هدایت شده از کانال تولید محتوای غدیر
📕ترتیل خوانی صفحه ۱۹۵ قرآن کریم
.
🎤 با صدای استاد شاکرنژاد
📡 انتشار با شماست
✅ کانال تولید محصولات علوی
@tolidemohtawayghadir
─┅═༅𖣔🍀🌺🍀𖣔༅═┅─
🍂🌷
🍃🍂🌷
✨🍃🍂🌷🍃🌷🍂🌷🍃
هدایت شده از کانال تولید محتوای غدیر
🔰 یک آیه ، یک پیام
💢 مؤمن، خود را تحت ولایت خدا می داند.
✋پیام :
🌸 مؤمنان تحت ولایت و سرپرستی خدا هستند آنچه او مقرر کرده به آنها می رسد البته این آیه بر جبر دلالت نمی کند و با اصل آزادی اراده و اختیار انسان منافات ندارد زیرا سرنوشت انسان تا آنجا که به کوشش ما مربوط است، به دست خود ماست اما برخی مطالب خارج از دایره تلاش ما، تحت قدرت تقدیر الهی است که بر اساس علیت، به علم ، حکمت و اراده خدا منتهی می شود و این مقدرات بر اساس نظام احسن و مصلحت بندگان و بر طبق شایستگی هایی که افراد کسب می کنند بصورت متناسب تقدیر شده است.
بنیاد بین المللی غدیر قزوین
هوالمحبوب 📌 اعلام نتایج مسابقه پیامکی کتابخوانی 💥مبلغ جوایز :۲ میلیون ریال 👈تعداد شرکت کنندگان:بی
هوالمحبوب
سلام و احترام خدمت بزرگواران
برگزیدگان مسابقه ملی کتابخوانی از کتاب تحریف شناسی عاشورا و مسابقه پیامکی کتابخوانی شماره کارت جهت واریز جوایز را به شماره ۰۹۳۹۱۹۸۳۴۵۸ ارسال بفرمایید
باتشکر
روابط عمومی بنیاد بین المللی غدیر استان قزوین
"بسمالله الرّحمن الرّحيم "
✨بیا باهم نهجالبلاغه بخوانیم✨
🌺 ادامه خطبه ۳
#مولامیفرمایند:
كَأَنَّهُمْ لَمْ يَسْمَعُوا اَللَّهَ سُبْحَانَهُ يَقُولُ تِلْكَ اَلدّٰارُ اَلْآخِرَةُ نَجْعَلُهٰا لِلَّذِينَ لاٰ يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي اَلْأَرْضِ وَ لاٰ فَسٰاداً وَ اَلْعٰاقِبَةُ لِلْمُتَّقِي
بَلَى وَ اَللَّهِ لَقَدْ سَمِعُوهَا وَ وَعَوْهَا وَ لَكِنَّهُمْ حَلِيَتِ اَلدُّنْيَا فِي أَعْيُنِهِمْ وَ رَاقَهُمْ زِبْرِجُهَا
گويا نشنيده بودند سخن خداى سبحان را كه مىفرمايد: «سراى آخرت را براى كسانى برگزيديم كه خواهان سركشى و فساد در زمين نباشند و آينده از آن پرهيزكاران است»
آرى! به خدا آن را خوب شنيده و حفظ كرده بودند، امّا دنيا در ديدۀ آنها زيبا نمود، و زيور آن چشمهايشان را خيره كرد.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🌸شرح:
امام (ع) در ادامۀ خطبه به دليل اين مخالفتها در چند جملۀ كوتاه به روشنى اشاره مىكند، مىفرمايد: «گويى آنها اين سخن خدا را نشنيده بودند كه مىفرمايد: سراى آخرت را تنها براى كسانى قرار مىدهيم كه نه خواهان برترى جويى و استكبار در روى زمين باشند و نه طالب فساد، و عاقبت نيك از آن پرهيزكاران است».
سپس مىافزايد: «آرى به خدا سوگند! آن را شنيده بودند و خوب آن را حفظ داشتند، ولى زرق و برق دنيا چشمشان را خيره كرده، زينتش آنها را فريفته بود»
نخست آنها را به ناآگاهانى تشبيه مىكند كه مخالفتشان به خاطر جهلشان است ولى بعد از اين مرحله، فراتر مىرود و با صراحت مىگويد: آنها نسبت به اين حقايق، ناآگاه و بىخبر نبودند، بلكه دنياطلبى و هواپرستى شديد - كه مخصوصا بعد از فتوحات بزرگ اسلامى و سرازير شدن سيل غنائم گرانبها و عادت به زندگى مرفّه، به ويژه در عصر عثمان پديد آمده بود - سبب شد كه دنيا را بر دين ترجيح دهند و حقيقت را به افسانه بفروشند و سراى آخرت را به ثمن بخس متاع دنيا از دست دهند.
اين سخن كوتاه در حقيقت، عصارۀ تمام تحليلهايى است كه مىتوان در بارۀ بروز جنگهاى سهگانۀ عصر على (ع) بيان كرد و هر چه غير از اين گفته شود شاخ و برگهاست.
اين در واقع درس عبرتى است براى همۀ مسلمين، در تمام طول تاريخ كه هر زمان به دنياپرستى روى آورند و زرق و برق و زينت دنيا فكر آنان را به خود مشغول دارد اختلافات در ميان آنها به اوج خود مىرسد و راههاى وصول به وحدت، به روى آنان بسته مىشود مگر آن كه زهد و وارستگى پيشه كنند و به خودسازى بپردازند.
امروز نيز به خوبى مىبينيم كه سرچشمۀ تمام اختلافات ميان مسلمين همان اصل است كه على (ع) در جملههاى كوتاه فوق با استناد به آيهاى از قرآن مجيد به آن اشاره فرموده است و به تعبير روشن همان ارادۀ «علوّ در ارض و فساد» و «تمايل به زينتهاى دنيا و فريفته شدن در برابر زرق و برق» آن است!
#نكته
بيعت با امير مؤمنان عمومى و مردمى بود اين بيعت با تمام بيعتهايى كه در زمان خلفا شد متفاوت بود.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
#کلامامیر
#نهجالبلاغهخوانی
#اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفرَج
#اَللّٰهُمَّالْعَنِالْجِبْتَوَالطّٰاغُوتَ
۱۹