هدایت شده از حوزه و تبلیغ | علیرضا پناهیان
📌ایام انتخابات، یک فرصت عالی برای انتقال حقایق و معارف دینی به مردم است
📌دربارۀ انتخابات، معارف دینی بسیاری هست که ما طلبهها هنوز به مردم منتقل نکردهایم؛ مثل مفهوم خاذلین و ناصرینِ حق
📌امام(ره): در ایام انتخابات، حوزهها دست از کار بردارند و به موضوع انتخابات بپردازند
🔻 انتخابات، فرصتی برای معرفی حقایق دین - ۱
🔸 ما انتخابات را بیشتر از اینکه یک فرصت سیاسی تلقی کنیم، یک فرصت معنوی و معرفتی تلقی میکنیم. در این ایام یک فرصت بسیار عالی برای گفتگوی دینی و انتقال معارف دقیق و مهم دین، پدید میآید ولی ما طلبهها معمولاً از این فرصت، استفاده نمیکنیم.
🔸 بسیاری از حقایق مهم تاریخ اسلام و بسیاری از آیات و روایات را جز در فرصت انتخابات، نمیتوانیم برای مردم بیان کنیم؛ چون در مواقع دیگر، شنوندۀ لازم را ندارد و گوشها آمادۀ شنیدن این حقایق دین نیستند.
🔸 قدردانی از این فرصت انتخابات، چقدر مهم است؟ مؤمنین اگر با این فرصت، خاذلانه برخورد کنند و جزو خاذلینِ حق باشند (بهجای اینکه جزء ناصرین حق باشند) چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آنهایی که در زمان علی(ع) جزو خاذلین بودند، در زمان امامحسین(ع) جزو قاتلین شدند! و آنهایی که در ماجرای کربلا، جزو خاذلین بودند، حتی اگر بعداً جزو توابین شدند و به شهادت رسیدند، ابداً به مقام شهدای کربلا نرسیدند.
🔸 دربارۀ انتخابات و رأیدادن مباحث دینی و معرفتیِ بسیاری وجود دارد که ما طلبهها هنوز بعد از چهل سال، با مردم در میان نگذاشتهایم. باید آیات و روایات مربوط به این موضوعات را پیدا کنیم و برای مردم توضیح بدهیم و بگوییم که چهکار باید کرد؟
🔸 امام(ره) میفرمود: در ایام انتخابات، آن اشخاصى که در حوزهها هستند، باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند توى شهرها و روستاها و مردم را دعوت کنند به دخالت در امور، به انتخاب یک رئیسجمهور صحیح...اگر شما این کار را نکنید، آنهایى که بر ضد شما هستند، این کار را مىکنند و تبلیغ مىکنند (صحیفه امام/ج۱۵/ ص۱۶)
🔸این حرف بهمعنای جناحیشدن و تعیین مصداق نیست، بلکه شما میتوانید ویژگیهای یک مدیر و مسئولِ امامزمانی را برای مردم توضیح بدهید و بگویید «حالا خودتان بروید و مصداقش را تشخیص بدهید و هرکسی که اینگونه بود، به او رأی بدهید...»
👤علیرضا پناهیان
🚩 فاطمیه ۷۲تن - ۹۸.۱۰.۲۵
👈🏻صوت + متن کامل:
Panahian.ir/post/5920
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
هدایت شده از حوزه و تبلیغ | علیرضا پناهیان
📌پایۀ اساسی تبلیغ مؤثر «گفتگوی چهرهبهچهره» است
📌حضرت زهرا(س) یکبار سخنرانی کرد؛ چهلروز گفتگوی چهرهبهچهره
📌انتخابات، فرصتی است که میتوانیم روش تبلیغ چهرهبهچهره را بهکار بگیریم
🔻 انتخابات، فرصتی برای معرفی حقایق دین - ۲
🔸 ایام انتخابات فرصتی برای تبلیغ دین است و پایۀ اساسی تبلیغ مؤثر «گفتگوی چهرهبهچهره» است. در قرآن هم یکی از پایههای اصلی، گفتگو است و عبارتهایی که با «قال... قالوا...» شروع میشود، در قرآن فراوان است.
🔸 بسیاری از افراد جامعه در سخنرانیِ عمومی بهسهولت مخاطب شما قرار نمیگیرند اما حاضر به گفتگوی چهرهبهچهره با شما هستند و حاضر به شنیدن سخنان شما در متن یک گفتگو هستند.
🔸 امر تبلیغ، محدود به سخنرانیِ عمومی نیست و ما طلبهها نباید خودمان را به کار تبلیغیِ عمومی و سخنرانی در مجامع عمومی، متوقف کنیم. بسیاری از سخنان ائمۀ هدی(ع) در متن گفتگو بوده است، نه در قالب خطبه و سخنرانی.
🔸 برای گفتگوی چهرهبهچهره-خصوصاً در باب انتخابات- اگر بخواهیم یک الگویی قرار بدهیم، این الگو، حضرت زهرا(س) است. ایشان چهل شبانهروز درِ خانههای مهاجرین و انصار را زد و با آنها گفتگو کرد (اختصاص/ 184)
🔸 حضرت زهرا(س) یکبار در مدینه سخنرانی کردند اما بعد، چهل روز گفتگوی چهرهبهچهره با افراد انجام دادند. ما هم بعد از یک سخنرانی، شاید لازم باشد صدبار با مخاطبِ خودمان، گفتگو کنیم و سؤال و جواب، بین ما رد و بدل بشود.
🔸 البته ما سخنرانی را نفی نمیکنیم، اما خصوصاً در ایام انتخابات، اکثر کسانی که در سخنرانیِ عمومی، مخاطب ما قرار نمیگیرند، با گفتگوی چهرهبهچهره، میتوانیم نیازشان را بر طرف کنیم و معارف دین را به آنها منتقل کنیم.
🔸 طلاب سراسر کشور از جمله تهران، در ایام قبل از انتخاباتها، یکی از وظایف دینی و شرعی خود را همین گفتگوها بدانند؛ مثلاً در هر محلهای، یک طلبهای وقت مفصل بگذارد برای گفتگوی چهره به چهره با مردم.
👤علیرضا پناهیان
🚩 فاطمیه ۷۲تن - ۹۸.۱۰.۲۵
👈🏻صوت + متن کامل:
Panahian.ir/post/5920
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
هدایت شده از حوزه و تبلیغ | علیرضا پناهیان
📌بسیاری از شاخصههای موفقیتِ یک مبلّغ با «گفتگوی چهرهبهچهره» بهدست میآید
📌طلبهای که از نزدیک با افراد متعددی گفتگو نکرده باشد، انسانشناس نمیشود
📌امروزه فضای مجازی، امکان گفتگوهای چهرهبهچهره را بهتر فراهم کرده است
🔻 انتخابات، فرصتی برای معرفی حقایق دین - ٣
🔸 ما طلبهها نباید روش تبلیغ چهرهبهچهره را دستِ کم بگیریم. گفتگوی چهرهبهچهره و ارتباط برقرارکردن با آدمهای مختلف بهصورت جداگانه و تکتک، باعث میشود که بفهمیم آدمها چقدر باهم متفاوت هستند.
🔸 طلبهای که با تعداد زیادی از آدمها از نزدیک گفتگو نکرده باشد- حتی اگر عالم هم باشد- نمیتواند بگوید که من یک «انسانشناس» هستم! کسی که مخاطب خود را نشناسد و تنوع انسانها را درک نکند، چطور میتواند با مخاطبان مختلف ارتباط برقرار کند؟
🔸 آیتالله جاودان میفرمودند: بعد از اینکه سخنرانیِ شما تمام شد و شما -بهعنوان یک مبلّغ- نشستید و گفتگوی خود را با جوانها شروع کردید، تازه تبلیغ از آنجا شروع شده است!
🔸 با گفتگوی چهرهبهچهره است که میفهمید ذهنیتهای افراد و مخاطبان شما چیست؟ و اگر بخواهید از این ذهنیتها عبور کنید، باید چهکار کنید؟
🔸 ما طلبهها و مبلغین، باید طوری سخنرانی کنیم که مخاطب بگوید «این سخنران، حرف دل من را زد» این یکی از شاخصههای موفقیت سخنرانی است. یک شاخصۀ دیگر این است که مخاطب بگوید: «حرفهای او باعث شد که دگرگون بشوم!» یا بگوید: «من هر بار که پای سخنرانی او مینشینم، متوجه یک اشتباه بزرگ در خودم میشوم؛ انگار او دارد درون من را میکاوَد!»
🔸 دست یافتن به این شاخصهها برای یک مبلّغ، با «گفتگوی دوطرفه» پدید میآید؛ نه اینکه ما مبلّغین، در عالمِ خودمان باشیم و از احوال مخاطبان خود خبری نداشته باشیم. ما باید حرفِ دل مردم را بشنویم و ببینیم که مردم در چه احوالی هستند؟
🔸 گفتگوی چهرهبهچهره حتماً لازم نیست «حضوری» باشد، بلکه در فضای مجازی هم میتواند صورت بگیرد. امروزه فضای مجازی، امکان گفتگوهای چهرهبهچهره را بهتر فراهم کرده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩 فاطمیه ۷۲تن - ۹۸.۱۰.۲۵
👈🏻صوت + متن کامل:
Panahian.ir/post/5920
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
هدایت شده از حوزه و تبلیغ | علیرضا پناهیان
🔴 پاسخ علیرضا پناهیان به چند سوال دربارۀ فعالیت روحانیون در فضای انتخابات(۱)
📌چرا یک روحانی به طور خاص در ایام انتخابات باید به روشنگری بپردازد؟
1️⃣ چون در ایام انتخابات، بهطور طبیعی عطش و نیاز بیشتری به شنیدن وجود دارد و مردم بیش از هروقت دیگری آماده و تشنۀ شنیدن معارف سیاسی دین هستند؛ البته با ادبیاتی مردمفهم و عقلانی. در فضای انتخابات، شنوندههایی بهوجود میآیند که این شنوندهها در وقتهای دیگر نیستند و شما میتوانید در این فرصت ناب، صدای حق و حقیقت را به خیلیها برسانید. و این یک ضرورت است! استفاده از این فرصت برای انتقال معارف سیاسی دین بسیار ضروری و مفید است. این معرفتافزایی حتی اگر منجر به انتخاب اصلح نشود، بدون شک در آینده در سرنوشت جامعه اثر زیادی خواهد گذاشت.
2️⃣امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: مردم به امرای خودشان شبیهترند تا به پدر و مادر خودشان!(النَّاسُ بِأُمَرَائِهِمْ أَشْبَهُ مِنْهُمْ بِآبَائِهِم؛ تحف العقول/۲۰۸) در انتخابات بناست مسئولین کشور تعیین شوند. معنا ندارد که ما به سیاسیون بداخلاق میدان بدهیم و بعد برویم بالای منبر و بخواهیم با موعظه و نصیحت، اخلاق مردم را درست کنیم! اگر دنبال اصلاح اخلاق هستیم، حتما باید برای روی کار آمدن سیاسیون باتقوا بیشتر تلاش کنیم.
📌آیا لازم است بهنفع کاندیداهای خوب حرف بزنیم؟
🔸بله، لازم است. چون برخی از کاندیداهای خوب آنچنان سر و صدای تبلیغاتی ندارند، اما تخریبکنندگانِ آنها ابزارهای تبلیغاتی زیادی دارند و صدایشان بلند است. آیا رفع مظلومیت، از یک چهرۀ خوب-که دارد مورد تهمت قرار میگیرد- وظیفۀ شرعی نیست؟!
👈🏻متن کامل:
🔗 Panahian.ir/post/3907
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
هدایت شده از حوزه و تبلیغ | علیرضا پناهیان
🔴 پاسخ علیرضا پناهیان به چند سوال دربارۀ فعالیت روحانیون در فضای انتخابات(۲)
📌اگر کاندیدایی که تبلیغش کردیم، رأی نیاورد، لطمه به «دین» و «حوزه» نمیخورد؟
🔸خیر. اگر شما کاندیدای اصلح را تشخیص دادید و به مردم شناساندید، حتی اگر رأی نیاورد، این امید برای مردم باقی میماند که «هنوز یک راهی هست». آن کاندیدا، پایگاه انقلاب و امیدی برای آینده خواهد شد و بعداً مردم میدانند به چه کسی باید مراجعه کنند تا جلوی فساد گرفته میشود. با همین امید تلاشها ادامه پیدا میکند و اوضاع بهتر میشود.
📌آیا طلاب باید به سفرهای تبلیغی بروند یا فقط وقتی به آنها مراجعه شد، پاسخگو باشند؟
🔸بله، باید بروند! کسانی که میخواهند تبلیغ دین کنند، باید مثل پیامبر(ص) «طبیبٌ دوّار بطبّه» باشند؛ مخصوصاً وقتی میبینند که حق و باطل دارد بههم آمیخته میشود. کسانی که به تبلیغ نمیروند، آیا خودشان را محترمتر از حضرت زهرا(س) میدانند که برای اصلاح وضع سیاسی جامعه، چهل شبانه روز درِ خانۀ مهاجرین و انصار را میزد که آنها را به دفاع از حق، دعوت میکرد؟!(اختصاص/184)
📌آیا در سفرهای تبلیغی، باید علیه برخی افراد یا جریانها به افشاگری هم بپردازیم؟
🔸بله. وقتی رهبر انقلاب از آبروی خودشان خرج میکنند و علیه رفتارهای غلط سخن میگویند، چرا ما-برای حفظ اعتبار خودمان- نهی از منکر نکنیم؟! آیتالله بهجت نیز در ماجرای اهانت به اسلام در کنفرانس برلین، بر افشاگری صداوسیما صحه گذاشتند.(فایل صوتی: فارس/ 13920524000945) البته ممکن است در افشاگری علیه یک جریان، ما را متهم به طرفداری از یک جریان دیگر کنند، ولی اگر کسی بخواهد در دفاع از حق و علیه باطل قیام کند؛ نباید از این تهمتها و مظلومیتها واهمه داشته باشد.
👈🏻متن کامل:
🔗 Panahian.ir/post/3907
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
هدایت شده از امیربیان تهران
✅ انتخاب علوی
🔸🔶دوازده منبر کوتاه🔶🔸
👈 در راستای تبیین ویژگی مسئولین حکومت اسلامی
📜با محوریت نامه ۵۳ نهج البلاغه
#باملاک_علی_رأی_میدهم
#عهدنامه_مالک
#نهج_البلاغه
#امیربیان
#انتخابات
💢 دریافت محتوای از طریق کانال موسسه امیربیان تهران 💢
@amirebayan_tehran
www.t-amirebayan.ir
هدایت شده از امیربیان تهران
شایسته سالاری.pdf
259.3K
✅ انتخاب علوی
🔸🔶شایسته سالاری🔶🔸
👈 اولین #منبر_کوتاه از مجموعه منبرهای کوتاه دوازده گانه در راستای تبیین ویژگی مسئولین حکومت اسلامی
📜با محوریت نامه ۵۳ نهج البلاغه
#باملاک_علی_رأی_میدهم
#عهدنامه_مالک
#نهج_البلاغه
#امیربیان
#انتخابات
موسسه امیربیان تهران
@amirebayan_tehran
www.t-amirebayan.ir
🇮🇷نهضت عقلانیت و شفافیت🇮🇷
📛 ادبیات مرسوم حوزه ها برای انتخابات خوب نیست. باید با ادبیات مردم حرف بزنیم
🇮🇷ملی گرایی برای بعضی مهم است. حرف ما هم همین است که ملی گرای واقعی شهدا هستند. حضرت آقا دیروز گفتند «#میهن_عزیز». این ادبیات رهبر است.
💠 ما باید مثل ادبیات چند سال اخیر رهبری با مردم حرف بزنیم
برای آنهایی که با اسلام زاویه دارند حق نداری اسلام بگی!
بگو میهن
👌🏻 بگو من شادی مردم وطنم رو میخوام. من میخوام توریست ها بیان اینجا حست زندگی میهن من رو بخورند.
✅ رهبر ایران اولین کسی است که در طول تاریخ سرزمین ایران گفت: من میخواهم زبان فارسی رو به جایی برسونم که همه ی دنیا مجبور باشند برای علم آموزی فارسی یاد بگیرند.
نهضت #عقلانیت و #شفافیت 🧠
🆔 @nehzat_98
🌀 مهمترین زمان تبلیغ
🔹 مهمترين برههاى و زمان و مكانى كه تبليغ، آنجا معنا مىدهد، جایى است كه #فتنه وجود داشته باشد.
🔹 بيشترين زحمت در صدر اسلام و در زمان پيغمبر، زحمات مربوط به #منافقين بود. بعد از پيغمبر، در زمان اميرالمؤمنين زحماتى بود كه از درگيرى و چالش حكومت اسلامى با افرادى كه مدعى اسلام بودند، به وجود مىآمد. بعد هم همينجور؛ در دوران ائمه هم همينجور؛ دوران غبارآلودگى فضا.
🔹 وقتى مسئله مشكل است كه اميرالمؤمنين در مقابل كسانى واقع مىشود كه اينها مدعى اسلامند و معتقد به اسلام هم هستند؛ اينجور نبود كه معتقد به اسلام هم نباشند، از اسلام برگشته باشند؛ نه، معتقدند به اسلام، راه را غلط مىروند، هواهاى نفسانى كار دستشان مىدهد. اين، مشكلترين وضع است كه افراد را به شبهه مىاندازد.
🔹 امروز در سطح داخل جامعهى خودمان كه نگاه كنيد، همينجور است. #تبيين لازم است.
📌 مناهج:
خواص و در رأس آنها #روحانیت مسؤول #تبیین هستند. انتخابات، اساسیترین مسئلهی کشور است؛ به هوش باشیم رشد و نکس انقلاب، بسته به انتخابات است.
@nehzat_98
🇮🇷نهضت عقلانیت و شفافیت🇮🇷
جزوه «اهمیت #شفافیت در انتخابات»
🌐 لینک دانلود👇
https://eitaa.com/nehzat_98/20
🆔 @nehzat_98
960121 - Importance of Transparency in Election.pdf
874.5K
🇮🇷نهضت عقلانیت و شفافیت🇮🇷
جزوه «اهمیت #شفافیت در انتخابات»
🆔 @nehzat_98
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
📌ویژگی #کاندیدای_اصلح چیه؟
1⃣ #تدییر_و_عقلانیت
🔹یکی از مهمترین مصادیق تدبیر، این است که فرد مسئول بداند مشکلات كجاست و چگونه آن را حل کند.
🔹مقام معظم رهبری مدظلهالعالی میفرمایند: «هر کسی میآید، پایبند به انقلاب، پایبند به ارزشها، پایبند به منافع ملی، پایبند به #نظام اسلامی، پایبند به عقل جمعی، پایبند به #تدبیر باشد.»
🔰| #عکس_نوشت در #عرصه_تخصصی_و_مدیریتی
📚| برگرفته از #کتاب « #کاندیدای_اصلح» سیدمحمدحسین راجی
#به_کی_رأی_بدم
#انتخابات
#سعداء
پایگاه نشر آثار #حجت_الاسلام_راجی
🆔 @soada_ir
خیانت در امانتِ حکومت
🇮🇷 سطح ويژهای از خیانت در امانت، خیانت در امانت حکومت اسلامی و حاکمیت دینی است.
🚩«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَخُونُوا اللَّهَ وَ الرَّسُولَ وَ تَخُونُوا أَماناتِكُمْ وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُون» خیانت به خدا و رسول و امانت خودتان نکنید در حالیکه میدانید. میدانید که در گذشته چه بودهاید و الان رسیدهاید به این نقطه.
🗽 شمایی که مستضعف بودید، مظلوم بودید، توسری خور بودید و از دشمن میترسیدید، حالا که امانت حکومت اسلامی به شما رسیده، امانتدار خوبی باشید.
💬 طبق فرمایش مقام معظم رهبري، اوایل انقلاب با آن توطئهها و فتنهها واقعاً چیزی نبودیم؛ در صورتیکه الان واقعاً یک قدرت هستیم، در منطقه و در معادلات جهان تعیین کنندهایم و این را همه قبول کردهاند. اصلا سرِّ تحریمها هم همین است. اگر قبول نمیکردند که تحریم نمیکردند. دقت کنيد چه کشورهایی را تحریم میکنند. خب معلوم است که یک خبری هست.
#حجت_الاسلام_قاسمیان
🇮🇷نهضت عقلانیت و شفافیت🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/3910205475C0bc7125f75
⭕️ اگر عاقل بودید اینچنین با صراحت خودزنی نمی کردید!!
🇮🇷نهضت عقلانیت و شفافیت🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/3910205475C0bc7125f75
به چه کسی رأی بدهیم؟ / انتخاب
اصلح در کلام امام خامنه ای
🇮🇷نهضت عقلانیت و شفافیت🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/3910205475C0bc7125f75
هدایت شده از قرارگاه حوزوی انقلاب اسلامی
🔰با توجه به اهمیت حضور پرشور در نخستین انتخابات گام دوم انقلاب اسلامی و پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر شکل گیری مجلس قوی و کارآمد، مجموعه
#محتواهای_تبلیغی_انتخابات
در سایت #بسته_فرهنگی به مرور بارگزاری و بروز رسانی خواهد شد.
📌برای دریافت بسته محتوایی #انتخابات می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
https://b2n.ir/017235
@Daawat
با ما همراه باشید👇
#قرارگاه_مبلغین_انقلاب
@gararme
📞 ۰۹۱۰۸۰۰۶۶۳۶
اعلام آمادگی در سامانه پیامکی 👇
500010004014081
هدایت شده از امیربیان تهران
توجه به معیشت نظامیان و صلح طلب بودن .pdf
214.4K
✅ انتخاب علوی
🔸🔶توجه ویژه به نظامیان🔶🔸
👈 چهارمین #منبر_کوتاه از مجموعه منبرهای دوازده گانه در راستای تبیین ویژگی های مسئولین حکومت اسلامی
📜با محوریت نامه ۵۳ نهج البلاغه
#باملاک_علی_رأی_میدهم
#عهدنامه_مالک
#نهج_البلاغه
#امیربیان
#انتخابات
موسسه امیربیان تهران
@amirebayan_tehran
www.t-amirebayan.ir
هدایت شده از روشنگری
پناهیان - roshangari.ir.mp3
10.88M
🔴🎙 سخنرانی صریح و شجاعانهی استاد پناهیان
❗️حکم بنی صدر خائن چه بود؟
❗️حکم کسی که نفوذی است و ارزش اموال مردم را یک سوم کم کرده چیست؟
❗️حکم کسی که عامدانه و آگاهانه درصدد ناراضی کردن جامعه است چیست؟
✖️احکام طهارت و نجاست را همه می دانند احکام مبارزه با طواغیت را در منبرها شرح دهید.
❗️تفاوت کاپیتولاسیون و پالرمو و قراردادهای ننگین امروزی چیست؟
❗️چرا فقها ساکتند آیا امام خمینی اشتباه کرد یا...!
🎧 حتما قبل از #انتخابات گوش دهید!
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از حوزه و تبلیغ | علیرضا پناهیان
🔴 پاسخ علیرضا پناهیان به چند سوال دربارۀ فعالیت روحانیون در فضای انتخابات(۱)
📌چرا یک روحانی به طور خاص در ایام انتخابات باید به روشنگری بپردازد؟
1️⃣ چون در ایام انتخابات، بهطور طبیعی عطش و نیاز بیشتری به شنیدن وجود دارد و مردم بیش از هروقت دیگری آماده و تشنۀ شنیدن معارف سیاسی دین هستند؛ البته با ادبیاتی مردمفهم و عقلانی. در فضای انتخابات، شنوندههایی بهوجود میآیند که این شنوندهها در وقتهای دیگر نیستند و شما میتوانید در این فرصت ناب، صدای حق و حقیقت را به خیلیها برسانید. و این یک ضرورت است! استفاده از این فرصت برای انتقال معارف سیاسی دین بسیار ضروری و مفید است. این معرفتافزایی حتی اگر منجر به انتخاب اصلح نشود، بدون شک در آینده در سرنوشت جامعه اثر زیادی خواهد گذاشت.
2️⃣امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: مردم به امرای خودشان شبیهترند تا به پدر و مادر خودشان!(النَّاسُ بِأُمَرَائِهِمْ أَشْبَهُ مِنْهُمْ بِآبَائِهِم؛ تحف العقول/۲۰۸) در انتخابات بناست مسئولین کشور تعیین شوند. معنا ندارد که ما به سیاسیون بداخلاق میدان بدهیم و بعد برویم بالای منبر و بخواهیم با موعظه و نصیحت، اخلاق مردم را درست کنیم! اگر دنبال اصلاح اخلاق هستیم، حتما باید برای روی کار آمدن سیاسیون باتقوا بیشتر تلاش کنیم.
📌آیا لازم است بهنفع کاندیداهای خوب حرف بزنیم؟
🔸بله، لازم است. چون برخی از کاندیداهای خوب آنچنان سر و صدای تبلیغاتی ندارند، اما تخریبکنندگانِ آنها ابزارهای تبلیغاتی زیادی دارند و صدایشان بلند است. آیا رفع مظلومیت، از یک چهرۀ خوب-که دارد مورد تهمت قرار میگیرد- وظیفۀ شرعی نیست؟!
👈🏻متن کامل:
🔗 Panahian.ir/post/3907
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
هدایت شده از حوزه و تبلیغ | علیرضا پناهیان
🔴 پاسخ علیرضا پناهیان به چند سوال دربارۀ فعالیت روحانیون در فضای انتخابات(۲)
📌اگر کاندیدایی که تبلیغش کردیم، رأی نیاورد، لطمه به «دین» و «حوزه» نمیخورد؟
🔸خیر. اگر شما کاندیدای اصلح را تشخیص دادید و به مردم شناساندید، حتی اگر رأی نیاورد، این امید برای مردم باقی میماند که «هنوز یک راهی هست». آن کاندیدا، پایگاه انقلاب و امیدی برای آینده خواهد شد و بعداً مردم میدانند به چه کسی باید مراجعه کنند تا جلوی فساد گرفته میشود. با همین امید تلاشها ادامه پیدا میکند و اوضاع بهتر میشود.
📌آیا طلاب باید به سفرهای تبلیغی بروند یا فقط وقتی به آنها مراجعه شد، پاسخگو باشند؟
🔸بله، باید بروند! کسانی که میخواهند تبلیغ دین کنند، باید مثل پیامبر(ص) «طبیبٌ دوّار بطبّه» باشند؛ مخصوصاً وقتی میبینند که حق و باطل دارد بههم آمیخته میشود. کسانی که به تبلیغ نمیروند، آیا خودشان را محترمتر از حضرت زهرا(س) میدانند که برای اصلاح وضع سیاسی جامعه، چهل شبانه روز درِ خانۀ مهاجرین و انصار را میزد که آنها را به دفاع از حق، دعوت میکرد؟!(اختصاص/184)
📌آیا در سفرهای تبلیغی، باید علیه برخی افراد یا جریانها به افشاگری هم بپردازیم؟
🔸بله. وقتی رهبر انقلاب از آبروی خودشان خرج میکنند و علیه رفتارهای غلط سخن میگویند، چرا ما-برای حفظ اعتبار خودمان- نهی از منکر نکنیم؟! آیتالله بهجت نیز در ماجرای اهانت به اسلام در کنفرانس برلین، بر افشاگری صداوسیما صحه گذاشتند.(فایل صوتی: فارس/ 13920524000945) البته ممکن است در افشاگری علیه یک جریان، ما را متهم به طرفداری از یک جریان دیگر کنند، ولی اگر کسی بخواهد در دفاع از حق و علیه باطل قیام کند؛ نباید از این تهمتها و مظلومیتها واهمه داشته باشد.
👈🏻متن کامل:
🔗 Panahian.ir/post/3907
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
هدایت شده از امیربیان تهران
💠 سخن نگاشت | #مکتب_حاج_قاسم
📌خطاب به سیاسیون:
🔸️ در مسائل سیاسی ولایت فقیه را بر سایر امور ترجیح دهید.
▫️دریافت #سخن_نگاشت های بیشتر وصیت نامه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی از طریق لینک زیر👇
http://soleimany-vasiatnameh.com/fa/qoutes