؛。゚❁ུ۪ °
🕸 #حکمت_نشانهگذاری (۳)
🕷 4- نوع مطلب و مخاطب میتواند روی استفاده از علامتها تاثیر بگذارد. مثلا در اضافه کردن علامتهای سجاوندی به شعرها اگر درست عمل شود، باعث تفهیم بهتر میشود در غیر این صورت میتوانیم با کاربرد نابجا یا نادرست، برداشت خود را از شعر به خواننده القا کنیم. همینطور درباره آثار مربوط به کودکان باید دقت ویژه داشت زیرا رعایت این علائم باعث سادهسازی مفهوم برای آنها میشود. درباره نوشتههای علمی- آموزشی نیز اهمیت این موضوع از آن روست که به تفهیم مفاهیم دقیق علمی میتواند کمک کند.
🕷 5- میزان استفاده از نشانههای نگارشی تا حد زیادی به نوع نوشتار و مخاطب آن بستگی دارد و باید در نظر داشت همانگونه که به کارگیری این اشارات به شیوایی متن کمک میکند، استفاده نابهجا و زیادهروی در آن نیز اشتباه است.
🕸 ایموجیها، محصول و نشانکی از زمانه اختصار🧐
🕷 زمانه، زمانه اختصار و سرعت است. ما میخواهیم در کوتاهترین زمانِ ممکن، مقصود خود را برسانیم؛ از همین رو نسل جدیدی از نشانهها نیز به کار گرفته میشوند که «ایموجی» نام دارند. ایموجیها شاید نقشی شبیه خطوط تصویری انسان نخستین را در دنیای امروز به عهده دارند.😲 استفاده از ایموجی در سالهای اخیر به قدری افزایش یافته که برخی آن را تهدیدی برای زبان و موجب زوال آن میدانند. برخی نیز آن را ابزاری نوین در خدمت انتقال مفاهیم میپندارند.
🕸🕸 آنچه که در این سه پست #حکمت_نشانهگذاری گفته شد مقدمهای بود برای اینکه یادآوری کنم تمامی مباحث مرتبط با استفاده صحیح از علائم نگارشی با هشتگ #نشانه_گذاری و در چهل پست 👌 قبلا تهیه و در کانال بارگذاری شده است.
#پژوهش
#درست_نویسی
#قواعد_درست_نویسی
@pajohesh_esfahan
╰━═━❀✿❥❀✿❥━═━╯
نسخه نهائی شبهات عاشورائی.pdf
2.18M
'
◼️کتاب: شبهه های ماهواره ای عاشورا و محرم
●گونه شناسی
●کارکرد شناسی
●روش شناسی مواجهه
◼️نویسنده: حجت الاسلام و المسلمین محمد رضایی آدریانی
#معرفی_کتاب
#منبع_شناسی
#پیشنهاد_مطالعه
@pajohesh_esfahan
╰┅┅❀༄᭄✿༄᭄✿❀┅┅┅╯
؛༻
🔖 مؤلفه های یک فیش کامل:
⬅️ ۱- درج موضوع
⬅️ ۲- شماره گذاری فیش ها
⬅️ ۳- کد گذاری موضوعات فیش
⬅️ ۴- درج تاریخ نگارش فیش
⬅️ ۵- نام اثر مورد استفاده به همراه صفحه
⬅️ ۶- نام نویسنده یا مترجم اثر مورد استفاده به همراه مشخصات نشر
⬅️ ۷- نام فیش نویس که در تحقیقات گروهی به کار می آید.
🔖 اگر هر کدام از این مؤلفه ها در فیش نویسی رعایت نشود، محقق در ادامه ی نگارش تحقیق با مشکل مواجه خواهد شد! 🙃
🔖 این مؤلفه ها فقط مربوط به فیش برداری کاغذی نیست و برای فیش برداری رایانهای نیز باید همین گونه عمل نمود!👌
#فیش_نویسی (3)
🪄 ★᭄ꦿ↬@𝒑𝒂𝒋𝒐𝒉𝒆𝒔𝒉_𝒆𝒔𝒇𝒂𝒉𝒂𝒏
'
❦★ امام حسين عليه السلام:
★مَنْ عَبَدَ اللّه َحَقَّ عِبادَتِهِ آتاهُ اللّه ُ فَوْقَ اَمانيهِ وَ كِفايَتِه؛
★هر كه خدا را آنگونه كه سزاوار اوست بندگی كند، خداوند بیش از آرزوها و بيشتر از حدّ كفايتش به او عطا فرمايد.
✧بحارالانوار، جلد۶۸، صفحه ۱۸۴
#پژوهش
#مناسبتی
#حدیث_گرافی
༻ @pajohesh_esfahan༺
┄┅┄┅ ❥༄᭄✿❥༄᭄✿❥ ┅┄┅┄
#نکات_کاربردی_پژوهش
🧩 تبدیل مسئله به سوال
🔸در پست اول این مبحث، گفتیم با اضافه کردن پنج قید می توان یک مسئله را به سؤال پژوهشی تبدیل کرد و به مورد اول یعنی "تبار علمی" اشاره کردیم!
🔸دومین قید رویکرد برای تبدیل مسئله به سؤال پژوهشی، "مکتب و دیدگاه" است.
🔸 و حال سومین و چهارمین قید
3️⃣ و 4️⃣ ابزار و روش گردآوری و روش پردازش اطلاعات
🔹سومین قید، بیان ابزار و روش گردآوری اطلاعات است. برای پاسخگویی به سؤال می توان از روش های مختلف اقدام به جمع آوری اطلاعات مورد نیاز کرد، همانگونه که به روش های متفاوت می توان به تحلیل و پردازش اطلاعات پرداخت.👈 تغيير در ابزار و روش های گردآوری اطلاعات باعث تغيير در نوع پژوهش خواهد شد.
🔸پژوهشگر ممکن است با فیش برداری کتابخانه ای و روش های تحلیلی یا با روش های میدانی و ابزار مصاحبه و سؤال و ... اطلاعات خود را گردآوری کند! لذا لازم است در هر روش از ابزار متفاوتی استفاده کرده و متناسب با روش گردآوری، روش های متفاوتی را در پردازش اطلاعات به کار ببرد.
🧩 بنابر این قید سوم و چهارمی که باید به مسئله اضافه شود تا بتوان به سؤال تحقیقی دست یافت تعیین ابزار و روش گردآوری اطلاعات و تعیین روش تحقیق است.
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
#تفاوت_سؤال_و_مسئله
#سوال_پژوهشی
#سوال_اصلی
★ @pajohesh_esfahan
┗━━❦★🍃━━━━━┛
حجازتاكربلا.pps
1.48M
'
■ پاورپوینت
موضوع: همراه با سیدالشهدا علیه السلام از حجاز تا کربلا
#پیشنهاد_مطالعه
#مناسبتی
#محرم
@pajohesh_esfahan
•┈•✾••●🥀●••✾•┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀؛♡؛🥀
● تاسوعا و عاشورا به چه معناست؟
● بیشتر افراد فکر میکنند معنی لغوی تاسوعا و عاشورا یعنی روز نهم و دهم ماه محرم؛ در حالی که این تصور اشتباه بوده و این دو واژه معنایی فراتر دارد...
● این دو روز خاص توسط امام سجاد علیهالسلام نامگذاری شده است.
#محرم
#مناسبتی
#اطلاعات_پژوهش
#پیشنهاد_مشاهده_کلیپ
@pajohesh_esfahan
╰═─༅ᭂ•❥ 。゚❁ུ۪ °❥•༅ᭂ─═╯
کربلا، مبارزه با پوچی ها.pdf
2.45M
"
● کتاب: کربلا مبارزه با پوچی ها
● نویسنده: اصغر طاهرزاده
#منبع_شناسی
#معرفی_کتاب
#پیشنهاد_مطالعه
@pajohesh_esfahan
┗━━༄᭄✿༄᭄✿━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
'
🖤؛⃟🕊
♡ شب عاشورا...
♡ شب زیارتی ارباب...
♡ و یک دل خسته و جامانده
🖤؛⃟🕊 التماس دعای فرج
#محرم
#مناسبتی
@pajohesh_esfahan
╰═─༅ᭂ•❥ ゚❁ུ۪ °❥•༅ᭂ─═╯
❦★؛
امشـب همه در حال خضوعنـد و خشوع ...
تازه غمشان میشود از صبح، شـــــروع ...
هرکس به دعــایی شده مشغـول، ولی ...
زینــب شده ذکــرش
"مکن ای صبح طلوع"
"مکن ای صبح طلوع"
"مکن ای صبح طلوع"
#محرم
#عاشورا
#مناسبتی
@pajohesh_esfahan
╰═━❀❦★◾️❦★❀━═╯
Lohof.pdf
1.83M
'
🥀 ترجمه کتاب ارزشمند: "لهوف"
◾️نوشته ی: سید بن طاووس
🥀 کتاب "لهوف" درباره رخدادهایی است که به حادثه کربلا منتهی شده است؛ همچنین اصل جنگ و رخدادهای پس از آن.
◼️کتاب "لُهُوف" در نزد علمای برجسته شیعه جایگاه مهمی دارد به طوری که آیت اللّه سیّد محمد علی قاضی تبریزی می فرماید: «کتاب لهوف سیّد ابن طاوس نقلیّاتش بسیار مورد اعتماد است و در میان کتب مَقاتل کتاب مَقْتَلی به اندازه اعتبار و اعتماد به آن نمی رسد و در اطمینان بر آن کتاب در ردیف اول کتب معتبره مقاتل قرار گرفته است.»
#معرفی_کتاب
#منبع_شناسی
#پیشنهاد_مطالعه
@pajohesh_esfahan
╰═━ೃ⁀➷.◾️ೃ⁀➷.━═╯
متن با ترجمه زیارت ناحیه مقدسه.pdf
439.6K
•
■ متن "زیارت ناحیه مقدسه" همراه با ترجمه
● مقتلی از زبان منتقم
■ زیارت ناحیه مقدسه زیارتی است که به امام حسین علیه السلام اختصاص دارد. این زیارت ابتدا از «ناحیه مقدسه» امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) صادر و به یکی از نایبان خاص داده شده است. آنگاه از طریق ایشان به یکی از مشایخ شیخ مفید و سپس به دست این بزرگوار، آنگاه به دست سید مرتضی و ابن مشهدی رسیده است.
● علاّمۀ مجلسى رحمه الله در «بحار الأنوار» مى گويد: شيخ مفيد رحمه الله روايت كرده است: هر گاه خواستى امام حسين عليه السلام را در روز عاشورا زيارت كنى، نزد آن حضرت بايست، و این زیارت را بخوان...
#مناسبتی
#محرم
@pajohesh_esfahan
╰═━❦★°◾️°❦★━═╯
♡
نقل ساعت به ساعت واقعه عاشورا به روایت تاریخ (۱)
طبق محاسبه مرحوم دکتر احمد بیرشک در «گاهشماری ایرانی» واقعه کربلا بهحساب گاهشماری شمسی، در تاریخ ۲۱ مهر سال ۵۹ ه.ش بوده است. تاریخ شمسی هم مانند تاریخ قمری نیست که اوقات روز تغییر کند. موقعیت زمین نسبت به خورشید ثابت است و میشود با درآوردن اوقات شرعی شهر کربلا در این تاریخ حرفهای مقتل نویسان را به ساعت و دقیقه برگرداند. با این حساب، اوقات شرعی روز ۲۱ مهر به افق کربلا (که در طول قرون حداکثر ۳+- دقیقه اختلاف میتواند داشته باشد) استخراج و روایات مقتل نگارها با این ساعتها تنظیم شده است.
حدود ساعت ۵:۴۷ اذان صبح
امام علیهالسلام بعد از نماز صبح برای اصحابش سخنرانی کرد. آنها را به صبر و جهاد دعوت کرد؛ و بعد دعا خواند: «اللهم انت ثقتی فی کل کرب... خدایا تو پشتیبان من هستی در هر پیشامد ناگواری»
آنطرف نماز را به امامت عمر سعد خواند و بعد از نماز صبح به آرایش سپاه و استقرار نیرو مشغول شدند.
حدود ساعت ۶
امام حسین (ع) دستور داد تا اطراف خیمهها خندق بکنند و آن را با خار و بوتهها پر کنند تا بعد آن را آتش بزنند و مانع از حمله سپاه از پشت سر بشوند.
حدود ساعت ۷:۰۶ طلوع آفتاب
کمی بعد از طلوع آفتاب، امام سوار بر شتری شد تا بهتر دیده شود. روبه روی سپاه کوفه رفت و با صدای بلند برای آنها خطبهای خواند. صفات و فضایل خودش و پدر و برادرش را یادآوری کرد و اینکه کوفیان به امام (ع) نامه نوشتهاند. حتی چند نفر از سران سپاه کوفه را مخاطب قرارداد و از حجارین ابجر و شبث ربعی پرسید که مگر آنها او را دعوت نکردهاند؟ آنها انکار کردند. امام نامههایشان را بهطرف آنها پرتاب و خدا را شکر کرد که حجت را بر آنها تمام کرده است. یکی از سران جبهه مقابل از امام (ع) پرسید چرا حکم ابن زیاد را نمیپذیرید و آنها را از ننگ مقابله با پسر پیامبر نمیرهانید؟ اینجا امام آن جمله معروفشان را فرمودند: «الا و ان الدعی بن الدعی، قد رکز بین اثنین: بین السله و الذله و هیهات منا الذله... فرد پستی که پسر فرد پست دیگری است. من را بین کشته شدن و قبول شدن و قبول ذلت مجبور کرده. ذلت از ما دور است.» سخنرانی امام (ع) حدوداً نیم ساعت طول کشیده است.
حدود ساعت ۸
بعد از سخنرانی امام (ع) چند نفر از اصحاب آن حضرت به روایتی بُرَیر که «سید القرآء» (آقای قرآنخوان) های کوفه بود (الفتوح) و به روایتی زهیر (تاریخ یعقوبی و طبری) خطاب به کوفیان سخنان مشابهی گفتند.
بعد از سخنان زهیر و بریر، امام فریاد معروف «هل من ناصر ینصرنی» را سر داد. چندنفری دچار تردید شدند؛ ازجمله حُر. فرد دیگری به نام ابوالشعثا و دو برادر که درگذشته عضو خوارج بودند نیز همینطور. و البته بعید نیست که کسانی دیگری هم با دیدن شدت گرفتن احتمال جنگ، از سپاه کوفه فرار کرده باشند.
#محرم
#مناسبتی
#اطلاعات_پژوهش
༺@𝒑𝒂𝒋𝒐𝒉𝒆𝒔𝒉_𝒆𝒔𝒇𝒂𝒉𝒂𝒏༻
♡
نقل ساعت به ساعت واقعه عاشورا به روایت تاریخ (۲)
حدود ساعت ۹
روز بهوقت چاشت رسیده بود که شمر به عمر سعد پرخاش کرد که چرا اینقدر تعلل میکند؟ عمر سعد عاقبت رضایت به شروع جنگ داد. اولین تیر را به سمت سپاه امام (ع) رها کرد و خطاب به لشگریانش فریاد زد: «نزد عبیدالله شهادت بدهید که من اولین تیر را رها کردم.» بعد از انداختن تیر توسط عمر سعد، کماندارهای لشکر کوفه همگی باهم شروع به تیراندازی کردند. امام به یارانش فرمودند: «اینها نماینده این قوم هستند. برای مرگی که چارهای جز پذیرش آن نیست. آماده شوید.» چند نفر از سپاه امام در این تیرباران کشته شدند. (تعداد دقیق را نمیدانیم. تعداد کشتگان این تیراندازی، با تعداد کشتگان حمله اول ۵۰ نفر ذکرشده.)
حدود ساعت ۱۰
بعد از تیراندازی یسار غلام زیادبن آبیه و سالم غلام ابن زیاد از لشکر کوفه برای نبرد تنبهتن ابتدای جنگ بیرون آمدند. عبدالله بن عمیر اجازه نبرد خواست. امام حسین (ع) نگاهی به او کرد و فرمود: «به گمانم حریف کشندهای باشی» عبدالله آن دو نفر را کشت. البته انگشتان دست چپش قطع شد.
بعدازاین نبرد تنبهتن، حمله سراسری سپاه امام حسین (ع) انجام شد؛ امام و یارانش در برابر او ایستادگی کردند. زانو به زمین زدند و با نیزهها حمله را دفع کردند. همزمان شمر به جناح چپ سپاه امام (ع) حمله برد. زهیر و یارانش به جنگ مهاجمین رفتند. خود شمر در این حمله زخم برداشت. بعد از عقبنشینی هر دو جناح کوفی، عمر سعد ۵۰۰ تیرانداز فرستاد که دوباره سپاه امام (ع) را تیرباران کردند و در آن حملات، علاوه بر از پا درآمدن هر ۲۳ اسب لشکریان امام (ع) تعدادی دیگر از اصحاب شهید شدند. الفتوح آن نفرات را ۵۰ نفر و ابن شهرآشوب ۳۸ نفر ذکر کرده است.
اولین شهید، ابوالشعثا بود و ۸ تیر انداخت که ۵ نفر از دشمن را کشت. امام (ع) او را دعا کرد.
گروهی از سپاه شمر خواستند از پشت سر به امام (ع) حمله کنند که زهیر و ۱۰ نفر به آنها حمله کردند.
حدود ساعت ۱۱
بعدازاین حملات، امام دستور تکتک به میدان رفتن را داد. اصحاب باهم قرار گذاشتند تا زندهاند، نگذارند کسی از بنیهاشم به میدان برود. انگار برای کشته شدن باهم مسابقه داشتند. بعضی «در مقابل نگاه امام (ع)» شهید شدند. یکی از اولین کسانی که کشته شد، پیرمرد زاهد بربر بود. مسلم بن عوسجه بعد از او کشته شد. حبیب بر سر بالین او رفت و گفت کاش میتوانستم وصیتهای تو را اجرا کنم. مسلم با دست امام حسین (ع) را نشان داد و گفت: «وصیت من این مرد است.» در این وقت، به یکباره هفت نفر از اصحاب امام (ع) در محاصره واقع شدند. حضرت عباس (ع) محاصره آنها را شکست و نجاتشان داد.
#محرم
#مناسبتی
#اطلاعات_پژوهش
༺@𝒑𝒂𝒋𝒐𝒉𝒆𝒔𝒉_𝒆𝒔𝒇𝒂𝒉𝒂𝒏༻
♡
نقل ساعت به ساعت واقعه عاشورا به روایت تاریخ (۳)
حدود ساعت ۱۲:۵۰ اذان ظهر
حبیب بن مظاهر وقت اذان ظهر شهید شد. چونکه نوشتهاند امام (ع) خطاب به اصحاب گفت یکی برود با عمر سعد مذاکره کند و بخواهد برای نماز ظهر جنگ را متوقف کنیم. یکی از لشکر کوفه صدا زد: «نماز شما قبول نمیشود.» حبیب به او گفت «ای حمار! فکر میکنی نماز شما قبول میشود و نماز پسر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم قبول نمیشود؟» به جنگ او رفت اما دوستانش به کمکش آمدند و حبیب شهید شد. امام (ع) از شهادت حبیب متأثر شده و برای اولین بار در روز عاشورا گریست. رو به آسمان کرد و گفت: «خدایا رفتن جان خودم و دوستانم را بهحساب تو میگذارم.»
حدود ساعت ۱۳
۳۰ نفر از اصحاب امام (ع) تا وقت نماز زنده بودند و بعدازآن ساعت شهید شدند؛ ازجمله زهیر و حر.
بعد از شهید شدن اصحاب، نوبت به بنیهاشم رسید. اولین نفر علیاکبر پسر امام حسین (ع) بود. البته الفتوح عبدالله بن مسلم بن عقیل را اولین شهید بنیهاشم خوانده است. ابن عبدالله بن مسلم، به طرز ناجوانمردانهای شهید شد. شهادت او بر بنی هاشم گران آمد. لذا دستهجمعی سوار شدند و به دشمن حمله بردند. امام آنها را آرام کرد. فرمود: «ای پسرعموهای من بر مرگ صبر کنید به خدا پسازاین هیچ خواری و ذلتی نخواهید دید.»
حدود ساعت ۱۴
۲۸ نفر از مردان بنیهاشم شهید شده بودند: ۷ برادر امام حسین (ع)، ۳ پسر از امام حسن (ع)، ۲ پسر امام حسین (ع)، ۲ نوه جعفر بن ابیطالب، ۹ نفر آل عقیل و بقیه از نوادگان باقی عموهای پیامبر.
عاقبت امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) تنها ماندند. عباس(ع) اجازه میدان خواست اما امام او را مامور رساندن آب به خیمه ها کرد. دشمن بین دو برادر فاصله انداخت. عباس(ع) دلاور در حالیکه با شجاعت تمام سعی در آوردن مشک آب برای زنان و کودکان داشت در محاصره دشمن دو دستش قطع شده و با عمودی آهنین بر سرش زدند که از اسب بر زمین افتاد. اباعبدلله علیه السلام سراسیمه خود را بر پیکر قطعه قطعه برادر رساند. دشمن کمی به عقب رفت.
پس از شهادت حضرت عباس (ع)، امام (ع) برای دومین بار بعد از مرگ برادر عزیزش گریه کرد و فرمود «اکنون دیگر پشتم شکست.»
#محرم
#مناسبتی
#اطلاعات_پژوهش
༺@𝒑𝒂𝒋𝒐𝒉𝒆𝒔𝒉_𝒆𝒔𝒇𝒂𝒉𝒂𝒏༻
♡
نقل ساعت به ساعت واقعه عاشورا به روایت تاریخ (۴)
حدود ساعت ۱۵
امام (ع) بهطرف خیمهها برگشت تا خداحافظی بکند. همچنین پیراهنش را پارهپاره کرد و پوشید تا بعداً در وقت غارت کردن توسط دشمن برهنهاش نکنند. وقت وداع با اهلبیت، کودک شیرخواره اش علی اصغر(ع) را به میدان برد تا او را سیراب کند که توسط تیر حرمله شهید شد.
امام (ع) به میدان رفت اما کمتر کسی حاضر به مقابله با ایشان میشد. بعضی تیر میانداختند و بعضی از دور نیزه پرتاب میکردند. شمر و ده نفر به مقابله امام (ع) آمدند. بعد از شهادت امام (ع) بر پیکر مبارکش جای ۳۳ زخم نیزه و ۳۴ زخم شمشیر شمرده شد.
امام (ع) در آستانه شهادت بود، اما کسی جرئت نمیکرد به سمت ایشان برود. اهل حرم از صدای ذوالجناح متوجه شده و بیرون دویدند. کودکی به نام عبدالله بن حسن (ع) دوید و به طرف امام آمد. او را در بغل عمویش شهید کردند. امام برای سومین بار ناراحت شدند و کوفیان را نفرین کردند: «خدایا باران آسمان و روییدنی زمین را از ایشان بگیر!»
حدود ساعت ۱۶:۰۶ اذان عصر
وقت شهادت امام (ع) را وقت نماز عصر گفتهاند. روایت تاریخ طبری به نقل از وقایعنگار لشکر عمر سعد چنین است: «حمید بن مسلم گوید: «به خدا هرگز شکستهای را ندیده بودم که فرزند و کسان و یارانش کشتهشده باشند و چون او محکم و دل آرام باشد...» گوید در این حال بود که زینب (س) دختر فاطمه سلام الله علیها بهطرف وی آمد. درحالیکه میگفت: «کاش آسمان به زمین میافتاد.» زینب (س) به عمر سعد خطاب کرد: «ای عمر! اباعبدالله را میکشند و تو نگاه میکنی؟» راوی می گوید: اشکهای عمر را میدیدم که بر دو گونه و ریشش روان بود؛ و روی از زینب بگردانید. حمید بن مسلم گوید شنیدم که حسین (ع) میگفت «به خدا پس از من کسی را نخواهید کشت که خدای از کشتن او بیش از کشتن من، بر شما خشم آرد.» راوی گوید: آنگاه شمر میان کسان بانک زد که «وای شما منتظر چیستید؟ مادرهایتان به عزایتان بنشینند. بکشیدش!» گوید در این حال سنان بن انس حمله برد و نیزه را در قلب امام فروبرد...»
حدود ساعت ۱۷؛ بعد از شهادت امام (ع)
بعد از شهادت امام (ع) عدهای لباسهای آن حضرت را غارت کردند. تمام این افراد بعداً به مرضهای لاعلاج دچار شدند.
غارت عمومی اموال امام حسین (ع) و همراهانش آغاز شد. عمر سعد ساعتی بعد دستور توقف غارت را داد و حتی نگهبانی برای خیمهها گذاشت.
یکی از شیعیان بصره به اسم سوید بن مطاع بعد از شهادت امام به کربلا میرسد. برای دفاع از حرم امام میجنگد و کشته میشود.
نزدیک غروب آفتاب است. سر امام را جدا میکنند و سر را به خولی میدهند تا همان شبانه برای ابن زیاد ببرد. بعد به دستور عمر سعد بر بدن مطهر امام و یارانش اسب میدوانند تا استخوانهایشان هم خرد شود.
حدود ساعت ۱۸:۴۹ اذان مغرب
داستان روز غم انگیز عاشورا اینطور تمام میشود که درحالیکه عمر سعد دستور نماز جماعت مغرب را میداده سنان بن انس بین مردم میتاخته و رجز میخوانده که «افسار و رکاب اسب مرا باید از طلا بکنید؛ چراکه من بهترین مردمان را کشتهام!»
#محرم
#مناسبتی
#اطلاعات_پژوهش
༺@𝒑𝒂𝒋𝒐𝒉𝒆𝒔𝒉_𝒆𝒔𝒇𝒂𝒉𝒂𝒏༻
مهارت پژوهشگری 👨💻
♡ نقل ساعت به ساعت واقعه عاشورا به روایت تاریخ (۴) حدود ساعت ۱۵ امام (ع) بهطرف خیمهها برگشت تا
●
آقا منو ببخش 😭
آجَرکَ الله یاصاحبَ الزّمان
فی مصیبةِ جدِّکَ الحُسَین علیهالسلام
اَعْظَمَ اللّهُ اُجوُرَنا وَ اُجوُرَکُم بِمُصابِنا بِالحُسَینِ عَلَیهِ السَّلامُ و جَعَلنا وَ اِیّاکُم مِنَ الطّالبینَ بِثارِه مَعَ وَلیِّهِ الاِمامَ الْمَهدی مِن آلِ مُحَّمَدٍ عَلَیهِمُ السَّلام
●