بسم الله الرحمن الرحیم
برای همهٔ اینها و خیلی چیزهای دیگر
برای شیما، نفر اول کنکور فلسطین که با کل خانوادهاش زیر آوار خانهشان شهید شد،
برای آیه که دوستان کوچکش، اسمش را روی دست ظریفش نوشته بودند تا اگر شهید شد، شناسایی شود و پیکرش با همان اسم شناسایی شد،
برای نبیله که یک متر پارچه برای کفنکردنش اضافی میآمد و در بطن مادرش شهید شد، همراه مادرش،
برای امینه که چشمهای هفهشتسالهاش خون گریه میکرد و سفیدی چشمش زیر خون پیدا نبود
برای ریم، روحالروح، که پدربزرگش در حسرت دیدن دوبارهٔ برق چشمهای سهسالهاش سوخت
برای رفعت العریری، استاد دانشگاهی که مردم سرزمینش را میسرود و روایت میکرد و آرزو داشت پارچهٔ کفنش بند بادبادکی شود در آسمان غزه تا بچهها تماشایش کنند و میخواست کسی داستان او را فراموش نکند
برای دختری که با قابلمهٔ خالی و شکم گرسنه به دوربین معتز لبخند میزد و میگفت حسبنا الله و نعم الوکیل
برای سفرههای غزه که غذاشان نخورده ماند و بشقابهایشان زیر آوار از سنگ پر شد
برای خواهر و برادر دوسالهای که تمام خانواده و خاندانشان را از دست دادند و به آغوش خستهٔ پرستارهای بیمارستان شفا پناه بردند
برای آخرین بوسهٔ پدری که رفته بود برای دخترش بیسکوییت پیدا کند و دیر به جگرگوشهاش رسید
برای دختر گوشواره قلبی با کاپشن صورتی
برای لباس خونی دختر امدادگر کرمانی
برای تنهاییهای دختر سیدرضی
برای لحظهٔ رویارویی محمدرضا زاهدی با موشکهای اسرائیلی
برای مردی که آرزو داشت اسرائیل را نابود کند
برای جانفدایی که دستنشاندههای اسرائیل را تارومار کرد و کسی جرئت نبرد تنبهتن با او را نداشت
برای آرمیتا که با چشمهای کودکیاش شاهد شهادت پدرش بود
برای تمام مردان و زنانی که پای حفظ ایران، جان و دل وسط گذاشتند
و برای بزرگمردی که با انقلاب اسلامی امتش، داغ به دل صهیونهای زیادهخواه حریص گذاشت
من چفیهٔ فلسطینیام را میپوشم، دست همسر و بچههایم را میگیرم، با زبان روزه به خیابان میآیم و با تمام وجود در روز قدس همراه هموطنانم فریاد میکشم: مرگ بر اسرائیل.
✍ پرستو عسگرنژاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حواسمون هست آخرالزمانه؟
حواسمون هست داریم غربال میشیم؟
به سوی نور (منتظران ظهور)
https://eitaa.com/b3oyenoor
🌐 بنتالهدی، زینب زمان
۱. به مناسبت سالروز شهادت بانویی حماسهساز، تاریخ را ورق زدم تا شاید با نگاهی نو به اندیشه، مجاهدتها، زندگی و آثار آمنه پی ببرم.
آمنه یا همان بنتالهدی، یکی از زنان دانشمند، شاعر، نویسنده و معلم فقه و اخلاق بود؛ که در اسفندماه سال ۱۳۱۶ در شهر کاظمین به دنیا آمد و در یازده سالگی به همراه دو برادر خود، سید اسماعیل و سید محمدباقر جهت کسب علم به نجف هجرت کرد و در محضر دو برادر دانشمندش و مادری وارسته و با بصیرت، رشد و پرورش یافت.
جملهی معروفش این بود: «نمیخواهم پیر شوم و زمان اثر خودش را بر من بگذارد؛ بلکه من کسی هستم که اثر خود را بر زمان میگذارد.» و به درستی نوع نگاه و معرفتش را در عمل به اثبات رساند.
۲. تحصیلات خود را در زمینهٔ فقه، علم حدیث، اخلاق، تفسیر و سیره را البته نه در مدارس کشورش، که طعم نظام آموزشی و سبک زندگی انگلیسی و غربی را داشت، بلکه در خانه، نزد برادرش محمدباقر دنبال کرد و به درجه اجتهاد رسید.
در اوان ۲۰ سالگی، فعالیت سیاسی را آغاز کرد، اما به جهت فضای به شدت استبدادی حزب بعث عراق، جهاد علمی، تربیتی و تبلیغی وی به صورتهای گوناگونی بوده است. وقتی دکتر خانم بنتالشاطی مصری، نویسنده سنیمذهب، در سفری به نجف اشرف با وی ملاقات کرد از او پرسید، «از کدام دانشکده فارغ التحصیل شدهای؟» او با تبسمی ملیح گفت: «من فارغ التحصیل مدرسهی خانهمان هستم»! خانم دکتر از این پاسخ غافلگیرکننده شگفت زده شد؛ چرا که خود را در برابر اندیشمندی مسلمان میدید که در هیچ مدرسه و دانشگاهی درس نخوانده بود.
۳. او دارای کتابها و مقالاتی بسیار زیباست که بعضی از آن کتابها به شکل داستان و رمان سبک زندگی اسلام انقلابی و ناب را به نمایش گذاشته است و برخی دیگر جایگاه واقعی زن در اسلام که نه شرقیست و نه غربی بلکه الگوی سوم زن است را مطرح مینماید.
به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به رهبری امام خمینی قدس سره فرصتی برای سید محمدباقر صدر و خواهرش بنت الهدی پیش آمد تا موج های انقلاب اسلامی را در عراق نیز گسترش دهند.
اما در ۱۷ خرداد ۱۳۵۸ شمسی سید محمدباقر صدر به فرمان صدام حسین، حاکم دست نشانده و طاغوتی عراق، دستگیر شد.
۴. بنت الهدی هنگام دستگیری برادرش، تا خیابان اصلی خانهشان جلو آمد و تصمیم گرفت تا برادر را همراهی کند، اما گماشتگان بعثی اجازه این کار را ندادند و وی در همان مکان فریاد برآورد و سخنرانی شگفت انگیزی ایراد نمود. سپس، رو به برادر کرد و گفت: «من بر نمیگردم و میخواهم مانند حضرت زینب (سلام الله علیها) که برادرش حسین (علیه السلام) را همراهی کرد، همراه تو باشم.»
وی پس از انتقال برادرش به زندان، به حرم امیرالمومنین (علیه السلام) رفت و شبانه در آنجا سخنرانی کرد و مردم را به گریه واداشت. فردا و فرداهای دیگر هر روز به آنجا میرفت و سخنرانی میکرد و در جمع زنان میگفت: «اسلام غریب است و دلسوز کم دارد.»
۶. سرانجام، حرکتهای روشنگرانه بنت الهدی، برادر را از زندان آزاد کرد، اما دیگر بار در ۱۷ فروردین ۱۳۵۹، حکومت بعثی عراق، بنت الهدی را، یک روز پس از بازداشت برادرش، آیت الله صدر، دستگیر نمود و آنان را به سختی شکنجه داد.
او با همه وجود در این راه تا پای جان پیش رفت. صدام، بنت الهدی صدر و برادرش آیتالله صدر، را در ۱۹ فروردین ۱۳۵۹ سه روز پس از آخرین دستگیری، به گونه دردناکی به شهادت رساند. پس از آنکه صدام، بنت الهدی را به شهادت رساند، بعضی به او گفته بودند: چرا خواهر صدر را به قتل رساندی؟ او در پاسخ گفته بود: «من قضیه حسین را تکرار نمیکنم. زینب بعد از برادرش، زنده ماند و یزید و آل امیه را رسوا کرد.»
#زنان_مجاهد
#سیاست_زینبی
🖋 کبری خالقی
🍃🌹
🇮🇷🇵🇸
🍃
✅ بصیر ایران بزرگ 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/355926049Ce75b048e18
🍃🌹🍃
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 انسان به بعضی گناهها توجه ندارد | خیلی از اظهارات در فضای مجازی مراقبت لازم دارد
🍃🌹🍃
🔻رهبر انقلاب اسلامی #امامخامنهای مدظلهالعالی، عصر امروز در دیدار دانشجویان: بعضی از گناهها هست که انسان توجه ندارد به اینکه اینها گناه است. خیلی از حرف زدنهای ما، خیلی از اظهاراتی که در فضای مجازی میکنیم اینها پاسخ لازم دارد بالاخره مراقبت باید کرد.
🔸رفتارهای نادرست خودمان اگر شناخته شد اصلاحش ممکن میشود، توبهی از آنها ممکن میشود، استغفار از آنها ممکن میشود، اگر نادرستی شناخته نشد انسان توبه هم نمیکند میماند متراکم میشود، دل را از نورانیت میاندازد حیف است شماها واقعاً دلهایتان نورانی است.
🔺توصیهام این است که دقت کنید که چه میگویید، فکر این را بکنید که در این بیان، در این گفتار، در این نوشتار مرتکب عملی نشویم که بعد نتوانیم برایش جوابی داشته باشیم.
#لبیک_یا_خامنه_ای | #روشنگری
🍃🌹
🇮🇷🇵🇸
🍃
✅ بصیر ایران بزرگ 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/355926049Ce75b048e18
🍃🌹🍃
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗒 رهبر انقلاب، امروز شش نکته را دربارهی حجاب مطرح کردند. برآیند نکات ایشان این است که هیچ «عقبنشینی»ای در این باره وجود نخواهد داشت و حجاب با همان منطق و حدود پیشین، همچنان «خط قرمز فرهنگی» است. بنابراین، هیچ ملاحظهی اجتماعیای برای تساهل در این زمینه، معتبر نیست، از جمله ادعای غلط قطبیشدن جامعه.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1712246117306426061
🗒 رهبر انقلاب در بخشی از سخنرانی اخیرشان که به کشفحجاب اشاره کردند، در ابتدا گفتند: «بنده نظر قاطع خودم را در این مورد عرض میکنم ...».
تحریفگریهای ضدتبیینی برخی نیروهای فکری، موجب شد که ایشان با تعبیر «نظر قاطع»، به بهانهتراشیهای اینان برای کنار آمدن با کشفحجاب، «پاسخ صریح» بدهند.
دریافتند؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1712322663835194989
🗒 رهبر انقلاب در سخنرانی اخیرشان، تعبیر دقیق «چالش تحمیلی» را دربارهی کشفحجاب مطرح کردند؛ یعنی این مسأله، از «منطق فرهنگی جامعهی ما» برنخاسته و «واکنش اینجایی» و «انتخاب بومی» نیست، و همچنین ریشه در «عملکرد حاکمیت» نیز ندارد، بلکه حاصل اختلال شناختی بخشی از جامعه نسبت به «کجروایتهای وارداتی» است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
📜 متن کامل بیانات عصر روز گذشته رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان منتشر شد. ۱۴۰۳/۱/۱۹
🔍 بخوانید👇
khl.ink/f/56000
34.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 و بالاخره پدر معنوی سربازان جبهه حق سید مرتضی آوینی هم به کاروان عاشورای سال ۶۱ هجری قمری پیوست.
🔸لبیک یا زینب، کلیپی زیبا از سید که قلب را به خدا می رساند. ساخته شده توسط یکی از اعضای کانال
#روایت_فتح_آوینی_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
به نام خالقِ هنر و انقلاب
🔖هنرِ انقلاب اسلامی
۱. روز ۲۰ فروردین به نام هنر انقلاب اسلامی و شهید سید مرتضی آوینی مُزیّن شده است. اگر این دو نام به هم گره خوردهاند، به این معناست که سید مرتضی الگوی هنر انقلاب اسلامی است. اما سوال اینجا مطرح میشود؛ چرا سید مرتضی باید الگو باشد؟ بیایید حداقل با چند جمله در افکار او غوطهور شویم: «ضحاکبنِعبداللهِ مشرقی» را كه میشناسی! عصرِ عاشورا از جبهۀ حق گریخت؛ بعد از آنكه صبح تا شام را در ركابِ امام شمشیــر زده بود. خوفْ، فرزند شک است و شک زاییدۀ شِرک. و این هرسه، خوف و شک و شِرک، راهزنانِ طـــریقِ حقاند... كه اگر با مرگ اُنس نگیری، خوفْ، راهِ تو را خواهد زد و امام را در صحرایِ بَلا رها خواهی كرد». «سربازان امام زمان از هیچچیز جز گناهان خویش نمیترسند!». «کسانی به امام زمانشان خواهند رسید که اهل سرعت باشند و اِلّا تاریخ کربلا نشان داده که قافله حسینی مُعَطّل کسی نمیماند». «یاران شتاب کنید... گویند قافلهای در راه است که گناهکاران را در آن راهی نیست، آری گناهکاران را راهی نیست، اما پشیمانان را میپذیرند.» و یا کتابهایش، مانند «کتابهای توسعه و مبانی تمدن غرب، انفطار صورت، حلزونهای خانه به دوش، فردایی دیگر، رستاخیز جان و فتح خون » و...
۲. این روایت را هم بخوانید؛ [مسؤول دفتر مقام معظم رهبری وقتی در مراسم تشیع شهید آوینی حاضر شدند، به من فرمودند: «تدارک ببینید، آقا هم قرار است در تشییع شرکت کنند». گفتم: «چرا از قبل نگفتید که ما آمادگی داشته باشیم؟» گفتند: «ساعت ۸:۳۰ صبح آقا زنگ زدند و پرسیدند شما نرفتید مراسم تشییع؟ گفتیم، داریم میرویم؛ فرمودند: مراسم تشییع در حوزهی هنری است؟ گفتیم: بله. فرمودند: من دلم گرفته، دلم غم دارد؛ میخواهم بیایم تشیع پیکر پاک شهید آوینی». (راز خون صفحه ۳۰) ] و ناگهان! تشییعکنندگان میبینند امام جامعه بر پیکر « این معجزهی انقلاب اسلامی در زمینهی هنر الهی» حاضر شدند. بله سید مرتضی باید رهبر فکری جامعهی هنری را به عهده بگیرد و چه کسی بهتر از او که «از یک راه طی شده» سخن میگوید، او که از عمق وجود، در دفاع از انقلاب اسلامی و آرمانهایش و در حمایت از امامین انقلاب ایستاد آن هم در دورانی که پس از دفاع مقدس، برخی از مسئولان رو به تجملات آورده و عدهای عکس شهدا را از در و دیوار شهر حذف میکردند، فضای سبک فیلمسازی به ناکجاآباد روانه شده بود و عدالت زیر چرخهای توسعه در حال له شدن بود؛ دچار هیچگونه ترس و خودباختگی و رودربایستی نشد، مقاومت کرد و بر مبانی انقلاب اسلامی محکم ایستاد و هزینه این ایستادن را هم روزبهروز به روزنامههای باصطلاح انقلابی وقت پرداخت! _چیزی که امروز خیلی از مؤمنان به انقلاب و نظام در میانه بمباران تبلیغاتی دشمن و فضاسازیهای گسترده رسانهای به آن احتیاج دارند.
۳. آیا چنین انسان فرهیختهای که صاحب فکر، جهانبینی و نظریه است و به عنوان نقاد فلسفهی غرب و بحثهای تمدنی شناخته شده، نمیتواند به عنوان معرفی شود؟ امام خامنهای در دیدار دانشجویان و معلمان در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ میفرمایند: «ما برای تربیت نسل جوان منطبق بر اهداف و آرمانها و جهتگیریهای نظام اسلامی دچار فقرِ الگو نیستیم که سراغ فلان شخصیت تاریخی بیگانه برویم، بلکه الگوهای بزرگی همچون شهدای هستهای، شهید چمران، شهید آوینی و شهید حججی داریم که با احساس مسئولیت و با قدرت و عزت و برای افتخار و سربلندی ملت، در مقابل دشمن ایستادند.» بله سید مرتضی آوینی با تمام وجود در راه اهداف نظام مقدس قدم برداشت و سرانجام در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۷۲در رملهای فکه، به مقام رفیع شهادت دست پیدا کرد.
✍خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
📋 متن کامل خطبههای نماز عید سعید فطر را در پیوند زیر بخوانید.👇
khl.ink/f/56031
۱۴۰۳/۰۱/۲۲
@t_manzome_f_r
▫️مجموعهٔ تبیین منظومهٔ فکری رهبری
14030122_44060_64k.mp3
6.05M
🎙 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی.
۱۴۰۳/۰۱/۲۲
#صوت_کامل
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
♨️اسباب تقرب به #امام_زمان ارواحنا فداه
💠بزرگان فرمودهاند:
🔸اگر انسان بخواهد به حضرت مهدی علیه السلام نزدیک شود و ارتباطی با آن بزرگوار برقرار کند، باید حجابهای درونیاش را کم کند؛ از جمله آنکه صفات رذیلهاش را مداوا کند و از بین ببرد؛ چون هر صفت رذیله، حجاب بسیار ضخیمی میان انسان و حضرت بقیة الله -روحی له الفداء- است.
🖋آیت الله ناصری دولت آبادی
به سوی نور (منتظران ظهور)
https://eitaa.com/b3oyenoor