eitaa logo
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
1.5هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
55 ویدیو
898 فایل
تلفن : 02532103324 ایمیل: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">lib.qom.university@gmail.com ارتباط با ادمین : @amirdadgar آیدی بخش امانت: @libmoradi تلفن بخش امانت: 02532103325 پایان نامه ها: ؛ 02532103327 @Pnuamani مدیر کتابخانه: @aa_ahmadloo
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پنج مرحله ای برای افزایش رویت پذیری آثار علمی تان 😶 1- برای مخاطبان بزرگتر بنویسید. 📍مقالات بین رشته ای بیشترین مخاطب و جذابیت را دارند. مدتی را برای شناسایی مخاطبان مختلف دانشگاهی اختصاص دهید و سعی کنید دیدگاه های غیرقابل انتظاری را برای آنها فراهم کنید. نوشتن مقالاتی که حوزه های مختلف علوم را هدف قرار می دهند به افزایش رویت پذیری آثار و تعداد مخاطبان تان کمک می کند. علاوه بر این ، هنگام نوشتن باید توجه داشته باشید که مقالات علمی به طور گسترده از طریق وب اشاعه می یابند، بنابراین باید مقالات «موتورکاوش پسند یا بهینه» بنویسید. یعنی به راحتی توسط این ابزارهای جستجو، مورد بازیابی و دسترسی قرار گیرد. 📕2. مجلات علمی مناسب را پیدا کنید. 📍نه هدفتان را خیلی دست بالا بگیرید و نه خیلی پایین. زمانی را برای یافتن مناسب ترین مجلات بگذارید. فقط مجلاتی را هدف قرار ندهید که درصد رد مقالاتشان بالاست این امر باعث ناامیدی شما خواهد شد و انتشار مقاله خود را به تأخیر می اندازید. پس به سطح مقاله خود توجه کنید و براساس آن مجله هدف را انتخاب کنید. 📡3. مقالات خود را در سامانه های اشتراک داده بارگذاری کنید. 📍اگر می خواهید میزان استفاده و تأثیر پژوهشتان را افزایش دهید، از بارگذاری مقالات خود فقط در واسپارگاه های سازمانی (پایگاه های اطلاعاتی اشتراکی و هزینه ای) که برای عموم باز نیستند، خودداری کنید. مقالات خود را در مسیری که اکثر محققان هنگام کاوش انبوه اطلاعات از وب استفاده می کنند ، قرار دهید. واسپارگاه های باز ((open repositories مانند https://arxiv.org/ و www.researchgate.net مفید هستند و با بارگذاری مقاله خود در آنها به رویت پذیری مقالات تان با مخاطبان گسترده بین المللی، کمک می کنید و به دنبال آن میزان استناد و رتبه آلترمتریکس خود را افزایش می دهید. 📝4- خود را متعهد به انتشار یافته های آثار خود کنید. 📍بیشتر درگیر اشاعه یافته های مقاله خود شوید. مقالات خود را برای مخاطبان هدفی که ممکن است مجله ای که مقاله شما را منتشر کرده را نخوانند، ارسال کنید. همچنین می توانید فهرستی از افراد در حوزه های مختلف تهیه کنید و مقاله خود را از طریق ایمیل برای آنها ارسال کنید. 📳5- با سایر محققان شبکه سازی کنید. 📍ایجاد پروفایل در وب سایتهایی مانند Google Scholar و akademia.edu به دیگران فرصتی می دهد تا درباره شما و آثارتان اطلاعات بیشتری کسب کنند. برای بالا بردن رویت پذیری و تأثیر طولانی مدت خود ، باید از فرصتهای جدید پژوهشی آگاه شوید. صرف یک ساعت در هفته برای تعامل با محققان خارج از پژوهش شما می تواند کمک بزرگی باشد، زیرا همکاری میان رشته ای می تواند نوآوری نظری را به بار آورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
* کتاب صوتی تهیدستان اثر جک لندن قسمت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: خاطرات مستر همفر خاطرات مستر همفر عنوان کتابی است که به شرح خاطرات مِستِر همفر مامور دولت بریتانیا در کشورهای اسلامی در قرن ۱۸ میلادی پرداخته و به تشریح نقش او در شکل‌گیری دیدگاه وهابیت در کشورهای مسلمان می‌پردازد. او در این کتاب از مأموریتش به کشورهای مصر ، عراق ، ایران، حجاز و استانبول مرکز خلافت عثمانی می گوید و هدفش از این مأموریت را که جمع آوری اطلاعات کافی به منظور جستجوی راه های درهم شکستن مسلمانان و نفوذ استعماری در ممالک اسلامی است بیان کرده و از مسائلی که در این مأموریت برای او پیش می آید، یاد می کند. مطالعه این کتاب جهت پی بردن به نقشه های روباه پیر انگلستان در پیدایش وهابیت و برای غلبه بر مسلمین و همچنین شناخت راه های نفوذ غرب به جهان اسلام و برای عبرت گرفتن و دشمن شناسی لازم است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتاب «جهان و زبان در اندیشه ویتگنشتاین» با عنوان فرعی «چقدر عجیب است که جهان باید وجود داشته باشد» نوشته طالب جابری به‌تازگی توسط نشر ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شده است. این‌کتاب درباره مفهوم حیرت در فلسفه لودویگ ویتگنشتاین است و نویسنده کتاب در پی اندیشه‌های این‌فیلسوف درباره این‌مساله است؛ آیا در عالم امروزی، امکان حیرت وجود دارد؟ آیا سیب تراریخته‌ای که ساختار ژنتیکی‌اش دستکاری شده و می‌توان آن را به قیمت هرکیلو ۶,۵۰۰ تومان خرید، ما را حیرت‌زده می‌کند؟ آیا افتادن سیب از درخت، پس از نیروی گرانشی نظریه نیوتن و پس از خمیدگی فضا-زمانِ انیشتین و پس از نظریه ریسمان‌ها حیرت‌انگیز است؟ در دوران ما چه‌چیزی مایه حیرت است و چگونه؟ جابری نویسنده کتاب می‌گوید بسیاری از پژوهشگران فلسفه به سخن‌گفتن از جایگاه حیرت نزد ویتگنشتاین علاقه چندانی ندارند. آن را موضوعی فرعی در نوشته‌های او می‌دانند و به روحیات خاصش نسبت می‌دهند. آن‌ها معتقدند موضوع حیرت با آرای فلسفی ویتگنشتاین پیوندی ندارد. جابری معتقد است ویتگنشتاین چیز دیگری می‌گوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتاب «درباره عرفان مسیحی» (مقالاتی در باب مراقبه، شهود، عمل و نظر و ...) نوشته برنارد مک گین، آلن میچل، اندرو لاوت، شارلوت ردلر و ... به تازگی با ترجمه محمد صبائی توسط نشر ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شده است. هدف از گردآوری و ترجمه مجموعه‌مقالاتی که در این کتاب چاپ‌ شده‌اند، تهیه منبعی بوده که دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان به مطالعه مسیحیت و عرفان این دین، بتوانند از آن به عنوان راهنمای مطالعاتی استفاده کنند. به این ترتیب، گردآورنده و مترجم این کتاب، از دو کتاب راهنما استفاده کرده که یکی در سال ۲۰۱۲ و دیگری در سال ۲۰۱۳ چاپ شده است. صبائی از دو کتاب مذکور که بخش‌ها و مقالات زیادی داشته‌اند، دو بخش کلی را انتخاب کرده که در کلیات مشابه اما در جزئیات متفاوت‌اند. به این ترتیب، در بخش اول این کتاب، فصول «عرفان در عهد جدید»،‌ «مراقبه»، «شهود»، «عمل و نظر»، «الهیات سلبی و ثبوتی» و «اتحاد عرفانی» درج شده و عناوین بخش دوم هم به این ترتیب هستند: «دیدگاه اصلاحگران پروتستان درباره عرفان» و «عرفان مسیحی از منظر میان‌دینی».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: گزیده تاریخ بیهقی/ تالیف ابوالفضل بیهقی