آشنایی با قرآن و سبک زندگی قرآنی
#آیه_های_نامدار
🔴 آیه #نجوا
📗📗📗📗📗📗📗
✅ يَآ أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِذَا نَاجَيْتُمُ الرَّسُولَ فَقَدِّمُواْ بَيْنَ يَدَىْ نَجْوَاكُمْ صَدَقَةً ذَ لِكَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَ أَطْهَرُ فَإِن لَّمْ تَجِدُواْ فَإِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ
🔹اى كسانى كه ایمان آوردهاید! هرگاه خواستید با رسول خدا، گفتگوى خصوصى داشته باشید، پس قبل از نجواى خود صدقهاى بدهید. این براى شما بهتر و پاكیزهتر است و اگر (براى صدقه دادن، مالى) نیافتید پس همانا خداوند آمرزنده و مهربان است (و میتوانید بدون پرداخت صدقه، گفتگوى خصوصى داشته باشید
📗📗📗📗📗📗📗
🔸آیه ۱۲ سوره مجادله گفت وگوی در گوشی(نجوا) با پیامبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) را در صورتی جایز دانسته که پیش از آن #صدقه پرداخت شود، از این رو آن را آیه #نجوا یا آیه #مناجات گفتهاند.
🔸در شأن نزول این آیه گفتهاند: برخی از ثروتمندان، خدمت پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) میرسیدند و با او نجوا میکردند. این کار، ضمن گرفتن وقت پیامبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم)، مستمندان را نیز ناراحت می ساخت، بدین سبب آیه نازل شد و دستور داد پیش از نجوا با پیامبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) به مستمندان صدقه بدهند. اغنیا وقتی چنین دیدند، دیگر به نجوای با پیامبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) نمی آمدند. البته این آیه موقّتی بود و برای امتحان افراد نازل شده بود و خداوند، اغنیاء را سرزنش کرد.
🔸یگانه شخصی که به این آیه عمل کرد. امیر مؤمنان #علی (علیه السّلام) بود، چنانکه خود فرمود: آیهای در قرآن وجود دارد که هیچ کس پیش از من و پس از من به آن عمل نکرده است و نخواهد کرد. من یک دینار داشتم آن را به ده درهم تبدیل کردم و هر زمان می خواستم با رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) نجوا کنم درهمی را صدقه می دادم.
https://eitaa.com/quran_lifestyle
هدایت شده از آشنایی با قرآن و سبک زندگی قرآنی
قرار عاشقی
ساعت ۸
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي عَلِيِّ بْنِ مُوسَي الرِّضَا الْمُرْتَضَي الإِْمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ
وَ حُجَّتِكَ عَلَي مَنْ فَوْقَ الأَْرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَي الصِّدِّيقِ الشَّهِيد
صَلاَهً كَثِيرَهً تَامَّهً زَاكِيَهً مُتَوَاصِلَهً مُتَوَاتِرَهً مُتَرَادِفَهً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَي أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
مفاتیح الجنان
https://eitaa.com/quran_lifestyle
4_6026080935831668451.mp3
9.26M
#پویش_همگانی
هرشب ساعت ۲۰:۵۵
#دعای_فرج
حضرت آیتالله #بهجت قدسسره:
#دوستان آن حضرت عجلالله تعالی فرجه الشریف باید دومطلب مهم را #رعایت کنند:
یکی اینکه، در #شداید برای فرج دعا کنند، که خود همین #مژدهای است برای اینکه شداید به فرج متصل است.
دیگر اینکه، دعا کنند که #ظهور آن حضرت برای اهل ایمان، همراه با #عافیت باشد، و تا وقت ظهور با وجود بلاها و شداید، ثابتقدم و #استوار در دین و #عامل به تکلیف باشند.
📚 در محضر بهجت، ج٣، ص٢٢۶
https://eitaa.com/quran_lifestyle
لینک متن دعای فرج🔽
https://eitaa.com/quran_lifestyle/28
صوت برنامۀ عصر 2 .mp3
10.87M
#در_محضر_بزرگان
استاد میرباقری
#قطعۀ_دومِ برنامۀ عصر (شبکۀ افق)، ۹۹/۱/۱۹
کرونا بسترساز عبور از #اخلاق_مدرن
«ماسکدزدی» باطن فرهنگ غرب را نشان داد.
https://eitaa.com/quran_lifestyle
#پیام_مقام_معظم_رهبری حفظه الله نیمه شعبان ۴
این عدلی هم که انتظار است حضرت به وجود بیاورند، عدل در یک بخشِ خاص نیست، #عدل در همهی شئون زندگی است؛ عدالت در قدرت، عدالت در ثروت، عدالت در سلامت، عدالت در کرامت انسانی و در منزلت اجتماعی، عدالت در معنویّت و امکان رشد، [عدالت] در همهی ابعاد زندگی؛ اینها چیزهایی است که انتظار است که به وسیلهی حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) در عالَمِ وجود، در دنیا به وجود بیاید و انشاءالله به لطف الهی [محقّق] خواهد شد.
آحاد بشر -چه آنهایی که نخبه هستند و حوادث را میتوانند تشخیص بدهند، چه تودهی مردم در سطح دنیا، در کشورهای مختلف که بعضیها گرفتارِ زندگیاند، غافلند- همه این احساس نیاز را دارند، منتها بعضی #آگاهانه، بعضی #غیرآگاهانه. و البتّه در همهی #ادیان هم این وعده داده شده است؛ در همهی ادیان وعدهی یک فرج و یک حرکت عظیم الهی در پایان و انتهای تاریخ -که البتّه این هم پایان تاریخ نیست؛ دنیای واقعی و زندگی واقعی بشر از زمان حضرت ولیّعصر #شروع میشود، لکن در انتهای این وضع زندگیای که امروز ما داریم- [آمده،] همه وعدهی آنچنان عاقبتی را دادهاند.
پس این نیاز هست، لکن برای اینکه این نیاز جهت پیدا کند و مفید فایده باشد، در اسلام از ما خواسته شده است که انتظار داشته باشیم. #انتظار، فراتر از نیازمندی است، فراتر از احساس نیاز است. گفتهاند منتظر باشید؛ #انتظار یعنی امید، انتظار یعنی اعتقاد به اینکه یک آیندهی قطعیای وجود دارد؛ صِرف نیاز نیست؛ انتظار، سازنده است، لذا در روایات ما، معارف ما، انتظار فرج جایگاه بسیار مهمّی دارد که من حالا یک توضیحی در مورد آن بعداً عرض میکنم. در توقیع شریف حضرت ولیّعصر (ارواحنا فداه) به ابنبابویه -علیّبنبابویه- از قول پیغمبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) نقل شده که فرمود: #اَفضَلُ_اَعمالِ اُمّتی انِتِظارُ الفَرَج؛(۵) یعنی برترینِ اعمال امّت من این است که منتظر فرج باشند؛ [یعنی] #امید. در یک روایتی از موسیبنجعفر (علیه السّلام) [آمده]: اَفضَلُ العِبادَةِ بَعدَ المَعرِفَةِ اِنتِظارُ الفَرَج.(۶) #معرفت یعنی توحید و معرفتِ حقایق الهی، [برترین اعمال] بعد از آن، انتظار فرج است. از امیرالمؤمنین (علیه السّلام) [نقل شده]: اِنتَظِرُوا الفَرَجَ وَ لا تَیأَسوا مِن رَوحِ الله؛(۷) انتظار فرج داشته باشید، از رَوح و رحمت و گشایش الهی مأیوس نشوید. پس در انتظار فرج امید هست، #تحرّک هست، اقدام وجود دارد که البتّه حالا در مورد انتظار فرج گفته شده است و مسلّم است که انتظار فرج، یعنی انتظار فرج حضرت ولیّعصر؛ این یک مصداق از انتظار فرج است. اینکه پیغمبر میفرماید: اَفضَلُ اَعمالِ اُمَّتی اِنتِظارُ الفَرَج، ناظر به همهی مشکلاتی است که برای زندگی انسان پیش میآید؛ مشکلات گوناگونی در زندگی پیش میآید، انسان در مواجههی با این مشکلات نبایستی مأیوس بشود؛ باید انتظار فرج داشته باشد؛ باید بداند که فرج خواهد آمد.
https://eitaa.com/quran_lifestyle
#انتظار، فراتر از نیازمندی است، فراتر از احساس نیاز است. گفتهاند منتظر باشید؛ #انتظار یعنی امید، انتظار یعنی اعتقاد به اینکه یک آیندهی قطعیای وجود دارد.
https://eitaa.com/quran_lifestyle
#پیام_مقام_معظم_رهبری حفظه الله
نیمه شعبان ۵
خود انتظار فرج، یک نوع فرج است که این روایتی است از حضرت موسیبنجعفر: لَستَ تَعلَمُ اَنَّ اِنتِظارَ الفَرَجِ مِنَ الفَرَج؛ خود انتظار فرج و انتظار گشایش، یک #گشایشی است برای انسان که او را از آن حالت یأس، از حال درماندگی که به کارهای عجیب و غریبی وادار میکند، نجات میدهد. خب، اینکه پیغمبر و ائمّه این جور فرمودند، معنایش این است که امّت محمّدی (صلّی الله علیه و آله و سلّم)، در هیچ حادثهای از حوادث زندگی دچار یأس و ناامیدی نمیشوند و همیشه در همه حال انتظار فرج دارند.
خب، انتظار، به معنای نشستن و دست روی دست گذاشتن و چشم به در دوختن هم نیست؛ انتظار به معنای #آماده_شدن است، به معنای #اقدام_کردن است؛ به معنای این است که انسان احساس کند عاقبتی وجود دارد که میشود به آن دست یافت که برای رسیدن به آن عاقبت بایستی تلاش کند. ما که انتظار فرج داریم، انتظار ظهور حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) را داریم، باید در این راه #تلاش کنیم؛ باید تلاش کنیم در راه #ایجادجامعهی_مهدوی؛ هم #خودسازی کنیم، هم به قدر توانمان، به قدر امکانمان، #دگرسازی کنیم و بتوانیم محیط پیرامونی خود را به هر اندازهای که در وسع و قدرت ما است، به جامعهی مهدوی نزدیک کنیم که جامعهی مهدوی، جامعهی #قسط است، جامعهی #معنویّت است، جامعهی #معرفت است، جامعهی #برادری و اخوّت است، جامعهی #علم است، جامعهی #عزّت است.
https://eitaa.com/quran_lifestyle
﷽
#كَلاَمُكُمْ_نُورٌ_وَ_أَمْرُكُمْ_رُشْدٌ
سخن تان نور است ، و امرتان باعث رشد و تعالی
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
امام #رضا (علیه السلام):
#انتظار_فرج به چند چیز است:
✅صبور بودن
✅گشادهرویی
✅همسایهداری
✅خوشرفتاری
✅ترویج کارهای نیک
✅خودداری از آزار و اذیت دیگران
✅خیرخواهی و مهربانی با مومنان
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
📚 تحفالعقول'ص۴۱۵
https://eitaa.com/quran_lifestyle
#آیات_مهدوی ۹
سوره نمل آیه ۶۲
أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
علی بن ابراهیم قمی رحمت الله علیه در تفسیر (آیه شریفه ۶۲ سوره نمل)
أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ آیا کسی هست جز خداوند که مستر را اجابت کند وقتی او را بخواند از امام #صادق علیه السلام نقل کرده است که فرمود این آیه در حق #قائم_آل_محمد علیه السلام نازل شده است به خدا قسم مضطرّ اوست هنگامی که در مقام ابراهیم دو رکعت نماز بگذارد و خدا را بخواند خداوند دعای او را مستجاب گرداند و اندوه و گرفتاری او را برطرف نماید و او را در روی زمین جانشین خود قرار دهد دهد
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
تفسیر قمی جلد ۲ صفحه ۱۲۹
بحارالانوار جلد ۵۱ صفحه ۴۸ حدیث ۱۱
برهان جلد ۳ صفحه ۲۰۸ حدیث ۷
المحجه ۱۶۵
https://eitaa.com/quran_lifestyle
#آیات_مهدوی ۱۰
آیه ۳۸ سوره مدثر
فَإِذَا نُقِرَ فِي النَّاقُورِ
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
مفضل از امام #صادق علیه السلام در تفسیر (آیه شریفه ۳۸ سوره مدثر)
فَإِذَا نُقِرَ فِي النَّاقُورِ
هنگامی که در شیپور دمیده شود یا در قلب اشاره شود
نقل کرده است که فرمود :
مقصود وقت ظهور حضرت مهدی صلوات الله علیه است و خداوند زمانی که آن را اراده فرماید نقطه ای را در دل مبارک آن حضرت به ارتعاش در می آورد و او در آن هنگام به امر خدا قیام میکند.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
غیبت نعمانی ۱۸۷ حدیث ۴۰
بحارالانوار جلد ۵۱ صفحه ۵۷ حدیث ۴۹
غیبت طوسی ۱۳
بحارالانوار جلد ۵۲ صفحه ۲۸۴ حدیث ۱۱
الکافی جلد ۱ صفحه ۳۴۳ حدیث ۳۰
کمال الدین جلد ۲ صفحه ۳۴۹ حدیث ۴۳
الامامه و التبصره ۱۲۳ حدیث ۱۲۱
https://eitaa.com/quran_lifestyle
هدایت شده از آشنایی با قرآن و سبک زندگی قرآنی
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وعده ی ما هرشب ساعت ۲۲
دعای هفتم صحیفه #سجادیه
به توصیه مقام معظم #رهبری مدظله العالی
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
لینک متن و ترجمه دعای هفتم صحیفه سجادیه🔽
https://eitaa.com/quran_lifestyle/170