eitaa logo
مرتضی رجائی
1.2هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
713 ویدیو
38 فایل
🔰نویسنده حوزه #تربیت 🔰دانش‌پژوه دکتری #حکمرانی 📚تربیت اسلامی از نگاه رهبر فرزانه انقلاب (۵جلد)، قالب‌های برنامه‌سازی تربیتی (۵جلد)، تربیت با کتاب (۴جلد)، خلوت ناامن. 🆔️ @rajaaei
مشاهده در ایتا
دانلود
رهبر معظم انقلاب: «بعد از آنکه جوان‌های ما، را تسخیر کردند و توانستند کاغذهایی را که خرد شده بود، جمع کنند و به‌صورت کتاب دربیاورند، معلوم شد که چه توطئه‌هایی داخل سفارت آمریکا وجود داشته. این کتاب‌ها حدود هفتاد جلد است؛ چرا هیچ نشانی از این کتابها در مجموعه مدارس، دبیرستان‌ها و دانشگاه‌های ما نیست؟ این یکی از اعتراض‌های من است.» (۱۳۹۵/۸/۱۲) ❓راستی، ما مدعیان در رابطه با این دغدغه حضرت آقا چه‌کار کرده‌ایم؟ 🔻 | دانلود مجموعۀ ۱۱ جلدی اسناد لانه‌ جاسوسی 📂 | جلد اول: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/1.pdf 📂 | جلد دوم: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/2.pdf 📂 | جلد سوم: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/3.pdf 📂 | جلد چهارم: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/4.pdf 📂 | جلد پنجم: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/5.pdf 📂 | جلد ششم: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/6.pdf 📂 | جلد هفتم: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/7.pdf 📂 | جلد هشتم: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/8.pdf 📂 | جلد نهم: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/9.pdf 📂 | جلد دهم: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/10.pdf 📂 | جلد یازدهم: basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/11.pdf نشانی در ایتا و تلگرام: 🆔️ @rajaaei_ir ⚠️انتشار با نشانی کانال.
📌چه کسی برای پی‌ریزی بحران امنیتی کاهش جمعیت در ایران مدال افتخار گرفته است؟! 🔸️پس از انقلاب اسلامی، موضوع کاهش جمعیت و سطح باروری اولین بار در برنامه اول توسعه هدفگذاری شد. بر اساس این برنامه، کاهش نرخ باروری کل از ۴.۶ فرزند در سال ۱۳۶۵ باید به ۴ فرزند در سال ۱۳۹۰ برسد و نرخ رشد جمعیت نیز از ۹.۲ به ۲.۳ درصد برسد. اما دولت وقت توانست در یک دوره ۵ ساله، نرخ باروری کل را در سال ۱۳۷۱ به عدد ۴ برساند. 🔸️بی‌توجهی مجلس شورای اسلامی و دیگر نهادهای نظارتی نظام سبب شد با ادامه سیاست های کاهش جمعیت، نرخ باروری کل از ۴ فرزند در سال ۱۳۷۱ به ۱.۲ در سال ۱۳۷۹ رسید که خط قرمز جمعیتی بود. 🔸️سیاست های کاهش جمعیت همچنان ادامه یافت، تا اینکه نرخ باروری در سال ۱۳۹۰ به ۱.۷ رسید. این کاهش شدید در جهان بی سابقه بود؛ زیرا این تحول جمعیتی در کشورهای توسعه یافته که مبدع و مروج کاهش جمعیت بوده اند در بازه زمانی ۱۰۰ تا ۱۵۰ سال اتفاق می افتد، اما در ایران در یک بازه ۱۵ساله اتفاق افتاد. 🔸️به دلیل همین موفقیت بی‌نظیر!!، در خرداد ۱۳۷۸، جایزه جمعیت سال ۱۹۹۹ سازمان ملل متحد، به دکتر وزیر پیشین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اهدا شد. این جایزه که در سال ۱۹۸۱ از سوی مجمع عمومی بنیانگذاری شده است، هر ساله به فرد یا نهادی اهدا می‌شود که در راه کنترل جمعیت از خود موفقیت بزرگی نشان داده است. ‼فقط مسلمان بودن و مسئولیت داشتن در جمهوری اسلامی دلیل بر درستی همه تصمیمات و اقدامات نیست. نشانی در ایتا و تلگرام: 🆔️ @rajaaei_ir ⚠️انتشار با نشانی کانال.
⚠️در سال ۱۳۷۸، دولت جمهوری اسلامی ایران برای موفقیت بی‌نظیر در و رساندن نرخ باروری به ۱.۲ در طول فقط ۱۵ سال، جایزه گرفت؛ اتفاقی که در کشورهای توسعه‌یافته ۱۵۰ سال طول می‌کشد!! (برای مطالعه در این باره، اینجا کلیک کنید) ⚠️در سال ۱۳۹۷ و فقط ۱۴ ماه پس از آغاز اجرای در ایران، به عنوان کشور برتر درزمینه اجرای این سند در آسیا و اقیانوسیه از دولت جمهوری اسلامی ایران تقدیر کرد. ⚠️خدا کند چند صباح دیگر خبر دریافت یک جایزه دیگر مثل این‌ها منتشر نشود؛ مثلاً برای تحقق اهداف از . نشانی در ایتا و تلگرام: 🆔️ @rajaaei_ir ⚠️انتشار با نشانی کانال.
🔴 مدیریت اذهان در رسانه 🔺به عکس دقت کنید؛ دیاثت رسانه‌ای آنجاست که یک روزنامه داخلی آن دستی که خط فقر را می‌کشد را دست قرار داده ...!!! ⚠️اینگونه با پول بیت المال تیشه به ریشه کشور می‌زنند. 💢در این تکنیک چون به صورت علنی و واضح عنصر مورد تبلیغ بیان نمی‌شود افراد را مورد هجوم قرار می‌دهد و ماندگاری و اثرگذاری بیشتری دارد. 🔸🔹🔸🔹 پ.ن: این را از یک گروه به کانال منتقل کردم. آنجا آی دی منبع اصلی حذف شده بود. یک جست‌وجوی مختصر هم کردم منبع اصلی را پیدا نکردم. چون این کار را نادرست و غیر حرفه‌ای می‌دانم، این را نوشتم که شما مخاطب گرامی بدانید به این مطلب احترام می‌گذارم و قلم نویسنده اصلی برایم محترم است.
📌حذف به عدالت اجتماعی کمک می‌کند یا به آن آسیب می‌زند؟! 🔸️شاید در ماه‌های آینده، دولت و مجلس یک برگزار کنند برای از اقتصاد کشور. چه این اتفاق بیفتد، چه نه، بد نیست در این باره بیشتر تحقیق کنیم و حداقل یک نظر نصفه و نیمه برای خودمان داشته باشیم. 🔸️یارانه پنهان همان یارانه‌ای است که مثلاً به سوخت و برق داده می‌شود. به این ترتیب، کسانی که امکان مصرف بیشتری دارند (مثلا چند خودرو پرمصرف دارند)، بیشتر هم از این یارانه بهره‌مند می‌شوند. 🔸️میزان یارانه پنهان به‌ازای هر ایرانی روزی ۴۵هزار تومان است، که سهم مردم فقیر و متوسط را هم ثروتمندان می‌ریزند توی باک خودروهایشان. 🔸️با این توضیح، شاید خیلی‌ها از حذف این یارانه استقبال کنند؛ همان‌گونه که یکی از نمایندگان مجلس بر ضرورت و کارآمدی این طرح تأکید کرده است و کسانی هم او را تأیید کرده‌اند (تصاویر بالا👆). 🔸️ولی این دیدگاه مخالفانی هم دارد؛ مثلاً (اقتصاد دان) آن را نسخه برای بیمار ایران می‌داند؛ مکتبی که مسبب بسیاری از فروپاشی‌های اقتصادی در دنیا و زمینه‌ساز وضع فعلی اقتصاد در ایران است. 🔸️مثلاً تصور کنید برای تحقق ، یارانه بنزین را حذف کنند و ماهانه ۱.۳۵۰.۰۰۰ تومان به هر ایرانی بدهند؛ ولی واقعی شدن قیمت سوخت، سبب شوک ناگهانی به بازار و رشد چندین برابری قیمت کالاها و خدمات شود. در این صورت باز هم کسانی که بیشتر آسیب می‌بینند، دهک های پایین جامعه خواهند بود. نشانی در ایتا و تلگرام: 🆔️ @rajaaei_ir ⚠️انتشار با نشانی کانال.
حکومت اسلامی،جلسه۴.mp3
12.39M
📚 تدریس کتاب حکومت اسلامی؛ درسنامه اندیشه سیاسی اسلام 📗جلسه ۴: تبیین مفهوم مرجعیت همه‌جانبه دین در عرصه سیاست و اداره جامعه/معرفی سه گروه منکران حکومت دینی 🎙محتوای جلسه۴: 🔸️معرفی پنج مورد از مهم‌ترین شئون سیاست و حکومت 🔸️تبیین امکان بررسی مرجعیت همه‌جانبه دین در دو سطح "امکان ذاتی دین در پنج محور بالا" و "دخالت بالفعل یک دین خاص در این پنج محور" 🔸️اشاره به سکولارها به‌عنوان یک گروه از مخالفان حکومت دینی 🔸️سه پاسخ به منکران حکومت دینی با استناد به تجربه‌های تاریخی ناگوار از حکومت دینی (مدرسه علمیه ملاصادق قم، ۱۴۰۰/۰۸/۱۵) نشانی در ایتا و تلگرام: 🆔️ @rajaaei_ir ⚠️انتشار با نشانی کانال.
‏یکی از علت‌های اصلی مشکلات مختلف کشور، حتی مشکلات اقتصادی، جدی نگرفتن ‎ نیرو در طول سال‌های پس از انقلاب بوده و هست؛ حتی در این دولت انقلابی. سال تحصیلی جدید بدون ‎ شروع شده و دارد پیش می‌رود؛ ظاهراً همه چیز هم آرام است و همه هم خوشحالند و اتفاقاًچقدر هم میخندند! یا در این مملکت قحط الرجال است در عرصه تربیت دینی، یا اینکه فقط ماییم که را مهم‌ترین وظیفه و تضمین کننده آینده و رفاه و امنیت کشور می‌دانیم. نشانی در ایتا و تلگرام: 🆔️ @rajaaei_ir ⚠️انتشار با نشانی کانال.