⚡️ برای حل مسئله انرژی و سوخت چه باید کرد؟! / ۶+۴ پیشنهاد برای مدیریت انرژی و سوخت در کشور
👌در نقشه بسیار تفصیلی الگوی پیشرفت اسلامی الگوی جدیدی برای مدیریت حوزه انرژی کشور پیشنهاد شده است. الگوی جدید مدیریت انرژی در باب مباحث فقه المکاسب طبقه بندی می شود و در مقایسه با مطالب بسیار معیوب بخش هفتم سند ضاله توسعه پایدار 2030 تدوین شده است. بخش هفتم این سند پوزیتویستی به موضوع تضمین دسترسی به منابع انرژی مقرون به صرفه، مطمئن، پایدار و نوین پرداخته است.
👌در الگوی جدید مدیریت انرژی و سوخت علاوه بر بررسی چالش های زیست محیطی و هزینه ای و امنیتی الگوی مدرن تأمین انرژی، مبانی نظری تأمین انرژی از منظر آیات و روایت تبیین می شود. در جدول تصمیم این الگوی کارآمد ۶ اصلاح مدیریتی و ۴ اصلاح ساختاری مورد نیاز برای تعدیل مصرف در حوزه انرژی تبیین شده است. نشست تخصصی الگوی جدید مدیریت انرژی به زودی در حوزه علمیه قم برگزار می گردد. (به فضل الهی)
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - برای حل مسئله انرژی و سوخت چه باید کرد؟! - جمعه انتظار ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - قم
#الگوی_جدید_مدیریت_ناترازی
#راهبرد_کاهش_مصرف_انرژی
#فقه_المکاسب
https://eitaa.com/olgou4
⚡️درسنامه تبویب و طبقه بندی چه می گوید؟!
👌درسنامه تبویب و طبقه بندی دومین درسنامه دوره کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی محسوب می شود و موضوع آن تبیین معیارهای فقهی طبقه بندی و تبویب اطلاعات و علم است. به علت تأثیر تبویب و طبقه بندی اطلاعات در تفکر و هدایت جامعه؛ مسئله معیارهای طبقه بندی اطلاعات و علم را در درسنامه تبویب و طبقه بندی برای کارشناسان الگوی پیشرفت اسلامی تبیین می کنیم و آنها را از پذیرش و ترویج تبویب های ذوقی و مشهور معاصر برحذر می داریم. (پرسش اصلی درسنامه: بر اساس چه معیارهایی اطلاعات را تبویب کنیم؟!)
👌از مشهورترین تبویب ها و طبقه بندی های معیوب معاصر؛ تقسیم علم به سه دسته علوم پایه، علوم تجربی و علوم انسانی است. همچنین تقسیم نظامات جامعه به نظام سیاسی، نظام اقتصادی، نظام اجتماعی و نظام فرهنگی و تعلیم و تربیت دارای اشکالات متعددی است. به عنوان مثال دیگر: در درسنامه تبویب و طبقه بندی، تقسیم ادوار تاریخ به عصر شکار، عصر کشاورزی و دامپروی، عصر صنعت و عصر فراصنعتی و الکترونیک نقد و بررسی می شود.
👌به صورت کلی مسئله تبویب و طبقه بندی با اسلوب فعلي به معنای سانسور ساختاری اطلاعات است. به عنوان مثال: تقسیم علوم به سه دسته علوم پایه، علوم تجربی و علوم انسانی به معنای غفلت و در حاشیه قرار دادن بقیه علوم در نظام آموزش و نظام تأملات اجتماعی است. معتقد هستیم: اخذ معیارهای تبویب و تقسیمات پایه از موجود علیم و دارای اشراف و البته بسیار امین به اصلاح نظامات اجتماعی ختم خواهد شد. در درسنامه تبویب و طبقه بندی مجموعه ای از تبویب ها و طبقه بندی های شارع محترم در حوزههای مختلف را تبیین خواهیم نمود. (به فضل الهی)
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - درس نامه تبویب و طبقه بندی چه می گوید؟! - شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - قم
🗞مطلب مرتبط: درسنامه روش تحقیق چه می گوید؟!
https://eitaa.com/olgou4/7072
#درسنامه_تبویب
#دوره_کارشناسی_الگوی_پیشرفت
https://eitaa.com/olgou4
⚡️مزایای شرکت در دوره کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی چیست؟! / ویژگی های جهان آینده کدام است؟!
👌به عموم نخبگان و طلاب و دانشجویان و بانوان محترم خانه دار و دوستان دبیرستانی پیشنهاد می شود؛ که درسنامه های مرتبط با دوره کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی را مطالعه و بررسی کنند. شرکت در این دوره کارشناسی مزایای قطعی زیر را برای شما به ارمغان می آورد و ارکان تحقق یک زندگی پیشرفته را برای شما تبیین می کند.
👌مزیت اول: شرکت در دوره کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی شما را با یک روش تحقیق پیشرفته تحت عنوان "روش تحقیق مبتنی بر اشراف" آشنا می کند. این روش تحقیق نسبت به روش تحقیق معیوب پوزیتویستی توصیف شفاف تر و کاربردی تری از اشیاء را در اختیار شما قرار می دهد و تا حد بسیار زیادی به شما در برابر عوارض منفی علم قلیل پوزیتویستی مصونیت می بخشد. اساس این روش تحقیق آشنایی با تبیان های اسمی، فعلی و حرفی شارع درباره همه اشیاء است.
👌مزیت دوم: شرکت در دوره کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی شما را با یک روش پیشرفته برای طبقه بندی و تبویب اطلاعات آشنا می کند. تسلط به معیارهای صحیح برای طبقه بندی اطلاعات در عصر الگوریتم های معیوب و جبری هوش معیوب مصنوعی به حفظ اختیار و قوه اختیار شما کمک می کند. در این دوره کارشناسی معیارهای فقهی آنالیز و تجزیه داده ها به شما آموزش داده می شود و در واقع با ابزاری قوی برای مقابله با هجوم اطلاعات غلط به زندگی خود مجهز می شوید. با چند پرسش ساده طبقه بندی و تبویب اطلاعات توسط هوش مصنوعی و سایر الگوریتم های معیوب را به چالش بکشید.
👌مزیت سوم: شرکت در دوره کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی شما را با پایه های اصلی دستیابی به حیات طیبه آشنا می کند. در این دوره کارشناسی با پایه های اصلی زندگی پیشرفته مانند: ۱- محله محوری و رعایت حقوق همسایگی، ۲- خانه های پیشرفته حیاط دار، ۳- کتب درسی مفید، ۴- تدابیر پیشگیری از بیماری، ۴- امنیت و پدافند غیر عامل غیرمتمرکز، ۵- مشاغل برتر، ۶- تفریحات حلال و طیب، ۷- روایت صحیح تاریخ گذشتگان، ۸- مزایای عمل به فرائض کبیر دین اسلام و... آشنا می شوید.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین مزایای دوره کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی - یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - قم مبارک
#نظم_جذاب_آینده
#دوره_کارشناسی_الگوی_پیشرفت
https://eitaa.com/olgou4
معرفی مختصر دور-Mp3Cutter.mp3
4.38M
🎙 معرفی مختصر دوره کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی / یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ / قم /۱۲ دقیقه
❓مزایای قطعی دوره کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی کدام است؟!
❓ویژه بانوان خانه دار، جوانان دبیرستانی و عموم نخبگان
#نظم_جذاب_آینده
#دوره_کارشناسی_الگوی_پیشرفت
https://eitaa.com/olgou4
⚡️نامه تخصصی حجتالاسلام علی کشوری به دکتر محمدرضا ظفرقندی (وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی) درباره تعریف جدید واکسن / دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳
❓دانش ایمونولوژی و تعریف واکسن را ارتقاء داده ایم / وزارت بهداشت از واکسن های قدیمی استفاده نکند!
❓ واکسن های شئ پایه حوزه علمیه از حیث مبانی نظری و روش تحقیق، از حیث ارایه تعریف متفاوت از اجزای سیستم ایمنی، از حیث شناخت خاصیت های عمومی و بخشی ایمنی آفرین اشیاء و از حیث مجاری استعمال واکسن با تعریف های قدیمی و پرعارضه واکسن تفاوت تعریفی و کاربردی دارد.
🗞 مطالعه متن کامل نامه:
https://m-hedayat.blog.ir/1403/08/28
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#تعریف_جدید_واکسن
#طب_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4
روشتحقیقجلسMp3Cutter1موزیک.mp3
26.74M
🎙 صوت مباحث درسنامه روش تحقیق - جلسه هفتم - سه شنبه - ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - قم
❓ توضيحات جدید درباره انبائات ثلاثه شارع
❓نقش عربی غیر مبین در تحقق یحرفون الکلم عن مواضعه
#درسنامه_روش_تحقیق
#روش_تحقیق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
🎙تعریف جدید واکسن - امشب (چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳) - ساعت ۲۰
https://virasty.com/Islam1357/1732116438901504670
🗞پیشنهاد مطالعه دقیق نامه حجتالاسلام علی کشوری به وزیر بهداشت درباره تعریف جدید واکسن
https://eitaa.com/olgou4/7122
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#تعریف_جدید_واکسن
#طب_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4
معرفی نقشه الگو-Mp3Cutter.mp3
8.44M
🎙 فایده اصلی نقشه الگوی پیشرفت اسلامی - جمعه انتظار ۲ آذر ۱۴۰۳ قم - ۱۷ دقیقه
❓مفهوم پردازی برای ساخت جهان آینده
❓معرفی مجموعه ای از مفاهیم این نقشه فقهی
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#تمدن_اسلامی
#مختصات_جهان_آینده
https://eitaa.com/olgou4
🎙 عوامل پیدایش بیماری (پاتولوژی فقهی) - جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت ۸ شب
https://virasty.com/Islam1357/1732285392237903187
#الگوی_فقهی_تحلیل_بیماری
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4
🎙 اندام شناسی فقهی (فیزیولوژی جدید) - شنبه ۳ آذر - ساعت ۸ شب
https://virasty.com/Islam1357/1732349197847824810
#اندام_شناسی_فقهی
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4
⚡️نامه دوم دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی به دکتر محمدرضا ظفرقندی با موضوع روش ارتقای دانش پیشگیری ساختاری از بیماری منتشر شد.
❓ آقای وزیر، فقر دانشی وزارت بهداشت در مسئله پیشگیری از بیماری را برطرف کنید / دانش پیشرفته پیشگیری ساختاری از بیماری را برای شما معرفی می کنم!
🗞متن کامل نامه حجتالاسلام علی کشوری به وزیر بهداشت:
https://m-hedayat.blog.ir/1403/09/04
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4
⚡️چند پرسش از گروه های جهادی و محرومیت زدا
👌 برای بهبود برنامه ریزی در گروه های جهادی و محرومیت زدا، بررسی جمعی و جدی مجموعه ای از پرسش های مرتبط با این موضوع ضروری است. برخی از این پرسش های مهم به شرح زیر است:
👌پرسش اول: آیا گروه های جهادی برای مقابله با ریشه های ایجاد محرومیت و فقر هم برنامه ریزی می کنند و یا صرفاً بدون توجه به ریشه های ایجاد محرومیت به تخفیف آثار محرومیت در کشور می پردازند؟! الگوی بودجه ریزی کشور، یکسان دانستن بخش خصوصی با اقتصاد مردمی و گسترش اصل استخدام در اقتصاد، آموزش علوم بیکنی و پوزیتویستی، عدم توجه وزارت بهداشت به مسئله پیشگیری از بیماری و برخی از قوانین کشور مانندِ طرح هادی روستایی؛ از ریشه های پیدایش محرومیت در کشور محسوب می شوند!!
👌 پرسش دوم: محرومیت از نظر گروه های جهادی چه ابعادی دارد؟! آیا محرومیت افراد از تفریحات حلال و محرومیت عاطفی، محرومیت افراد از فکر و دانش نافع، محرومیت افراد از آموزش های مرتبط با تدابیر پیشگیری از بیماری در کنار محرومیت افراد از شغل و کسب کار مورد توجه گروه های جهادی قرار می گیرد؟! (در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی ۲۳ نوع محرومیت مهم را تعریف و تصویر کرده ایم!!)
👌پرسش سوم: آیا دیدگاه های مطرح در آیات و روایت برای محرومیت زدایی مورد مطالعه گروه های جهادی قرار می گیرد؟! پیشنهادهای فقهی برای رفع ابعاد مختلف محرومیت کدام هستند؟!
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - بررسی اجمالی نظریه فقهی تَعَرُّف در جمع برخی از فعالان گروه های جهادی کشور - سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - تهران
#نظریه_تعرف
#توسعه_محرومیت_زاست
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4
جلسههشتمدرسناMp3Cutterموزیک.mp3
36.89M
🎙 صوت مباحث درسنامه روش تحقیق - جلسه هشتم- سه شنبه - ۶ آذر ۱۴۰۳ - قم
❓ تحریف های اسمی مهم در ادبیات شارع کدام هستند؟!
❓ تحریف های فعلی مهم در ادبیات شارع کدام هستند؟!
❓ تحریف های حرفی مهم در ادبیات شارع کدام هستند؟!
#درسنامه_روش_تحقیق
#روش_تحقیق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
⚡️تحریف های اسمی اعمال شده در کلام شارع کدام هستند؟!
👌در جلسات گذشته عرض شد: که راهبرد دستگاه طاغوت برای تحریف حداکثری در کلمات وحی (یحرفون الکلم) از طریق ایجاد اعوجاج در زبان عربی محقق شده است. اعوجاج های اصلی واقع شده در زبان عربی در سه گروه اعوجاجِ ۱- مخفی کردن مساوی بودن اسم با علم پایه در لسان عربی مبین، ۲- مخفی کردن مساوی بودن فعل با علم به تغییرات عالَم در لسان عربی مبین و ۳- بدون معنا دانستن حرف در لسان عربی مبین، تحقق یافته است. (أَصْحَابُ اَلْعَرَبِيَّةِ يُحَرِّفُونَ اَلْكَلِمَ عَنْ مَوَاضِعِهِ. عبدالاعلی از امام صادق علیهالسلام - مستدرک الوسائل)
👌 به تبع تحقق و تثبیت اعوجاج اول در زبان عربی، بی توجهی به کشف اِنباء اسمی و تبیان اسمی شارع در مباحث فقهی تضعیف شده و در برخی موارد هم به فراموشی سپرده شده است. شارع در قالب اصطلاحاتی مانند: رکوع، سجده، قنوت، قرائت، رکعت، تشهد، سلام، طهارت، صفا، مروه، مزدلفه، عرفه، نساء، آدم، انسان، بشر، طائر، انعام، سائمه، دواب و... علم پایه درباره اشیاء را در اختیار همه ما قرار داده است. اشتمال اسم بر علم، انگیزه اصلی تقاضای حضرت آدم علیه السلام از خداوند برای آموزش اسماء اشیاء به وی است. (وَ عَلَّمَ آدَمَ الْأَسْماءَ كُلَّها - بقره ۳۱)
👌 در همه ادوار تاریخ، استراتژی تحریف مصداقی کتب انبیاء در دستور کار بوده است و دستگاه طاغوت در اسامی متعددی مانند: بیت المقدس، باب حطه، اسم ملائکه و... تحریف ایجاد کرده است؛ ولی در دوره پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله وسلم علاوه بر تحریف های مصداقی، استراتژی تحریف در کلمات شارع از طریق اعمال اعوجاج در لسان عربی مبین به صورت حداکثری محقق شده است. در ادامه جلسات فهرستی از تحریف های اسمی مهم در بیان شارع را شرح خواهیم داد. (بعون اللّه تعالی)
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - جلسه هشتم درسنامه روش تحقیق - سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - قم
#درسنامه_روش_تحقیق
#روش_تحقیق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
اَلْعَجَبُ كُلُّ اَلْعَجَبِ بَيْنَ جُمَادَى وَ رَجَبٍ
#فقه_نفی_سبیل
https://eitaa.com/olgou4
🎙 حوادث مناطق جغرافیایی ظهور - امشب (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) - از ساعت ۸
https://virasty.com/Islam1357/1732802770280082179
❓محورهای جلسه: ۱- معرفی مناطق جغرافیایی ظهور(۱۳ منطقه)، ۲- معرفی علائم تکوینی، طبیعی و زیست محیطی ظهور، ۳-معرفی جریانهای قبل از ظهور و ۴- معرفی شخصیت های دوران ظهور
#فقه_نفی_سبیل
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ چند نکته درباره علائم ظهور / آشنایی با شرایط قبل از ظهور در چهار مرحله
👌برای بازخوانی و فهم عمیق تر روایات و آیات مرتبط با ظهور ولی عصر ارواحنا فداء ارایه جمع ابتدایی و نگاه ساختارمند به روایات و آیات این بخش ضرورت دارد. بر اساس مفاهیم فقه نفی سبیل، نگاه ساختار مند به آیات و روایات این بخش به ترتیب مراحل زیر در ذهن شما شکل خواهد گرفت!
👌مرحله اول: مناطق جغرافیایی مؤثر در ظهور ولی عصر را بشناسید. طبق تتبع فقهی ۱۳ منطقه: ۱- عراق، ۲-یمن، ۳- ایران، ۴- حجاز، ۵- شامات ( دِمَشْقَ وَ حِمْصَ وَ فِلَسْطِينَ وَ الْأُرْدُنَّ وَ قِنَّسْرِينَ) ۶- ترکیه، ۷- مصر، ۸- سمرقند، ۹- آذربایجان، ۱۰- ارمنستان، ۱۱- پاکستان، ۱۲- سین کیانگ و ۱۳- روم در حوادث منتهی به ظهور فعالیت مثبت یا منفی دارند.
👌مرحله دوم: در مناطق ۱۳ گانه فوق الذکر و در جهان قبل از ظهور علائم طبیعی مشخصی به وقوع خواهد پیوست. خسف روستای جابیه در دمشق، حوادث مرتبط با جمادی و رجب، آسیب دیدگی واضح مسجد اموی در دمشق و مرگ سفید از جمله این حوادث محسوب می شوند. ( مطالعه حوادث طبیعی مرتبط با ظهور را با اولویت اول بررسی کنید.)
👌مرحله سوم: جریان های فعال در مناطق جغرافیایی ظهور را شناسایی کنید. جریان اجتماعی خاندان عباس، جریان اجتماعی هرج الروم، جریان اجتماعی سفیانی، جریانی اجتماعی یمانی، جریان اجتماعی فقهای حوزه علمیه قم، جریان اجتماعی فقهای حوزه علمیه نجف، جریان اجتماعی مارقة الروم، جریان اجتماعی مارقة الترك، جريان اجتماعی خراسان بزرگ، جریان اجتماعی ابدال، اخیار و نجباء (۳۱۳ نفر)، جریانهای غریب و... برخي از جريانهاي مهم قبل از ظهور محسوب می شوند. (ویژگی های هر جریان را از آیات و روایات اخذ کنید)
👌مرحله چهارم: شخصیت های مؤثر در مناطق جغرافیایی ظهور -معرفی شده در روایات- را بشناسید! امام مهدی ارواحنا فداه، یمانی، عثمان ابن عنبسه، خراسانی، شعیب ابن صالح، رجل قمی، نفس زکیه، پادشاه روم، اصهب، ابقع و... از مهمترین شخصیت های قبل از ظهور محسوب می شوند. (علائم صورت و سیرت مرتبط با هر شخصیت را از روایات و آیات اخذ کنید)
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - بررسی حوادث مناطق جغرافیایی ظهور بر اساس مفاهیم فقه نفی سبیل - پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ - قم
#مناطق_جغرافیائی_ظهور
#فقه_نفی_سبیل
#وعده_صادق
https://eitaa.com/olgou4
🎙 حوادث مناطق جغرافیایی ظهور - قسمت دوم - امشب (جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳) - از ساعت ۸
https://virasty.com/Islam1357/1732851950622777130
❓محورهای جلسه: ۱- معرفی مناطق جغرافیایی ظهور(۱۳ منطقه)، ۲- معرفی علائم تکوینی، طبیعی و زیست محیطی ظهور، ۳-معرفی جریانهای قبل از ظهور و ۴- معرفی شخصیت های دوران ظهور
#فقه_نفی_سبیل
https://eitaa.com/olgou4
صَفّ.pdf
13.34M
📚 گزارش مکتوب تبیین نظریه فقهی صف / ۴۹۶ صفحه / با استناد به ۶۷۷ آیه و روایت
❓پرسش اصلی نظریه: چگونه اختلافات مردم و اراده ها را کاهش دهیم؟ (در مقایسه با راهبردهای پیشنهادی بخش شانزدهم سند معیوب توسعه پایدار 2030 برای ایجاد صلح)
❓سرنوشت تمدن مدرنیته چه خواهد شد؟! + ارایه گزارش از شاخصه های مرتبط با امنیت در جهان
❓ شارع محترم چه زیرساخت های را برای تحقق مسئله صلح در جهان و مدیریت اختلافات بین اراده ها پیشنهاد داده است؟!
✅ پی نوشت : نشست تخصصی نظریه فقهی صف و هماهنگی روز پنجشنبه ۵ محرم الحرام ۱۴۰۳ (۲۱ تیر ۱۴۰۳) در شهر مبارک مشهد برگزار گردید. (به فضل الهی)
#فقه_الامام
#نظریه_فقهی_صف
#صلح_جهانی
https://eitaa.com/olgou4
🎙 حوادث مناطق جغرافیایی ظهور - قسمت سوم - امشب (شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳) - از ساعت ۸
https://virasty.com/Islam1357/1732975033171928885
❓محورهای جلسه: ۱- آغاز معرفی بخش شخصیت های مرتبط با ظهور (قسمت چهارم نظریه سیاست خارجی قبل از ظهور)
✅ پی نوشت مهم: نظریه سیاست خارجی قبل از ظهور شاملِ چهار سرفصل: ۱- معرفی ۱۳ منطقه جغرافیایی ظهور، ۲- معرفی حوادث طبیعی و تکوینی مرتبط با ظهور، ۳- معرفی جریانهای فعال در مناطق جغرافیایی ظهور و ۴- معرفی شخصیت های مرتبط با ظهور است + مطالعه بیشتر درباره نظریه سیاست خارجی قبل از ظهور
#فقه_نفی_سبیل
#نظریه_سیاست_خارجی_قبل_از_ظهور
#سوریه
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ آیا با پروژه ولی عصر ارواحنا فداه برای اداره جهان آشنا هستی؟!
❓معرفی پروژه امام مهدی ارواحنا فداه برای اداره جهان در پنج محور/ به زودی...
#مناطق_جغرافیائی_ظهور
#فقه_نفی_سبیل
#وعده_صادق
https://eitaa.com/olgou4
🎙 حوادث مناطق جغرافیایی ظهور - قسمت چهارم - امشب (یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳) - از ساعت ۸
https://virasty.com/Islam1357/1733045005412850516
❓محورهای جلسه: ۱- آغاز معرفی شاخصه های نظم مهدوی (قسمت آخر نظریه سیاست خارجی قبل از ظهور)
🗞 مطالعه بیشتر درباره نظریه سیاست خارجی قبل از ظهور
https://eitaa.com/olgou4/7145
#فقه_نفی_سبیل
#نظریه_سیاست_خارجی_قبل_از_ظهور
#سوریه
https://eitaa.com/olgou4
نقد و بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴. .pdf
7.31M
📚 گزارش کارشناسی درباره نقد و بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ / ۲۷۳ صفحه
❓این گزارش کارشناسی برای ارایه مشورت به آقای دکتر پزشکیان (رئیس جمهور) و آقای دکتر قالیباف (رئیس مجلس) تهیه شده و در فرآیند تدوین آن به ۳۴۰ آیه و روایت استناد شده است!
❓پنج پرسش مهم درباره لایحه بودجه ۱۴۰۴ و الگوی بودجه ریزی کشور
#بودجه_ریزی_بالسویه
#الگوی_جدید_بودجه_ریزی
#فقه_المکاسب
https://eitaa.com/olgou4
📚به صورت مسئله محور حدیث و آیه بخوانید./ ۱۱ گزارش فقهی از ابتدای سال ۱۴۰۳ منتشر شد!
👌 در سال ۱۴۰۳ توفیق تدوین برخی از نظریات مطرح در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی -در قالب ۲۶۲۰ صفحه- حاصل شده است. (به فضل الهی) این گزارش های فقهی کاربردی برای ارتقای دانش تمدنی پژوهشگران و خانواده ها و مسئولان جامعه منتشر شده است. این جزوات وقف کلمه اسلام و غیرقابل فروش است.
الگوی مردم پایه مشاغل برتر (فقه المکاسب) - ۲۱۰ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6363
ساختار خدمات در دولت اسلامی (فقه الامام) - ۲۷۰ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6429
جدول فقهی تسخیر- گزارش سوم (فقه العلم) - ۱۷۲ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6519
شاخصه های ارزیابی در دولت اسلامی (فقه الفرقان) - ۱۵۱ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6589
نظریه امنیتی سِلْم (فقه نفی سبیل) - ۱۹۸ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6719
نظام سازی برای حجاب (فقه التزکیه) - ۲۵۵ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6791
جدول فقهی زینت (فقه العلم) - ۲۸۸ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6977
برنامه معیشتی الگوی پیشرفت اسلامی (فقه المکاسب) -۱۷۷ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/7038
درسنامه روش تحقیق (فقه البیان) - ۱۳۱ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/7202
نظریه فقهی صف (فقه الامام) - ۴۹۶ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/7148
نقد و بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ (فقه المکاسب) - ۲۷۳ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/7155
#طبقه_بندی_جدید_دانش
#مدارس_آینده
#نظم_جدید_جهان
https://eitaa.com/olgou4
🎙 معرفی محصولات فقهی سال ۱۴۰۳ - امشب (دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳) ساعت ۸
https://virasty.com/Islam1357/1733150726902705237
📚دریافت گزارش های فقهی سال ۱۴۰۳
https://eitaa.com/olgou4/7156
#طبقه_بندی_جدید_دانش
#مدارس_آینده
#نظم_جدید_جهان
https://eitaa.com/olgou4
درسنامهجلسهنهمموزیک.mp3
45.04M
🎙 صوت مباحث درسنامه روش تحقیق - جلسه نهم- سه شنبه - ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - قم
❓ تعریف غلط از اسم چیست؟!
❓بیان ۷ حوزه تأمل برانگیز در تبیان های اسمی عربی مبین (انبائات اسمی)
❓تبیین آثار سوء ۴ تحریف اسمی مهم توسط دستگاه طاغوت
#درسنامه_روش_تحقیق
#روش_تحقیق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
⚡️۷ دقت در انبائات و تبیان های اسمی شارع/ سکوت علم نحو در تشریح مفهوم انباء اسمی مخاطره برانگیز است!
👌در جلسات گذشته معروض داشته ایم: تعریف اسم در علم نحو به صورت ناقص و یا به عبارت صحیح تر به صورت غلط صورت گرفته است. در زبان عربی مبین، حیث انبائی اسم تحلیل می شود. تعریف اسم بدون توجه به حیث انبائی اسم یک تعریف ناقص محسوب می گردد.
👌در مباحث مربوط به تبیان های اسمی ۷ حوزه معنایی مهم وجود دارد. شروع دقت در مفهوم انباء از دقت در ۷ حوزه انبائی: ۱- تبیین تفصیلی ارتباط میان اسم اشیاء و علم به اشیاء، ۲- دقت در تقسیمات اسم مبتنی بر انباء اسم (اسم ظاهر، اسم مضمر و اسم مبهم)، ۳- توجه به آداب نزول اسم، آداب استفاده از اسم و آداب انتخاب اسم متناسب با موقعیت، ۴- رتبه دهی و ارزیابی به محوریت اسم، ۵- دقت در تفاوت های مصادیق تنزیلی و مصادیق تأویلی اسماء، ٦- استفاده از تبیان های اسمی برای اثبات و تشریح علم شارع (شرح روایت آیات القرآن خزائن العلم) و ۷- تشریح نحوه حدوث اسماء و شرح اسم غیر متصوت، است.
👌تعریف اسم در علم نحو صحیح و در زبان عربی مبین، به محوریت تشریح مفهوم انباء شروع می شود. عربی اعوجاج یافته معنای انباء اسمی را مسکوت گذاشته است. در جلسات آینده درباره اعوجاج های علم نحو درباره تعریف فعل و حرف سخن خواهیم گفت.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - نهمین جلسه درسنامه روش تحقیق - سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - قم
#درسنامه_روش_تحقیق
#روش_تحقیق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ برنامه های اصلی الگوی پیشرفت کدام است؟!
👌به محوریت مفاهیم و نظریات فقهی مطرح در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی پنج برنامه مهم در حال پیگیری است. (به فضل الهی)
👌برنامه اول: پیگیری طراحی شهرهای مردم پایه آینده در ۱۰ نقطه ایران به عنوان نمونه سازی کلان نقشه الگوی پیشرفت اسلامی. توضیحات بیشتر:
https://eitaa.com/olgou4/7062
👌برنامه دوم: آموزش درسنامه های سه گانه الگوی پیشرفت و تلاش برای راه اندازی دوره های تربیت کارشناس الگوی پیشرفت اسلامی. توضیحات بیشتر:
https://eitaa.com/olgou4/7119
👌برنامه سوم: تکمیل و تدوین نظریات فقهی مطرح در طبقه بندی جدید دانش. بیش از ۱۰۰ نظریه فقهی در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی وجود دارد. توضیحات بیشتر:
https://eitaa.com/olgou4/6677
👌برنامه چهارم: تصمیم سازی و ارائه مشورت به مسئولین کشور درباره موضوعات مهم کشور با محوریت بسته فقهی اولویتهای تمدنی ۱۲ گانه. توضیحات بیشتر:
https://eitaa.com/olgou4/2990
👌برنامه پنجم: برگزاری جلسات شورای فقهی با محوریت آموزش فقه استدلالی بر اساس قواعد اصولی فقه البیان. توضیحات بیشتر:
https://eitaa.com/olgou4/6900
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - نقشه فعالیت های الگوی پیشرفت اسلامی - بامداد چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - قم
#حوزه_های_علمیه_آینده
#نظم_آینده_جهان
https://eitaa.com/olgou4
⚡️نشست تخصصی: طبیب مشاور کلیه و مجاری ادراری روز شنبه اول دی ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح در شهر اصفهان برگزار می گردد. (به فضل الهی)
❓محتوای این نشست در مقایسه با اصول طب داخلی هاریسون - بیماری های کلیوی و مجاری ادراری تبیین می شود.
🗞پیشخوان نشست:
https://eitaa.com/olgou4/6033
🎙پیشخوان صوتی:
https://eitaa.com/olgou4/7220
#طبیب_مشاور
#طبیب_مشاور_کلیه_و_مجاری_ادراری
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ چند سؤال مهم در علم نجوم و کیهان شناسی / ۴۰ دسته پرسش نجومی را با روش فقهی بررسی و تبیین کرده ایم!
👌در علم نجوم و کیهان شناسی فقهی مجموعه ای از سؤالات بسیار مهم درباره هندسه کلی خلقت را مطرح و پاسخ آن را از علم خطاناپذیر وحی استنطاق نموده ایم. بسیاری از این سؤالات از نظر گالیله، کوپرنیک، بطلمیوس، ابوريحان، ناسا و... مخفی مانده و یا به صورت غلط و ناقص بررسی شده اند.
👌پرسش اول: خداوند چند مکان خلق کرده است؟! ( پرسش های فرعی مرتبط: ۱- آیا خداوند گزارشی از مکان های مخلوق در اختیار بشر قرار داده است؟!، ۲- آیا اساساً با ابزارهای محدود فعلی امکان تصویر برداری از هندسه کلان خلقت و یا تصویر برداری از بخشی از مکان های مخلوق امکان دارد؟! آیا تصاویر فعلی از زمین واقعاً عکس هستند؟! )
👌پرسش دوم: آیا خداوند ویژگی مکان های مخلوق خود را برای ما بیان کرده است؟! (پرسش های فرعی مرتبط: ۱- آیا بشر می تواند ویژگی های اصلی مکان های مخلوق و مسیرهای اتصال مکان های مخلوق و اندازه مکان های مخلوق را به ما گزارش دهد؟!، ۲- ارتباط میان مکان های مخلوق به محوریت چه موضوعی است؟!، ۳- آیا همه مکان های مخلوق به صورت همزمان خلق شده اند؟! دلیل خلقت تدریجی عوالم چیست؟!
👌پرسش سوم: ویژگیهای مشترك مکان های مخلوق کدام است؟! ( پرسش های فرعی مرتبط: ۱- آیا در همه مکان ها مخلوق، خاک وجود دارد؟! + «بيان تقسیمات خاک»، ۲- آیا در همه مکان های مخلوق، هواء وجود دارد؟! + «بيان تقسیمات هواء»، ۳- آیا در همه مکان های مخلوق، آتش وجود دارد؟! + «بيان تقسیمات آتش»، ۴- آیا در همه مکان های مخلوق، آب وجود دارد؟! + «بيان تقسيمات آب»)
👌پرسش چهارم: ویژگی های اختصاصی مکان های مخلوق -خصوصاً ویژگی های زمین- کدام هستند؟! (پرسش های فرعی مرتبط: ۱- خداوند چه توصیفی از شرق و غرب زمین ارایه داده است؟! از نظر امیرالمؤمنین علی علیه السلام -که باب علم نبی صلی اللّه علیه و آله هستند- فاصله مشرق تا مغرب زمین چه مقدار است؟!، ۲- آیا با مفهوم درجه بندی مشرق و مغرب آشنا هستید؟! مشرق و مغرب چند درجه و چند قسمت است؟! معیار درجه بندی مشرق و مغرب چیست؟!، ۳- آثار درجه بندی مشرق و مغرب چیست؟! و به وسیله آن چه مسائلی تحلیل می شود؟!، ۴- ویژگی های اصلی شمال و جنوب چیست؟! شمال و جنوب زمین چه اثری در سبک زندگی دارد؟! + شرح مفهوم سدس طبیعی، ۵- غِلظ زمین اول چه قدر است؟! و خداوند چه مخلوقاتی را درون زمین اول خلق کرده است؟!)
👌پرسش پنجم: ویژگی های اختصاصی مکان های مخلوق - خصوصا ویژگی آسمان- اول کدام هستند؟! (پرسش های فرعی: ۱- بر اساس مفاهیمِ سوره مصابیح و دعای سمات و سایر آیات و روایات، خداوند چند نوع ستاره خلق کرده است؟!، ۲- معنا، کارکرد و ویژگی اصلی فَلَک طبق آیات قرآن چیست؟! (آیه ۳۳ از انبیاء و آیه ۴۰ از یاسین)، ۳- معنا، کارکرد و یژگی اصلی برج های آسمان در آیات قرآن چیست؟! (آیه ۱ از بروج، آیه ۱۶ از حجر، آیه ۶۱ از فرقان)، ۴- اَمْر آسمان اول چیست؟! و چه تفاوتی با امر آسمانهای دیگر دارد؟!، ۵- خداوند چه مخلوقاتی را در آسمان اول خلق کرده است؟!، ۶- آیا خروج از آسمان اول برای اهل زمین و اهل آسمان اول امکان دارد؟!)
👌 جمع بندی بحث: در اَبَرْ نظریه فقهی کُرسی ۴۰ دسته پرسش درباره هندسه کلی عالَم مطرح شده است! ۱۰ دسته پرسش درباره عالم انوار، ۱۰ دسته پرسش درباره عالم عرش و ۲۰ دسته پرسش درباره عالم کرسی پرسیده ایم! در گزارش های ناسا، کوپرنیک، گالیله، بطلمیوس، ابوریحان و... پاسخی برای این سؤالات وجود ندارد و یا به صورت اولیه و بسیار ناقص به آنها پرداخته شده است. دانش نجوم و پرسش های مرتبط با آن را با روش فقهی بررسی می کنیم. / ادامه دارد...
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - بررسی پرسش های نظریه فقهی کرسی - ۳ جمادی الثانی ۱۴۴۶ (روز شهادت فاطمه زهراء سلام الله علیها)- پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - قم
#نظریه_فقهی_کرسی
#نجوم_فقهی
#نقد_بطلمیوس_و_کپرنیک
https://eitaa.com/olgou4