🚩 برای کسی که دوسش داریم:
۱۰ شب #محرم همراه با خانواده آقایمحمدی
مجموعه کاربرگ ویژه #هیأت_کودک
کاری از خیمه اصفهان
✅ترویج روضه های خانگی
✅محبت امام حسین علیهالسلام
✅تاکید بر جایگاه خانواده
✅زنده نگاه داشتن سنت های اصیل مردمی در عزاداری
🔹استفاده از اثر بدون دخل و تصرف، برای عموم مجاز میباشد.
🔻 مشاهده سایر آثار و
بارگیری فایل باکیفیت در کانال:
خیمه بانوان هنرمند هیأتی
@Kheymeh_Art
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
.
✅ حالا که دمای کشورهای مختلف بالا رفته، خبرگزاری فرانسوی یک توییت زده و سیستم خنک کنندگی بادگیرهای ایرانی رو توضیح داده! نمیدونم ما چرا در شهرهای مختلف امروزی از این معماری استفاده نمیکنیم. باور کنید دور از ذهن نیست کشورهای مختلف بیان و از این معماری هوشمندانه کپی برداری کنن
#ایده
#الگوهای_موفق
@Havaas_part
.
.
✅ به گزارش ایسنا، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در نشستی با جمعی از کنشگران اجتماعی و فعالان حوزه سازمانهای مردم نهاد در راستای بررسی امکان #دانشبنیان شناخته شدن مجموعههای مردم نهاد نوآور اظهار داشت: تعاریف اولیه که از #نوآوری به عنوان یک مقوله جدید مطرح شد، عمدتا فناورانه بود. #نوآوری_فناورانه که بر مبنای ایجاد و توسعه یک فناوری شکل میگیرند به رغم فوایدی که دارند آسیبهایی را هم به دنبال دارند که از مهمترین آنها ایجاد شکافها و گسلهای جدید در جامعه است که هر از چندگاهی با توجه به اختلاف پتانسیل دو طرف شکاف، لرزههای بزرگی را در جامعه ایجاد کنند.
وی خاطرنشان کرد: نوآوریهای فناورانه به شکلگیری یک نسل دانشمند، عالم و بعضاً متفکر ثروتمند منجر شدهاند که بر گرده مردم سوار میشوند. مثال بارز آن، «اوبر» است که کل سیستم تاکسیرانی سنتی، دفاتر محلی و انبوه کسب و کارها و خدمات مرتبط با این حوزه را نابود کرده و در مقابل منافع هنگفتی را نصیب یک جامعه اقلیت کوچک کرده است. نمونههای دیگری از این قبیل نوآوریهای فناورانه را در کشور خودمان هم میبینیم که ناگهان بازار تعداد عظیمی از خرده فروشیها و مغازههای محلی و انبارداران و ... را از بین برده است.
دکتر دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه حکمرانی دانشبنیان ایجاب میکند که از ایجاد شکافهای جدید در جامعه جلوگیری کرده یا لااقل آنها را کنترل کنیم، خاطرنشان کرد: آسیبهای نوآوریهای فناورانه باعث شد مقوله دیگری تحت عنوان #نوآوری_اجتماعی شکل بگیرد که مخاطب آن عمدتا نوآوریهایی است که توسط افراد عادی و استعدادهای غیرعلمی شکل میگیرد. تجربه نشان داده کشورهایی که علاوه بر نوآوریهای فناورانه به نوآوری اجتماعی هم توجه دارند در کنترل شکافها و گسلهای اجتماعی موفقتر بوده و اتفاقا اقتصاد بهتری دارند. به عنوان یک عقیده شخصی و هم براساس تجربه جهانی به مقوله نوآوریهای اجتماعی باور دارم که حقیقتا در کشور ما کمتر به آن توجه شده است.
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
.
✅ یکی از تعریف هایی که از مسئله ارائه می دهند این است: مانع عبور از وضع موجود و رسیدن به وضع مطلوب
#مسئله_شناسی
#تفکر_نقادانه
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
🚩 فراخوان هیأت و کودک
(ایدهها و تجربیات در حوزه هیأت و کودک)
🪴 تجربیات
شامل مجموعه اقدامات، فعالیتها، الگوها، ساختارها، برنامهها و محصولات در مورد مربی هیأتکودک، مسئول واحد کودک هیأت، مکان اختصاصی هیأت کودک، محتوای اختصاصی هیأت کودک، تولیدات تخصصی هیأت کودک و...
💡ایدهها
شامل طراحی و راهاندازی هیأت و کودک، هیأت مادر و کودک، اتاق مادر و کودک، فرصتهای تربیتی خانواده در هیأت، هیأت مستمر کودک، محتوا و محصولات هیأت و کودک، مکان و فضاسازی هیأت و کودک، رسانه و فضای مجازی هیأت و کودک و...
🎁 جوایز:
۱۴ تجربه برگزیده
- جایزه هیأت: بسته تخصصی هیأت کودک و تجهیز هیأت کودک تا سقف ۵۰ میلیون تومان برای هر هیأت
- جایزه تجربهگر: هدیه سفر مشهد مقدس برای ۳ نفر بهنمایندگی از هر هیأت و شرکت در رویداد همافزایی فعالان هیأت و کودک
۵ ایده برگزیده
- جایزه هیأت: حمایت از ایده برای پیادهسازی تا سقف ۵۰ میلیون تومان
- جایزه ایدهپرداز: هدیه سفر مشهد مقدس (همراه با خانواده) و شرکت در رویداد همافزایی فعالان هیأت و کودک
📍شیوه ارسال اثر:
🌐 heyatkoodak.1542.org
🗓 مهلت ارسال اثر:
از اول تا پایان محرم ۱۴۰۲
#هیأت_کودک
💠 سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک
💠 جامعهایمانیمشعر
✅ @heyatkoodak
heyat.co-manshur-1-tajrobe-mana-06 (1).pdf
12.88M
.
✅ تجربیات هیأت کودک شهید چمران
💡اصول و سیاستهای یک هیأت کودک
در این فایل ابتدا اصول و سیاستهای یک هیأت کودک را از نگاه «حسینیه کودک شهید چمران» مرور میکنیم و سپس از #ایده ها و تجربه های برگزاری هیأت کودک در حاشیه هیأت دانشگاه صنعتی شریف استفاده میکنیم.
👇🏻دریافت فایل رایگان از پایگاه جامع محتوایی هیأت:
▫️heyat.co/p/2057
|#هیأت_کودک
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
.
✅ یکی از کارهایی که یک #نوآور_اجتماعی باید برای رشد خود انجام دهد خارج شدن از #منطقه_امن یا #محدوده_راحتی خود است. به این معنا که دست به انجام کارهای چالش برانگیز و جدیدی بزند که تا به حال به هر دلیلی(ترس از شکست، اعتماد به نفس کم، گرفتار شدن در روزمرگی،ابهام و پیچیدگی کار و ...) انجام نداده است. گرچه این فرد با انجام این کارها اذیت می شود یا به سختی می افتد، اما توانایی ها و مهارت هایش رشد خواهد کرد. برای مثال تجربه های ارزشمندی کسب خواهد کرد، قدرت ریسک و #خلاقیت او افزایش می یابد و ترس از شکست او کم می شود.
#مهارت
#نوآوری_اجتماعی
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.