👆سری دوم کد رهگیری کتابهای ارسال شده توسط پُست. کسایی که کتابهای استاد عباسی ولدی رو سفارش دادن میتونن چک کنن اسمشون در لیست هست یانه(هر چهار فایل رو چک کنید)
اگر نبود در حال ارسال است
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
. خودباوري در فرآیند تبدیل می شود به وابستگی سالم. وابستگی اصلاً بد نیست و بچه باید وابسته باشد آن
.
.
رفتارهایی که برپایه ي مهر و محبت باشند و بر پایه ي استقلال و وابستگی سالم باشند رفتارهاي متعادل خواهند بود. در کل استقلال، عزت نفس، اعتماد به نفس، خودکفایی، مسئولیت و غیره همگی از همین سن زیر سه سال شروع می شود. و بارها گفته ام که سن مسئولیت پذیري از زمان چهاردست و پا رفتن است و عدد مشخص نمی کنیم چون بچه ها در مواقع مختلف راه می روند.
به محض این که بچه چهاردست و پا می رود یک حق به او داده می شود و حق در برابر مسئولیت است. مادران فداکار هیچ به مسئولیتی به فرزندشان نمی دهند و یک دفعه در بیست و پنج سالگی فرزندشان می گویند دیگر مسئولیت با خودت! کودك باید مسئولیت پذیري را در طول زندگی تمرین کنند.
بچه اي که دائم به مادر می گوید «این را بیاور یا اونو بده» یعنی نمی خواهد مسئولیت بپذیرد. حال اگر مادر هرچه او می خواهد بدهد باعث مسئولیت ناپذیر بارآمدن فرزندش می شود و اگر می خواهید که مسئولیت پذیر شود فرصت دهید که کارهایی که در عهده ي توانش است را خودش انجام دهد.
چگونه متوجه شویم که در مسیر استقلال یافتن کودکمان هستیم یا در مسیر دلبستگی؟ چند نشانه نام می برم: میل به داشتن بچه ي ایده آل، دلمان می خواهد بچه ي ما بهترین باشد. این حالت از موانع استقلال است چون کودك را نگه می داریم تا آنچه که ما می خواهیم و فکر می کنیم که درست است را بسازیم. اگر هر کودك را به درخت تشبیه کنیم هر کودك درخت میوه اي خاص خودش است، زمانی که من به عنوان والد فرزندم را نگه می دارم تا انچه شود که من می خواهم مثل این می ماند که درخت زردآلو را تحت فشار قرار دهم تا تبدیل شود به درخت موز و پرتقال و آناناس و دائم بهش پیوند می زنم و اجازه نمی دهم که خودش همان چیزي که هست رشد کند.
وقتی کودك ایده آل می خواهیم که جامع جمیع شرایط باشد، علامت وابستگی ناسالم است چون هرچیزي که من نشدم فرزندم باید بشود. من بالرین می خواستم بشم نشد
حالا دخترم، مهندس می خواستم بشم نشد حالا پسرم و ... نشانه ي دوم، کمال طلبی است. کمال طلبی هم به نوعی شبیه حالت اول است یعنی در هر زمینه اي به بالاترین حد برسد. و چون بالاترین حد وجود ندارد بنابراین هیچ وقت راضی نیستیم.
این حالت ها براي پر کردن حفره هاي عاطفی و معنوي خودمان است. همه ي ما در شش سال اول زندگی مان نیازهاي اولیه را نگرفته ایم و خیلی وقت ها می خواهیم این حفره ها را با همسرانمان پر کنیم جوابگو نیست، سعی می کنیم با بچه هایمان پر کنیم. معمولاً این حالت براي بچه هاي اول و به خصوص پسران اول پررنگ است. (ادامه دارد...)
#رفتارباکودک {قسمت27}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
خداگونه باشیم..
هر اندازه که برای کودک
پناهگاه امنتر و مطمئنتری باشیم
به همان اندازه کودک در آینده
به خدای خود
تکیه و اعتماد بیشتری خواهد داشت.
ما حق نداریم به خاطر کم تحملی امروز، آغوش امن خدا را از آینده او برباییم...
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
دوستان کانال استاد عباسی ولدی رو از دست ندید مطالب بسیار بسیار مفید و متنوعی در کانال هست، پیشنهاد میشه همه مطالب رو مطالعه کنید
👇
@abbasivaladi
4_5818790360834377319.mp3
1.2M
چیکار کنیم بچه ها بی #نماز نشن
همایش #تربیت_توحیدی فرزند
(قسمت 7)
استاد عباسی ولدی
#کانال_تربیتی_نوردیده👇
Join @nooredideh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کودکان در روابط تنگاتنگ وصميمي خود باخواهر و برادرها، مهارت هاي شناختي مهمّي را مي آموزند
روابط خواهر و برادرها روي هوش کودکان و پيشرفت کودکان تأثير ميگذارد
#کانال_تربیتی_نوردیده👇
Join @nooredideh
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
اولین قدم، در تربیت فرزندی آرام،
رسیدن خودتون به آرامشه!
روح نا آرام شما، حتی اگر بروز خارجی هم نداشته باشه؛ فرزندتون رو نا آرام خواهد کرد.
[استاد شجاعی]
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
. . رفتارهایی که برپایه ي مهر و محبت باشند و بر پایه ي استقلال و وابستگی سالم باشند رفتارهاي متعادل
.
.
نشانه ي دیگري که نشان دهنده ي رابطه برپایه ي وابستگی ناسالم است، حسرت گذشته و احساس گناه و افسوس فرصت هاي ازدست رفته است. والدینی که احساس گناه دارند یعنی دائم در حال زندگی در گذشته هستند. به خصوص والدینی که کلاس می روند و متوجه می شوند که سه سال اول خیلی مهم است و فرزندشان این سه سال را رد کرده و حالا دچار احساس گناه و از دست رفتن فرصت ها هستند و یا به دلایل دیگر.
نشانه ي دیگر، نگرانی آینده است. آینده را چه کار کنیم، وضعیت دنیا و جامعه و غیره. حضور در لحظه علامت وابستگی سالم و استقلال است. گذشته رفته، آینده هم به من ربطی ندارد براي آینده برنامه ریزي می کنیم و باید براي آینده برنامه داشته باشیم اما فقط در حد برنامه، لحظه ي اکنون و این جا را نباید از دست بدهیم. هر اشتباهی انجام داده ایم تمام شده و رفته متوجه آن شویم و تکرارش نکنیم. بالاترین لذت زندگی دیدن رشد و تعالی فرزندانمان است. بچه ها هرروز در حال تغییر هستند. ما آن قدر درگیر تربیت و تحصیل و کار و غیره می شویم که متوجه تغییرات فرزندمان نمی شویم. اما اگر در لحظه ي اکنون باشیم متوجه خواهیم شد.
در دوجلسه ي پیش دایره ي محور رفتار را رسم کردم و گفتم هر رفتاري با بچه ها داشته باشیم از این دایره ي رفتار با کودك خارج نیست: در دو جلسه ي پیش دو رفتار برپایه ي مهرو محبت را گفتیم؛ ما آزادي را دوست داریم، کنترل را نیاز داریم. انسان آزادي را دوست دارد چون فطرت دارد و محدودیت و کنترل را نیاز دارد چون غریزه دارد. غریزه باید کنترل شود و فطرت باید آزاد باشد تا رشد و تعالی به معناي واقعی و در تعادل انجام شود.
رفتارهاي کنترل محور رفتارهایی هستند که بچه را می کشند و رفتارهاي آزادي محور رفتارهایی هستند که بچه را هل می دهد براي استقلال؛ بین این کشیدن و هل دادن باید تعادل باشد. اگر از تعادل خارج شویم به سمت خشونت می رویم. (ادامه دارد...)
#رفتارباکودک {قسمت28}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
برخی از والدین محبت را یک نیاز جانبی میدانند که اگر پاسخ داده شود بد نیست؛ اما اگر به آن بیتوجه باشیم اتفاق خاصی رخ نمیدهد.
این دسته از والدین، نیازهای ظاهری مثل غذا، پوشاک، مسکن و ... را اصلیترین نیازها میدانند که اگر تأمین شد، زندگی فرزندشان تأمین شده و اگر هم تأمین نشد، زندگی فرزندشان پا در هوا است.
نباید فراموش کرد که بسیاری از ناهنجاریهای تربیتی ریشه در احساس نیاز شدید فرزندان به محبت دارد. برای اثبات این مدعا کافی است سری به کانونهای اصلاح و تربیت بزنیم و ببینیم چه تعداد از کودکان و نوجوانانی که مرتکب جرم و جنایت شده و به این کانونها آمدهاند، نیازشان به محبت از سوی خانواده تأمین شده است؟
[کتاب منِ دیگرِ ما]
استاد عباسی
Join @abbasivaladi
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
به حريم شخصي نوجوان نمي توانيد وارد شويد، مگر اينكه كليد ورود را در كودكيِ او و با روابط حسنه اي كه با هم داشته ايد، از او گرفته باشيد!
#رفتاربانوجوان_نوردیده 👇
join @nooredideh_nojavan
هفت سالم كه بود تو مدرسه وقتى واسه اولين بار مدادمو گم كردم كلى براش گريه كردم تو ده سالگى اون مداد اصلاً برام مهم نبود...
وقتى تو دورانِ راهنمايى نمره رياضيمو كم شدم كُلى گريه كردم و تو هفده سالگى اصلاً برام مهم نبود...
وقتى هجده سالم بود واسه اولين بار تو زندگيم عاشق شدم ولى الان كه بيست و يك سالمه اون عشق برام هيچ مفهومى نداره...
پس بدان که چيزايى كه امروز دارى واسش غصه ميخورى فردا برات هيچ معنى و مفهومى نداره، از مدادِت گرفته تا كلی چیزای دیگه كه واسه خودت بزرگش كردى هيچ كدوم موندگار نيس و ده سالِ ديگه ممكنه يه خاطره خنده دار واست باشه پس امروزُ طورى زندگى كن كه شايد فردايى نباشه...
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
سلام به همۀ پدر و مادرای مهربون و به بچه های نازنینم
وقت همگی بخیر باشه
همون طوری که قول داده بودم خدا کمک کرد و ان شاء الله بناست از شنبه پونزدهم دی ماه، روزای زوج ساعت نه شب با «برنامه لالایی خدا، ترجمه قرآن به زبان کودکان» در خدمتتون باشم.
پدرای عزیز مادرای مهربون! اگه می شه به سر من منّت بذارید و این چند تا کار رو انجام بدید:
1. فایلی رو که بعد این پیام قرار دادیم گوش بدید
2. اگه امکانش هست یکی از قرآنای خونه رو به بچّه تون بدید تا برا خودش باشه و وقتی که بناست برنامه لالایی خدا رو گوش کنه، از رو قرآن خودش بخونه.
3. چه قدر خوب می شه همۀ اعضای خانواده سر یه ساعت مشخص برنامه تون رو تنظیم کنید و پنج تا هفت دقیقه پای برنامه لالایی خدا بشینید.
4. همین الان کسایی رو که خبر ندارن،با خبر کنید تا هیچ بچه ای از فیض انس با قرآن محروم نَمونه.
5. بچه های شیش سال به بالا تا مادربزرگا و پدربزرگا می تونن پای این برنامه باشن.
راستی به بچه ها بگید که عمو عباسی گفت فردا شب می خوام یه سلام و علیکی باهاتون داشته باشم و تتیراژ برنامه رو هم براتون پخش کنم. تا همه برا شنبه و اولین برنامه آماده بشید.
موفق و پیروز باشید.
محسن عباسی ولدی
#کانال_لالایی_خدا👇
@lalaiekhoda
0000 mgadameye valedeyn.mp3
4.95M
چند کلمه با پدر و مادرا در بارۀ ترجمه قرآن به زبان کودکان
#لالایی_خدا
روزهای زوج، ساعت نه شب
@lalaiekhoda