ESRA_J17.mp3
17.22M
🔶مسابقه مجازی تفسیر سوره اسراء
🔸جلسه شانزدهم
🎙استاد محمدعلی انصاری
#مسابقه
#تفسیر_سوره_اسراء
@nursing_midwifery_college
﷽
<به رســـــم جهـــ🌱ــاد،
بـــــرای جـــــهان>
.
.
|اردوی جهادی|
🔰قرارگاه جهادی فاطمه الزهرا(س)
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
حیطههای فعالیت:
✔️درمان
✔️فرهنگی
✔️آموزشی
✔️رنگآمیزی
📍مکان:اصفهان، بویین و میاندشت، بُلطاق
📆زمان: ۲۲تا۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۳
📲جهت ثبت نام به لینک زیر مراجعه کنید:
https://survey.porsline.ir/s/dfVaVDZx
⏳مهلت ثبت نام: ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
|خدمت،به خودِخدمترسان سود میرساند|
#اردو_جهادی
••{ در حوالی خدا }••
🌾 مراسم اعتکاف اندیشهمحور دانشجویی در آخرین فرصتهای این ماه عزیز
🗓 زمان برگزاری: ۱۸,۱۹,۲۰ فروردین ماه مصادف با ۲۶,۲۷,۲۸ ماه مبارک رمضان 🌙
📌مکان: مسجد امام خمینی (ره)، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
🖇 هزینه ثبت نام : ۳۰۰ هزار تومان
″ ویژه خواهران ″
⏳ مهلت ثبت نام : ۱۵ فروردین ماه
🌱 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک و آیدی 👇 در پیامرسان ایتا مراجعه فرمایید
https://digiform.ir/etekafdaneshju
#اعتکاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖دعای روزشانزدهم ماه مبارک رمضان
🟢 بسمِ اللَّهِ الرَّحمَنِ الرَّحِيم
اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِکَ الى دارِ القَرارِ بالهِیّتَکِ یا إلَهَ العالَمین.
🟡ترجمه:خدایا توفیقم ده در آن به سازش کردن نیکان و دورم دار در آن از رفاقت بدان و جایم ده در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان.
#ماه_مبارک_رمضان
#ادعیه_روزانه
@nursing_midwifery_college
Tahdir joze16.mp3
4M
📖تحدیر : جزء شانزدهم
🎙با صداے: استاد معتزآقایے
#جزخوانی_تحدیر16
#معتزآقایی
@nursing_midwifery_college
🔴 اعلام برندگان روز پانزدهم مسابقه #قرآنی_شو ویژه ماه رمضان
🔹️ازسوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اسامی برندگان روز پانزدهم مسابقه قرآنی شو اعلام شد.
http://www.mefda.ir/news/373553/
@mefdanews
#از_بهار_بیاموز 🪴
#جلسه_هشتم 📖
▫️بهار و رستاخیز▫️
سنت عجیب زنده کردن و میراندن از موضوعاتی است که همواره بشر را در مقابل خود به تفکر و تحقیق واداشته است.
در قرآن مجید این موضوع به عنوان یک آیت عظیم الهی یاد شده. در قسمتی از آیات، این سنت جاریه به عنوان آیت ذات مقدس احدیت یاد شده، مثل آیه ۱۶۴ سوره بقره که در دو جلسهٔ پیش درباره اش بحث شد، و در بعضی از آیات این موضوع به عنوان نمونه تبدیل نشئه ای به نشئه دیگر و به عنوان رستاخیز کوچکی که میتواند نمونهٔ قیامت کبری باشد ذکر شده مثل آنکه در سوره مبارکه فاطر میفرماید:
وَ اللهُ الَّذِي أَرْسَلَ الرِّيَاحَ فَتُثِيرُ سَحاباً فَسُقْناهُ إِلى بَلَدٍ مَيِّتٍ فَأَحْيَيْنَا بِهِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها كَذَلِكَ النُّشورا : آن خدایی که بادها را فرستاد تا برانگیزد ابر را ؛ پس راندیم آن را به سوی سرزمین خشک و مرده؛ پس زنده کردیم بدان آن زمین را پس از آنکه مرده بود. اینچنین است رستاخیز بزرگ.
یا در سوره ق میفرماید:
وَ نَزَّلْنَا مِنَ السَّماءِ مَاءً مُبارَكاً فَأنبتنا بهِ جَنَّاتٍ وَحَبَّ الْحَصِيد وَالنَّخْلَ باسقاتٍ لَها طَلع نَضيدٌ رِزْقاً لِلْعِبَادِ وَ أَحْيَيْنا بِهِ بَلْدَةً مَيْناً كَذَلِكَ الْخُروجُ:
و فرو فرستادیم از آسمان آبی با برکت را پس بـه سـبب آن رویانیدیم بوستانها و دانه های کشت درو شونده را و نیز درختان بلند خرما را که دارای بر و ثمره ای است در هم رسته و مرتب و برای روزی بندگان. و نیز به آن ،باران بیابان خشک بیگیاه را زنده کردیم همچنین است زنده شدن واز قبر بیرون آمدن.
در بعضی از آیات به هر دو موضوع اشاره شده مثل آیه ۵ و ۶ سوره مبارکه حج:
وَ تَرَى الْأَرْضَ هَا مِدَةً فَإِذا اَنْزَلْنَا عَلَيْهَا الْمَاءَ اهْتَزَّتْ وَ رَبَتْ وَ أَنْبَتَتْ مِنْ كُلِّ زَوْجٍ بَهِيجٍ ذَلِكَ بِاَنَّ اللهَ هُوَ الْحَقُّ وَ أَنَّهُ يُحْيِي الْمَوْلَى وَ أَنَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قدير: زمین را می بینی جامد و افسرده و بی روح و بی جنبش، اما همین که آب باران بر آن می پاشیم به جنبش و حرکت در می آید و فزونی می گیرد و انواع گیاههای بهجت افزا میرویاند. این از آن جهت است که خدا حق مطلق است و نظام زنده کردن مرده ها در قبضه قدرت اوست، و اوست که بر هر
چیزی تواناست؛قادر مطلق و توانای مطلق است.
و بعضی آیات دیگر.
اساساً در قرآن عنایتی است که خداوند را به صفت محیی و ممیت (دهنده حیات و گیرنده آن) معرفی کند و حیات دادن را صفت خاص خدا قرار دهد.
در این زمینه آیات زیادی هست که لزومی ندارد ذکر شود؛ آنچه لازم است این است که به منطق قرآن در این باب آشنا بشویم.
نکته ای که ما باید توجه داشته باشیم این است که آنچه آیت توحید و نشانه قدرت ازلی الهی گفته شده همین سنت جاریهٔ احیاء و اماته و میراندن و بردن و آوردنی است که معمولاً میبینیم؛ یعنی همین چیزی که در جلو چشم همگی است و عادت کرده آن را می بینیم یک جلوه ای است از جلوات ملکوت الهی.
بسیاری از مسائل مربوط به حیات و زندگی هنوز برای بشر مجهول است و به صورت معماست. همین بشری که از طرفی در دل ذره راه یافته و از طرف دیگر آهنگ مسافرت به فضا دارد و ممکن است روزی ستارگان و ماه و خورشید را عملاً مسخر کند. الآن هم مسخّرند ولی ممکن است روزی برسد که بشر از نزدیک مانند زمین از آنها بهره برداریها کند؛ همین بشر در مقابل اسرار غامض و پیچیدۀ یک ذره حیاتی درمانده است.
یکی از دانشمندان جدید میگوید میدانید آن چیست که از خلقت زمین و سیارات، و حتی از همه کون و مکان بالاتر و مهمتر است؟ آن ذرۀ بسیار کوچکی است که ماده حیاتی را تشکیل میدهد به نام پروتوپلاسم یا جرثومهٔ حیاتی. آنگاه شرحی در اطراف وضع عجیب و بغرنج و پیچیده این ذرهٔ ذره بینی و فعالیتهای عجیب ترش میدهد.
در عین اینکه بسیاری از مسائل مربوط به حیات و زندگی لاینحل است، یک درس نسبتاً ساده و بسیار مفیدی است که ما از این درس میتوانیم استفاده کنیم.
برای دیدن قسمت قبل کلیک کنید.
📚منبع: کتاب بیستگفتار/ استاد شهید مرتضی مطهری
#واحد_فرهنگی
#بسیج_دانشجویی_پرستاری_و_مامایی
🌱@bnm_mui
ESRA_ J8.mp3
16.18M
🔶مسابقه مجازی تفسیر سوره اسراء
🔸جلسه هفدهم
🎙استاد محمدعلی انصاری
#مسابقه
#تفسیر_سوره_اسراء
@nursing_midwifery_college
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️ دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان
🟢 بسمِ اللَّهِ الرَّحمَنِ الرَّحِيم
اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ و آلهِ الطّاهِرین.
🟡ترجمه :خدایا راهنمایی ام کن در آن به کارهاى شایسته و اعمال نیک و برآور برایم حاجتها و آرزوهایم اى که نیازى به سویت تفسیر و سؤال ندارد اى داناى به آنچه در سینه هاى جهانیان است درود فرست بر محمد وآل طاهر او
#ماه_مبارک_رمضان
#ادعیه_روزانه
@nursing_midwifery_college
Tahdir joze17.mp3
3.85M
📖تحدیر : جزء هفدهم
🎙با صداے: استاد معتزآقایے
#جزخوانی_تحدیر17
#معتزآقایی
@nursing_midwifery_college
💢اسامی برگزیدگان روز شانزدهم مسابقه قرآنی شو ماه رمضان اعلام شد
www.mefda.ir/news/373632
@mefdanews
#از_بهار_بیاموز 🪴
#جلسه_نهم 📖
▫️حیات، واقعیتی است برتر از ماده▫️
ما این مقدار را میتوانیم بفهمیم که حیات و زندگی یک نوری است که از افق عالیتر و بالاتری بر ماده تاریک ظلمانی میتابد.
ماده در ذات خود فاقد حیات است، مرده است؛ در یک شرایط معینی مستعد میشود که یک روشنایی که افقش بالاتر و عالیتر از افق جسم و ماده و خواص ماده است در آن پیدا شود و آن را تحت تأثیر و تصرف و قوانین مخصوص خود درآورد و بر آن غالب و قاهر گردد.
برای کسانی که فکر خود را محدود و محصور نکرده اند به ماده و جسم دلیل واضحی است که افق عالیتر و بالاتری هم هست که تجلیاتی بر این مادهٔ بیجان میکند و تجلی خود را پس میگیرد، بسط میکند و قبض، احیا میکند و اماته.
البته از نقطه نظر توحید و خداشناسی ماده و حیات با هم فرق نمیکنند، هردو مخلوق خدا هستند،هردو به دست قدرت حق آفریده شده اند و قائم به ذات حق هستند؛
ولی از نظر کسانی که فکر خود را محدود و محصور ساختهاند و شعاع دیدشان از دیوار اجسام و خواص اجسام بالاتر نمیرود، لازم است درک کنند که عالم وجود منحصر به جسم و خواص جسم نیست؛ افقی بالاتر از جسم و اجسام هم هست که اثرش به اجسام میرسد؛ عالم وجود منحصر به این قشر جسم نیست؛ عوالمی در باطن این عالم هست که محیط به این عالم است و پیدایش حیات جلوه ای است از آن جهان که اگر احیاناً ماده در شرایطی صیقل بخورد نوری از آن جهان به آینه صیقل خوردهٔ ماده، یعنی ماده هایی که مستعد جاندار شدن شده اند می تابد.
شما در پیکره مرده ،ماده روشنی حیات میبینید، در میان جوهر سیال و متحرک ماده که میمیرد و زنده میشود یک رشته ثابتی از حیات میبینید؛ پس اگر چیزی که در ذات خود مرده است هست، چیزی هم که در ذات خود زنده است وجود دارد؛ اگر چیزی که در ذات خود متغیر و ناپایدار است هست، چیزی هم که در ذات خود ثابت و باقی است هست؛ اگر چیزی که و ذات خود بی نقش و بیصورت است هست، چیزی هم که عین نقش و صورت و فعلیت است وجود است.
▫️آیا حیات خاصیت ماده است؟▫️
البته ممکن است کسی خیال کند که حیات و زندگی جزء خاصیتهای ماده است و کمال زائد بر کمال ماده نیست. جواب این مطلب نیازمند بحث علمی عمیقی است.
آنچه که عجالتاً مناسب است گفته شود این است که ما این مقدار میتوانیم درک کنیم که هیچ عنصر مادی به تنهایی دارای حیات و زندگی نیست و خاصیت حیاتی و زندگی ندارد وقتی که دو عنصر یا بیشتر با هم ترکیب میشوند حداکثر این است که هر عنصری از آنچه خود دارد به دیگران هم میدهد، اما چیزی را که خود ندارد نمیتواند به دیگری بدهد. در نتیجه فعل و انفعال چند عنصر در یکدیگر حد اکثر این است که همگی دارای یک خاصیت عمومی میشوند که خارج از خاصیت هر یک نیست و به اصطلاح یک کیفیت متوسط پیدا میشود.
همان طوری که دانشمندان ـ و بالاخص دانشمندان جدید - تحقیق کرده اند، حیات باخواص عجیب خود هیچ گونه شباهتی با خواص ماده ندارد.
.
یکی از دانشمندان جدید میگوید ماده جز بر طبق قوانین و نظامات خود عملی انجام نمیدهد. ماده از خود قوه ابتکار ندارد، ولی حیات دارای قوۀ ابتکار است و هر لحظه نقشهای تازه و موجودات بدیع به عرصه ظهور می آورد.
حیات و زندگی حاکم و قاهر بر ماده است نه تابع و محکوم خاصیت ماده.
باز به قول همان دانشمند:
حیات و زندگی در اشکال متعدد خود - در شکل موجود تک سلولی و یا ماهیها و حشرات و پستانداران و مرغان هوا و انسان، در هر شکل و هیئتی باشد ـ بر عناصر طبیعت چیره میشود و آنها را وادار میکند از ترکیبات اصلی خود خارج شوند و به وضع و ترکیب جدیدی درآیند.
امروز دانشمندان عموماً گواهی میدهند بر اینکه جوهر حیات اگر از لحاظ قالب و حد، تابع ظرف ماده است، از بسیاری از جهات قاهر و غالب و حاکم بر ماده است؛ این طور نیست که صد درصد تابع ماده باشد و خاصیتی از خاصیتهای آن به شمار رود.
حیات و زندگی از خود تجلیاتی دارد که ماده بکلی فاقد آنهاست. همین که زندگی پیدا شد انواع جنبشها و حرکتها پیدا میشود که در سابق نبود؛ طراحی و نقشه کشی پیدا میشود، مهندسی پیدا میشود، زیبایی پیدا میشود، شعور و ادراک پیدا میشود، شوق و ذوق و عشق و حال پیدا میشود، نقشه و تدبیر پیدا میشود؛ چیزهایی پیدا میشود که در ماده بی روح نمونهٔ آنها به هیچ نحو وجود ندارد. همه عالم مرآت جمال و کمال باری تعالی است. همان مادۀ بیروح هم به اندازهٔ حظ وجودی خود آینه ای است از قدرت لایزال حق.
جهان مرآت حسن شاهد ماست
فَشاهِدٌ وَجْهَهُ فِي كُلِّ مِرْآت
ولی به همان درجه که حیات و زندگی از ماده کاملتر است، شهادت و حکایت حیات هم از خالق علیم حکیم بیشتر و رساتر از ماده است.
📚منبع: کتاب بیستگفتار/ استاد شهید مرتضی مطهری
برای دیدن قسمت قبل کلیک کنید.
#واحد_فرهنگی
#بسیج_دانشجویی_پرستاری_و_مامایی
🌱@bnm_mui
ESRA_J19.mp3
17.62M
🔶مسابقه مجازی تفسیر سوره اسراء
🔸جلسه هجدهم
🎙استاد محمدعلی انصاری
#مسابقه
#تفسیر_سوره_اسراء
@nursing_midwifery_college
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️ دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان
🟢 بسمِ اللَّهِ الرَّحمَنِ الرَّحِيم
اللَّهُمَّ نَبِّهْنِي فِيهِ لِبَرَكَاتِ أَسْحَارِهِ، وَ نَوِّرْ فِيهِ قَلْبِي بِضِيَاءِ أَنْوَارِهِ، وَ خُذْ بِكُلِّ أَعْضَائِي إِلَى اتِّبَاعِ آثَارِهِ، بِنُورِكَ يَا مُنَوِّرَ قُلُوبِ الْعَارِفِينَ.
🟡ترجمه: خدایا مرا در این ماه به برکتهای سحرهایش آگاه کن، و دلم را با روشنایی انوارش روشنی بخش، و تمام اعضایم را به پیروی آثارش بگمار، به نورت ای نوربخش دلهای عارفان.
#ماه_مبارک_رمضان
#ادعیه_روزانه
@nursing_midwifery_college
Tahdir joze18.mp3
4.22M
📖تحدیر : جزء هجدهم
🎙با صداے: استاد معتزآقایے
#جزخوانی_تحدیر18
#معتزآقایی
@nursing_midwifery_college
elahi aom al bala.mp3
3.68M
📖 دعاے فرج
🎙 علے فانی
#امام_زمان
@nursing_midwifery_college
#از_بهار_بیاموز 🪴
#جلسه_دهم 📖
▫️نظام و سنت موجود▫️
نکته ای که باز باید متذکر شویم این است که همان طوری که میبینیم، در قرآن کریم به همین نظام ثابت و جاری حیات و ممات استدلال شده و همین نظام جاری به شهادت خوانده شده؛
نه اینکه مثلاً این نظام جاری و ثابت را به کنار بگذارد و بعد به موارد غریب و نادر الوقوع استدلال کند.
همین نظام جاری،همین زنده شدن زمین در هر سال،همین پیدایش جنین از نطفه و متکامل شدن آن، همینها هر لحظه خلق جدیدی است؛ همینها امدادها و افاضاتی است که دم به دم و آناً فاناً از غیب میرسد.
جای دوری نمی خواهد بروید؛ باید در حقیقت و کنه همین عمل دقیق شوید تا خداوند را در جلوه خلاقیت مستمر و ایجاد همیشگی و تکمیل دائم ببینید.
در سوره مؤمنون میفرماید:
وَ لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلالَةٍ مِنْ طِينٍ ثُمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَكين. ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَاماً فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْماً ثُمَّ أَنْشَأْنَاهُ خَلْقاً آخَرَ فَتَبَارَكَ اللهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ.
انسان را از شیره و خلاصه ای از گل آفریدیم؛ سپس او را به صورت نطفه جایگاه محکمی قرار دادیم؛ نطفه را به صورت خون بسته و آن را به صورت گوشت جویده و بریده شده درآوردیم؛ سپس آن را به شکل استخوان درآوردیم و استخوان را از گوشت پوشانیدیم [بعد آن را آفرینش دیگری ساختیم] بزرگ است خدایی که بهترین صورتگران است.
بنابراین در قرآن کریم همین نظام جاری به شهادت خوانده شده؛ همین نظام عادی و معمولی طبیعت نظام خلق و ایجاد و تکوین است.
نظامی است که اگر در آن تعمق کنیم ما را با افق بالاتری از افق ماده آشنا میکند؛ یعنی قرآن کریم خدا را از جنبه مثبت معلومات بشری به ما میشناساند نه از جنبه منفی آن.
این مطلب را باید توضیح بدهم تا اهمیت تعلیمات قرآن در این قسمت کاملاً روشن شود.
(ادامه دارد)
برای دیدن قسمت قبل کلیک کنید.
📚منبع: کتاب بیستگفتار/ استاد شهید مرتضی مطهری
#واحد_فرهنگی
#بسیج_دانشجویی_پرستاری_و_مامایی
🌱@bnm_mui
یاد خدا ۵۳.mp3
9.71M
🎙استاد شجاعی و دکتر رفیعی
🔶️ شبهای قدر «خیرٌ مِن ألف شَهر» هستند! یعنی بیشتر از هزار ماه رشد دهندهتر و باارزشتر هستند!
ولی باید یاد بگیریم چگونه به اندازه «بیشتر از هزار ماه» از آنها استفاده کنیم.
#شب_قدر
@ostad_shojae | montazer.ir
ESRA_j20.mp3
17.53M
🔶مسابقه مجازی تفسیر سوره اسراء
🔸جلسه نوزدهم
🎙استاد محمدعلی انصاری
#مسابقه
#تفسیر_سوره_اسراء
@nursing_midwifery_college
با سلام، سپاس و احترام؛ ضمن آرزوی توفیق، تندرستی و قبولی طاعات و با عرض تسلیت؛ امیدوارم در این شب مبارک و نورانی، با سرمایه امید و حسن ظن به خداوند، مشمول عنایات خاص حضرت حق قرار داشته باشید. آری؛
"و ان الراحل الیک قریب المسافه"
نومید هم مباش که رندان جرعه نوش/ ناگه به یک ترانه به مقصد رسیده اند. دعاگویم و خاضعانه التماس دعا دارم. برادر کوچکتان بهرامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
🟢 بسمِ اللَّهِ الرَّحمَنِ الرَّحِيم
اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین.
🟡ترجمه : خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از برکاتش وآسان کن راه مرا به سوى خیرهایش و محروم نکن ما را از پذیرفتن نیکى هایش اى راهنماى به سوى حـق آشکار
#ماه_مبارک_رمضان
#ادعیه_روزانه
@nursing_midwifery_college
Tahdir joze19.mp3
4.08M
📖تحدیر : جزء نوزدهم
🎙با صداے: استاد معتزآقایے
#جزخوانی_تحدیر19
#معتزآقایی
@nursing_midwifery_college