هدایت شده از کفشداری شماره ۱۳
🔼اینجا هیئت صاحب العصر عج اراکه
مداحش هم حاج مسعود پیرایش
ما خودمون بهش میگیم هییت ساعت
من خیلی ساله که محرما میرم اینجا
اصلا از لذت های زندگی محرم های ساعته 🖤
امسال هم مثل همیشه دنبال این بودم ترم تابستون حوزه تموم بشه برم دنبال عشق بازیم
ولی خب فرمان اقا از یک طرف و طلبه هایی که میخواستن برن تبلیغ برام عذاب وجدان میاورد
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا اخر سر با یکی از اساتید مشورت کردم
ایشون هم نظرشون این بود برو تبلیغ و مهمه که امسال دل بکنی از اون فضا
#تبلیغ
#محرم
#قسمت_اول
همه پیام هایی که از کانال ها فوروارد میکنیم، یا توصیه به پیگیری مطالب اون بزرگوار و استاد داریم یا کانال شخصی بچه های تیم هاس
کانال قبلی [ به سوی هستی... ] برای آقامسیح جاودان بود
و این کانال [ کفشداری شماره ۱۳ ] برای آقارسول عزیزی
هر دو تازه تاسیسه البته
تقریبا آخرین کتاب های تربیتی که در میان مربیان مطرح دانش آموزی کشور دهان به دهان محل گفت و گو قرار گرفته دو دفتر منتشر شده نشر جمکران با عنوان "دریچه ای به حقیقت دنیا"ست
از آنجا که نمیخواهم فضای این کانالِ شخصی، به سمت نقد کتاب های روز برود به صورت تحلیلی نکته ای ندارم منتها اجمالا از قوی ترین کتبیست که طی این سال ها در حوزه طرح بحث های دانش آموزی نظم و نسق روشنی دارد.
به مربیان کم تجربه تر عرصه دانش آموزی توصیه میکنم از تبویب و ارائه و شیوهی بیان طرح بحث های کتاب استفاده کنند و مطالعه مفصلی داشته باشند.
عاجزانه، ملتمسانه درخواست میکنم حلقه های دانش آموزیِ بدون هدف و با موضوعات تحلیلی و مندرآوردی برگزار نکنید. همانگونه که استاد رحیم پور ازغدی به تازه مبلغین منبری توصیه میکردند برای مربیان ما هم این پیشنهاد معقول و بی نقص است: مطهری بخوانید و با بیان خود همان مطالب مطهری را برای بچه ها بگویید.
به کتب اصیل مراجعه کنید و همان مطالب را بازگو نمایید
امسال چند مبر دانش آموزی برایم ارسال شد فاجعه بود! هم لباس عزیز ما برای منبر متوسطه اول طرح بحثی داشت که آن هم با دقت خاصی باید برای متوسطه دوم بیان شود و الا بذر دغدغه ای که خودش آسیب زا و فساداور است به عنوان سوال در ذهن دانش آموز هفتم و هشتم و نهم کاشته میشود. یا عزیز دیگری به سبک اخباریون حدیثی دست گرفته بود و بچه های مردم را به در ودیوار میکوبید با نتیجه گیری های ذوقی و تفسیرهای به رایش!
با مطالعه سراغ بچه ها بروید
خصوصا در فضای غبارآلود روانی و رسانهای اخیر
https://eitaa.com/parakande_del
-2000412926_442534002.pdf
494.2K
متن کامل دیدار فعالین تعلیم وتربیت با حضرت آقا ۱۴۰۲/۰۵/۱۹
پخش عمومی توصیه نمیشود!
#تبلیغ_دانش_آموزی
https://eitaa.com/parakande_del
به مدد خدا امسال به واسطه طرح "طریق وصل" و همت و زحمت چند نفر از مربیان و طلاب موفق سطح عالی که در تبلیغ دانش آموزی دستی بر آتش داشته اند با حمایت برخی مسئولین مرکز مدیریت حوزه های علمیه با سازماندهی منسجم و قوت بیشتری از سال های گذشته و با محوریت شهر قم [به صورت پایلوت برای اجرا در سراسر کشور در سال های بعد] پروژه جدید جذب و معرفی حوزه های علمیه به دانش آموزان مستعد طلبگی را از آذرماه آغاز کردیم.
در طول این مدت به واسطه های مختلف، در قالب های متنوع و در موقعیت ها و موقف های طراحی شده با حدود 80 نفر از دانش آموزانی که از بهترین مدارس مقطع متوسطه اول و دوم قم امسال راهی حوزه های علمیه میشوند، ارتباط گرفته ایم.
عمدتا دانش آموزانی بوده اند که نه تصور صحیحی از حوزه داشته اند نه حتی به عنوان یک گزینهی متناسب با روحیاتشان، کنار دانشگاه های همسو با فضای معتقد و متدین خانواده لحاظ میکرده اند.
پس از شناسایی اولیه از فضاهایی مثل اعتکاف، اردوهای جهادی، سفرهای زیارتی، مدارس، مساجد، مجموعه های فرهنگی و... ابتدا علاقه هایشان بارور میشده و در گام بعدی صرفا به عنوان یک گزینه در ذهنشان مطرح گشته تا خودشان با شناخت و پرسوجو و تحقیق و مطالعه به جمع بندی رسیدهاند.
از این میان، 10 نفر از قوی ترین و مستعدترین دانش اموزان متوسطه دوم که روحیاتی مکمل یکدیگر و ویژگی هایی برای یک برنامه ریزی بلندمدت در کنار هم داشته اند به سبک سال های گذشته با ایجاد یک روحیه تیمی و #هویت جمعی با عنوان تیم طلبگی "التمهید" دور هم جمع شدهاند و دوره ها و سفرها و پروژه های مشترکی در این چند ماه با هم تجربه کرده و میکنند که طبعا ارتباط ما با آن ها به صورت مفصل ادامه خواهد داشت ان شاءالله.
حدود 10 نفر دیگر هم [مثل جمعی که اشاره شد] دارای همت و استعدادی ذاتی، اصیل و خانوادگی هستند که طبعا به صورت نخبگانی منتها به صورت انفرادی و شخصی در این چند ماه به فراخور ایام ارتباط بیشتری داشته اند و خلاف باقی عزیزان در حد همان معرفی و اتصال اولیه رها نشده اند.
[هر چند که قبلا هم اشاره کرده ام فرایند پذیرش برخی مدارس، نیازمند بازنگری فوری و جدی مطابق با فهم تربیتی دقیق و شناخت بهروز و جدیدی از فضای فعلی چالش های دانش آموزان متقاضیِ امروزی میباشد]
اما در مجموع تا به اینجای کار، پراکندگی دوستان مرتبط که به بهترین مدارس موجود مقطع دیپلم متصل شده اند چه در قالب حلقه اول التمهید چه در قالب حلقه دوم، قابل تامل و تحلیل به نظر میرسد:
- 7 نفر مدرسه علمیه علوی
- 3 نفر مدرسه علمیه حقانی
- 3 نفر مدرسه علمیه معصومیه
- 3 نفر مدرسه علمیه شهیدین
- 4 نفر مدارس علمیه صدوقی
.
.
.
ان شاءالله به زودی بعد از اعلام نتایج و انتخاب رشته ها، گزارشی هم از تیم دانشجویی چهارم ارائه خواهمداد 💪
#افتخارات_مجموعه
جلسات کتابخوانی طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن [طرح بحث دانش آموزی متوسطه دوم]
حجت الاسلام شفیعی
https://eitaa.com/parakande_del
جلسه دوم آشنایی مقدماتی با علوم حوزوی
این جلسه: علم " نحو " / حجت الاسلام استاد حیاتی
#التمهید [تیم طلبگی چهارم]
قدم نو رسیدهی برادر عزیزمون حاج آقاسلمان زارع رو تبریک میگیم. خدا آقا محسن عزیز رو زیر سایه پدر و مادرش حفظ کنه
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 نهاد جذاب !
(چندکلامی خودمانی با حوزویان)
🔻طلبگی یا پاسداری ، دوگانهای که شاید برای برخی از داوطلبان ورود به حوزه و حتی کسانی که مدتی در حوزه می مانند ، هنوز مبهم هست .. با این وجود #پاسداری توانسته #جذابیت خوبی در بین جوانان پیدا کند ..
🔻مقام معظم رهبری در دیدار با فرماندهان سپاه اشاره کردند: «بعضی از قشرها هستند که اگر خطایی از آنها سر بزند خدای متعال، آن را دو خطا حساب میکند؛ #ما_معمّمین از این قبیل هستیم؛» خطاب به پاسداران میفرمایند: «هم شما و هم ما باید مراقب باشیم»، #حوزه و #سپاه دو نهاد مهم هستند.
🔻بعد فرمودند:«یک مجموعهای مثل سپاه، با این خصوصیّاتی که گفته شد، برای نسل جوان میتواند جذّاب باشد و واقعاً جذّاب است.»
عوامل جذابیت این نهادرا برشمردند :
۱_ اثرگذاری در فضای عمومی کشور
۲_در هم تنیدگی علم و عمل !
۳_حضور در بین مردم و کمک به مردم
۴_نگاه به آرمانها و واقعیت ها باهم
۵_الگو سازی مانند شهدای مدافع حرم
🔻می توان گفت #حوزه یا هر نهاد دیگری نیز اگر بخواهد برای مخاطب جذاب باشد ، باید روی وظایف خود #سرمایه_گذاری کند ..
لذا رهبری یک از سه وظیفه اصلی یک روحانی را «خدماتاجتماعی۱۳۹۵/۰۲/۲۵» میدانند . همانطور که خطاب به پاسداران یکی از عوامل جذابیت را «کمک به مردم و اثر گذاری در کشور» مطرح می کنند.
🔻#مبلغان روحانی باید سعی کنند ، «الگو ها» را برای جوانان توصیف کنند ، «در هم تنیدگی علم و عمل» را به جامعه نشان دهند و «آرمانها و واقعیت ها» را در کنار هم تبیین کنند. همینجاست که «تبلیغ» نفش اساسی پیدا می کند.
💬 مسیح جاودان
@HozeTwit
حرم امامین عسگریین علیهما السلام بعد از هزار و اندی سال هم هنوز جلوهگر هویت جبههی مقاومت در مکتب تشیع است
خاندان عسگریین به ما یاد دادند از دل حصار دیوارهای زنگارگرفته دشمن، عبارات جامعه کبیره، غبارها رو میشکافد تا نور وجود منجی به قلب یاران باوفای پیرو ولایت بتابد. امام یازدهم سریع الاجابه است تا شبکه وکالت، خود را آمادهی دوران پیچیده و جدیدش در غیبت صغری و کبری کند. سِرّ شاهکار امامین عسگریین علیهما السلام را در تزریق فهم حلقه های متصل جدایی ناشدنی در میان هم جبههای ها خواهید فهمید!
کسی که در آن زمان نیز خوش فهم است و جهادگر تبیین، از همان ادبیات نامه های امام عسگری درمییابد که از دل این فرم جدید تربیت، کلینی ها ظهور میکنند و تک به تک تکه های این پازل را کامل میکنند تا خمینی ها ساخته شوند و دقیقا همان نماد مقاومت را میان همجبهه ای ها پیاده کنند و مانع تسلط شیاطین زمان شوند
https://eitaa.com/parakande_del
وجود ذی جودش چنین برای یاران فرزندش مقدمه سازی کرد که در نامه به مردم قم فرمود:
و پيوند قرابت بين ما و شما پرتوان باقی خواهند ماند كه چنين پيوندي از سفارش هاي گذشتگان ما و شما است. پيماني است كه بر عهده جوانان ما و پيران شما برقرار است، و همواره با اعتقاد واحد و به هم پيوستگي، محكم هستيم، چرا كه خداوند اين ارتباط تنگاتنگ و ناگسستني را بين ما برقرار نموده است، چنان كه معصوم(اشاره به امام صادق یا امام باقر) مکرر مي فرمود:
"اَلْمْؤمِنْ اَخُو الْمْؤمِنِ لِاُمِهِ وُ اَبِيهِ؛ مؤمن برادر پدر و مادري(تنی) مؤمن است."
چقدر حرف های نگفته از تاریخمان داریم! نگذاشتهاند با اصالت ترین قومی که هیچگاه بی صاحب نبوده حتی حرف های موالی خودش را در هر زمان بداند و بفهمد و تحلیل کند. انواری که مردمان امروز را خطاب قرار داده اند و ما غافلیم
فاصلهی اینکه محبوب ترین شخصیت بین مردم، بین یک جماعت یا نزد یک شخص باشید، با اینکه منفور ترین انسان ها نزد همان تعداد و همان گروه باشید ممکن است کمتر از ۲۴ ساعت باشد. اگر زندگی هایمان را بر اساس حب و بغص های مردم بچینیم در حد فاصل اقبال و ادبارهای قلبشان ورشکسته میشویم.. نه تعریف هایشان بالذات اعتبار دارد نه مذمت هایشان لزوما ناظر به نقد صحیحیست.
اگر فقط و فقط " انجام وظیفه و تکالیف الهی " راهبریمان کند نه غرّه میشویم و نه خسته.
ریشه هیجان های کاذب و بریدن های مداوم همین بی مبنایی و بی خدایی ماست!
https://eitaa.com/parakande_del
هدایت شده از امتداد ___
بسم رب المهدی "نفسی فداه"
#یادداشت
::: اولین تجربه تبلیغی :::
الحمدلله اولین تجربه تبلیغی ام با عنایت حضرت حجت صلوات الله علیه به پایان رسید.
به نظرم رسید که کمی درباره برنامه ای که این شب ها توفیق ارائه آن را داشتم بنویسم و برخی از اتفاقاتی که پیرامون آن افتاد را منتقل کنم.
نکات مهمی در این تجربه وجود داشت که برایم خیلی برجسته و پررنگ بود:
اول اینکه این تجربه در مجموعه انصارالحیدر علیه السلام شهرستان مهریز که از کودکی در آن قد کشیده ام اتفاق افتاد. اینکه اولین صحبت و ارائه مطلب قبل از معمم شدن در اولین تجربه تبلیغی، آن هم در دهه اول ماه محرم برای رفقا و مردمی باشد که سالهاست با آن ها ارتباط دارم، تجربه جذابی بود. از ویژگی های مثبتی که در مخاطبان مجموعه ما خصوصا در مناسبت های خاص وجود دارد، حضور همه اقشار مختلف با شغل های متفاوت به ویژه جوانان و دانشجویان است که فرصت بسیار خوبی برای انتقال معارف ناب است.
دوم اینکه وقتی برخی از دوستان مجموعه لطف داشتند و ارائه مطلبی در مراسمات را مطرح کردند، عنوان و موضوع برنامه را لطائف قرآنی و تفسیر قرآن پیشنهاد دادم و از این پیشنهاد بسیار خرسندم. از غربت قرآن و معارف آن در میان جبهه انقلاب و هیئاتمان چیزی نگویم که نگفته پیداست. اما آنجا که عده ای احمق، آن هم در ایام دهه اول محرم به قرآن کریم اهانت کردند، از این انتخاب و رزقی که نصیبم شده بود خوشحال تر شدم. الحمدلله که در این برهه، وظیفه انتقال معارف قرآنی را به عهده ام گذاشتند.
نکته سوم اینکه محوریت بیان نکات قرآنی این شب ها از کتاب ارزشمند و بی نظیر #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن بود. کتابی که متاسفانه مورد غفلت خیلی از عوامل مجموعه های فرهنگی و فعالین آن هاست. معارف نابی که هنوز که هنوز است، جدید، کاربردی و منحصر به فرد است. معارفی که برای همه اقشار از عامه تا قشر نخبگانی حرف دارد و قابل استفاده است. کتابی که اگر درست خوانده شود، معتقدم زندگی مخاطب را زیرو و رو میکند. البته در این ده شب، مباحث و نکاتی از فصل ایمان این کتاب را در همان فرصت ده دقیقه یک ربعی که داشتم ارائه دادم.
نکات زیاد و مجال کم است؛ اما یک نکته بسیار مهم:
نکته قابل توجه تجربه ارائه مباحث طرح کلی در این شب ها، جذابیت این مباحث برای عموم مردم و خصوصا جوان ها و دانشجویان بود. برخی از شب ها بعد از مراسم جوانان دانشجویی که مخاطب مراسم بودند، با سوال های مختلف از مباحث مطرح شده و تعجب از جذابیت معارف قرآنی و البته نوع نگاه حضرت آقا به آیات و موضوعات دینی در طرح کلی پیش می آمدند و گفت و گو های خوبی شکل می گرفت. حتی صوت برخی از جلسات را برای دوستانشان که شبهه و یا سوال خاصی مرتبط با مباحث مطرح شده داشتند فرستاده بودند. از نکات جذاب دیگر برای برخی از جوانان این بود که گاهی حضوری و مجازی در غیر از زمان مراسم با آن ها درباره امتداد مباحث مطرح شده، در کلام و سخنان حضرت آقا و حتی در تحلیل و راهبرد برخی اتفاقات اخیر صحبت می کردیم. در پایان غالب گفت و گو هایی که درباره طرح کلی با دانشجویان داشتم یک سوال باقی می ماند؛ و آن این بود که چرا طلبه ها و روحانیونی که دیده ایم، مباحث این کتاب (طرح کلی اندیشه اسلامی) را برای مردم بازگو نمی کنند؟ چرا نمی گویند تا نگاه مردم را به دین عوض کنند؟
عرض کنم به طلاب و دانشجویان و فعالین فرهنگی که آقایان، علیکم به طرح کلی؛ کسی که طرح کلی نخواند، اگر ضربه نزند، به قطع نمی تواند بهترین خدمت را به انقلاب اسلامی داشته باشد و خیلی از "نمیتواند" های دیگر که مجال گفتن آن نیست. اگرطرح کلی را نخوانده و یا با استادِ خوب نخوانده اید، خودتان را دریابید.
و حالا خطاب به طلاب و روحانیون عرض کنم که بعد از خواندن و "فهمیدن" طرح کلی، علیکم به بیان و تبلیغ مباحث آن؛ با فهم ناقص و تجربه اندک و البته نظر اساتید مختلف می گویم اگر ستون فقرات فهم شما و نگاهتان به موضوعات مختلف، از مبانی حضرت آقا در طرح کلی گرفته نشده، نتیجه ای که باید از تبلیغ هایتان در عصر انقلاب اسلامی حاصل شود، نخواهد شد.
و در آخر بعد از شکر خداوند متعال، از برادران و مربیان عزیزم که مثل همیشه پشتیبانم بودند متشکرم...
خداوندا همیشه و همه جا مارا مبلغ و اقامه کننده دین خودت قرار بده.
١١ محرم الحرام ١۴۴۵ / ٧ مردادماه ١۴٠٢
پ.ن : صوت های این شب ها توی کانال ایتا هیات انصارالحیدر( @ansarolheidar_ir ) بارگذاری شده، خوشحال میشم اگه گوش دادید نظرات و انتقادات تون رو برام بفرستید.
-------------
@emtedadir