بیش از 24000 عنوان مقاله در اسکوپوس وجود دارد که در عنوان آن Air Pollution آمده است. چرا مشکل آلودگی هوا حل نمی شود؟ منابع علمی و پژوهش های تخصصی که در دسترس است!!!!!!!!!!!!! اما شاید مهارت کافی در بهره برداری از منابع علمی وجود ندارد!!!!!!!!
سالانه بیش از 7 میلیون نفر به دلیل آلودگی هوا در جهان جان می بازند!!!!!!!!!!!!https://www.who.int/health-topics/air-pollution#tab=tab_1
شاید هیتلر را به عنوان شخصی بشناسند که بیشتر به جای خواندن کتابها آنها را میسوزانده است، ولی باید این حقیقت را بعد از سالها منتشر کرد که تنها نیروهای آمریکایی بعد از اشغال آلمان، حدود 3هزار جلد کتاب را از کتابخانهی شخصی هیتلر در مونیخ به کتابخانهی کنگره آمریکا منتقل کردند... هیتلر در جایی گفته است؛ در طول جنگ جهانی دوم هر شب یک کتاب میخوانده و در حقیقت تمام نیازهای خود را از این کتاب ها رفع میکرده است.
نمایشنامه «شاهلیر» اثر شکسپیر با ترجمه علی سلامی و به صورت دو زبانه در ۴۲۱ صفحه توسط نشر گویا منتشر شد.
«شاهلیر»نمایشنامه ای تراژیک است که در سالهای بین ۱۶۰۵ و ۱۶۰۶ به قلم ویلیام شکسپیر نوشته و در سال ۱۶۰۸ منتشر شد. در «شاهلیر»، شکسپیر یکی از تلخ ترین تصاویر انسان و جهانش را ترسیم میکند. در هیچ یک از آثارش، او جهان را تا این حد تاریک، از دیدگاه اخلاقی منحط و در چنین ابعادی، گسسته نشان نداده است. جهان «شاهلیر» آکنده از ظلمت، جهل معنوی، داوری غلط، بی اخلاقی، خشونت و زشتی است. جورج برناردشاو درباره این نمایشنامه می نوسید: «هرگز کسی سوگنامه ای بهتر از «شاهلیر» نخواهد نوشت».
کتاب «شاهلیر» بر اساس نسخه «شاهلیر» متعلق به بنیاد شکسپیرشناسی فولجر در واشنگتن طبق تفاهم نامه علی سلامی، مترجم، با این مرکز و اخذ مجوز لازم از انتشارات سایمن اند شوستر ترجمه شده است.
علی سلامی شکسپیرشناس، نویسنده، منتقد، فرهنگنویس، مترجم و استاد ادبیات انگلیسی و مطالعات ترجمه در دانشگاه تهران است.
این کتاب دو زبانه در ۴۲۱ صفحه توسط انتشارات گویا و با قیمت ۶۰ هزار تومان در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است.
هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه قم
🔴اطلاعیه
🔰مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه قم
🔹زمان: دوشنبه ٢ دی ماه ۹۸ ساعت ۹
🔹مکان: تالار شهید بهشتی
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام آقای جرالد لایتنر (Gerald Leitner) (دبیر کل ایفلا و دبیر کل انجمن کتابداری اتریش )به پنجمین کنگره متخصصان علوم اطلاعات (تهران، آبان 1398، کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران)
آقای جرالد لایتنر دبیرکل ایفلا در پیامی به پنجمین کنگره متخصصان علوم اطلاعات دیدگاه خود را در رابطه با تم کنگره و آینده کتابخانهها ارائه کرد. این پیام تصویری را میتوانید در اینجا ببینید
:متن این پیام نیز به شرح زیر است
«به عنوان رئیس دبیرخانه ایفلا، روزنامه نگاران و سیاستمداران از من اغلب در مورد آینده كتابخانه ها، سؤال می كنند. بعضی از آنها کاملا شک برانگیزند، برخی از آنها حتی مرگ کتابخانه را نیز پیش بینی می کنند، اما پاسخ من بسیار واضح است.
دنیا به کتابخانه هایش بیشتر از هرزمان دیگری نیاز دارد، شاید حتی بیشتر از گذشته، زیرا در زمان اخبار جعلی و مطالب مبهم بسیار، ما به کتابخانه ها به عنوان فانوسی از اطلاعات صادقانه و معتبر در دریایی از ابهامات و اخبار جعلی احتیاج داریم.
مسلماً پیش بینی آینده دشوار است اما بهترین راه برای پیش بینی آینده، تکوین آینده توسط خود شما است و همین دیدگاه، فراسوی چشم انداز جهانی در مباحثی است که ما در بیش از 190 کشور جهان در هر 7 قاره آغاز کردیم. الگوی راهنمایی روشنی برای آینده کتابخانه ها در اختیار داریم که چشم انداز و رویای آتی کتابخانه هاست و در عین حال فهرست کامل از راهبرد جهانی ایفلا فراهم کرده ایم. استراتژی ایفلا از سال 2019 تا 2024 ، ابزاری برای دستیابی به این آینده بزرگ است. چشم اندازی که ما برای یکپارچه سازی قلمرو کتابخانه بکار می بریم تا زندگی مردم را بهبود بخشیم.
ادامه:
این آینده ما است و من اطمینان دارم که به هدف خود می رسیم ، زیرا من به قدرتمان اعتماد دارم
بیایید با هم انجامش بدیم؛
بیایید آینده مان را به همراه این استراتژی جهانی ایفلا 2019 تا 2024 در کشورتان به همراه هم بسازیم.
نگاهی بر درآمدهای شرکت کلاریویت آنالیتیکس (مالک وب آو ساینس)
#اقتصاد #اقتصاد_اطلاعات #کسب_و_کار
https://clarivate.com/news/clarivate-analytics-reports-third-quarter-2019-results/
#کتاب_صوتی "خوشه های خشم" اثر جان اشتاین بک
بصورت #تلخیص_شده
تهیه شده در ایران صدا
با صدای #بهروز_رضوی
#خوشه_های_خشم
#جان_اشتاین_بک
#رمان_خارجی
#کتاب_صوتی
رمان "خوشههای خشم " از معروف ترین آثار کلاسیک قرن بیستم اثر نویسندهٔ مشهور آمریکایی، جان اشتاینبک است.
خوشه های خشم در محکومیت بیعدالتی و بر ضد نظام سرمایه داری آمریکاست و اتفاقات آن در دههٔ ۱۹۳۰ میلادی و در سالهای پس از بحران اقتصادی بزرگ آمریکا روی میدهد. این کتاب رمانی بسیار جذاب و خواندنی درباره دورهای از تاریخ آمریکاست که قحطی و ماشینیسم باعث آواره شدن هزاران هزار خانوار شد و داستان کتاب روایت یکی از این خانوادههاست.
شرح داستان :
داستان اصلی کتاب ماجرای سفر طولانی خانواده "جاد" به سوی کالیفرنیا است. خانواده جاد اعلامیههایی را دیدهاند که در کالیفرنیا به کارگر احتیاج دارند، بنابراین زندگی خود را در اکلاهاما فروخته با مقداری از پولی که به دست آوردند یک کامیون خریدند تا به کالیفرنیا سفر کنند. آنها سفر پرفراز و نشیبی را به سوی سرزمین امیدشان آغاز میکنند سفری که هیچ گاه به آن صورتی که فکرش را کرده بودند پیش نمیرود...