📢 «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت»
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
📝 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بیانات آیت الله آل هاشم درمورد فرزندشون
🔻 حتما ببینید؛ بی جهت نیست که بالاترین رای خبرگان از اول انقلاب تاامروز رو این دوره مردم به آقای ال هاشم در شهرشان دادند و نهایتا چنین در راه خدمت به مردم شهید شدند...
#شهید_خدمت
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 مراسم تشییع پیکر #شهید_جمهور و همراهان در استان قم
📆 سهشنبه 1 خرداد 1403 ساعت ۱۶
🕌 از حرم مطهر حضرت معصومه (س) تا مسجد مقدس جمکران (ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص)، عمود 18)
#رئیسی
#خادم_الرضا
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
🖤🥀
#اینفوگرافی
☑️ مروری بر زندگی خادمانه سیدالشهدای خدمت
#شهید_جمهور #رئیسی
#خادم_الرضا
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
🖤🥀
#اینفوگرافی
☑️ ۱۰۰۰ روز با دولت ابراهیم رئیسی؛
دولت سیزدهم چه تغییراتی در شاخصهای کلان ایجاد کرد؟
✍️ «رشد اقتصادی نزدیک به صفر»، «تورم تثبیت شده بالای ۴۰ درصد» و «ثبت رکورد منفی ۳۳ درصد در تشکیل سرمایه» از ویژگیهای مهم دهه ۹۰ و دولت مستقر در آن به حساب میآمد. اما پس از گذشت ۳۳ ماه از فعالیت دولت سیزدهم بسیاری از این شاخصها بهبود چشمگیری یافتهاند که در اینفوگرافی بالا میتوانید برخی از این بهبود شاخصها را مشاهده کنید.
#شهید_جمهور #رئیسی
#خادم_الرضا
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
اسحاق بن عمار گويد از امام صادق (علیه السلام) پرسیدم:
«مَا أَوَّلُ مَا يُتْحَفُ بِهِ اَلْمُؤْمِنُ»
اولین هدیهاى كه بعد از وفات به مؤمن عطا مىشود، چيست؟
فرمود: «يُغْفَرُ لِمَنْ تَبِعَ جَنَازَتَهُ»
آمرزش كساني است كه جنازه او را تشييع ميكنند.
#شهید_جمهور
#رئیسی
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
💔 خادم ایران بُوَد در حلقه مهر رضا...
#شهید_جمهور
#رئیسی
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
❤️ رهبر انقلاب: #رئیسی_عزیز خستگی نمیشناخت.
#شهید_جمهور
#رئیسی
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearc
#یادداشت
💡چرا عروج سید ابراهیم نسبت به شهادت حاج قاسم، اثر ژرف تری بر جامعه ایران خواهد گذاشت؟
🖊مهدی افراز
🔸ماجرای شهادت سردار سلیمانی و بدرقه شکوهمند او بی شک یکی از جدی ترین نقاط عطف در تاریخ اجتماعی ایران را رقم زد، بهره مندی این واقعه از یک پیرامون عاطفی، هیجانات قدرتمندی را برای آن آفرید که موجب شد این رخداد به عنوان قله ای دست نیافتنی برای درگیر نمودن نظام حساسیت های جامعه ایرانی قلمداد شود. این امتیاز موجب شد تا پس از وقوع حادثه شهادت رئیس جمهور و همراهانش بسیاری از اذهان درگیر مقایسه ابعاد اثرگذاری این دو رخداد استثنائی باشند. شاید برای قضاوت های قطعی کمی زود باشد اما بنابر وجوه متعددی به نظر می رسد پیامدها و دستاوردهای اتفاق اخیر برای ملت ایران در لایه های شدیداً عمیق تری نسبت به شهادت حاج قاسم، خود را بروز خواهد داد.
🔹وجه اول؛ شهادت حاج قاسم در امتداد مسیری از مجاهدت در خط آتش و معرکه بود که همواره انتظار آن می رفت، او در حماسی ترین نقطه قرار گرفته بود، شهادت او با این که شدیدا برانگیزاننده احساسات ملی بود اما ما را در وضعیت دگرگون شده ای با این شخصیت و موقعیت قرار نداد، با شهادت و اربا اربا شدن او، ما با معنای جدیدی از فرمانده و قهرمان نظامی روبرو نشدیم و توانستیم اسطوره های مورد انتظار خود را در یک انسان معاصر بازیابی نمائیم. اما ماجرای شهادت سید ابراهیم داستان دیگری را برای جامعه ایرانی قلم زد، تصویر تاریخی ما از پدیده دولت و دولتمرد به این راحتی ها به چنین سناریوهایی نزدیک هم نمی شد و به این جهت کیفیت ارتحال او معنای شدیدا متفاوتی از مقوله رئیسِ جمهور و دولتمرد را در آینده برای ما خلق خواهد نمود.
🔸وجه دوم؛ در قضیه شهادت حاج قاسم، جامعه ایران با یک شخص وارد یک مرادوه روحی شد، حاج قاسم برای ما به عنوان یک هویت فردی، به یک اسطوره مبدل شد. اما در سی ام اردیبهشت ماه، ما با سرگذشتی برای یک هویت جمعی به نام دولت مواجه شدیم، تاثرات دیگر شخصی نیست، مراوده ما با یک ساختار حقوقی - سیاسی است که عمیقاً متفاوت از یک شخصیت است. در زمانه ای که تعیین الگوی حکمرانی و تحقق دولت اسلامی مساله فرارناپذیر ماست، این هویت فرافردی به شدت راهگشاتر خواهد بود.
🔹وجه سوم؛ حاج قاسمِ شهید برای ما قویاً هویت بخش بود، اما این هویت سازی مقدس به حسب موقعیت راهبردی اش، از مسیر سلبی و غیریت ساز و با برجسته نمودن مرزهای درگیری ما با دیگری های ملی مان بود. سیدالشهدای خدمت هم برای ما هویت ساز می شود، اما گویی هویت سازی او برای ما مساله مندانه تر خواهد بود. من ایرانی که سید ابراهیم برای ما بازسازی خواهد کرد این بار نه از مسیر تقابل با غیر و بیگانه های بیرونی که از رهگذر تعامل با خویشتن و پیکره های درونی است. اساسا ایده سیاست ورزی او به این جهت درخشید که پاسخی به این نیاز زمانه ما بود، ایده ای که بیش از آن که زبان باشد، گوش بود و بیش از آنی که بخواهد خودش باشد خواست محوری برای دیگران شود.
🔸وجه چهارم؛ در دوران انکار قدسیت جمهوری اسلامی، حاج قاسم شهید نظام شد، اما این شهید، شخصیت محافظ نظام بود نه خود نظام. در مغزای نظام بود اما در نقش بادیگارد. اگر شهادت حاج قاسم به همگان نشان داد دفاع از جمهوری اسلامی مقدس است اما شهادت سید ابراهیم و همراهان نشان داد نه صرفاً دفاع که خودِ جمهوری اسلامی مقدس است.
🔹وجه پنجم؛ حاج قاسم طراح و پناه مقاومت بود و از این رو همه دلدادگانِ مقاومت دل نگران او بودند اما این دلدادگی هیچگاه در نقطه گره زدنِ سرنوشت مقاومت به بود و نبود او جلوه نکرد و از این جهت با رفتنش احساس به میدان آمدن هم برای ما پدید نیامد. با ظهور حجه الاسلام رئیسی در افق سیاست ایران، ما همچون بسیاری و بسیاری، برای امروز و فردای کشور و انقلاب دل به وجود راهگشای او داده بودیم و همه بار امانت را با دلالت های تقدیرگرایانه به دوش او زده بودیم. حالا اما با رفتنش همه حس خواهند کرد که بار به دوش همه است. دیگر احساس میشود میدان، میدان ظهور همه است، گویی حس استغنا از غیر به بیشینه خود رسیده و این احساس پیامدهای شگرفی خلق خواهد نمود.
#شهید_جمهور
#رئیسی
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearc
#معرفی_کتاب
📗بسیج زنان آمریکای لاتین
🔸زنان آمریکای لاتین دارای سابقه طولانی در بسیج عمومی در موضوعهای مختلف اجتماعی و سیاسی هستند و در بسیاری از فعالیتهای انقلابی، پروژههای مردمی، سازماندهی مجدد اقتصادی و جنبش گستردهتر ضدجهانیشدن نئولیبرال نقش اساسی دارند. زنان آمریکای لاتین هماکنون در اعتراضهای اجتماعی و مخالفتهای عمومی نقش محوری دارند.
🔹 در بررسی کنشگری جنبشهای زنان، بازیگران مختلف و متنوّعی در سطح ملّی و فراملّی فعالیت دارند که بر تلاشها، دستاوردها و چالشهای جنبشهای زنان تأثیرگذار هستند. شناخت این جنبشها، عوامل و پیشینه شکلگیری آنان برای بررسی چگونگی اقدام و امکان موفقیت این جنبشها در مسائل مورد اهتمام آنان بسیار مهم است.
🔸 کتاب حاضر با توجه به اهمیت بررسی این نوع جنبشها با نگاه راهبردی، مطالعه استراتژیها و روشهای آگاهیافزایی، جزئیات رفتاری و چگونگی نقشآفرینی آنان در عرصه اجتماع، روندهای جذب، دعوت نیروی انسانی و نیز مهارت سازماندهی، بسیج نیروها و ابزارهای بهکار گرفته شده از سوی آنان به زیور طبع آراسته شده است.
⬅️ در این پژوهش تجربیات زنان آمریکای لاتین در فاصله زمانی دهههای 1970 میلادی تاکنون در زمینه بهکارگیری جنبش، نیروهای اساسی در بسیج و سازماندهیها در اعتراضها موردبررسی قرار میگیرد.
🔻پیوند تهیه اثر:
http://pbshop.ir/Product.aspx?ProductID=621
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
📊
#اینفوگرافی | فتح #خرمشهر
💠 پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم:
مَن أَخَذ أَرضاً بِغیرِ حَقٍّ کُلِّفَ أَنْ یَحمِلَ تُرابَها اِلی المَحشَرِ!
هر کس به ناحق زمینی را تصرف کند (فردا) وادار میشود که خاک آن را تا محشر قیامت بر دوش خود بار نماید! (تهذیب، ج ٧، ص ١٣١)
🔹بدون شک هشت سال دفاع مقدس از خاک، مال، ناموس و انقلاب عزیزمان در تمامی کتابهایی که در آینده بخواهند وقایع آن دوران را بازگو کنند ثبت خواهد شد و برگهای زرین این اوراق ارزشمند چیزی نخواهند بود جز روایت ۲۵ روز رشادت سربازان دلیری که خط قرمزشان مردم و دین و امامشان بود.
🔸 غیور مردان عملیات #بیت_المقدس که خون و جان خود را فدای بازپسگیری خونین شهر کردند تا زنان و مردان و کودکان خرمشهری امروز آزادانه در کوچه پس کوچههای آبادش بچرخند. کوچههایی که هر کدامشان خاطرات بسیاری از آن روزها در سینه دارند.
🙏سالروز آزادسازی خرمشهر را گرامی میداریم و دعا میکنیم تا مسلمانان مظلوم و مقاوم در حماسهای دیگر و در بیت المقدسی دیگر قدس عزیز را نیز به صاحبان اصلی آن برگردانند.
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
26.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوره_آموزشی
🎥 دوره آموزش تجربهنگاری فرهنگی
✅ آموزش نرم افزار مکس کیو دی ای (MAXQDA)
🎙استاد خانم سارا عبداللهی
📌 بخش شانزدهم
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
#معرفی_کتاب
#تازههای_نشر
📗اطلس ترکیه
✏️ مؤلف: مسعود صدرمحمدی
📝 تدوین: پژوهشکده باقرالعلوم علیهالسلام
📚 ناشر: پژوهشکده باقرالعلوم علیهالسلام
📔 تعداد صفحات: 512
🔹کتاب «اطلس ترکیه؛ تصویر جریانات و رهبران مذهبی اهل سنت ترکیه معاصر» گام بلند و آغازی است بر شناخت ایرانیان از سرزمینی که روزگاری میان آنان و رومیان، دستبهدست میشد تا بدانند امروز به کدام آیین و گرایشاند.
🔸در پیشگفتار این کتاب در اینباره میخوانیم: «تاریخ ایران و ترکیه نهتنها در نقطه مشترک تاریخ سلجوقی، بلکه پیش از آن در گرایشهای عرفانی و معنوی دوره صفوی عثمانی و سپس مدرنیسم آتاتورکی رضاشاهی، پیوند و گاه یگانگی فراوانی پیدا کرده است. این امر در دوران معاصر صرفاً در روابط جریانهای روشنفکری غربزده تهران و استانبول خلاصه نمیشود، بلکه در نقشآفرینی سید جمالالدین اسدآبادی در استانبول و جنبش مشروطه در تهران و ارتباطات متقابل وثیق جریان اسلامگرایی اربکانی و انقلاب اسلامی ایران نیز تجلی پیدا میکند.»
🔹کتاب اطلس ترکیه در دو فصل و یک ضمیمه ارائه شده است. در فصل نخست، جریانات مبناگرا (سنتگرا) و در فصل دوم جریانات نواندیش (روشنفکری اسلامی) معرفی شدهاند.
📝متن معرفی کتاب:
http://rbo.ir/__a-3759.aspx
📚 تهیه اثر از فروشگاه اینترنتی پژوهشکده:
http://pbshop.ir/__p-p-646.aspx
#کتاب #اطلس_ترکیه
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
48.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بررسی مسائل طراحی دینی سکوها
⬅️ موضوع: در طراحی سکو با رویکرد دینی و فرهنگی، ایجاد فرهنگ «کار، مشارکت بر سازندگی، معنویت و توجه به نیازهای واقعی» در برابر فرهنگ «نیازآفرینی، مصرف و غفلت» با کدام منطق ارتباطی و الگوی سکویی امکانپذیر است؟
🔻الگوی پیشنهادی طراحی سکو مبتنی بر ایده اخوت و تولید
✍️ ارائه: حجتالاسلام رضا سامان
📌بخش دوم
(@beandazeenghelab)
#طرح_به_اندازه_انقلاب
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
#معرفی_کتاب
📘الگوی مواجهه با تظاهر در سیره ارتباطی امام رضا علیهالسلام
✍️نویسنده: محمدرضا انواری
🗞 ناشر: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشکده باقرالعلوم علیهالسلام
📮قطع: وزیری
⬅️ مفهوم محوری این کتاب «تظاهر» و پرسش اصلی، دستیابی به الگوی مواجهه نظام اسلامی با تظاهر و دورویی است که در میان کارگزاران حکومت بروز مییابد. ازاینرو با تأسی به سیره ارتباطی امام رضا علیهالسلام در مواجهه با این مسئله، «مدارای حکیمانه» به عنوان دال مرکزی الگوی مواجهه صحیح با این آسیب فرهنگی_ ارتباطی معرفی شده است.
🔹 مدارا سنگ زیرین است و صفت حکیمانه روح حاکم بر آن را در این مواجهه مشخص میکند. همچنان که انسان متظاهر زیرکانه تظاهر خود را میپوشاند، در مواجهه با او باید حکیمانه و مدبرانه رفتار کرد. چهبسا رفتاری نسنجیده در مواجهه با انسان متظاهر، جامعه را ملتهب و پیامدهای ناگواری را بر نظام اسلامی تحمیل کند.
🔸 نباید فراموش کنیم که تظاهر با لباس دیانت و تقوا به میدان میآید و همچون سکهای دوروست که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را میبینند و اهل معرفت ابلیسش را.
🔻پیوند تهیه اثر:
http://pbshop.ir/Product.aspx?ProductID=605
📲 #پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch
#سخن_ناب
🔺وقت خیلى کم است و ما خیلى کار داریم؛ امروز و فردا نکنید.
امام صادق علیهالسلام فرمود: اگر پرده برداشته شود و آن سوى را ببینید، خواهید دید اکثر مردم به علت «تسویف» به کیفر اعمال بد مبتلا شدهاند. تسویف یعنى امروز و فردا کردن...
| علامه حسنزاده آملی رحمتاللهعلیه |
#پژوهشکده_باقرالعلوم
🆔 eitaa.com/rboresearch
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 t.me/rboresearch