هدایت شده از شیپا - شبکه پیشرفت
📞 #تجربه_گفت_گوی_تلفنی
از دیروز شروع کردم به زنگ زدنهای تصادفی که اکثرا بهم روستاهای اصفهان افتاد.
یکی خیلی جالب گفت: من رای نمیدم، هیچ سالی رای ندادم هم مستاجرم هم ۳۴ سالمه بیکارم هم دوتا بچه دارم بهم هیچ جا خونه نمیدن😞
گفتم: اگه رای ندی وضعیت تغییر میکنه؟🤔
گفت: نه، اگه رای بدم هم هیچی نمیشه
گفتم: از کارهایی که دولت شهید رئیسی کرده اطلاع داری؟
گفت: کم و بیش
گفتم: از دادن زمین به جوانان، قانون جوانی جمعیت، وام فرزندآوری و دادن زمین به خانوادههای سه فرزندی و چهار فرزندی
گفت: بله، اگرم بخوام یه درصد رای بدم رایم پزشکیانه، هم مردمیه هم اینکه آنقدر حجاب حجاب نمیکنه. مشکل و درد مملکت ما که همش حجاب نیست و ...
گفتم: میدونی افراد کنار پزشکیان همه وزرا و افراد کنار روحانیاند؟
میدونی دولتش ادامه دهنده روحانیه؟ به نظرت روحانی کار کرد؟
گفت: نه، اونم کاری نکرد تازه بدتر هم بود.
گفتم: خب به نظر من برنامهها و مناظرهها رو ببین اما نظر من اینه که ادامه دهنده راه دولت رئیسی آقای جلیلیه. ایشون هم مردمیه هم پای حرف کشاورز و روستایی نشسته و به تمام روستاهای دورافتاده هم رفته و از نزدیک به درد روستاییها آشناست و میدونه باید چکار کنه.
بازم خودت مختاری به رای دادن به هر کدوم خواستی رای بده 🤷♀
و قبول کرد الحمدالله
ble.ir/bistcall_jalily_bot
این ربات بیستکاله و به شما شماره تماس میده تا تماس بگیرید. اگه دوست داشتید به این جمع بپیوندید و افرادی که هنوز مرددند رو به رای دادن به اصلح ترغیب کنید.
هدایت شده از تلک الایام
#ما_عشق_را_به_مدرسه_بردیم
دولت آقای پزشکیان فرصت خوبی است برای ما انقلابی ها که به جای دولت در سایه و برنامه های معیشتی و رفاهی و غیره... به ملت در سایه فکر کنیم .
به ساختن هویت ایرانی.
به ساختن انسان انقلاب اسلامی.
و به این فکر کنیم چرا قالیبافی که دوازده سال شهردار پایتخت بود و شهردار خوب و توانمندی هم بود اما مردم او به روحانی رأی دادند؟
به این فکر کنیم که تمایز و تفاوت فکر انقلابی با فکر مادی چیست؟
و آیا برای انقلاب، رئیس جمهوری که صرفا انقلابی باشد کافی است؟
به این فکر کنیم که چرا با وجود این همه مسائل واقعی، در نهایت انتخاب بین تتلو و شجریان و یا بی حجابی و سگ گردانی، باید تنور انتخابات را گرم کند؟
انقلاب اسلامی روز به روز در دنیا با هویت تر و شناخته شده تر می شود اما در کشور ما هنوز انسان انقلاب اسلامی شناخته شده نیست و هیچ کاندیدایی برای ساختن و هویت دادن به چنین انسانی برنامه ندارد.
نه با جت اسکی، نه با پول طلا و نه با میزان کالری دریافتی نمی توان انسان انقلاب اسلامی ساخت.
من به آقای پزشکیان رأی نخواهم داد اما دولت آقای پزشکیان می تواند فرصت خوبی باشد تا به هویت ایرانی فکر کنیم و برای ساختنش برنامه پیدا کنیم.
@telkalayyam
رویای امت
#ما_عشق_را_به_مدرسه_بردیم دولت آقای پزشکیان فرصت خوبی است برای ما انقلابی ها که به جای دولت در سایه
برای رای آوری اصلح حتماً باید تلاش کنیم، اما من هم به این نوشته آقای بیاتانی باور دارم ، اگر در نهایت انتخاب نشدیم باید به جای نق زدن سر مردم به سوالات بنیادینی فکر کنیم که چگونه جامعه تربیت شده و چطور ما با مسائل مواجه شدیم که انگشت جامعه مارا انتخاب نمیکند ؟!
شاید آن صراحت لحن و آزادگی که در صحنه بینالمللی از خودمان نشان داده ایم در مواجه با جامعه نداشتیم که ما را کاریکاتوری دیده اند ، شاید واقعاً یک کاریکاتور به جای خود واقعی خود را به نمایش گذاشته ایم و شاید... شاید به جای عجله های دفعی باید انسان انقلابی در سایه نه یازده سال که چهل سال می ساختیم و در گام دوم بهره برداری میکردیم .
از همین رو به تکنیک ائتلاف حس خوبی ندارم احساس میکنم چهره خود واقعی مارا مخدوش میکند ، انسان انقلابی سیاست ورزی میکند اما سیاست بازی نه .
✍️ مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
رویای امت
آنکه امروز پیشدستانه دعوت به وحدت میکند اگر منظور گذشتن از خود است میشود ایثار و اگر مراد کنار گرفت
قبلاً هم گفته ام ائتلاف راهبرد خوبی نیست برای ورود به انتخابات اما آنهایی که عجولانه ضرورت کناره گیری همه کاندیداهای جبهه انقلاب را به نفع گزینه مورد اقبال بیشتر میدانستند چگونه امروز زیر عهد خودشان میزنند ؟!
و چطور آقای قالیباف میخواهد مستقیم در چشم مردم نگاه کند و از صداقت حرف بزند !
مسئله تخریب نیست این تکنیک های ناجوانمردانه و ناثواب که به جان جبهه انقلاب افتاده افت است حتی شخص آقای زاکانی و آقای قاضی زاده یکی ادعا میکند اگر دو کاندیدای مورد اقبال با هم ائتلاف کنند من هم کنار میروم یعنی از ابتدا پوششی بوده ام (زاکانی) برادر بسیجی چرا وقت ملت را گرفته آید چرا نگذاشتید مردم حرف کاندیداهای اصلی و مصمم را بشنوند یک لحظه فکر کنید اگر این آقایان پیام بازرگانی و بیانیه خوان در مناظرات نبودند ، چقدر مناظره رفت و برگشتی و چالشی میشد مانند اتفاقی که در مناظره چهارم افتاد ، خود بودن شما باعث ریزش رای جریان انقلابی شده ، آقای قاضی زاده که آمدید تا به قول خودتان از دولت شهید رئیسی دفاع کنید برادر من اینجا کارزار انتخابات رئیس جمهور آینده است وقت خطابه و روشنگری های رسانهای در مورد مسائل یا افراد و یا دولت مستقر و ... نیست ، این عدم صداقت پاشنه آشیل ریزش رای جریان انقلابی ست تا آبش به آسیاب جریان غرب گرا برود .
✍️ مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله میرباقری:
راه #مقاومت_و_پیشرفت کمهزینهتر و عملیاتیتر از راه #سازش_و_توسعه است.
#انتخابات
☑️ @mirbaqeri_ir
این اتفاق دو سه بار در صفحه آقای حسینی افتاده که پزشکیان آراء بیشتری در صفحه او از دیگر کاندیداها داشته !!
مسئله شخص آقای حسینی نیست ، مسئله نوع کنشگری عدالت خواهانه این طیف است ، چگونه صدای مظلومان و محرومان هستید چگونه آنتی نئولیبرالیسم هستید که صفحه یک میلیون دنبال کننده شما مخاطبینش بیشترین تمایل را به نئولیبرال ترین و ضد عدالت ترین فرد دارند !!
چگونه وضعیت را تشریح یا سیاه نمایی کرده آید که چنین نتیجهای حاصل آن شده ، این عدالت خواهی کور ، نق زن ، بدون روزنه ای از امید و بدون تایید نسبی هیچ جریانی در درون ساختار قدرت و ... ظاهراً میخواهد مظلومان را خفه کند تا اینکه نجات دهد .
دقیقا داشتن نگاه مدرن با گرایش های سوسیال ونداشتن الترناتیو و همچنین احمق خواندن و فاسد خواندن کل سیستم در فحوای کلام همین بن بست است که در مخاطبین آن نمود پیدا میکند .
واقعاً این نوع کنش گری جامعه عادلانه میسازد یا جامعه عصبی ؟!
آیا راه نشان میدهد یا از ادامه مسیر منصرف میکند؟!
✍️مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
و مردانگی و مروت علوی آنجا که وقتی پزشکیان در خواندن نهجالبلاغه داشت تپق میزد جلیلی کمکش کرد ، در صورتی که همین تپق ها میتونست مایه تمسخر رقیبش بشه.
#جلیلی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
یکی دیگه از آدمهای بسیار نزدیک به دکتر سعید جلیلی که حتی روز ثبت نام دکتر جلیلی او را تا وزارت کشور همراهی کرد، آقای دکتر هادی عباسی اصل است. یا همان «هادی عباسی» که همه کسانی که دنبال مسکن نهضت ملی هستند یا فعالان اجتماعی پیگیر موضوع شهرسازی افقی هستند، او را با این نام می شناسند!
هادی عباسی، جزء مدیران همان تیم نخبه جوانی بود که مسکن مهر را طراحی کردند و در دوران شهردای دکتر احمدی نژاد به او معرفی کردند. احمدی نژاد آن زمان و ابتدای دولتش متوجه اهمیت مساله ساخت مسکن نشد، اما وقتی متوجه شد، دنبال این گروه فرستاد و طرح آنها را اجرایی کرد.
همین گروه به مرور متوجه شدند که باید مسکن در ایران از نگاه آپارتمانی و عمودی به مسکن افقی تبدیل شود و این کار هم برای دولت بسیار ارزان تر و راحت تر است و هم اینکه برای حل بسیاری از بحرانها و نارضایتی های اجتماعی، یک نسخه شفا بخش است.
هادی عباسی در زمان مرحوم مهندس رستم قاسمی معاون مسکن وزارت شد، اما خانم دکتر صادق مالواجرد، معاون شهرسازی وزارت خانه که از منصوبین دوره آقای روحانی بود، تمام تلاش خود را کرد تا اجازه ندهد ایده افقی سازی سکونتگاه ها در نهضت ملی مسکن اجاری شود و تا حدی هم موفق شد تا اینکه او را از این پست برداشتند و مسیر تا حدودی هموار شد.
گفته می شود که او گزینه اصلی وزارت مسکن و شهرسازی آقای دکتر جلیلی است.
🆔 @social_theory
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظرفیت اقتصادی دریا و سواحل جنوب که سالها توسط تکنوکراتها معطل ماند
مهدی سالاری از امکان رشد اقتصادی چند ده میلیارد دلاری و اشتغال چند میلیون نفری سواحل میگوید...
#ستاد_مردمی_آحاد
@dr_izadkhah
مثل همه عزیزانی که امشب از نتیجه مناظره خوشحالند من هم غرق در شعفم اما یک یادآوری دارم هرچند کمی گزنده ، اینکه در همین لحظه با همه شور و هیجان و شاید کمی نگرانی از صندوق های روز جمعه ، همین الان فکر کنیم آن کاندیداهای پوششی و روکشی آقای قاضی زاده و زاکانی چه خیری برای جبهه انقلاب و خصوصاً مشارکت مردم داشتند،
آن ائتلاف بازی های کذایی چطور ؟!
دیدیم که نامزد اصلح و واقعی چقدر خوب هم از شهید رئیسی دفاع کرد هم خودش رو به بهترین شکل عرضه کرد بدون نیاز به تانک های پلاستیکی و ... هم پیروز مناظره شد و قطعاً بر شور انتخاباتی هم خواهد افزود ، اما در شرایط دور اول ، کسانی وقت نامزد های اصلی را گرفته بودند که نه صلاحیت آن جایگاه را داشتند و نه اجازه عرض اندام به نامزد های اصلی میدادند ، من معتقدم یکی از عوامل پایین آمدن مشارکت اینگونه سیاسی بازی ها بود که مدتیست افت عرصه انتخاب سیاسی مردم شده ، شبش آقای زاکانی با اطمینان و رگ گردن میگه تا آخر هستم صبحش انصراف میدهد ، واقعاً مردم باید چگونه این رفتارهای مفتضح را اسلامی بدانند و بعد هم از سر کج فهمی بگویی به تکلیف عمل کردم، این را همین حالا گفتم که یادمان بماند و عبرتی باشد برای آینده.
انشاالله شنبه را با رئیس جمهور انقلابی آغاز میکنیم .
صداقت همیشه بهترین روش است .
✍️ مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
ستاد دکتر جلیلی در مقابل ستاد پزشکیان
ترجمه :
تقابل کارآمدی کوچک مقیاس های مردمی در مقابل بزرگ مقیاس های سرمایه سالارانه است .
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیدواریم جلیلی از روز اول دولتش،
سیستان و بلوچستان را ببیند
مولوی یونس نهنگی: بلوچستان محروم نیست مظلوم است. خسته شدیم بس که تهران، ما را ندید.
#ستاد_مردمی_آحاد
@dr_izadkhah
هدایت شده از شیپا - شبکه پیشرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ۹۰ ثانیه خلاقانه درباره آرزوهایی که میتونه به واقعیت تبدیل بشه
🔹خانه ویلایی در شهرها
🔸خانه مولد در روستاها
🔹طرح وان و توزیع عادلانه انرژی
🔸اسکان رایگان در اقامتگاههای دولتی
🔻 یادمون باشه درست انتخاب کنیم که بعدا پشیمون نشیم...
دکتر #سعید_جلیلی
هدایت شده از خبر فوری و مهم
26.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️پاسخ به پزشکیان
چرا گوشت گران شده است؟
♦️روایت دامدار روستایی از علت گرانی گوشت!
#نشر_حداکثری
کامنت هاتون رو برام اینجا بزارید :
https://harfeto.timefriend.net/17129536389330
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ پیشبینی هوش مصنوعی از ایران ۱۴۰۷ با دکتر جلیلی
🔹از هوش مصنوعی پرسیدیم ایران ۱۴۰۷ با ریاست جمهوری سعید جلیلی چه شکلی خواهد بود. پاسخش جالبه، در این ویدئوی چهار دقیقهای بپیشبینی درباره آینده ایران با حضور جلیلی را ببینید.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با استفاده از هوش مصنوعی صدای آقای رئیسی رو....
روحشان شاد
راهشان پر رهرو
لاجرم بر دل نشیند. پیداست که اين کار عاشقانه ساخته شده است.
#مثل_رئیسی
#انتخابات
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
«خدای آزادی»
🔰 آنقدر که من پای صحبت های اساتید نشسته ام فَکت های تاریخی میگه پیامبر ص در کنار اعلام رسمی و صریح علی بن ابی طالب به عنوان جانشین شرایط مدینه بعد از فوت_شهادت خودش را کاملا رقابتی کرد بین امام علی (ع) و مخالفینش که در یک شرایط برابر مردم به هر سمت که خواستند تمایل پیدا کنند و امکان تشکیل حکومت برای هردو به صورت برابر بدون موانع وجود داشته باشد ، نوعی #انتخابات بین حق و باطل بدون صندوق...
🔥این #آزادی و #اختیار دادن در نگاه شیعه انسان را مست می کند ولو به قیمت #کربلا و ذبح شدن امام حسین ع ...
قدر نعمت بدانیم .
... آزادی را خدا به همه هدیه کرده حتی شمر و یزید ، اما آزادگی خلاصه شده در آقای عباس بن علی ...
#سلام_بر_محرم
#روایت_آن_سه_ماه
✍️مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
انتخابات ۱۴۰۳ و میدان مردم
1⃣ تحلیل انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری، با ادبیات سیاسی، مزخرف است. چه وزنکشی اصولگرایی و اصلاحطلبی باشد، چه وحدت و اجماع و این خزعبلات. نه عمده رای ایجابی به جلیلی رای به اصولگرایی بود و نه عمده رای سلبی به پزشکیان رای به اصلاحطلبی. ترس مردم بیشتر موثر افتاد تا امید و آرزوی مردم. شکل جمهوریت مجدداً تثبیت شد. اما هدفگیری دولت جوان حزبالهی برای تحول در عدالت اجتماعی و پیشبرد شتابان پیشرفت اسلامیایرانی شکست خورد.
2⃣ علت را از یک سو باید در میوه دادن کلانپروژهی امنیتی "مهار حزبالهیها" دانست که قدمتی سی ساله دارد و شرحش بماند بعد؛ و در سوی دوم، عدم کفایت داشتههای جبهه فرهنگی انقلاب. که تاکنون آنچه بوده، ادبیاتسازی و رسانهگستری و نهایتا لشگرکشی بوده اما بدون اتخاذ مقصد و مسیر سیاستورزی (= حکمرانی) ِ مردمی!
یعنی یک گفتمانسازی بی ارتباط با انگیزشها و عواطف و ادراکات جامعه. یعنی همانقدر که جریان استحاله با مردم روشنفکربازی کرده، جبهه فرهنگی انقلاب با مردم رسانهبازی کرده است و لاغیر!
3⃣ اکنون، شرایط نه از جنس ۷۶ است و نه ۹۲. یک تفاوت پررنگ امروز، وجود جماعت انبوهی از جوانان اهل فکر و قلم و رسانه و کنشگری است که بعضا تجربیات حکمرانی هم کسب کردهاند. یک نسل پرانرژی ِ بالغ و آماده به عملیات. این توده متحرک انبوه را نمیتوان دوباره به غار کادرسازی برگرداند. دیگر نمیتوان برایش قرارگاههای دهه نودی راه انداخت تا سرگرم سازمانبازیاش کرد. اگر فکری برای این سازه اجتماعی بزرگ نشود، تلفات و ریزشها و اعوجاجها و انحرافهای زیادی درپی خواهد داشت. در یک دولت بیمبنا، بیبرنامه و غرق در مسایل جاری هم جایی برای آنها نخواهد بود.
4⃣ تفاوت پررنگ دیگر، مشارکت غیرسیاسی مردم در این انتخابات است. نامزدی رییس جمهور شد که هیچ وعده و قولی نداد و هیچ تصویری از آینده دولتش در دست مردم نبود. جهتگیری دولتش مشخص نشد و بدنه نخبگانی درکی از نوع همکاری با دولتش نیافت. این یعنی اکثریت رایدهندگان، توقعی از این رای نداشتهاند. این مشارکت غیرسیاسی، خطرناک است و اگر شرایط آینده بهبود نیابد، به سرعت به سرخوردگی و انکار حداکثری تبدیل خواهد شد.
5⃣ و اما برای آینده ...؟ هیچ راهی متصور نیست مگر یک راه و آن، هجرت به بطن جامعه و خود مردم. عزیمت برای زیست با مردم و در مردم. شکستن پوسته محافل و دورهمیها و مناسبات ۲۰سالهی رایج در جریان انقلاب. غور و غواصی در عمق جریانهای تودهای جامعه. شکلدهی همیاری مردمی در عمل. عمل به عاملیت مردم. نه در نظر، گفتمان، رسانه، گردهمایی، و یا قرارگاه؛ بلکه در خود خود میدان.
دولت سایه زحمتش را کشید. اکنون زمان "دولت میدان" است. جریانی که برای عاملیت مردم در میدان عزیمت کند. در گستره همه میدانها. یک جهاد فراگیر برای رویش "حکمرانی مردمی" از کف جامعه به سمت حاکمیت.
راهکارش تبدیل ذخیره انباشته از اندیشورزی و مطالبهگری و کنشگری و تلاش جهادی، به سوخت لازم برای تحرکبخشی به خود جامعه است.
6⃣ درباره همکار سابق و رییسجمهور جدید، جناب پزشکیان. ایشان خودش هم میداند که ریاستجمهوریاش ماحصل تلاش او و همراهانش نیست. ریشه در شکاف اجتماعی موجود دارد. به هر تقدیر، اگر راه ضدمردمی اسلاف اصلاحاتیاش را برود، مردم خیلی زودتر و قاطعانهتر از گذشته از او هم عبور خواهند کرد. خاتمی در بیمدیریتی رفوزه شد و روحانی در عدم جوانگرایی و هر دو در اشرافیگری. شاید پزشکیان به مدد آموزههای نهجالبلاغه، محافظهکاری نکند و بدست جوانان دولتش، اشرافیت را با سماجت پس بزند. باید فعلا امیدوار باشیم.
7⃣ و نکته آخر ... فرمود: خرمشهرها در پیش است. درنیافتیم و برای خلق حماسهها، عزیمت مردم را به بار ننشاندیم. دیر بجنبیم، کربلاها در پیش خواهد بود و حسینبنعلیها در راه مقتل خویش. مردم که به میدان بیایند، تهدیدها به فرصت تبدیل میشود. همچنان که حماسه جهادسازندگی، در زمانه بازرگان و بنیصدر به اوج خود رسید.
رهزن این مسیر نورانی، حزب شدن حزبالهیها، توسل به امکانات و اراده نهادها، ماندن در عرصه تکساحتی رسانهها، بسنده کردن به یافتههای اندیشکدهها، و نهایتا ترس از درانداختن خود در بطن میدانها است.
هرجا ترسی هست باید گفت:
بسم الله الرحمن الرحیم
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
هدایت شده از مِنّا | سید حمید طباطبائی
🚷 اگر بحرانی نباشد، انسانها بیشتر تمایل دارند که وضع موجود را ادامه دهند.
#تغییر جهت و تغییر وضعیت و ساختارهای ناکارآمد، نیازمند انگیزه و #ظرفیت_روحی بالایی است.
💥 میتوان از بحرانهایی مثل بلایای طبیعی، جنگ، تحریم، اعتراضات، قحطالرجال، پروپاگاندا و حتی #ناکارآمدی_کارشناسی، برای ایجاد این ظرفیت استفاده کرد.
🏷 «بحران به معنی پیدایش یک اختلاف سطح و یک #قدرت و یک #فرصت است»
🕋 از آندسته انسانهایی نباشیم که در شرایط مطلوب میتازند و در تاریکی بحرانها توقف میکنند: «كُلَّمَآ أَضَآءَ لَهُمْ مَشَوْا فِيهِ وَإِذَآ أَظْلَمَ عَلَيْهِمْ قَامُوا»
https://eitaa.com/s_h_taba