران به خودمان!
و ما واقعا در مسیر بلوغیم...
در هیچ #انتخاباتی تا به حال ندیده بودم اینطور آحاد مردم تلاش کنند که ایران را و دستاوردهایش را به هم بشناسانند و یکدیگر را دعوت به #مشارکت_بیشتر و بهتر و عاقلانهتر بکنند...
از هر زاویه نگاه میکنیم، آینده درخشانی در انتظار ایران ماست...
الحمدلله رب العالمین.
همیشه میگویم: خدایا! به تلاشمون نمره و برکت بده... هرچند ضعف زیاد داریم، اما داریم تلاش میکنیم...
نمیدونم چند نفر را موفق شدم به مشارکت دعوت کنم. اما موفق شدم چند نفری را. و چه شیرین است.
🌸🍃دست در دست هم دهیم به مهر
میهن خویش را کنیم آباد...
✍️ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
۱. بهش گفتم بیا بریم رای بدیم و قبول نکرد...
۲. توضیح دادم رای ندیم چی ممکنه در انتظارمون باشه
۳. پذیرفت اما گفت: سفید میدم...
۴. تصویری از لحظه شیرین که داشتیم با هم می نوشتیم...
کل فهرست را پر کرد و تازه نگران یک اسم بود که بیکد نوشتیم... گفت: نکنه حساب نکنن...
☺️😍😄
پاسخ پیامکی من بعد از اینکه از هم جدا شدیم:
ممنونم اومدی...
ممنونم فهرست رأیها رو کامل نوشتی.
حتی اگر برخی به وظیفشون درست عمل نکنند. تو درست عمل کردی. و مسئولیتی که به عهده داشتی و تکلیفت رو عمل کردی. قبول باشه ازت. نور باشه تو زندگیت...
#جا_نمونید...
✍️ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
گفت: چه طور به این حکومت فاسد رأی میدهی؟!
گفتم: حکومت و حاکمانش نزدیک ۱۰۰ درصد فاسد شده بودند. مردمانش رعیت خطاب میشدند و یا حق و فرصت رأی نداشتند یا امکان رأی نداشتند. این مردمان تا ۸۵ درصد زیر خط فقر و بیسوادی و نبود امکانات رفاهی بودند.
انقلاب شد...
انقلابیون تلاش کردند.
حالا این درصد فساد و خط سواد و فقر در حکومت و حاکمان و مردمانش به درصدهای تک رقمی رسیده.
رأی دادن ندارد؟
فقط کافیه تاریخ بخوانیم.
ما در مسیر رشد و تعالی هستیم.
نرسیدیم به قله،
اما مسیر زیادی را از قعر به سمت قله پیش آمدیم...
دیدت تغییر کند و دانشت افزایش پیدا کند، متوجه میشوی خط سیر انقلابها از قعر تا قله همه شبیه هم بوده است.
با این تفاوت که ایران تازه چهل ساله شروع کرده، در حالی که ۲۰۰ سال عقبگرد بوده و این تفاوت که آنها زودتر شروع کردند و مثل مسابقه دویی میماند که آنها دیروز شروع کردند و ما امروز. خیلی بیشتر و سریعتر باید بدویم که به آنها برسیم و جلو بزنیم.
اما بدون، نه تنها بازی و مسابقه عادلانه شروع نشده. عادلانه هم پیش نمیره. وقتی هر نوع سنگاندازی داخلی و خارجی هم مانع طی مسیر عادی شده.
این روزها هم خواهد گذشت و ثبت خواهد شد چه کسانی این کشتی را در امواج طوفانها پیش بردند. و چه کسانی یا غر زدند یا از خشم نارضایتی که چرا آنچه میخواهیم هنوز نشدیم جای جای این کشتی را آسیب زدند...
تا بوده تاریخ بشریت اینگونه بوده...
و برای ما شیرین است این سیر تاریخی. چون میدانیم چه بودیم و امروز به چه سمت در حرکتیم و چقدر نمودار رشد و پیشرفت و موفقیت صعودی است و نمودار موانع و نقصها و آسیبها نزولی.
وقتی بحرانهای پیچیده و فشرده و چندوجهی دهه ۶۰ را میخوانم، با خود میگویم در بهترین و بالاترین و سالمترین زمان کشورمان به سر میبریم... پر واضح قله پیداست...
💫آفرین به برندگان امتحان دیروز👏
✍️ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
یک سوال بزرگ
قبول دارید مشکل افراد مخالف نظام، اقتصادی نیست؟
به نظر میرسد غالب افرادی که در رأی دادن مشارکت نکردند، دغدغه اقتصادی نداشتند. هرچند این موضوع را بهانه کنند.
چند نمونه: بازار فرش دارد. منزلش چیزی شبیه قصر است. یک پایش خارج از کشور است و خلاصه از نظر مادی در ایران در بازه زمانی ۳۰سال به ثروت انبوه رسیده.
اما نه خودش رای داد و نه گذاشت خانوادهاش رأی بدهند.
اما در مقابل خانوادهای را میشناسم با سه فرزند. شغل متوسط پدر در خانواده امکان پشتیبانی مالی خانواده را نداشت. دو پسر کار میکنند تا خانواده را حفظ کنند. همیشه مستاجر... اما مادر عضو بسیج محل است. در تمامی فعالیتهای فرهنگی برای رضای خدا بدون ریالی حقوق و درآمد کار میکند. همیشه در همه انتخابات یکی از ناظران صندوقهای رای بوده، سختگیرانه، که خللی در سلامت و امنیت رایگیری ایجاد نشود. بارها شرایط خانوادگی به حدی رسیده که به کمک مالی فوری نیاز پیدا کردهاند. اما تابحال حتی یک بار یک جمله ضد نظام، مملکت، دین، آیین، رهبر و حکومت از خانواده ایشان نشنیدهام.
و این دو مقایسه بسیار مشابه دارد.
دخترخانمی همین اواخر گفت در دیجیکالا کار میکند. ماهانه ۲۲ میلیون حقوق دارد. موفق به خرید ماشین و خانه به شکل قسطی شده در این سال ها و...
اما با بدترین ادبیات از ایران و اقتصادش میگفت و اینکه اینجا جای ماندن نیست. و وقتی پرسیدم دقیقا چه انتظاری با این سن و سال از خودت داری که داشته باشی و نداری، پاسخ مشخصی نداشت.
آقا پسری در یک جلسه کارآفرینی از موفقیتش در زدن چندین کافه در شهرش میگفت و سود و سرمایه چند میلیاردی ظرف سه سال؛ اما به طرز بدی به حکومت بد و بیراه میگفت و احساس نقصان و بدبختی میکرد...
خانمی ایرانی از گرانی قیمت خانه در کانادا میگفت که بیداد میکند. از حتی روغن زیتونی که توان خریدش را دیگر ندارد. از هزینههای سنگین انرژی میگفت. از اینکه پسرش بعد از ۱۵ سال! موفق به استخدام در شغلی با ۴۰۰۰ دلار درآمد شده که ۲۰۰۰ دلار را باید به بانک بابت خرید قسطی خانه بدهد و حدود ۷۰۰ دلار پول هزینه انرژی میدهد و ۵۰۰ دلار هم پول خرید قسطی ماشین و به همین خاطر خانمش هم کار میکند که خرج زندگی در بیاید. اما با این وجود در هر حال خودش را قانع میکرد که احتمالا وضعیت بحرانی اقتصاد کانادا بهتر از ایران است...
یا تمام کسانی که در پایتخت زندگی میکنند به جهت رفاه و دسترسی به شغل و امکانات و تحصیلات و سیستم پزشکی خیلی جلوتر از بسیاری شهرستانها هستند، اما میزان مشارکت مردم در بسیاری از این شهرها از میزان مشارکت مردمان پایتخت و امکانات رفاهیاش که توسط حکومت فراهم شده، بیشتر است.
واقعا چه تجزیه تحلیلی در این خصوص دارید؟
✍️ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
استاد بزرگواری که تجربه زندگی در غرب دارند و این روزها برای روشنگری و آگاهی بخشی در کنار فعالیت میدانی در ایران، فعالیت مجازی هم دارند، دیدم مطلب زیر را در کانالشان نوشتهاند.
این مطلب را هم لطف کنید بخوانید، تا از جمع بندی نظراتی که شما بزرگواران هم نسبت به متن فوق بنده ابراز داشتید، یک جمعبندی داشته باشم ان شالله
«چه کسانی در ایران بیشتر غر میزنند ؟؟!
از میان فرزندان خانواده، برادری دارم که بیشترین درآمد و بیشترین هزینه را دارد و پدرم هم بیشترین کمک مالی را به او میکند، اما بیشترین غر زدن و بی احترامی به پدر و خانواده متعلق به اوست...
در بین اقوام و فامیل، پولدارترینها و مرفهترینها، بیشتر از بقیه غر میزنند و از زندگی ناراضیاند و مشکلات اجتماعی بیشتری دارند...
درکلاس دانشجویانم، دانشجوی مرفه که پدرش کارخانهدار است، بیشتر از مابقی غر میزند و امواج منفی میپراکند...
در شهرمان، مردم مناطق مرفه و پولدار بیشتر از مناطق فقیر و بیبضاعت غر میزنند و از زندگی و مملکت مینالند...
در مرکز استان، با وجود بیشترین رفاه و سهم بودجه، بیشتر از شهرستانها غر میزنند و مینالند ...
استانهای مرفه و برخوردار، بیشتر از استانهای محروم غر میزنند و خودتحقیر و ابراز فلاکت میکنند...
در تهران با وجود رفاه و امکانات بهتر، بیشتر از دیگر شهرها غر میزنند و ناامیدی همراه با مشکلات روحی و روانی بیشتری دارند...
لطفا بفرمایید چرا؟
آیا با سبک زندگی غربی خانواده ارتباطی دارد؟
آیا زمان آن نرسیده که محرومان جامعه جایگاه واقعی خود را بیابند؟ و این غر زنندگان مرفه، مالیات واقعی خود را بپردازند؟؟؟
✍🏻 کانال ناگفتههای غرب،
آدرس و لینک کانال ایتا:
https://eitaa.com/dr_mirzaee
💡ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
هنوز خانه تکانی نکرده این دل من
و ماندهام که بگویم کجا بفرمایی...
@ninfrance
طلبکار یا بدهکار؟
چیزی که باید در برخی از ما مردم تغییر کند. روحیه طلبکاری است.
گفتیم بسیاری از کسانی که مخالف با نظام حاکم شدهاند و مثلا در انتخابات شرکت نمیکنند، مبتلا به مشکل و ضعف اقتصادی، که پررنگترین اعتراض امروزی است، نیستند و اتفاقا برخی بسیار دارا هستند و انگار اصلا هرچه داراتر، طلبکارتر...
انقلاب اسلامی به دست داراها شکل نگرفت و رهبری نشد. جمهوری اسلامی به دست داراها حفظ و حراست نشد و غالب پاسداران این مرز و بوم، از خانوادههای دارا نبودند.
آنچه برایم پررنگ شده است موضوعی عمیقتر از بحثهای سیاسی روز است.
جنس انقلاب ایران اصلا اقتصادی نبوده. یعنی مردم بخاطر مشکلات مالی، خون ندادند. چیزی مهمتر مردم آن زمان را غیرتی کرد و به حرکت واداشت و از بین رهبران متعدد شکل گرفته، رهبری یک عالم دینی را پسندید و انتخاب کرد.
جنس این انقلاب، دینی بوده. استقرار احکام الهی بر مردم و جامعه و سیاست و حکومت.
و جنس اعتراضات امروز که متاثر از رسانههای هدایت شده غربی است، باز هم اقتصادی نیست. چیزی دقیقا در رویارویی دین و ملزومات آن است.
درک این مسأله شکل تفکر ما را زمین تا آسمان نسبت به مسائل روز، تغییر میدهد.
برخی گفتند میشناسند افرادی که نارضایتی اقتصادی مانع رأی دادن ایشان شده. این گروه اصلا در جنگ امروز نقشی ندارند. اینها همان گروهی هستند که وقتی میگوییم رأی ندهی اعتبار کشور ضعیف و احتمال حمله به ما و جنگ زیاد میشود، میگوید: رأی نمیدهم اما اگر جنگ شد میجنگم...
نه. جنگ آخرالزمان، بین دو گروه خواهان دین و معنویت و هویت الهی بشر و خلاف آن است.
ادامه دارد...
@ninfrance