eitaa logo
کتابخانه مرکزی دانشگاه قم
1.5هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
54 ویدیو
898 فایل
تلفن : 02532103324 ایمیل: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">lib.qom.university@gmail.com ارتباط با ادمین : @amirdadgar آیدی بخش امانت: @libmoradi تلفن بخش امانت: 02532103325 پایان نامه ها: ؛ 02532103327 @Pnuamani مدیر کتابخانه: @aa_ahmadloo
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴تامل🏴 امام حسين(ع)؛ هركس حق معبوديت خدا را به جا آورد، خداوند بيش از حدّ انتظار و كفايتش به او عطا مى كند؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برگزاری وبینار ترجمان دانش روز چهارشنبه مورخه 99/06/05 ساعت 12-10 شرکت در این وبینار بدون انجام ثبت نام و به صورت رایگان توسط دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می شود و گواهی صادر می شود. لینک ورود به وبینار Http:\\dln-vc.tbzmed.ac.ir\Js
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
" ادبیات ایران" اثر زنده یاد مهدی اخوان ثالث با صدای
📗📗 ادبیات ایران مجموعه ای از نوشته های زنده یاد مهدی اخوان ثالث است که درباره حواشی برخی آثار ادبی و زندگینامه ادیبان پارسی نظیر حافظ ، فردوسی ، انوری، عرفی شیرازی ، پوریای ولی و... نوشته شده است. این نوشته ها ابتدا در دهه ۱۳۴۰ برای برنامه ای در رادیو به نام ادبیات ایران نوشته شد و در سال ۱۳۸۸ در کتابی با همین عنوان به چاپ رسید.
Part_01_ادبیات ایران.mp3
10.35M
قسمت اول (قصه ای چند درباره ) با صدای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: گنجینه الاسرار مثنوی «گنجینه الاسرار» درباره برداشت‌های ناب عرفانی از عاشورای حسینی، حر، حضرت عباس، قاسم، حضرت علی‌اكبر و دیگر وقایع عاشوراست. از بین شعرهایی كه پیرامون عاشورا سروده شده، «گنجینه الاسرار» از تاثیرگذارترین هاست.
معرفی نویسنده کتاب: «میرزا نورالله عُمان سامانی» ملقب به «تاج‌الشعراء» از شعرای بنام نیمه دوم سده ۱۳ و اوایل سده ۱۴ هجری به شمار می‌رود. درباره آثاری که از او باقی مانده، باید به «معراج‌نامه»، «گنجینة الاسرار»، «مخزن الدرر» و «دیوان» او اشاره کرد. عُمان سامانی گنجینه را به سبک و شیوه و وزن زبدة الاسرار صفی ساخته و پرداخته و به‌یقین از شاهکارهای ادب شیعی به شمار می‌رود. «گنجینه الاسرار » عُمان سامانی به خاطر شیوه ی بیانی بیدلانه ای که دارد، مقوله های دور از دسترس عرفانی را به عینیت جامعه منتقل می کند و مفاهیم مجرد ذهنی را با ابزارهای بیانی عاشقانه، کاملاً ملموس و محسوس به تصویر می کشد و با استفاده از جاذبه‌های سبک وقوع، به واقعه عاشورا رنگی بیدلانه می بخشد. عُمان سامانی را باید یک شاعر تمام‌عیار ولایی قلمداد کرد که عطش دیرپای خود را با زلال گوارای فرهنگ ارزشی آل الله فرومی‌نشاند و با سلوک بی وقفه خود در طریق معرفت، مشاهدات روحانی خود را در خلوت کشف و شهود هنرمندانه به تصویر می کشد و هنگامی که اتصال باطنی او برای لحظاتی با عوالم ماورایی قطع می گردد، با پریشان گویی‌های خود از قبض موقتی که به سراغ او آمده، خبر می دهد و پس از برقراری ارتباط درونی، بی درنگ از حاشیه به متن می رود و دنباله ی مطلب را پی می گیرد، و این همان تفاوت اساسی شعر جوششی با نوع کوششی آن است. گنجینه ی عُمان درحقیقت یک سفرنامه است؛ سفرنامه ای عارفانه و روحانی که حرکت قافله عشق را در مسیر شهادت، مرحله به مرحله، گزارش می کند.