🌀 #احکام | گوش دادن به آهنگ خارجی
❓ من یه پسر17سالهام و استاد زبانم توصیه کرده آهنگ خارجی گوشکنم. میخواستم بدونم که گوشدادن به آهنگ خارجی (چه زن، چه مرد) که باعث مفسده نشه اشکال داره؟
✅ در نو+جوان بر اساس فتاوای آیتالله خامنهای، به سوالات پرتکرار احکام شما که از طریق @alo_nojavan برای ما بفرستید پاسخ خواهیم داد...
💫 رسانه اختصاصی نوجوانان سایت Khamenei.ir👇🏻
🌱 @Nojavan_Khamenei
✌️ *باید حضور فسادبرانگیز آمریکا در این منطقه تمام بشود.*
➕ «بایستی جوانان انقلابی ما و نخبگان مؤمن ما [با] همّت، این هیمنهی استکباری را بشکنند و این سیلی سخت را به آمریکا بزنند، این یک؛ یکی هم اخراج آمریکا از منطقه است که این همّت ملّتها و سیاستهای مقاومت را میطلبد که بایستی این کار را انجام بدهند؛ این، سیلی سخت است.»
۱۳۹۹/۰۹/۲۶
💪 #همرزم_سردارم
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
💪 #ما_میتوانیم 4️⃣
😒 میگفتند پیشرفت در سلولهای بنیادین واقعیت ندارد...
🔋 «عین همین قضیه در مورد سلولهای بنیادی به وجود آمد. بنده چندبار پیشرفتهای سلولهای بنیادی را در چند سخنرانی بر زبان آورده بودم. از دانشمندان کشور و از بعضی از دانشگاهها به من نامه نوشتند: آقا! این قضیه را شما اینقدر نگوئید، این واقعیت ندارد؛ این جور نیست! اینی که میگوئید در سلولهای بنیادی پیشرفت کردهاند و در شبیهسازی (کلونینگ) دارند تمرین و کار میکنند، باور نکنید؛ چنین چیزی اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد!
🐑 بعد که گوسفند شبیهسازی شده را جلو چشم همه قرار دادند، بعد که در سمیناری که تشکیل دادند، دانشمندان معروف دنیا، زیستشناسهای درجهی یک دنیا آمدند مصاحبه کردند و تصدیق کردند که پیشرفتها، پیشرفتهای محیرالعقولی است، آن وقت یک عده از دیرباورها باور کردند!»
۱۳۸۶/۰۲/۲۵
📸 تولد نخستین بز شبیهسازی شده در خاورمیانه در اصفهان؛ 26فروردین 1388
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار👇
🌱 @Nojavan_Khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏅الگوی نقش اول
💞 وقتی آقا به یک جوان علاقمند میشوند...
🔆 یک جوان میتواند الگوی علم، ایمان و تلاش باشد...
❤️ جوانی که جان و سلامتی خود را در راه هدفش گذاشت...
💫 آیت الله سیدعلی خامنهای و نوجوانان ایران اسلامی
🌱 @nojavan_khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی | «غیر رسمی ۲»
😎 من زارزار گریه نکردم، حرفم رو قشنگ زدم
🌻 شما خیال میکنید همه میان پیش من، میگن بهبه و چهچه؟ نه آقا!
🔆 این گفتگوهای صمیمی رو میتونین در دومین قسمت مستند 《غیررسمی》ببینین. این مستند قراره بخشهایی از جلسات گوناگون آقا با فعالان علمی، اجتماعی، فرهنگی و هنری رو به تصویر بکشه.
📺 این قسمت رو پنجشنبه ۴دی ساعت20 از رسانههای khamenei.ir یا شبکه سوم سیما ببینین.
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
نو+جوان
💡 #راه_نما | حالا که مدرسه نمیرویم بیشتر از همیشه خودمان مسئول کارهایمان شدهایم، همیشه برنامهریزی میکنم ولی بعد از مدتی دوباره همان حالت قبل میشود. چگونه برنامه بریزم که بهتر به آن عمل کنم؟
😍 چه حرف قشنگی زدی... این روزها بیشتر از همیشه مسئول کار و برنامههایمان شدهایم.... کرونا با همه رنجی که با خودش آورد ولی خوبیهایی هم برایمان داشته است. یکی همین که شما گفتی. یعنی تمرین مسئولیت. این که هر روز باید غافل نبودن و برنامه داشتن را تمرین کنیم.
🤔 حالا چه کنیم که بهتر به برنامههایمان عمل کنیم؟! اول اینکه برنامه باید مال خودمان باشد. یعنی برطبق ویژگیها و عادات و توان خودمان برنامهریزی کنیم. مثلا اگر عادت نداریم شبها تا دیروقت درس بخوانیم و صبحها سرحالتر هستیم نباید برای آخر شبها برنامهریزی درسی داشته باشیم.
⏰ اگر هم فکر میکنیم لازم است تغییری در سبک زندگی و عاداتمان بدهیم این تغییرات باید خیلی خیلی آرام به برنامه اضافه شود. مثلا اگر میخواهیم صبحها زودتر از خواب بیدارشویم هر هفته فقط یک ربع زودتر بیدارشویم تا بدنمان هم با این تغییرات هماهنگ شود.
👌 دوم اینکه چون ما انسانها ابعاد مختلفی در وجودمان داریم، برنامهریزیها هم نباید تک بعدی باشد... باید هم درس باشد، هم عبادت باشد، هم تفریح باشد. هم ارتباط با والدین و دوستان باشد و...
🛣 سوم اینکه خیلی طولانی مدت برنامهریزی نکنیم. چون در این صورت با یک روز عقب افتادن از برنامه کل هفته یا ماه را از دست دادهایم... پس بهتر است در عین حال که اهداف بلند مدت را در ذهن داریم، برنامهها روزانه باشد یعنی هرشب قبل از خواب برای روز بعد برنامهریزی کنیم.
📝 چهارم اینکه برنامه میتواند به جای ساعتمحور بودن، عملمحور باشد.....یعنی اینکه هرشب کارهای ریز و درشتی که قرار است فردا انجام دهیم را یادداشت کنیم و روز بعد سعی کنیم در ساعات مختلف کارهایمان را انجام دهیم به این ترتیب هم استرس کمتری داریم هم بر اساس شرایط و رغبتهایمان عمل میکنیم.
✅ پنجم اینکه هر روز قبل از برنامهریزی و نوشتن کارهای فردا، چند دقیقهای برنامه روز قبل را ارزیابی کنیم. ببینیم چند تا از کارها تیک خورده و انجام شده است. دلیل انجام نشدهها چه بوده است. اگر برنامه خارج از توان واقعی ما باشد بعد از دو سه روز ارزیابی متوجه اشکال کار میشویم. مزیت دیگر این ارزیابی این است که حتی میتوانیم خودمان را تشویق یا تنبیه هم بکنیم.
😉 در آخر هم بیا یک وقتهایی با خودمان مدارا کنیم. بالاخره به قول خودت ما عادت نداشتهایم به این سبک زندگی که خودمان مسئول کار و برنامههایمان باشیم پس گاهی ممکن است کسل شویم، دلمان بگیرد، حوصلهمان سر برود و برنامهها کامل انجام نشوند. اگر در این موقعیتها مدام خودمان را سرزنش کنیم و کلافه شویم، انگیزه تلاش دوباره را هم از دست میدهیم. پس بیا در چنین موقعیتهایی کمی با خودمان مهربانتر باشیم.
🔦 مسائل نوجوانی شما برای نو+جوان مهم است، مشاوران در بخش #راه_نما به سوالات منتخب شما که از طریق @alo_nojavan برای ما بفرستید پاسخ میدهند و راهنماییتان میکنند
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
نو+جوان
💪 #ما_میتوانیم 5️⃣
😒 میگفتند ساخت سانتریفیوژ واقعیت ندارد...
💈 «در داخل کشور خودمان جنجال راه انداختند که آقا انرژی هستهای هزینهی بدون سود است؛ چرا دارید این کار را میکنید؟ حالا تبلیغات جهانی که این مسئله را کاملاً دنبال میکرد و هنوز هم میکند؛ اما در داخل کشور خودمان از اولی که این مسئله هستهای مطرح شد، از پنج شش سال قبل از این تا حالا مرتباً این مطلب را گفتهاند و تکرار کردهاند. حتّی عدهای نامه نوشتند و گفتند آقا ما فیزیکدانیم. اینکه میگویند ما توانستهایم دستگاههای سانتریفیوژ را راه بیندازیم، اصلاً واقعیت ندارد! به قدری قرص این را گفتند که ما مجبور شدیم افرادی را بفرستیم و بگوئیم بروند بازرسی کنند، درست ببینند؛ نکند که همینی که اینها میگویند، باشد. این، مال پنج شش سال قبل است.
😎 رفتند، آمدند گفتند نه آقا! کار، بسیار خوب، صحیح، علمی و محکم دارد انجام میگیرد. اول گفتند نمیشود، نمیتوانیم؛ بعد که دیدند توانستیم، گفتند آقا این هزینهای است که سود ندارد، فایدهای ندارد. بنده در سخنرانی عمومی عید نوروز سال گذشته مفصل دربارهی این صحبت کردم و نمیخواهم تکرار کنم. چطور فایدهای ندارد؟ ما برای بیست سال دیگر حداقل بایستی بیست هزار مگاوات برق از انرژی هستهای به دست بیاوریم. برآوردی که برای مصرف انرژی در کشور و تولید برقِ مورد نیاز کردهاند، حداقل بیست هزار مگاوات باید از طریق انرژی هستهای باشد؛ والّا ما باید برق را از دیگران گدائی کنیم؛ یا اگر نتوانستیم گدائی کنیم، یا ننگمان آمد، یا به ما ندادند، از خیر چیزهائی که با نیروی برق میچرخد، باید بگذریم؛ از کارخانه، از تولید، از بسیاری از ابزارهای پیشرفت.»
۱۳۸۶/۱۰/۱۳
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار👇
🌱 @Nojavan_Khamenei
🏃♂️ باید دوید
🤔 تا حالا دیدین که دوندهای وسط راه خسته و ناامید بشه ولی پیروز هم بشه؟!
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
نو+جوان
#خواندنی | *فرمان امتحانت را به دست بگیر*
1️⃣ قسمت اول
🌠 شب امتحان اصلا شب بدی نیست. شب امتحان یعنی هنوز وقت داریم هنوز میتوانیم تلاش کنیم و هنوز هم روزنههایی برای بهتر شدن باقی مانده است. مهم این است که بدانیم از این فرصت باقی مانده چگونه استفاده کنیم؟! با چه روشهایی میتوانیم آنچه یادگرفتیم را عمق ببخشیم و روی برگه امتحان هم عملکرد بهتری داشته باشیم؟
😰 این حرفها به این معنی نیست که اضطراب سراغمان نیاید. هر چه باشد اهداف بزرگی داریم و به قول آقا در زندگی ما هیچ چیزی جای درس خواندن را نمیگیرد. پس همین که داریم مهمترین کار این روزهایمان را انجام میدهیم کافیست برای آنکه اندکی نگرانی هم داشته باشیم ولی نه آنقدر که دست و پا گیر شده و ما را از حرکت کردن باز دارد. در ادامه چند نمونه از مهمترین کارهایی که در ایام امتحانات لازم است انجام بدهید را مرور میکنیم...
🎯 اهداف حال شما را میسازند
هدفهای خوبی که برای درس خواندنتان دارید را دوباره یادآوری کنید. باز هم به خودتان بگویید من این کار را برای خدمت به اسلام و انقلاب و کشورم انجام میدهم اگر لازم است اول جزوه و کتاب هم هدفهای بلند و عالیتان را بنویسید. مطمئن باشید نوری که در قلب شما از داشتن اهداف و نیتهای خوب ایجاد میشود توانتان برای تلاش را هم افزایش خواهد داد.
💪 پشتکار داشته باشید
وقتی چشمتان به حجم مطالعهتان میافتد ناامید نشوید. کتابهای چند صد صفحهای هم یک صفحه یک صفحه خوانده میشوند، پس خواندن بخشی از کتاب که در توان و زمان ما میگنجد بهتر از آن است که هیچ چیزی مطالعه نکنیم. نوجوان پرانرژی میداند که برداشتن قدمهای هرچند کوچک بهتر از سکون و رکود است. پس حرکت کنید. همان طور که آقا گفتند: «یکی از مشکلات ما این است که کار را گاهی شروع میکنیم ولی نیمهکاره میماند».
👓 واقع بین باشید
حالا که در ایام امتحانات هستید، طبیعیست که زمانتان محدود است. علاوه بر امتحان فردا بخشی از وقت را قرار است به امتحانات روزهای آینده اختصاص بدهید و خلاصه اینکه برای لحظه لحظهتان باید برنامه بریزید. حواستان باشد معنی برنامه ریزی کردن این نیست که از خودتان تصورات فضایی داشته باشید مثلا در مدت دو ساعت پانصد صفحه مطالعه کنید. یا اینکه نمونه سوالات پنج سال اخیر را در مدت بیست دقیقه حل کنید. برنامهای که میریزید باید واقعی باشد یعنی نه خیلی فشرده و دستنیافتنی باشد و نه اینکه زیادی راحتطلبانه باشد.
📜 نقشه راه را بچینید
قبل از اینکه مطالعه را شروع کنید جزوه کتاب و دفترهایی که لازم است را آماده کرده و سعی کنید ترتیب مطالعه را مشخص کنید. درست است که در طول سال تحصیلی هم درس خواندهاید ولی مرور آنها در روزهای امتحانات مهم است. پس خلاصهنویسیهایتان را هم کنار دستتان بگذارید. در حین مطالعه نکات جدید را به خلاصه نویسیها اضافه کرده و هرچه بیشتر یادداشتهای تان را غنی کنید. غنی بودن به معنی این نیست که کل کتاب را رونویسی کنید بلکه هدف این است نگاه کلی درستی از مطالب را به شما نشان بدهد که با نگاه کردن به آن جزئیات را هم به خاطر بیاورید. خلاصه نویسی میتواند شبیه نقشه و نمودار و جدول باشد پس اجازه بدهید خلاقیت و ابتکار در این روزها هم فوران کند.
🌀 مرور را جدی بگیرید
نکات طلایی، فرمولهای مهم، تاریخهایی که معلم تاکید کرده و هر چیز دیگری از این دست را روی برگه جدا بنویسید و هر چه بیشتر مرور کنید. یک برگه کوچک و کم حجم را میتوانید تا آخرین لحظات همراه داشته و آن را بخوانید. مرور کردنهای مکرر روی برگه امتحان تاثیر خودش را نشان میدهد.
🤓 #درس_خوان
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی | با گامهای محکم
👌 اگه میخوایم آینده رو تامین کنیم این دوتا چیز خیلی مهمه!
🌺 شرح آیه #یادم_باشه هفته ۱۲۵
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی
🏅 غیررسمی۲ | جوون المپیادی
😔 جنابِ آقا، من اومدم بگم که سر یه جوون المپیادی چی میاد؟
☀️ حیف نیست شما ناامید بشی؟!
🤗 من از بچگی آرزوم بود خدمت شما برسم؟ .... میشه برسم؟!
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
نو+جوان
🎄 *دیدار میلادی*
📚 #معرفی_کتاب | *مسیح در شب قدر*
👀 نگاهی به کتاب «مسیح در شب قدر»، شرح دیدار حضرت آیتالله العظمی خامنهای با خانواده شهدای ارمنی
☺️ شاید وقتی گذرتان به قطعه شهدای بهشت زهرا افتاده، شما هم مثل من روی بعضی اسمها بیشتر ماندهاید. بعضی اسمها به گوشتان ناآشنا آمده و با تعجب، آنها را چندبار با خودتان تکرار کردهاید؛ آنقدر که بلدتَری از راه آمده و راز ایناسمها را برایتان فاش کرده تا بفهمید بر مزار شهدای ارمنی ایستادهاید. آنوقت فهمیدهاید که پابهپای پدران و برادران مسلمان شما، بزرگمردانی از آیینی دیگر هم برای اینسرزمین، جان دادهاند. آنوقت آناسمها آشنا شدهاند: گالوست، ژان، رازمیک، وارطان، ژرژ.
🌻 *در این میان، یکنفر دیگر هم هست که ایننامها برایش سخت مهم و متفاوتاند.* کسی هست که شهدای ارمنی و مسیحی کشورمان برایش بسیار عزیزند و تفقد و احوالپرسی از خانوادههای آنها، پای ثابت سالهای عمر اوست؛ حتی وقتی مهمترینچهره سیاسی یککشور است و حجم کار و دلمشغولیهایش خیلی بیشتر از همه ما.
«مسیح در شب قدر»، کتابی است که ایننامهای آشنا را بهوفور در آن پیدا میکنید.
🚕 «ماشین توقف میکند. از ماشین پیاده میشویم و زنگ طبقه دوم ساختمان سفیدرنگی را که منزل شهید «اللهدادیان» است، میزنیم. پدر شهید تا از آیفون صدایم را میشنود، من را بهجامیآورد و با خوشحالی، با گفتن «خیلی خوش آمدید»، در را به رویمان باز میکند. به خودم میگویم بنده خدا از آمدن من اینهمه خوشحال شده. اگر بفهمد مهمان اصلیاش حضرت آقاست، دیگر ببین چه حالی خواهد شد!
*فقط پنجدقیقه وقت داریم تا موارد حفاظتی را بررسی کنیم و به خانواده اطلاع بدهیم که مهمانشان چه کسی است.* معمولاً تا یکی، دودقیقه قبل از ورود حضرت آقا، خانوادهها اطلاع ندارند که قرار است چه اتفاقی بیفتد. چون از قبل به آنها میگوییم که یکی از مسئولان قرار است بیاید خانهتان. یا مثلاً میگوییم که قرار است بیاییم درباره شهیدتان مصاحبه کنیم. آناولها، حتی قبل از ورود آقای خامنهای هم بهشان نمیگفتیم که قضیه چیست و آقا که وارد میشدند، مات و مبهوت میماندند که چه اتفاقی افتاده! بعد، به سفارش خود حضرت آقا، قرار شد چنددقیقه قبل از ورود ایشان که منع حفاظتی هم ندارد، به خانوادهها اطلاع بدهیم تا وقت ورود ایشان هول نشوند و لااقل بدانند مهمانشان چه کسی است.
با دستهگل و قاب عکسی از امام خمینی، چهارنفری وارد منزل شهید میشویم»...
🔻 برای آشنایی بیشتر با کتاب به سایت یا #نرمافزار_موبایلی نو+جوان مراجعه کنید 👇
http://nojavan.khamenei.ir/showContent?text&ctyu=15604
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی |🎄 *دست در دست*
❗️ول کن دست آقا رو، حاج آقا رو اذیت نکن...!
➕ پاسخ آقا به مادر شهید آرمن آودیسیان
🔆 *به مناسبت میلاد حضرت عیسی علیهالسلام*
💫 رسانه اختصاصی نوجوانان سایت Khamenei.ir 👇
🌱 @Nojavan_Khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی
😨 نه حسن... خطرناکه حسن...
🙏 درخواست یک انیمیشنساز از آقا!
📲 نسخه مناسب اشتراک در شبکههای اجتماعی
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
🤔 #یادم_باشه 126 | به نظرت یه چیزی رو جا ننداختی؟
📖 «به قدر تعلیم، یا شاید بیش از تعلیم، به تربیت بیندیشید. بجز در یک جا در قرآن، که «یعلّمهم» جلوتر از «یزکّیهم» است، همه جا «یزکّیهم» - تزکیه - بر تعلیم مقدم است؛ «یزکّیهم و یعلّمهم الکتاب و الحکمة».این شاید نشان دهندهی این است که تزکیه جایگاه برتری دارد. مخاطبان خودتان را تزکیه کنید، تربیت کنید. این تربیت هم همین طور که عرض کردیم، «من نصب نفسه للنّاس اماما فلیبدأ بتعلیم نفسه قبل تعلیم غیره»، سخت است. این کار سخت را هم باید انجام داد.
در لایههای عمیق ذهن مخاطب اثر بگذارید. اکتفاء نکنید به این که احساسات او یا عواطف او جلب شد، راضی بشوید؛ نه، سعی کنید در آن لایههای عمیق ذهن اثر بگذارید تا با حوادث گوناگون از دست نرود.» ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
😎 سه سال است که در طرح یادم باشه با هم عهد کردیم تا با قرآن انس بگیریم، حالا وقت آن رسیده تا شما برای ما آیاتی را که بیشتر دوست دارید بفرستید. آیات پیشنهادی خود را از طریق @alo_nojavan برای ما ارسال کنید.
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی
🏅 غیررسمی۲ | دنیای فاسد
👌 پاسخ آقا به گلایه یک کارگردان از وضعیت موجود جمهوری اسلامی
➕ وظیفه ما در برابر مشکلات موجود چیست؟
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
💪 *پهلوان پاکی*
✏️ صحبت از مدادیه که دست و پنجه نرم کردن باهاش شما رو خیلی قوی میکنه!
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
💎 فرزندان فاطمه سلامالله علیها
🔆 هر روز نورانی تر از دیروز...
❤️ ویژگی که شهیدان، از حضرت زهرا سلامالله علیها به ارث بردهاند
⚫️ *به مناسبت شهادت حضرت فاطمه سلاماللهعلیها*
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
نو+جوان
#خواندنی | فرمان امتحانت را به دست بگیر
2️⃣ قسمت دوم
😉 ترفندهایی برای شب و روزهای امتحانی
🤔 شما هم این شکلی هستین؟
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که در روزهای نزدیک امتحان و شب امتحان تمام خلاقیت و ابتکارتان رشد میکند، به کارهای هنری علاقهمند میشوید. دوست دارید همه کتابهای غیر درسی دنیا را بخوانید و کلی ایده فرهنگی به سراغ ذهنتان می آید. اول اینکه هرجایی که بیشتر چشمتان میخورد بنویسید که درس خواندن مهمترین کار امروز شماست و هیچ جایگزینی ندارد. بعد هم یک کاغذ و قلم کنار دستتان قرار بدهید، هر کار و ایدهای به ذهنتان میرسد یادداشت کنید و به خودتان قول بدهید بلافاصله بعد از امتحانات به موارد این لیست یکی یکی و دقیق رسیدگی کنید.
📄 خلاصه به دست باشید
خلاصهنویسیهایی که از ابتدای سال داشتید را چند بار بخوانید و حتی خلاصهترشان کنید. نقشه کلی از مباحث بکشید که با نگاه کردن به آن جزئیات هم به ذهنتان برسد. همین خلاصهها را دائم به دست گرفته و مرورشان کنید. لازم نیست برای خلاصهنویسی وسواس به خرج دهید، همین که هم بخوانید و هم بنویسید برای یادگیری کمک بسیار بزرگی است. فقط کلیدواژههای اصلی را یادداشت کنید. فراموش نکنید که شب امتحان بیشتر باید به مرور درسها اختصاص پیدا کند.
😊 حالت خوب باشد
برای اینکه در امتحانتان موفق باشید باید حال جسمتان هم خوب باشد. اینکه از وقت شام و نهار بزنید و در آن زمان هم درس بخوانید اصلا کار هوشمندانه و منطقی نیست. تغذیه سالم و کافی داشته باشید، با ورزش و استراحت کافی نشاطتان را حفظ کنید. اینکه روز امتحان به خاطر کمخوابی یا خواب نامناسب چشمهایتان آلبالو گیلاس بچیند تقصیر هیچ کس جز خودتان نیست. ممکن است وسوسه شوید که از زمان خوابتان برای مطالعه استفاده کنید. ذهن خسته و خوابآلود آمادگی چندانی برای یادگیری مطالب ندارد. از طرفی زمان امتحان یادآوری آنچه یاد گرفتهاید حسابی سخت میشود. حواستان باشد کمخوابی دست و پای حافظهتان را می بندد. ممکن هم هست که وسط امتحان به کل خوابتان ببرد و با صدای مراقب بیدار شوید.
😎 بپرس که بگم
سعی کنید در روز و شبهای باقی مانده تا امتحان حتما تعداد زیادی نمونه سوال حل کنید. جوابها را تحلیل کنید و سوال جدید را دوباره حل کنید. این کار هم شما را با سبک سوالات آشنا میکند و هم نگرانیتان برای اینکه جواب سوالات را میدانید یا خیر بر طرف میکند.
البته حل کردن نمونه سوال همیشه به صورت کتبی نیست گاهی لازم است با خواهر و برادرهایتان مسابقه پرسش و پاسخ برگزار کنید. آنها از شما سوال بپرسند و شما هم از امتحانی که آنها دارند سوال کنید هم سرعت یادآوری مطالب در ذهنتان زیاد میشود و هم با نقطه ضعفهایی که دارید آشنا شده و تا دیر نشده جبرانشان میکنید.
🏅 اولویت اولها
بعضی از مباحث در کتاب درسی به عنوان پایه سایر مطالب محسوب میشوند. وقتی آنها را یاد بگیرید کارتان راحت شده و بهتر پیش میرود. پس اول سراغ این مباحث بروید. خوب یاد بگیرید و اشکالتان را از همکلاسیها سوال کنید. آنچه معلم برای یادگیری آن تاکید کرده است را حتما بخوانید. لازم نیست درس ها را مو به مو حفظ باشید، بلکه باید درس را به خوبی فهمیده و بتوانید به خوبی هم متنقل کنید. زمان را صرف حفظ کردن خط به خط کتاب نکنید.
🤓 #درس_خوان
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی
🙏 هم شجاع بود هم اهل تدبیر و منطق....
💪 #همرزم_سردارم
❤️ #رفیق_خوشبخت
📲 نسخه مناسب اشتراک در شبکههای اجتماعی
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei