eitaa logo
پژوهش یار
11.1هزار دنبال‌کننده
669 عکس
186 ویدیو
494 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خراسان رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3395 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان سلام الله علیه و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقاحفظه‌ الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
با سلام ضمن تشکر از همراهی همراهان معزز، خداوند متعال را شاکر هستم از رزق خدمتی که نصیب حقیر کرده است؛الحمدلله. نرم‌افزار مقاله‌نویسی آسان و کاربردی که یکی از تولیدات حقیر بوده و توفیق تألیف محتوا و طراحی آن را داشتم، به ، رسیده است با کسب ۴.۵ از ۵ . از همه همراهانی که در تبلیغ کانال پژوهش‌یار، یاری نموده‌ و می‌نمایند، صمیمانه متشکرم💐 توفیقات روزافزون را برای‌تان، مسئلت می‌نمایم. ✅یادآور می‌شود کلیه خدمات کانال پژوهش‌یار، نذر سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان سلام الله علیه و نذر اعمال خیر دیگر در رأس آن‌ها، سلامتی و طول عمر با عزت رهبر معظم انقلاب اسلامی حفظه‌الله و پیشبرد منویات ایشان، شده است. 📒پژوهش مدرسه علمیه امام جعفر صادق سلام الله علیه شهرستان از توابع استان خراسان رضوی/ صادقی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش نگارش پژوهش حجة‌الإسلام و المسلمین حسینیان دسترسی به نسخه تصویری از این‌جا 📒معاونت پژوهش مرکز آموزشی علوم اسلامی امام خمینی رحمة‌الله‌‌علیه _ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
ماجرای تحول من در پژوهش 1⃣مسیر و روش پژوهشگر شدن 2⃣راهکارها و تکنیک‌های تهاجمی در پایان‌نامه‌نویسی ⏳ظرفیت محدود 🎁۱۰۰نفر اول رایگان ⏰دوشنبه ۳۰خرداد ساعت ۱۷ 🔗 آدرس ثبت‌نام و اطلاعات بیش‌تر: eseminar.tv/wb71298 🎁تخفیف اختصاصی در مطلب بعدی... ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره 🔟 🎁🎁به‌پاس همراهی... هدیه‌ای دیگر به همراهان معزز کانال پژوهش‌یار 🎁همراهان معزز کانال پژوهش یار، می‌توانند از کد تخفیف زیر، استفاده بفرمایند: Pajouheshyar 🎁 ۵۰ درصد تخفیف اختصاصی برای بخش مشاوره از جناب آقای خدائی، مدرس، پژوهشگر و بنیان‌گذار مجموعه تندپژوهی به‌خاطر همراهی و اختصاص تخفیف، متشکرم🌹
مؤسسه بین‌المللی ائمة الهدی (علیهم السلام) دومین تربیت مربی را با همکاری دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام)، انجمن مدرسان بیانیه گام دوم ، معاونت فرهنگی سپاه و مرکز مدیریت حوزه‌علمیه برگزار می‌کند: و 🖥به‌صورت و 🕰مهلت ثبت نام: تا چهارم تیرماه ۱۴۰۱ 👨🏻‍💻ارائه دوره توسط اساتید دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام) تحلیل ابعاد بیانیه گام دوم انقلاب با رویکرد 1⃣ارائه مدرک معتبر از سوی حوزه و دانشگاه 2⃣ارائه مدرک مربی‌گری بیانیه گام دوم انقلاب 3⃣معرفی برترین‌های دوره به عنوان مدرس دوره‌های آینده 4⃣عضویت در انجمن مدرسان بیانیه (ملی- استانی) اطلاعات بیشتر: @secondstep_course آدرس ثبت‌نام: b2n.ir/t89863 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
🎁تخفیف ویژه طلاب و دانشجویان: تخفیف ۵۰ درصدی برای ثبت‌نام فردی تخفیف ۶۰ درصدی برای ثبت‌نام گروهی با ارائه شماره دانشجویی یا کد مرکز مدیریت
حمایت از آثار پژوهشی، ملاحظه شود. 📒دبیرخانه حمایت از طرح‌های پژوهشی معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کانال دبیرخانه: @hdabirkhane ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تمدید شد... پیرو تماس‌های مکرر طلاب محترم در خصوص درخواست تمدید سامانه ثبت‌نام جشنواره، به اطلاع می‌رساند،امکان ثبت‌نام در جشنواره 🕰تا پایان روز شنبه ۴ تیر، همچنان وجود دارد. ⚠️بدیهی است پس از این تاریخ به هیچ‌وجه، امکان ثبت‌نام، وجود نخواهد داشت. 📒برگرفته از کانال ایتا دبیرخانه جشنواره علامه حلی (رحمة‌الله علیه) به آدرس @jhelli_ir ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تدوین طرح تفصیلی جلسه 1⃣ از 4⃣ دریافت از اینجا کلمه عبور جهت بازگشایی: Pooyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تدوین طرح تفصیلی جلسه 2⃣ از 4⃣ دریافت از اینجا کلمه عبور جهت بازگشایی: Pooyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تدوین طرح تفصیلی جلسه 3⃣ از 4⃣ دریافت از اینجا کلمه عبور جهت بازگشایی: Pooyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تدوین طرح تفصیلی جلسه 4⃣ از 4⃣ دریافت از اینجا کلمه عبور جهت بازگشایی: Pooyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی رحمة‌الله‌علیه: مثل چمران بمیرید، او در این دنیا، شرف را بیمه کرد... ــــــــــــــــــــ ۳۱ خردادماه سالروز شهادت شهید مصطفی چمران رحمةالله‌علیه اطلاعات بیشتر از زندگانی ایشان در این‌جا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش تندخوانی حجة‌الإسلام و المسلمین حسینیان دسترسی به نسخه تصویری از این‌جا 📒معاونت پژوهش مرکز آموزشی علوم اسلامی امام خمینی رحمة‌الله‌‌علیه _ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش مطالعاتی حجة‌الإسلام و المسلمین حسینیان دسترسی به نسخه تصویری از این‌جا 📒معاونت پژوهش مرکز آموزشی علوم اسلامی امام خمینی رحمة‌الله‌‌علیه _ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
ملاحظه خدمات و ضوابط کانال پژوهش‌یار
نخوانده، ننویسید12.pdf
683.6K
2⃣5⃣ نخوانده، ننویسید! 🔸سه اصل وچندین نکتۀ کاربردی برای نویسندگی ▫️این متن، اصولی است که بعد از دیدن بیش از هزار صفحه کتب دستور زبان فارسی و با توجه به اشکالات رایج نویسندگان مقاله علمی، نگاشته شده است. ــــــــــــــــــــ از نویسنده محترم به‌خاطر در اختیار قرار دادن اثر، صمیمانه متشکرم 💐 ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
روش‌های تبیین مسئله محقق می‌تواند با استفاده از یک یا چند روش پیشنهادی زیر، مسئله تحقیق خود را بیان کند: 1⃣ روش اول: بیان خلاء علمی؛ نشان دهید که چه خلاء علمی، وجود دارد که می‌خواهید آن را پُر کنید و دقیقا چه چیزی را نمی‌دانید. 2⃣ روش دوم: طرح مستقیم پرسش(ها)؛ سؤال یا سؤالاتی را که قرار است تحقیق شما به آن پاسخ دهد، به طور مستقیم، مطرح کنید. 3⃣ روش سوم: مخالفت با پیشینه؛ تحقیق و اندیشه‌ای را که قبل از شما بوده، مطرح کرده، با آن مخالفت کنید. 4⃣ روش چهارم: ادامه یک سیر مطالعه؛ توضیح دهید که تحقیق شما در ادامه یک خط مطالعاتی بوده است و شما قصد دارید آن را تکمیل کنید. 📒حجة الإسلام محمدصادق فاضل ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش پایان‌نامه‌نویسی حجة‌الإسلام جانباز دسترسی به نسخه تصویری از این‌جا 📒معاونت پژوهش مرکز آموزشی علوم اسلامی امام خمینی رحمة‌الله‌‌علیه _ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(شماره 5⃣4⃣) تفاوت مشکل، مسئله و عنوان . یکی از چالش‌‌برانگیزترین مراحل پژوهش، انتخاب چالش یا مشکل و تبدیل آن به مسئله و عنوان است. تفاوت این سه در آن است که “مشکل” ⬅️بیشتر جنبه ذهنی و انتزاعی دارد و به تعبیری احساس ایجادشده در آن حوزه است. "مسئله" ⬅️ وقتی مشکل از حالت ذهنی و احساسی تبدیل به حالتی عینی و واقع‌گرایانه می‌شود، به مسئله تبدیل شده است. "عنوان" ⬅️ وقتی مسئله در قالب یک عبارت قابل‌بررسی و پژوهش، مطرح می‌شود به آن “عنوان” می‌گویند. . 📒حمید قاسمی و همکاران، مرجع پژوهش، ص۱۹ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(شماره 3⃣4⃣) اگر شما هم یافت موضوع_مسئله پژوهش دارید، راهنمای زیر را مطالعه بفرمایید یکی از مشکلات اولیه جهت پژوهش، نداشتن موضوع_مسئله است. چنان‌که یکی از پیام‌های همراهان معزز کانال پژوهش‌یار، راهنمایی جهت موضوع_مسئله پژوهشی است. ضمن و مبنی بر این‌که با توجه به این‌که پژوهش می‌کنیم با یک مشکل و گره، مواجه شده‌ایم لذا موضوع پژوهش آنی باشد که در ذهن‌مان است و از دید خود، آن را در اجتماع و... مشاهده کرده‌ایم پیشنهاد می‌کنم چند موضوع از موضوعات کلی در علم مد نظر را یافت نموده و با قیودی دیگر، موضوع را دهید و سپس با تبدیل به مسئله، تبدیل به مسئله و در نهایت تبدیل به عنوان پژوهش نمایید. البته موضوع_مسئله هم تازه باشد هم نیاز و لازم باشد هم منبع داشته باشد و بایستگی‌های دیگر 1⃣راهنمایی در اینجا 2⃣ : تفاوت مشکل، مسئله، عنوان در اینجا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
۱۲ تیر ماه، سالروز رحلت علامه شیخ عبدالحسین امینی رحمةالله‌علیه عبدالحسین امینی، معروف به علامه امینی(۱۳۲۰-۱۳۹۰ق)، نویسنده کتاب الغدیر، فقیه، محدث، متکلم، مورخ، نسخه‌شناس و از علمای بزرگ شیعه در قرن چهاردهم هجری قمری بود. علامه امینی از ٢٢ سالگی برای تحصیل علوم اسلامی به نجف رفت و از سید ابوالحسن اصفهانی، میرزا محمدحسین نایینی، محمدحسین غروی اصفهانی و شیخ عبدالکریم حائری یزدی، اجازه اجتهاد دریافت كرد. اطلاعات بیشتر در اینجا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.