eitaa logo
پژوهش یار
11.1هزار دنبال‌کننده
705 عکس
197 ویدیو
495 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
موانع نویسندگی و راه‌های برون‌رفت از آن: و) نگارش تحقیقی و تحلیلی: تحقیق و تحلیل و استدلال كردن درباره هر پدیده و موضوعی و اثبات آن برای مخاطب، كاری آسان نیست و به دانش عمیق، معلومات گسترده، مطالب و فیش‌های زیاد و آگاهی پژوهشگر از شیوه‌های تحقیق و تحلیل و استدلال نیاز دارد. با این حال، اگر بخواهد همان موضوع را برای مخاطب فقط وصف و توصیف كند، به چنین كاری نیاز ندارد. پس نو قَلمان باید به نوشته‌های توصیفی روی آورند و به سوی نوشته‌های تحلیلی و تحقیقی بروند و یك‌باره وارد عرصه نوشتن، آن هم آثار تحقیقی و تحلیلی نشوند. ــــــــــ ز) نگارش مفاهیم عقلی و موضوعات ذهنی: معمولاً انسان‌ها با امور و پدیده‌های حسی و عینی و ملموس، بهتر می‌توانند ارتباط برقرار كنند و از آن سخن بگویند و درباره آن‌ها قلم بزنند. مثلاً فردی كه می‌خواهد درباره طلوع خورشید متنی بنویسد، راحت‌تر می‌تواند این كار را انجام دهد تا درباره آغاز خلقت. بنابراین، برای علاقه‌مندان به نگارش و نویسندگی، و است كه راه نوشتن در مورد موضوعات حسی و عینی و پدیده‌های طبیعی و ملموس بنویسند نه مفاهیم عقلی و ذهنی؛ ــــــــــ ح) نگارش ابتكاری و نوآورانه در آغاز نویسندگی: ابتكار و نوآوری در نوشتن، امری پسندیده است، اما برای كسانی كه به درجاتی از دانش و مهارت در نگارش رسیده و مراتبی از ذوق و تجربه را به دست آورده باشند، نه برای نوقلمان. آنان باید از ابتدا، خوبی باشند و این تقلید را ناشایست نشمارند؛ زیرا این تقلید، پلی است برای رسیدن به ابتكار و نوآوری در نویسندگی، نه در جا زدن و مقلّد همیشگی ماندن. علاقه‌مندان به نگارش، باید ، نوع نگارش و سبك نویسندگی یكی از نویسندگان موفق و بزرگ را الگوی خویش قرار دهند و با آن ارتباط حسی و قلمی برقرار كنند و از رمز و رازهای نویسندگی او باخبر شوند. سپس در مراحل بعدی از آثار نویسندگان دیگر و سبك‌های تازه‌تری بهره‌مند شوند تا خود به نویسنده‌ای مبتكر و چیره‌دست بدل گردند و با آزمودن سبك‌های مختلف، سبكی جدید را برگزینند یا بهترین سبك انتخابی خود را از میان همان سبك‌ها، دنبال كنند. 📚اسرار نویسندگی(نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی) سید حسین اسحاقی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
موانع نویسندگی و راه‌های برون‌رفت از آن: ط) ترس از انتقاد: بسیاری از انسان‌ها دوست دارند دیگران تصویر مثبتی از آنان در ذهنشان داشته باشند.به همین دلیل، دوست ندارند از آنان انتقاد شود. گاهی برخی چنانچه متن یا مطلبی را بنگارند، با نقادی آن مطلب، تصویر مثبت آنها، خدشه‌دار می‌شود و ـ ادبی آنان بر باد می‌رود. این در حالی است كه باید بدانند اگر آثارشان از ـ ادبی بی‌بهره بماند، هیچ‌گاه نویسنده خوبی نخواهند شد. در واقع، این انتقادات، برای نوشتن بهتر و بیشترشان در آینده به شمار خواهد آمد و به گفته سعدی: «متكلم را تا كسی عیب نگیرد، سخنش صلاح نپذیرد.» پس نباید از انتقادات، هراسی به دل راه داد، بلكه آن را باید نیكو برای رشد و ترقی به حساب آورد. ــــــــــ ی)یادآوری تلخی‌های گذشته: چنانچه كسی در موردی خاص، شكست خورده باشد یا از خود دارد، هر وقت بخواهد كاری انجام دهد، این خاطره تلخ، تداعی می‌شود و قلب و ذهنش را می‌آزارد. چون بعضی از علاقه‌مندان به نگارش و نویسندگی در دوران خردسالی یا نوجوانی یا هنگام انشا خواندن بی‌مهری‌هایی دیده‌اند، اینك از نوشتن می‌گریزند. اینان باید بدانند كه گذشته، دیگر گذشته است و باید به فراموشی سپرده شود. اینك زمان حال است و آن را غنیمت باید دانست وگرنه همین حالا تا دقایقی دیگر، به گذشته‌ها می‌پیوندد. بی‌تردید، آنان از توانایی، خلاقیت و ابتكار بهتری برخوردارند و انسان كم‌اطلاع قبلی نیستند. پس باید قلم به دست گیرند و نوشتن را آغاز كنند و به قول سهراب سپهری، «چشم‌ها را باید بست و جور دیگر باید دید». (برگرفته از سایت‌های اینترنتی با تغییر و تصرف فراوان) پس از آشنایی اجمالی با موانع نویسندگی، شایسته است با از این موانع آشنا شویم. از این رو، این موارد را در پی می‌گیریم. 📚اسرار نویسندگی(نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی) سید حسین اسحاقی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره2⃣3⃣ آشنایی با انواع فعالیت‌های كتاب‌نویسی در تولید یك اثر از مناظر مختلف می‌توان به آن پرداخت كه نمونه‌های زیر بخشی از این فعالیت‌های علمی ـ نگارشی است: ۱.تصحیح (متون كهن و خطی): عرضه صحیح‌ترین شكل ممكن از یك متن كهن؛ ــــــــــ ۲.شرح و تفسیر: شرح و تفسیر درباره متون دارای پیچیدگی لفظی یا معنایی؛ ــــــــــ ۳.نقد: ارزیابی یك اثر برای دست‌یابی به نقاط ضعف و قوت آن؛ ــــــــــ ۴.اقتباس: نویسنده ضمن تأثیرپذیری از آثار دیگران، خود نیز دارای خلاقیت است؛ ــــــــــ ۵.استنباط: درك و دریافت و تشخیص و برداشت از آثار دیگران و بهره‌گیری از آن در تألیف كتاب؛ ــــــــــ ۶.استدلال: دلیل آوردن و بیان قراین و نشانه‌های منطقی برای رد یا اثبات یك نظر كه بعضی اوقات به تولید و نظریه‌پردازی می‌انجامد و مهم‌ترین بخش از فعالیت‌های تحقیقی و نگارشی است. 📚اسرار نویسندگی(نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی) سید حسین اسحاقی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره3⃣3⃣ مهارت‌های پایه‌ای پژوهش: ورود به عرصه‌ی پژوهش، علاوه بر کسب دانش به مهارت‌های پایه نیز نیاز دارد. مهارت های پایه، بستر اصلی توان‌مندی پژوهش‌گران برای استفاده از ظرفیت پژوهش را در بر می‌گیرد. این مهارت‌ها پیش نیاز کسب سایر مهارت‌های پژوهش در سطوح تخصصی نیز تلقی می‌شوند. ۱.مهارت خواندن: مهارت خواندن و مطالعه کردن، زمینه‌ی بهره‌مندی پژوهش‌گر از آثار و اندیشه‌های دیگران را فراهم می‌سازد. این مهارت، پژوهش‌گر را با تعاریف، مفاهیم و واژه‌های پژوهشی و تخصصی آشنا می‌کند و این آشنایی، جست‌وجوی منابع و مدارک علمی را برای آن ها تسهیل و هدایت می‌کند. منابع متعدد برای خواندن: _گزارش یافته‌های پژوهش _مجلات علمی–پژوهشی _دانشنامه‌ها _کتاب‌های تخصصی و مرجع _مجلات الکترونیک و وب‌گاه‌های تخصصی 📚مهارت‌های پژوهش به قلم عباسعلی دانافر ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
(شماره 8⃣1⃣) برنامه تفصیلی پژوهش برای سطح یک اجرا در تابستان و در سال تحصیلی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
عنوان دوره: آموزش مهارت های پژوهشی اساتید حوزه های علمیه عنوان درس: روش تحقیق حجةالإسلام و المسلمین زینتی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
🔰همایش ملی جنگ بیولوژیک: ماهیت، ابعاد، پیامدها 🇮🇷برای اولین بار، همایش ملی توسط حوزه‌های علمیه خواهران استان سمنان، در پایگاه استنادی جهان اسلام ISC نمایه شد. مهلت ارسال چکیده مقالات: ۱۴۰۰/۸/۱۵ مهلت ارسال اصل مقالات: ۱۴۰۰/۸/۳۰ 🗓 تاریخ برگزاری: دیماه ۱۴۰۰ 🌐 تارنما همایش: pfdconf.ir 📚به درخواست کانال مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم به آدرس ✅@hawzah_khaharan_qom ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
🔻بیست و سومین جشنواره بین المللی پژوهش شیخ طوسی 🔸بخش ویژه: دین، دین‌داری و فضای مجازی 🔹محورهای همایش: ١. کلیات و مبانی ٢. آموزه‌های دینی و فضای مجازی ٣. تبلیغ آموزش‌های دينی و فضای مجازی ۴. خانواده، تربیت‌ دینی‌ و فضای مجازی ۵. جهان‌اسلام، انقلاب‌اسلامی و فضای مجازی ۶. تعاملات ادیانی و فضای مجازی 🔹 مهلت ارسال چکیده مقالات تا پایان مهر ١۴٠٠ 🔹 مهلت ارسال اصل مقالات تا پایان آذر ١۴٠٠ 🔹 نحوه ارسال مقالات: 🌐 Tousi.miu.ac.ir 📧 Tousi@miu.ac.ir ☎️ ۰۲۵۳۲۱۳۳۳۸۲ ☎️ ۰۲۵۳۲۱۳۳۳۶۳ 📚به درخواست کانال مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم ✅@hawzah_khaharan_qom ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره4⃣3⃣ ادامه مهارت‌های پایه‌ای پژوهش: ۲.مهارت در نوشتن: بعد از خواندن، مهم‌ترین مهارت پایه ای نوشتن است . هر کس خوب بنویسد معمولا با دیگران ارتباط بهتری برقرار می کند و موفقیت بهتری دارد . پژوهش‌گر باید بتواند نتایج پژوهش خود را با نوشتن گزارش ماندگار کند. برای اطلاع رسانی از آن، مقاله تهیه کند و یا در کنفرانس‌هایی، به ارائه‌‌ی یافته‌های پژوهش خود پردازد. برای کسب مهارت نوشتن، هیچ چیز به اندازه‌ی مطالعه کردن و خواندن نوشته‌های دیگران موثر نمی‌باشد. ــــــــــ ۳.مهارت های تفکر: تفکر، فعالیت جهت دار ذهن برای حل مسئله است (شعبانی،۱۳۷۱۹) تفکر، بستر لازم را برای پژوهش ایجاد می کند. تحقیق، جستجوی نظام مند برای حل یک مسئله فرایند حل مسئله ،خلاقیت و نقادی هر سه در درون تفکر وبه عنوان اشکالی از تفکر ساخته و پرداخته می شوند. پژوهش عملا برایند تفکر پژوهشگر است. براین اساس هر چقدر پژوهشگر از مهارت های بالاتری در تفکر برخوردار باشد به همین ترتیب از ذهنی فعال و پویاتر برخوردار خواهد شد و در نتیجه فعالیت های پژوهشی وی از انسجام و کیفیت بیشتری برخوردار خواهد بود. مهارت‌های تفکر: ۱.مهارت تفکر حل مساله ۲.مهارت تفکر انتقادی ۳.مهارت تفکر خلاق 📚مهارت‌های پژوهش به قلم عباسعلی دانافر ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره5⃣3⃣ ادامه مهارت‌های پایه‌ای پژوهش: مهارت تفکر حل مساله: تعریف مسئله؛ پیش بینی راه‌حل ها؛ اجرا و ارزیابی راه‌حل‌ها؛ تصمیم گیری در مورد بهترین راه‌حل؛ حل شدن یا حل نشدن مسئله. ــــــــــ ۲.مهارت تفکر انتقادی(تفکر انتقادی مهارت تفسیر و ارزیابی مشاهدات و ارتباطات است): شخصی که تفکر انتقادی دارد شخصی منطقی است که به‌راحتی موضوعات و مباحث را نمی‌پذیرد. ــــــــــ ۳.مهارت تفکر خلاق (نوعی از تفکر که منجر به راه ها و چشم اندازهای جدید می شود): با دور کردن ذهن از قالب‌های موجود و پیدا کردن راه‌های تازه از طریق تفکر خلاق، نوآوری حاصل می‌شود. ــــــــــ ۴.مهارت کار کردن با دیگران: امروزه دیگر انجام امور بیش از گذشته به همکاری و تعامل گروهی وابسته شده است. کاری که با تعدادی مشخص به صورت گروهی انجام می‌شود،از کاری که همین تعداد به صورت انفرادی انجام می‌دهند، بهتر خواهد بود. پژوهش، فعالیتی است که به طور معمول با تعامل بیش از یک نفر، قابل انجام است. پژوهشگر، معمولا با گروهی از افراد برای اجرای پژوهش خود، مرتبط است. لازم است پژوهشگر با اصول ارتباطات و روابط انسانی ، کار گروهی و مدیریت بر کار گروهی، آشنا باشد. 📚مهارت‌های پژوهش به قلم عباسعلی دانافر (با کمی تصرف) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
✅سرویس کلیدواژه یاب در این سرویس می‌توانید با وارد کردن متن یا مقاله مورد نظر، کلیدواژه‌های آن را دریافت نمایید. آدرس دسترسی https://ai.inoor.ir ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویراتایپ (نرم افزار تایپ گفتاری هوشمند) ویراتایپ یک دستیار تایپ گفتاری (صوتی) است که با دقت و سرعت بالا، را تایپ می‌کند. در حال حاضر، ویراتایپ به‌صورت یک دستیار تایپ در ، قابل‌دسترس است. ✅مزایا: ۱.تولید ملی؛ ۲.پشتیبان تخصصی از زبان فارسی؛ ۳.تبدیل فایل صوتی یا تصویری به نوشتار؛ و... 📚جهت مطالعه قوانین و شرایط و دریافت نرم‌افزار، به این‌جا، مراجعه شود. ⚠️بعد از باز کردن آدرس مذکور، جهت دریافت نرم افزار، به پایین صفحه، مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
۱۴ تیرماه، روز قلم بر اهل قلم، نویسندگان و پژوهشگران عزیز، مبارک. این روز در سال ۱۳۸۱ پس از پیشنهاد انجمن قلم ایران و تصویب  شورای عالی انقلاب فرهنگی در تقویم به ثبت رسیده است ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
حدیثی که سبب شد آیت الله سبحانی (حفظه الله) از جوانی، دست به قلم شوند ... قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : اَلْمُؤْمِنُ إِذَا مَاتَ وَ تَرَكَ وَرَقَةً وَاحِدَةً عَلَيْهَا عِلْمٌ تَكُونُ تِلْكَ اَلْوَرَقَةُ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ سِتْراً فِيمَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اَلنَّارِ وَ أَعْطَاهُ اَللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى بِكُلِّ حَرْفٍ مَكْتُوبٍ عَلَيْهَا مَدِينَةً أَوْسَعَ مِنَ اَلدُّنْيَا سَبْعَ مَرَّاتٍ 📚الأمالی،ج۱،ص۳۷ ترجمه: اگر مؤمن از دنیا برود و از خودش باقی بگذارد که بر آن نوشته شده باشد، روز قیامت این ورقه بین او و آتش می‌شود،و نه تنها مانع از آتش است،بلکه خداوند تبارک و تعالی در که بر آن ورقه نوشته است، شهری وسیع‌تر از دنیا به اندازه هفت برابر به او اعطا می‌فرماید. ✅ بنده در دوران جوانی این حدیث را مشاهده کردم و که قلم به دست گرفته و آثاری را از خود به جای بگذارم. 📚برگرفته از سخنان آیت الله سبحانی در درس خارج اصول ـ نقل از افق حوزه: چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(حفظه‌الله) بروید سراغ کارهای نشدنی، تا بشود. تصمیم بگیرید بر برداشتن کارهای سنگین، تا بردارید. «و لا یخشون احدا الّا اللَّه». خب، زحمت‌هایش چه. رنج‌هایش چه. محرومیت‌هایش چه جوابش این است که: «و کفی باللَّه حسیبا»؛ خدا را فراموش نکن، خدا حسابت را دارد. در میزان الهی، رنج تو، تو، تو، حرصی که خوردی، که کشیدی، کاری که کردی، که خوردی، که روی جگر گذاشتی، این‌ها هیچ وقت فراموش نمی‌شود؛ «و کفی باللَّه حسیبا».أحزاب،آیه۳۹ 📚۱۳۹۰/۰۷/۲۰ ــــــــــــــــــــ ✅✏️پژوهش، بن بست ندارد و نباید توقّف کرد. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
(شماره 9⃣1⃣) ۸۶ دلیل برای پژوهش کردن و تقویت روحیه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره6⃣3⃣ راهنمای جلوگیری از سرقت علمی اگر قصد دارید تکالیف درسی خود را به استادتان تحویل دهید یا می‌خواهید مقاله‌ای به مجلات بفرستید، کمی درنگ کنید و این متن را بخوانید. رعایت کردن پیشنهادهای هشت‌گانۀ زیر، هم به شما که مقاله‌ای مشکوک به سرقت علمی، به استاد یا مجلات نفرستید و ندانسته با آبروی خود در محیط دانشگاهی، بازی نکنید و هم باعث می‌شود اثر شما از لحاظ پژوهشی، حرفه‌ای‌تر و باکیفیت‌تر شود: جهت دسترسی به راهنمایی به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره7⃣3⃣ استناد به منابع دست دوم و رعایت حلقه‌های استنادی معرفی اولیه: هنگامی که داریم مقاله می‌نویسیم، مواردی پیش می‌آید که می‌خواهیم به مطلبی استناد کنیم که خودِ آن مطلب در متنی که ما داریم می‌خوانیم، از جای دیگری نقل شده است. اصطلاحاً نیاز به «نقل در نقل» یا «استناد در استناد» داریم. پرسش‌های زیادی از این حالت برای نویسندگان پیش می‌آید. این پرسش با عناوین مختلفی هم مطرح می‌شود. استناد به منابع دست دوم، استناد به منابع ثانویه، استناد به منابع فرعی، نام بردن از حلقه‌های استنادی و شبیه این‌. جهت دسترسی به راهنمایی به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
عنوان برنامه: ویراستیار ویراستیار، اغلاط املایی متن را پیدا کرده و فهرستی از کلمه‌های صحیح را پیشنهاد می‌دهد، رعایت‌نشده در متن و یا که به اشتباه گذاشته شده را اصلاح می‌کند، مانند ویرگول، نقطه، نقطه‌ویرگول، علامت تعجب و چنین مواردی را در متن بررسی کرده و در صورت اشتباه بودن برطرف می‌کند. اگر در متن به اشاره شده و این تاریخ به درستی نوشته نشده باشد، ویراستیار طریقه نوشتن صحیح این تاریخ را نمایش می‌دهد، کلمات را تشخیص داده و به نوشتار فارسی برمی‌گرداند، هم‌چنین انگلیسی را به فارسی تبدیل می‌کند. ویراستیار قادر است کلمات را به صورت ، تکمیل کند. ✅امکانات: غلط‍‌یاب اصلاح نویسه‌ها پیش پردازش املایی تکمیل خودکار واژه‌ها میانبر اصلاح اشکال‌های افزونه قابلیت تکمیل خودکار کلمات قابلیت به روز رسانی لغت نامه‌ها ‍وجود راهنمای داخل برنامه و... 📚جهت مطالعه توضیحات بیشتر در مورد امکانات این نرم‌افزار، به این‌جا، مراجعه شود. ⚠️بعد از باز کردن آدرس مذکور، جهت دسترسی رفع مشکلات نصب این افزونه به بخش (پایین صفحه)،مراجعه شود. ⚠️⚠️نکته مهم: با توجه به این‌که این افزونه، دیگر پشتیبانی نمی‌شود لذا ۱.تا Word 2013، پشتیبانی می‌شود؛ ۲.جهت دریافت نرم افزار به تارنماهای دیگر، مراجعه شود. ✅جهت دسترسی به تارنمای دریافت به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
(شماره 0⃣2⃣) فرهنگی، انگیزشی، فردی(فنی_تخصصی) مؤثر بر پژوهش‌های طلاب ✅به‌همراه راهکار ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پژوهش یار
#اولویت‌های‌پژوهشی #موضوع_پژوهشی 5⃣ ⛔️پژوهش تکراری انجام ندهیم⛔️ 👈دسترسی آسانتر طلاب و پژوهشگران ب
یادآوری جهت بهره‌برداری از اولویت‌های پژوهشی در . یک مرتبه، مراجعه، إن‌شاءالله برکاتی خواهد داشت برای جهت پژوهش بر روی ، بسیار مفید است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(‌شماره4⃣1⃣ ) مهارت‌های بندچینی بند یا پاراگراف(paragraph )به عنوان واحد پیام‌رسانی برای خواننده است. هر بند به لقمه‌های خوارکی است که به او تقدیم می‌کنید. بنابراین، بندچینی یعنی پیام‌ها را ابتدا در ذهن تقطیع کنیم و سپس در کتابت یا گفتار با رعایت چینش منطقی و پیوستگی معانی، به همان تقطیع عمل کنیم. واضح است که نگارش متون پیوسته و طولانی برای مخاطب نیز خسته کننده است. متن بندچینی شده، به خواننده نیز خواهد کرد تا در دریافت پیام‌های نویسنده به یک نظم ذهنی مناسب عمل کند. بندچینی، احترام به وقت مخاطب است. رعایت نظم و انضباط در انتقال پیام‌ها در بندچینی صحیح است. علاوه بر این‌ها، صداقت نویسنده در سخن خودش از سخنان منقول از دیگران نیز مشخص می‌گردد. ــــــــــــــــــــ برخی از الگوهاي ساختاري بند چه جملاتی باید در یک بند قرار گیرند؟🤔 مسیر حرکت در یک بند می‌تواند به یکی از حالتهای زیر باشد: ۱.از پُر ارزش یا أهم به مهم یا کم ارزش؛ ۲.از مهم به اهم؛ ۳.از کلان به خُرد یا از کل به جزء؛ ۴.از جزء به کل؛ ۵.از روند پرسش ـ روش ـ پاسخ؛ ۶.از انگیزه(قصد)به انگیخته(مقصد)؛ ۷.ترتیب مکانی؛ ۸.ترتیب زمانی؛ ۹.از کلی به جزئی؛ ۱۰.از جزئی به کلی؛ ۱۱.از مدعا به ادله و شواهد. ــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.