نبی (خبر اورنده) کیست؟!
آنکه خبر از گذشته و اینده میدهد انکه پایش در زمین و گوشش در ملکوت است انکه اسمان را میشناسد و صراط مستقیم در زمین را نشان میدهد یا انکه همچون موش کور زمین را میکاود .
فال قران و اعلام دانشمندان
یا فال دانشمندان و اعلام قران ؟!
پ ن : تصویر مربوط به برترین های اخبار در گوگل به صورت اتفاقی و پیشنهادی
https://eitaa.com/ommat_Dream
🔺نجات حیات
باید زندگی را نجات داد برای ازادی انسان ، انسانی که نان ، سرپناه و ابتدایی ترین امکان حیاتش در لای چرخ های فولادین نظم سرمایه سالار گروگان گرفته شده ، نظمی توسعه گرا ، توسعه ای گران و پرهزینه ...
با عبدالله سرساختمان هنگام صرف نهار گپ میزنیم ،
عبدالله تبعه افغان و نگهبان ساختمان است زیر پایش یک بنر و یک موکت طوسی رنگ کوچک انداخته ، انگار که در بیابان زندگی میکند ، صحبت از کارفرما می کرد از اینکه همزمان چند پروژه ساختمانی در حال اجرا دارد اما حتی یک اتاقک برای نگهابان نمیسازد ، از ویلای شخصیه ارباب و ... می گفت بیست سال پیش هم یه بار به ایران امده بود و انزمان کارفرما برای بیست کارگر افغانی هرروز خوراکشان را از مرغ و برنج و ... تامین میکرده ، ریال ایران هم با ارزش بوده و چیزی هم برای خوراک خرج نمیشد ، اما حالا ...
در کنار این صحبت ها من هم سعی میکردم معایب آپارتمان سازی و ساخت و ساز رو با زبان عامیانه باهاش در میان بزارم ... عبدالله که اهل تسنن هم بود گفت که ملاهای ما میگن در آخرالزمان پول و ثروت به سمت ساخت و ساز میره !
نمیدونم این روایت که عبدالله به نقل از علمای اهل سنت بیان کرد اعتبار سندیش چطوره یا از چه کسی نقل شده اما منطبق بر واقعیت است اگرچه معنای این روایت در افغانستان درک نشود .
پول و سرمایه همیشه به سمتی کشیده میشود که انجا تبدیل به یک کالا یا موقعیت گران و دور از دسترس همگان باشد ، یعنی مسکن چنان از دست رس خارج شده باشد که جامعه در تمنا و عطش رسیدن با ان میکوشد ، در این صورت مورد توجه سرمایه دار ها قرار میگیرد تا انرا از ان خود کنند ، فرض کنید در یک بیابان که تشنگی بر همه غلبه کرده ، ابی که انقدر ارزان و بی قیمت است خدا تومن می ارزد و تبدیل به ابزار سوداگری می شود و دارنده ان میتواند با عرضه قطره قطره سود کسب کند .
چرا در طول تاریخ مسکن چنین وضعیتی نداشت ابتدا به دلیل زمین رایگان ، نه شهرداری بود و نه کمربند شهری ... دوما مصالح ساخت بسیار ارزان ، در دست رس و طبیعی بود ، فلذا فقط کمی زحمت ساخت به عهده سازنده ان می افتاد ، در چنین حالتی کسی پول بابت مسکن نمیدهد ، اما امروزه مسکن که از ابتدایی ترین نیازهای انسان است در یک نظم غیر طبیعی ، طعمه سرمایه دارها برای شکار نه تنها سود و پول و ... بلکه زندگی و آرامش انسانها قرار گرفته ، طعمه ای که برای رسیدن به ان خواب راحت از چشمان جامعه رفته است فرصت شادی ، بازی با بچه ها ، خلوت کردن با خود و تفکر ... جامعه ای که تمام تلاش و دغدغه اش تامین معیشت و سرپناه باشد ، امکان رشد و شکوفایی پیدا نمیکند .
بعد از ازاد سازی زمین که بیشترین سهم را در رقم خوردن این وضعیت دارد ، نیاز به بازنگری در مورد مصالح ساخت است که مسکن به کالایی ارزان و در دست رس تبدیل شود .
یادمه یکی از متخصصین امر بیان میکرد این روش بتن ارمه کردن خانه های روستایی که قوانین معیوب نظام مهندسی و بنیاد مسکن انرا اجبار میکند، تقریبا در هیچ جای دنیا مرسوم نیست حتی در آمریکا و اروپا ، خانه های یک طبقه در انجا هم با مصالح ابتدایی ساخته میشود و نیازی به تحمیل این هزینه ها به مردم خصوصاً روستایی ها که یک طبقه میسازند نیست .
#مسکن
#زندگی_ارزان
✍️ مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
رویای امت
🔺نجات حیات باید زندگی را نجات داد برای ازادی انسان ، انسانی که نان ، سرپناه و ابتدایی ترین امکان حی
مصالح طبیعی هم ارزانترند و هم سازگار با محیط زیست ، همچنین با خلاقیت میتوان زیبایی و استحکام ان را تامین کرد .
در ساخت مسکن یک طبقه نیازی به سبک سازی دیوار و فونداسیون وجود ندارد و دیوار ها را نیز میتوان قطور تر گرفت ، که خود قطر دیوار و طبیعی بودن مصالح ان مانند استفاده از خشت خام و یا دیوار های خاک کوب که مقاومت خوبی هم دارند علاوه بر مزیت های زیست محیطی و تأمین سلامت انسان ، باعث جلوگیری از هدر رفت انرژی نیز میشود ، چرا که سرما و گرما را به راحتی از خود عبور نمیدهد .
همچنین استفاده از سقف چوبی مشابهه تصویر به سبک سازی سقف و بالا رفتن مقاومت در برابر زلزله کمک فراوانی می کند .
سقف های در تصویر به صورت شیروانی قرار گرفته که امکان استفاده از بام را سلب کرده برای بر طرف کردن این مسئله میتوان شیب تند انرا بر طرف کرد و به شیبی در حدود 5٪ رساند تا قابل استفاده شود و برای اب بنده کردن سقف از یک لایه قیر گونی و سپس ایزوگام استفاده کرد ( البته این راه کاریست که به ذهن بنده رسیده و به نظر معقول است )
میتوان به سبک های مختلف فکر کرد .
✍️ مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از بنّایی بیاموزیم
سلام وعرض ادب
بناهای باستانی چگونه پس از ۲ هزار سال هنوز پابرجا هستند
این سازهها با وجود گذشت قرنها هنوز سر جای خود هستند، این در حالی است که سازههای جدیدتر ساخت دست بشر عمر به مراتب کوتاهتری داشته و تخریب میشوند. در مقابل قوام صدها ساله بناهای باستانی، بتنی که بیشتر دنیای مدرن ما را تشکیل میدهد تنها حدود ۵۰ تا ۱۰۰ سال عمر میکند.
اکنون تعداد فزایندهای از دانشمندان در حال مطالعه مواد مربوط به زمانهای دور هستند تا راز ماندگاری آنها را کشف کنند؛ از برش دادن مصالح سازهها و بررسی متون تاریخی گرفته تا اجرای دستورالعملهای باستانی به امید بازسازی آنها
پژوهشگران توانستهاند در ضمن این مهندسی معکوس، فهرست شگفتانگیزی از مصالح بناهای قدیمی را به دست بیاورند. به گفته آنان افزودنیهای غیرمنتظرهای نظیر پوست درخت، خاکستر آتشفشانی، برنج، آبجو و حتی ادرار میتواند کلید برخی از ویژگیهای بسیار چشمگیر آن بناها مانند توانایی مستحکمتر شدن با گذشت زمان و همینطور ترمیم خودکار ترکها باشد.
در حالی که بتن مدرن ما قدرت نگه داشتن آسمانخراشهای عظیم و زیرساختهای سنگین را دارد، نمیتواند با استقامت این مصالح باستانی رقابت کند.
کارلوس رودریگز-ناوارو، محقق در دانشگاه گرانادا اسپانیا، در این باره میگوید: «اگر خواص مصالح را با استفاده از دستورالعمل های سنتی مردم مایا یا چینیهای باستان بهبود بخشید، میتوانید موادی تولید کنید که در ساخت و سازهای مدرن به روشی بسیار پایدارتر به کار بیایند.»
@banai_313
هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
50.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏡 مستند کلیپ معماری حیات
بررسی دیدگاههای رهبر انقلاب در خصوص معماری ایرانی - اسلامی
🔺ارائهای از محمدجواد خواجهوند
📥 کیفیت اصلی: آپارات | یوتیوب
🔬 کانال #پاتولوژی_فرهنگی
👇👇👇عضویت 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2936995897C2c2b7d1c05
#معماری_هجری #شهر_اسلامی
#معماری_اسلامی #معماری_ایرانی_اسلامی
#معماری_وحشی #شهرسازی #تمدن_سازی
هدایت شده از عقلنوشتههای انقلابی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸استراتژی جنگ با صهیونیستها در قرآن : «وارد حصارشان بشوید!»🔸
قرآن در مورد یهودیانِ [دشمن پیامبر] میگوید:
لَا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلَّا فِی قُرًى مُّحَصَّنَةٍ أَوْ مِن وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُم بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا یَعْقِلُونَ
یعنی اینها «رودررو» نخواهند شد. باید «پشت سلاحهای سنگین» بنشینند و بجنگند. اینها باید «پشت سنگرها» باشند و فعالیت کنند. نمیتوانند رودررو بیایند؛ نمیتوانند از سنگر خودشان خارج شوند؛ باید پشت سنگر خود پنهان شوند تا فعال باشند؛ در «قُرًی مُحَصَّنَه». این را قرآن عیب و نقص یک جنگجو میداند. جنگجویی که تا «قُرًی مُحَصَّنَه» نباشد، پشت دیوار نباشد و قلعۀ سنگی نباشد نمیتواند بجنگد، دچار نقص است. قرآن این را علامت آسیبپذیری و #عامل_شکست میداند.
میگوید تو قلعۀ او را بشکن؛ تسلیم خواهد شد. #وارد_حصارش_بشو ! دستش را بالا میکند. زرهاش را از او بگیر، سلاح سنگینش را بگیر، تسلیم تو خواهد شد. او محال است «قتال» کند، مگر اینکه پشت دیوار باشد. تو دیوار او را خراب کن. این دیگر تسلیم توست.
@haerishirazi
هدایت شده از مدرسه تاریخاندیشی قصص
🔰قصهی حنظله |یکم
شاید این تصویر را زیاد دیده باشید. کودکی فلسطینی که پشت به من و شمای تماشاچی ایستاده و گویی از ما بابت نگاه کردن و کاری نکردن، رنج میبرد. نام کودک حنظله است. حنظل همان میوهی تلخی است که حکایت از کام تلخ پسربچه دارد. کام تلخ شده از غصب سرزمین، از مصادرهی نامشروع زمین و زیتون. آن هم وقتی که در دهان تمام پرندههای صلحطلب دنیا شاخ و برگ زیتونی کاشتند تا علیه این جنگ سکوت کنند. حنظله در تمامی تصاویر با آن دستهای از پشت به هم گره کرده و لباسهای مندرس که در زمینهاش طرح چفیههای دستدوز عربی نهفته، هرچند شاد نیست اما منتظر است. منتظر روز فتح و فرج.
🆔 @Qasas_school
هدایت شده از مدرسه تاریخاندیشی قصص
🔰 قصهی حنظله |دوم
🔶 خالق شخصیت بسیار مشهور حنظله مردی فلسطینی است به نام ناجی العلی. کسی که معتقد بود حنظله در پی عدالت و آزادی است و تا زمانی که محقق نشود، روی خود را نشان نخواهد داد.
🔹 ناجی العلی در زیر یکی از طرحهایش اینگونه نوشته بود: کسی که شروع به نوشتن از فلسطین میکند یا آن را موضوع نقاشیهای خود قرار میدهد باید پیامدهای مرگبار آن را بشناسد. برای من ممکن نیست از این اصول دست بردارم حتی اگر گردنم قطع شود.
🔸 عاقبت او در ۲۲ جولای ۱۹۸۷ در حالیکه طرحهایش را به زیر بغل زده بود و در لندن میچرخید، با شلیک گلوله به زیر چشمش به کما رفت و در ۲۹ جولای فوت کرد.
او در آخرین مصاحبههایش گفته بود «شخصیتی که من خلق کردم برای زندهماندن مقاومت میکند. من بعد از مرگ نیز با او ادامه خواهم داد.»
🆔 @Qasas_school
هدایت شده از مدرسه تاریخاندیشی قصص
🔰قصهی حنظله |سوم
🔷 در روزهایی که فلسطین در اقدامی بیسابقه، موضع خود را در برابر اسرائیل از دفاع به حمله تغییر داده و تا اینجا توانسته پیروزی بزرگی به نام خود ثبت کند، دیدن ذوق طراحان که از یک حنظلهی بزرگ شده و قویتر شده پرده برداشتهاند، لذتبخش است.
🔸 رهبرمعظم انقلاب:
امروز نهضت فلسطین از همیشهی این هفتاد هشتاد سال سرحالتر است. مشاهده میکنید که امروز جوانان فلسطینی و نهضت فلسطینی، نهضت ضدّ غصب، ضدّ ظلم، ضدّ صهیونیسم از همیشه بانشاطتر، سرحالتر و آمادهتر است.
تصویر از: صابر شیخرضایی
🆔 @Qasas_school
هدایت شده از دولتِ دین | اندیشکده مرصاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای نخستین بار بعد از سه قرن؛ اقامه نماز فتح در مسجدالاقصی
🔹 صلاةالفتحی که به مدت ۳۳۳ سال در بیتالمقدس خوانده نشده بود، امروز برای نخستین مرتبه در ۳ قرن گذشته با حضور مسلمانان فلسطینی اقامه شد.
نماز فتح، نمازی در فقه اهل سنت است که بنا به روایت عامه، پیامبر اعظم (ص) بعد از فتح مکه مکرمه در خانه ام هانی بنت ابی طالب آن را سنت اعلام کرده و هر زمانی که مسلمانان به فتحی دست یافتند آن نماز را اقامه می کنند.
@Thirdintifada
هدایت شده از پایگاه اطلاع رسانی دولت _ پاد
🔻سامانه ارائه تسهیلات بازگشت به روستا به زودی معرفی میشود
🔹معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه به زودی سامانه ارائه تسهیلات بازگشت به روستا معرفی میشود گفت: افراد متقاضی میتوانند، از طریق آن اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کنند و بعد از صحت سنجی و ارزیابی، نتایج آن اعلام میشود.
🔹وی افزود: همه مشاغل امکان بهرهمندی از تسهیلات بانکی طرح بازگشت به روستا را دارند اما باید با مزیتهای آن روستا نیز همخوانی داشته باشند؛ به طور مثال در روستاهایی که با مشکل کمبود آب مواجه هستند با طرحهای کشاورزی موافقت نخواهد شد و در آن مناطق به طرحهای دیگر تسهیلات ارائه خواهد شد.
🔹مدنی گفت: علاوه بر احیای واحدهای تولیدی، اصلاح آنها نیز در دستور کار است به طوری که در برخی مواقع احیای یک واحد تولیدی به دلیل تکنولوژی قدیمی یا تولید محصول غیر اقتصادی احیا آن به صرفه نباشد، بنابراین تبدیل به سرمایه شده و برای راه اندازی واحدهای جدید استفاده خواهد شد.
🔹وی افزود: بنابراین تسهیلات بانکی نیز به واحدهایی داده می شود که شرایط احیا داشته باشند.
#دولت_مردم
@PadDolat