eitaa logo
مدرسه نوآوری نوپدید | Nopadid
819 دنبال‌کننده
460 عکس
32 ویدیو
18 فایل
آموزش نوآوری اجتماعی معرفی مهارت ها و ابزارهای نوآوری معرفی پدیده های نوآورانه اجتماعی و فرهنگی nopadid.com :آدرس سایت ارتباط با ادمین: @nopadid ۰۹۹۳۵۰۳۱۲۰۰
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✅جایزه نوآوری اجتماعی "جانا" نخستین جایزه نوآوری اجتماعی در چهار محور محصول، کسب‌وکار، فرآیند، زیست‌بوم و در موضوع های مختلف براساس نیازمندی‌های روز جامعه در حوزه نوآوری اجتماعی اهدا خواهد شد. فعالان حوزه نوآوری اجتماعی کشور تا 30 آبان‌ماه 1402 فرصت دارند طرح‌های خود را از طریق وب‌گاه این جایزه به نشانی socialinoaward.com ارسال کنند. 💫جانا...جریان بهبود زندگی 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅هر قاعده‌ای ارزش آزمایش‌شدن را دارد، ناخودآگاه یا خودآگاه. فرقی ندارد. پیش‌فرض‌ها و شیوه‌های خود را به چالش بکشید. شاید راه بهتری پیدا کردید. حتی اگر بهتر نباشد، از تجربه‌اش درس می‌گیرید. تمام این تجربیات همچون پرتاب‌های آزاد است. چیزی برای از دست‌ دادن ندارید. مراقب این پیش‌فرض باشید: شیوه‌ی کار شما بهترین شیوه است؛ چرا که شیوه‌ای است که پیش‌تر انجامش داده‌اید. برشی از کتاب عمل خلاقانه: شیوه‌ای برای زندگی 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅پاسخ به این سوال که تصمیم گیری باید منطقی و نقادانه باشد یا حسی و شهودی؟ 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. دومین رویداد ملی ستاپ آغاز شد مدرسه‌ی آینده رو بساز! ⏰دوره زمونه که عوض میشه، آدما هم عوض میشن. توی این شرایط یک عده غر میزنن، یک عده دیگه اما فکر می‌کنن. بعضیا هم ول می‌کنن و میرن و به کوچک‌ترها هم این توصیه رو می‌کنن که نمونن، یک عده اما می‌مونن و برای کوچکترها مدرسه‌های ‌آینده‌شون رو می‌سازن. تو جز کدوم دسته‌ای؟! اگه جز دسته آخری، دست به کار شو که باید یک سری چیزا رو از اول با هم بسازیم🤝 🔹 ستاپ اینجاست تا با همراهی شما برای چالش‌های آموزشی ‌و تربیتی کشور، راه حل‌های نوآورانه و فناورانه پیدا کنه و ایده‌ها رو به واقعیت تبدیل کنه. 📍 پس اگه طرح، ایده یا محصولی برای ساختن مدرسه آینده دارید، کافیه به وب سایت ستاپ مراجعه کنید و راه حل هاتون رو با ما به اشتراک بزارید. (www.eventsetup.ir) 📝 محورهای رویداد: - طراحی و تولید محتوا و بسته های تربیت و یادگیری ترکیبی - سرگرم آموزی و شبیه سازی های تربیتی آموزشی - تحلیل یادگیری و شخصی سازی فرآیندهای تربیتی آموزشی - سامانه و سکوهای توسعه عدالت آموزشی - محصولات و خدمات حوزه کودک و خانواده - ارائه معکوس نیازمندی های زیست بوم تعلیم و تربیت 🎁 *جوایز و تسهیلات:* 🔸 7 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری 🔸 3 میلیارد تومان تسهیلات کارآفرینی 🔸معرفی به شبکه مدارس کشور 🔸و جوایز نقدی و غیر نقدی دیگر 📩 *مهلت ارسال آثار‌ پایان مهر ماه ۱۴۰۲* 💻جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه رویداد در ارتباط باشید: 02188828464 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅همون قدر که توسعه مهدکودک‌ها مهمه، توسعه‌ خانه‌های سالمندان و مدیریت اونا مهمه. چیزی که در ایران سالهاست داره تبلیغ میشه سیاه‌نمایی خانه سالمندانه! هر بچه‌ای که پدر مادرشو بذاره خونه سالمندان بده. اصلا خانه‌های سالمندان ایران بده؟ خب توسعه‌شون بدید و اصلاح شون کنید. مثلا این کلیپ رو‌ ببینید ‏اینا کار یک تیمه که تخصصش طراحی بازی برای سالمندانه. این بازی‌ها می‌تونه باعث تقویت یا حفظ مهارت‌های شناختی سالمندان بشه. ایجاد ارتباط اجتماعی و نشاط هم از دیگر مزایای این کارهاست. توسعه خانه سالمندان یعنی همین. چندسال دیگه پدر مادرای سالمند تک فرزند زیاد میشن. نمیشه انتظار داشت هیچ پدر و مادری خانه سالمندان نرن! خیلی جاها خانه سالمندان روزانه هم هست. یعنی سالمند صبح میره عصر برمی‌گرده. مثل مهدکودک و مدرسه و... ندیدم از اینا تو ایران باشه. خلاصه باید یه اقدام جدی بکنیم در این زمینه... منبع: تلگرام @Havaas_part 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. برترین کارآفرینان اجتماعی در دنیا ✅ بخش دوم: محمد یونس محمد یونس (زادهٔ ۲۸ ژوئن ۱۹۴۰) یک و اقتصاددان مسلمان بنگلادشی است که به دلیل تأسیس گرامین بانک (به معنای بانک فقرا) و ترویج مفهوم وام های خرد و سرمایه‌گذاری خرد، جایزهٔ صلح نوبل را دریافت کرد. این وام‌ها به کارآفرینان بیش از حد ضعیف، مخصوصا زنان که از نظر بانک ها، صلاحیت گرفتن وام‌ را ندارند داده می‌شد. یونس در هنگام بازدید از فقیرترین روستاهای کشورش به این نتیجه رسید که زنان روستایی که مبلمان بامبو درست می‌کردند برای خرید بامبو مجبور به گرفتن وام ربوی بودند و قسمت زیادی از سود خود را به وام‌دهندگان پرداخت می‌کردند. بانک‌ها هم به دلیل ریسک بالای عدم پرداخت، نمی‌خواستند به فقرا وام بدهند. اما یونس معتقد بود که با توجه به این فرصت، فقرا پول را بازپرداخت می‌کنند و از این رو وام دهی خرد، یک مدل کسب‌وکار مناسب است. یونس ۲۷ دلار از پول خود را به ۴۲ زن در روستا قرض داد. و این آغازی بر تاسیس بانک گرامین و ایجاد مفهوم بود. 🔶در سال ۲۰۱۱، یونس و همکارانش، «مرکز کسب و کارهای اجتماعی یونس» (YSB) را تأسیس کردند. خدمات YSB ایجاد و توانمند سازی کسب و کار اجتماعی برای حل مسائل اجتماعی در جهان است. YSB صندوق‌های سرمایه گذاری را برای کسب و کارهای اجتماعی در برخی کشورها مدیریت می‌کند و خدمات مشاوره ای را به شرکت‌ها، دولت‌ها، خیریه ها و ارائه می‌دهد. 🔶شرح زندگی و تجربیات محمد یونس در کتاب های او آورده شده است.ترجمه فارسی این کتب نیز موجود است. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅نوآوری در مشارکت های اجتماعی یعنی چی؟ در دنیا ایده های اجرا شده ای وجود داره که با مشارکت و حضور مردم، مسائل اجتماعی را حل کرده اند. مثل.... رویداد نما 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅ همه ما تو زندگی‌ شخصی و کاری با چالش‌ها و مسائل مختلف روبه‌رو می‌شیم که نیاز داریم براشون راه‌حل پیدا کنیم. برای همین باید «حل مسئله» رو بلد باشیم. حل مسئله یه مهارت‌ ضروریه که می‌تونیم باهاش چالش‌ها و مسائل پیچیده رو حل کنیم. حل مسئله در واقع یه فرایند و رویکرد ساختاریافته برای شناسایی، تجزیه‌و‌تحلیل و حل مسائل مختلفه. تو این فرایند ما برای حل یه مسئله مراحل مختلفی رو مثل مشخص کردن مسئله، جمع‌آوری اطلاعات، شناسایی راه‌حل‌های ممکن رو طی می‌کنیم تا بتونیم بهترین راه‌حل رو‌ براش پیدا و اون رو اجرا کنیم. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
اولین راهکارها، _به احتمال زیاد_ بدترین راهکارها ✅ معمولا در مواجهه با مسائل مختلف برخی از راهکارها خیلی سریع به ذهن ما می رسند که حاصل تجربه های ما، پیش فرض ها و یا مواجهه قبلی ما با مسئله مشابه بوده است(یعنی ممکن است در شرایط خاص برای یک راهکاری را اجرا و جواب گرفته باشیم و در شرایط مشابه نیز فکر می کنیم دوباره همان راهکار جواب می دهد). در اکثر مواقع این راهکارها را به عنوان بهترین راهکار در نظر می گیریم و همان را اجرا می کنیم. و تجربه نشان داده که در بسیاری از مواقع این «اولین راهکارها» پاسخ دقیقی به آن مسئله نیستند و در واقع ما دچار خطای شدیم. 🔶اما دلیل این اشتباه چیست؟ به طور خلاصه دلیل این اشتباه به مکانیزم مغز ما برمی گردد. مغز انسان ذاتا تنبل است و برای پاسخ به سوالات و مسائلی که برایش پیش می آید به یافته ها و تجربه های پیشین تکیه می کند و در نتیجه به راهکارهای سریع و دم دستی می رسد و در همین مرحله متوقف می شود. چرا که فکر می کنیم به نتیجه مطلوب دست پیدا کردیم. همین امر باعث می شود که هیچ وقت به راهکارهای مطلوب و درست نرسیم. 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
🔅باشگاه ایده پردازی نخبگان فرهنگی🔅 💡 نوآوری اجتماعی و فرهنگی 📜 ارایه الگوهای کنشگری و طرح عملیاتی 👨‍💻 سامانه حمایت فکری از کنشگران میدان https://eitaa.com/joinchat/3525443610C033ca61cc7
معرفی اپلیکیشکن ها و بازی های قرآنی.pdf
5.69M
. ✅معرفی اپلیکیشن و بازی‌هایی با موضوع قرآن کریم 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅قسمت دوم: اولین راهکارها، _به احتمال زیاد_ بدترین راهکارها ⭕️قسمت قبل را حتما بخوانید. مطالب به هم مرتبط هستند⭕️ 🔶اما چاره چیست؟ پس از برخورد با یک مشکل بلافاصله ها به ذهن شما و هم تیمی هایتان سرازیر می شود. اما لازم است در این مرحله اقدام جدی به نکنید. به جای آن مکث کنید، فکر کنید، سعی کنید از زوایای مختلف به بنگرید و در واقع در این حالت مسئله را ریشه یابی کنید. (البته می توانید ایده های که به ذهنتان می رسد را جایی یادداشت کنید، صرفا به جهت این که یادتان نرود و شاید بعداً به کار بیاید...!) اگر این کار را نکنیم راهکارها و های نو نیز به ذهن‌مان راه نمی یابد و ممکن است «اولین راهکار» که به ذهن مان می رسد ما را از حل مسئله اصلی منحرف کند. 🔶نتیجه گیری: پس از برخورد مشکلات، به اولین راهکارهایی که به ذهن تان می رسد اعتماد نکنید، ابتدا ریشه یابی کنید و سپس بر اساس مسئله واقعی ایده پردازی کنید. به غیر از «اولین راهکار» تعداد زیادی دیگری ایده و راه حل هست که نباید از آن ها غافل شوید. نویسنده‌ای به نام ویلیام درشویچ می‌گوید: «اولین فکری که به ذهن ما می‌آید، هیچ‌وقت بهترین فکر نیست و معمولا فکر شخص دیگری است. چیزی است که قبلا به آن فکر کرده‌ایم و درواقع خرد متعارف است.» 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅ رویداد «روز جهانی نقطه»: اثری از خودت بگذار … ببین تو را تا کجاها می‌برد! 🔶هدف از برگزاری این رویداد، تمرین شجاعت، جسارت، داشتن بیان شخصی و پرورش خلاقیت و قوه تخیل کودکان است. در این رویداد: - کتاب نقطه را می‌خوانیم - پیرامون موضوع کتاب با هم گفتگو می‌کنیم - چندین مرحله به شیوه‌های مختلف بر پایه محتوای کتاب نقاشی می‌کشیم - به بررسی آثار یکدیگر می‌پردازیم - با قابلیت AR کمی با نقاشی‌هایمان بازی می‌کنیم - و در آخر پیکسل یادگاری می‌سازیم تا هر آنچه فهمیدیم و در مورد خود کشف کردیم را به ما یادآوری کند. رده سنی مخاطب: ۷ تا ۱۲ سال 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅مدرسه نوآوری نوپدید 🔶بانک تجربه‌ها و پدیده‌های نوآورانه اجتماعی و فرهنگی Nopadid.com 🔶آموزش ابزارها و مهارت‌های : _مسئله شناسی و تفکر نقادانه _ایده‌پردازی و تفکر خلاقانه _تفکر طراحی 🔶اخبار و رویدادهای نوآوری اجتماعی 🔶معرفی کتاب، مقاله و فعالان حوزه نوآوری اجتماعی ارتباط با ادمین: @nopadid 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅ حل بسیاری از مشکلات و کمبودهای جامعه با کمک خود مردم و البته با چاشنی و نوآوری قابل انجام شدن است. 🔶داستان احمد کاظم لو که می خواست با ایده ای خلاقانه یک مدرسه در منطقه ای محروم بسازد اما... 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
✅دومین دوره جایزه معین   چنانچه پروژه‌ای (راه‌حل، خدمت یا سرویس) است که توسط سازمان‌ یا گروه شما برای حل یک اجتماعی و عمومی اجرا می‌شود و از جهت روشی، هدف، مساله، دستاوردها و نحوه اجرا و جامعه هدف دارد، پیشنهاد می‌کنیم در این فراخوان مشارکت نمایید.   🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .