🔰 سلسله نشست های اندیشهورزی قرآن و حکمرانی
با موضوع: فرایند مدیریت مسئله #حیاء_و_عفاف
نشست دهم
🔹ارائه دهنده: آقای مهدی افراز (دبیر گارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده باقرالعلوم)
🔸دبیر علمی: حجت الاسلام مسعود رائیجی (دستیار رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در امور حکمرانی قرآنی)
🗓 زمان: یکشنبه ۵ شهریور، ساعت ۱۳
📍سازمان دارالقرآن الکریم
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📚پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
#یادداشت
📓 یادداشت | سلبریتیهایی برای جمهوری اسلامی در میانه اصالت، بیسامانی و سیاست
✍️ سیدعلی موسوی
📝 سلبریتی دنبال خوش رقصی است. فارغ از هر نظام سیاسی، کمپانی به طور طبیعی ضمانتهای خوش رقصی هر سلبریتیای را قبل از تریبون دادن و بزرگ کردنش، میگیرد. تعبیر خوش رقصی تعبیر زنندهای است اما منطق زیست سلبریتی چیزی جز این نیست.
🔸به هر حال این رها بودن حوزه سیاستی تعامل با این جماعت چیزی جز سیاست استعماری امریکایی نیست؛ سیاستی که امریکا حاضر نیست در کشور خودش به آن عمل کند بلکه با دیکتاتوری آهنین تمامی کمپانیها هنرمندان را به بردگی میکشند.
🔹ما منطق بردگی را قبول نداریم اما جریان مدرن پرست اگر میخواهد بر اساس قواعد مدرن امریکایی کشور را اداره کند، نباید به توصیههای استعماری امریکا توجهی داشته باشد بلکه باید متوجه عملکرد واقعی او باشد.
🔸این روزها سخن از بازگشت برخی چهرهها به روی آنتن است. هر کسی که قصد دارد به آنتن صداوسیما برگردد، اول باید برادریاش را ثابت کند. نیازی به خواندن توبهنامههای صوری نیست.
🔍 ادامه یادداشت را در پیوند زیر بخوانید:👇👇
http://rbo.ir/__a-3546.aspx
#سلبریتی #تلویزیون #سینما #رسانه_ملی
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🌐 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch ⬅️ ایتا و بله
May 11
#یادداشت
📓 یادداشت | چرا «نمایشنامه زوال دینداری ایرانیان» خودستیز است؟
✍️ مهدی افراز
دبیر کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
📝 گم شدن یک سگ آپارتمانی و استرس غیرقابل وصفِ اعضای یک فامیل برای پیدا کردن آن، حکایتی بود که چند شب پیش توفیق شد به همراه خانواده در محوطه یک بوستان شاهد جزئیاتش باشیم. در ابتدا، عمق دل نگرانیها و ابراز عواطف، موجبات تعجب بود، اما گفتگوها از جائی قابلیت هضم نداشت که مادر خانواده به بقیه تشر زد که به جای بحثهای خاله زنکی گوشهای بنشینند و ذکر أَمَّنْ يُجیب بگیرند! بعد از چند دقیقه هم یکی از دخترانِ جمع با تاکید بر مجرّب بودن توسل به ابراهیم هادی از همگی خواست به نیت مراجعت حیوانشان برای روح آن شهید ختم صلوات کنند و کردند...
🔸این نمونه در کنار رخدادهای بیشمار دیگر، روایت زندهای از تغییر صورتبندی در سبک دینداری ایرانیان است. این آرایش متفاوت از تجلی ارزشها و نمودهای دینی توانسته است با نوعی واسازی، فیالمثل دلبستگی به سگ خانگی را به صورت تؤامان با ایمان به غیب، مداومت بر سنتهای برآوردن حاجات و دل آگاهی به وجود شهید در درون خود تجمیع کند.
🔹در ادامه این متن تلاش خواهم نمود توضیح دهم که چرا این برداشت از حیات دینی جامعه ایران به شدت ظاهرگرایانه، بیزمان، بیمکان ولی از همه مهمتر "خودستیز" است.
🔍 متن کامل یادداشت را در پیوند زیر بخوانید:👇👇
http://rbo.ir/__a-3547.aspx
#دینداری #خودستیزی #هویت
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🌐 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch ایتا و بله
📚 " تحلیلی بر مواجهه سیاستی جریان انقلاب، با موضوع سلبریتیزم "
🖋متن پیش رو، به گزارش نظرات اندیشه ورزان و کارگزاران جبهه انقلاب اسلامی در مورد سیاست های جمهوری اسلامی در مواجهه با پدیده سلبریتیزم می پردازد.
این نظرات در دو لایه تبیینی و تجویزی، صورت بندی شده و مورد تحلیل و نقد قرار گرفته است.
✅برای دریافت این محصول می توانید از لینک زیر استفاده نمایید:
https://eitaa.com/rboresearch/356
#پژوهشکده_باقرالعلوم👇👇
@rboresearch ⬅️ ایتا و بله
2043682561_-2090795023.pdf
1.62M
📍" تحلیلی بر مواجهه سیاستی جریان انقلاب، با موضوع سلبریتیزم "
📚تولید شده توسط کارگروه سیاست گذاری فرهنگی پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام
#پژوهشکده_باقرالعلوم👇👇
@rboresearch ⬅️ ایتا و بله
14-ostadabedi_arbain1443.mp3
2.24M
🏴 اربعین در کلام بزرگان
🎙سخنان استاد احمد عابدی
➖زیارت اربعین از نشانههای مؤمنین
➖اهمیت اربعین و چهله
➖اولین چهله پیامبر
➖آثار هر عملی نیکی را چهله گرفتن
#اربعین
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📚پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
✍️ سلسله آموزشهای نویسندگی
✅ صفات نوشتۀ خوب (۱)
میتوان ویژگیها و اوصافی را برای هر نوشتۀ خوب برشمرد، که وجود آنها برای هر نوشته، امتیاز محسوب میشود. این ویژگیها عبارت است از:
1️⃣ سادگی و کوتاهی جملات
جملات طولانی، خستهکننده است و گاهی مطلب و پیام نوشته را نامفهوم میسازد. تعبیرات دشوار و جملات سنگین و اصطلاحات نامأنوس و دور از ذهن هم همان اشکال را دارد و «نقض غرض» میشود. با این حساب، روشن است که کوتاهی و سادگی جملات، بر جاذبه و لطف نوشته میافزاید. در برخی از آثار جلال آل احمد (مثلاً خسی در میقات) این ویژگی دیده میشود.
2️⃣ درستی و صحت
دستور زبان، عهدهدار درستنویسی است. شناخت قواعد جملهسازی و ترکیب کلمات و به کار بردن آنها، آبروی هر نوشته است. پس نویسنده باید با قواعد دستوری هم آشنا باشد و درست بنویسد؛ مثلاً مباحثی همچون: نهاد و گزاره، حروف ربط، تناسب فعل و فاعل، ضمایر و اشارات، جملات شرطی و استفهامی و خبری، پسوندها و پیشوندها، ترکیبها و اضافات، زمان و ... . آنچه در اصلاح یک متن به اسم «ویرایش» یا تصحیح انجام میگیرد ناظر به ضعفهای عبارتی، غلطهای املایی، کاربرد علایم نگارشی، غلطهای دستوری یا رسمالخطی و کاربردی در واژههاست. در کتابهای تفصیلی به بیان انواع این غلطها پرداختهاند و در اینجا مجالی برای بسط سخن نیست.
3️⃣مشخص بودن پیام و موضوع
هدف و مقصود نویسنده باید واضح باشد تا خواننده به نوایی برسد، سردرگمی و ابهام و پیچیدگی مفاهیم مطرح شده، ضعف نوشته است و میان خواننده و نویسنده، ارتباط متفاهم را برقرار نمیسازد. همچنان که بیان ثقیل و پیچیده، در «گفتار» هم عیب به شمار میآید.
4️⃣محتوای زیاد و حجم کم
از صفات خوب هر نوشته، پرهیز از پرگویی و اضافهگویی است. نوشته باید پربار و غنی باشد؛ در حداقل عبارات و صفحات ممکن. حالت اسفنجی داشتن، ضعف یک نوشته است که هر چه آن را بفشاری، از حجم زیاد آن چیزی به دست نمیآید و عصارهاش اندک است.
البته نه به حدّی خلاصهگویی و رمزنویسی که اصل مطلب، هدر رود و تباه شود. به تعبیر ادبی باید از «اِطْنابِ مُمِلّ» و «ایجار مُخِلّ» پرهیز کرد. آثار شهید مطهری، در پرباری و پرمحتوایی و پرهیز از لفاظیهای بیهوده، الگوی خوبی است.
📌 جواد محدثی، برگرفته از «کتاب با اهل قلم»
#نویسندگی
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📲 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch
1475365_153.jpg
11.63M
#اینفوگرافی
✅ آداب و ملزومات پیادهروی اربعین
💠 امام صادق (ع)
کسی که با با پای پیاده به زیارت امام حسین(ع) برود، خداوند به هر قدمی که برمیدارد یک حسنه برایش نوشته و یک گناه از او محو میفرماید و یک درجه مرتبهاش را بالا میبرد، وقتی به زیارت رفت، حقتعالی دو فرشته را موکل او میفرماید که آنچه خیر از دهان او خارج میشود را نوشته و آنچه شر و بد است را ننویسند و وقتی برگشت با او وداع کرده و به وی میگویند: ای ولیّ خدا! گناهانت آمرزیده شد و تو از افراد حزب خدا و حزب رسول او و حزب اهلبیت رسولش هستی، به خدا قسم! هرگز تو آتش را به چشم نخواهی دید و آتش نیز هرگز تو را نخواهد دید و تو را طعمه خود نخواهد کرد.
📌 کاملالزیارات، صفحه ۱۳۴
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📚پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیو | راهپیمایی اربعین قوت اسلام است
🔆 اربعین در کلام رهبر معظم انقلاب:
🔸 یکی از مصادیق قدرت را اسلام تماشا میکند و آن راهپیمایی اربعین است .... راه میفتند به سمت کربلا به سمت حسین (ع) و به سمت اوج افتخار و شهادت
#اربعین
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📲 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch
#یادداشت
📓 یادداشت | برخورد دوگانه با پاکسازی نهادها
✍️ محمدجواد امینی
📝 این روزها که صحبت از پاکسازی و تعدیل برخی از اساتید دانشگاهها است، روشنفکران و رفورمیستها در صفحات مجازی خود میگویند؛ حکومت در حال تصفیهای نظیر اول انقلاب برآمده و میخواهد دانشگاه را از استادان مخالف و منتقد پاکسازی کند!
🔸دولت رئیسی بهعنوان یک دولت اصولگرا شناخته میشود که البته میتوان از آن بهعنوان دولت سهامی از نحلههای مختلف جریان راست نیز نام برد، از محافظهکاران سنتی جریان اصولگرایی تا جبهه پایداری که در عرصه سیاست بهعنوان جریان تندروی راستگرا شناخته میشود.
🔹پس از غائله مهسا امینی و تحرکات دانشجویان در آن ایام و کنشگری برخی از اساتید در جهت حمایت از جنبش زن زندگی آزادی، قابلپیشبینی بود که روزهای پرتلاطمتری در راه است. اساساً جریان راست سیاسی چه در ایران و چه جهان خیلی اهل بیخیال شدن و فراموشکردن نیستند، بالاخره حالا نوبت دولت و حاکمیت یکپارچه است و بهقولمعروف هر های یک هوی دارد!
🔸دولت اصولگرا هر چقدر دوآتشه عمل کند هنوز از چپهای خط امامی اول انقلاب ده هیچ عقب است! برویم به سالهای ابتدای انقلاب که محمدعلی نجفی، بهعنوان وزیر فرهنگ و آموزش عالی، از وضعیت انقلابفرهنگی و تصفیهها خیلی راضی نبود. او در قسمتی از مصاحبه خود با هفتهنامه اطلاعات هفتگی چنین میگوید:
🔍 متن کامل یادداشت را در پیوند زیر بخوانید:👇👇
http://rbo.ir/__a-3548.aspx
#انقلاب_فرهنگی #دانشگاه #روشنفکر
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🌐 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)
@rboresearch ایتا و بله
📝 راهنمای نگارش مقاله علمی پژوهشی
✅ بخش دوم
💢 ساختار مقاله علمی پژوهشی
🔹ساختار مقالات علمی پژوهشی بسته به حوزه تحقیقات یا دستورالعمل مجلات، اندکی تفاوت دارد، اما به طور کلی یک مقاله علمی پژوهشی از فرمت IMRaD پیروی میکند که به ترتیب از بخشهای چکیده، کلمات کلیدی، مقدمه، روششناسی، نتایج، بحث، نتیجه گیری، سپاسگزاری، منابع و پیوست تشکیل شده است.
📌 برای نگارش یک مقاله علمی پژوهشی در ژورنالهای معتبر باید فرآیند نگارش مقاله با دقت و کیفیت بسیار بالا طی شود.
✅ بخشهای مختلف یک مقاله علمی پژوهشی
1️⃣ خلاصه
باید حدود ۱۵۰ تا ۳۰۰ کلمه (بسته به دستورالعمل مجله) در رابطه با هدف مطالعه، سؤالات یا پیشنهادات تحقیقاتی در حوزه مربوطه، یافته های اصلی و نتیجه گیری کلی بنویسید.
2️⃣ کلمات کلیدی
کلماتی را که منعکس کننده موضوع مقاله شما بوده و تمایل دارید با جستجوی این کلمات، مقاله شما در نتایج نمایش داده شوند، درج کنید.
3️⃣ مقدمه
با تجزیه وتحلیل مقالات و سایر منابع علمی موجود، اطلاعات لازم را در رابطه با مسئله اصلی مقاله ارائه کنید. اشاره ای به روش های مورداستفاده داشته باشید و یافته های مهم و نتایج کلی را به صورت مختصر بیان کنید.
4️⃣ روششناسی یا مواد و روشها
نحوه طراحی پژوهش انجام شده را همراه با تکنیک های استفاده شده برای جمع آوری اطلاعات و داده های تجربی با جزئیات آن ها بیان کنید. محاسبات ریاضی و طرح های آماری نیز باید در این قسمت ذکر شوند.
📌در ادامه مطالب کانال بخشهای دیگر به تفصیل بیان خواهد شد.
#مقاله_نویسی
#پژوهشکده_باقرالعلوم
📲 پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع)