سلام به دوستان مهدوی
خیر مقدم به دوستانی که به من افتخار دادند و وارد کانال نون والقلم شدند.
انشاءالله با یاری و لطف خداوند بتوانم در این جنگ نرم، قلمفرسایی کنم و آنچه مد نظر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) است، بنویسم.
محتاج دعای شما خوبان هستم. 🍃🌺🍃
آیههای سوره کوثر
زبان حال حضرت علی(علیهالسّلام)
خدایا! شریک خوب بندگی را ازم گرفتن
شیرینترین دلخوشی را ازم گرفتن
خدایا! آیههای سوره کوثر
شده پاره پاره و پرپر
خدایا! روی پر و بال ملائک
زیر لب داره میگه لبیک
خدایا! بدون فاطمه، کار علی تمامه
در مدینه علی غریب میمونه
کبوتر پر شکسته ، خدا نگهدارت
صنوبر خمیده من، خدا نگهدارت
ای یأس پرپر شده کبودم، خدا نگهدارت
گذاشتی علی را تنها، خدا نگهدارت
فاطمه جان!
قرار بعدی ما کربلا زمان غروب
کنار راس بریده، خدا نگهدارت
مدینه گریه کن با من در این شبها
علی شده خسته و غریب و تنها
خدایا! غریبی مرا مَردم
همه با چشم خود دیدن
خدایا! میان شعله های آتش
گلم را با لگد چیدن
خدایا! دارم میمیرم از خجالت
از این امّت دارم شکایت
@noonvalghalam1
سلام دوستان مهدوی
کانال نوشته های یک بانوی تبیینگر در جنگ نرم را به دوستانتان معرفی کنید.
@noonvalghalam1
هدایت شده از نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 قیامِ فاطمی
🏴 با رحلتِ غمبارِ رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) حوادث تلخ دیگری رخ داد که متوجّه اهلبیت رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) بود. تجمع تعدادی از مهاجران و انصار در سقیفه سرآغاز شکلگیری جریان انحرافی مسیر خلافت بود؛ جریان امّا به اینجا ختم نشد و پیامدهای آن حتی در شکل هجوم به خانهی برترین بانوی هستی، برای بیعت گرفتن برای خلیفه غاصب و دفاع یکتنه بیبی جهانیان از مقام ولایت و مصدومیت و سپس شهادت آن حضرت بروز یافت.
🏴 در فاصله اندک میان اجتماع سقیفه و شهادت حضرت صدیقه طاهره(سلاماللهعلیها)حوادثی رخ داده که مستقیم یا غیرمستقیم با شهادت آن حضرت مرتبط است. پس از جریان سقیفه امیرالمومنین(علیهالسلام) در حالیکه همسرش حضرت فاطمه(سلام اللهعلیها) را بر مرکبی سوار کرده و دست حسنین(علیهالسلام)را گرفته بودند. به درب خانه تمام کسانی که در بدر حضور داشتند مراجعه و طلب یاری کردند. از میان آنها تنها چهار نفر یعنی سلمان، ابوذر، مقداد و زبیر با حضرت علی(علیهالسّلام) بیعت کردند. رفتن به درب خانههای انصار و مهاجرین چندین شبانهروز طول کشید؛ ولی هیچکدام با امامشان بیعت نکردند.
🏴 بانوی بزرگ اسلام، وقتی دید امّت اسلام برای حمایت از رهبر واقعی اسلام؛ علیبن ابیطالب(علیهالسّلام) و حقّ حاکمیت و خلافت او و در واقع برای دفاع از حقِّ خود امّت هیچ حرکتی نکردند. در واقع یکتنه به جای همه امّت بهپاخاست و کار آنها را یکنفری انجام داد. اما قیام فاطمه(سلاماللهعلیها) سطح و بستری عظیم تری هم داشت و آن گسترهی تاریخی بود؛ زیرا سقیفه در آن زمان آخرین حلقه یک زنجیرهی بلند در همه تاریخ جهان بود که البته بعد از آن حضرت نیز تاکنون ادامه یافته و در نظام سلطهی مستکبران عالم جلوهگر شده است.
🏴 قیام او حتی فراتر از حمایت و دفاع از رهبری بود؛ گرچه این امر رکن قیام او بود. مبارزه او در یک گسترهی متوسط برای نجات اسلام ناب و مکتب ولایت به شمار میآید. آن اُسوهی بزرگ اسلام به تنهایی و به جای یک امّت قیام کرد. لاجرم هزینه این مبارزه بسیار سنگین بود و این هزینه را به خاطر خدا پرداخت و به همین جهت به معنای واقعی کلمه صبر و استقامت و فداکاری کرد و خدای متعال همه این مراتب و سطوح را در همان امتحان، در ملکوت در مبارزه فاطمی مشاهده فرمود؛ چنانچه در زیارتنامه بیبی دو عالم این چنین میخوانیم. «یا مُمتَحَنَهُ امتَحَنَکِ اللهُ...» و در ادامه این فراز میخوانیم «فَوَجَدَکِ لِما امتَحَنَکِ صابِرَةً». بدانیم راه فاطمی، راه «مبارزه» و «استقامت» است.
✍ مخدره چمنخواه
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 امشب؛ تصویری از رهبر انقلاب هنگام قرائت فراز پايانی دعای توسل؛ در آخرین شب از مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در حسینیه امام خمینی
🏴 Farsi.Khamenei.ir
🔰دسیسه های دشمن در غیرت زدایی
در رابطه با غیرت دینی که دشمن آن را عملی بیمنطق و خشونت بار و گاهی هم آن را تعصبات نابجا مینامد. باید گفت که یکی از بهترین و ارزشمندترین صفات الهی و انسانی، غیرت است. غیرت دینی یعنی انسان در برابر تخلفاتی که از مسیر حق و عدالت و احکام الهی می شود، خاموش ننشیند و بیتفاوت از کنار آنها نگذرد. بلکه تخلف هرچی شدیدتر باشد، جوش و خروش او بیشتر گردد.
با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی با فضل الهی و هدایتهای پیامبر گونه حضرت امام رضوان الله علیه به پیروزی رسید، ولی باید خاطر نشان کرد که از همان ابتدای پیروزی انقلاب دشمن دائماً به دنبال ضربه زدن به انقلاب اسلامی از راههای مختلف بوده و هست. دشمنان این انقلاب بعد از جنگ سخت و نیمه سخت، به جنگ نرم و هوشمند روی آوردند و در این مسیر تفکرات و اعتقادات ما را هدف قرار دادند و تمام تلاش خود را در غیرت زدایی دینی به کار بسته و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نکرده و با جدیت به کار خود ادامه میدهند. یکی از دسیسه های دشمن بحث غیرت زدایی در مردم، علی الخصوص جوانان است. دشمن از طریق اینترنت و ماهواره قصد غیرت زدایی، بی عفتی و بی هویتی جوانان و بیتوجهی آنها به ارزشهای دینی را دارد. نظام سلطه میکوشد با استفاده از ابزارهای رسانهای نوپدید فرهنگ جامعه ما را زیر سلطه خود در بیاورد. ما با یک حمله همه جانبه فرهنگی که به دنبال تغییر ذهن ها و تحریک هوس ها هست، روبروییم.
یکی از بخشهای اساسی تهاجم فرهنگی ، کشاندن جوانان به طرف ابتذال و فساد اخلاقی است. دشمن از راه اشاعه فساد و فحشا (اندلسی کردن ایران) سعی میکند غیرت را از جوان های ایرانی بگیرد. او ریاکارانه در صدد نابودی ارزشهای اسلام و انقلاب است. متاسفانه گرایش بعضی از جوانان به فرهنگ غرب، باعث دین گریزی آنها شده است. در صورتی که، دین الهی هیچ عنصر گریزاننده وجود ندارد. اگر انسانها به دریافت معارف دینی و درک صحیح از دین حق نائل آیند ، هرگز از دین نمی گریزند. بخش عمده دین گریزی این جوانان به خاطر تبلیغات کاذب و دروغین درباره دین و القاء شبهه در بین آنهاست. باید این شبهات را برطرف کرد. اما با وجود همه این شبهات و تبلیغات سوء همواره و در همه حال بارقهای از دین و غیرت و حمیت دینی در روح و روان جوانان موج می زند.
برای نمونه شهید طلبه بسیجی(آرمان علیوردی) که تا پای جان از اعتقادات و ارزشهای دينی اش دفاع و جان عزیزش را در جبهه جهاد تبیین، تقدیم انقلاب کرد.
بنابراین برای خنثی کردن دسیسه های دشمن باید روحیه ایثارگری و شهادت طلبی و همچنین ارزش های دینی در کشور ترویج شود. آنچه که می تواند در مقابل جنگ نرم دشمن بایستد ، حاکم شدن ارزشهای دينی است.
یکی دیگر از کارهای اصلی و مهم در مقابل این دسیسه ها ، دشمن شناسی و داشتن بصیرت است. رمز استقامت ملت ما بصیرت و حضور آگاهانه در صحنه بوده و هست .
عامل نجات کشور در بزنگاه های مختلف غیرت دینی ملت ایران بوده است. غیرت دینی که از مکتب اسلام نشأت گرفته است ، همراه با عقلانیت و بصیرت تاثیر خود را خواهد گذاشت .
رمز استقامت ملت ایران بصیرت و حضور آگاهانه در صحنه است. حضور مردم در ۹ دی ۱۳۸۸ و همچنین در تشییع جنازه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و در روز ۳مهر ۱۴۰۱ و در صحنه های دیگر نشان دهنده ی غیرت دینی مردم بود. این حضور تاریخ ایران و منطقه و جهان را تغییر داده است. مردم غیور ایران با همه هجمه دشمن در جنگ نرم ، پای ارزشهای انقلاب اسلامی ایستاده و از آن دفاع میکنند.
🖋 چمن خواه
@noonvalghalam1
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
◽️امروز در فرهنگ غرب، انصافاً عناصری وجود دارد که برای ما حیاتی است، ما باید آنها را یاد بگیریم. چیزهای خوب زیاد دارند. اگر این چیزهای خوب نبود، غرب با این همه فسادی که دارد به اینجا نمیرسید. چند عنصرِ واقعاً حسابی در کار اینها بوده است. از جمله اینکه، آدمهای منظمی هستند؛ آدمهای پرکاری هستند و در تلاشهایشان خستگیناپذیرند. اینها عناصر مثبت و مطلوب فرهنگ آنهاست.
#دغدغههای_فرهنگی
#جهاد_تبیین
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از اسماعیل فخریان
با امسال، سهسال است که مردم عزیز کرمان، در ایام سالگرد شهادت حاجقاسم موکبهای مختلفِ معرفتی، فرهنگی، سلامت، پذیرایی و... برای زائران حاجقاسم برپا میکنند. در کنار این، مساجد، تکایا، حسینیهها و سالنهای مختلف و متعددی رو برای اسکان زائران محترم آماده میکنند.
امسال عزیزان ما در کرمان - یعنی اعضای مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری - موکب «روایتگری مکتب سلیمانی» رو دارند. به لطف خدا کار فاخری انجام خواهند داد.
به همشون خدا قوت عرض میکنم.
@fakhrian_ir
هدایت شده از
✵🍃✨﷽✨🍃✵
اول صبح بگویید حسین جان رخصت✨
تا که رزق از کرم سفره ارباب رسد...🌸🍃
سلام صبحتون بخیر✋
┄┅══✺﷽✺══┅┄
🍃 هدایت الهی؛ راه خروج جوامع بشری از گمراهی
انسانها برای ارتباط خلق شدهاند، دلها باید باهم مرتبط باشند، به هم محبّت بورزند، به یکدیگر کمک کنند. انسانها باید مثل یک تَنِ واحد در دنیا [باشند]؛ اصلاً بشر اینجوری ساخته شده، اینجوری تدبیر شده؛ امّا امروز شما نگاه کنید ببینید همهجا جنگ، همهجا ناامنی، همهجا ترس، همهجا گمراهی، همهجا دوری دلها از یکدیگر؛ خانوادهها متلاشی؛ اختلاف طبقاتی فاحش؛ عدّهای برخوردار و بهرهمند، عدّهای محروم؛ اینها همه بهخاطر این است که سؤالات زندگی درست جواب داده نشده، غلط فهمیده شده؛ آنوقت این نظامهای اقتصادی و سیاسی کجومعوج در دنیا به وجود آمده و بشریّت، مبتلا است؛ میلیاردها انسان، مبتلای این وضعیّتند؛ حتّی آنهایی که برخوردار هستند هم مبتلایند. اینجور نیست که وقتی ما میگوییم اختلاف طبقاتی هست، یعنی آنکسی که فرض بفرمایید به قول معروف جزو یک درصد جامعهی آمریکایی است، خیلی راحت و خیلی خوش است؛ نه، او هم بدبختیهایی، گرفتاریهایی، مشکلاتی -روحی، روانی- در زندگی خودش دارد که الیٰماشاءالله، گاهی از گرفتاریهای آدم فقیر بیشتر است؛ یعنی همه گرفتارند. جامعهای که راه درست را نشناسد، صراط مستقیم را نشناسد، با خدا مرتبط نباشد، این[طور] است. این جوامع بشری متأسّفانه امروز دچار یک چنین ضلالت و گمراهیای هستند. اینکه شما این همه تکرار میکنید و گفتهاند تکرار کنید «اِهدِنَا الصِّراطَ المُستَقیم»،(۱) بهخاطر همین است. صراط مستقیم یعنی آن راهی که این آفتها، این مشکلات در آن وجود ندارد؛ این معنای صراط مستقیم است. دائم از خدای متعال میخواهید که شما را هدایت کند؛ این هدایت در قرآن است. اگر با قرآن اُنس گرفتیم، اگر قرآن را درست فهمیدیم، اگر در قرآن تدبّر کردیم، آنوقت پاسخ درست به سؤالات زندگی به ما داده خواهد شد؛ بایستی برویم دنبال این، این چیز مهمّی است.
•─────•❁•─────•
🔻۱ ) سوره مبارکه الفاتحة آیه ۶
اهدِنَا الصِّراطَ المُستَقيمَ
ما را به راه راست هدایت کن...
•─────•❁•─────•
▪️ بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در محفل انس با قرآن کریم
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
@t_manzome_f_r
🌷 مکتب حاج قاسم؛ اخلاص
👈 رهبرانقلاب: شهید سلیمانی از دیده شدن فرار میکرد
🔻 اخلاص شهید سلیمانی را از کجا میشود فهمید؟ از اینجایی که اصلاً دنبال دیده شدن نبود؛ یک ذرّهای هم از دیده شدن فرار میکرد. او از دیده شدن فرار میکرد.
۱۴۰۰/۱۰/۱۱
@noonvalghalam1
بسم الله الرّحمن الرحیم
نامآوران گمنام
🔸حضرت آیتالله خامنهای در مورد شهدای گمنام فرمودند: «سلام بر شهیدان گمنام، گمنام در میان خاکیان و معروف در عرصهی افلاکیان. فداکارانی که پس از گذشت سالیان دراز از لحظهی شهادتشان کشور را با رائحهی معنویت و جهاد، معطّر میسازند و پرچم افتخار به خونهای ریخته شده در راه اسلام و قرآن را، بیش از پیش به اهتزاز در میآورند. تقارن تشییع پیکر این مسافرانِ به خانه برگشته، با روز شهادت صدیقهی طاهره (سلاماللهعلیها) مبشّر ابدیّت یاد و خاطرهی آنان و مژدهبخش خیر کثیری است که از ناحیهی آنان برای کشور امام زمان روحیفداه) فراهم خواهد آمد انشاءالله.»(۱۶ دی ۱۴۰۰)
شهدا گمنام، افراد دلیری هستند که جان خود را در راه وطن نثار کردند و اکنون که سالها از جنگ تحمیلی بین ایران و عراق میگذرد، هیچ رد و نشانی از آنها باقی نمانده و بی نام و نشان هستند. این افراد شجاع که برای شرف و آبروی کشور و خانوادههای خود جنگیدند و مظلومانه شهید شدند و در مسیر عبودیت و بندگی در نزد خدای متعال در بالاترین مقام معنوی جای دارند.
و در این میان چشم انتظاریست که میماند.
مادری چشم براه.... که سالهاست دلتنگ در اغوش کشیدن فرزند است...
خواهری که میخواهد با برادرش صحبت کند اما نمیداند کدام یک برادر اوست...
پدر پیری...که عصا به دست در گلزار شهدا جستجو میکند عصای پیریاش را...
دختری... که پدرش تا بحال از چارچوب قاب عکس بیرون نیامده...
سلام بر آنهایی که رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند ! . . و تا ابد به آنانکه پلاکشان را از گردن خویش درآوردند تا مانند مادرشان گمنام و بی مزار بمانند مدیونیم...
🔸و این روزها...
حال و هوای ایران دوباره جان تازه گرفت. در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها)، ۴۰۰ پرنده خونین بال پس از سالیان طولانی، از مرزهای جنوب وارد کشور شدند و روح مطهر آنها در چندین شهر ایران، فضا را عطرآگین کرد. قصد کردم به بدرقه این شهیدان بروم و با مادران و پدران منتظر چند قدمی همراه شوم. ظهر روز سه شنبه ۶ دیماه مصادف با سوم جمادی الثانی، وضو گرفتم و با نیت خودم را به مراسم تشییع پیکر شهید رساندم. شهید بی نام و نشانی مهمان شهر ما بود. خیلیها آمده بودند. پیر و جوان، بچه و بزرگ، زن و مرد... دنبال تابوت شهید گمنام شعار یا حسین یا زهرا یا حیدر سر میدادند. خیلیها با گل و گلاب و شکلات، شهید را بدرقه کردند. دوست داشتم دستم را به تابوت این شهید برسانم و از او طلب شفاعت کنم. هر چی تلاش کردم و جمعیت را شکافتم و جلو رفتم تا به تابوت شهید برسم نرسیدم. نفسم به شمارش افتاده بود. پاهایم یاریام ندادند. انگار شهید بر بال فرشتهها تشییع میشد. خیلی تند میرفت و من مرتب عقب میافتادم. انگار جسم شهید هم مانند روحش از این دنیای خاکی دل کنده بود و می خواست هرچه زودتر به سرمنزلگاه برسد. با حسرت خودم را از جمعیت بیرون کشیدم و در پیاده رو به مسیر ادامه دادم. قطره های اشک صورتم رو خیس کرد. با خودم گفتم حتما لایق نیستم دستم را به تابوت برسانم. دلم شکست. گفتم خدایا مرا لایق ندانستی که یک لحظه دست به تابوت این شهید گمنام برسانم. با خدای خودم در حال درددل بودم و همانطور که در پیاده رو که جمعیت کمتری بود به دنبال جمعیت میرفتم متوجه شدم سرعت جمعیت تشییع کننده کم شد. انگار شهید صدایم را شنیده بود. خودم را به سرعت به کنار تابوت شهید رساندم و چندین بار تابوت را لمس کردم. به شهید عزیز گفتم برادر دینیام تو برای ما گمنامی ولی در بین آسمانیها مثل ستاره می درخشی. سلام ما به حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) و به امام حسین(علیهالسّلام) برسان. خوشا به سعادتت که به آرزویت رسیدی برای ما هم دعا کن.
نامآوران گمنام در حجابند
در اصل آنها صاحبان انقلابند
🖋 چمن خواه
@noonvalghalam1
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 اخلاص برترین ویژگی شهید سلیمانی بود / پاداش اخروی این اخلاص به گونهای است که عقل انسان به آن راه ندارد
🔻 حضرت آیت الله خامنه ای امروز در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی: تجلیل عمومی از سردار سلیمانی و حضور خودجوش مردم در مراسم مختلف بزرگداشت یاد او را نتیجه اخلاص سردار سلیمانی برشمردند و افزودند: امسال هم مثل سال گذشته حضور مردم پرشور است و به فضل الهی در زمینه حضور با معنا و قدرشناسی ملت از سردار سلیمانی هیچ مشکل و کمبودی وجود ندارد.
ایشان با اشاره به برخی صفات شخصی سردار از جمله شجاعت، ایمان، مسئولیت پذیری، خطرپذیری، هوش، عقلانیت، پیش قدم بودن در کارهای بر زمین مانده، و حرکت بدون تردید و توقف گفتند: اخلاص شهید از همه این ویژگی ها برتر بود و همین باعث شد پروردگار او را در دنیا اینگونه محل احترام و تمجید و تجلیل قرار دهد ضمن اینکه پاداش اخروی او بگونه ای است که عقل انسان به آن راه ندارد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از
https://fatehe-online.ir/231707
این فاتحه آنلاین طراحی کردیم
برای سردار حاج قاسم سلیمانی
لطفا شما هم نشر دهید
حضرت آیتالله خامنهای:
🔺اصلیترین نقش یک زن، از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را باهم اشتباه میکنند وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم در خانه بنشینید هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعالیتهای سیاسی نکنید، معنای خانهداری این نیست.
🔺خانهداری یعنی خانه را داشته باشید در کنار داشتن خانه هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است.
🔺کارهای اجتماعی در یک مواردی فریضه است، وظیفه است، باید انجام بدهید.
📌 دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
رویانتان، رویان باد
به مناسبت سالروز درگذشت دانشمند مؤمن و جهادگر، مرحوم دکتر سعید کاظمی آشتیانی، مؤسس پژوهشکده رویان، نماهنگ رویانتان، رویان باد
«ما شخصیتهایی از قبیل مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی - که حالا من مقیّدم از این جوان پاکباختهی مؤمنِ فاضلِ کارآمد، و مدیر حقیقتاً انقلابی و مؤمن اسم بیاورم - داریم و الان هم در کشور، فراوان هستند و در بخشهای مختلف دارند کار میکنند.»
۱۳۸۵/۰۷/۱۳
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
#دکتر_سعید_آشتیانی
#رسانه_انقلاب_اسلامی