نگاهی به نظریه انتظار.pdf
5.41M
.
🖇 نگاهی به نظریهی انتظار در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای
🖇 گردآورنده: معاونت پژوهش و آموزش مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#پژوهش
#مهدویت
#معرفی_کتاب
#منبع_شناسی
#پیشنهاد_مطالعه
••─── 🖇📔───••
@pajohesh_esfahan
••─── 📗🖇───••
📦 نکات کاربردی و پیشرفتهی ورد
⚠️ حذف پاورقی ها
📦 حذف یک پاورقی کار آسونی هست؛ امّا، حذف یک بارهٔ همه پاورقی های یک متن دارای ترفند خاصی هست.
⚠️ حذف تکی پاورقی:
📦 برای حذف یک پاورقی (داخل متن و پائین صفحه)، کافیست عدد پاورقی مورد نظرتون رو از داخل متن انتخاب و با فشردن کلید Delete اون رو پاک کنید. بعد از این کار، پاورقی پایین صفحه به همراه شمارهی اون نیز حذف میشه.
⚠️ حذف یک باره چند پاورقی:
1⃣ برای این کار از ابزار جستجو و جایگزینی پیشرفته در ورد استفاده می کنیم. پس از کلیک درون متن، کلیدهای Ctrl+H رو بفشارید تا پنجره Find and Replace یا تب فعال Replace باز بشه.
2⃣ سپس روی دکمه More کلیک کنید تا کد «f^» در قسمت Find what ظاهر بشه؛ البته، می تونید به صورت دستی هم این کد رو تایپ کنید.
3⃣ قسمت Replace with رو خالی بگذارید و روی دکمه Replace کلیک کنید تا به صورت مورد به مورد شماره پاورقی ها در متن و متعاقباً از پایین صفحه حذف شوند یا این که روی دکمه Replace all کلیک کنید تا همه پاورقی ها به یکباره حذف شوند.
#تایپ_تحقیق
#پاورقی
#ورد
╭┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈
𓍯@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯
╰┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖 یکی از وظایف بزرگ ما این است که شناسنامههای شهر خودمان را به جوانهایمان بشناسانیم؛ این کار آنچنان که باید انجام نمیگیرد! در فاصله زمانی میان «فضل بن شاذان نیشابوری» تا «حاج ملاهادی سبزواری» که حدود هزارسال است، ستارههای درخشان علمی، معنوی و معرفتی فراوانی به چشم میخورند که همه این بزرگان، شناسنامه و هویت تاریخی این شهرها هستند و باید به نسل جوان معرفی شوند.
؛🇮🇷 مثلا سبزواریها در زمان سربداران نامه نوشتند به شهید اوّل در شام، گفتند: آقا ما حکومت تشکیل دادهایم، شما بیایید اینجا بمانید. شهید گفت: من نمیتوانم بیایم امّا این کتاب را برایتان میفرستم. لمعه را در واقع خراسانیها به وجود آوردند. امروز شرح این کتاب بعد از پانصد ششصد سال جزو کتابهای درسی طلبه های ما است؛ اینها چیزهای کمی است؟ اینها شناسنامهی این شهرهای شما است.
🔖 بحمداللّه ماجرای خاطرهنویسی شهیدان، یک ماجرای راهافتادهای در کشور است که باید تقویت بشود؛ باید بیشتر و بهتر با هنرمندیِ کامل نوشته بشود، این کتابها را جوانها بخوانند، همه بخوانند انشاءاللّه و استفاده کنند.
🔖 این حوادث میتواند موضوعاتی باشد برای نقّاشی، برای رماننویسی، برای شعر، برای ایجاد فیلمهای جذّاب که در سینما از این استفاده بشود، در نمایشهای مردمی استفاده بشود، در هنرهای گوناگون استفاده بشود؛ اینها چیزهایی است که باید انجام بگیرد؛ اینها کارهای مهمّی است.
۱۴۰۲/۳/۹
؛🇮🇷سهم پژوهش های ما در عملیاتی کردن این منویات رهبری چقدر است؟!
؛🇮🇷فرزندان ایران را بشناسیم.
#شخصیت_شناسی
#فرزند_ایران
#پژوهش
@pajohesh_esfahan
┗━━🖇🏷━━━━┛
#درست_بنویسیم
🌦 اسم مصغر در فارسی چی هست و چگونه ساخته می شه!؟
❄️ مُصَغَّر در لغت به معنای تصغيرشده، کوچککرده و خردشده هست. در دستور زبان فارسی اسم مصغر به کلمهای میگن که با تغییر حرکات و یا افزوده شدن یک حرف به یک کلمه، به صورت تصغیر درآمده.
❄️ اسم تصغیر در زبان فارسی با افزوده شدن یک پسوند به اسم ساخته میشه. این پسوندها عبارتند از:
🌦 -َک، چه، یچه، ژه، یژه، و، ه، له، وله
❄️ در ادمه هریک از این پسوندها رو با مثال بررسی میکنیم.
💦 -َک
🌦 مردَک، دخترک، شهرک، اتاقک، کلاهک، نایژک، مامک، بابک، شاپرک
❄️ درباره این پسوند باید دقت داشته باشید که همیشه در معنای تصغیر به کار نمیره. مثلا در کلمه طفلک، در معنای تحبیب و دلسوزی هست. گاهی در معنای شباهت هم به کار میره. مانند خروسک، موشک و ....
❄️ همچنین باید بدونید که در برخی از کلمات، ک پایانی متعلق به خود کلمه هست و پسوند به شمار نمیره مانند کلمه کودک یا نمک.
❄️ نکات املایی درباره پسوند -َک
🌦 درباره املای این پسوند باید دقت داشته باشید که اگه -َک به کلمهای میچسبد که مختوم به ا یا و هست، باید از ی میانجی استفاده بشه. مانند:
🌦 مویَک، جویَک، پایَک
❄️ اگه این پسوند به مصوت ه غیرملفوظ بچسبد، با صامت میانجی گ همراه میشود.
🌦حجرگَک، واژگَک
💦 چه، یچه
❄️ یکی دیگه از پرکاربردترین پسوندها برای ساختن اسم تصغیر در زبان فارسی، چه و یچه هست که کلماتی مانند کلمات زیر رو ساختهاند.
🌦 بیلچه، باغچه، پیازچه، توپچه، زاغچه، کتابچه، دفترچه، دریچه، سراچه، قالیچه، خوانچه، دنبالیچه
💦 ژه، یژه
❄️ این پسوند، شکل دیگهی پسوند چه و یچه هست و امروز کمتر به کار میره.
🌦 نايژه
💦 واو
🌦خواجو، یارو، پسرو، خٌردو، گردو
💦 های بیان حرکت
🌦 پسره، دختره، مَرده
❄️ ممکن هست در این ساختار، ک هم به کار بره و معنای تحقیر رو به کلمه بیفزاید. مانند:
🌦 زنکه (زنیکه)، مردکه (مردیکه: که تبدیل شده به مرتیکه🤦♂)
💦 له و وله
❄️ از این پسوند امروزه کمتر استفاده میشه ولی واژههای زیر از همین پسوند ساخته شدهاند و مورد استفاده قرار میگیرند. مانند:
🌦 کوتوله، چغاله، زنگوله، کندوله (خمره گِلی برای نگهداری غلات)
💦 به نظرم خیلی جالب بود! 😉
#پژوهش
#تایپ_تحقیق
#درست_نویسی
#اطلاعات_پژوهش
#آشنایی_با_ترفندهای_پژوهشی
┏━━━━🌦❄️🌦━┓
💦 @pajohesh_esfahan
┗━━🌦❄️🌦━━━┛
👨💻در پست نرم افزاری قبلی، نرم افزار پاکنویس معرفی شد و حال معرفی یک نرم افزار کاربردی دیگر شبیه همان نرم افزار
👨💻نرمافزار 'ویراستیار' virastyar ؛ افزونهای برای مایکروسافت وُرد که برای استفادهٔ کاربران فارسیزبان طراحی شده است.
👨💻 از قابلیتهای ویراستیار میتوان به اصلاح خطاهای املایی، اشتباهات ویرایشی و نشانهگذاری، و نیز استانداردسازی متون فارسی اشاره کرد.
👨💻این نرم افزار برای تصحیح متون واقعا عالیست، ولی تنها عیب این نرمافزار این هست که امکان پشتیبانی از نسخههای ۲۰۰۳_۲۰۰۷_۲۰۱۰_۲۰۱۳ مایکروسافت وُرد را داراست و برای نسخههای بالاتر وُرد، متأسفانه نصب نمیشود.
👨💻 این نرم افزار را از سایت زیر و به صورت رایگان دانلود کنید.
🌐 https://virastyar.ir
👨💻 البته وقتی وارد این سایت می شوید، تبلیغ نرم افزار پاکنویس روی صفحه ظاهر می شود!! در صورت تمایل به نصب ویراستیار، پنجره تبلیغ پاکنویس را بسته و ویراستیار را نصب نمایید.
#پژوهش
#نرم_افزار
#سایت_پژوهشی
@pajohesh_esfahan
━═━❀♧🧑💻❀━═━
شرح چهل حدیث امام خمینی.pdf
3.14M
.
🕯 کتاب: شرح چهل حدیث
🕯 نویسنده: امام خمینی رضوان الله علیه
#پژوهش
#منبع_شناسی
#معرفی_کتاب
#پیشنهاد_مطالعه
┏━━━━🍃🕯🍃━┓
▪️@pajohesh_esfahan
┗━━🍃🕯🍃━━━┛
#نکات_کاربردی_پژوهش
🎲 مزایای تحقیق مسئلهمحور (1)
🎯 در صورتی که تحقیق ما یک تحقیق مسئلهمحور باشه، مزیتها و قابلیتهای زیادی در اختیار ما قرار میگیره. این مزایا علاوه بر فراهم ساختن شرایط بهتری برای تحقیق، نتایج مطلوبتری رو هم به بار میاره. برخی از این مزایا به شرح زیر هست:
1️⃣ از اونجا که در تحقیق مسئلهمحور، یک مشکل یا دغدغۀ درونی، محقق رو به سوی پژوهش میکشونه، انگیزه و علاقۀ درونی بیشتری برای انجام و پیگیری تحقیق وجود داره. لذا محقق، تلاش و حوصلۀ بیشتری برای چنین تحقیقی از خودش نشون خواهد داد.
2️⃣ معمولاً در تحقیقات موضوعمحور، اطلاعات مرتبط با موضوع که در منابع مختلف پراکنده هست، جمعآوری و تنظیم میشه، لذا ابتکار و نوآوری چندانی در اون زمینه صورت نمیپذیره. البته این به معنی کماهمیت بودن تحقیقات موضوعمحور نیست؛ چرا که همین تحقیقات، ممکن هست دستآوردهای بزرگی رو به همراه داشته باشه و نقش بسیار مؤثری در موفقیت تحقیقات مسئلهمحور داره. اما از اونجا که در تحقیقات مسئلهمحور، به صورت مستقیم به دنبال حل یک مشکل هستیم، نتایج اینگونه تحقیقات، همراه با ابتکار و نوآوری هست و منجر به گسترش دایرۀ علوم و توسعه اون میشه. 👌
#مسئله_محور
#موضوع_محور
#مسئله_تحقیق
𖧌🔖"𝐉𝐎𝐈𝐍↴
➤@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯 ↵
✦؛﷽✦
⚫️ نظم و برنامهریزی امام خمینی (رحمة الله علیه)
▫️اگر جنبه های مختلف زندگی امام خمینی، رحمة الله علیه، را بررسی کنیم، جنبهای که خیلی در موفقیّت امور و جوانب زندگی ایشان مؤثر بود، برنامه داشتن و منظّم بودن کار معظّم له بود. امام در امور زندگی داخلی، حوزوی، عبادی و تمام ابعاد، نظم و ترتیب خاص و برنامه مخصوصی داشتند.
▫️اتاق امام با این که انباشته از کتاب و کاغذ و یادداشت بود، با این همه، هر کاغذ یا یادداشتی را می خواستند، فوراً پیدا می کردند؛ برای این که، تمام آنها با نظم و در جای مخصوص به خود بود. وقت شناسی ایشان نیز خیلی دقیق بود....
▫️در مطالعاتشان آن قدر منظّم بودند که هیچ چیز باعث تعطیل شدن مطالعهشان نمیشد. آن روز که خبر شهادت حاج آقا مصطفی به ایشان داده شد، امام سر وقت به نماز رفتند و مطالعاتشان را ترک نکردند و قرآنی که هر روز می خواندند طبق روزهای قبل قرائت کردند. روز وفات و دفن مرحوم حاج آقا مصطفی، ایشان دست از مطالعه نکشیده و کلّاً برنامه روزانه خود را به هم نزدند.
✍️ برگرفته از کتاب «رمز موفقیّت بزرگان»، تألیف «رضا باقی زاده».
#شخصیت_شناسی
#رمز_موفقیت
#پژوهش
╭─┅═✧✿🕯✿✧═┅─╮ ▪️@pajohesh_esfahan
╰─┅═✧✿🕯✿✧═┅─╯