هدایت شده از قاصدک
💞 کانال همسرانه برای زندگی عاشقانه
💞 عوامل ایجاد محبوبیت و جذابیت
💞 پیام ها و طرز بیان عاشقانه
💞 آموزش عشقـبازی اسلامی
💞 عوامل ایجاد آرامش
💞 آداب زنـاشــویــے
💞 واسطه ازدواج
💞 هـمســرداری
💞 همسریابے
💞 ازدواج
💞 کانال همسرانه👇
https://eitaa.com/joinchat/645201920C2a05908cc4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیانات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته)
🔹ذلت مؤمن در چیست؟
🔰 @p_eteghadi 🔰
🎤در ابتدا باید گفت در اصل این که واقعه ای به نام کساء (عبا)، اتفاق افتاده است، هیچ شک و شبهه ای نیست و شیعه و سنی بالاتفاق، این موضوع را قبول دارند و روایات آن بسیار زیاد است.
واقعه بدین قرار است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در منزل حضرت فاطمه (سلام الله علیها) و یا منزل خودشان، زیر پارچه ای شبیه عبا قرار گرفتند و حضرت علی و حضرت فاطمه و امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) را زیر آن جای دادند و از آنان به عظمت و بزرگی یاد کردند و آن جمع را مصداق آیه شریفه تطهیر دانستند و چنین دعا کردند: «اللَّهُمَّ هَؤُلَاءِ أَهْلُ بَيْتِيَ الَّذِينَ وَعَدْتَنِي فِيهِمْ مَا وَعَدْتَنِي اللَّهُمَّ أَذْهِبْ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهِّرْهُمْ تَطْهِيراً»؛ خدایا! اینان اهل بیت من هستند، کسانی که در مورد آن ها وعده دادی آن چه وعده دادی؛ خدایا! پلیدی و رجس را از آنان دور بدار و آنان را پاک و مطهر گردان.(1)
دعای پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) با تفاوت اندکی، این گونه نیز آمده است: «اللَّهُمَّ هَؤُلَاءِ أَهْلُ بَيْتِيَ وَ عِترَتي [و حامتي] [و خاصتي] فَأَذْهِبْ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهِّرْهُمْ تَطْهِيراً»(2)
روایات متعدد را می توان ذیل آیه تطهیر «إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهيراً»؛ خداوند فقط مى خواهد پليدى و گناه را از شما اهل بيت دور كند و كاملًا شما را پاک سازد(3) پیگیری کرد.
بنابر این؛
ماجرایی به نام ماجرای کساء (عبا) که مربوط به پنج تن آل عبا و مرتبط با آیه تطهیر است اتفاق افتاده و شیعه و سنی در این زمینه اختلافی ندارند.
❇️اما حدیث کساء
حدیث کساء با این کیفیت و تفصیلی که در انتهای کتاب «مفاتیح الجنان» آمده است، در منابع و مصادر روایی نیست و اولین بار در کتاب «المنتخب في جمع المراثي و الخطب المشتهر بـ (الفخري)» شیخ طریحی (متوفای 1085) (صفحه 35 – 37) بدون سند روایی آمده و بقیه نیز از ایشان نقل کرده اند. البته برخی نیز برای آن، اسنادی نقل کرده اند که این سندها چون دارای اشکال و ضعف است و اطمینان و وثوق حاصل نمی شود نمی توان این حدیث را به معصوم نسبت داد.
مرحوم شیخ عباس قمی، صاحب «مفاتیح الجنان» در کتاب «منتهی الآمال» در شرح لقب «خامس اصحاب کساء» برای امام حسین (علیه السلام) پس از این که حدیث اجتماع خمسه طیبه (علیهم السلام) تحت کساء را از احادیث متواتره دانسته، می گوید:
«و امّا حديث معروف به حديث كساء كه در زمان ما شايع است به اين كيفيّت در كتب معتبره و معروفه و اصول حديث و مجامع متقنه محدّثين، ديده نشده، مى توان گفت از خصائص كتاب (منتخب) است»(4)
به همین دلیل، مرحوم شیخ عباس قمی، این حدیث را در کتاب «مفاتیح الجنان» نیاورده است و ناشران بعدا آن را به مفاتیح اضافه کرده اند.
نکته:
از آن جا که مضمون و متن این حدیث کساء، مشکلی ندارد و علماء و متدینین نیز به قرائت آن اهتمام می ورزیدند و از طرفی برای رفع حوائج، مجرب است، می توان به قصد رجاء و امید ثواب، آن را خواند و از این جهت هیچ منعی وجود ندارد.
نتیجه گیری:
اصل موضوع کساء و رفتن خمسه طیبه (علیهم السلام) تحت کساء، واقعیت دارد و مورد اتفاق نظر شیعه و سنی است و روایاتش متواتر است؛ ولی این حدیث مفصلی که به نام حدیث کساء معروف شده است، به دلیل اشکال در سند، ضعیف محسوب می شود و نمی توان آن را به معصوم نسبت داد.
البته این به معنای ممنوع بودن خواندن آن نیست زیرا مضمون حدیث، بدون اشکال است و توسل کردن با این مضمون به خمسه طیبه (علیهم السلام) اشکالی ندارد؛ خواندن آن هم به قصد رجاء، صحیح و مشمول ثواب است.
❓سؤال و جواب
ممکن است گفته شود وقتی حدیثی سند ندارد نمی توان آن را به قصد قربت خواند یعنی خدا و معصوم انجام آن را دستور نداده لذا ثواب ندارد و ما هم نباید به آن عمل کنیم و عمل به آن، کار درستی نیست.
در جواب می گوییم: درست است که در نسبت دادن به دین و به معصوم، باید محتاط بود و نمی توان هر چیزی را به معصوم و به دین نسبت داد؛ ولی این معنایش چنین نیست که پس انجام برخی اعمال با سند ضعیف، خلاف شرع و خلاف دستور دین باشد.
ما روایات متعددی داریم که به «أخبار مَن بَلَغ» معروف و مشهور هستند. در این روایات آمده که اگر روایتی از معصوم رسید که مثلا برای عملی ثوابی معین کرده است و شخصی به اعتماد به این روایت و برای رسیدن به آن ثواب، آن عمل را انجام دهد، ثواب برایش منظور می شود، ولو در واقع، آن روایت از معصوم صادر نشده باشد.
به روایات ذیل توجه فرمایید:
«عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) قَالَ: مَنْ بَلَغَهُ عَنِ النَّبِيِّ (صلی الله علیه و آله) شَيْءٌ مِنَ الثَّوَابِ فَعَمِلَهُ كَانَ أَجْرُ ذَلِكَ لَهُ وَ إِنْ كَانَ رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) لَمْ يَقُلْه»؛ امام صادق (علیه السلام) فرمودند: کسی که چیزی از ثواب (حدیثی که گفته باشد انجام چنین کاری ثواب دارد) از پیامبر (صلی الله علیه و آله) به او برسد و او آن را انجام دهد، آن ثواب برای او می باشد، ولو رسول خدا (صلی الله علیه و آله) آن را نفرموده باشند.(5)
«عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) قَالَ: مَنْ بَلَغَهُ عَنِ النَّبِيِّ (صلی الله علیه و آله) شَيْءٌ فِيهِ الثَّوَابُ فَفَعَلَ ذَلِكَ طَلَبَ قَوْلِ النَّبِيِّ (صلی الله علیه و آله) كَانَ لَهُ ذَلِكَ الثَّوَابُ وَ إِنْ كَانَ النَّبِيُّ (صلی الله علیه و آله) لَمْ يَقُلْه»؛ امام صادق (علیه السلام) فرمودند: کسی که از پیامبر (صلی الله علیه و آله) چیزی که در او ثواب است به او رسیده است، و آن شخص آن عمل را به خاطر گفته پیامبر انجام دهد، آن ثواب برای او می باشد، ولو رسول خدا (صلی الله علیه و آله) آن را نفرموده باشند.(6)
بنابر این:
طبق این اخبار و روایات «مَن بَلَغ» اگر کسی به امید رسیدن به ثوابی که برای خواندن حدیث کساء نقل شده است، این حدیث را بخواند، مشمول ثواب الهی می شود. توجه داشته باشید که حدیث کساء از نظر مضمون و محتوا، ایراد و اشکالی ندارد.
📚پی نوشت ها:
1. قمى، على بن ابراهيم، تفسير القمي، محقق: موسوى جزايرى، ناشر: دار الكتاب- قم، ج 2، ص 193.
2. طبرسی، مجمع البیان فی تفسیر القرآن، انتشارات: ناصر خسرو ـ تهران، ج 8، ص 559؛ سیوطی، الدر المنثور فى التفسير بالماثور، ناشر: كتابخانه عمومى حضرت آيت الله العظمى مرعشى نجفى(ره)- قم، 1404 ه. ق، چاپ: اول، ج 5، ص 198.
3. احزاب: 33/ 33.
4. شیخ عباس قمی، منتهی الآمال، جلد اول، مقصد چهارم، فصل نهم، قسمت دوم.
5. برقى، المحاسن، محقق/مصحح: محدث، ناشر: دار الكتب الإسلامية ـ قم، 1371 ق، چاپ دوم، ج 1، ص 25، ح 2.
6. همان، ح 1.
🔰 @p_eteghadi 🔰
رحمت الهی.mp3
2.1M
💠 روز بیست و هفتم ماه رجب 1442
🔸 رحمت الهی
🌺 عید مبعث
🔹در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی
🔰 @p_eteghadi 🔰
لطفاً چند ترجمه روان و خوب برای قرآن معرفی کنید.
🎤این ترجمه ها مناسب و خوب است.
1. ترجمه آیه الله مکارم شیرازی.
2. ترجمه مرحوم آیه الله مشکینی.
3. ترجمه آقای ابوالفضل بهرام پور: این کتاب به نام تفسیر مبین هست (تفسیر یک جلدی می باشد) و از خصوصیات این کتاب این است که اکثر لغات قرآنی، به صورت لغت به لغت معنا شده است و تفسیر برخی آیات هم به صورت مختصر،بیان شده است.
🔰 @p_eteghadi 🔰
بهترین عیدی به امام عصر.mp3
1.14M
⁉️بهترین و موثرترین عیدی در اعیاد به امام عصر (عج)
⭕️پاسخ: استاد ابراهیم #افشاری
🔰 @p_eteghadi 🔰
14_SEMO-Mohammadi-Pasokh_Be_Soalate_Eteghadi_(89).mp3
7.9M
پرسش و پاسخ اعتقادی
🔹حجه الاسلام #محمدی
جلسه 89 - آثار محبت اهل بیت
🔰 @p_eteghadi 🔰
آیا توسل و طلب شفاعت شبیه کار مشرکان است؟ - 1.mp3
2.01M
فرق توسل مسلمانان به پیامبر (ص) با توسل مشرکان به بتها چیست؟
آیا توسل و طلب شفاعت از انبیا و اولیاء الهی شرک و بت پرستی است؟
بخش اول 9.5 دقیقه
آیا آیات قرآن درباره شفاعت با یکدیگر تعارض دارند؟
آیا شفاعت دارای شروطی است؟
آیا ولایت اهل بیت (ع) شرط قبولی عبادات ماست؟
#شفاعت #توسل #شرک
🔰 @p_eteghadi 🔰
هدایت شده از قاصدک
😱این نماد ها چه اسرار مخوفی را در خود جای داده😱🔞
ارتباطایننمادهابا فراماسونریچیست چیست😨👇
https://eitaa.com/joinchat/2686976Ca94b8b24af
😱👆🔞اگرهنوز نفهمیدی چهچیز خارق العاده ای در این نماد ها نهفته است بزن رو لینک😱
💥😥خیلی عجیبه وحشتناکه😵🔥
.
﷽؛
🏷 پیروی از پاكترين و وارستهترين انسان ها
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔸 «به پيامبرت صلىاللهعليهوآله كه وارستهترين و پاكترين( انسان ها) است، تأسّى بجوى؛ چرا كه در او الگويى است براى جويندگان الگو و آرامش براى كسى كه در پى آرامش است و محبوبترينِ بندگان در نزد خدا، كسى است كه از پيامبرش الگو بگيرد و در پى او حركت كند. ...».
🔹 «فَتَأَسَّ بِنَبِيِّكَ الأَطيَبِ الأَطهَرِ صلىاللهعليهوآله، فَإِنَّ فيهِ اُسوَةً لِمَن تَأَسّى وعَزاءً لِمَن تَعَزّى وأحَبُّ العِبادِ إلَى اللّهِ المُتَأَسّي بِنَبِيِّهِ وَالمُقتَصُّ لِأَثَرِهِ. ...».
📚 نهج البلاغة : خطبه ١٦٠
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿 توسل به امام زمان اروحنا له الفداء
🎙 مرحوم شیخ احمد کافی
🍀 راه کار برای برطرف شدن گرفتاری ها
#توسل
#توسل_به_امام_زمان
#مرحوم_کافی
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬مهدویت در کلام مراجع:
✳️ آیت الله العظمی جوادی آملی
🔰 توجه ویژه به معارف موجود در ادعیه مهدوی
#امام_زمان
#مهدویت
#دعا
#معارف_اسلامی
#جوادی_آملی
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 مهدویت در کلام علماء:
✳️ آیت الله حائری شیرازی رحمه الله
🔰 راهکار مخلص شدن برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🎞 بخشی از سخنان آیت الله حائری شیرازی در موسسه آینده روشن
#مهدویت
#امام_زمان
#انتظار
#اخلاص
#حائری_شیرازی
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ ویژه
✳️ آیت الله العظمی جوادی آملی
🔰 جنایت نابودی کتب خطی شیعه در گذشته
#شیعه
#نسخ_خطی
#آثار_شیعه
#نابودی_کتب
#جوادی_آملی
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ ویژه
✳️ آیت الله العظمی جوادی آملی
🔰 باور محکم اباذر به رازقیت و ربوبیت الهی
#ربوبیت
#رازقیت
#اباذر
#ربذه
#جوادی_آملی
🔰 @p_eteghadi 🔰
قدرت تسلط امام در عالم.mp3
593K
⁉️آیا امام زمان (عج)قدرت تسلط و تغییر درحرکت وجودی مقدرات عالم را دارد ؟
⭕️پاسخ: استاد ابراهیم #افشاری
🔰 @p_eteghadi 🔰
امام صادق عليه السلام:
در ميان انسان ها، از اوّلين تا آخرين، هيچ كس نيست، مگر آن كه به شفاعت محمّد صلى الله عليه و آله در روز قيامت، نياز دارد
ما أحَدٌ مِنَ الأوَّلِينَ والآخِرِينَ إلّا وهُو يَحتاجُ إلى شَفاعةِ محمّدٍ صلى الله عليه و آله يَومَ القِيامَةِ
المحاسن جلد1 صفحه293
🔰 @p_eteghadi 🔰
پرسمان اعتقادی
می خواستم بدانم که جن ها می توانند مریضی های انسان را برطرف کنند؟ 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
اطلاعات ما در خصوص نوع عملکرد اجنه بسیار محدود است، عمده چیزی که در آیات و روایات وارد شده توان وسوسه و تحریک فکری از سوی ایشان است. با این حال از برخی آیات و روایات اینطور فهمیده می شود که اجنه توان بیمار کردن انسان ها را دارند، همانطور که در جریان بیماری حضرت ایوب(علیه السلام) قرآن کریم می فرماید:
«وَ اذْكُرْ عَبْدَنا أَيُّوبَ إِذْ نادى رَبَّهُ أَنِّي مَسَّنِيَ الشَّيْطانُ بِنُصْبٍ وَ عَذاب»؛ و به خاطر بياور بنده ما ايّوب را، هنگامى كه پروردگارش را خواند (و گفت: پروردگارا!) شيطان مرا به رنج و عذاب افكنده است (1)
و طبیعتا وقتی توان تصرف در بدن را داشته باشند این تصرف می تواند سلبی و ایجابی باشد.
فقط دو نکته قابل توجه است، اول اینکه این تصرف به اذن الهی است، یعنی خداوند باید این اذن را بدهد، یعنی و اگر خداوند نخواهد کاری از دست ایشان بر نمی آید.
دوم اینکه قدرت اجنه همانطور که در وسوسه های نفسانی در گرو پذیرش انسان است، در تصرفات جسمانی هم در گرو تسلیم شدن و پذیرش انسان است.
تحقیقات میدانی برخی از محققین در این حوزه نشان میددهد برخی فرقه ها که از قدرت های شیطانی در این خصوص بهره میبرند و نام «فرادرمانی» و مانند آن بر این کار می نهند تأکید زیادی دارند که مراجعه کننده در برابر ایشان باید کاملا تسلیم باشد. و این نشان میدهد که باز کلید این تصرف به دست خود انسان است.
به همین خاطر راه مشترک محفوظ ماندن از شر این نوع رفتارها و مانند آن مثل چشم زخم و طلسمات و مانند آن در روایات توکل به خداوند دانسته شده است. چرا که تکیه به یک قدرت نامحدود به انسان قدرتی می دهد که هیچ وسوسه و هیچ قدرتی توان نفوذ در آن را ندارد.
بنابراین اینکه اجنه توان تصرف در انسان چه مثبت و چه منفی را دارند پاسخ در اصلش مثبت است، اما کلیّت ندارد و در گرو پذیرش و بازگذاشتن ورودی های این امر از سوی خود انسان است.
📚پی نوشت ها:
1. ص:41/38.
🔰 @p_eteghadi 🔰