🔻برنامه ملی انتقام
یا: خون پهلوان دعوتی دارد!
🔸شهید سردار #قاسم_سلیمانی چکیده ارزشهای ملی و دینی تاریخ ما بود: او پهلوان بود و آیین پهلوانی و فتوت را از متن شاهنامه و عمق اساطیر به روزگار معاصر کشید. #پهلوان دلیر و نستوه است اما بعلاوه مرد خرد و چاره و سیاست است و نیز اهل راز و نیایش و خلوت.
پهلوانِ فردوسی، همان "رند بلاکش" حافظ است و این هر دو در سردار سلیمانی متجلی شدند. او ابرمرد دوران ما بود، اما چهره و رفتارش به عاشقان و شاعران بیشتر میمانست تا به جنگاوران.
🔸او و همگنانش در کارزار مردانهی خویش، هویت ملی و هویت دینی و ارزشهای انسانی و جهانی را به وحدت رساندند.
ملیگرایان بگویند چه کسی همتراز او پاسدار میهن بود؟ بزرگان دین و تشیع بگویند چه کس چون او از حریم اهل بیت دفاع کرد؟ و روشنفکران بگویند چه کسی مانند او از آزادی و صلح دربرابر خشونت و ترور و تعصب صیانت نمود؟
سلیمانی توفیق جمع میان "خرد" و "حماسه" و "ایمان" است و گواه روشن بر این ضرورت که حراست از مرزهای ملی در گرو فراروی از مرزها است.
🔸اکنون اما مساله اساسی دفاع از این دستآورد بزرگ است. خون سلیمانی چون خون سیاوش و خون امام حسین، جوشان و خروشان سخنی و دعوتی دارد: #انتقام.
انتقام تنها یک واکنش احساسی نیست. عاقلانهترین تصمیم است. از حیث داخلی بازیابی روحیه ملی و گذار از سوگ به حماسه است، چنانچه رستم، سوگ سیاوش را به رزم با توران بدل میکند.
و از حیث خارجی بازیابی موازنهی میدان و شرط حضور دوبارهی ایران در کارزار سیاست جهانی است.
انتقام اما باید خردمندانه و مدبرانه باشد اما باید دانست که به لحاظ نمادین و واقعی در این شرایط هیچ کاری عقلانیتر از انتقام نیست.
🔸این انتقام باید صریح و فوری باشد و علاوه بر جهتدهی به نیروها در بلندمدت، در کوتاهمدت هدفی متمرکز داشته باشد: سقوط #ترامپ.
آنچه امام با کارتر کرد باید در مورد ترامپ تکرار شود. هزینههای شهادت سلیمانی باید برای امریکا تا حدی بالا رود که انتخابات آتی را به صحنهی شکست ترامپ تبدیل کند و پرچمی را که او پس از ترور سردارِ ما برافراشت، به زیر کشد.
همهی ما ایرانیان باید در این "برنامه ملی انتقام" مشارکت کنیم. انتقامی که تضمین مشارکت آینده ما در مناسبات سیاست جهانی و حلوفصل مسایل ملی و منطقهای است.
چنين کار يکسر مداريد خُرد
چنين کينه را خرد نتوان شمرد
(سیدحسین شهرستانی)
🔻صحنه خطابه حماسی رستم در شاهنامه و تبدیل #سوگ سیاوش به #رزم با افراسیاب:
به گُردان چنين گفت #رستم که من
بر اين کينه دادم دل و جان و تن
که اندر جهان چون #سياوش سوار
نبندد کمر نيز يک نامدار
دریغ آن گو نامبرده سوار
که چون او نبیند دگر روزگار
همی جنگ با چشم گریان کنم
جهان چون دل خویش بریان کنم
چنين کار يکسر مداريد خرد
چنين کينه را خرد نتوان شمرد
ز دلها همه ترس بيرون کنيد
زمين را ز خون رود جيحون کنيد
به يزدان که تا در جهان زنده ام
به کين سياوش دل آگنده ام
...و گر نه من و گرز و شمشير تيز
برانگيزم اندر جهان رستخيز
نبيند دو چشمم مگر گرد رزم
حرامست بر من می و جام و بزم
به درگاه، هر پهلواني که بود
چو زان گونه آواز رستم شنود
همه برگرفتند با او خروش
تو گفتي که ميدان برآمد به جوش
ببستند گردان ايران ميان
به پيش اندرون اختر کاويان...
📖درسگفتار
🔶جستجوی حکمت اجتماعی در #شاهنامه_فردوسی
🔻این هفته به پاس حماسهی سوگ سردار قاسم سلیمانی، #جهانپهلوان جاودانی داستان #کین_سیاوش را بازمیخوانیم.
🔸یکشنبه ۱۵دی ۹۸ ساعت ۱۷
#حوزه_هنری
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#قاسم_سلیمانی #شهادت #انتقام
♨️ @rcica_ir
⛔هفدهمین محفل عصرنشینی هنر و اندیشه دیدار لغو گردید.
🔻محفل عصرنشینی دیدار با موضوع مستند "ایکسونامی" روز دوشنبه ۱۶ دیماه ۱۳۹۸ همزمان با مراسم تشییع پیکر مطهر سپهبد شهید قاسم سلیمانی، لغو و به هفتههای آتی موکول شد.
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
#دیدار
#قاسم_سلیمانی
#شهادت
♨️ @RCICA_ir
📸#گزارش_تصویری
📖درسگفتار جستجوی حکمت اجتماعی در #شاهنامه_فردوسی
🔻به مناسبت سوگ سردار #قاسم_سلیمانی
⏳یکشنبه ۱۵ دیماه ۱۳۹۸
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
♨️ @rcica_ir
جستجوی حکمت اجتماعی در شاهنامه فردوسی 15-10-98.mp3
18.63M
🎙صوت درسگفتار جستجوی حکمت اجتماعی در #شاهنامه_فردوسی
🔻به مناسبت سوگ سردار #قاسم_سلیمانی
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
♨️ @rcica_ir
✏️ #گزارش_کوتاه
درسگفتار «جستجوی حکمت اجتماعی در شاهنامه» با محوریت داستان «کین سیاوش» به پاس حماسهی سوگ سردار قاسم سلیمانی، یکشنبه 15 دیماه 1398 در سرای آوینی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار گردید.
سیدحسین شهرستانی در ابتدای این نشست گفت: حاج قاسم سلیمانی را جهان به عنوان استراتژیست سیاسی میشناسند و این زمان میبرد که متوجه رندیِ عمق وجود، فتوت جان و شعری شوند که سراسر وجود ایشان را فراگرفتهاست.
فاطمه دلاوری با نقل بخشی از کتاب نقدقوه حکم کانت تصریح کرد: مردی که وحشت نمیکند، نمیترسد و بنابراین به خطر تسلیم نمیشود، بلکه با قصد کامل و باقدرت به مصاف آن میرود. حتی در متمدنترین کشورها نیز این احترام ویژه به مرد جنگاور باقی است. میتوان هرقدر که بخواهیم در باب اینکه در مقایسه میان مرد سیاست و مرد جنگ، کدام یک درخور احترام بیشتری است مجادله کنیم. اما حکم زیباییشناسی به سود دومی رای میدهد.
او با اشاره به بحث «خدایگان و بنده» در کتاب پدیدارشناسی هگل افزود: انسانیت انسان جایی به تمامه تحقق مییابد که خودش را به خطر بیندازد و مهمترین خواسته نفسانیش که صیانت از نفس وجان است را به خاطر امر والا به خطر بیندازد.
شهرستانی در ادامه تصریح کرد: ادبیات فارسی به ما کمک می کند بجنگیم. همانطور که جنگ قوام فرهنگ است، فرهنگ نیز قوام جنگ میباشد. کسی میتواند بجنگد که زبانی و حرفی داشته باشد. جنگ به مثابه آیین مبتنی به یک پشتوانه فرهنگی غنی است. ما قدرتمند هستیم چون برای سرتاسر این لحظات حرفی، بیتی و شعری داریم.
وی در تبیین نسبت شهادت سردار سلیمانی و شاهنامه افزود: یک محور شخصیت پهلوان در شاهنامه و به طور مشخص شخصیت جهان پهلوان است که این مفهوم هم ملی است و هم جهانی. از مرز و فراتر از مرز و یا به عبارتی حق و حقیقت و امر مطلق دفاع می کند. جمع زیبایی و والایی ، مهر وکین، جنگ و سیاست و بزم و رزم است. از این حیث ما این لقب را برای ستودن امثال سلیمانی میپسندیم.
محور دوم واقعه و پس از واقعه است. که پس از واقعه در شاهنامه جریان بزرگ آغاز میشود. وقتی خبر مرگ سیاوش به ایران میرسد، ایران به کین سیاوش برمیخیزد و با توران رزمی را آغاز میکند. یعنی این سوگ از مسیر کین یا انتقام به رزم یا حماسه بدل میشود. و کین نقطه انتقال از سوگ به حماسه است. نکته بعدی یادکرد پس از حادثه است. در این برهه نیز مسئله زبان فارسی مطرح میشود. مهمترین سنگر ما در برابر نظام جهانی زبان فارسی است. ابومهدی المهندس نیز اشاره داشتند که زبان فارسی زبان انقلاب است. ما به جهت زبان فارسی است که میتوانیم بایستیم و دوام بیاوریم زیرا اهل اشارت و بشارت هستیم کسی که اشارت بفهمد اهل بشارت است و ما مصائب را از مسیر ایهام و اعجاز زبانی تحمل میکنیم.
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
♨️ @rcica_ir
لینک #گزارش_تفصیلی 👇
https://bit.ly/2upFykY
🔰 پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار
میکند
🔻آیین رونمایی از اثر جدید در حوزه مطالعات شهرت
📚فعالیتهای انساندوستانه سلبریتیها
نویسنده: ایلان کاپور
مترجم: احسان شاهقاسمی
🔸با حضور
- احسان شاهقاسمی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
- احسان کاوه، تهیهکننده سینما و تلویزیون
- مجید سلیمانی ساسانی، پژوهشگر مطالعات فرهنگ و رسانه
⏳زمان: سهشنبه ۱ بهمنماه ۹۸ | ساعت۱۶:۳۰
📬مکان: خیابان سمیه، حوزه هنری، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، طبقه دوم، سرای شهید آوینی
📌حضور تمامی علاقمندان و دغدغهمندان آزاد و مزید امتنان است.
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_انديشه
🌏 rcica.ir
🌐 @rcica_ir
💡محفل هفدهم عصرنشینی هنر و اندیشه "دیدار"
🎬نمایش و تحلیل مستندِ "زنانی با گوشوارههای باروتی"
🔞در مستندِ داستانی «زنانی با گوشوارههای باروتی» روزنامهنگاری به نام "نور" با زنان و کودکان آواره داعشی همراه شده و روایتگر زندگی آنها طی سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ است.
🔖افتخارات:
_برنده بهترین فیلم بینالملل و بهترین کارگردانی درجشنواره سینما حقیقت
_دارنده دیپلم افتخار جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره Millennium
_برگزیده جایزه اصلی جشنواره Signed de Nuit پاریس
📌با حضور:
_رضا فرهمند: کارگردان اثر
_فاطمه بنیادی: تدوینگر
⏰دوشنبه ۳۰ دیماه ۱۳۹۸، ساعت ۱۵
📪خیابان سمیه، حوزه هنری، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، طبقه دوم، سرای شهید آوینی
🔸️حضور تمامی علاقمندان و دغدغهمندان آزاد و مزید امتنان است.
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_انديشه
🌍 rcica.ir
♨️ @rcica_ir
📖 #معرفی_کتاب
📚نگاهی به فتوژورنالیسم جنگ تحمیلی
🔸️عکس و عکاسی همیشه خلاقیتی را به تصویر میکشد که در پی نگاهِ جستوجوگر عکاس پدید میآید. و این پدید تصویری همیشه در تلاش بودهاست تا آنچه را که هست به هستی درآورد و جاودانه کند، اما در این میان برخی چنان به واسطه این هنر و صنعتِ نوین بشری در جاودانههای ملتی ریشه دوانیدهاند که فراتر از هر عنوان یا هر کادر تصویری است.
✏نویسنده:
#نازلی_عباسی_اهوازی
#محمد_رضا_شریف_زاده
علاقمندان میتوانند کتاب را از طریق لینک زیر تهیه نمایند:
https://bit.ly/2G1fTBK
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#انتشارات_سوره_مهر
#معرفي_كتاب
🌍 rcica.ir
♨️ @rcica_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚نشست رونمایی کتاب
💡پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار میکند
🔻آیین رونمایی از اثر جدید در حوزه مطالعات شهرت
📚فعالیتهای انساندوستانه سلبریتیها
نویسنده: ایلان کاپور
مترجم: احسان شاهقاسمی
⏳زمان: سهشنبه ۱ بهمنماه ۱۳۹۸، ساعت ۱۶:۳۰
📬مکان: خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، حوزه هنری، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، طبقه دوم، سرای شهید آوینی
📣حضور تمامی علاقهمندان و دغدغهمندان آزاد و مزید امتنان است
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
🌍 rcica.ir
♨️ @rcica_ir
✏️ #گزارش_کوتاه
هفدهمین محفل عصرنشینی هنر و اندیشه دیدار با نمایش مستند «زنانی با گوشوارههای باروتی» و با حضور رضا فرهمند، کارگردان اثر روز دوشنبه 30 دی ماه 1398 در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، برگزار شد.
در این نشست پس از نمایش مستند رضا فرهمند گفت: این فیلم که سه سال قبل و طی 2 ماه فیلمبرداری تولید شده، از جهت حضور سینمایی ایران در سطح بینالملل پیرامون موضوع جنگ با داعش، تفاوتهای ویژهای دارد. موضوع اصلی این مستند بحث زنان و به ویژه کشف درباره زنانی داعشی میباشد که در سطح جهان تاکنون اتفاق نیفتاده است. حضور این اثر در سطح بینالمللی بازخوردهای خوبی داشتهاست که این بازخوردهای مثبت بسیار ارزشمند هستند از این جهت که حوزه مقاومت بسیار مغفول مانده در صورتی که حرفهای جدی و خوبی از ایران در عرصه عملی دیده میشود که در سینما وجود ندارد.
در ادامه نشست محمد پورکیانی ضمن تشکر از انتخاب موضوع گفت: وجه درخشندگی کار از این جهت بود که شخصا به عنوان مخاطب بدون آنکه چنین تجربه زیستهای داشته باشم با سوژه احساس نزدیکی میکردم. اما مسئلهای که بنده دارم این است که در این مستند جانب صلح گرفته شده و مستندی به نمایندگی از صلحطلبان یا به تعبیر فمنیستی به نمایندگی از زنان عالم ساخته شدهاست. فارغ از بحث جنگ و صلح زمینهای که پرورش پیدا میکند بدویت و مدنیت است. مسئله من این است که این فیلم ضد چیست؟
همچنین در ادامه این سوال سجاد صفارهرندی افزود: شما در صحبتهایتان اشاره به سینمای مقاومت کردید. اما من در این فیلم مفهوم مقاومت را حاضر ندیدم و آنچه به صورت پررنگ در فیلم حاضر بود نوعی انسانگرایی ضد جنگ بود. کار شما از حیث نظری و محتوایی ذیل گفتمان شرق شناسی غربی است که از وضعیت تراژیک حاصل از بدویت شرقی گزارش میدهد. از اینروی برای فرد غربی ترحم برانگیز هست. این مسئله مسئله زبان نیست و مسئله کل شاکله فیلم است. پرسش من مشخصا این است که تلقی شما از سینمای مقاومت چیست که فیلم شما ذیل این رویکرد قرار میگیرد.
کارگردان این اثر در پاسخ به سوالات مطرح شده تصریح کرد: از نظر من این مستند، فیلم مقاومت است چون من موضوع مقاومت را محصور به اتفاقاتی که در لبنان، عراق و سوریه افتاده است، نمیدانم. من معتقدم مقاومت در تمام زندگی ما جاری است از مادری که برای تامین غذای بچهاش تلاش میکند تا رزمندهای که در جبهه میجنگد و حتی من پا را فراتر میگذارم؛ اینکه یک داعشی چطور میجنگد را هم ذیل مقاومت تعریف میکنم. چون ما در دنیای بزرگی زندگی میکنیم که باید زبانی را انتخاب کنیم که حرف ما را به تمام دنیا برساند.
از این جهت معتقدم مخاطبین ما با طبقات مختلف اجتماعی، به جهت انتخاب یک زبان محدود در رسانه نسبت به موضوعات مقاومت مورد نظر شما عقب نشینی کردند و ما زبان درستی را برای معرفی این مفاهیم به شدت انسانی انتخاب نکردیم. من مسیر فیلم خودم را از منبع کلیتری می گیرم و اسلامی که در آن علی (ع) و حسین(ع) وجود دارند برای من مسیر و الگوی فیلمسازی میشود.
فاطمه دلاوری نیز ضمن تشکر از فیلم و اشاره به
موفقیتهای آن گفت: اما همان امام حسین نیز میگوید «کونا لِلظّالِمِ خَصماً وَ لِلمَظلومِ عَونا» ما در این فیلم این بخش دشمن ظالم باش را نمیبینیم و همه اش یاوری مظلوم است.
در پاسخ به این نقد رضا فرهمند افزود: از نظر من این بخش هم وجود دارد. در سکانس آخر ما میبینیم که نور دوستانش را از دست میدهد و این دیالوگ را میگوید که: "من برمیگردم به جنگ"
مریم مومنزاده نیز ضمن تشکر از این مستند گفت: ما در این فیلم با روایتهای متکثری از زنان داعشی مواجه هستیم که مزیت این مستند است ولی بعضی از این روایتها ناقص رها میشود و برای من مخاطب ناتمام میماند. همچنین نسبت شخصیت نور به عنوان قهرمان با روایتهای مختلف در گفتگوها مشخص نمیشود.
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_انديشه
♨️ @rcica_ir
🌍 rcica.ir
لینک #گزارش_تفصیلی 👇
https://bit.ly/2upqIuI
محفل_هفدهم_دیدار_اکران_فیلم_زنانی.mp3
9.55M
🎙صوت هفدهمین محفل عصرنشینی هنر و اندیشه #دیدار با موضوع مستند "زنانی با گوشوارههای باروتی"
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
♨️ @rcica_ir
📸 #گزارش_تصویری
💡نشست رونمایی از کتابِ
"فعالیتهای انساندوستانه سلبریتیها؛ ایدئولوژی دهشگری جهانی"
نویسنده: ایلان کاپور
مترجم: احسان شاهقاسمی
⏰سهشنبه ۱ بهمنماه
📌باحضور:
_احسان شاهقاسمی: عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
_احسان کاوه: تهیهکننده سینما تلویزیون
_مجید سلیمانی ساسانی: پژوهشگر مطالعات فرهنگ و رسانه
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_انديشه
🌍 rcica.ir
♨️ @rcica
💡محفل هجدهم عصرنشینی هنر و اندیشه "دیدار"
🎬نمایش و تحلیل مستندِ "خاطرات بادیه"
🔖این مستند ۶۰ دقیقهای به احترام جان انسانها و به احترام مبارزه با بزرگترین درد دنیا یعنی تروریسم با حضور بزرگترین مدافع انسانیت شهید سردار قاسم سلیمانی ساخته شدهاست
📌با حضور:
ساسان فلاحفر: کارگردان اثر
⏰دوشنبه ۷ بهمنماه ۱۳۹۸، ساعت ۱۵
📪خیابان سمیه، حوزه هنری، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، طبقه دوم، سرای شهید آوینی
🔸️حضور تمامی علاقمندان و دغدغهمندان آزاد و مزید امتنان است.
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_انديشه
🌍 rcica.ir
♨️ @rcica_ir
💡نشست "جهان پهلوان"
ارائههایی کوتاه در دیدار با حاج قاسم سلیمانی در آیینهی حکمت، هنر و علوم انسانی
📌با حضور
اصحاب علوم انسانی، اجتماعی، هنر و رسانه
⏰یکشنبه ۲۰ بهمنماه ۱۳۹۸
🌐خیابان سمیه نرسیده به حافظ، حوزه هنری، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی طبقه دوم، سرای شهید آوینی
🏷به زودی اسامی ارائهدهندگان منتشر خواهد شد.
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
🌍 rcica.ir
♨️ @rcica_ir
✏️ #گزارش_کوتاه
آیین رونمایی از کتاب «فعالیتهای انساندوستانه سلبریتیها»، سه شنبه اول بهمنماه 1398 توسط پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در سرای شهید مرتضی آوینیِ پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار گردید.
مجید سلیمانی در ابتدای این نشست ضمن اشاره به ضرورت پرداختن به موضوع سلبریتیها در شرایط فعلی گفت: از سال 1397 این موضوع و حوزه مطالعاتی، ذیل کلان پروژهای مورد توجه پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی قرار گرفتهاست. فرض اصلی طرح نظری ما برای کار کردن در این حوزه فهم مفهوم سلبریتی است که در فهم جهان جدید و شناسایی سرمایهداری و شیوه جدید تولید کمک میکند.
فرایند تولید سلبریتیها به مثابه یک خط تولید عمل میکند از این جهت در مطالعات شهرت و سلبریتی، ما از فرایندهای مشترکی سردر میآوریم؛ فرایندی شناخته شده و تجاری.
در ادامه احسان شاهقاسمی ضمن تشکر از مدیران پژوهشکده گفت: حوزه سلبریتیها اکنون از اهمیت ویژهای برخوردار است اما زمانی که دوستان پژوهشکده با ما همکاری کردند این حوزه اینچنین برجسته نبود. این حوزه بسیار حائز اهمیت است زیرا آینده ماست. برای ما مطلوب نیست ولی این آینده ناگزیر است و غرب اکنون در شرایط بدتری با این موضوع مواجه است.
شاهقاسمی ضمن اشاره به اقدامات نادرست سلبریتیها در مناطق زلزلهزده گفت: من کلا این صنعت را رد نمیکنم و خطاب صحبت من سلبریتیها نیست. من روی سخنم با مردم و هواداران است. انسان نیاز به مرجع دارد و افول دین باعث ایجاد خلاء شدهاست و سلبریتیها این خلاء را پر کردهاند.
مشکل اصلی من با فرهنگی است که میلیونها نفر دنبال کننده سلبریتیها هستند و شما اگر آرمان درستی دارید باید با این سلبریتیها جلو بروید. این موضوع پیامدهای جدی دارد؛ مدیران اجرایی متوجه پیامدهای این جریان نیستند؛ وقتی پیامی را سلبریتی منتقل میکند به محض اینکه خودش علیه آن عمل کند چه کسی پاسخگو این پیامد و اعتماد مردم است.
همچنین احسان کاو گفت: تک تک ما در جامعه وظایفی داریم که باید انجام دهیم اگر من را از انجام این وظیفه منع کنید آیا دردی درمان می شود. من به عنوان کسی که با این سلبریتیها به صورت کاری ارتباط دارم، عرض میکنم؛ از نظر بنده اینها نقش اجتماعی دارند که باید انجام دهند و اکنون انجام نمیشود. ما سازوکار تولید سلبریتی ها را باید مرور کنیم و ببینیم چه طور به وجود می آیند.
عملکرد سلبریتیها در جامعه دو حالت دارد؛ یا از نظر آموزههای اخلاقی ما در جامعه کاری را انجام میدهیم یا مسیری را داریم که فرد سلبریتی بداند که خوب و بد و درست و غلط چیست. در حالت دوم باید راهکار و قانونی برای هدایت سلبریتیها وجود داشته باشد. اگر ما اخلاق را پایه اولیه رشد قرار دهیم بخشی از این مسائل درست میشود و اگر نقصانی در فرایند آموزههای اخلاقی وجود دارد باید قانون به عنوان سازوکاری این مشکل را حل کند.
به عبارت دیگر به جهت نبود هیچ قاعده و قانونی در جریان سلبریتیسازی در سینما و تلویزیون، شرایط نامطلوبی حاکم است و در این شرایط از سلبریتیها برای رای آوردن و ...استفاده و بهرهبرداری میشود. سوال اینجاست که چرا این موضوع در جهت منافع عمومی استفاده نشود؟!
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
🌏 rcica.ir
♨️ @rcica_ir
لینک #گزارش_تفصیلی 👇
https://bit.ly/2TYZZjq
نشست رونمایی کتاب فعالیت های انسان دوستانه سلبریتی ها-01-11-98.mp3
9.54M
🎙صوت نشست رونمایی از کتاب "فعالیتهای انسان دوستانه سلبریتیها"
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_انديشه
🌏 rcica.ir
♨️ @rcica_ir
📸 #گزارش_تصویری
💡محفل هجدهم عصرنشینی هنر و اندیشه #دیدار با موضوع مستندِ "خاطرات بادیه"
⏰دوشنبه ۷ بهمنماه
📌با حضور
ساسان فلاحفر؛ کارگردان اثر
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_انديشه
🌍 rcica.ir
♨️ @rcica_ir
محفل هجدهم عصرنشینی هنر و اندیشه دیدار- نمایش فیلم خاطرات بادیه-7-11-98.mp3
10.85M
🎙صوت هجدهمین محفل عصرنشینی هنر و اندیشه #دیدار با موضوع مستند "خاطرات بادیه"
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
♨️@RCICA
💡نشست بازخوانی کتابِ "انقلاب تصور ناپذیر در ایران"
📌با حضور
_سجاد صفارهرندی؛ مدیر گروه مطالعات اجتماعی و فرهنگ پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
_محمد ملاعباسی؛ مدرس، مترجم و پژوهشگر جامعهشناسی
_صادق پیوسته؛ مدرس و پژوهشگر جامعهشناسی سیاسی و انقلاب
⏰سهشنبه؛ ۱۵ بهمنماه، ساعت ۱۶:۳۰
📬خیابان سمیه نرسیده به حافظ، حوزه هنری، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی طبقه دوم، سرای شهید آوینی
#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی
#باشگاه_هنر_و_اندیشه
🌏 rcica.ir
♨️ @rcica_ir