هدایت شده از مرکز راهبری برهان
چگونگی جریان معارف وحیانی، عقلانی و تجربی در روشتحقیق تکاملی
چکیده:
فرهنگستان علوم اسلامی قم به دنبال ارائه الگویی برای علم دینی است که:1- از نظر مناشی معرفتی از هر سه منشأ وحی (نقل)، عقل و تجربه استفاده کند. 2- از نظر معیار صحت هر سه معیار حجیت، قاعدهمندی (تفاهمپذیری) و کارآمدی را به صورت توأمان تامین نماید. 3- از نظر نسبت بین معارف، محوریت وحی را حفظ نموده، تحمیلی بر معارف وحیانی صورت نداده و نسبت تولی و استضائه را با وحی حفظ نماید. روش تحقیق تکاملی برای تولید علم دینی بر اساس اصول فوق طراحی شده است که فرایند و مراحل آن به قرار زیر است:
در این دیدگاه هر نظریه علمی، مدلی ساده شده از واقعیتی پیچیده است که دارای سه سطح توسعه، کلان و خرد است. «سطح توسعه» نظریه علمی، وضعیت مطلوب و آرمانی پدیده را بیان میکند، وضعیتی که کلیه معادلات و تصرفها برای رسیدن به آن تنظیم شده و بر اساس آن معنا مییابد. در نظریه علم دینی وضعیت مطلوب و کمال، از بررسی نسبت پدیده با دین به مثابه یک کل -نه تک تک معارف وحیانی- اخذ میشود. توضیح داده خواهد شد که چرا برای این منظور باید نقش و سهم تأثیر پدیده در نظام تعبد بررسی شود.
فرایند ارائه «سطح کلان» نظریه علمی با تولید مفاهیمی که اصطلاحا وصف تکاملی خوانده میشوند، شروع میگردد. وصف تکاملی با وصف انتزاعی متفاوت بوده و معیار صحت آن قدرت حکایتگری توامان از ثبات هویت پدیده و کشیدگی تاریخی آن است. امری که به وسیله نظامی (مدل وصفی) از اوصاف انجام میشود که هر چند در همه مراحل تغییر پدیده حضور دارند (حذف یا اضافه شدن در آنها رخ نمیدهد) اما با «تغییر جایگاهشان» از تغییرات پدیده حکایت میکنند. این اوصاف حضور بالاشاعه در یک پدیده داشته و به صورت مستقیم، تصرفپذیر نیستند. مدل موضوعی که بخش دیگری از سطح کلان نظریه علمی را شکل میدهد، ابزاری برای ایجاد تغییرات مطلوب در اوصاف است. برای تولید مدل موضوعی ابتدا با بهرهگیری از معارف دینی، موضوعات مطلوب و متغیرهای مشاهدهپذیر لازم در تحلیل چگونگی تحول پدیده تعیین میگردد. سپس در صورت نیاز به کمک اطلاعات تجربی و گمانهزنیهای جدید، موضوعات و متغیرهای مشاهدهپذیر پدیده تکمیل میشود. به کمک منطق نظام ولایت با سنجش نسبت میان موضوعات و خصوصیات آنها با خصوصیات هر کدام از منزلتهای مدل وصفی، جایگاه و سهم تأثیر هر موضوع در مدل موضوعی مطابقت داده میشود.
در نهایت در «سطح خرد» نظریه علمی برای مقایسه وضعیت مطلوب (که در سطح توسعه و با محوریت معارف وحیانی اخذ شده بود) و با کمک شاخصهای اندازهگیری (که بخش کمی مدل موضوعی است که در سطح کلان به دست آمده بود) ابتدا به جمعآوری دادههای تجربی از پدیده پرداخته و میزان عدم توازن وضعیت موجود نسبت به وضعیت مطلوب تعیین میگردد و بدین ترتیب مسألهها و نیازمندیها معین میشود. لذا یکی از مهمترین کاربردهای روش تحقیق تکاملی در احداث نظام مسائلی است که ارتباط قاعدهمند با بستر فرهنگی و ارزشی هر جامعه دارد. (احداث مساله در برابر اکتفا به پاسخ به مسائل مستحدثه) بدیهی است تفاوت نظام مسائل، دو جامعه علمی و دو مسیر دانشی متفاوت را ایجاد خواهد نمود. در مرحله بعد و در مسیر پاسخ به این نظام مسائل، در بستری که سطح توسعه و کلان ایجاد نمودهاند و با توجه به احکام موضوعی متغیرها که توسط کارشناسان دینی ارائه شده است، به گمانهزنی برای حل مسألهها اقدام میگردد و هماهنگی فرضیههای تولید شده برای حل مسألهها به گونهای که منجر به ایجاد موازنه مطلوب در پدیده گردد به کمک دستگاه منطقی نظام ولایت بررسی میشود و کارآمدی این فرضیهها در عینیت مورد آزمایش تجربی قرار میگیرد.
رویای امت
چگونگی جریان معارف وحیانی، عقلانی و تجربی در روشتحقیق تکاملی چکیده: فرهنگستان علوم اسلامی قم به دن
یکی از اصلی ترین تکیه گاه های پیامبران و ائمه اطهار برای دعوت به دین و مقابله با بی دینی مسئله علم بوده ، از مناظرات علمی تا ادعای نبوت (نبٱ (خبر)) و ساختن بستری برای رشد ، سعادت و عدالت جوامع ...
ایا بدون علم سخن از حقیقت گفتن ممکن است؟
چگونه است که امروز منکران وحی خود را صاحبان علم میدانند و مروجان دین حوزه مداخله شان را به اعمال عبادی و معنویات خنثی تقلیل داده اند .
ایا این عقب نشینی باعث پیشروی جریان مقابل در جوامع مسلمین و حتی اعتقادات انها نشده ؟
از این راه کج باید توبه کرد... .
#تمدن
#علم_دینی
✅@roeyaiomat
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مهدی عسگری نماینده استان البرز در مجلس
🔹آیا میدانید تنها با 2% زمین های ایران میتوان به همۀ خانواده های ایرانی 1000 متر زمین داد؛ ولی دولت براساس توهمات مدرن مخالف است !؟
🔸آیا میدانید تنها با تغییر نظام پولی به پولطلا و بدون هیچ هزینه ای میتوان تورم را غیرممکن کرد؛ ولی دولت براساس توهمات مدرن مخالف است !؟
🔹آیا میدانید تنها با توزیع عادلانۀ انرژی میتوان برای هر فرد ایرانی درآمد ماهیانه 1 گرم طلا ایجاد کرد؛ ولی دولت براساس توهمات مدرن مخالف است !؟
🔸آیا میدانید همۀ مردم ایران با تمام وجود، از الگوی معیشت تمدن اسلامی استقبال میکنند؛ ولی دولت براساس توهمات مدرن مخالف است !؟
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
هدایت شده از حوزه انقلابی
📒 بخش یازدهم سند ٢٠٣٠ : شهرهای متراکم و مدیریت شهر از طریق ابزارهای هوشمند
کنترلِ حداکثری مردم از طریق ابزارهای هوشمند و سایبرنتیک، زمینه انتخاب گری انسان ها را از بین خواهد برد و انسان ها را به ربات تبدیل خواهد کرد.
وقتی بر اساس الگوی غربی، ارتفاع سازی کردیم و شهرها را به صورت عمودی توسعه دادیم، شهرها مرتفع، پُر جمعیت و متراکم خواهد شد؛ برای مدیریتِ شهری که کم مساحت، پرجمعیت و پرازدحام و متراکم است راهی جز استفاده از ابزار های هوشمند نداریم. ( بخش ١١ سند ٢٠٣٠)
اما اگر طرح اسلام در حوزه ی شهرسازی و معماری را اجرا کردیم؛ دار واسعه یا همان خانه های وسیع و حیاط دار ساختیم و شهر در جهت افقی توسعه پیدا کرد، در نتیجه شهر پر ازدحام و متراکم نخواهد بود، همسایگی مفهوم خواهد داشت، شناخت از طریق همسایگی امکان خواهد شد، مدیریت شهری به صورت محله محور و غیرمتمرکز و با اداره ی خود مردم و دخالت خود مردم و فراهم شدن زمینه انتخاب مردم، امکان پذیر و بهینه خواهد بود. دخالت مردم در اداره، که از ایده های اصلی دولت محترم فعلی است!
اما اگر الگوی غلط توسعه عمودی شهرها و درنتیجه ساخت شهرهای متراکم را ادامه دادیم، راهی جز مدیریت متمرکز و هوشمند نداریم. کنترل هوشمندی که علاوه بر از بین بردن زمینه انتخاب و اختیار انسان، آسیب ها و مشکلات فراون دیگر در پی خواهد داشت که برخی از آن مشکلات را اکنون در مدیریت شهرها مشاهده می کنیم!
👤حجت الاسلام مهران فر
🗓شنبه، ٣٠ محرم الحرام ١۴۴٣
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔶 شهر نمود کالبدی تمدن
🔸 ملاک نامگذاری و ردهبندی شهرها در قرآن، نه توسعه اقتصادی، کالبد فیزیکی یا جمعیت آن نیست بلکه توسعه انسانی است. انسانهای توسعه یافته که در تعبیر قرآن، صالحاناند، در هر شهری یا کورهدهی زندگی کنند، شهری هستند و مدنی؛ و انسان توسعه نایافته که در تعبیر قرآن همان ظالمان و ناصالحاناند، اگر در کلانشهرها هم زندگی کنند، روستایی اند و فروی! (رهبری، ۱۳۸۷، ص۳۳۵).
🔸 هر تمدنی مبتنی بر نوع تفکر و روح حاکم بر آن تمدن و بر اساس تعریف و نوع نگاه آن به نیازهای انسان شهری، سیستمها و ساختارهای خود را در شهر میسازد.
🔸 یکی از زیرساختهای اصلی تمدن، شهرسازی است که به علت تجلی و نمود سیستمهای دیگر(مانند اقتصاد، امنیت و آموزش) جایگاهی ویژه در ایجاد و نمایش یک تمدن دارد. از آنجا که جسمانیت و بعد کالبدی و فضایی شهر به چگونگی برنامهریزی شهرسازان بستگی دارد، شاید بتوان نمود تفکر و نگرش یک تمدن را در نحوه و وضعیت کالبد و فضای شهرها(برنامهریزی شهری)، چگونگی مدیریت شهری و طراحی شهرسازان مورد مطالعه قرار داد.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
مسئله این است
مسئله این است که جهان از پشت شیشه تلویزیون و گلس گوشی تلفن همراه بسیار زیباست و همه چیز آروم ، همه اهل جهان شاد ، شو ها براه ، شهرها مدرن و پر از اسمان خراش ، وفور امکانات تکنولوژیک ... .
اما ای کاش این عینک کنار میرفت و واقعیت رخ مینمود تا میفهمیدیم در چه لجنزاری هستیم.
به گزارش سازمان ملل سه میلیارد انسان در فقر زندگی میکنند ، یک میلیارد انسان در فضای باز قضای حاجت میکنند و از اب آشامیدنی سالم محرومند ... .
رسانه رو به قبله خدایگانش نجوا و نیایش میکند و از غیر ان تبری دارد .
خدایگان قدرت ، پول ، سرمایه ، شهرت ...
با زندگی ما معمولی هایی که در هفت اسمان هیچ ستاره ای نداریم کاری ندارد ، مارا نمیبیند.
لنز رسانه که قرار نیست ما پایینی های معمولی را ببیند ،
چرا چشمانمان از خیرهگی به این قاب جادو و هیپنوتیزم دیجیتال رها نمیشود !؟
✍️مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔶 آیا هزینه ساخت خانه ویلایی بیشتر از آپارتمانسازی است؟
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 معضل مسکن در ایران با ساخت خانه حل نمیشود؛ چون اصلا مشکل کمبود نیست؛ ما الان ۶ میلیون خانه اضافه داریم
👤 محمدصالح شکوهی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت:
🔹آیا اگر دولت رئیسی ۴ میلیون خانه بسازد، مشکل مسکن در ایران حل میشود؟ ابدا؛ مسیر خانه سازی صرف برای حل مشکل مسکن را چینیها پیش از ما رفتهاند و اکنون به اندازه جمعیت فرانسه خانه خالی دارند! با اخذ مالیات موثر بر خانههای خالی و دوم، دولت میتواند بحران مسکن را حل کند. به دلیل عدم اخذ مالیاتهای مسکنی، همین امروز در مسکن مهر پردیس شخصی با مالکیت ۵۰۰ واحد وجود دارد!
جالب است که این استاد عزیز در گوشه سمت راست تخته این حدیث را نوشته است که "من بنی فوق مایسکنه کُلّف حمله یوم القیامه"
هر کس بیش از آنچه در ان ساکن است بسازد، بار خودش در قیامت را اضافه کرده است.
میتوان از احادیث اینگونه استفاده کرد.
@social_theory
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
37.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خانم محترم، با انگیزه خودش به سمت بازیافت زباله ها رفته و برای استفاده مجدد از همه آنها هم به ایده رسیده به نحوی که فقط سه درصد از آن باقی بماند.
از زباله های آلی تا زباله های دارای ارزش حرارتی تا صنایع تبدیلی آن و...
مدیری می خواهیم که به جای هزینه، بتواند کار را برای این نوع انسانها تسهیل کند. این مدیر چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
@social_theory
48.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #ببینید | چرا باید به آینده نظام امیدوار بود؟!
🔴 دیدن این کلیپ برای تمامی افراد #واجب است!
⁉️ پر تکرارترین آیه از لسان مقام معظم رهبری از ابتدا تا به الان؟!
‼️ در کدام زمان انقلابیون به بالاترین حد ناامیدی رسیدن؟
⁉️ پیروزی در جنگ هشت ساله با عقل مادی ممکن بود؟
‼️ دستاوردهای ۴۳ ساله که کشورهای ۳۰۰ ساله به آن دست پیدا نکردند!
⁉️ تولید مقالات پر استناد و باکیفیت ۳ برابر جمعیت کشور!
‼️ رتبه یک دنیا در برابری حق تحصیل در دنیا!
⁉️ رشد ۱۲ برابر بانوان پزشک فوق تخصص در دنیا!
‼️ سقوط یک کشور بر اثر یک بحران اتفاق افتاده در ۴۳ سال
⁉️ اولین موج #تجزیه_طلبی در کشور چه زمانی اتفاق افتاد؟!
💢 جمهوری اسلامی قویتر از قبل!
⁉️ ماجرای دستور #ترور ۳۰۰۰ نفر!
‼️مقایسه وضعیت جمهوری اسلامی با دشمنان خود!
‼️ عادی سازی افول #اسرائیل در پر خرج ترین فیلم تاریخ
♦️ هر زمان از جوانها استفاده شد پیروز شدیم!
‼️ ظرفیتهای بیشمار کشور باعث حل شدن مشکلات!
‼️ تمام مشکلات در داخل کشور حل میشود!
⁉️ تنها راه حل مشکلات #اقتصادی
🔴 از تجربیات تمام کشورها استفاده کنید و به توصیههای آنها بد بین باشید
🔻نردبان بالا رفتن کشورهای دنیا را ملاحظه کنید
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
📌 ١۶ انگاره غلط!
لیبرالها یک سری گزاره غلط دارند که تا از ذهنتان بیرون نکنید استثمارتان میکنند:
١. همه ی کشورها نباید کالاهای زیادی را تولید کنند. بلکه فقط باید هر کالایی را که در آن #مزیت_نسبی دارند تولید کنند
٢. برای توسعه باید #دولت_کوچک شود و همه چیز به بخش خصوصی واگذار شود
٣. رشد نقدینگی همیشه باعث تورم است و هدایت نقدینگی بی معناست
۴. دولت یعنی ناکارآمدی، فساد، رانت و...
#بخش_خصوصی یعنی کارآمدی، بهره وری بالا، رقابت و...
۵. #بازار_آزاد باعث میشود عدالت محقق شود
۶. #عدالت و برابری تعارض دارند
٧. یارانه ها باید حذف شوند و قیمتها آزاد باشند
٨. برای کاهش هزینه تولید و افزایش کیفیت باید به سراغ تولید انبوه برویم
٩. برای تولید انبوه باید تکاثر و تجمیع_ثروت داشته باشیم و این نیازمند #بانک و بورس و...است
١٠. انسان گرگر انسان و همیشه به دنبال نفع مادی شخصی است
١١. #کپی_رایت یک حق است و باعث ایجاد انگیزه میشود
١٢. رسانه های جمعی و شبکه های اجتماعی باعث افزایش اطلاعات و آزادی بیشتر می شوند
١٣. تبلیغات بازرگانی سبب ایجاد رقابت میشود
١۴. تمام ارزش اضافی (سود نهایی) سهم کارآفرین و مدیران است
١۵. کارگران با رضایت خودشان با حقوق پایین کار میکنند و سهمی از سود نمی خواهند
١۶. نفت در حال تمام شدن است و باید زودتر از شر آن خلاص شویم
ادامه دارد...
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠 https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
رویای امت
📌 ١۶ انگاره غلط! لیبرالها یک سری گزاره غلط دارند که تا از ذهنتان بیرون نکنید استثمارتان میکنند: ١.
کمی توضیح در مورد انگاره شماره هشت که مدعیست تولید انبوه باعث کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت میشود!!
تولید انبوه و یا به عبارتی متمرکز بیش از اینکه بهینگی و مزیت ایجاد کند برای کاهش هزینه قدرت ایجاد میکند برای فشار اوردن به تولید کننده های خرد و به حراج بردن مواد اولیه و همچنین فشار بر بازار و انحصار یعنی این کاهش هزینه از قبل دیگر تولید کننده های خرد پرداخت میشود و ادعای افزایش کیفیت نیز با وضوح میشود نمونههای مخالف را مطرح کرد و نشان داد که هرگز اینگونه نبوده لااقل در صنایع غذایی و ... قابل لمستر است یا برای مثال فرش دست باف و موارد بسیار دیگر .
#اقتصاد_اسلامی
#اقتصاد_مردمی
✅@roeyaiomat
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مساله بانک
#بانکداری_اسلامی
💠 @profderakhshan
هدایت شده از یه کار خوب 👈 یه معجزه ☺️
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❅✺✻موشن گرافی حیا❅✺✻
🔟 قسمت دهم :
✅ معماری مشاغل در جامعه
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
🏠 خانه بزرگ اسلامی است؟
🌻 رسول خدا صلیالله علیه و آله میفرماید: «مِنْ سَعَادَةِ الْمَرْءِ أَنْ یَتَّسِعَ مَنْزِله»؛
📚 کتاب المحاسن برقی، ج ۲، ص ۶۱۰
➖ از سعادت آدمى است که خانهاش وسیع باشد.
🔸 طبق روایت فوق، بخشی از سعادت انسان به وسعت خانه گره خورده است اما حد این وسعت چقدر است؟ آیا خانهای با وسعت بالا همیشه خوب است؟ آیا ممکن است بزرگی خانه وبال آدمی بشود؟
🌻 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: «وَ مَنْ بَنَى بَيْتاً رِيَاءً وَ سُمْعَةً حُمِّلَهُ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ إِلَى سَبْعِ أَرَضِينَ ثُمَّ يُطَوَّقُهُ نَاراً يوقد [تُوقَدُ] فِي عُنُقِهِ ثُمَّ يُرْمَى بِهِ فِي اَلنَّارِ فَقُلْنَا يَا رَسُولَ اَللَّهِ كَيْفَ يَبْنِي رِيَاءً وَ سُمْعَةً قَالَ يَبْنِي فَضْلاً عَلَى مَا يَكْفِيهِ أَوْ يَبْنِي مُبَاهَاةً»
📚 ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص ۲۸۱
🔸 هرکس براى خودنمایى یا شهرت طلبى، خانهاى براى خود بسازد، روز قیامت آن خانه را تا هفتمین طبقه زمین به دوش مىکشد، سپس به صورت حلقهاى آتشین طوق گردنش مىشود، آنگاه او را با آن حال به آتش دوزخ مىافکنند.
🔸 راوى گفت:
➖ پرسیدیم: اى پیامبر خدا صلی الله علیه و آله، چگونه براى خودنمایى یا شهرت طلبى خانه مىسازد؟! فرمود: خانهاى بسازد که بیش از اندازه حاجتش باشد یا آن را براى فخر فروشى بنا کند.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
mirbagheri.mp3
32.88M
🎧 تحلیل مهم استاد میرباقری از وضعیت کنونی انقلاب اسلامی و چشمانداز پیشِ رو (۱۰ آذر ۱۴۰۱)
◀️ «انقلاب اسلامی» بزرگترین امر به معروف و نهی از منکرِ تاریخ ماست.
◀️ از منظر کلانروایت، انقلاب اسلامی در همۀ عرصهها به پیروزیهای بزرگی دست یافته و وضعیت بسیار خوبی دارد و در مسیر اهداف خود رو به پیش است. البته سختیهایی هم بر سر راه بوده و تهدیدهایی هم هست.
◀️ خط مقدم ما، مبارزه با «بدحجابی» است یا مبارزه با «الگوی توسعۀ غربی»؟
◀️ نگاه ما به فتنهها و سختیهای پیش روی حرکت انقلاب اسلامی چگونه باید باشد؟
◀️ در این ایام و در ایام فاطمیه، به تدبّر در «سورۀ عنکبوت، سورۀ حجرات و سوره مجادله» و به تفسیر آنها بپردازید.
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه
4_5870594950688669705.mp3
21.56M
📌 #تاریخچه_سکولاریزم و روند سکولاریزاسیون در ایران بعد از انقلاب
🔻#شهریار_زرشناس
🔻#پیام_فضلی_نژاد
لینک کانال #علوم_انسانی_اسلامی ↙️↙️
https://eitaa.com/joinchat/2315124922C2faae9826b
هدایت شده از رسانه علوم انسانی اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯🔉#بشنوید
🎙 نظم نوین جهانی و حکمرانی مجازی در دوران پساکرونا
👤استاد میرباقری
#سواد_رسانه_ای
#جهاد_تبیین
🔊رسانه علوم انسانی اسلامی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔶 خانههای آپارتمانی یا ویلایی؟
🔸 یک سری از مزیت خانههای ویلایی که میتوان به آن اشاره کرد:
سرعت تحویل بالا، امکان معماری تدریجی، امنیت و پدافند غیرعامل و زلزله بهتر نسبت به آپارتمانها، سازگاری بیشتر با سبک زندگی ایرانی، سازگاری با محیط خانواده و جمعیت، امکان بهتر تامین مالی و امکان پوشش معسرین با مولدسازی زمین، امکان همافزایی با اشتغال در الگوی معیشت محور، افزایش رضایت اجتماعی، امکان معماری مشارکتی،هزینه غیرمستقیم اداره شهر، کمتر بودن سرجمع هزینه ساخت و زیرساخت و افزایش زمین قابلعرضه از ویژگیهای طرح ویلایی سازی یک طبقه است.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از حوزه انقلابی
27.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقایان؛ جراحیتان را در #نظام_بانکی انجام دهید!
⏪ #روحالله_ایزدخواه، نماینده مردم تهران، بار دیگر بخشی از تخلفات بانکها را به وزیر اقتصاد تذکر میدهد.
▪️او میگوید بانکها به جای ارائهی تسهیلات و خدمت به تولید به دخالت در سرمایهگذاریها و رقابت با بخش خصوصی و مردمی روی آوردهاند. تا جایی که امروز به جز ملکداری و انباشت اموال، شاهد حضور پررنگ بانکها در شرکتهای سرمایهگذاری، تجاری، بیمه، کشت و صنعت، دارویی و… هستیم.
▪️در شاخص «نسبت سرمایهگذاری بانکها» قانون حد سرمایهگذاری بانک نسبت به سرمایه پایه خودش را حداکثر ۲۰ درصد تعیین کرده که باید صرفاً هم در حوزه بانکی باشد؛ اما بانکهایی داریم که نسبت در آنها ۱۲۳۰ درصد، ۵۷۹ درصد و ۳۹۵ درصد و... است.
▪️یک #جراحی کردید که مستقیم در #سفره_مردم بود. جراحی بعدی را دوباره سراغ مردم نروید. صحبت از افزایش قیمت انرژی نکنید. جراحی دوم را اینبار در بانکها انجام دهید. کاری کنید که مردم نفس بکشند.
▪️اگر بانکها را منضبط کنید و آن را در مسیر توسعه اقتصاد مولد قرار دهید آن وقت مردم هم خیرش را خواهند دید و صاحب اموال و ثروت خواهند شد.
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانک بزن، مال بساز، جیب مردم را خالی کن
بانک آینده از کجا آمد و علی انصاری چطور با روابط تو در تو هم بانک زد و هم ردی از خود باقی نگذاشت؟ هزینههای ساخت ایرانمال چگونه از جیب همه مردم برداشته شد؟
بررسی روابط پشت پرده بانک آینده و رویای ساخت بزرگترین مال خاورمیانه.
@Afsaran_ir