هدایت شده از طلاب الکریمه
🔺اصول 18گانه محافظت از کودکان انلاین:
⁉️چگونه از کودکان خود در دنیای دیجیتال محافظت کنید؟
📎امروزه با وجود توسعه کمی و کیفی استفاده کودکان از موبایل و تبلت و اینترنت یکی از دل مشغولی های جدی والدین نگرانی از مواجهه کودکان با آسیب های اخلاقی و فکری در این فضای ولنگار می باشد....
✅برخی اقدامات ضروری برای تحقق امنیت کودکان و خانواده...
1. بعنوان والدین فرزندان نسل دیجیتال اطلاعات خود را به روز نگه دارید...
2. بر مبنای اصل همراهی ، با وجود شلوغی های کاری حتما همراه با آنها وارد دنیای مجازی شوید
3. بر مبنای اصل وضع قانون ،قوانین در خانه و بیرون از خانه را برای شیوه استفاده از گجت ها وضع نمایید(زمان،مکان،مقدار،نوع محتوا)
4. آموزش شیوه حفظ حریم خصوصی به عهده شما پدر و مادر گرامی می باشد پس بهتر است ابتدا خودتان و بعد به اعضای خانواده آموزش نمایید.
⭕️هرگز بدون اجازه شما، نام، شماره تلفن، آدرس پستی، نام مدرسه یا عکسشان را برای شخصی یا در شبکههای اجتماعی منتشر نکنند.
⭕️ایمیل اشخاصی را که نمیشناسند اصلا باز نکنند.
⭕️به پیغامهای عجیب و اذیت کننده جواب ندهند.
⭕️هرگز با شخصی که در دنیای مجازی میشناسند، قرار ملاقات نگذارند.
5. بر ای استفاده از اینترنت مکان عمومی در خانه را معین نمایید.
6. استفاده از گجت ها را در اتاق خواب و مکان های خصوصی ممنوع نمایید.
7. بر مبنای اصل رفاقت ،اجازه بدهید با شما راحت صحبت کنند
به کودکانتان گوشزد کنید که هر اتفاق ناراحت کنندهای در اینترنت برایشان افتاد، مستقیما و در اسرع وقت با شما در میان بگذارند. به آنها این اطمینان را بدهید که سرزنششان نمیکنید و دوستشان هستید
8. پیش از استفاده و خرید هر محصول فناوری متصل به اینترنت از آسیب های جسمی و روحی و رفتاری آن مطلع شده و آن ها با اعضای خانواده در میان بگذارید.
9. برای کودکان از ابزارهای نظارتی در گوشی و تبلیت و رایانه استفاده نمایید.(با جستجوی عنوان Parental Control میتوانید به موارد متعددی از نرم افزارهای مفید در این حوزه دسترسی پیدا کنید)
10.اصول رژیم مصرف رسانه ای را فراگرفته و منظبق بر شرایط خانوادگی در وضع قوانین خانگی استفاده نمایید.
11. با مطالعه محتوای آموزشی در وب سایت ها و کانال های آموزشی با عنوان سواد رسانه خود و خانواده خود را به سپر تفکر انتقادی و مهارت مدیریت مصرف رسانه ای مجهز نمایید.
12. در استفاده از هر نرم افزار، وب سایت، اپلیکیشن، بازی های کنسول و آنلاین ابتدا با جستجوی دقیق و مطالعه از مزایا و مضرات آن مطلع شده و منطبق بر رده بندی سنی از آن استفاده نمایید.
13. کارکردهای مثبت و مفید از فضای مجازی را فراگرفته(اعم از بازی های فکری و سایت های مفید و ... ) و بر مبنای استفاده اصولی با مدیریت زمان دقیق آن را در خانواده نشر دهیم .
14. پیش از بروز بحران و گرفتار شدن اعضای خانواده توسط شبکه دوستان در مدرسه و یا ... با طراحی هوشمندانه زمان هایی را برای گفتگو در این مورد در بین اعضای خانواده معین نمایید و شما اولین فرد معرفی کننده استفاده صحیح از این ابزارهای جذاب باشید.
15. به عنوان یک اصل از اپلیکیشن ها و برنامک های رایگان با توجه به تجارت نابرابر و نا عادلانه با توجه به نقض حریم خصوصی ، کمترین استفاده را نمایید و در صورت ضرورت پیش از استفاده و نصب اطلاعات حریم خصوصی آن را مطالعه نمایید.
16. رمز وای فای خانه تنها در اختیار پدر خانواده قرار گیرد.تا استفاده های غیر اصولی پرهیز شود.
17. به هیچ عنوان از اینترنت های شبانه با وجود (وسوسه گری شرایط هزینه پایین آن)با توجه به خسارت های متعدد روحی و رفتاری و همچنین جسمی و اختلالات فیزیولوژی استفاده ننمایید.
18. تا حد ممکن گجت ها را به صورت مشترک میان اعضای خانواده استفاده نمایید و از خرید لپ تاپ شخصی و موبایل شخصی ،تبلت شخصی بویژه برای کودکان به جد پرهیز کنید.
✍️سید علیرضا آل داوود
#سواد_رسانه
#تربیت_فرزند
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از سوادرسانه بدر
🔵چگونه بر فعالیت کودکان در اینترنت نظارت کنیم؟
1️⃣گوگل کروم
مرورگر Chrome را باز کرده و بر روی تصویر پروفایل خود در بالا سمت راست بزنید. در پنجره باز شده، Add را انتخاب کنید و نامی برای آن تایپ و در نهایت روی افزودن( Add) کلیک کنید، یک پنجره جدید باز می شود.
همگام سازی را روشن کنید. سپس نشانک ها ، تاریخچه ، رمز عبور و سایر تنظیمات حساب جدید به طور خودکار با حساب شما همگام سازی می شوند ، بنابراین می توانید ببینید که فرزند شما به طور آنلاین چه برنامه هایی را انجام داده است.
2️⃣فایرفاکس
زمانی که کنترل والدین سیستم عامل کامپیوتر شما روشن باشد، فایرفاکس به طور خودکار کنترل والدین را در دستگاه شما بررسی می کند و خودش را روی حالت Safe mode تنظیم می کند.
اگرچه سیستم عامل و مرورگرهای اینترنت شما ممکن است ایمن نباشند ، اما اجرای کنترل والدین در موتور جستجو بسیار مهم است. کودکان به احتمال زیاد از موتورهای جستجو برای پیدا کردن وب سایت هایی برای استفاده تفریحی یا آموزشی استفاده می کنند.
3️⃣موتور جستجو گوگل(در صورت امکان از موتورهای جستجوی بومی مانند گردو ،پارسی جو و.. استفاده کنید)
به موتور جستجوی گوگل رفته و سپس به قسمت Search Setting بروید.
در بخش SafeSearch filters ، کادر کنار Turn on SafeSearch را علامت بزنید. در پایین صفحه روی Save کلیک کنید.
4️⃣اندروید
🔺در گوشی های اندروید میتوانید با نصب برنامه کنترل والدین نسبت به کنترل و نظارت بر گوشی فرزندتان اقدام کنید
🔺همچنین در صورت استفاده مشترک از گوشی در گوشی های جدید با اندروید بالاتر، در تنظیمات گوشی عنوانی به اسم Second space (در قسمت سیستم تحت عنوان چند کاربر)قرار دارد که با انتخاب آن می توانید فضایی جدا از فضای شخصی گوشی خودتان ایجاد کنید که مخصوص فرزند شما باشد.
با این کار هر بار که گوشی را در اختیار فرزندتان قرار می دهید می توانید وارد این محیط جداگانه شوید و دسترسی فرزندتان به محیط کاربری اصلی گوشی خودتان را قطع کنید. برای ورود و خروج از این محیط به رمزی که از پیش تعیین کرده اید نیاز خواهد بود.
🔺در گوشی های سامسونگ فضایی به نام Kids mode وجود دارد که با فعال کردن آن همانند Second space فضایی جدا از محیط شخصی گوشی خودتان ایجاد می شود که برای ورود و خروج از این محیط به رمزی که از پیش تعیین کرده اید نیاز خواهد بود.
برنامه Kids mode به صورت پیش فرض در گوشی های سامسونگ وجود دارند اما اگر موجود نبود می توانید آن را دانلود کنید.
❇️البته بهترین روش کنترل فرزندان ،داشتن روابط عاطفی قوی و ایجاد و تقویت خودکنترلی در آنها می باشد
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
مجموعه فرهنگی رسانه ای
بدر(بصیرت در رسانه)👇
🔹گروه
https://eitaa.com/joinchat/1082589243C010f2f6f64
🔹بایگانی نشستها
@savad_k
🔹کانال
http://eitaa.com/joinchat/2011496448C2b00395a53
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | کار جریان تحریف ، آدرس غلط دادن برای حل مشکل تحریم است
۹۹/۵/۱۰
🔻واقعاً اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم. البتّه چهار سال است تأخیر شده! [یعنی] از سال ۹۵ بنا بوده همهی تحریمها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده.
تأخیر شده امّا اگر بتوانیم با روش درست، عاقلانه، با روش اسلامی و ایرانی، با روش عزّتمندانه تحریم را برطرف کنیم، باید برطرف کنیم. امّا به این نیندیشید؛ عمده به خنثیٰ کردن تحریم بیندیشید که دست شما است.
💻 ۹۹/۹/۲۶ | @Khamenei_ir
هدایت شده از تولیدات رسانهای بدون سانسور
🔘 گام نخست در مقابله با سرطان قمار برداشته شد
🔹بابایی، معاون دادستان کشور: طرح جدید مجلس شورای اسلامی درباره مقابله با قمار در فضای مجازی، بازدارندگی به همراه دارد. در طرح جدید مجازات متناسب با عواید ناشی از قمار تعیین شده است.
🔹قانونگذار برای افرادی که اقدام به تبلیغ و ترویج قمار میکنند نیز تا ۶ ماه حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است. در گذشته ممکن بود مسدود سازی درگاهها یکی دو روز زمان ببرد، اما این امکان فراهم شده تا در کمتر از یک ساعت امکان مسدود سازی این درگاهها فراهم شود.
🔸پیشتر گزارشهایی از چگونگی شرطبندی و کلاهبرداری سایتهای قمار منتشر شده بود، همچنین آماری از درگاههای بانکی مستقیمی که در اختیار این سایتها است، منتشر شد.
✅ @BDON_SANSOR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتشار اولین تصاویر از مراحل تست واکسن کرونای ایران/کارآزمایی بالینی این هفته بر روی انسان آغاز خواهد شد
🆔 @YjcNewsChannel
🔻در پی گستاخی و سادهلوحیهای اخیر اعلام شد؛
✊ تجدید بیعت حوزههای علمیه با امام خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی
◻️حوزههای علمیه پیمان خود را با رهبری عظیمالشأن انقلاب اسلامی تجدید و از برخی ساده لوحیها و گستاخیهای دشمنپسند اخیر اعلام برائت و حرمتشکنان بیانصاف را به بازگشت به دامن انقلاب و مردم و ارزشهای اخلاقی و توبه در پیشگاه خداوند متعال فرا میخواند و مسؤلان محترم را به پیروی از رهبری معظم و اهتمام به انجام وظایف خود و اوامر رهبری و گره گشایی از کار مردم شریف و پیگیری مسائل سفارش میکند.
🔴 برای تجدید بیعت و ثبت امضای اینترنتی وارد این لینک شوید:👇
hawzahnews.com/news/933757
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
31.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزههای علمیه
🔴 نشست علمی «بررسی ریزشهای جبهه حق» با حضور اساتید برجسته حوزه به صورت مجازی برگزار میشود
اخیرا یکی از اساتید اخلاق، با اهانت به ولی فقیه و امام جامعه و دفاع از یک جاسوس محاربِ معدوم، سقوط خویش از کرسی اخلاق را فریاد زد.
چندی پیش نیز در واقعهای دیگر یکی از اساتید علم کلام با بیان سخنانی تحریک کننده علیه وحدت مذاهب اسلامی، انحراف کامل خود از مسیر حق و حقیقت را به نمایش گذاشته بود.
این دو واقعه تأسف برانگیز از یکسو موجب تأثیر و نگرانی مؤمنین و پیروان راه حقیقت شد و از سوی دیگر نشان داد، حرکت در مسیر صالحین ضمانتی جز ایستادگی و مراقبهی همیشگی ندارد و حب دنیا، حب جاه و مقام، حب شهرت و ثروت و حتی حب اولاد ناصالح میتواند موجب جدایی از حق و افتادن در مسیر گمراهی باشد.
هرچند اینگونه مسائل همواره در طول تاریخ وجود داشته و ریزشها در هر جامعۀ دینی امری طبیعی و مرسوم بوده است و نباید موجب نگرانی یا سستی و تشکیک ایمان در قلوب مؤمنین شود.
در پی نگرانیهای به وجود آمده، آیت الله عباس کعبی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه و حجت الاسلام جواد سلیمانی امیری در نشستی با عنوان «ریزشهای جبهه حق» به بررسی تاریخی، معرفتی و جامعه شناختی این پدیده میپردازند.
این نشست روز پنجشنبه چهارم دی ماه 1399، ساعت 10 الی 12 به صورت مجازی و به همت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزههای علمیه برگزار میشود.
برای شرکت در این نشست میتوانید به سایت اندیشه قم (andisheqom.com) و صفحه مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه در سامانه آپارات (aparat.com/pasokhtv/live) مراجعه نمایید.
➡️@spasokh
هدایت شده از سوادرسانه بدر
30.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ ماهیت فضای مجازی در 3 دقیقه!
❇️ با دقت ببنید تا بسیاری از سوالات و شبهات شما درباره فضای مجازی و شبکه های اجتماعی پاسخ داده شوند ...
👌 برای دوستانتان بفرستید ...
✅ یادگیری بهترین استفاده ها از فضای مجازی در مجموعه بدر
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
مجموعه فرهنگی رسانه ای
بدر(بصیرت در رسانه)👇
🔹گروه
https://eitaa.com/joinchat/1082589243C010f2f6f64
🔹بایگانی نشستها
@savad_k
🔹کانال
http://eitaa.com/joinchat/2011496448C2b00395a53
هدایت شده از سوادرسانه بدر
💢چگونه شستشوی مغزی می شویم؟
شستشوی مغزی به این معناست که تحت شرایط خاص، فرد ناخودآگاه وادار به تبعیت از اندیشه یا خواستههای افراد دیگر می شود و تغییرات عمدهای در باورها و در نتیجه در رفتارهای او به وجود می آید.
ادگار شاین «#ایزوله_شدن_از_دیگران» و «#دستبندهای_طلایی» را دو ایدهی اصلی شستشوی مغزی میداند. ايزوله شدن از دیگران یعنی اینکه ارتباطات وی را با دیگران کم یا قطع کنیم تا از منابع دیگر ورودی نداشته باشد و دستبندهای طلایی یعنی آن که به نوعی منافعش را گره بزنیم به خودمان که تداوم وضعیت فعلی برایش جذاب باشد.
نشانه های فرآیند شستشوی مغزی چیست؟ در واقع می توان 5 شاه کلید اصلی شستشوگران را به ترتیب زیر برشمرد:
❎تکرار خستگی ناپذیر: یک ایده اصلی یا جمله محوری مرتب تکرار می شود تا کاملا ملکه ذهن تان شود.
❎ترس آفرینی از دیگران: ایده ها و دیدگاه های متفاوت با ایده اصلی معمولا به توطئه، خطای فاحش، سو نیت، ساده دلی یا فریب کاری متهم می شوند.
❎ تعمیق بخشی هیجانی: برای محکم کاری و رفتن ذهن شما به مراحل عمیق تر از شستشوهای احساسی و شور انگیز استفاده می شود. به این ترتیب فکر منطقی و بکارگیری ادراک مشکل تر می شود.
❎ قدرت انتخاب توهمی: شستشودهنده، تعدادی انتخاب جلوی شما می گذارد اما در واقع تمام انتخاب ها به یکی ختم می شوند. شستشودهندگان عاشق دادن انتخاب های فراوانی هستند که به یک محصول/ایده یکسان ختم می شوند. ایده اصلی در لباس های متفاوت پیش روی شما گذاشته می شود.
❎ ایزوله سازی و قطع ارتباط: برای اطمینان از اینکه شما در معرض ایده های متفاوت از ایده اصلی قرار نگیرید سعی می شود به ترفندهای مختلف، ارتباط شما با دیگران و دیگر اندیشان قطع شود.
#امپراطوری_های_رسانه_ای معمولا از این شاه کلیدها به خوبی استفاده می کنند.
❌چه می توان کرد؟
راهبرد اصلی مبارزه با شستشوی مغزی سه گانه «تنوع، ارتباط و مقایسه» است.
1️⃣شما باید منابع مختلف داشته باشد. چند روزنامه، چند سایت، چند حزب، چند کانال با دیدگاه های متفاوت داشته باشند.
2️⃣در شبکه ارتباطی متنوع حضور داشته باشید. ارتباط محدود و در یک فضای بسته شما را به بن بست ذهنی و استبداد فکری می کشاند. گروه های فکری، اقوام متفاوت، تیم های کاری مختلف، پروژه های متنوع باعث می شود اتاق ذهن شما پنجره های متفاوتی داشته باشد. وگرنه اگر اتاق شما فقط یک پنجره در یک زاویه داشته باشد تصاویر شما تکراری خواهند شد.
3️⃣هر چیزی که به شدت تکرار می شود اما دلیلی برای آن ذکر نمی شود را بگذارید در لیست سیاه. و آن را با ایده های متضاد و متفاوتش مقایسه و بررسی کنید و آن را که بر اساس شواهد و دلایل، عقلانی تر و موجه تر بود تا اطلاع ثانوی بپذیرید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
مجموعه فرهنگی رسانه ای
بدر(بصیرت در رسانه)👇
🔹گروه
https://eitaa.com/joinchat/1082589243C010f2f6f64
🔹بایگانی نشستها
@savad_k
🔹کانال
http://eitaa.com/joinchat/2011496448C2b00395a53
*#ج.مطالباتامضایاینترنتی*
*#نشر_حداکثری*
* با یکبار عضویت در سامانه فارس من و ذخیره گذرواژه میتوانید هرماه درچند دقیقه از پویشهای برگزیده ومهم فارس من حمایت کنید. برای احیای امر به معروف از این چند دقیقه دریغ نکنیم🙏*
در صورتیکه با یک مرورگر موفق نشدید با مرورگر های مختلف را امتحان کنید.
پویش پاسخ سخت به عاملان ترور شهید فخری زاده
https://www.farsnews.ir/my/c/46103
بازرسان آژانس را اخراج و بازرسیها را متوقف کنید.
https://www.farsnews.ir/my/c/46159
الزام به رعایت حجاب در فیلمهای سینمایی
https://www.farsnews.ir/my/c/40271
سلبریتی ها از مالیات معاف نشوند
https://www.farsnews.ir/my/c/43147
ساماندهی فضای مجازی چه خواهد شد؟
https://www.farsnews.ir/my/c/46198
صداوسیما دستور قانونی مرکز ملی فضای مجازی را اجرا کند
👉🏻 https://www.farsnews.ir/my/c/45476
اینستاگرام فیلتر شود
https://www.farsnews.ir/my/c/45469
از پیامرسان گپ حمایت شود -
https://www.farsnews.ir/my/c/32336
آموزش و پرورش همچنین وزارت علوم در انتخاب پیامرسانها تجدیدنظر کنند -
https://www.farsnews.ir/my/c/44842
#پویش_ملی_مطالبه_مردمی_طب_سنتی_و_داروهای_مجرب_گیاهی_در_مهار_کرونا
https://www.farsnews.ir/my/c/45580
درخواست ایجاد تماس گروهی در پیامرسانهای ایرانی
https://www.farsnews.ir/my/c/32559
⁉️ چرا از پیام رسانهای ایرانی به خوبی حمایت نمیشود؟
https://www.farsnews.ir/my/c/32244
چرا کیش محلی برای هتک حرمت و قتلگاه فرهنگی شده است
https://www.farsnews.ir/my/c/46999
لزوم تولید و پخش انیمیشن های ایرانی در #رسانه_ملی
https://www.farsnews.ir/my/c/44428
"کمپین های فارس من کمتر و با کیفیت تر شوند"
https://www.farsnews.ir/my/c/34365
🔸تا میتوانید نشر دهید🔸
سلام
ممنون میشم بذارید تو کانال خوبتون
⭕️ کارزار «درخواست محاکمه وزیر ارتباطات»
لطفا با کلیک روی لینکزیر👇🏻حمایت کنید:
👉🏻 https://www.karzar.net/jahromi
با به اشتراکگذاری این لینک و ارسال آن برای دیگران، نسبت به جمعآوری امضاء اقدام کنید.
#منفعل_نباشیم
#محاکمه_جهرمی
✊🏻 @phonemotalebe
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
⭕️٢٧٠٧٩ نفر برای تست انسانی واکسن کرونای ایرانی اعلام آمادگی کردند
🔸نیکی ملکی رئیس مرکز اطلاع رسانی ستاد اجرایی فرمان امام:
🔹تا الان ۴۴٩۴١ نفر برای داوطلبی تست انسانی واکسن کرونای ایرانی ستاد اجرایی فرمان امام با ۴٠٣٠ تماس گرفتند و ٢٧٠٧٩ نفر اعلام آمادگی کردند.
👉 yjc.ir/00Vut7
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از عصر هوشمندی
🎯نفوذ رسانههای جمعی در مردم چگونه انجام میشود؟
✍️معصومه نصیری ـ مدرس سواد رسانهای
▫️امروز عرصه، عرصه تنازع برای بقا از طریق نفوذ هر چه بیشتر در افکار عمومی است. در این میان صاحبان و مدیران کلان رسانههای جهان بهخوبی دریافتند برای تاثیرگذاری عمیقتر و ماندگارتر بر افکار عمومی باید آنها را در «خواب عدم هوشیاری» نگه دارند؛ یعنی چه؟ یعنی نباید هوشیاری مخاطب را تحریک کنند البته این موضوع در پوستهی ظاهری تلاش برای آگاهسازی انجام میشود.
▫️ملوین دفلورکه سالها درباره ارتباطات جمعی و شناخت آن فعالیت کرده است، معتقد است: تأثیرات و نفوذ رسانههای جمعی بر مردم را در سه سطح #شناختی، #عاطفی و #رفتاری باید طبقهبندی کرد. او بر این باور است که در جنگ رسانهای، دو بُعد بینش و گرایش مورد هدف قرار میگیرد اما درنهایت به کنش و رفتار مخاطب ختم میشود.
▫️با این تعریف باید گفت «ایجاد ابهام در مخاطب»، «برخورد اطلاعات متناقض»، «برجستهسازی اخبار»، «شکلدهی به نگرشها» و ... تاثیرات بینشی یا شناختی هستند. «ایجاد انفعال در افراد»، «افزایش نفوذپذیری»، «افزایش حس نگرانی»، «افزایش عدم امنیت اجتماعی» و... از تاثیرات گرایشی بوده و «ایجاد نگرشهای جدید»، «مبهم جلوه دادن شرایط»، «منفعل ساختن مخاطب» و... نیز از تاثیرات کنشی یا رفتاری قلمداد میشوند.
▫️امروز رسانهها با بزرگنمایی، کوچکسازی، تکرار و تعمیم و... هم به مخاطبان میگویند چگونه فکر کنند و هم میگویند به چه چیزی با چه عمقی و از چه زاویهای فکر کنند. رسانه این توان را دارد که ذهن شما را به دورترین نقطه از واقعیت برده یا یک فریب را پیش چشم واقعی جلوه دهد و شما توان انکار آن را نداشته باشید.
▫️از سوی دیگر امروز این جمله را نباید فراموش کرد که مخاطبان دیگر سرکوب نمیشوند بلکه سرگرم میشوند. پس سرگرمی یکی دیگر از روشهای رسانهها برای نفوذ در افکار عمومی برای انتقال معناست که با تصویرسازی رخ میدهد. تصاویر از آن جهت مهم هستند که مردم آنچه میبینند را باور میکنند پس تصاویر دستکاری شده یا صحنهسازی شده یا دارای جهت مشخص بر فکر مردم اثرمیگذارد.
▫️امروز نزاع میان رسانهها بر سر مهندسی توجه، تصاحب افکار و جهتدهی به ترجیحات و سلایق مردم جوامع برای تربیت شهروندانی یکدست و بیدردسر است. شهروندانی که رسانه و کارکرد آن را میشناسند و در عین حال دانش و مهارت مواجه با آن را (#سواد_رسانهای) کسب کردهاند، پیروزان واقعی این عرصه هستند. آنها فراگرفتهاند رسانه را مدیریت کنند و نه رسانه آنها را.
✅#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
هدایت شده از کانال رسمی دکتر زهرا شیخی
هدایت شده از سوادرسانه بدر
💠 سوادرسانه با بصیرت رسانهای تفاوتهای زیادی دارد.برخی ازمهمترین تفاوتها عبارت است از:👇
1⃣ مخاطب #سوادرسانه تنهاکاربران،ولو کاربر عادی هستند.
👈 امامخاطب بصیرت رسانهای،شامل کاربران عادی،نخبگان ومسئولان کشوری هستند.
2⃣ در سوادرسانهای به کاربران تکالیفی میدهندکه غالب آن برای کاربران عادی رسانه(که عموم مردم این گونهاند)غیرقابل اجرا است.حتی برخی راهکارها وتکالیف وبایدها ونبایدها رانخبگان سوادرسانهای نیز نمیتوانند اجرا کنند.
👈 اما دربصیرت رسانه،مطابق آیه شریفه لا یکلف الله نفساً الا وسعها،بهتناسب توان مخاطب،راهکار وتکلیف بیان میشود.
3⃣ محورفعالیت در سوادرسانه،اومانیسم وعلوم انسانی غربی است.
👈 درحالیکه محور فعالیت دربصیرت رسانهای، دین وخصوصاً احکام فقهی است.
✔️ بهبیاندیگر،در #بصیرت_رسانه،محورتولید،توزیع،مصرف،تحلیل و آنچه مربوط به اطلاعات وارتباطات شود،دین و آموزههای دینی است.
4⃣ اساتید سوادرسانه معتقدندکه معضلات موجود(اگرقائل باشندکه معضلی وجوددارد)، ناشی ازفعالیت نادرست کاربران(خواه به دلیل نداشتن فرهنگ ویا سوادرسانه)است.
👈 درحالیکه درآموزههای بصیرت رسانه،معضلات رسانه شامل نحوه مدیریت،ساختار،فرایند تولید،توزیع ومصرف،ویژگیهای کاربر ومحتوای موجود دررسانه است.
5⃣ غالب اساتید سوادرسانه و بهطورکلی ماهیت سوادرسانه، نهتنها اعتقادی به مواجه سلبی بابرخی رسانههاندارند،بلکه علاوه بربیهوده و لغودانستن این عمل،از مسئولان خواستار تسهیل دسترسی به همه رسانههای جهانی هستند.
👈 امامبتنی برآموزههای بصیرت رسانه،با توجه به اصل امربهمعروف و نهی ازمنکر و واقعیات زندگی بشری،علاوه برپیگیری امور ایجابی،بهشدت به مواجهه سلبی باهر رسانه فاسد معتقدبوده وبرای مسدودسازی آن،تلاش میشود.
6⃣ مروجان سوادرسانهای معتقدند بافرهنگسازی درحوزه کاربری میتوان برمعضلات فعلی رسانهها توفیق یافت.
👈 امااساتید بصیرت رسانهای براساس شواهد ومستندات فراوان،معتقدند صرف سرمایهگذاری درحوزه کاربری وآموزش سوادرسانه،کمتراز5درصد ازمعضلات رسانه رانخواهد کاست.
7⃣ براساس مبانی سوادرسانه،دهکده جهانی بارهبری صهیونیزم بینالملل ورژیم آمریکا راحداقل درحوزه #رسانه راباید پذیرفت ونمیتوان متعرض محتوای منتشر شده ازسوی رسانهها گشت.
👈 امابراساس مبانی بصیرت رسانه،باید باکسب استقلال درحوزه رسانه وبسط جهانی آن،هژمونی رسانهای صهیونیزم بینالملل رادرهم شکست ونباید بههیچعنوان اجازه دسترسی رسانههای شرق وغرب به کاربران بومی راداد.
8⃣ در سوادرسانه،تفاوت سطح دسترسی مدیر ولوازم آن دیده نمیشود.
👈 اما دربصیرت رسانه این واقعیات به عینه بیان میشود.
9⃣ درآموزههای سوادرسانه، بدون واکاوی علل وعوامل ایجادآسیب توسط رسانهها،بهصورت غیرکارشناسی،راهکارهایی درسطح کاربران ارائه میشود.
👈 اماکارشناسان بصیرت رسانه،پس ازبررسی دقیق عوامل وعلل ایجادآسیب توسط رسانهها،راهکارهابهصورت جامع ودر5سطح مسئولان،تولیدکنندگان(اعم ازمحتوا،خدمات،سختافزار ونرمافزار)نخبگان،خانوادهها وکاربران ارائه میکنند.
🔟 آموزههای سوادرسانه کمتر درحوزه مدیریت رسانه متمرکز است.به حوزه دشمنشناسی،اصول،مبانی،روشهای تأثیرگذاری برمخاطبان وجایگاه رسانه درجنگهای هیبریدی و مسئله مهم وحدت مدیریت رسانه توجه بسیارکمی میشود.
👈 اما دربصیرت رسانه،به تمامی مواردفوق،بهصورت جامع وکامل پرداخته میشود.
1⃣1⃣ اساتید سوادرسانه معتقدندکاربران باتجهیز خود به سوادرسانه،میتوانند اراده خودرا برمدیران وگردانندگان رسانه،خصوصاً رسانههای نوظهور متعلق به دشمنان،تحمیل نمایند.
👈 کارشناسان بصیرت رسانهای،چنین ادعایی راتوهمی بیش ندانسته ومعتقدند سپردن عموم کاربران(ولومجهز به سلاح سوادرسانه باشند!)به رسانههای متعلق به دشمنان،مانند رهاسازی مردم درجنگل پر ازدرندگان وحشی است.
2⃣1⃣ درآموزههای سوادرسانه، اصل براستفاده ازرسانه بوده وصرفاً درکیفیت استفاده ازرسانه مناقشه میشود.
👈 اما درآموزههای بصیرت رسانه دراصل استفاده ونوع استفاده ازرسانه مناقشه میشود.
3⃣1⃣ در سوادرسانه الگویی برای رسانه مطلوب ارائه نمیشود.
👈 اما دربصیرت رسانه،معتقداست بایدالگوی رسانه مطلوب برای اسلام وانقلاب اسلامی داشته باشیم وبراساس آن رسانهها راطراحی کرده و دراختیار کاربران قراردهیم.
4⃣1⃣ سوادرسانه بدون توجه به انسانشناسی ونقاط ضعف،قوت ونیازهای واقعی انسانها،اصول آموزههای خود رابنانهاده است.
👈 اما در بصیرت رسانه، به این موارد توجه ویژه شده.
📚 استادکهوند
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
مجموعه فرهنگی رسانه ای
بدر(بصیرت در رسانه)👇
🔹گروه
https://eitaa.com/joinchat/1082589243C010f2f6f64
🔹بایگانی نشستها
@savad_k
🔹کانال
@savad_r
هدایت شده از عصر هوشمندی
💢چرا احساس می کنیم همه چیز را می دانیم؟+راهکار
سه مساله احساس همه چیز دانی ما را تقویت میکنند:
۱- حجم بالای اخبار و تحلیل ها: اطلاعات بیشتر یعنی فرصت کمتر برای بررسی دقیق تر آن ها.
۲: سبک زندگی شتابان: زندگی امروزی نسبت به 200 سال پیش بسیار چگال تر شده است. یعنی میزان رخدادهای کاری و ارتباطاتی در واحد زمان بیشتر شده است.
۳: سواد مصنوعی: نظرات ما از پرسهزدن در شبکههای اجتماعی سرچشمه میگیرند، نه مطالعۀ کتابها! این کپی برداری از دانایی، در واقع #الگوی_جدید_نادانی است.
🔹به همین خاطر است که اخبار درست و غلط و شایعه و حقیقت در فضای مجازی تقریبا هم ارزشاند. چرا؟ چون ما فرصت نمی کنیم که درستی آنچه را که دریافت می کنیم، بررسی کنیم. بلافاصله آن را می خوانیم و احتمالا آن را برای دیگران ارسال می کنیم و در گفتگوهای خانوادگی یا دوستانه یا کاری مان از آن اطلاعات استفاده می کنیم که نشان دهیم از زمانه عقب نیستیم.
💢چه می توان کرد؟
1️⃣تعلیق قضاوت. نه باور کنید و نه رد کنید. زمانی که استدلال به نفع یا علیه آن گفته یا نوشته ندارید نه ردش کنید، قضاوت خود را معلق کنید تا زمان دریافت اطلاعات کافی برای قضاوت.
2️⃣در حالت مستی قضاوت نکنید!! دو روانشناس آمریکایی در مطالعات خود نشان دادند زمانی که افراد از آرامش فکری بیشتری برخورداند، کیفیت قضاوتهای حرفه ای شان افزایش پیدا می کند. مطالعات نشان داده زمانی که شتابزده، هیجانی، خسته و پریشان هستیم، کیفیت قضاوت های ما افت می کند و قضاوتی که در زمان شتابزدگی می کنیم به اندازه قضاوت یک فرد مست، غیرقابل اتکاست.
3️⃣به ساختارهای مشکوک، حساس باشید. جملاتی که با فعل مجهول و بدون فاعل ساخته شدهاند مانند «گفته میشود» یا «شنیدهها حاکی از آن است که» و «یا بر اساس اخبار منتشر شده» روشی برای پیچاندن شما هستند. در این ساختارها خبر وجود دارد. اما منبع خبر وجود ندارد.
4️⃣برای هرچه می خوانید یا می شنوید از خودتان بپرسید: الف) آیا از منبع خبر/گزارش مطمئن هستم؟ ب) آیا شواهد تاییدکننده یا استدلال های قانع کننده آورده شده یا اینکه یک حرف به زبان های مختلف تکرار شده؟ ج) آیا بین مقدمه و اطلاعات ارایه شده و نتایج رابطه منطقی وجود دارد؟ د) آیا تمام واقعیت بیان شده یا بخشی از واقعیت؟
5️⃣از چرا و کلمات هم خانواده استفاده کنید. آدم های دقیق دائم می پرسند چرا؟ چرا کاندیدای ریاست جمهوری شما بهتر است؟ چه چیز باعث می شود که فکر کنید قیمت ارز بالا می رود؟ چطور به این نتیجه رسیدید؟
✅#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
⭕️ آمادگی ستاد اجرایی برای تولید ماهیانه ۱.۵ میلیون دوز واکسن کرونا از ۴۰ روز دیگر/ اولین تزریق تا سه روز آینده
🔸مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در جریان بازدید از محل تولید واکسن ایرانی کرونا گفت:
🔹در این شهرک یک مرکز جامع تولید انواع واکسن را راهاندازی خواهیم کرد که آمادگی تولید ۹۰ درصد واکسنهای کشور در آن وجود خواهد داشت.
🔹تا امروز ۶۰ هزار نفر به صورت داوطلبانه برای تزریق واکسن کرونا با سامانه ۴۰۳۰ تماس گرفتهاند.
🔹۳۶ هزار نفر نیز پس از اطلاع از شرایط لازم، ثبتنام خود را قطعی کردهاند، اگرچه ما بیشتر از ۵۶ نفر را نمیتوانیم بپذیریم.
🔹ظرف دو سه روز آینده اولین تزریق انجام خواهد شد.
🔹ظرف ۴۰ روز آینده به ظرفیت تولید ماهیانه ۱.۵ میلیون دوز خواهیم رسید و از ۶ ماه دیگر این ظرفیت به ماهیانه ۱۲ میلیون دوز خواهد رسید.
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از بصیرت رسانهای
💠 سوادرسانه با بصیرت رسانهای تفاوتهای زیادی دارد.برخی ازمهمترین تفاوتها عبارت است از:👇
1⃣ مخاطب #سواد_رسانه تنهاکاربران، ولو کاربر عادی هستند.
👈 امامخاطب #بصیرت_رسانه_ای، شامل کاربران عادی، نخبگان ومسئولان کشوری هستند.
#جهش_مدیریت_در_فضای_مجازی
کانال #بصیرت_رسانه_ای را به دوستان خود معرفی کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
هدایت شده از بصیرت رسانهای
🔶حضور جریان ساز در فضای مجازی🔶
#امام_خامنه_ای:
🔹دستگاههای مختلفی در فضای مجازی حضور دارند اما حضور در این فضا باید یک #حضور_جریان_ساز باشد، ضمن اینکه بهترین راه شناسایی و ارتباط باگروههای موثر فرهنگی و یافتن سوالها و سرنخهای فکری آنان، استفاده از فضای مجازی است.۱۳۹۷/۱۱/۷
#رسانه_و_فرهنگ
#جهش_مدیریت_در_فضای_مجازی
کانال #بصیرت_رسانه_ای را به دوستان خود معرفی کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7