🌐 دحوالارض چه روزی است؟
🗓سهشنبه، بیست و پنجم ذیقعده، روز دحوالارض یعنی روز گسترش یافتن زمین است.
📝از امیرالمومنین علیه السلام روایت شده است که فرمودند:
📒«نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد، در بیست و پنج ذی القعده بود. کسی که در این روز روزه بگیرد و شبش را به عبادت بایستد، عبادت صد سال را که روزش را روزه و شبش را عبادت کرده است خواهد داشت.»
💠همچنین در برخی از روایات این روز به عنوان روز قیام امام زمان مهدی موعود عجل الله تعالى فرجه الشريف معرفی شده و خاتم المحدثین، شیخ عباس قمی (ره) روز دحوالارض را از چهار روز معروفی ذکر کرده که روزه آن ثواب هفتاد سال عبادت را دارد.
🔹روز دحوالارض از روزهای پر برکت خدا برای بندگان
📚در کتاب شریف «المراقبات» روایت است که امام رضا علیه السلام فرموده اند:
📖در شب بیست و پنجم ماه ذى القعده حضرت ابراهیم عليه السلام و حضرت عیسى عليه السلام متولد شده اند.
🔸در این روز، پيامبر خدا صلى الله علیه و آله به قصد حجة الوداع از مدینه با یكصد و چهار هزار یا یكصد و بیست و چهار هزار و حضرت فاطمه سلام الله عليها و تمامى اهل بیت خود از راه شجره به مکه عزیمت نمودند.
📿توبه، استغفار، عبادت و شب زنده داری از اعمالی است که در شب دحو الارض سفارش و تأکید بسیاری برای انجام دادن آنها شده است.
☀️روز دحوالارض نمازها و ادعیه مخصوصی دارد که کیفیت آنها در کتاب مفاتیح الجنان مرحوم شیخ عباس قمی (ره) آمده است.
@qurantehran
💠 لزوم استفاده از فرصتهای عبادی ماه #ذیالقعده
🔻 این ایّام مقارن است با ایّام متبرّک ماه ذیقعده... برکات ماه ذیقعده برکات فراوانی است. ماه مبارک ذیقعده، اوّلِ ماههای حرام است... روز بیست و پنجم این ماه روز دحوالارض است که روز با برکتی است.
📜 مطالعه نسخه کامل سخن هفته خطِ۲۹۵:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=48237
@qurantehran
علم الادیان.mp3
4.68M
💠 علم الادیان
🔹 امروز هم که 25 ذیقعده است «#دحو_الارض است از پُر برکت ترین روزهای ایام سال است و شاید بعضی از شما حوزویان و دانشگاهیان هم صائم باشید که این روزه برای همه شما ـ ان شاء الله ـ پُر برکت باشد!
🔹 گرچه علوم را گاهی به صورت تجریدی و تجربی از یک سو و تجربی و ریاضی و انسانی و مانند آن از سوی دیگر و به «علم الابدان و علم الادیان» تقسیم کردند از سوی سوم; ولی جامع همه آنها #هدفمند بودن علم و عالم است که همه ما را میتواند در کنار هم جمع بکند یعنی حوزه و دانشگاه را آن هدفمند بودن می تواند جمع بکند.
🔹 حدیث معروفی از وجود مبارک پیامبر اسلام (علیه و علی آله آلاف التحیة و الثناء) رسیده است که «الْعِلْمُ عِلْمَانِ عِلْمُ الْأَدْیانِ وَ عِلْمُ الْأَبْدَان» علم دو قسم است: بعضی از علوم مربوط به بدن انسانهاست؛ نظیر طبّ و سایر علوم وابسته به آن، برخی از علوم مربوط به دین است نه بدن، نظیر فقه و تفسیر و کلام و امثال اینها، اما بزرگان اهل معرفت همین حدیث را به سبک دیگر معنا میکنند، آنها علم را با موضوع ارزیابی نمی کنند، علم را با #هدف ارزیابی می کنند، آنها می گویند اینکه حضرت فرمود: «الْعِلْمُ عِلْمَانِ عِلْمُ الْأَدْیانِ وَ عِلْمُ الْأَبْدَان» منظور علم بدن طب نیست و منظور علم دین تفسیر و فقه نیست. آن کسی که فقه و تفسیر می خواند و می نویسد برای اینکه به دنیا برسد او #علم_الابدان دارد، آن طبیبی که می کوشد مشکل جامعه را حل کند او #علم_الأدیان دارد، این نگاه کجا، آن نگاه کجا!...
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
@qurantehran
#قرائت_روزانه_قرآن_کریم
🌺صفحه ۵۹۹ مصحف شریف
🌸 سوره مبارکه #زلزال، #عادیات
@qurantehran
╰━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━╯
📇 خلاصه تفسیر سوره مبارکه #زلزال
🎤: برگرفته از جلسات تفسیر ایت الله #جوادی_آملی(سایت اسراء)
🔹جریان زمینلرزه در قرآن کریم به صورتهای متعدد و گوناگونی ارائه شد؛ یک وقت تعبیر از ﴿رُجَّتِ الْأَرْضُ رَجًّا﴾ است، یک وقت تعبیر ﴿تَرْجُفُ الرَّاجِفَةُ ٭ تَتْبَعُهَا الرَّادِفَةُ﴾ مطرح است، یک وقت سخن از زلزله است و این زلزله به زمین اسناد داده میشود، گاهی از مجموعه این تعبیرات به عنوان ﴿إِنَّ زَلْزَلَةَ السَّاعَةِ شیْءٌ عَظِیمٌ﴾ یاد میشود.
🔸 «زَلَّ» که ثلاثی مجرد است یعنی حرکت کرد، اما زلزله یک حرکت متتابع و مکرر است. این زلزله که حرکت متتابع زمین است با تتابعی که در کنارش آمده تکرارش بیشتر میشود که فرمود: ﴿تَرْجُفُ الرَّاجِفَةُ ٭ تَتْبَعُهَا الرَّادِفَةُ﴾؛ بنابراین یک بار نمیلرزد این لرزه مکرّر است. زمین با این وضع میلرزد. عمده آن است که با اینکه ﴿الْأَرْضُ﴾ با اسم ذکر شد در آیه دوم اگر میفرمود «و أخرجت اثقالها» کافی بود، ولی باز اسم ظاهر آورده و تصریح کرده است ﴿إِذا زُلْزِلَتِ الْأَرْضُ زِلْزالَها ٭ وَ أَخْرَجَتِ الْأَرْضُ أَثْقالَها﴾.
🔹 در آن زلزله فعل مجهول به کار برده شد در اخراج فعل معلوم به کار برده شد آن چون مقداری هراسآور است به خود زمین اسناد داده شد این چون صبغه ملکوتی برتر و بالاتری دارد به ذات اقدس الهی اسناد داده شد
🔸 ﴿وَ أَخْرَجَتِ الْأَرْضُ أَثْقالَها﴾؛ منظور آن طلا و نقره و معادن و مانند آن نیست، آنها ثقل زمین نیست، این جنّ و انس که ثقلاناند و ثقل زمیناند که اگر در دل زمیناند که ثقل «للأرض»اند و اگر روی زمیناند که ثقل «علی الأرض»اند؛ اما آن معادن همان خاکی بود که خودش پروراند این خاک را به سنگ تبدیل کرد این سنگ را به ذهب و فضه تبدیل کرد، خود زمین است بار زمین نیست سنگینی زمین نیست این خود زمین است.
🔹این امواتاند که وقتی زندهاند ثقل «علی الارض» هستند وقتی به درون خاک رفتند ثقل «للارض» هستند و این اثقال را و این سنگینیها را ذات اقدس الهی دستور میدهد که این بیرون بیاورد ﴿وَ أَخْرَجَتِ الْأَرْضُ أَثْقالَها﴾ و بعد هم گزارش میدهد که چه کسی بد است و چه کسی خوب است شکایت میکند شهادت میدهد حالا اینها در کدام مقطع است اینها را «أشراط الساعة» یکی پس از دیگری باید تعیین کند. ﴿وَ أَخْرَجَتِ الْأَرْضُ أَثْقالَها﴾،
🔸 این انسان حالا یا نوع انسان است یا آن اولیای خاص ولیّ مطلق الهی است که میگوید ﴿ما لَها﴾ چه شده است که این به رَجّ، به رجفه به زلزله، ﴿تَتْبَعُهَا الرَّادِفَةُ﴾ افتاد؟ چرا این طور شد؟ ﴿وَ قالَ الْإِنْسانُ ما لَها﴾. در آن روز زمین گزارش میدهد که چه کسی بیراهه رفت و چه کسی راه کسی را بست؟ چه کسی با دین بود و چه کسی علیه دین بود؟ چه کسی کفر و الحاد و شرک ورزید چه کسی موحد بود؟ این از درون و نهاد و نهان انسانها باخبر است چگونه باخبر است؟ چون ذات اقدس الهی او را آگاه کرده است.
@qurantehran
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔹 انسان [باید] خود را در #محضر_خدا ببیند و خدا را در همۀ احوال، مطلع از خود و در همهجا حاضر و بر همۀ کارها و احوال خود ناظر بداند.
🔹خدا میداند این حالت #مراقبه و توجه، چه تأثیراتی در روح انسان و در تحصیل علم و معرفت دارد.
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٣٢٩
@qurantehran
💠هفت گام تا استاد شیـ👹ــطان شدن
🌺 سوره الزخرف : وَ مَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطاناً فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ (36)
و هر كه از ياد خداى رحمن روى گردان شود شيطانى بر او مى گماريم كه همراه و دمساز وى گردد.
سياست گام به گام شيطان « يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطان»
1⃣ مرحله اول القاى وسوسه است. «فَوَسْوَسَ إِلَيْهِ »سوره طه /۱۲۰
2⃣ در مرحله دوم تماس مى گيرد. «مَسَّهُمْ طائِفٌ» سوره اعراف /۲۰۱
3⃣ مرحله سوم در قلب فرو مى رود. «فِي صُدُورِ النَّاسِ» سوره ناس /۵
4⃣ مرحله چهارم در روح مى ماند. «فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ»سوره زخرف/۳۶
5⃣ مرحله پنجم انسان را عضو حزب خود قرار مى دهد. «حِزْبُ الشَّيْطانِ» سوره مجادله /۱۹
6⃣ مرحله ششم سرپرست انسان مى شود. «وَ مَنْ يَتَّخِذِ الشَّيْطانَ وَلِيًّا» سوره نساء /۱۱۹
7⃣ مرحله هفتم انسان خود يك شيطان مى شود. «شَياطِينَ الْإِنْسِ وَ» ...سوره انعام/ ۱۱۲
⚠️ امروز باید مراقب رفتار و اعمالمان باشیم...
@qurantehran
#قرائت_روزانه_قرآن_کریم
🌺صفحه ۶۰۰ مصحف شریف
🌸 سوره مبارکه #قارعه، #تکاثر
@qurantehran
╰━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━╯
📇 خلاصه تفسیر سوره مبارکه #قارعه
🎤: برگرفته از جلسات تفسیر ایت الله #جوادی_آملی(سایت اسراء)
🔹در جریان معاد کیفیت تبدیل دنیا و آخرت مطرح است و کیفیت تغییر وضع دنیا و وضع آخرت طرح میشود در تمام این بخشهای وحشتناک، مردان الهی آرام و ثابت هستند و هیچ رنجی نمیبینند هیچ صدای سختی را نمیشنوند هیچ منظره هولناکی را نمیبینند هیچ فشاری را از جمعیت یا گرما احساس نمیکنند، نه غرّش جهنّم را میشنوند و نه سر و صدای مردم جهنّمی را.
همان طوری که اگر یک کوره بلندی بخواهد آهن را ذوب کند فلزی را به بار بیاورد فولادی بسازد و مانند آن، این کورههای بلند سه تا کار دارند: اول آن مواد سوخت و سوزشان را که سابقاً ذغالسنگ بود یا حالا نفت است گازوئیل است بنزین است هر چه هست این را فراهم میکنند و در این کوره میریزند که آماده بشود. بعد یک مادههای تیامتی سوختنی که آتشزنه یا آتشگیره است آن را برقرار میکنند میریزند میدمند این کوره گُر میگیرد. وقتی گُر گرفت و کاملاً فضا داغ شد آن وقت آن مادهها را میریزند به هر صورت که میخواهند در میآورند، اگر فولاد است و اگر فلز دیگر است در میآورند.
🔸در جریان #جهنّم آن طوری که ذات اقدس الهی ترسیم کرده است هر سه خود #انساناند! هیزمهایی که برای جهنّم میآورند، فرمود قاسطان، ظالمان، منحرفان و کجاندیشان اینها #هیزم جهنّماند ﴿وَ أَمَّا الْقَاسِطُونَ فَکَانُوا لِجَهَنَّمَ حَطَباً﴾
این هیزمها را که ریختند و پر کردند، باید «الوَقُود: ما تُوقَدُ بِه النّار» که آتشزنه یا آتشگیره است آن را با این هیزمها مرتبط کنند تا اینها مشتعل بشود و گُر بگیرد آن را وقود میگویند که حالا یا آتشزنه است یا آتشگیره مثل اینکه کبریت میزنند که این روشن شود آتش شود. آن هم انسانها هستند که ﴿وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ
افرادی که رهبران کفر و شقاق و نفاق بودند اینها جزء وقود هستند #توده_تبهکاران هیزم هستند. وقتی این هیزمها با آن ﴿وَقُودُ النَّار﴾ تماس گرفتند کل جهنّم گُر میگیرد؛ آن وقت خود همینها که هیزم بودند میسوزند البته هیزم نسوزند!
🔹 دوباره ﴿کُلَّما خَبَتْ زِدْناهُمْ سَعیراً﴾ خواهد بود آن وقود هم این چنین هستند، عدهای را هم که وارد میکنند و این ساختار جهنم میشود.
🔸در تمام این صحنهها با اینکه زفیری دارد و شهیقی دارد مردان الهی نه صدای زفیر نه صدای شهیق هیچ چیزی را نمیشنوند. در جریان صحنه قیامت صداهای فراوانی است که کوبنده است گوشخراش است، حادثههای تلخ و گوشخراش و توانفرسا میشود «#قارعة»
🔹 درست است که درباره ﴿الْقارِعَةُ﴾ با تعبیرات سنگینی عظمت آن روز را بازگو میکند؛ اما قبلاً میفرماید: ﴿الْقارِعَةُ ٭ مَا الْقارِعَةُ ٭ وَ ما أَدْراکَ مَا الْقارِعَةُ ٭ یَوْمَ یَکُونُ النَّاسُ کَالْفَراشِ الْمَبْثُوثِ ٭ وَ تَکُونُ الْجِبالُ کَالْعِهْنِ الْمَنْفُوشِ﴾؛ فرمود این سلسله جبال خواه سلسله جبالی که در شمال است یا در جنوب یا در شرق است یا در غرب، به هر حال نگهبان زمین است. اگر خود دریاها تسجیر میشود گداخته میشود، سلسله جبال هم این چنین هستند؛ لکن در اندکاک و قارع بودن سلسله جبال فرمود اول این سلسله جبال دو خصیصه دارد: یکی حجیم است، یکی وزین؛ حجم بلندی دارد و وزن سنگین. فرمود ما اول وزن آن را میگیریم حجمش میماند. این سلسله جبال ﴿کَالْعِهْنِ الْمَنْفُوشِ﴾ است، مثل پنبههای ندّافی شده است پنبه را برای اینکه این را به صورت لحاف یا غیر لحاف در بیاورند این را میزنند، وقتی زدند پراکنده شد باز شد حجم آن زیاد است، ولی وزنش همان است و کمتر میشود. این را میگویند «عِهن منفوش» یعنی پنبه ندافی شده. پس اگر در جریان قیامت سؤال بکنند ﴿وَ یَسْئلُونَکَ عَنِ الْجِبَالِ﴾، فرمود اگر سؤال بکنند سلسله جبال به چه صورت درمیآید؟ پاسخ آن این است که الآن هم حجیم است هم وزین، بعد وزنش کاسته میشود وزن گرفته میشود حجم میماند ﴿کَالْعِهْنِ الْمَنْفُوشِ﴾. بعد فرمود سؤال میکنند که این گودالها پستیها حفرهها و آن بلندیها به نام کوه این به چه صورت در میآید؟ فرمود ما این را میکوبیم ریز ریز میکنیم.
«اللهم اجعل عواقب أمرنا خیراً»
@qurantehran
📖 قرآن میگوید این قرآن برای کسی است که دل داشته باشد. دل داری؟ در روایت دارد روزی حضرت موسی قوم خود را جمع کرد و شروع به سخنرانی کرد. انبیاء سخنران بودند، خطیب بودند، چه خطبههایی! شروع کرد به سخنرانی، خیلی در شنونده اثر گذاشت، در دل شنونده اثر گذاشت.
🍂 «فَقَامَ رَجُلٌ فَشَقَّ ثَوْبَهُ» یک دفعه یک مردی از جا بلند شد از بس اثر کرده بود پیراهن خود را کشید و پاره پاره کرد! خدا دستور داد موسی به این بندهی من بگو «لَا تَشُقَّ ثَوْبَکَ وَ لَكِنِ اشْرَحْ لِي عَنْ قَلْبِكَ» بندهی من لباس خود را پاره نکن، عصبانی نشو.
⚠️ حتّی اینطور برای من از حالت عادی بیرون نرو. دل خود را بزرگ کن، دل تو وسیع بشود، انسان بزرگ باشی، من آن را دوست دارم، قلب تو قلب الهی باشد.
حضرت آیت الله مشکینی (ره) درس اخلاق۸۰/۱/۱۰
مداحی آنلاین - نماهنگ زائر الحسین - حاج مهدی رسولی.mp3
3.91M
🌴شب زیارتی امام حسین(ع)
🍃زائر الحسین هر کی
🍃چشمش توی روضه تر شه
🎤 #مهدی_رسولی
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله #شب_جمعه
@qurantehran
YEKNET.IR - roze - shabe 2 moharram1399 - banifatemeh.mp3
6.48M
🌴شب زیارتی امام حسین(ع)
🍃دوباره امشب دلم گرفته
🍃منتظر زیارته همه وجودم
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه
⏯ #روضه
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#شب_جمعه
#قرائت_روزانه_قرآن_کریم
🌺صفحه ۶۰۱ مصحف شریف
🌸 سوره مبارکه #عصر و #همزه و #فیل
@qurantehran
╰━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━╯
📇 خلاصه تفسیر سوره مبارکه #عصر
🎤: برگرفته از جلسات تفسیر ایت الله #جوادی_آملی(سایت اسراء)
🔹این سوره مبارکه با سوگند شروع میشود، سوگند به عصر که همه انسانها در خسارتاند مگر آن گروهی که دارای این ارکان اربعه و عناصر محوری چهارگانه باشند. سوگند به عصر که روشن خواهد شد ـ به خواست خدا ـ که این چه عصری است!
🔸 حتماً قافله انسانیت، همه انسانها در خسارتاند سرمایه را باختند طرفی نبستند سودی نبردند سرمایه هم که حفظ شدنی نیست؛ چون سرمایه عمر است که از بین میرود. گفتند یخ فروشی در تابستان فریاد میزد که به دادم برسید سرمایهام در شرُف آب شدن است.
🔹انسان در تابستانی زندگی میکند که مرتّب این یخ عمرش دارد آب میشود اینکه برنمیگردد. یقیناً همه انسانها در خسارتاند مگر کسانی که این عناصر چهارگانه را حفظ بکنند. از استثنا معلوم میشود که مستثنی منه کلّ جوامع بشریاند. مگر کسی که
1⃣ ایمان بیاورد،
2⃣ و عمل صالح داشته باشد،
3⃣ تواصی به حق داشته باشند نسبت به یکدیگر،
4⃣ و تواصی به صبر داشته باشند،
🔸منظور از این عصر وجوه فراوانی گفته شد؛
① عصر یعنی روزگار، چون روزگار به هر حال آموزنده است عبرتآموز است و مانند آن.
② یا منظور عصر است وقت نماز عصر است که از آن به صلات وُسطی یاد شده است؛
③ یا عصر هر روز است مقابل ضحی که ﴿وَ الشَّمْسِ وَ ضُحاها﴾ این هم پایان روز است آن هم تقریباً در اوایل روز است؛
④ یا عصر به معنای فشار و شتاب و تلاش و کوشش است؛
⑤ یا نه، مناسبتر از همه عصر وحی و نبوت است، عصری که وجود مبارک پیغمبر(صلی الله علیه و آله و سلم) به بعثت رسیده است و عصری که وجود مبارک خاتم اوصیاء(ارواح مَن سواه فداه) ظهور میکند که ﴿أَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّها﴾ خواهد شد و مانند آن.
⑥ بعضیها خواستند بگویند این عصر، عصر ظهور وجود مبارک ولیّ عصر است،
⑦ عصر رجعت آن ذوات قدسی است
🔹آن عصر ظهور بقیت الله(ارواح من سواه فداه) عصر رجعت ائمه(علیهم السلام) زرّینترین عصر خواهد بود آن هم درست است آن هم در حقیقت همین شکوفایی عصر بعثت و نبوت و نزول قرآن کریم است.
🔸پس اولین عنصر از این عناصر چهارگانه ایمان است که «آمَنَ» یعنی «دخل فی المأمن»؛ مأمن همین عقیده داشتن به «جمیع ما جاء به النبی» از اصول دین است و این ایمان صائب رکن اول است
🔹 آن عمل صالح رکن دوم است، انجام واجبات ترک محرّمات تا آنجا که ممکن است توفیقیابی به نوافل، پرهیز از مکروهات و مانند آن. این عنصر دوم است؛ ﴿إِلاَّ الَّذینَ آمَنُوا﴾، یک؛ ﴿وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ﴾دو
🔹 و چون انسان جمعی زندگی میکند مسئولیت دیگران هم به عهده اوست
پس عنصر اولی تحکیم #عقاید اسلام بر اساس برهان؛ عنصر و رکن دومی انجام #واجبات و ترک *محرّمات به عنوان عمل #صالح؛
🔸سوم تواصی به حق، حق همان اصول دین است قواعد عقلانی دین است مسئله توحید است وحی است معاد است نبوت است امامت است ولایت است حقیقت قرآن کریم است و عظمت حدیث قدسی است عظمت روایاتی که بر ذوات قدسی اهل بیت(علیهم السلام) فروغافکنی کرده و مانند آن. این تواصی به حق است.
🔹رکن چهارم که تواصی به صبر است عبارت است از آن است که جامعه را و افراد دیگر را به صبری که سه ضلعی است و در بحث صبر که ﴿وَ اسْتَعینُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ﴾ گذشت یکدیگر را به صبر توصیه کنند.
@qurantehran..
امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف):برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید که آن فرج و گشایش شماست
دعای_فرج
بسم الله الرحمن الرحیم
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً قَرِيباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ
@qurantehran
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
✳️ دوستان آن حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف باید دو مطلب مهم را رعایت کنند:
1️⃣ یکی اینکه، در شداید برای فرج دعا کنند، که خود همین مژدهای است برای اینکه شداید به فرج متصل است.
2️⃣ دیگر اینکه، دعا کنند که ظهور آن حضرت برای اهل ایمان، همراه با عافیت باشد، و تا وقت ظهور با وجود بلاها و شداید، ثابتقدم و استوار در دین و عامل به تکلیف باشند.
📚 در محضر بهجت، ج٣، ص٢٢۶
@qurantehran