_لحظه.mp3
4.14M
🔹نهم دی با دهم دی فرقی ندارد؛ این مردمند که ناگهان با یک حرکت - که آن حرکت برخاسته از همان عواملی است که نوزدهم دىِ قم را تشکیل داد؛ یعنی برخاسته ی از بصیرت است، از دشمنشناسی است، از وقتشناسی است، از حضور در عرصهی مجاهدانه است - روز نهم دی را هم متمایز میکنند.
▪️بیانات در دیدار مردم قم در سالگرد قیام ۱۹ دی
۱۳۸۸/۱۰/۱۹
#لحظهشناسی_و_بصیرت_خواص
#حماسه_نهم_دی
#لبیک_یا_خامنه_ای
@qurantehran
دختران عزیز و بانوان گرامی،
آینهگاه شما را به تماشای نمایش فاطمه(س)، روایتی شاعرانه و عارفانه از زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها دعوت میکند؛
🔸زمان: پنجشنبه ۱۵ دیماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۸
🔹مکان: خیابان سمیه، حوزه هنری، تالار سوره
📍 بلیط نمایش برای مجموعه آینهگاه با ۵۰ درصد تخفیف ۶۰ هزار تومان خواهد بود؛
🔸 برای رزرو بلیط و دریافت کد تخفیف، پیام دهید:
@moghimis
🔹 مهلت اعلام حضور: ساعت ۱۳ سه شنبه ۱۳ دی
🔸در صورت حد نصاب رسیدن، ماشین جهت رفت و برگشت از درب موسسه (خیابان ایران) با هزینه ۴۵ هزار تومان فراهم است.
درخواست خود را اعلام بفرمایید.
#واحدنوجوانموسسهعلیبنموسیالرضا
https://ble.ir/ayenegah
https://eitaa.com/ayenehgah
مؤسسهٔ قرآن و عترت علی بن موسی الرضا(ع)
#قرائت_روزانه_قرآن_کریم 🌺صفحه ۵۱۷ مصحف شریف 🌸 سوره مبارکه #حجرات ━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━ @qurantehran
#ترجمه (بهرامپور)
12 - ای کسانی که ایمان آوردهاید! از بسیاری گمانها بپرهیزید، چرا که پارهای از گمانها گناه است، و [در کار دیگران] تجسّس نکنید و کسی از شما غیبت دیگری نکند آیا کسی از شما دوست دارد گوشت برادر مردهاش را بخورد! [بیشک همه شما] از آن کراهت دارید، [غیبت نیز چنین است] و از خدا بترسید، که خدا توبهپذیر مهربان است
13 - ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرهها و قبیلهها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید [و اینها ملاک امتیاز نیست]، قطعا ارجمندترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست بیتردید خداوند دانای آگاه است
14 - بادیهنشینان گفتند: ایمان آوردیم بگو: ایمان نیاوردهاید، ولی [بهتر است] بگویید: اسلام آوردهایم، و ایمان هنوز به دلهای شما راه نیافته است، و اگر خدا و پیامبر او را فرمان ببرید، چیزی از [پاداش] کارهای شما را نمیکاهد همانا خدا آمرزندهی مهربان است
15 - مؤمنان [واقعی] تنها کسانیاند که به خدا و رسول او ایمان آوردند و هیچگاه شک ننمودند و با مال و جانشان در راه خدا جهاد کردند، تنها آنان صادقند
16 - بگو: آیا خدا را از دینداری خود باخبر میسازید! در صورتی که خدا آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است میداند، و خدا از همه چیز آگاه است
17 - بر تو منّت مینهند که اسلام آوردهاند بگو: به اسلام خویش بر من منت منهید، بلکه این خداست که بر شما منّت مینهد که شما را به ایمان هدایت کرده است، اگر [در مدعای خود] صادقید
18 - همانا خدا غیب آسمانها و زمین را میداند، و خداوند به آنچه میکنید بیناست
@qurantehran
✳️ نخستوزیر یک استعمار که به قدرت قرآن ایمان داشت!
💠 رهبر انقلاب: سخن معروف «گلادستون» را که حتماً شنیدهاید که گفته بود: این قرآن را باید برداشت. استعمارگران، از قدیم نسبت به اسلام همین احساس را میکردند که آن هم ناشی از چیزهایی بود که از اسلام دیده بودند. ۶۸/۹/۷
🔻 مجلس عوام مملو از نمایندگان بود. نمایندگانی که برخی کلاهشان را به دست گرفته و نشسته بودند و برخی هم مشغول گفتوگو با هم بودند.
🔸 مردی مسن که پالتوی سیاهرنگ بلندی به تن داشت، کتابی به دست گرفته و پشت میز قرار رفت و شروع به سخنرانی کرد. پس از اندکی سخن گفتن، کتاب را روی میز زد و گفت: مادامی که این کتاب در دست مسلمانان باشد و به آن عمل کنند، اروپا هیچگاه نمیتواند بر شرق اسلامی مسلط شود و خود نیز در آرامش و امنیت زندگی نخواهد کرد.
📛 کشیشی که در مجلس حاضر بود با عصبانیت بلند شد؛ پیش آمد و کتاب را برداشت و آن را پاره کرد.
‼️ مرد خطاب به کشیش گفت: ای احمق! منظورم پاره کردن آن نبود بلکه باید آن را از صفحه قلب مسلمانان پاک کنیم و عمل به آن را از جامعه مسلمین از بین ببریم.
💡 آن مرد کسی نبود جز ویلیام گلادستون. گلادستون در سال 1809 در لیورپول انگلیس متولد شد. او سیاستمدار و دولتمرد انگلیسی، از حزب لیبرال مهمترین نخستوزیر دوره ویکتوریا بود.
✍ نظر او راجع به جایگاه قرآن در بین مسلمانان قابل تامل است. گاه دشمنان ما قرآن را بهتر از ما درک کرده و میکنند.
#⃣ #تاریخ_بخوانیم
@qurantehran
🔹أَیْنَ مُبیٖدُ اَهْلِ الفُسُوقِ وَ الْعُصْیٰانِ وَ الطُّغْیٰان
کجاست آن که اهل فسق و عصیان و ظلم و طغیان را هلاک و نابود میگرداند
💠 #سلام_امام_زمانم
هر زمان که مے گوییم "العجل یا مولای یا صاحب الزمان"
زمزمه هایت را میشنوم که میگویی:
صبر کن چشم دلت نیل شود می آیم
شعر من حضرت هابیل شود می آیم
قول دادم که بیایم به خدا حرفی نیست
دل به آیینه که تبدیل شود می آیم ...
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
@qurantehran
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 فتنۀ 88، آتشی بود که اشک رهبری و «یا صاحب الزمان» گفتن ایشان، آن را خاموش کرد.
🔸 نُه دی، فرزند آن خطبۀ نماز جمعه است.
ولی باید بدانیم بصیرت، علاجِ فتنه است.
🔹 #بصیرت داشتن و بصیرتافزایی مهمترین مسئله در مواجههی صحیح با پدیدهها و رویدادهای مختلف سیاسی و رسانهای و... است.
🔸 باید #فتنه را شناخت، اسیر اوضاع تشبه حق و باطل نشد و سعی کرد با استفاده از عنصر بصیرت به سراغ رفع فتنه رفت. راهکار خنثیسازی فتنه، بصیرت و تبیین و روشنگری است و باید دانست «یک ملّتی که بصیرت دارد، مجموعهی جوانان یک کشور وقتی بصیرت دارند، آگاهانه حرکت میکنند و قدم برمیدارند، همهی تیغهای دشمن در مقابل آنها کند میشود. بصیرت این است. بصیرت وقتی بود، غبارآلودگی فتنه نمیتواند آنها را گمراه کند.»
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
@qurantehran
🔻 چرا جامعۀ مدینه به آن ظلم بزرگ دربارۀ حضرتزهرا(س) تن دادند؟
🔻 پیامبر(ص) جامعه را به یک اوج و قلهای دعوت میکرد که مردم ضرورتش را احساس نمیکردند؛ این آغاز سقوط است
➖مردم مدینه یکشبه دشمن پیغمبر و دختر ایشان نشدند!
➖ابلیس از اول به آدمها نمیگوید: بیا جنایت کن! بلکه میگوید: ضرورت ندارد خیلی آدم خوبی باشی!
❗️ دعوای #فاطمیه سرِ این بود که مردم به آن اوجی که پیامبر(ص) میخواست، احساس نیاز نمیکردند؛ الان هم خیلیها این احساس را دارند!
➖ استاد #پناهیان:
چرا مردمی که به پیامبر(ص) ایمان آورده و پای رکاب ایشان جمع شدند، بعد از پیامبر(ص) اینقدر اهلبیت او را غریب و تنها گذاشتند؟ آیا مردم از آنهمه خوبیهای پیامبر(ص) یکدفعهای به آنهمه بدیها گرایش پیدا کردند؟ نه؛ یکدفعهای ماجرا زیر و رو نشد بلکه هر بلایی سرِ آن مردم آمد، بهتدریج آمد. باید دید چه شد که آن مردم به تحمل چنین ظلم بزرگی تن دادند؟
🔶 اکثریت مردم آن جامعه بد نبودند، از پیامبر(ص) و علیبنابیطالب(ع) و فاطمۀ زهرا(س) هم بدشان نمیآمد اما رسولخدا(ص) مردم را به یک اوج و به یک قله و به خوبیهای فوقالعادهای دعوت میکرد که مردم نسبت به آن احساس نیاز نمیکردند. ماجرا از اینجا شروع شد. این احساسی است که الان هم خیلیها دارند.
🔸 آنها نمیخواستند از اسلام خارج بشوند، نمیخواستند علیه پیامبر(ص) و حضرت زهرا(س) و علیبنابیطالب(ع) قیام کنند، همۀ آنها که بُغض و کینه نداشتند، همه آن نفاق و حسادت شدید را نداشتند. آنها که دشمن حضرت زهرا(س) نبودند، چرا ایشان را تنها گذاشتند؟ چون حضرت زهرا(س) داشت جامعه را به یک اوجی دعوت میکرد که مردم ضرورتش را احساس نمیکردند و این یک جنایت بزرگ است؛ این یعنی آغاز سقوط و انحطاط و بدبختی!
⭕️ ابلیس به آدمها نمیگوید: بیا جنایت کن و قاتل ائمۀ معصومین باش! بلکه میگوید: ضرورت ندارد که خیلی آدم خوبی باشی؛ نمیخواهد به خودت سخت بگیری... این کسانی که نمیخواهند به اوج برسند، از آنهایی که مردم را به اوج دعوت میکنند کمکم بدشان میآید و فاصله میگیرند. تا جایی که این دعوتکنندگان به اوج، جلوی چشم آنها غریب و مظلوم میشوند.
💢 مردم مدینه یک بهرهای از اسلام برده بودند و بیشتر نمیخواستند! بیتردید همۀ آنها علیبن ابیطالب(ع) را بهترین و باسوادترین و زاهدترین یار پیامبر(ص) میدانستند ولی ایشان را نمیخواستند. این یعنی: ما نمیخواهیم رئیسی داشته باشیم که اینقدر خوب باشد!
حرکت به سوی اوج، واقعاً سخت نیست ولی اگر کسی نخواهد به اوج برسد، برای او سخت است. مثلاً اگر کسی نخواهد به اوج برسد، نماز اول وقت، حجاب، حلالخوریِ دائم و کلاً دینداری برایش سخت است. بازیکن تیم فوتبال وقتی در زمین تلاش میکند و خسته میشود تا جام را بگیرد، اگر از او بپرسید که سخت بود یا نه؟ میگوید: نه سخت نبود، خیلی هم لذت بردم... پس بستگی دارد به اینکه آن اوج را بخواهیم یا نه؟
🌷 رسولخدا(ص) برای یک هدف کم و کوچک نیامده بود، برای این آمده بود که مردم را به اوج برساند، نه صرفاً برای اینکه مردم معتاد و دزد نشوند، یا دختران را زندهبهگور نکنند! هدف پیامبر(ص) خیلی بالاتر از اینها بود.
⭕️ اینطور نبود که مردم بعد از پیامبر(ص) یکدفعهای عوض شده و آدمهای بدی شده باشند! مشکل مردم این بود که به آن اوجی که پیامبر(ص) دعوت میکرد، مایل نبودند و الا مردم که یکشبه قاتل و جنایتکار نمیشوند! مردم که یکشبه دشمن پیغمبر و دختر پیغمبر نمیشوند!
💢 کاری که پیامبر(ص) در آن جامعه انجام داد، کاری بود در اوج! اما مردم خسته شده بودند و دیگر نمیکشیدند! شاید حرفشان این بود که «شما خوب هستید ولی از ما خیلی انتظار دارید!» چرا با اینکه پیامبر دستور داده بود، مردم بههمراه لشکرِ اسامه به جنگ نرفتند؟ انگار دنبال بهانهای بودند که از زیر حرفهای پیامبر(ص) در بروند!
حضرت زهرا(س) به مردم فرمود: فکر نکنید اگر از اوج، کوتاه آمدید و علی(ع) را کنار گذاشتید، به نفع شما خواهد شد! شما از این شتر خلافت، شیر نخواهید دوشید، خون خواهید نوشید و بدبخت میشوید. فکر کردید اگر به کم قانع شدید، عیبی ندارد؟ شما را بشارت میدهم، به شمشیرهای برنده، به هرجومرج دائمی و فراگیر «وَ اَبْشِرُوا بِسَیْف صارِم وَ سَطْوَةِ مُعْتَد غاشِم، وَ بِهَرَج شامِل» (إحتجاج، ج ۱، ص۱۰۸)
آیا همۀ ما باید به اوج برسیم؟ نه لزوماً؛ اما لااقل آنهایی که مردم را به اوج دعوت میکنند و آنهایی را که به اوج میرسند، نباید تنها بگذاریم. آیا همۀ ما باید شهادتطلب باشیم؟ نه، اما شهید را گرامی بداریم. اگر جزو «السابقون» نیستیم، جزو «اصحاب یمین» باشیم. خدا انتظار ندارد همه به اوج برسند. اگر به اوج نمیرسیم، به همان نسبت، تواضع و استغفار کنیم و ادعا نداشته باشیم.
#فتنه شناسی
#لبیک_یا_خامنه_ای
@qurantehran