♨️در حال برگزاری
🔰دوره آموزشی بررسی نقش مبانی الهیاتی آیت الله العظمی خامنهایمدظلهالعالی در رهبری انقلاب اسلامی
استاد: حجتالاسلام والمسلمین موسوی
موضوع نشست هفتم:
تحلیلی از جبههبندی تاریخی حق و باطل براساس فلسفه تاریخ آیت الله خامنهای
@qom_khamenei_ir
درحال برگزاری...
🔰مدرسه زمستانه شبهه پژوهی؛ انقلاب اسلامی امام و مردم در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب (دام ظله)
استاد: حجت الاسلام والمسلمین محسن محمدی
موضوع: ظرفیتهای امیدآفرین انقلاب (با تأکید بر محور مقاومت)
@qom_khamenei_ir
♨️در حال برگزاری
🔰دوره آموزشی بررسی نقش مبانی الهیاتی آیت الله العظمی خامنهایمدظلهالعالی در رهبری انقلاب اسلامی
استاد: حجتالاسلام والمسلمین هدایت
موضوع نشست نهم:
تاثیر باور به معاد در کنشگری اجتماعی مردم و دولتمردان حکومت اسلامی
@qom_khamenei_ir
♨️در حال برگزاری
🔰دوره آموزشی مبانی فقاهتی منطق عملکرد رهبر معظم انقلابمدظلهالعالی
استاد: حجتالاسلام والمسلمین ایزدهی
موضوع نشست سوم:
نشست بررسی حکم التزام حاکم اسلامی به تحقق مردمسالاری دینی
@qom_khamenei_ir
13870527_8258_32k.mp3
706.2K
🔰سيطره ظلم و جور بر دنيا، از نشانههای ظهور در روایات است
🔸امروز شما به اوضاع دنیا نگاه کنید، همان چیزی که در روایاتِ مربوط به ظهور ولی عصر (ارواحنا فداه) وجود دارد، امروز در دنیا حاکم است؛ پر شدن دنیا از ظلم و جور. امروز دنیا از ظلم و جور پر است.
🔸بشریت، امروز بر اثر غلبهی ظلم، غلبهی اغراض و هواهای نفسانی دچار مشکلات فراوانند. دو میلیارد گرسنه در دنیای امروز، وجود میلیونها انسانی که در نظامهای طاغوتی مغلوب هوای نفس قدرتمندان طاغوتی هستند، حتّی فشار بر مؤمنین و مجاهدین فی سبیل اللَّه و مبارزان راه حق و ملتی مثل ملت ایران که توانسته است در یک مجموعهی محدودی، در یک فضای معینی، پرچم عدل و داد را بلند بکند و فشار بر مجاهدان فی سبیل اللَّه، همه نشانهی سیطرهی ظلم و جور بر دنیاست.
🗓بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم در روز نیمهی شعبان ۱۳۸۷/۰۵/۲۷
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
♨️در حال برگزاری
🔰دوره آموزشی مبانی فقاهتی منطق عملکرد رهبر معظم انقلابمدظلهالعالی
استاد: آیتالله سیدمحمدعلی مدرسی یزدی
موضوع نشست چهارم:
نشست بررسی حکم التزام حاکم اسلامی به تحقق مردمسالاری دینی
@qom_khamenei_ir
معنای ولایت
مفسّران دربارهی معنای «ولی» اختلاف دارند؛ امّا چنین به دست میآید که «ولایت» به معنای پیوند و رابطهای است که بین دو نفر به هر انگیزهای وجود داشته باشد.
این پیوند گاه بین آقا و غلامش برقرار است که به آقا میگویند «مولی»، و گاه پیوندی بین دو شخص برقرار است که موجب ارثبری میشود، و گاه پیوند در میان خویشان است، و گاه پیوند در محبّت. بین حاکم و رعیّتش نیز یک نوع ارتباط و پیوند وجود دارد؛ لذا به حاکم «ولی» یا «والی» میگویند.
در آیات قرآن به مسلمانان امر شده است که جز خدا و رسول و مؤمنین را ولیّ خود نگیرید. این بدان معنا است که مسلمان باید ارتباط خود را با خدا و رسول و مؤمنان محفوظ بدارد و با آنها در یک جبهه باشد و با یهود و نصارا و کفّار در یک جبهه قرار نگیرد، هرچند با آنان نسبت خویشی و یا هر پیوند محکم دیگری داشته باشد.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۹۹
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir
14020314_2.mp3
3.26M
انقلاب باعث ایجاد تحول در امت اسلامی شد
امّا آنچه در سطح امّت اسلامی روی داد ــ تحوّل در سطح امّت ــ [این بود که] امام جریان بیداری اسلامی را به راه انداخت. دورهی انفعال و بیتحرّکی در دنیای اسلام، با حرکت امام، به سمت ضعف و نابودی حرکت کرد.
امروز امّت اسلامی نسبت به دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و دوران قبل از امام، پُرتحرّکتر، فعّالتر، آمادهتر، سرزندهتر است، اگرچه همچنان نیاز به بیشتر کار کردن در این زمینه محسوس است.
مسئلهی فلسطین پس از آنکه به خیال صهیونیستها و پشتیبانانشان یک مسئلهی تمامشده به حساب میآمد و دیگر بنا نبود فلسطینی مطرح بشود، با حرکت امام و تحوّل امام در سطح امّت اسلامی، به مسئلهی اوّل جهان اسلام تبدیل شد. امروز مسئلهی فلسطین، مسئلهی اوّل جهان اسلام محسوب میشود.
امروز فلسطین در کانون توجّه ملّتهای مسلمان است. طنین صدای رهبران فلسطینی از فراز سفارت رژیم صهیونیستی در تهران در اوّل انقلاب، دنیا را تکان داد و به لرزه درآورد؛ همه فهمیدند که دوران جدیدی در زمینهی فلسطین آغاز شده است؛ در کالبد افسردهی ملّت فلسطین جانی دمید و امروز شما میبینید که ملّت فلسطین حضور خودش را با قوّت و قدرت اثبات میکند و سخن خودش را به دنیا میرساند.
در روز قدس نه فقط در ایران یا در تهران، حتّی در پایتختهای جهان غیر مسلمان، مردم از فلسطینیها حمایت میکنند و دفاع میکنند؛ این هم تحوّل در سطح امّت.
بیانات در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمهالله) ۱۴۰۲/۰۳/۱۴
#معارف_انقلاب
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمینهساز همه خیرات در زندگی
این سه چیز را اگر بتوان تأمین کرد، همهی خیرات، مستقیم و غیرمستقیم در اینها وارد و داخل هستند؛ یکی نظر و نگریستن، دوم سکوت و سوم کلام.
فرمود هر نگاهکردنی که در آن عبرتگرفتن نباشد، اعتبار نباشد، این سهو است؛ هیچ فایدهای ندارد.
سکوت هم جزو کارهای متعارف و رفتار انسان است؛ [میفرماید] هر سکوتی که در آن فکری نیست این غفلت است.
میفرماید هر کلامی که در آن ذکر نیست، یاد نیست، توجه نیست - حالا یا به طور مطلق یا توجه الی الله - این کلام لغو است.
هنگامی که ما وقتی ساکتیم فکر میکنیم، وقتی حرف میزنیم تذکر در آن است، وقتی نگاه میکنیم با سنجش [همراه است]، آنوقت یکی از چیزهایی که مورد نگاه ما است، خود ما و رفتارهای خودمان است، خطاهای خودمان را پیدا میکنیم.
مشکل ماها این است که اشتباهات و خطاهای خودمان را نمیفهمیم و نمیبینیم. وقتی فهمیدیم آنوقت عظمت کار را مشاهده میکنیم و اگر اهل دل باشیم بر خطاهای خودمان گریه میکنیم.
🗓شرح حدیث در ابتدای جلسه درس خارج فقه ۱۳۹۴/۰۲/۲۶
#حدیث
@qom_khamenei_ir
🔰 نشست #تبیین_اندیشه
▪️موضوع: دستاورد های انقلاب اسلامی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب (دامظله)
ارائه: حجت الاسلام والمسلمین ملااحمدی
🗓 زمان: دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
⏰ ساعت: ۱۵:۰۰
📌 مکان: قم- جمکران- ساختمان دارالولایه- مرکز تخصصی شیعه شناسی
@qom_khamenei_ir
🔰افزایش شیعیان با تلاش امام صادق و امام موسىبنجعفر (علیهمالسّلام)
وقتی که پیکر مطهّر موسىبنجعفر (علیهماالسّلام) را از زندان بيرون آوردند، اوّل با چهار تا حمّال بر روی تختهپارهای حمل میکردند، آخرش به كجا رسيد؟ اينها را كه خیلی شنفتهاید. جمعيّت زياد، كفن قيمتى، حضور مردمى، تشييع جنازه؛ كجا؟ زير گوش هارون، در بغداد!
آیا از زبان اهل ذكر مصیبت نشنيدهايد كه عدّهاى از دوستان موسىبنجعفر (علیهماالسّلام) آمدند پيش سندىبنشاهك - همان زندانبان معروف - كه بگذار ما اماممان را ببينيم؟ اينها كجا بودند؟ ساكن بغداد بودند.
شيعه در بغداد نفوذ پيدا كرده بود، بهخاطر چندين سال كوشش و تلاش امام صادق (علیهالسّلام) و بعد امام موسىبنجعفر (علیهماالسّلام).
📚کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، ص ۲۳۴
@qom_khamenei_ir
41.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_تصویری
📽 نشست خواهران فعال در عرصه ترویج اندیشه رهبر معظم انقلاب مدّظلّهالعالی
🗓بهمن ۱۴۰۲
شهر مقدس قم - سالن رضوان دفتر تبلیغات اسلامی
@qom_khamenei_ir
🔰غلبهی رویشهای انقلاب بر ریزشها
🔸البتّه اینجا در انقلاب اسلامی یک تفاوت جوهری با بقیّهی جاها وجود دارد؛ انقلاب اسلامی در درون خودش یک چیزهایی دارد که جاذبه دارد و این جاذبه رویشها را جذب میکند؛ ولو ریزش هم داشته باشیم، این رویشها جای آن ریزشها را میگیرند.
🔸جاذبه مثل چه چیزی؟ مثل این گسترهی وسیع اهداف و شیوهها و خواستههای جمهوری اسلامی. در جمهوری اسلامی، در سختترین میدانها، مبارزهی با ظلم هست، مبارزهی با ظالم و ایستادگی در مقابل زورگوییهای قلدرهای درجه یک جهانی هست، محراب عبادت و مسجد جمکران و شبهای احیاء و پیادهروی اربعین و اعتکاف ماه رجب هم هست.
🔸 گسترهی وسیع کار را مشاهده کنید؛ هم مبارزهی با ظلم هست، هم مبارزهی با نفْس هست، هم توجّه به دنیای فردای کشور هست، هم توجّه به خدا و معنویّت و ذکر و بهشت و مانند اینها هست. خود این موجب میشود که رویشها جای ریزشها را بگیرند، کندی به وجود نیاید یا کمتر به وجود بیاید.
🔸 نمیخواهم بگویم هیچ [کندیای] به وجود نمیآید، امّا خب طبیعت انقلاب اسلامی در ذات خود، در درون خود، در جوهر خود، یک چنین طبیعتی است.
🗓بیانات در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
@qom_khamenei_ir
#نشست_تبیین_اندیشه
🔰دفتر قم موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با همکاری موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام برگزار میکند:
نشست علمی ترویجی با موضوع:
جایگاه مردم در حکومت اسلامی از منظر رهبر معظم انقلاب مدظله العالی
ارائهدهنده: حجتالاسلام والمسلمین گرامیپور
دبیر علمی: حجتالاسلام والمسلمین صادقی
ناقد اول: حجتالاسلام والمسلمین رمضانپور
ناقد دوم: حجتالاسلام والمسلمین قاسمی
🗓 زمان: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۲
⏰ ساعت: ۱۴
📌مکان: قم خیابان شهدا کوچه ۲۸ پلاک ۱۲۰
خواهران و برادران
🖥 پخش زنده تلویزیون اینترنتی:
🆔http://B2n.ir/t38976
@qom_khamenei_ir
🔰انتخابات پرشور برای ایران امن و مقتدر
حالا در داخل کشور خودمان هم مسئلهی انتخابات در پیش است؛ خواص میتوانند نقش ایفا کنند.
مطمئنّاً [اگر] انتخابات در داخل کشور هرچه پُرشورتر صورت بگیرد، قدرت ملّی را بیشتر نشان میدهد و قدرت ملّی امنیّت ملّی میآورد؛
یعنی وقتی جبههی دشمن نگاه میکند حضور مردم را میبیند، قدرت نظام را مشاهده میکند و میبیند این کشور، کشور قدرتمندی است، مردم حاضر و آمادهاند، تهدید دشمن خنثی میشود؛ یعنی اقتدار ملّی امنیّت ملّی را به وجود میآورد؛ این چیز خیلی باارزش و مهمّی است.
اینجا خواص میتوانند نقشآفرینی کنند، انتخابات را پُرشور کنند.
بیانات در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
#انتخابات
#ایران_مقتدر
@qom_khamenei_ir
🔰 بعثت رحمت
🔸بعثت پیغمبر در واقع بعثت رحمت است. با این بعثت، رحمت الهی شامل حال بندگان خدا شد؛ این راه، جلوی انسانها باز شد؛ عدالت را مطرح کرد، امنیت و سلامت را مطرح کرد؛ «قد جائکم من اللَّه نور و کتاب مبین. یهدی به اللَّه من اتّبع رضوانه سبل السّلام و یخرجهم من الظّلمات الی النّور».
🔸با این دستورها، با این تعالیم، پیغمبر اکرم راههای سلامت را، راههای امنیت را به انسانها نشان داد. این سبل سلام - راههای امان، راههای آرامش، راههای امنیت - مربوط به همهی محیطهائی است که برای انسان اهمیت دارد؛ از محیط درونىِ قلبی انسان بگیرید تا محیط جامعه، محیط خانواده، محیط کسب و کار، محیط زندگی جمعی، تا محیط بینالمللی. این آن چیزی است که اسلام به دنبال آن است.
🗓بیانات در دیدار مسئولان نظام در روز عید مبعث ۱۳۸۹/۰۴/۱۹
@qom_khamenei_ir
13870527_8256_32k.mp3
501.1K
🔰عدالت، نياز هميشگى يك انسان زنده و آگاه است
🔸امروز ما انتظار فرج داریم. یعنی منتظریم که دست قدرتمند عدالتگستری بیاید و این غلبهی ظلم و جور را که همهی بشریت را تقریباً مقهور خود کرده است، بشکند و این فضای ظلم و جور را دگرگون کند و نسیم عدل را بر زندگی انسانها بوزاند، تا انسانها احساس عدالت کنند.
🔸این نیازِ همیشگی یک انسان زنده و یک انسان آگاه است؛ انسانی که سر در پیلهی خود نکرده باشد، به زندگی خود دل خوش نکرده باشد. انسانی که به زندگی عمومی بشر با نگاه کلان نگاه میکند، به طور طبیعی حالت انتظار دارد. این معنای انتظار است.
🔸انتظار یعنی قانع نشدن، قبول نکردن وضع موجودِ زندگی انسان و تلاش برای رسیدن به وضع مطلوب، که مسلّم است این وضع مطلوب با دست قدرتمند ولی خدا، حضرت حجتبنالحسن، مهدی صاحب زمان (صلوات اللَّه علیه و عجّل اللَّه فرجه و ارواحنا فداه) تحقق پیدا خواهد کرد. باید خود را به عنوان یک سرباز، به عنوان انسانی که حاضر است برای آنچنان شرائطی مجاهدت کند، آماده کنیم.
🗓بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم در روز نیمهی شعبان ۱۳۸۷/۰۵/۲۷
#امام_زمان عجلاللهفرجه
#صوت
@qom_khamenei_ir
🔰 اول باید خود و جامعه خودمان را اصلاح کنیم
🔸همانطور که پیغمبر در آن روز مردم را به دوری از بتها و شکستن بتها دعوت کرد، امروز هم همین خطاب وجود دارد.
🔸اوّلین بت هم بت خود ما است؛ بت درون خود ما، بت نفْس ما، بت اهواء ما و به تعبیر امام (رضوان الله تعالی علیه)، آن حیوان و جانورِ خطرناکِ در وجود ما؛ اوّلین خطر این است؛ یعنی اوّلین مبارزه با آن است، که نزدیکترین دشمن به ما [هم] دشمن نفْس ما است؛ باید با نفْس مبارزه کنیم.
🔸بعد هم انحرافات بیرون است که حالا دیگر اوّلین کار، اصلاح منطقهی نزدیکتر است؛ [یعنی] جامعهی خودمان. بعضی میگویند شما که میخواهید دنیا را اصلاح کنید، اوّل خودتان را اصلاح کنید؛ خب بله، اوّل خودمان را باید اصلاح کنیم، اوّل جامعهی خودمان را باید اصلاح کنیم.
🔸این مطالبهی نبیّ مکرّم اسلام و بعثت اسلام از خود ما است که اوّل خودمان را اصلاح کنیم؛ ما که اصلاح بشویم، اگر یک نمونهی اصلاحشدهی اسلام را به بشریّت نشان بدهیم، خودش جاذبه دارد و جذب میکند.
🗓بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی ۱۴۰۲/۱۱/۱۹
@qom_khamenei_ir
خویشاوندی مؤمنین با یکدیگر
پیوندها هرچند مانند پیوند با پدر و مادر و برادر و خویشان، پیوندی خونی باشد، امّا همهی این نسبتها در مقابل ایمان به خدا و فکر و اندیشه هیچ است.
در مقابل، اگر با کسی دهها نوع پیوند دارید، ولی همفکر شما نیست با شما خویشاوند نیست. طبق روایاتِ ما، مؤمن با مؤمن خویشاوندی نزدیک دارد؛ درحالیکه اگر انسان با برادر خود همفکر نبود در منظر اسلام اصلاً با او برادری وجود ندارد.
این آیه [یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا آباءَکُمْ وَإِخْوانَکُمْ أَوْلِیاءَ إِنِ اسْتَحَبُّوا الْکُفْرَ عَلَى الْإیمانِ (برائت: ۲۳)] هم میفرماید: ای کسانی که ایمان آوردهاید و این مکتب و فکر را پذیرفتهاید، پدران و مادران و خویشاوندان خود را با خود همپیوند نگیرید اگر کفر را بر ایمان ترجیح میدهند. بر اساس این آیه، تمام پیوندهای طبیعی و قراردادی بین دو نفر، فرع انگاشته شده و «پیوند فکری» اصل است.
📖 کتاب تفسیر سورهی برائت، ص ۱۰۰
#تفسیر
#مطالعه
#برائت
#توبه
پیوند خرید
@qom_khamenei_ir
🔰انقلاب، قائم به ایمانهای آحاد مردم است
🔸میلیونها مردم هر سال ۲۲ بهمن در سرتاسر کشور به خیابانها میآیند؛ آنها اعلام میکنند عید انقلاب را، سالروز انقلاب را، یادبود انقلاب را.
🔸این معنایش چیست؟ این معنایش این است که انقلاب، قائم به ایمانهای آحاد مردم است؛ مخالفین با انقلاب، مخالفین با نظامِ برآمدهی از انقلاب، با مردم روبهرو هستند، با مردم طرفند. سرّ اینکه آنها موفق هم نمیشوند، همین است.
🔸 نظامی که متکی به مردم است، مخالفینش هرچه از لحاظ امنیتی و نظامی و ثروت و اقتصاد و اینها قویتر هم باشند، نمیتوانند این نظام را متزلزل کنند؛ سرّش هم این است که این نظام متکی به مردم است، متکی به ایمانهاست.
🗓بیانات در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ۱۳۸۸/۱۰/۲۹
@qom_khamenei_ir