*زندگی یک مادر دهه شصتی با ۹ فرزند + عکس*
زهرا صادقی، متواد ۶۴ دختری از خانوادهای سه فرزنده که در منطقه قیطریه تهران بزرگ شده است. کلاس سوم راهنمایی بوده که پسرعمهاش به خواستگاری میآید و عقد میکنند و بعد از یک سال هم به خانه خودشان میروند تا مانند تمام زوجهای خوشبخت زندگی شیرینشان را آغاز کنند.
تمام کردن تحصیلات دیپلم زهرا (که در خانواده فاطمه خطابش میکنند) برای همسر خیلی مهم بود. پس تا اتمام سال پیش دانشگاهی زندگی را با اولویت تحصیلات فاطمه خانم ادامه دادند. تا اینکه در پایان سال تحصیلی و نزدیک ایام کنکور، متوجه میشوند که اولین ثمره زندگیشان در راه است.
اصلاً برنامهای برای تعداد زیاد فرزند نداشتیم
«فرزند سومم را هم به دنیا آوردم و خداوند یک زندگی پر از شور و نشاط و خیلی روتین را به ما داده بود. دو پسر داشتم و یک دختر. همه میگفتند: «خب دیگه! جنستون هم جور شد. بچه کافیه براتون» دانشگاه قبول شده بودم و ترم ۳ رشته علوم تربیتی را میخواندم که متوجه بارداری چهارم شدم. انگار شهابسنگی افتاده بود وسط زندگیام. تمام برنامههایم بهم ریخته بود. من تا آن روز برای فرزندانم و زندگیام چیزی کم نمیگذاشتم ولی حضور فرزند چهارم روتینهای ذهنمان را به هم میریخت. نه میخواستم از مهدکودک و پرستار استفاده کنم و نه منزلم نزدیک مادرم بود که بتوانم روی کمک ایشان حساب باز کنم. خیلی چیزها در ذهنم مرور شد. گزینههای مختلف. ذهن فعال و معترض من سوالات فراوانی را به میان میآورد که آرامش را از من گرفته بود.
«حالا که من بچه نمیخواهم، چرا خدا برای من این برنامه را ریخته؟»
«خواست من با خواست خدا د
«خواست من با خواست خدا در تعارض بوده؟»
«یعنی خدا من را دوست نداشته که این تقدیر را برایم خواسته است؟»
و...
از آن جایی که هرگز خودم را انسان آرامی نمیدیدم و سازگاری با چشم و گوش بسته در توانم نبود، نمیتوانستم آرام بنشینم. من با سه فرزندم تمام نیازهای مادرانه و تجربیات شیرینش را گذرانده بودم و اکنون برای زندگیای باید آماده میشدم که اولین مخاطب متعجبش خودم بودم. ۴ فرزند؟ خیلی زیاد است!
وقتی تصمیم به فرزندآوری گرفتیم وضعیت مالی خوبی نداشتیم
به پاسخ سوالم رسیدم؛ *امروز با ۹ فرزند با سنهای ۱۶، ۱۴، ۱۱، ۹، ۷، ۶، ۴، ۲ سال و ۵ ماه به عنوان یکی از خوشحالترین آدمهای روی زمینم و هر شب قبل از خوابم خدا را شکر میکنم.* خدا را شکر میکنم که همسرم را دارم و فرزندانی سالم و صالح خدا به من عطا کرده است. در دورانی که دنبال پاسخ سوالاتم بودم به خیلی چیزها رسیدم و برایم مسجل شد که حضور فرزند برای زندگی من بسیار خوب و پربرکت است. الان که در یک خانه ۱۲۰ متری دوخوابه در استان البرز زندگی میکنم و یک خودروی سمند داریم میتوانم بگویم که یکی از خانوادههای متوسط جامعه هستیم. اما واقعیت این است که زمانیکه تصمیم به زیاد شدن تعداد فرزندانمان گرفتیم اصلاً وضعیت مالی خوبی نداشتیم. همینقدر بگویم که زمانی که من ۶ فرزند داشتم، خانه بسیار کوچک یک خوابه داشتیم و تنها یک موتور وسیله نقلیهمان بود.»
«خیلیها به من میگویند بعد از ۹ زایمان هنوز بدنت سالم مانده؟ اغلب این سوال در شرایطی پرسیده میشود که خود شخص تصورش از زایمان، تحلیل رفتن بدن فرد است. باید بگویم از آنجا که همسر من سالهاست در زمینه طب سنتی مشغول تحقیق و مطالعه است، هم تغذیه در منزل ما و هم درمان بیماریها و حتی تقویت بنیه بدن همه افراد را با همین روش پیش بردیم. الحمدلله تا الان نه بیماریهای سنگین گرفتهایم و اینکه اگر بیمار شدهایم سریع و راحت درمان شدهایم. کرونا، سرماخوردگی و آبله مرغان از بیماریهای مسری بود که درِ خانه ما را هم زد. از نظر اقتصادی الحمدلله مشکل ویژهای نداریم و برای گذران روزمره و نیارهای اساسی زندگی دستمان به دهانمان میرسد. در دوران کرونا و آموزش مجازی، همه بچهها در ابتدا با یک گوشی سر میکردند. اما دیدیم تداخل ساعات درسی زیاد شد. برای دو پسر بزرگتر هر کدام یک گوشی گرفتیم و برای ۴ فرزند کلاس ششمی، چهارمی، دومی و اولی هم با هم یک گوشی داریم.
*قوانین خانه ما!*
وجود قانون در هر اجتماعی لازم است. هم برای حفظ نظم و هم برای حفظ حقوق افراد. اینجا هم قوانین خودش را دارد. چون با وضع قانون هم تکلیف من در خانه مشخص است و هم تکلیف فرزندم.
-اگر سفره پهن باشد، تمام افراد خانه باید دور سفره جمع شوند. حتی اگر گرسنه نباشند و یا غذا خورده باشند.
- استفاده از گوشی برای هر فرد تنها دو ساعت مجاز است.
-تمام افراد هر جایی که رفته باشند تا قبل از غروب آفتاب باید خودشان را به منزل برسانند.
-برای ساعت خواب هم قانون داشتیم که در دوران کرونا این موضوع به شدت نقض شد و احترام به قانون کمرنگ شد.
راستی! اینجا خانهای بدون تلویزیون است. بله درست خواندید. در این خانه تلویزیونی وجود ندارد.
از ابتدای ازدواج ما تلویزیون تهیه نکردیم، چون من و همسرم (دکتر داوود) خیلی اهل دیدن تلویزیون نبودیم. تا چند سال بعد از ازدواج و زمانی که اولین فرزندمان را داشتیم. یکی از اقوام به عنوان سوغات از یک سفر به ما یک تلویزیون هدیه داد. چند سالی هم در خانه مان بود اما چون اهل استفاده از تلویزیون نبودیم اغلب کنجی از خانه خاموش مانده بود. چون بعد از فرزند سومم دیگر برای ما جایی نداشت، به کسی هدیهاش دادیم که از آن استفاده میکرد.
سرگرمی در این خانه فقط با بازی بین خواهرها و برادرهاست. حتی استفاده از گوشی و بازیهای دیجیتال هم خیلی مرسوم نیست.
*تفریحهای ویژه*
مسافرت مهمترین تفریح خانواده ماست. اینکه اغلب به خاطر شغل همسرم به شهرهای مختلف دعوت میشویم باعث شده مسافرتهای ویژهای را تجربه کنیم.
اطلاعیه
اعضای محترم سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور
با اهدای سلام و احترام؛
اینجانبان نمایندگان وزرای محترم در شورای مرکزی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران، مختصری از آخرین وضعیت موجود در سازمان را برای اطلاع همه اعضا به عرض می رسانیم.
دوره فعالیت شورای مرکزی موجود سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور در مرداد 1399 باتمام رسیده و شورای مرکزی موجود، بیش از 25 ماه است که خارج از محدوده قانونی، به فعالیت خود ادامه می دهند و به دلایل واهی، تاکنون از برگزاری انتخابات استنکاف و با جوسازی های مختلف، انتخابات را برگزار نکرده اند. در آخرین مورد؛ مصوب شده بود که انتخابات 6 اسفند 1400 برگزار شود که بار دیگر با حاشیه پردازی های مختلف و با وجود پیگیری های مداوم نمایندگان وزرا؛ این امر محقق نشد.
آئین نامه انتخابات در تاریخ 3/9/1400 تصویب و برای اجرا ابلاغ شد. براساس ابلاغ آئین نامه رئیس سازمان، طی احکامی جداگانه، شروع بکار اعضای هیأت نظارت مرکزی را ابلاغ کردند و هیات نظارت مرکزی در دی ماه 1400 شروع بکار نمود و در جلسات متعدد شیوه نامه نظارت و زمان بندی انتخابات برای برگزاری انتخابات پرشور و حداکثری در 6 اسفند 1400 را مدون کرد ولی در کمال ناباوری و خلاف مقررات، پس از آغاز روند برگزاری انتخابات، برخی از اعضای شورای مرکزی که البته در نتیجه حاصل از انتخابات به صورت مستقیم ذینفع هستند؛ دریافتند که ترکیب هیات نظارت به گونه ای است که با درخواست های خلاف مقررات آنها و مدیریت نتایج انتخابات همراهی نخواهد کرد؛ لذا به دلایل واهی، اقدام به مهندسی ترکیب، با هدف تعیین نتیجه انتخابات نمودند که با عدم پذیرش این موضوع توسط هیات نظارت مرکزی، به عنوان یک نهاد مستقل در برگزاری سالم انتخابات، مواجه شدند. پس از این اصرار بر حاکمیت قانون و صیانت از آرای شرکت کنندگان در انتخابات، متاسفانه مسئولان سازمان از پاسخ به 17 نامه ارسال شده هیات نظارت مرکزی، استنکاف نموده و امکانات و ملزومات درخواست شده هیات نظارت مرکزی را در اختیار این هیات قرار ندادند و شروع به کارشکنی در روند برگزاری انتخابات نمودند تا اینکه در زمان مقرر؛ انتخابات برگزار نشد. پس از آن بارها جلساتی تشکیل شد که با عدم حضور اعضای شورای مرکزی، به حدنصاب قانونی نمی رسید ولی شاهد مصوبات محیرالعقول شورای مرکزی بودیم!
اصرار نمایندگان وزرا به عنوان تنها کسانی که در شورای مرکزی موجود ذینفع در نتیجه حاصل از برگزاری انتخابات نیستند؛ مراعات دقیق قانون تاسیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره می باشد؛ امری که به مذاق برخی خوش نمی آیند و تا به حال قانون را به میل خود، مدیریت کرده اند. ما هر روز شاهد درخواست های مکرر اعضای محترم سازمان برای احقاق حقوق خود هستیم و با معطلی چند ساله اعضا پشت درهای کمیسیون ها برای اخذ پروانه، برخوردهای سلیقه ای و بعضا رد کردن های بدون مبنا و . . . مواجهیم، حقوق عامه حدود 40 هزار نفر کسانیکه به امید حمایت های صنفی و سازمانی، دل در گرو سازمان بسته اند اقتضا دارد که به دقت و سرعت در مسیر برگزاری انتخابات گام برداریم و شاهد حضور حداکثری اعضای محترم سازمان؛ به عنوان صاحبان اصلی سازمان، برای تعیین اعضای شورای مرکزی باشیم. لذا ضمن تکذیب فرافکنی سازمان در قالب اطلاعیه صادره؛ رئیس شورای مرکزی و رئیس سازمان را به مناظره زنده دعوت نموده و با دلایل و قرائن و مستندات مکتوب؛ حاضر به اثبات اهمالکاری و مدیریت نتایج انتخابات توسط شورای مرکزی هستیم.
در پایان آرزوی صحت و سلامتی برای همه مردم عزیز و اعضای محترم سازمان را از درگاه خداوند متعال خواستاریم.
دکتر عباس مسجدی
نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
دکتر ابراهیم نعیمی
نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
http://ch.saorg.ir/news/%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%b9%db%8c%d9%87-%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%af%da%af%d8%a7%d9%86-%d9%88%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%ad%d8%aa%d8%b1%d9%85-%d8%af%d8%b1-%d8%b4%d9%88%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b1%da%a9%d8%b2%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%b8%d8%a7%d9%85-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d9%86-%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d9%88-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1
جلسه ماهانه #مدیران_گروههای_تخصصی مراکز مشاوره اسلامی سماح
#حاضرین: حجج اسلام اخوی ، خیری ، رضایی، حسنی نژاد، شورورزی و اکبر زاده بصورت حضوری و حسینی و عزیزی بصورت مجازی.
#غایبین: حجتالاسلام ترکاشوند، صادقی سرشت و هراتیان
#موضوع:
۱_گزارش #دوره تابستانه مشهدمقدس.
۲_ادامه بررسی #طرح_مجلس "صلاحیت اعطای مجوز مشاوره با رویکرد دینی و اسلامی به مرکز مدیریت حوزههای علمیه" و #حمایت_مدیران_گروههای_تخصصی از طرح مجلس
قرار شد #بیانیه ای در حمایت از طرح مجلس توسط این نهاد در فضای رسانه پخش شود
هدایت شده از سماح مرکز مشاوره اسلامی حوزه قم
♦️خبرگزاری حوزه:
🔅به گزارش #خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام محسن #خیری مشاور و روان شناس حوزه و دانشگاه در یادداشتی به مناسبت #طرح_مجلس در خصوص #اعطای_مجوز_مشاوره با رویکرد دینی آورده است:
‼️جزئیات خبر:👇👇👇
https://hawzahnews.com/xbRNZ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌐 #سماح (مرکز مشاوره اسلامی حوزه علمیه)
سایت | ایتا | کارگاهها | آپارات
هدایت شده از سماح مرکز مشاوره اسلامی حوزه قم
سی بی تی نهایی.jpg
127.4K
☘️مرکز مشاوره اسلامی سماح قم برگزار میکند☘️
مجموعه کارگاههای تخصصی 🧠 اختلالات روانی با رویکرد اسلامی
1️⃣ کارگاه اول: درمان شناختی رفتاری CBT
✅ ویژه دانشپژوهان رشتههای روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
🔹🔸 خواهران و برادران
👤ارائه توسط: 🔸دکتر انصاری🔸
استادیار و مدير گروه روانشناسی دانشکده هدی
🔻8 جلسه
👥 حضوری و
🖥 مجازی
📆 تاریخ شروع: بعد از اربعین حسینی علیهالسلام ⚫️
(تاریخ دقیق بعد از تکمیل ظرفیت اطلاعرسانی خواهد شد)
2️⃣ دو شنبهها
(دو جلسه صبح و دو جلسه عصر)
صبح:
۹ تا ۱۲
عصر:
۱۶ تا ۱۹
🎉 مزایای شرکت در دوره🎉:
📜 اعطای گواهی آموزشی الکترونیکی
🏡 امتیاز شهرک مهدیه (آقایان)
🗣 امکان شرکت در سوپروایزری
💢شهریه دوره CBT:
با تخفیف 🎁 40 درصدی مرکز مشاوره حوزه:
🌸350 هزار تومان🌸 در دو قسط
⏯ همراه با ارائه محتوای آموزشی ـ صوت و فایل ارائه ـ
💢ثبت نام:
🆔 Eitaa.com/Kargah_Erfani
📲 09025891214
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌐 #سماح (مرکز مشاوره اسلامی حوزه علمیه)
سایت | ایتا | کارگاهها | آپارات
شغل جدید روحانیون در مدارس ایران!
https://www.eghtesadnews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-57/517513-%D8%B4%D8%BA%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86
*کادو دادن و کادو خریدن برای کودکان عراقی ممنوع، چرا⬇️*
📌 نکات اربعینی || کادو چی بخرم⁉️
🔸این روزها با نزدیک شدن به مراسم بزرگ اربعین شاهد خرید کادوهای پر زرق و برق برای اهدا به کودکان خادم در عراق هستیم؛ از عروسکهای اربعینی گرفته تا تل، کش، لوازمالتحریر، خوراکی و... .
🔹انگیزه زوار ایرانی برای خوشحال کردن کودکان خادم و تشکر از آنها درخور ستایش است اما شیوه ابراز این تشکر نیاز به تأمل بیشتری دارد.
🔸 ما، جهادگرانی که توفیق بوده چند سالی در روستاهای مرزی و مناطق کمبرخوردار کشور تجربه کار با کودکان و نوجوانانی را داشته باشیم که از گروههای جهادی بیحساب و کتاب هدیه دریافت کردند، لازم میدانیم نکاتی را در خصوص جاری شدن سیل هدایای اینچنینی میان کودکان خادم بیان کنیم:
1️⃣ کودکانی که خادمی جزو فرهنگشان است؛ اولین نکته علت حضور کودکان خادم در میان زوار اربعین است.
این کودکان به دلیل تربیت خانوادگی و فرهنگ حسینی که با آن بزرگ شدهاند میان زوار حاضر میشوند تا با کمک به زوار به امام حسین عرض ادب کرده باشند.
نیت کودکانهٔ این بچهها خالص و در راستای یک اعتقاد بزرگتر است؛ در طول یک سال صبر میکنند تا اربعین خادم شوند!
اما زوار ایرانی ناخواسته و با انگیزه خیرخواهانه در حال تغییر این نیت هستند.
با استمرار این رفتار سالهای آینده شاهد این پدیده خواهیم بود که کودکان به اشتیاق دریافت هدایا به موکبها خدمت میکنند نه خدمت به امام حسین.
ما ناخواسته در حال تغییر فرهنگ و دخالت در تربیت خانوادههای عراقی برای کودکانشان هستیم.
2️⃣ استمرار شرطی چقدر مؤثر است؟؛ برخی از زوار ایرانی هدف خود از کادو دادن را تشویق بچهها به استمرار فرهنگ خدمت بیان میکنند؛ اما بهتر است از خودمان بپرسیم مگر قبل از ورود گسترده ایرانیها به مراسم اربعین، کودکان خادم با اراده و اشتیاق به میدان نمیآمدند که هماکنون قصد داریم با اهدای جایزه آنها را در این میدان نگه داریم؟
3️⃣ هدیه برای خادم؛ راه مناسب تشکر نیست؛ جا انداختن عادت دریافت هدیه در طولانی مدت باعث این توقع میشود که هر زائر همیشه باید هدیه همراه خود داشته باشد و از کاری که با اخلاص و در جهت خوشنودی امام حسین (ع) انجام میشود تشکر کند.
قطعاً زوار ایرانی سپاسگذار محبت خواهران و برادران عراقی و کودکانشان هستند؛
اما یادمان باشد هدیه دادن روش مناسبی برای نشان دادن سپاسگذاری نیست و هیچ چیز نمیتواند جایگزین رفتار خوب، احترام به فرهنگ مردم عراق، دعای خیر برای خادمان و در صورت امکان دعوت از آنها برای مهمان شدن در خانههای زوار ایرانی در ایران باشد.
🔺در انتها یادمان باشد که قبل از وارد شدن به هر جریانی به خوبی در خصوص نتایج آن فکر کنیم و اسم هر کاری را کار فرهنگی نگذاریم.
هدایت شده از سلام بر حسین ع
با این اوصاف اون طلبه های که کارهای جهادی مثل کارگری، جمع کردن زباله و.... انجام میدهند ممکن باعث شود در ذهن عده ای توقع ایجاد شود که تمام طلبه ها هم باید کار جهادی انجام دهند در نتیجه طلبه ای که چنین کاری انجام نمیدهد در نظر اونها نسبتا کم ارزش میشود تدریجا کلامش هم چه بسا برای اونها کم ارزش شود.....و کلا در تبلیغ دچار دشواری میشود
هدایت شده از Bonyani
عرض سلام و احترام. در مباحث انگیزشی بحثی مطرح می شود در مورد پاداش ها و هدیه های مادی و انگیختگی (خودانگیختگی یا انگیزش درونی). در آنجا بصورت جدی مطرح می شود که پاداش ها و هدیه های مادی عامل از بین رفتن انگیزش درونی فرد می شود. یعنی در جایی که فردی بصورت درونی و دلی کاری را انجام می دهد، اگر آنرا با هدایا و پاداش های مادی همراه کنیم، به مرور این جنبه درونی و دلی ضعیف شده و از بین رفته، و به انتظار پاداش مادی می ماند، و به تدریج با نبود پاداش مادی ، انگیزش درونی کاملاً از بین می رود. به نظر می رسد این موضوع در این جا نیز صادق است.
هدایت شده از ایوب نورمقدم
به نقل از استاد میر دریکوندی
هدیه دادن و تشویق کردن قواعدی دارد
که در صورت رعایت قواعد آن
اشکالات مذکور وارد نخواهند بود .
از جمله ی قواعد اینکه اگر به موقع و به اندازه باشد
این توالی فاسد را نخواهد داشت
یک پاسخ نقضی اینکه
ایا از این پس هر رفتار مثبتی که در خانواده ها در جریان تربیت ،اموزش داده شد
به حکم تربیت خانوادگی نباید از مثبت بودنش تقدیر کرد ؟
و همگی رو تعطیل کرد ؟
هدایت شده از Reza Mahkam
با تایید فرمایش دکتر بنیانی عزیز این نکته را اضافه کنم که اگر هدایا بیشتر جنبه ترویجی و فرهنگی و سمبلیک داشته باشد این اثر منفی را نخواهد داشت. به طور مثال هدیه دادن یک چپیه یا مثلا سنجاق سینه حاج قاسم یا رهبری و شبیه آنها باشد چون مالیت بالایی ندارد آن اثر منفی را نخواهد داشت و نه تنها انگیزه معنوی را تخریب نخواهد کرد بلکه افزایش هم خواهد داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد مجید همتی
💠مرکز مشاوره اسلامی سَماح💠
اولین مرکز حوزوی مشاوره تخصصی در زمینههای:
💭 روانشناختی با رویکرد اسلامی
📚 تحصیلی
💡 استعدادیابی
💝 ازدواج
💞 خانواده
🚼 کودک و نوجوان
🔰 همراه با برگزاری کارگاههای آموزشی
🏡آدرس: اهواز - فاز یک پادادشهر - نبش خیابان فروردین غربی - طبقه دوم (بالای داروخانه دکتر افقه)
☎️تلفن تماس: 09304309824
⏰ساعات نوبت دهی و مراجعه:
16 الی 21
💠🔸💠
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
🆔Instagram: @samah.awz
🆔Eitaa: @Mmhowze_khz
تقوا منجر به احساسات واقعی تر و قوی تر می شود
طبق یک مطالعه که روی 15162 شرکت کننده 18 تا 59 ساله صورت گرفته، اینطور گزارش کردن که افراد مذهبی با داشتن خط قرمزهای محدودتر جنسی با اینکه رابطه جنسی کمتری (فقط با همسر خود) دارند ولی رضایت جنسی بیشتر و عمیقتری تجربه می کنند
🗣Salar
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🖤 سلام و احترام و عرض تسلیت سالروزشهادت حضرت رقیه(س)🖤
📝جلسه هفتگی سردبیر گروه های تخصصی #اکبرزاده با حضور ارزشمندمدیر محترم گروه های تخصصی و مراکز مشاوره اسلامی سماح
#استاد شورورزی
📆روز شنبه، تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۱۲
🕕ساعت ۹ صبح
🔰دستور جلسه
۱ پیگیری پیش مصوبات گروه های تخصصی
۲ پیگیری عدم برگزاری جلسات هسته گروه تخصصی کودک و روانشناختی
۳پیگیری امور جاری گروه های تخصصی
۴ پیگیری تسهیل در نامه های معرفی کارورزی و مشاور
🌺 با سلام و احترام 🌺
🔰جلسه هسته علمی گروه روانشناختی روز یکشنبه مورخ 13 شهریور ماه ساعت 7:30 تا 9:00 به صورت مجازی برگزار می گردد
✅موضوع جلسه:
1⃣ برنامهریزی جهت پویایی و ادامه فعالیت گروه روانشناختی برای نیمه دوم سال
2️⃣ گزارش و جمع بندی اردوی مشهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 نشر حداکثری: کمک به برپایی #اربعین سعادت میخواهد
❗️ توضیحات راجع به موکب حوزه علمیه در مرز مهران با پذیرایی مومنان در گرمای هوا
🔹 هرچقدر میتوانید ولو با ده هزار تومان در این امر خیر شرکت کنید؛
حتی اگر توان کمک مالی ندارید با نشر این پیام به برپایی موکب کمک کنید.
#6037997750007313
📕#بنیانهای_روانشناسی_اسلامی
✍️کتاب بنیانهای روانشناسی اسلامی: از دانشمندان کلاسیک تا متفکران معاصر، اثر دکتر حسین رسول و دکتر لقمان است که به تازگی توسط انتشارات راتلیج منتشر شده است.
❇️در بخش سوم کتاب، دیدگاههای #پژوهشگران_ایرانی نیز انعکاس یافته است.
🔹این کتاب تاریخ روانشناسی اسلامی را از دوران طلایی اسلامی تا اوایل قرن بیست و یکم بررسی میکند و نگاهی کامل به ریشههای روانشناسی اسلامی، فلسفه و الهیات اسلامی، و تحولات کلیدی در روانشناسی اسلامی میدهد.
🔸کتاب مشتمل بر چهار بخش است:
بخش اول: بنیاد و احیای روانشناسی اسلامی
بخش دوم: دانشمندان کلاسیک: فیلسوفان، پزشکان و متکلمان
بخش سوم: دانشمندان، متخصصان و بالینگران قرن 19 تا 21
بخش چهارم: خاتمه و نتیجهگیری
🌱🌱🌿🌿
#آینده_روانشناسی_اسلامی
#گسترش_روانشناسی_اسلامی
#چالشهای_روانشناسی_اسلامی
🌿🌺🍃🌸🌿
🆔 #مُحیی_کانالی_برای_زندگی
eitaa.com/Mohyiee
🚩🏴جغرافیای ایستگاه های خدمات روان شناختی (اسلامی) در اربعین🏴🚩
🛑طرح هم قدم تا آسمان ۳🛑
🔴 لیست و مکان دقیق ایستگاه های مشاوره در
:✅ طریق الحسین ✅ شهر کربلای معلی ✅ شهر نجف اشرف ✅ شهر سامرا. 📌 ۱۸ ایستگاه خدمات روان شناختی اسلامی 📌 ۲۵ غرفه با حضور متخصصین (آقا / خانم) 🌱🌱🌱 ⚫️ زوار گرانقدر و ارجمند میتوانند با استفاده از این راهنمای کامل به موکب ها و سپس به غرفه های مشاوران رسیده و راهکارهای تخصصی در زمینه سبک زندگی اسلامی و مشاوره های خانواده، کودک و نوجوان، اختلالات روانشناختی و ... خود را از مشاورین دارای تخصص در زمینه روانشناسی اسلامی دریافت کنند. 🔗@rohanian_psychologist93