🔺رضایت حضرت زهرا(س) ملاک رضایت خدا است
🔹گفتاری از حجتالاسلام مسعود عالی
🖊 گروه معارف
📝حضرت زهرا (س) هم راضیه بود و هم مرضیه. با آن شدت بلاهایی که به ایشان وارد شد. یکی از بلاهای حضرت، عاشورای سیدالشهداء (ع) بود؛ یعنی بلاهای فرزندان را میدانستند. رضایت حضرت زهرا (س) ملاک رضایت خدا بود. این از فهم و عقل ما خارج است. انسان تا چه حدی میتواند برسد که رضایتش ملاک رضایت خدا باشد. پیامبر اسلام (ص) میفرماید: «إنّ الرّب یرضی لرضا فاطمة و یغضب لغضب فاطمة»؛ همانا خداوند، با خشنودی فاطمه (س) خشنود و با ناراحتی فاطمه (س) ناراحت میشود.
🌹امام خامنه ای:
♦️دربارهی فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها، هرچه بگوییم، کم گفتهایم و حقیقتاً نمیدانیم که چه باید بگوییم و چه باید بیندیشیم. به قدری ابعاد وجود این انسیّهی حوراء، این روح مجرّد و این خلاصهی نبوّت و ولایت برای ما پهناور و بیپایان و درک ناشدنی است که حقیقتاً متحیّر میمانیم.
♦️اگر به کتابهایی که دربارهی فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها بهوسیلهی محدّثین اهل سنّت نوشته شده است، نگاه کنید، روایات بسیاری را میبینید که از زبان پیغمبر صلّیاللَّهعلیهوآلهوسلّم در ستایش صدّیقهی طاهره علیهاسلام صادر شده است و یا رفتار پیغمبر با آن بزرگوار را نقل میکنند. این حدیث معروف از عایشه است که گفت: «والله ما رأیت فی سمته و هدیه اشبه برسولالله صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم من فاطمة»؛ هیچ کس را از لحاظ هیأت، چهره، سیما، درخشندگی و حرکات و رفتار، شبیهتر از فاطمه به پیغمبر اکرم ندیدم.
🌷الّلهُـمَّ ؏جـِّل لِوَلیِّـڪَ الفــَرَج🌷
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 قیامِ فاطمی
🏴 با رحلتِ غمبارِ رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) حوادث تلخ دیگری رخ داد که متوجّه اهلبیت رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) بود. تجمع تعدادی از مهاجران و انصار در سقیفه سرآغاز شکلگیری جریان انحرافی مسیر خلافت بود؛ جریان امّا به اینجا ختم نشد و پیامدهای آن حتی در شکل هجوم به خانهی برترین بانوی هستی، برای بیعت گرفتن برای خلیفه غاصب و دفاع یکتنه بیبی جهانیان از مقام ولایت و مصدومیت و سپس شهادت آن حضرت بروز یافت.
🏴 در فاصله اندک میان اجتماع سقیفه و شهادت حضرت صدیقه طاهره(سلاماللهعلیها)حوادثی رخ داده که مستقیم یا غیرمستقیم با شهادت آن حضرت مرتبط است. پس از جریان سقیفه امیرالمومنین(علیهالسلام) در حالیکه همسرش حضرت فاطمه(سلام اللهعلیها) را بر مرکبی سوار کرده و دست حسنین(علیهالسلام)را گرفته بودند. به درب خانه تمام کسانی که در بدر حضور داشتند مراجعه و طلب یاری کردند. از میان آنها تنها چهار نفر یعنی سلمان، ابوذر، مقداد و زبیر با حضرت علی(علیهالسّلام) بیعت کردند. رفتن به درب خانههای انصار و مهاجرین چندین شبانهروز طول کشید؛ ولی هیچکدام با امامشان بیعت نکردند.
🏴 بانوی بزرگ اسلام، وقتی دید امّت اسلام برای حمایت از رهبر واقعی اسلام؛ علیبن ابیطالب(علیهالسّلام) و حقّ حاکمیت و خلافت او و در واقع برای دفاع از حقِّ خود امّت هیچ حرکتی نکردند. در واقع یکتنه به جای همه امّت بهپاخاست و کار آنها را یکنفری انجام داد. اما قیام فاطمه(سلاماللهعلیها) سطح و بستری عظیم تری هم داشت و آن گسترهی تاریخی بود؛ زیرا سقیفه در آن زمان آخرین حلقه یک زنجیرهی بلند در همه تاریخ جهان بود که البته بعد از آن حضرت نیز تاکنون ادامه یافته و در نظام سلطهی مستکبران عالم جلوهگر شده است.
🏴 قیام او حتی فراتر از حمایت و دفاع از رهبری بود؛ گرچه این امر رکن قیام او بود. مبارزه او در یک گسترهی متوسط برای نجات اسلام ناب و مکتب ولایت به شمار میآید. آن اُسوهی بزرگ اسلام به تنهایی و به جای یک امّت قیام کرد. لاجرم هزینه این مبارزه بسیار سنگین بود و این هزینه را به خاطر خدا پرداخت و به همین جهت به معنای واقعی کلمه صبر و استقامت و فداکاری کرد و خدای متعال همه این مراتب و سطوح را در همان امتحان، در ملکوت در مبارزه فاطمی مشاهده فرمود؛ چنانچه در زیارتنامه بیبی دو عالم این چنین میخوانیم. «یا مُمتَحَنَهُ امتَحَنَکِ اللهُ...» و در ادامه این فراز میخوانیم «فَوَجَدَکِ لِما امتَحَنَکِ صابِرَةً». بدانیم راه فاطمی، راه «مبارزه» و «استقامت» است.
✍ مخدره چمنخواه
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
آه از این روزگارِ بعد از تو
از خزان و بهارِ بعد از تو
آه از این آشیانهی خالی
خانهی پرغبارِ بعد از تو
رفتی و سوز رفتنت زده است
شعله در شام تارِ بعد از تو
رفتی و در فراق تو چه کنند
مردمِ سوگوارِ بعد از تو
همدم باوفا خداحافظ
سدرهالمنتهی خداحافظ
دلم از درد رفتنت خون است
چشم من چشمه نیست جیحون است
بیتالاحزانِ من همین خانهست
که پس از رفتن تو محزون است
آه لیلا پس از تو واویلا
که جنون در پی تو مجنون است
کو که دستاس را بچرخاند
دستهایی که از تو ممنون است
دفن کردم تو را و چرخِ کبود
طاق ویرانه از تو وارون است
همدم با وفا خداحافظ
آیهی والضحی خداحافظ
#مهتا_صانعی
#درواژه
@darvazhe
مبارزهای منفی با دعا
«يَا إِلَهِي عَجِّلْ وَفَاتِي سَرِيعا»، دعایی کوتاه، اما پر معنا که حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) بعد از رحلت پدربزرگوارشان، حضرت محمد مصطفی(صلیاللهعلیهوآله) به زبان آوردند و از خداوند طلب مرگ کردند.
به راستی چرا یک بانوی تبیینگر و مبارزی خستگیناپذیر، چنین دعایی در حق خودشان کردند؟ و یا در جایی دیگر، حضرت در خطبهی نسبتاً مفصلی در مورد غصب فدک و بیدار و هوشیار کردن مردم، نسبت به جریان منحرف نفوذیها، چنين فرمودند: «لَيْتَنِي مِتُّ قَبْلَ هُنَيْئَتِي» يعني «اي کاش در اين لحظه مرده بودم». مگر نه اینست که طلب و آرزوی مرگ کردن در اسلام امری مکروه و مذموم است، آن هم برای بانوی جوانی که مادر چهار فرزند خردسال است. چرا حضرت آرزوی مردن کردند؟
طلب مرگ نمودن از خداوند، دليلهاى گوناگون دارد. اگر به دليل برخورد با مشکلات زندگى و ضعیف بودن نفس باشد، کارى قبيح و ناپسند است؛ اما طلب مرگ به خاطر هدفی والا؛ چون طلب شهادت يا رسيدن به لقاءالله و یا نوعی مبارزه با وضعیت موجود باشد، امری ممدوح و پسندیده است. در اینجا به چند نمونه از طلب مرگ ممدوح، اشاره شدهاست. حضرت اميرمؤمنان(عليهالسلام) در اوصاف اهل تقوا مىفرمايند: «اگر خداوند عمر معينى را براى اهل ايمان و تقوا معين نکرده بود، يک چشم به هم زدن نيز روح آنان در بدنشان نمىماند، به دليل اشتياق به پاداش الهى و بيم از کيفر او». همچنين در نامهای به حارث همدانی که از کارگزاران و یاران مخلص امام بودند، اینچنین ميفرمايند: «أَكْثِرْ ذِكْرَ الْمَوْتِ وَ مَا بَعْدَ الْمَوْتِ وَ لَا تَتَمَنَّ الْمَوْتَ إِلَّا بِشَرْطٍ وَثِيق»؛ یعني بسيار به ياد مرگ و منزلهاى پس از آن باش، اماّ هرگز آرزوى مرگ مکن، مگر آن گاه که صددرصد به رضايت الهى مطمئن باشى.
امام سجاد(عليهالسلام) در دعاي ۲۰ صحيفه سجاديه در مورد طلب مرگ، مي فرمايند: «فَإِذَا كَانَ عُمُرِي مَرْتَعاً لِلشَّيْطَانِ فَاقْبِضْنِي إِلَيْكَ قَبْلَ أَنْ يَسْبِقَ مَقْتُكَ إِلَيَّ، أَوْ يَسْتَحْكِمَ غَضَبُكَ عَلَيَّ»؛ يعني هرگاه عمرم مـرتع و چراگاه شيطان شود، جانم را بگير، قبل از آن که دشمنيت به من رو کند، يا خشمت بر من مستحکم شود.
و یا در داستان حضرت مريم(سلاماللهعلیها) در قرآن کریم آمده است، هنگاميکه حضرت مریم(سلاماللهعلیها) به جهت حمل حضرت عيسي(عليهالسلام) و به خطر افتادن آبرو و حیثیتشان دربرابر مردم، از آنها کنارهگيري و در حالت بسيار سختي قرار گرفته بودند، دست به دعا برداشتند و فرمودند: «يَا لَيْتَنِي مِتُّ قَبْلَ هَذَا وَكُنتُ نَسْيًا مَّنسِيًّا»(آیه ۲۳ سوره مریم)؛ یعنی اى كاش پيش از اين مرده بودم و يكسره از خاطرهها فراموش مىشدم.
اولیای الهی، تمنای مرگ میکردند نه در خواست مرگ. مرگ برای آنها، اول راحتی بعد از سختیهای زندگی دنیا و قرار گرفتن در آغوش رحمت الهی بوده است. بنابراين طلب مرگ و شهادت همیشه مکروه و ناپسند نيست. گاهی در زندگی انسان حوادث سختی روی میدهد که طعم حیات دنیوی، کاملاً تلخ و ناگوار میشود، به خصوص آنجا که انسان، هدفهای مقدس خود را در خطر میبیند و توانایی دفاع در برابر آن را ندارد، از نوعی مبارزهی خاموش و منفی، مثل سکوت، نفرین، دعا و ...استفاده میکند. در مورد حضرت زهرا(سلاماللهعليها) نيز چنين بود. زمانیکه برای بیعت با ابوبکر، به درب منزل حضرت هجوم آوردند و برای بیعت گرفتن به زور متوسل شدند. حريم و حرمت اهل بيت(عليهمالسلام) توسط دشمنان و منافقان شکسته شد و حق امام را غصب کردند. در چنین حالتی، حضرت با تمام توان و قدرت دست در کمربند ولی زمانشان انداختند و از ولايتی اميرالمؤمنين(علیهالسلام) دفاع کردند. ایشان در اين راه به مصيبتهاي گوناگون، از جمله شهادت فرزند شش ماهه و درد و رنج ناشی از ضربات در و دیوار و غلاف شمشیر به بازو، دچار شدند. دیگر تحمل ماندن در این دنیای فانی را نداشتند و برای نشان دادن نارضایتی خود از شرایط حاکم بر زمان، دست به دعا برداشتند و از خداوند طلب شهادت کردند. در روایتی از پيامبر گرامي اسلام(صلياللهعليهوآله) آمده است؛ روزی به اصحاب خودشان خبر داده بودند كه: «دخترم فاطمه آن چنان در امواج بلاها و مصيبتها، غمناك و نگران ميشود كه دست به دعا ميدارد و از خدا، آرزوي مرگ و شهادت مي كند و ميگويد: «يا رَبِّ اِنّي سَئِمْتُ الْحَياةَ وَ َتَبَرَّمْتُ بِأَهْلِ الدُّنْيا فَأَلْحِقْني بِأَبي اِلهي عَجِّلْ وَفاتي سَريعا»
پروردگارا! از زندگي، خسته شده ام و از دنيازدگان، بلاها و مصيبت هاي ناگوار ديدم. خدايا! مرا به پدرم، ملحق ساز و مرگ مرا زود برسان.
ادامه دارد.
@noonvalghalam1
#شهید_بهشتی
✅ دانشجو موذن جامعه است، اگر خواب بماند، نماز امت قضا می شود.
✨۱۶ آذر روز دانشجو گرامی باد.✨
14030918 سوریه.mp3
10.68M
و اما #سوریه...
⭕️خیلی فوری⭕️
سخنان حاج آقا #محسن_عباسی_ولدی دربارۀ تحولات اخیر سوریه
حتما گوش کنید و منتشر کنید.
@abbasivaladi
#فرهنگ_مهدویت
سلام دوستان مهدوی
برای فرج امام زمان عج، زیاد دعا کنیم.
🌹 انشاءالله دوشنبه «پانزدهمین» کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۳با موضوع «رجعت و تناسخ» ساعت ۱۰ الی ۱۱ از طریق برنامه قرار برگزار میشود.🌹
لطفاً با آدرس زیر وارد شوید.
۱۴۰۳/۹/۱۹
https://room.gharar.ir/71b597c3-7b1a-4865-8921-fa283aadbcdb
اگر برنامه قرار را ندارید ، لطفاً آنرا نصب کنید.
مدرس: چمن خواه
@noonvalghalam1
سلام آبجی های گلم
الحمدلله دوستان خیلی خوب در #پویش_پارچه شرکت کردند.
لطفاً شما هم پارچههایی که در خانه دارید به ما تحویل دهید تا به پول تبدیلشون کنیم و با پولش به مردم لبنان و غزه کمک کنیم.
غیر پارچه، وسیله، لباس، کفش و... البته نو باشند برای فروش بیارید.
اینجوری به ولی مسلمین هم لبیک گفتید
#ایران_همدل
#پویش_پارچه_و دیگر اقلام
اینو بدونید، جبههی مقاومت لبنان و غزه خط مقدم جهاد و جنگ با صهیونیستهای جنایتکاره
اکنون خط مقدم جهاد ما بانوان یاریرسانی به جبهه مقاومت با بذل مال است.
با بنده اینجا 👇در ارتباط باش @M_ch313
مکان#پویش_پارچه(فاز ۵ اندیشه.بلوار شهید بابایی.میدان نبوت.حسینیه مسجد امام هادی علیهالسلام)
زمان#پویش_پارچه
همه روزه، قبل و بعد نماز مغرب و عشا
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
ابتلائاتی که مایهی بشارتند
حجتالاسلام و المسلمین عابدینی استاد اخلاق و عضو هیئت امنای سازمان دارالقرآن الکریم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وقایع اخیر در سوریه و حملات تکفیریها گفت: هر چقدر به جریان ظهور نزدیک میشویم از علائم آن این است که سرعت و شدت حوادث زیاد خواهد شد و به همین علت فتنهها و ابتلائات بالاتری رخ میدهد این برای مؤمن در حالی که ابتلایی است و در هر روز و هر لحظه ممکن است به آن مبتلا باشد، اما بشارت است.
وی ادامه داد: بشارت از این جهت که مؤمن، قوای وجودی او برای به فعلیت رسیدن آمادگی بیشتری پیدا کرده، لذا شدت ابتلائات علامت قدرت مؤمنین و جامعه ایمانی است. اگر سرعت بلایا بیشتر میشود علامت این است که قدرت بازیابی مؤمنین با شرایط جدید و قدرت تطبیق با مرحله قبل بالاتر رفته و مؤمنین را برای حقیقت بالاتری آماده میکند.
حجتالاسلام و المسلمین عابدینی با تاکید بر اینکه اینها رزمایشی است که برای جریان نهایی ظهور پیش خواهد آمد، افزود: ابتلائات زمینه ساز مسئله ظهور است شعار مؤمن این است: «فَإِذَا فَرَغۡتَ فَٱنصَبۡ» هر کاری که به نتیجه میرسد کار بعدی قد علم میکند و خدای سبحان مؤمن را با این شرایط، پسندیده که این سرعت حوادث برای مؤمن پیش میآید. وقتی به سیر حوادث نگاه میکنیم میبینیم حوادث بیشتری در تاریخ برای مؤمنان پیش آمده است.
این مفسر قرآن با بیان آیاتی از سوره فتح گفت: این حوادث در عین شتاب و شدتش بسیار مهم است.«هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ السَّکِینَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ» بنابر قول خدای سبحان که آرامش را در عین اضطرار در قلوب مؤمنین جاری و ساری میکند. اینکه در اوج شدتها میبینیم مردم لبنان و مردم غزه و سوریه و مؤمنین محور مقاومت در همه جهات در هر شدت سکینه و آرامش کاملاً در وجودشان میبیند. بر همین آیه قرآن استدلال دارد. بر خلاف دشمنان که با کوچکترین حرکتهایی اضطرابشان زیاد میشود که تحمل برایشان سخت میشود.
وی ادامه داد: این شدتها و ابتلائات آرامش را برای قلب مؤمنین خداوند ایجاد میکند.خداوند ایمان مؤمنان را افزایش میدهد تا باور و معرفت و انگیزه ایمان در دو جهت معرفتی و انگیزشی بیشتر شود.«لِیَزْدَادُوا إِیمَانًا مَعَ إِیمَانِهِمْ»
حجتالاسلام و المسلمین عابدینی با اشاره به کلام خدا «وَلِلَّهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ» در سوره فتح گفت: زیبایی کار مؤمنین این است که میبینند که تمام آسمان و زمین لشگر خداست و برای اینکه این مسئله بیشتر در متن ابتلائات آشکار شود و ایمان و باور مؤمنان قطعاً کارساز است. مؤمن وقتی در فشار و تنگناها قرار میگیرد جنود و لشکربودن آسمان و زمین برای خدا را بیشتر احساس میکند. پس برای اینکه ایمان مضاعف شود این شدتها و سختیها لازم است.و در پایان هم خداوند میفرماید: «وَکَانَ اللَّهُ عَلِیمًا حَکِیمًا»
وی گفت: اگر این شدتها پیش میآید این ازدیاد ایمان نفس ورود به مراتب عالی بهشت را رقم میزند که ظهورش در اینجا سکینه و آرامش است و حقیقتش دخول در جنت است که آرامشش را بر قلب مؤمنان صادر میکند.«لِیُدْخِلَ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِینَ فِیهَا»
حجتالاسلام و المسلمین عابدینی با تاکید بر آیه «وَیُکَفِّرَ عَنْهُمْ سَیِّئَاتِهِمْ» گفت: مؤمن در این ابتلائات نقصهایش به سرعت میریزد و کمالی که جامعه ایمانی باید نشان دهد بروز میدهد و این امر همان «وَکَانَ ذَٰلِکَ عِنْدَ اللَّهِ فَوْزًا عَظِیمًا» فوز عظیمی نزد خداست. بعد از اینکه خدای سبحان میفرماید سکینه و آرامش را نازل میکند و جنود آسمان و زمین را میبیند. میفرمایند: «وَیُعَذِّبَ الْمُنَافِقِینَ وَالْمُنَافِقَاتِ وَالْمُشْرِکِینَ وَالْمُشْرِکَاتِ» و ابتدا منافقین را ذکر میکند تا نشان دهد شدت کار منافقین از مشرکین بدتر است.
این استاد قرآنی ادامه داد، خداوند میفرماید: «الظَّانِّینَ بِاللَّهِ ظَنَّ السَّوْءِ ۚ عَلَیْهِمْ دَائِرَةُ السَّوْءِ» منافقین و مشرکین که «الظَّانِّینَ بِاللَّهِ» هستند. اینها به خدا بد گمان هستند و باور به خدا ندارند که این بدی آنها را احاطه خواهد کرد.«وَأَعَدَّ لَهُمْ جَهَنَّمَ ۖ وَسَاءَتْ مَصِیرًا» و خداوند لعن و غضبش را برای اینها قرار داده است.جنود آسمانها و زمین برای مؤمنین آرامش ایجاد میکند و همین جنود برای منافقان شدت و عقاب خواهد کرد.
حجتالاسلام و المسلمین عابدینی با تاکید بر این روزهای سوریه گفت: با توجه به اینکه انواع و اقسام گروههای نفاق در سوریه قد علم کردند در همان روزی که آتش بسی در لبنان ایجاد میشود کام مؤمنین آرامشی میخواهد پیدا کند، تکفیریها دوباره علمی را بلند میکنند و مؤمنین را دوباره به زحمت و مشقت میاندازند اما این زحمت و مشقتها برای مؤمنان «لِیَزْدَادُوا إِیمَانًا مَعَ إِیمَانِهِمْ» است.
باید جریانی به وقایع نگاه کرد. شاید روزی برسد که حتی ما و بزرگان ما هم نباشند اما "جریان حق" پیروز شود کما اینکه الان حاج قاسم و سید حسن نیستند ولی جریان حق پابرجاست.
جریان مقاومت نابود نشده، مقاومت وسط جریان است، زخمی شده اما زخم هم بر پیکر دشمن کشیده است.
نه شکست را توجیه کنیم و کوچک بشماریم و نه با تحلیل های احساسی پایان مقاومت را اعلام کنیم. خاصیت "در جنگ بودن" را درک کنیم. با یک پیروزی به عرش نرویم و با شکست احساس نابودی نکنیم.
سم خطرناکی است بی مبنا بودن یک عده تحلیلگر احساسی و مجازی!
#علیرضا_زادبر
📢 رهبر معظم انقلاب درباره تحولات منطقه سخنرانی خواهند کرد
🔹️هزاران نفر از اقشار مختلف مردم چهارشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور در حسینیه امام خمینی(رحمةاللهعلیه) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار درباره تحولات اخیر منطقه به سخنرانی خواهند پرداخت.
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خون شهدای مدافع حرم
خانواده های مُعظم شهدای مدافع حرم آن زمان که عزیزانشان از سر غیرت دینی در دفاع از حرم اهل بیت در سوریه و عراق شهید میشدند از جماعتی که امروز شماتت میکنند طعنه و کنایه می شنیدند. آن زمان همینها میگفتند: اینها برای پول می روند! امروز هم همانها به شکل دیگر زخم زبانمی زنند!
خون شهید تکوینا هدر نمی رود.خریدار خون شهید خداوند است و با فراز و فرود سیاسی از ارزش و سعادت شهید کاسته نمیشود. آن زمان در آن ظرف زمانی که داعش به نزدیکی حرم اهل بیت در سوریه و عراق رسیده بودند وظیفه درست آن بود که انجام دادند امروز براساس زمان و متقضیات باید بر سر وظیفه و تکلیف ماند. بالا و پایین دارد اما خسران و فراموشی ندارد. آیت الله منتظری در زمان حیات امام(ره) طولانی شدن جنگ را اشتباه خوانده بود. دل بسیار از خانواده های شهدا پس از مواضع آیت الله منتظری بدرد آمده بود امام پاسخ تند و دقیقی داده بودند که اینها فلسفه شهادت و جهاد را نمیدانند. امام با عذرخواهی از تحلیل غلط آن روزها به خانواده های شهدا گفتند:
من در این جا از مادران و پدران و خواهران و برادران و همسران و فرزندان شهدا و جانبازان بهخاطر تحلیلهای غلط این روزها رسماً معذرت میخواهم و از خداوند میخواهم مرا در کنار شهدای جنگ تحمیلی بپذیرد.
ما در جنگ برای یک لحظه هم نادم و پشیمان از عملکرد خود نیستیم.
#علیرضا_زادبر https://eitaa.com/Politicalhistory