4_6006101319201326036.pdf
2.52M
#دانلود_کتاب
عنوان کتاب: #در_جستجوی_جامعه_بلندمدت
در گفتگو با دکتر #همایون_کاتوزیان
نشر نی
❇️ کانال "راهبری فرهنگ"
🔷@rahbariefarhang
45.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 مصاحبه با حجةالاسلام و المسلمین
دکتر #امیر_غنوی
از شاگردان نزدیک استاد
1️⃣ قسمت اول:
🔸موضوع: ویژگی های شخصیتی و اخلاقی
استاد #علی_صفایی_حائری (عین_صاد)
برای تماشای ویدیو با حجم کمتر به اینستاگرام کانال استاد صفایی مراجعه کنید 👇🏻
https://www.instagram.com/tv/CMu18KmB4Z8/?igshid=1e28z7iwx1dy9
❇️ کانال "راهبری فرهنگ"
🔷@rahbariefarhang
35.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 مصاحبه با حجةالاسلام و المسلمین
دکتر #امیر_غنوی
از شاگردان نزدیک استاد
2⃣ قسمت دوم:
🔸موضوع: شاخصههای اندیشه
استاد #علی_صفایی_حائری (عین_صاد)
برای تماشای ویدیو با حجم کمتر به اینستاگرام استاد صفایی مراجعه کنید 👇🏻
https://www.instagram.com/tv/CMz6PXfFPkl/?igshid=1v79g8wno6vhb
❇️ کانال "راهبری فرهنگ"
🔷@rahbariefarhang
4_5976673513254160863.pdf
4.64M
#دانلود_کتاب
#برادرسالاری📒
(مردان در دوران #مادرسالاری)
نویسنده: #ایولین_رید
مترجم: #افشنگ_مقصودی
نشر گل آذین / ۱۳۸۹
۳۶۶ صفحه
❇️ کانال "راهبری فرهنگ"
🔷@rahbariefarhang
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک #استارتاپ آمریکایی بنام Clearview AI یک App مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی کرده که با گرفتن یا Upload کردن عکس از یک نفر نه تنها اسم او را تشخیص می دهد بلکه ویژگیهای خصوصی اخلاقی و رفتاری و اعتقادی او و افراد مرتبط با او را نیز بیان میکند!
🔹این App با تطبیق عکس دریافت شده با بیش از ۳ میلیارد عکس موجود در دیتابیس خود قادر است نام شخص را تشخیص داده و سوابق فکری و اخلاقی و رفتاری او را آشکار سازد
🔹این استارتاپ آمریکا هم اکنون خدمات خود را به #دستگاه_های_امنیتی آمریکا و چندین کشور متحد با #آمریکا ارائه می دهد.
❇️ کانال "راهبری فرهنگ"
🔷@rahbariefarhang
🔸#دگرسالاری_دینی و #دینداری شریعتمدارانه در #ایران_معاصر به سرعت در حال تضعیف است.
✍ مقاله ای پژوهشی با عنوان «سنجش میزان مرجعیت گرایی دینی و خوداتکایی دینی در میان دو نسل 15 تا 30 سال و 50 تا 65 سال» (نوشته آقایان: مسیح علی پور، حسن محدثی گیلوایی و الله کرم کرمی پور) در نشریه #مطالعات_فرهنگ و #ارتباطات شماره 45 بهار 98 به چاپ رسیده است که برای نهادهای فرهنگی و حوزوی می تواند قابل توجه باشد.
👈 در جمع بندی این مقاله آمده است:
🔻براساس نتیجه این پژوهش، تغییرات در نوع دینداری در میان #نسل_جوان (در ایران) در حال شکل گیری اند و این تغییر حتی در نسل های اوّلیه نیز در حال گسترش است.
🔻وجه تمایز این تغییر نسبت به گذشته این است که هم شتاب بیشتری دارد و هم حوزه های بیشتری از زندگی دینی را در برگرفته است.
تغییرات دینداری متأثر از حوزه هایی هستند که با گسترش ارتباطات، در معرض تغییرات اساسی و شتابان قرارگرفته اند. یافته های تحقیق نشان می دهند که با تغییر نسل، الگوهای دینداری نیز تغییر یافته اند.
🔻درمجموع، مشاهدات میدانی مؤید این هستند که جوانان زیر 30 سال بیش از گروههای دیگر پذیرای تغییرات و خود از پیشگامان تغییرند. تغییر در عملکرد و اندیشة این گروه قطعاً موجب بروز تغییراتی در نحوه دینداری می شود و به پیدایش قواعد و هنجارهای جدیدی می انجامد که بر دینداری سایر بخش های جامعه نیز ممکن است اثر بگذارد؛ بنابراین دینداری در آینده با الگوهای متفاوتی ظاهر و با قواعد رفتاری جدیدی نمایان خواهد شد که با رفتارهای دینی سنّتی کاملاً متفاوت اند.
🔻نتایج نشان دهنده این هستند که دینداری کلی در میان دو گروه مورد مطالعه رو به کاهش نیست، بلکه شکل و تنوع آن در حال تغییر است این تغییرات در میان گروه اوّل در بُعد #مناسك، #اخلاق، فرامین دینی، #عقلانیت و منابع اخذ #تکالیف_دینی به مراتب و بسیار بیشتر از گروه دوم مطالعاتی است.
🔻این وجه، یکی از غالب ترین وجوه تفاوت میان دو نسل در شیوه دینداری بوده است. در این موارد، شدت تفاوت در بین دو گروه بیش از سایر موضوعات است. در مورد وضعیت دو گروه در موضوعات اخلاق، انعطاف دینی و پذیرش ادیان اگرچه می توانیم از تفاوت معنی دار میان نسلها سخن بگوییم، اما بی تردید شدت تفاوت به آن حد نیست که بتوانیم آن را شکاف دینی بنامیم. فاصله نسلی به تفاوتهای تا حدّی عمیق میان نسلها در مورد مقولات مختلف اشاره دارد.
🔻به بیان دیگر، فاصله نسلی به اختلافات مهم بین دو نسل در تجارب، ارزشها و هنجارها و به طورکلی، به اختلاف و شکاف فرهنگی قابل توجه بین دو نسل گفته می شود. در مورد تغییرات دینداری در سه موضوع بالا نیز در حالت کلی می توانیم به وجود فاصله نسلی اشاره کنیم.
🔻 به طورکلی با توجه به نتایج این پژوهش می توانیم بگوییم که دینداری سنّتی که متضمن پایبندی افراد به تمایز ابعاد دینداری است، در بین نسل جوان رو به کاهش است و با توجه به شرایط ایجادشده، روند تغییرات دینداری در میان این نسل بیشتر است و نوعی دینداری که میل به فردی شدن یا حتی شخصی شدن دارد، درحال رشداست. نتایج این تحقیق نشان می دهند که خوداتکایی دینی در نسل جدیدتر به مراتب بیشتر از نسلهای قبلی است.
🔻براساس نتایج این تحقیق می توانیم بگوییم که به احتمال زیاد، دگرسالاری دینی در ایران معاصر به سرعت در حال تضعیف و دینداری شریعتمدارانه که متکی بر این نوع دگرسالاری است، رو به زوال است.
🔸گفتنی است که جامعه آماری این پژوهش از دو شهر قم و تهران انتخاب شده است.
متن کامل مقاله را می توانید در پیوند زیر ملاحظه کنید:
https://b2n.ir/r85855
کانال "راهبری فرهنگ"
@rahbariefarhang
1567321790-9868-45-9.pdf
898.9K
#دانلود_مقاله
سنجش میزان #مرجعیتگرايي_ديني و #خوداتکايي_ديني
نویسندگان:حسین علیپور، حسن محدثی گیلوایی، پور کرم کرمی اللهی
#معرفی_کتاب
📖 کاربرد #کامپیوتر در #علوم_اجتماعی
(آموزش گام به گام همراه با تصویر)
🖌 علی اکبر #مجدی و #نسرین_عربی
لینک سفارش کتاب بصورت چاپی:
https://b2n.ir/q82742
لینک سفارش کتاب بصورت پی دی اف:
https://chaponashr.ir/app
❇️ کانال "راهبری فرهنگ"
🔷@rahbariefarhang
#امپریالیسم
امپریالیسم از كلمه قدیم تر (امپراطوری) گرفته شده است. و این اصطلاح عنوان برای قدرت یا دولتی بوده كه خارج از محدوده و كشور خود به زور به تصرف سرزمین ها و ممالك دیگر اقدام می كرده و آنجا را جهت بهره برداری، تحت سلطه خود قرار می داده است. و معنای امپریالیسم با كلمه #استعمار پیوندی نزدیك دارند. امپریالیسم به #امپریالیسم_نظامی، #اقتصادی و #فرهنگی تقسیم می شود.
انواع امپریالیسم
در یک دستهبندی میتوان دو نوع امپریالیسم را از یکدیگر باز شناخت: #امپریالیسم_مهاجر
و #امپریالیسم_سرمایه_گذار
میان امپریالیسم مهاجر قدیمی که جامعهٔ میزبان را به نسبت دست نخورده باقی میگذاشت، و امپریالیسم سرمایه دار-سرمایهگذار کنونی تفاوت قائل بود، امپریالیسمی که در مقابل، از همان آغاز بر قلب مسائل درونی جوامع میزان تأثیر گذارده و مناسبات طبقاتی، ساختارهای اجتماعی و نهادهای سیاسی بنیادی آن را دگرگون میکند و به همین دلیل، همراه با خود خیزشهای عظیم و سریع را در سرزمینهای میزبان و در سیاستهای جهان که در تاریخ بشر بیسابقهاست، پدیدمیآورد.
تاریخچه
واژهٔ امپریالیسم در ۱۸۹۰م در #انگلستان توسط #هابسون و چند سال بعد در روسیه توسط #لنین به کار رفت. این واژه به زودی در زبانهای دیگر بکار گرفته شد و از آن برای بیان کشاکشهای قدرتهای اروپایی رقیب برای بدست آوردن مستعمره و حوزهٔ نفوذ در آفریقا و دیگر قارهها استفاده شد. این کشاکشها که از دههٔ ۱۸۸۰ تا ۱۹۱۴ بر سیاست بینالمللی حاکم بود، سبب شد که این دوره «عصر امپریالیسم» نامیده شود. هم انگلیسیها و هم امپریالیستهای اروپای قارهای ادعا میکردند که هدفشان گسترش تمدن و رساندن دستاوردهای آن به مردمان دارای نژاد و فرهنگ پستتر است. اما در بنیاد این «احساس رسالت» برای تمامی بشریت ایمان به برتری نژادی، مادی، و فرهنگی #نژادهای_سفید وجود داشت.
🌿🌿🌿🌿
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید:
@rahbariefarhang
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شد نیمه شعبان و شب قدر من است
هنگام ظهور حجت بن الحسن است
جبریل برای تهنیت آمده است
این نوگل فرخنده باغ و چمن است
💐🌷💐
🌸 اَللّهُمَّ عَرِّفْنا حُجَّتَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنا حُجَّتَکَ ضَلَلْنا عَنْ دیننا 🌸
میلاد آخرین منجی عالم بشریت، حجت بن الحسن (عج) بر همه آزادمردان، ظلم ستیزان و عدالت جویان جهان مبارک باد.
🌿🌿🌿🌿
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید:
@rahbariefarhang