{تاجر کردن نیروهای نظامی، علمی و مذهبی!}
... سیاست حاکم بعد از 1368 اکثر بخشهای غیراقتصادی را نیز به سوی تجارت کشید. از آن طریق بخشهای نظامی، شبه نظامی و حتی مذهبی و علمی وارد این حیطه شدند.
در نتیجه و حتی نیروهای جدیدی که صاحب قدرت بودند، اما از اقتصادی ملی در وسعت و عمقش به جز سود فردی کمتر میفهمیدند، افرادی که قبلا در آن زمینه های اقتصادی فعال و به فکر تولید ملی (نیز) بودند را حذف کردند (مثلا در زمینه شکر) و با همان انگیزه افزایش سود فردی، عموما با گرایشی انحصار طلبانه و بدون ملاحظات ملی پیش رفته اند. این در مورد برخی از مؤسسات اقتصادی نهادهای مذهبی نیز مشاهده شده است.
در پی این سیاست ها بوده است که بعد از انقلاب واردات کشورها به ایران افزایش یافته است:
*نسبت واردات به صادرات* (مقایسه سال 1356 با 1388)
آلمان 4/13 برابر
امریکا 2/2 برابر
انگلستان 39 برابر
فرانسه 31 برابر
روسیه 6/2 برابر
کره جنوبی 6/5 برابر
سوئیس 8/88 برابر
ترکیه 4/3 برابر
دریغ است ایران که ویران شود ص ۷۵۲
https://eitaa.com/rafipoor
https://chat.whatsapp.com/HQK9KCEZd914gkhhfbQ795
{چین نابودکننده تولید کشور}
... در این میان چین با 4795 میلیون دلار صادرات به مهمترین صادر کننده کالا به ایران تبدیل شده است.
چین با *دامپینگ*، *قاچاق* و سیاستهای غلط ما تولید داخلی را در آن حداقلی که بوده نیز *نابود* کرده است.
تقریبا هر وسیله ای را که میخواهید، فروشندگان ایرانی بدون کمترین احساس هویت ملی، جنس چینی را جلوی شما میگذارند و وقتی من میگویم آقا این یک گناه است آنها میگویند بر اساس کدام فتوا؟
کدامیک از آقایان علما برای این فتوا داده اند؟
در این شرایط دشمنان ایران خوشحالند اگر ما گول بخوریم و به دلائل سیاسی و بین الملل، برای جذب آراء کشورهایی که در سازمان ملل دارای حق رای هستند، واردات آنها را تسهیل و اجناس آنها را به کشور سرازیر نمائیم...
دریغ است ایران که ویران شود ص 752
https://eitaa.com/rafipoor
کانال واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/HQK9KCEZd914gkhhfbQ795
پرفسور فرامرز رفیع پور
برای تکمیل مطلب میتوانید به این منابع مراجعه فرمایید:
_ کتاب *موانع رشدعلمی ایران و راه حلهای آن* صفحات ۲۶۳ تا ۲۶۷
_ کتاب *آناتومی جامعه* صفحات ۳۱۰ تا ۳۱۲
سری جدید برنامه *دریغ است ایران که ویران شود*
بیانات استاد پرفسور رفیع پور
از یکشنبه تا پنجشنبه هر روز بعد از اذان مغرب
شبکه ۴ سیما
با سلام خدمت همراهان گرامی
لینک درس گفتارهای استاد پرفسور رفیع پور که تا بحال از شبکه 4 پخش شده است خدمتتان تقدیم میشود؛
https://www.telewebion.com/program/all-episodes/69743
در شهریور 1388 یکی از نزدیکان دولت آقای احمدی نژاد برای شنیدن نظرات بنده در مورد وقایع انتخابات 1388 و وضعیت حال و آینده به فرهنگستان علوم تشریف آوردند.
در آن جلسه طولانی، بنده برخی از مطالب ذکرده شده در اینجا را عرض کردم. در کنار رفتار نامناسب با مخالفان و با رهبری، گفتم: در حالیکه فقط در حدود سه سال و نیم از دوره ایشان باقی مانده است، ایشان مانند یک کاندیدای ریاست جمهوری عمل میکنند؛ انگار که میخواهند مدتی طولانی رئیس جمهور باشند و لذا اقداماتی میکنند که در جهت جذب پتانسیل آراء در انتخابات بعد می باشد (مثلا انتخاب خانم ها در دولت، توجه به گروه های مدرن! ...)
بعد از نتیجه گیری و مجاب شدن آن بزرگوار، ایشان نیز نکاتی را ابراز کردند، از جمله آنکه:
* آقای احمدی نژاد در نظر دارند، مدت طولانی در این مسئولیت بمانند
* بزرگترین نگرانی من درگیری بین آقای احمدی نژاد با "آقا" است...
در مورد نکته اول عرض کردم که ایشان به این هدف نمیرسند، زیرا لازمه این کار داشتن پتانسیل تولید جاذبه شخصیتی و مقبولیت فوق العاده، داشتن یک مجموعه نظام مند قوی از همکاران، محاسبه همه عوامل، مناسب بودن شرایط داخلی و داشتن ابزار و عوامل لازم ... است. این شرایط نه فقط مهیا نیست، بلکه ایشان در جهت عکس آن (مخصوصا دفع افراد) حرکت میکنند.
در مورد نکته دوم نیز عرض کردم، مقابله و تضاد با "آقا" سرنوشتی مشابه بنی صدر را در پی خواهد داشت...
دریغ است ایران که ویران شود ص 690
https://eitaa.com/rafipoor
رابطه رؤسای جمهور قبل با رهبری
آقای احمدی نژاد و تشدید تضاد
...
رئیس جمهور آقای احمدی نژاد نسبت به رؤسای قبل وضعیت پیچیده تری داشت.
ابتدا به نظر میرسید که روی کار آمدن ایشان، بر عکس دو رئیس جمهور قبلی، در مدل های تدوین شده غرب برای ایران قرار نگیرد و ایران میتواند با مهره و حرکتی جدید، سرنوشت بازی باخته به نظر رسیده را تغییر دهد.
ایشان بعد از سه رئیس جمهور قبلی؛
* اولین رئیس جمهور غیر روحانی بودند که
ساده پوشی، ساده زیستی، بری بودن از تجملات (آغازین) و همسوئی با ارزشهای انقلاب (ارزشهای رهبر) در ایشان امیدبرانگیز بود.
* مخصوصا 16 سال جوانتر بودن از رهبر، در آغاز این تصور را بوجود می آورد که تضاد بین رئیس جمهور و رهبر دیگر حل شده باشد.
اما از آنجا که این مسئله ساختاری است، چنین انتظار و تصوری – بی رابطه با آقای احمدی نژاد و یا هر کسی که در ابتدا با هر رهبری همسو به نظر آید – بر اساس ساختار موجود، غلط است.
بدون تردید برای هر رئیس جمهوری که با آراء مستقتیم مردم انتخاب شود، بعد از مدتی که در نقش خود جا افتاد و خود را تصمیم گیرنده اصلی تلقی نمود، وقتی با انواع موانع در جهت دستیابی به اهداف (عموما در گذشته آرزو اندیشانه و سلیقه ای) خود روبرو شد، اولین و مهمترین مانع را ولایت فقیه میبیند که نقش اول و اصلی را ایفا میکند و باعث میشود که او در واقع در تعیین سرنوشت کشور نقشی که تصور میرود را نداشته باشد.
در صحنه های بین المللی این اعتماد به نفس بسیار بالا به تنهایی و بی رابطه با برخی اظهار نظر های (از نظر سیاسی اشتباه) و بی رابطه با انتظارات کشورهای غربی که همواره مایلند رابران کشورهای جهان سوم در مقابل آنها زبون و تابع باشند، برای ایران بسیار مفید بود است.
از همین جا بوده است که بر اساس نظرسنجی سال 1385 مرکز ابن خلدون با 1700 مصری، آقای احمدی نژاد (با 73%) به عنوان دومین شخصیت مهم، بعد از سید حسن نصر الله (با 82%) قرار گرفت.
اما خصوصیات شخصیتی آقای احمدی نژاد بزودی از جانب کشورهای غربی مورد مطالعه عمیق قرار گرفت و آنها "پاشنه آشیل" ایشان (غرور همراه با شجاعت و درعین حال مافوق ناپذیری و خودرایی) را کشف کردند.
سپس آنها توانستند با تسلط بر بقیه عوامل، این مهره مهم را خنثی نمایند و نظام سیاسی ایران را در همان مدل "فلج" نگاهدارند. بدین منظور علاوه بر استفاده از:
1- عوامل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی که در این کار تشریح شد و
2- نبود یک نقشه جامع و متفکرانه برای اداره کشور و سیاست روزمرگی مبتنی بر آزمون و خطا،
3- از ساختار قانون اساسی استفاده شد که برای "فلج سیاسی" مناسب است و همچنین
4- شخصیت آقای احمدی نژاد مورد هدف قرار گرفت، تا با ارائه محرک های مختلف مناسب، عکس العمل های لازم از آن بیرون آید.
البته باید متذکر شد که هر 4 عامل فوق و بیش از آن هموارده در مورد همه رهبریان و دولتمردان ریز و درشت ایران بکار گرفته شده است.
دریغ است ایران که ویران شود ص 685
https://eitaa.com/rafipoor
ریاست جمهوری آقای خاتمی
وقتی آقای خاتمی – با تبلیغات بسیار گسترده که روش های آن – با تردید کم- فوق دانش آن روز متخصصان دست اندرکار ایرانی بود – به ریاست جمهوری انتخاب شدند، فاز دوم نقشه استعمار آغاز میشد. در این مرحله از بزرگ منشی و آزاد اندیشی ایشان (سوء) استفاده شد، شعار آزادی و آزادی مطبوعات به سرعت مطرح شد و با انتقادات حسابشده و تدریجی در روزنامه ها از نظام (در آغاز کم و بعد به تدریج بیشت)، قبح ابراز نارضایتی برداشته شد. طرح این مسائل سیاسی جدید و تضادبرانگیز موجب تحریک بیش از حد مردم و مشارکت آنها در بحثها میشد. از این طریق نارضایتی های فردی به یکدیگر سرایت میکرد، شدت می یافت و در مدت زمان یک دوره ریاست جمهوری آنقدر فراگیر میشد و شیوع می یافت تا همچون سیل بنیان جمهوری اسلامی، از جمله شخص رئیس جمهور را میکَند.
در نتیجه از یک طرف با تغییر ارزشها و از طرف دیگر با این تضادها و انتقادها در صحنه سیاست و برخوردهای متقابل، ابتدا بطور موقت پایگاه رئیس جمهور تا اندازه ای تقویت و پایگاه رهبری تضعیف شد.
#خاتمی
#استعمار
#رهبری
#ترویج-نارضایتی
دریغ است ایران که ویران شود ص 706
https://eitaa.com/rafipoor
🔴 ارزیابی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400
🔹 پروفسور فرامرز رفیع پور
برای ارزیابی کاندیداها، معیارهای ارزیابی زیر بر اساس یک طیف هفت قسمتی میتوانند مفید واقع شوند:
◀️ معیارهای ارزیابی کاندیداها
1- همآهنگی با مجموعه نظام
2- اقتدار شخصیتی، پذیرش و حرف شنوی سیستم (کارمندان...)
3- تجربه عملی و اشراف به مسائل
4- نقشه جامع علمی و شناخت مسائل و ارتباط آنها باهم
5- برنامه دقیق عملیاتی
6- داشتن شبکه، تیم و سیستم توانمند
7- توانمندی جمع کردن درشرایط بحرانی
⭕ تذکر:
◄این معیارها همه باهم کاملا هموزن نیستند اما تفاوتشان آنقدر نیست که با ضریب بندی و وزنه گذاری بشود به نتیجه دقیقتری رسید.
◄برخی از معیارها مانند صلاحیت انسانی و پایبندی دینی حذف شدند زیرا فرض بر آن است که همه آن را دارا هستند.
◄احتمالا بتوان معیارهای دیگری به آن افزود مانند حضور در جبهه های جنگ.
◀️ طیف ارزیابی 1 تا 7 کمترین نمره: 1 بالاترین: 7
0-------0-------0-------0-------0-------0-------0
◀️ کاندیداها به ترتیب الفبا
جلیلی، رضائی، رئیسی، زاکانی، قاضی زاده
☑️ مثال برای روش ارزیابی:
مثلا بر اساس معیار "هماهنگی با مجموعه نظام" برخی نمره بالا (مثلا 5) می گیرند و برخی پائین تر. همچنین براساس معیار اقتدار شخصیتی و حرفشنوی سیستم بعضی نمره بالا مثلا 6 و بعضی نمره کم...
جمع این نمرات باهم نمره کلی را می دهند که بر اساس آن می توان بهتر تصمیم گرفت کدام شخص مناسبتر است.
https://eitaa.com/rafipoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخهای علمی به پرسشها در مورد شاه و انقلاب اسلامی ایران (قسمت اول)
🔺 سوال: این همه از شاه بد می گویند اما مگر او هم دنبال پیشرفت ایران نبود؟ مگر این همه حرف و مصاحبه که در مورد پیشرفت ایران دارد را ندیده اید؟
پاسخ علمی این سوال را در متن زیر مطالعه کنید:
👇👇👇👇👇
🔴 پاسخهای علمی به پرسشها در مورد شاه و انقلاب اسلامی ایران (قسمت اول)
🔺 سوال: این همه از شاه بد می گویند اما مگر او هم دنبال پیشرفت ایران نبود؟ مگر این همه حرف و مصاحبه که در مورد پیشرفت ایران دارد را ندیده اید؟
اولا) "شاه" یا "آمریکا برای حفظ نیروی دست نشانده"؟
" هنله می نویسد:
'با وصف کودتای 1332، شاه و نظامیانش قادر به اداره مناسب کشور نبودند... اشتباهات متعدد شاه در زمینه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ادامه و نارضایتی ها افزایش یافت و کشتار دانشجویان و روشنفکران را در پی داشت... آمریکا سهم ایران در نفت را از 25% به 50% رساند... در شهرها سیاست آمریکا مبنی بر خصوصی سازی صنعت و کسب، یک اشتباه بزرگ از آب درآمد. اقتصاد کشور به دست یک عده کوسه های سودجوی بی وجدان افتاد...
قدرتهای بزرگ خارجی که ایران را در مقابل خطر شمال (کمونیسم شوروی) حمایت می کردند، حالا برای حمایت خود بی ضرر می دیدند که با هم به عنوان یک گروه سرمایه گذار متحد شوند و سرنخ ها را در دست گیرند. حالا دیگر هر چه می خواستی قابل خریدن بود، حتی خود شاه. اما مهمترین کالا برای گرفتن نفت بود.'
اما... از نظر آمریکا این مسئله [خطر گسترش کمونیسم از شمال] مهمتر از بهره گیری از نفت بود. آمریکا از جنگ های جهانی هیچ آسیبی ندید و در اوج قدرت اقتصادی و نظامی خود بود [و] مهمترین هدفش پیگیری و ممانعت از رشد کمونیسم و همچنین ایفای نقش یک کشور با اهداف انسانی و کمک کننده بود... آمریکا در پی آن بود تا... کشورها [ی هم مرز با کمونیسم] از درون طوری تقویت شوند که کمونیسم نتواند به بهانه ی فقر و عقب افتادگی در آنها رخنه کند. در نتیجه در اروپا بر اساس برنامه "مارشال" به بازسازی و در ایران با "برنامه اصل 4" به مدرنیزه کردن کشور پرداخت."
ثانیا) پیشرفت واقعی یا تجدد ناصرالدین شاهی؟... شاه در گور توسعه
"جریان مدرنیزه کردن (توسعه) مانند جوامع دیگر از یک طرف موجب افزایش نابرابری ها و از طرف دیگر باعث از هم پاشیدگی نظام اجتماعی شد که نابرابری خود یک علت مهم (اما نه، تنها علت) این از هم پاشیدگی بود...
هیچیک از کشورهای جهان سوم را نمی بینیم که به این بازی رندانه تن در داده و به سراب "رشد"، "پیشرفت" و یا "توسعه" واقعی دست یافته باشند. و آنجا که مانند نظام شاه ایران نیز به این اهداف نزدیک شدند، در واقع گور خود را کندند و "دیدیم که چگونه گور توسعه، سلطان گرفت"...
پیشرفت غرب یک پیشرفت درونی بوده است و نه آنکه اجزای پیشرفت را از بیرون مانند یک عضو غریبه به بدن پیوند زده باشند... به علاوه این پیشرفت در طول سالیان دراز به طور تدریجی انجام گرفته است..."
⬅️ پروفسور فرامرز رفیع پور؛ "دریغ است ایران که ویران شود"-ص99 و 100 + "توسعه و تضاد"-ص541و544
#انقلاب_اسلامی_ایران
#پاسخ_علمی
#ضد_بزک
#ضد_شبه_علم
#گور_توسعه
#توسعه_به_شاه_هم_رحم_نکرد
https://eitaa.com/rafipoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخهای علمی به پرسشها در مورد شاه و انقلاب اسلامی ایران (قسمت دوم)
🔺 سوال: اگر شاه اینقدر تحت فرمان آمریکا و غربی ها بوده است، شاخ و شانه کشیدن هایش برای غرب در برخی مصاحبه ها را چگونه توجیه می کنید؟
پاسخ علمی این سوال را در متن زیر مطالعه کنید:
👇👇👇👇👇
🔴 پاسخهای علمی به پرسشها در مورد شاه و انقلاب اسلامی ایران (قسمت دوم)
🔺 سوال: اگر شاه اینقدر تحت فرمان آمریکا و غربی ها بوده است، شاخ و شانه کشیدن هایش برای غرب در برخی مصاحبه ها را چگونه توجیه می کنید؟
پاسخ: وقتی وابسته ها هوس خروج از وابستگی می کنند، آمریکا به محمدرضا شاه ها هم رحم نمی کند
"در پی اقدامات آمریکا مبنی بر مدرنیزه کردن ایران و از آن طریق مصونیت آن در مقابل نفوذ کمونیسم شوروی،... یک رشد اقتصادی بیش از اندازه (دو رقمی) و نسبتا مستمر به وجود آمد....
این در شرایطی بود که در جهان انواع بحرانها به وجود آمده بود:
▪️آمریکا در جنگ ویتنام با بحران شدید... روبرو شده بود.
▪️در چین مائو به یک قطب پرجاذبه قدرت تبدیل شده بود.
▪️در شوروی برژنف به اوج قدرت خود رسیده...
▪️در آمریکای جنوبی نه فقط فیدل کاسترو، بلکه مخصوصا چه گوارا به یک رهبر پرنفوذ و امیدبخش تبدیل شده بود.
▪️در اروپا موج اعتصابات کارگری نظام سرمایه داری را تهدید می کرد و
▪️در خاورمیانه، حافظ اسد و انوالسادات موفق شدند در یک جنگ با اسرائیل قسمتی از سرزمین های اشغال شده توسط اسرائیل در ژوئن 1967 را پس بگیرند
...در این وضعیت بحرانی آمریکا و کشورهای اروپایی، شاه ایران با احساس قدرتی که در زمینه ی نظامی، اقتصادی و بین المللی به دست آورده بود، شرایط را مساعد دید و امید می داشت که حالا می تواند ایران را از زیر سلطه استعمار که پدرش را نیز معزول و تبعید کرده بود، نجات دهد، آن را به یک قدرت جهانی تبدیل کند... [مقایسه شود بااحساس قدرت رضاخان، صدام و قذافی و...]
مثلا در مصاحبه با اوریانا فالاچی [گفت:] '...ما در ایران خیلی پیشرفته تر از شما هستیم و واقعا چیزی نیست که از شما بیاموزیم...'
...این اظهارات از جانب کسی بود که آمریکا و انگلیس خود او را بر سر کار آورده بودند و حالا... مکنونات قلبی و پنهان داشته ی خود را با اندکی تحریک یک روزنامه نگار که در واقع نقش یک روانکاو کاربردی حرفه ای را ایفا می کرد، بیرون ریخت.
...با این اظهارات شاه، روشن بود که غربی ها مخصوصا آمریکایی ها او را به عنوان یک خطر بزرگ برای خود و منطقه محسوب می کردند و در پی برکناری او بودند."
⬅️ پروفسور فرامرز رفیع پور؛ "دریغ است ایران که ویران شود"-ص100 تا 103
#انقلاب_اسلامی_ایران
#پاسخ_علمی
#ضد_بزک
#ضد_شبه_علم
#غرور_دست_نشاندگان
#روزنامه_نگاران_روانکاو
#آمریکا_به_شاه_هم_رحم_نکرد
https://eitaa.com/rafipoor
🔴 پاسخهای علمی به پرسشها در مورد شاه و انقلاب اسلامی ایران (قسمت سوم)
🔺 سوال: پس طبق مطلب بخش قبل قبول دارید که انقلاب اسلامی ایران کار آمریکایی ها بوده؟
پاسخ: خیر
اولا) طرح آمریکا تغییر شاه بود و نه تغییر رژیم -آن هم با پایه ی مذهبی-
"...با توجه به عدم امکان کودتا، بهترین راه برای برکناری شاه به طور غیر مستقیم، با روشهای درونی بود...
در این شرایط کافی بود که استعمار ابزار کنترل نامرئی خود برای اختناق را بردارد تا:
1️⃣ نارضایتی پنهان در جامعه به یک نارضایتی آشکار و فعال تبدیل شود و
2️⃣ موانع اظهار نارضایتی را از میان بردارد، تا نارضایتی آشکار و به همه سرایت کند.
...آمریکا در پی یافتن یک شخصیت سیاسی بود که حکومت را به او واگذار نماید...[و] تنها شخص باقیمانده ای را که برای این کار تا اندازه ای مناسب می دید، آقای شاپور بختیار بود..."
ثانیا) امام خمینی به کمک قشر پایین جامعه، طرح آمریکا را شکست می دهد
"...اما آمریکا در دو زمینه اشتباه کرد: هم قدرت مردم و رهبران انقلاب را دست کم گرفت و هم قدرت کارایی و عملکرد خود را کامل می دید...
بر خلاف تئوریهای موجود انتشار از طریق نفوذ نزولی (downward influence)، در مورد امام خمینی (ره) به طور بی سابقه یک حرکت نفوذ صعودی (upward influence) از قشر پایین به قشرهای بالاتر به وجود آمد...
[از طرف دیگر] امام خمینی (ره) که در سال 1342 به خارج تبعید شده بودند... هر چه را به صلاح کشور می دیدند، بیان می کردند و هیچ ملاحظه ای نسبت به کشورهای دیگر، از جمله آمریکا و اشخاص نداشتند، مگر اصول آموخته شده از اسلام و خداوند. لذا ایشان از آنجا [نوفل لوشاتو] به بعد هدایت حرکت جمعی را به طور کامل از دست آمریکا خاج کردند و حتی در مقابل آمریکا ایستادند و این برای آمریکا بسیار ناگوار بود..."
⬅️ پروفسور فرامرز رفیع پور؛ "دریغ است ایران که ویران شود"-ص105 تا 109
#انقلاب_اسلامی_ایران
#پاسخ_علمی
#ضد_بزک
#ضد_شبه_علم
#آمریکا_به_شاه_هم_رحم_نکرد
#انقلاب_مستضعفان
#نقش_رهبر
#شکست_آمریکا
https://eitaa.com/rafipoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخهای علمی به پرسشها در مورد شاه و انقلاب اسلامی ایران (قسمت چهارم)
🔺 سوال: اصلا همه ی مطالب گفته شده قبول. این همه مشکل در دوران پس از انقلاب را چگونه میخواهید توجیه کنید؟
پاسخ علمی این سوال را در متن زیر مطالعه کنید:
👇👇👇👇👇
🔴 پاسخهای علمی به پرسشها در مورد شاه و انقلاب اسلامی ایران (قسمت چهارم)
🔺 سوال: اصلا همه ی مطالب گفته شده قبول. این همه مشکل در دوران پس از انقلاب را چگونه میخواهید توجیه کنید؟
اولا) انقلاب اسلامی ایران مهمترین بسترها برای حل مشکلات را ایجاد کرد👇
1️⃣ خروج ایران از چهارچوب استعمار پس از حدود دویست سال و دستیابی به بهترین بستر پیشرفت پس از جنگ
"...[امام خمینی(ره)]... فرایند جنبش را از دست آمریکا خارج و با انقلابی عظیم مسیر استقلال و خروج ایران از قالب استعمار را در پیش گرفتند...
...اشتباهات آمریکا در اقدامات نظامی، مخصوصا تحریک صدام برای حمله به ایران، باعث شد که گروه های سنتی و کم و بیش مدرن با تحریک احساس وطن دوستی در یک حرکت باهمجور، به دفاع از میهن برخیزند... جانبازی های متحورانه سلحشوران و اقدامات پر نبوغ آنها، تمامی نقشه های کشورهای متحد غربی را به هم زد و نه فقط باعث پیروزی در دفاع از کشور گردید، بلکه یک نظام اجتماعی متحد با انسجامی بی سابقه در جهان را فراهم آورد... این مهمترین و بهترین بستر برای پیشرفت یک کشور است."
2️⃣ تولد مجدد اسلام و ایجاد امکان بهره گیری از ظرفیت های اسلام محتوایی
"انقلاب اسلامی ایران یک تولد مجدد اسلام بوده و این امکان را به وجود آورده است که اسلام بتواند چهره اصیل و واقعی خود را نشان دهد... چهره واقعی اسلام معرفت الهی در بالاترین حد ممکن و فوق تفکر پیشرفته ترین دانشمندان است... اگر اسلام از جمود، و کارکرد قرآن از روی طاقچه و روخوانی بدون فهم بیرون آمد، عظمت معرفتی قرآن و چهره واقعی اسلام نمایان شد، آن وقت مطمئن باشید که ابتدا دانشمندان خداجوی و بعد از آن بقیه مردم خداجوی جهان به اسلام روی خواهند آورد..."
ثانیا) پس از جنگ، جنگ فرهنگی اجتماعی شروع شد و به برخی از تله های آن از جمله توسعه دچار شدیم
"...دوست و دشمن نظام سیاسی ایران می دانند که انقلاب اسلامی منافع کشورهای غربی را تهدید و آنها را بر ضد ایران بسیج نمود. عدم موفقیت کشورهای غربی و شرقی در جنگ نظامی همه جانبه در پوشش ظاهری یک دشمن همسایه و اتفاقا موفقیت ایران در این جنگ، موجب شد که آنها صحنه جنگ را عوض و جنگ نظامی را به یک جنگ فرهنگی-اجتماعی تبدیل نمایند...
نقشه دشمن در ایران هم ابعاد اسب ترویا را دارد و هم وجوه شکلات زهرآگین را: توسعه؛ آنهم توسعه بیرونی و نه رشد درونی؛ توسعه ای که طی آن اجزاء فریبنده خارجی را به اندام جامعه پیوند می زنند، تمامی اندام جامعه تغییر شکل می یابد و کارکرد آن کاملا مختل می گردد...
مسئله فقط این نیست که یک نظام سیاسی سقوط یا تغییر کند، بلکه مهمتر آن است که تخریب نظام فرهنگی اجتماعی ایران قابل ترمیم نخواهد بود..."
⬅️ پروفسور فرامرز رفیع پور؛ "دریغ است ایران که ویران شود"-ص808و114و386و17و823
#انقلاب_اسلامی_ایران
#پاسخ_علمی
#ضد_بزک
#ضد_شبه_علم
#خروج_از_قالب_استعمار
#انسجام_اجتماعی
#انسجام_بهترین_بستر_پیشرفت
#انقلاب_اسلامی_تولد_مجدد_اسلام
#جنگ_فرهنگی_اجتماعی
#تله_توسعه
https://eitaa.com/rafipoor