هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
🔴خبر موفقیت
✅احراز رتبه نخست در ثبت پروپوزال و رتبه سوم در ثبت پایان نامه توسط کتابخانه مرکزی
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتابخانه مرکزی به عنوان نماینده ایرانداک براساس نامه شماره 5769/33 مورخ ۵شهریورماه ۹۸ پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک)رتبه اول را در بین دانشگاه های وزارت علوم (منطقه ۴) در شش ماهه دوم سال ۱۳۹۷ در ثبت پیشنهاده (پروپوزال): با ثبت ۴۶۰ پیشنهاده بدست اورد.
🔻براین اساس دانشگاه بوعلی سینا با ۲۳۶ پیشنهاده و دانشگاه ملایر با ۶۶ پیشنهاده در جایگاه دوم و سوم ایستادند.
🔻همچنین بر اساس گزارش ایرانداک کتابخانه مرکزی بعنوان نماینده دانشگاه قم در سامانه ثبت پایان نامه، رساله، و پیشنهاده پس از دانشگاه بین المللی امام خمینی با ۳۷۱ ثبت و جامعه المصطفی با ۳۷۱ ثبت، بعنوان رتبه سوم با ۳۰۷ ثبت مشخص شده است .
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
استاندار قم صبح امروز از بخشهای مختلف کتابخانه مرکزی دانشگاه بازدید کرد در این بازدید دکتر سرمست از مخزن ، بخش امانات ،بخش لاتین و سالن مطالعه بازدید نموده و در جریان فعالیت های کتابخانه مرکزی قرار گرفت دکتر سرمست در این بازدید خواستار تقویت بخش دیجیتال و منابع علمی و نشاط بخشی به فضاها ی مطالعه شدند.
سیر صعودی مقالات چاپ شده توسط اعضای هیات علمی دانشگاه قم از سال 1387 الی 1395
منبع: https://sci.isc.gov.ir/
آیین نامه جدید نشریات.pdf
2.09M
آیین نامۀ نشریات علمی، که در 10 ماده و 16 تبصره در تاریخ 09/02/1398 به تایید وازرت علوم تحقیقات و فناوری رسیده است.
هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
🔴خبر موفقیت
🔰پذیرش مقاله عضو هیأت علمی دانشگاه قم در مجله Chemical Society Reviews
🔻مقاله دکتر نصرالله زاده عضو هیأت علمی دانشگاه قم و دانشجوی ایشان در مجله معتبر علمی Chemical Society Reviews پذیرش شد.
📌به گزارش روابط عمومی دانشگاه قم، نتایج کار پژوهشی دکتر محمود نصرا...زاده، دانشیار محترم گروه شیمی دانشگاه قم با عنوان
«Waste-to-wealth: biowaste valorization into valuable bio (nano) materials»
در مجله معتبر علمیChemical Society Reviews از انتشارات معتبر Royal Society of Chemistry (RSC) با ضریب تاثیر ۴۰.۴۴ به چاپ رسیده است. این مجله در بین ۱۲ هزار و ۵۴۱ مجله فهرستشده توسطJCR حائز رتبه ۱۵ است و در کنار مجلات معتبرNature (با ضریب تاثیر ۴۳ و رتبه ۱۳) و Science (با ضریب تاثیر ۴۱ و رتبه ۱۴) قرار دارد.
🔻پژوهش مزبور حاصل همکاری دانشجوی سابق ایشان سرکار خانم زهرا عیسی آبادی و محققانی از کشورهای اسپانیا (Rafael Luque, H-index = 64)، ایتالیا (Maurizio Selva, H-index = 34) و چین (Chunping Xu, H-index = 17) است.
📌در این مقاله با توجه به اهمیت احیای محیط زیست، معرفی دقیق و طبقهبندی جامعی از کاربرد زیستتوده های موجود در محیط پیرامون در تهیه نانومواد، بیومواد و نانوکاتالیست های مفید و ارزانقیمت به عمل آمده است. نویسندگان مقاله امیدوارند این اثر به مثابة نقشه راهی، مسیر پیش روی پژوهشگران حوزههای مختلف در زمینه تولید انرژی، پزشکی و نانوفناوری را روشن کند.
🔻شایان ذکر است، همزمان از طرح روی جلد پیشنهادی دکتر نصرا...زاده به عنوان طرح برگزیده نشریه Royal Society of Chemistry در شمارهای که مقاله ایشان در آن به چاپ رسیده استفاده شده است.
✅برای مشاهده این مقاله به لینک زیر مراجعه فرمائید:
https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2019/cs/c8cs00543e#!divAbstract
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
حضور ۳ دانشگاه ایرانی در رتبهبندی جهانی استخدام فارغالتحصیلان رتبهبندی جهانی استخدام فارغالتحصیلان کیو اس سال ۲۰۲۰ منتشر شد و سه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف و تهران در جمع ۴۹۹ دانشگاه برتر جهان در این حوزه قرار گرفتند.
به گزارش خبرنگار مهر، نتایج رتبه بندی استخدام فارغ التحصیلان سال ۲۰۱۸ کیو اس منتشر شد و دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران با کسب رتبه در بازه ۵۰۰-۳۰۱ توانستند برای اولین بار در جمع ۴۹۴ دانشگاه برتر جهان در این حوزه قرار گیرند.
کیو اس به عنوان یکی از معتبرترین نظام های رتبه بندی بین المللی است که دانشگاه های جهان را رتبه بندی می کند و رتبه بندی استخدام فارغ التحصیلان مشخص می کند که کدام دانشگاه بیشترین کمک را به فارغ التحصیلان خود جهت تامین شغل ارائه می دهد.
روش شناسی رتبه بندی استخدام فارغ التحصیلان کیو اس بر اساس ۵ شاخص نظرسنجی کارفرمایان (وزن ۳۰ درصد)، خروجی فارغ التحصیلان (وزن ۲۵ درصد)، مشارکت با کارفرمایان نسبت به اعضای هیئت علمی (وزن ۲۵ درصد)، مشارکت کارفرما / دانشجو (وزن ۱۰ درصد)، نسبت استخدام فارغ التحصیلان (وزن ۱۰ درصد) صورت می گیرد.
پایگاه رتبه بندی کیو اس برای چهارمین سال متوالی این ارزیابی را در سطح دنیا منتشر کرده است. در اولین سال این رتبه بندی ۳۰۰ دانشگاه در سطح دنیا در این ارزیابی قرار گرفتند که این تعداد در سال ۲۰۲۰ به ۵۰۰ دانشگاه متعلق به ۷۱ کشور ارتقا پیدا کرد و بدین ترتیب دانشگاه های بیشتری توانسته اند در این ارزیابی قرار گیرند.
انستیتو فناوری ماساچوست MIT از آمریکا، دانشگاه استانفورد از آمریکا، دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس (UCLA) از آمریکا، دانشگاه سیدنی از استرالیا، دانشگاه هاروارد از آمریکا، دانشگاه شینهوا (Tsinghua) از چین، دانشگاه ملبورن از استرالیا، دانشگاه کمبریج از انگلستان، دانشگاه هنگ کنگ از هنگ کنگ و دانشگاه آکسفورد از انگلستان به ترتیب رتبه های اول تا دهم این رتبه بندی را بدست آورده اند.
از ایران سه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران در بازه ۳۰۱ - ۵۰۰ این رتبه بندی قرار دارند.
https://www.mehrnews.com/news/4722821/%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%DB%B3-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%BA-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86