هدایت شده از قطب علمی فلسفه دین اسلامی
این جلسه بطور همزمان در کانال زنده آپارات نیز پخش خواهد شد.
@hekmatebaleghe
هدایت شده از موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی
نخستین نشست تخصصی مطالعات نقد پژوهی در قلمرو علوم انسانی
زمان: چهارشنبه 14 تیر 1402 از ساعت 8:30 تا 19
مکان: پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی(پمفات)
دبیرعلمی نشست: دکتر سید حسین حسینی
لینک حضور غیرحضوری: b2n.ir/icscs
هدایت شده از موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی
برنامه همایش نقد پژوهی در علوم انسانی.pdf
258.6K
هدایت شده از سید محمد تقی موحد ابطحی
«آن چیست، کدام چیز بینام و اسرارآمیز و غیرزمینی است؛ کدام ارباب پُرنیرنگِ پنهان و کدام امپراطور سنگدل بیامان فرمانم میدهد که در برابر هرچه مهر و آرزومندی فطری از هلدادن و فشار آوردن به خودم و قرار دادن خودم در منگنه دست برندارم؛ و با تهوّر آمادهی انجام کاری بکندم که در دل واقعی و فطری خودم زهره ندارم چنین جسارتی بکنم؟»
- موبی دیک
چه نسبتی میان علمِ محض و ادبیات وجود دارد؟ ما بیشتر به دنبال این هستیم که این پرسش را نیمهکاره رها کنیم و جلوهای غیرضروری به هریک از دو بدهیم. اما هم علوم محض و هم ادبیات در بن و بنیاد خود از نیروی انسان حیات میگیرند و جلوههای یک حقیقتاند، البته نه آنطور که در سینمای علمی-تخیلی میبینیم. موبی دیک، این قصه نبرد ناخدا آخاب با وال سفید، فوقالعادهترین اثر قرن نوزدهمی ادبیات آمریکاست که توانسته ما را متوجه حقیقتی کند که سرنوشت علومِ محض نیز بدان گره خورده است.
گروه مطالعات علم و فناوری شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی در این نشست روایت دریفوس را بهانهای برای بررسی این رمان قرار خواهد داد و ضمن داوری نگاه هایدگری دریفوس به ابعاد کمتر دیده شدۀ این رمان خواهد پرداخت.
*سخنرانان
- دکتر مهدی معینزاده: عضو هیئت علمی گروه فلسفهی علم و فناوری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
- دکتر زانیار ابراهیمی، نویسنده و پژوهشگر الهیات سیاسی
- علیرضا شفاه، دبیر گروه مطالعات علم و فناوری در شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی*
این نشست با مدیریت علمی امیرحسین صنایعی، پژوهشگر گروه مطالعات علم و فناوری شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی یکشنبه 18تیر ۱۴۰۲ در سالن ادب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار میگردد.
لینک حضور مجازی در نشست:
https://b2n.ir/a10709
هدایت شده از مُحیی: زندگیبخش
✍️ #روان_آدمی_و_فرمول_شیمیایی
توماس تئو؛ روانشناس برجسته انتقادی در کتاب خود مینویسد این پرسش که آیا از دیدگاه هستیشناختی، امور و رویدادهای روانشناختی وضعیت مشابهی با اشیاء و رویدادهای طبیعی دارند، توسط فیلسوفان متعدد از دیلتای (فیلسوف آلمانی) تا هاوکینگ (فیزیکدان انگلیسی) مورد بحث قرار گرفته، و مساله ابعاد پیچیدهای دارد.
🔹 تئو معتقد است کسی که با دانش روانشناسی آشنایی داشته باشد میداند که به لحاظ ساختاری این رشته علمی سه ویژگی دارد:
1. تکه تکه بودن مباحث علمی (Fragmentation)
2. فقدان یکپارچگی در میان شاخهها (Lack of unity)
3. کثرتگرایی (Pluralism)
از این رو تنها بخش کوچکی از موضوعات این رشته زیر چتر ساینس (علم) قرار میگیرند و بخش مُعظم آن را باید ذیل علوم انسانی و اجتماعی دنبال کرد.
🔰 این روزها در کشورمان برخی از اساتیدِ(غیر روانشناس) اظهار کردهاند که چون روانشناسی ساینس است و یافتههای آن، شبیه فرمول شیمیایی آب (H۲O) است؛ بنابراین مسلمان و غیرمسلمان نمیشناسد! در نتیجه دنبال کردن ایده «علوم انسانی اسلامی» معنای روشنی ندارد!
❇️ جدای از اینکه اسلامی بودن ساینس در عرصه روانشناسی زوایای متعددی دارد که در جای خود شرح داده شده؛ اما شاید لازم بود دریافتهای شخصیِ اساتید محترم با این قوت و استحکام به صورت یک اصل علمی بیان نمیشد؛ و عمق، گستره، و گذشته این مسالهی پرچالش که بیش و پیش از ما در مغرب زمین مطرح بوده؛ مورد توجه قرار میگرفت.
#روانشناسی_اسلامی
#استاد_محققداماد
https://www.khabaronline.ir/news/1783220/
🌿🌺🍃🌸🌿
#مُحیی_کانالی_برای_زندگی
🆔 eitaa.com/Mohyiee
هدایت شده از استاد محمد تقی سبحانی
1402.04.15 سلسله جلسات مقابل با الحاد مدرن.mp3
45.1M
💽 نشست علمی «بررسی مبانی فلسفی علم جدید در نسبت با الهیات اسلامی»
🎙 اساتید محترم:
▫️حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید پارسانیا
▫️حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدتقی سبحانی
▫️جناب آقای دکتر میثم توکلی
╔═ 📜🖋 ═╗
@mtsobhanii
╚═ 🖋📜 ═╝
هدایت شده از سید محمد تقی موحد ابطحی
«مکانیکیشدنِ تصویرِ جهان در طی گذار از علمِ باستانی به علمِ کلاسیکی بهمعنای معرفی توصیفی از طبیعت با کمک مفاهیمِ ریاضیِ مکانیکِ کلاسیک است؛ این امر سرآغاز ریاضیسازی علم است که در قرن بیستم با سرعت هرچه فزایندهای ادامه دارد.»
- مکانیزاسیون تصویر جهان.
این جمله را نه یک فلسفهخوان بیخبر از تحولاتِ علم بلکه یکی از اهالی علوم دقیقه و از فارغالتحصیلان ریاضیات، دکتر یان دیکسترهویس در آخرین صفحۀ کتابِ «مکانیزاسیون تصویر جهان؛ از فیثاغوررث تا نیوتن» نوشته است. اما چگونه کسی توانسته به چشم خود دریافت جایزۀ نوبل توسط پلانک، هایزنبرگ و اینشتین را ببیند و همچنان در ایستگاه نیوتن متوقف مانده باشد؟ چشمِ دیکسترهویس معطوف به چه حقیقتی است که با گذشت اندکی از پایان جنگِ جهانی دوم و استفاده از سلاحهای هستهای در نیمۀ قرن بیستم هنوز از جای خودش کَنده نمیشود و همچنان دلمشغولی خود را نسبت به یک اصطلاحِ مکانیک کلاسیک، یعنی مکانیزاسیون، نگه میدارد؟
گروه مطالعات علم و فناوری شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی در این نشست قصد دارد تا با کمک این کتاب و نیز با استفاده از آموزههای فیلسوفِ معاصر آلمانی هانس بلومنبرگ اهمیت اساسی «مکانیزاسیون» را بررسی نماید. همچنین از سوی دیگر، به بررسی ویژگیهایی که این کتاب را از منظر مطالعات تاریخِ علمی برجسته میسازد، پرداخته خواهد شد.
*سخنرانان:
- وحید احمدی: مترجم و دانشجوی فلسفهی معاصر دانشگاه تهران
- دکتر امیرمحمد گمینی: عضو هیئت علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران*
این نشست با مدیریت علمی *علیرضا شفاه، دبیر گروه مطالعات علم و فناوری شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی* در روز یکشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۲ در سالن ادب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد شد.
لینک ثابت ورود مجازی به نشستهای تخصصی شورای بررسی متون:
https://b2n.ir/y38942
هدایت شده از مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
هفتمین کنگره بینالمللی علوم انسانی اسلامی و ششمین دوره جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی آبان ماه 1402 در 15 کمیسیون تخصصی، در 15 مرکز علمی منتخب کشور و با همکاری بیش از 50 مرکز علمی داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.
اساتید، دانشجویان، طلاب و علاقمندان میتوانند تا پایان مرداد 1402، چکیده و اصل مقاله خود را ارسال کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره به آدرس www.icih.ir مراجعه فرمایید.
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
www.scih.ir
@icihch
به گزارش خبرنگار مهر، اخیراً انتشارات راتلج کتابی درباره نظریات ابن سینا در باب معرفت تجربی و نسبت آن با فلسفه روز جهان با عنوان «فلسفه تحلیلی و ابن سینا: شناختِ ناشناخته» منتشر کرده است.
نویسنده این اثر، محمد آزادپور استاد فلسفه دانشگاه ایالتی سن فرانسیسکو است. وی در آثارش تلاش میکند تعاملی میان فلسفه اسلامی با فلاسفه معاصر اروپایی و آن گلو-آمریکایی برقرار سازد. آزادپور در نخستین کتابش تحت عنوان «دلیل نامحدود: در باب ممارست معنوی در فلسفه مشاء اسلامی» به تقدم اخلاق در کنش فیلسوفانه پرداخته بود. کتاب جدید راتلج از آزادپور در ژوئن سال جاری میلادی منتشر شده است.
انتشارات راتلج درباره معرفی این اثر نوشته است: کتاب «فلسفه تحلیلی و ابن سینا: شناختِ ناشناخته» این کتاب تبیینی سازنده و در عین حال دقیق از روایتهای مختلف فیلسوف اسلامی ابن سینا در زمینه حیث التفاتی و معرفت تجربی ارائه میدهد. گفتمان این کتاب دو هدف اصلی دارد. نخست ارائه خوانشی از معرفتشناسی ابن سینا به نحوی که او را پیشدرآمدی برای تجربهگرایانِ (empiricist) انگلیسی نداند و همچنین او را یک باورمند تمامعیار به نظریه صدور نپندارد. دوم روشن کردن اهمیت تبیین ابن سینا از معرفت تجربی در نسبت با گفتمانهای متأخر آنگلو-آمریکایی در باب معرفتشناختی و مابعدالطبیعه. این دو هدف از یکدیگر مجزا نیستند و در هم تنیدهاند.
فلسفه آن گلو-آمریکایی چارچوبی را برای خوانش جدیدی از ابن سینا پیرامون معرفت و واقعیت فراهم میسازد و دیدگاه ابن سینا در این زمینهها هم در مقابل، امکان اصلاح و تعدیل برخی جنبههای فلسفه آنگلو-آمریکایی را میسر مینماید.
این کتاب با پیش بردن چشمانداز سینوی نسبت به گفتمان فلسفه تحلیلی معاصر، منبعی کلیدی برای پژوهشگران و دانشجویانی است که به معرفتشناسی و مابعدالطبیعهی تحلیلی و تطبیقی و نیز فلسفه اسلامی علاقهمندند.
هدایت شده از سید محمد تقی موحد ابطحی
پرونده ویژه آینده پژوهی علوم انسانی.jpg
101.4K
آیندهپژوهی علوم انسانی اسلامی
در فصلنامه علوم انسانی اسلامی صدرا
1. مهدی گلشنی؛ پا در فیزیک و دست در متافیزیک |13| گفتوگو با دکتر مهدی گلشنی
2. آسیبشناسی گذشته و آینده علوم انسانی اسلامی |27| گفتوگو با دکتر خسرو باقری
3. چگونه آینده علوم انسانی اسلامی از تیرگی و ابهام دور میماند؟ |39| گفتوگو با دکتر محمد فتحعلیخانی
4. پرسشگری از آینده علوم انسانی |50| دکتر غلامرضا گودرزی
5. روششناسی آیندهپژوهی علوم انسانی اسلامی |53| حجتالاسلاموالمسلمین دکتر رضا غلامی
6. آیندهپژوهی علوم انسانی اسلامی در ایران |60| دکتر سید محمدتقی موحد ابطحی
7. جایگاه دانشگاه امام صادق(ع) در آینده علوم انسانی اسلامی |67| دکتر محمدهادی همایون
8. آینده رشته مطالعات زنان در ایران |71| دکتر لیلا فلاحتی
9. تراانسان و دلالتهای آن در آینده علوم انسانی |76| دکتر خدیجه قربانی سیسخت
https://scih.ir/qcCkK
دکتر محمد فتحعلی خانی
علوم انسانی و اجتماعی اسلامی از جهتی همگن با جریانی در دنیاست که می تواند جریان مقاومت در برابر جریان اصلی دانش خوانده شود. این مقاومتی که از حیث نظری در قلمرو نظریهپردازی علوم انسانی و اجتماعی میخواهد شکل بگیرد و در حال صورت گرفتن است، موازی با مقاومتی است که در جهان در برابر جریان اصلیِ منابع و مجاری اعمال قدرت و سلطه قرار دارد. مقاومت سیاسی و اجتماعی و فرهنگی که شکل گرفته، در کنار خودش به دنبال نوعی علم است که در برابر جریان اصلی دانش در دنیای امروز مقاومت کند. بنابراین آینده این مقاومت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی وابسته است به آینده علوم انسانی و علوم اجتماعی مقاوم.
اگر اسلام به عنوان یک اندیشه بتواند بنیاد حرکتی اجتماعی به اسم مقاومت باشد، در صورتی که در کنار خود آموزهها و نظریههای علمی را نیز داشته باشد میتواند پیشگام شود و مقاومت و آینده مقاومت را تضمین کند. در این صورت میتواند با سایر جنبشها و حرکتهای مقاومت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی رقابت کند. زیرا آموزه ها و نظریه های علمی اجتماعی را به عنوان پشتوانه خود داراست. ولی اگر چنین دانشی تولید نشود، و نظریههای انسانی واجتماعی متناسب با انگیزه و اندیشه مقاومت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی پدید نیاید آن وقت آینده نهضت و مقاومتی که از اندیشه اسلامی نشأت گرفته دچار تردید خواهد شد. بنابراین آیندهپژوهی درباره جریان مقاومت همراه با آیندهپژوهی درباره علوم انسانی و علوم اجتماعی اسلامی اهمیت پیدا میکند؛ چون مفروض ما این است که اندیشهاسلامی میتواند مبنای آن جنبشها و حرکتهای مقاومت از حیث سیاسی، اجتماعی و فرهنگی باشد. لذا نظریه پردازی در کنار او و در مجاورت او یک ضرورت است، و آینده پژوهی درباره او یعنی بخشی از آیندهپژوهی درباره جریان مقاومت.
در پرونده ویژه آینده علوم انسانی اسلامی
چهلوچهارمین فصلنامه تخصصی علوم انسانی اسلامی صدرا
https://scih.ir/qcCkK
هدایت شده از سید محمد تقی موحد ابطحی
نسبت معنویت با علم و هنر جدید دکتر منجمی.jpg
7.51M
سلسله نشست های
نسبت معنویت با علم و هنر جدید
تاملی در نسبت پزشکی و حکمت عملی
دکتر منجمی
4 شهریور 1402 ساعت 17
هدایت شده از سید محمد تقی موحد ابطحی
دکتر هادی صمدی در مقاله
روانشناسی اسلامی: تحلیلی فلسفی و نقادانه
که در شماره 26 دوفصلنامه پژوهشهای علم دین منتشر شده است
https://elmodin.ihcs.ac.ir/article_8547.html
به نکات جالبی اشاره کرده اند
ایشان می نویسند مقالاتی که در سالهای اخیر در حوزه روانشناسی و دین منتشر می شده چند دسته اند:
مقالات ناظر به روان شناسی دین و تحلیل روانشناختی دین و مناسک دینی و ...
مقالات ناظر به آراء اندیشمندان اسلامی درباره موضوعات مرتبط با آنچه در روانشناسی امروزی مطالعه می شود.
ساخت بسته های مداخله ای برای بهبود شرایط روانی رفتاری فرد
و ....
به عقیده ایشان اگر بخواهیم روانشناسی اسلامی را به عنوان رویکرد جدیدی در روانشناسی معرفی کنیم باید خود را آماده چالشهایی کنیم که پیش روی ما قرار می گیرند.
این بخش از مقاله را نقل قول مستقیم می کنم:
گام نخست در تأسیس روانشناسی اسلامی به مثابۀ نوعی روانشناسی چشماندازی، معرفی مشکلات عملی و مفهومی در روانشناسیهایِ چشماندازیِ رایجِ دیگر است. یعنی ابتدا باید گفته شود چشمانداز جدید درصدد حل چه مشکلاتی در چشماندازهایی مانند تحلیل روانی، رفتارگرایی، شناختی، تکاملی و غیره است. بنابراین در زمینۀ روانشناسیهای موضوعی نیز اشاره به برخی مسائل بدون پاسخ، یا نیازمند تبییین، ضروری است. هر نظریۀ جدید باید بگوید که درصدد حل کدام مسائل است و بهعلاوه نشان دهد که راه حل پیشنهادی او بهتر از رقبا مسائل را حل میکند. این مسائل میتوانند عملی، نظری، یا در هر دو حیطه باشند. مسائل عملی در حوزههای مختلفِ روانشناسیهای موضوعی مطرح هستند و مسائل نظری، در ساختارهای مفهومی روانشناسیهای چشماندازی.
فرض کنیم در روانشناسی اسلامی چنین کارِ لازمی انجام شده است. جلوتر نرفتن از این سطح است که کار را سطحی میکند.
گام دوم، یا چالش اصلیِ بعدی، مشخص کردن اصول کلی و روشهای به رسمیت شناخته شده در این چشماندازست. اما پیشنیاز ورود به این مرحله مشخص کردن استعارههایی است که اصول کلی و روشهای روانشناسی دینی مبتنی بر آنها خواهند بود. با توجه به نقش اساسی استعارهها در علم، برنداشتن این گام میانجی است که باعث شده است آنچه در این سالها به نام «روانشناسی اسلامی» معرفی شده از روح حاکم بر یک روانشناسی چشماندازی تهی باشد.
مطالعه این مقاله را به فعالان علوم انسانی اسلامی، به خصوص روانشناسی اسلامی توصیه می کنم.
https://eitaa.com/smtmabtahi
هدایت شده از السَّیِّد ...
روش تحقیق کلنگر در علوم انسانی اسلامی.mp3
32.94M
🎤احمدحسین شریفی
🟢موضوع: روش تحقیق کلنگر و جامع در مطالعات علوم انسانی اسلامی
🔷جلسه اول: اهمیت روش و نقد انحصارگرایی روشی در مطالعات علوم انسانی
🔻مکان: تهران؛ دانشگاه علم و صنعت ایران
🔻مخاطب: جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران
🔻زمان: ۳/ ۷/ ۱۴۰۲
#روش
#علوم_انسانی_اسلامی
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: پیشنهاد میکنم جایزۀ مصطفی شامل همۀ علوم و فنون از جمله علوم انسانی شود و محدود به چند حوزه نباشد.
@Farsna
هدایت شده از اطلاعرسانی مدیریت پژوهشی سازمان سمت
نظریۀ رشد به مثابۀ فلسفۀ روانشناسی منتشر شد
📚کتاب «نظریۀ رشد به مثابۀ فلسفۀ روانشناسی» تالیف دکتر مهدی عاشوری و دکتر جمیله علمالهدی از سوی سازمان سمت در ۲۸۰ صفحه و با شمارگان ۲۰۰ نسخه و قیمت ۱۴۶ هزار تومان منتشر شد.
برای مشاهده متن کامل این معرفی، اینجا را ببینید.
🔗 ما را در کانالهای زیر دنبال کنید:
سروش / ایتا / بله
هدایت شده از مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
پس از پیشنهاد حجتالاسلام دکتر رئیسی در مورد اعطای جایزه مصطفی در حوزه علوم انسانی، حجتالاسلام دکتر شریفی دبیر مجمع عالی علوم انسانی اسلامی در نامهای به رئیسجمهور از این اقدام حمایت و ابعاد مختلف آن را تشریح کرد.
متن کامل نامه:
https://scih.ir/Itf8G
مجمع عالی علوم انسانی اسلامی
www.scih.ir
@icihch
هدایت شده از نشستهای علومانسانیاسلامی
جلسه دفاع دکتری "ماهیت تکنولوژی و ابعاد آن بر اساس فلسفه اسلامی معاصر"
✅ پديدآورنده: جناب حجت الاسلام آقای #مصطفی_اسلامی
🗓 پنجشنبه 1402/7/13 ⏰ 12:30
✅ مکان: پرديسان - ساختمان شماره 2 مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی (ره) - سالن جلسات دفاع
@ENOEnsani
هدایت شده از Dr.Azimi
در شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی؛ «جایزه عماد افروغ» به آثار برتر در حوزه نقد اهدا میشود.
«جایزه عماد افروغ» به آثار برتر در حوزه نقد اهدا میشود. شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی با موافقت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس جشنواره، «جایزه عماد افروغ» را به آثار پژوهشی برتر در حوزه «نقد و سیاستگذاری فرهنگی» اهدا میکند.
بنا به اعلام روابط عمومی جشنواره، هدف از این جایزه، تجلیل از جایگاه علمی و تکریم تلاشهای فکری زندهیاد عماد افروغ بهعنوان متفکر و جامعهشناس متعهد و بومی و تقویت گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه پژوهش فرهنگی و تثبیت تحقیقات «نقد درون گفتمانی» با جهتگیری متعهدانه نسبت به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی است. اهتمام به تربیت و پرورش پژوهشگر بومی و دغدغهمند نسبت به مسائل خاص جامعه ایران و حمایت از پژوهشهای حوزه آسیبشناسی فرهنگی جامعه ایران از دیگر اهداف این جایزه است.
پژوهشگران و نویسندگان میتوانند آثار پژوهشی خود در حوزه نقد و سیاستگذاری فرهنگی را از طریق سایت شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی (به نشانی IFCR.IR) به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. مهلت ارسال آثار، نیمه مهر 1402 است.
https://ifcr.ir/files_site/pooster_file/r_5_230918145437.jpg
هدایت شده از السَّیِّد ...
کمیسیون قرآن و علوم انسانی کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی برگزار می کند.
بیست و دومین نشست علمی با عنوان:
✅ مواجهه علوم انسانی اجتماعی مدرن با متن مقدس(ملاحظات روشی و نظری)
ارائه دهنده: دکتر سیدمحمود نجاتی حسینی
مدرس جامعه شناسی دین و دین پژوه
زمان: 1402/07/18 ساعت: 10 تا 12
مکان: دانشکده علوم قرآنی تهران
حضور مجازی از طریق لینک:
Meet.quran.ac.ir/tehran
شرکت برای عموم فرهیختگان و علاقمندان آزاد است.
به کانال کرسی ها،نشست ها و همایش های معاونت پژوهشی وفناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بپیوندید.
https://eitaa.com/joinchat/2144010298Cf9b0917280
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢
🔰نشست علمی
🔸نقد درون گفتمانی علم دینی🔸
ارائه کننده:
🔸دکتر علیرضا شجاعی زند، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس؛
ناقدین:
🔹دکتر محمد فتحعلی خانی، استادیار پژوهشگاه عضو دانشگاه؛
🔹دکتر سید محمد تقی موحد ابطحی، استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛
🗓 شنبه 29 مهرماه ۱۴۰۲، ساعت ۹ تا 11
📍 پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سالن حکمت
🌐جلسه مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/rihu/meeting3
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه | عضو شوید👇
@rihu_ac_ir
هدایت شده از فاطمه جوادزاده
💢🎧
#صوت
نشست علمی «نقد درون گفتمانی علم دینی»
با سخنرانی: دکتر علیرضا #شجاعی_زند؛
نقد: دکتر حسین #بستان، ؛
دکتر سید محمد تقی موحد #ابطحی؛
دکتر محمد #فتحعلیخانی؛
و دبیری: دکتر هادی #موسوی
این رویداد علمی شنبه 29 مهرماه ۱۴۰۲ در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.
🔻دانلود از:
https://rihu.ac.ir/fa/news/38141
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه | عضو شوید👇
@rihu_ac_ir
دکتر شجاعی زند مقاله ای با عنوان نقد دروان گفتمان علم دینی نوشته بودند
https://www.magiran.com/paper/2155309
بنده مقاله ای در نقد مقاله ایشان نوشتم
journals.miu.ac.ir/article_7973.html
هدایت شده از سید محمد تقی موحد ابطحی
دوازدهمین نشست از سلسله نشست های لذت فلسفه
موضوع: چگونه عرفان اسلامی می تواند منبعی الهام بخش برای تفکر معاصر باشد
با حضور و سخنرانی:
دکتر علی اصغر مصلح استاد گروه فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی
زمان: چهارشنبه 3 آبان 1402 ساعت 14 تا 16
مکان: پاسداران- گلستان یکم - پژوهشگاه مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی
لینک حضور مجازی: b2n.ir/icscs و
http://b۲n.ir/icscs